grali1 14.11.06, 18:48 Jak to co?! Wróci gdzie jego prawdziwe życiowe miejsce - do Gorzowa. Może tam znajdzie w jakiejś szkole robotę (biedni uczniowie). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babcia.norfolk Nadal będzie infantylny 14.11.06, 18:49 ten nasz "spec od miłości", co za gamoń.....o, przepraszam, gamonie pokonały innego "kołka" w wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
deis glosujemy na Marcinkiewicza swietny specjalista 14.11.06, 18:53 glsujmy na Marcinkiewicza nie na ta oblesna Gronkiewicz ktora nic do tei pory nie zrobila w swojej branzy jak tylko zadbala o wlasna kieszen . Ona wiecej blyszczy jak jet Odpowiedz Link Zgłoś
kliklim Podobno Marcinkiewicz olewa klimat 14.11.06, 18:54 Na klimat.blox.pl przeczytano :) Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo Pierwszym gosciem bedzie z grzechotka w lapce 14.11.06, 19:30 znerwicowana Hania GWaltz w buzi duzi rozowy szmoczus dla ukojenia. W dugiej raczce zrebrna lyzecka ktora od urodzenia szczescie jej przynosi mimo kaprysnej jej natury. Odpowiedz Link Zgłoś
tancezr Haniu! plastusie nigdy z lewicą 14.11.06, 20:20 Nie dajmy zjesc sie przez PO. nigdy koalicji z PO Odpowiedz Link Zgłoś
krychola A jakby Kaziu wygrał a Kaczor kazał mu się podać 14.11.06, 21:48 do dymisji to co też ten Kazio by zrobił? Pewnie pokornie oddałby stołek! Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Kaziu ! Co ? Zakochaj się.... 14.11.06, 21:53 Bedzie machał piąstkami i szeptał: noł, noł, noł !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Żarty żartami, ale jak znów zostanie premierem...? 14.11.06, 22:03 przestałbym chyba oglądać TV :) Odpowiedz Link Zgłoś
usiruf Re: Żarty żartami, ale jak znów zostanie premiere 14.11.06, 22:12 Facet jest swietnym fachowcem! Nadaje sie na premiera, prezydenta miasta, szefa Orlenu i ambasadora przy Unii! Moze by go sklonowac? Ach, Jaka szkoda ze nie ma brata blizniaka! Odpowiedz Link Zgłoś
podatnik2 A ja myślę, że Tusk świetnie by się znalazł w roli 15.11.06, 01:07 odźwiernego u prezydenta Kaczyńskiego. Ma wystarczającą prezencję, wygląd lokaja, no i odpowiednie kwalifikacje. Trochę go gubi pycha, ale na tym stanowisku nabrałby właściwą dozę pokory. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: A ja myślę, że Tusk świetnie by się znalazł w 15.11.06, 01:36 podatnik2 napisała: > odźwiernego u prezydenta Kaczyńskiego. Ma wystarczającą prezencję, wygląd > lokaja, no i odpowiednie kwalifikacje. Trochę go gubi pycha, ale na tym > stanowisku nabrałby właściwą dozę pokory. I tutaj się z Tobą zgadzam, bo Najjaśniej nam Panujący do klamek w Pałacu Namiestnikowskim nie dosięga!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krychola Kazik wsławił się zatrudnieniem przestępcy 14.11.06, 22:07 w rządzie . Ciekawe ilu by miał jeśli został by prezydentem Warszawy? Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo Re: A jakby Kaziu wygrał a Kaczor kazał mu się po 14.11.06, 22:20 Czy siebie chcesz oszukac czy kogo? Tutaj obowiazuja inne zasady. Jak wolisz Hanke to na nia glosuj, ale przestan dyrdymaly opowiadac. Odpowiedz Link Zgłoś
krychola zasady są jedne!tylko nie którzy uważają że ich 14.11.06, 22:23 one nie obowiązują uomonuovo napisał: > Czy siebie chcesz oszukac czy kogo? Tutaj obowiazuja inne zasady. > Jak wolisz Hanke to na nia glosuj, ale przestan dyrdymaly opowiadac. Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo Re: zasady są jedne!tylko nie którzy uważają że i 14.11.06, 22:31 krychola napisał: > one nie obowiązują > > > uomonuovo napisał: > > > Czy siebie chcesz oszukac czy kogo? Tutaj obowiazuja inne zasady. Ty nawet nie wiesz o czym ja pisze. Powtarzam glosuj na Hanie. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk PZPR też miała takich wszechstronnych fachowców 14.11.06, 20:47 od wszystkiego, a przede wszystkim od posłusznego wykonywania dyrektyw wodza. Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Re: PZPR też miała takich wszechstronnych fachowc 14.11.06, 21:55 sumienie.lk napisał: > od wszystkiego, a przede wszystkim od posłusznego wykonywania dyrektyw wodza. ----------------- Jak coś jest od wszystkiego to najczęściej jest do niczego :) Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Re: glosujemy na Marcinkiewicza swietny specjali 14.11.06, 19:03 deis napisała: > glsujmy na Marcinkiewicza nie na ta oblesna Gronkiewicz ktora nic do tei pory > nie zrobila w swojej branzy jak tylko zadbala o wlasna kieszen . Ona wiecej > blyszczy jak jet Organicznie nie trawię ani PiSiorów, ani POpaprańców.W niedzielę głosowałem na Marka Borowskiego nie z miłości do lewicy a dlatego, aby tym dwóm pierwszym kreaturom nie oddać swojego głosu.W zaistniałej sytuacji, jako że z prawa wyborczego zamierzam skorzystać, mój głos(+ małżonka i syn) zostanie oddany na Kazia - niestety.To świadomy wybór, aby hieny do koryta nie dopuścić.Papa Haniu, 3 głosy przeciw sobie masz, jak w banku. Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Re: glosujemy na Marcinkiewicza swietny specjali 14.11.06, 19:13 > mój głos(+ małżonka i syn) zostanie oddany na > Kazia - niestety. Nie rób nam tego! Nie wiem, jakie wady ma Hania, ale tak kręcić, jak ten z Gorzowa, to ona nie może: www.skubi.net/komisarz.html A co do żony i syna... może czas na troszeczkę swobody dla nich? Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo Re: glosujemy na Marcinkiewicza swietny pomysl 14.11.06, 19:40 skubi6 napisał: "Nie wiem, jakie wady ma Hania" A to trzeba byc niewidomym i gluchym lub oszolomem. Ty skubi6 zacietrzewiencu, partyjne podrygi sie skonczyly, a lochy na prezydentke nam na sile nie wciskaj. Wez cos nowego spreparuj o M. bo to juz sie znudzilo. Jak pare razy na tej samej gumie chcesz kogos posuwac to wknocu wpadniesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Re: glosujemy na Marcinkiewicza swietny specjali 14.11.06, 19:45 skubi6 napisał: > > mój głos(+ małżonka i syn) zostanie oddany na > > Kazia - niestety. > > Nie rób nam tego! Nie wiem, jakie wady ma Hania, ale tak kręcić, jak ten > z Gorzowa, to ona nie może: www.skubi.net/komisarz.html > > A co do żony i syna... może czas na troszeczkę swobody dla nich? PiSałem to już gdzieś, organicznie nie trawię ani PiSiorów, ani POpaprańców.Taki już drań ze mnie.Haneczki nie cierpię ani słuchać, ani oglądać.Mierzi mnie ta fałszywa osobowość.Również Kazio budzi we mnie raczej negatywne emocje, wszak on PiSior przecież.Ale jaki jest teraz wybór? Raczej kiepski, więc z dwojga złego... Żona i syn mają swobodę, ale to ja jestem autorytetem w mojej rodzinie...:-) tak więc, wybaczcie. Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo Re: glosujemy na Marcinkiewicza swietny specjali 14.11.06, 20:08 Tak skubi6 kazal ci dac wiecej "sfobody" dla twojej zony i syna. Sam za to jest podobnie jak Hanka na sznurkach Donalda i Janka naszego kochanego "premiera z Krakowa" ktory kaze Warszawiakom sie zapasc ze wstydu jak nie popro Hani GWaltz. Ultimatum JanaMarii bylo wyrazne albo Hanka albo boruta uups, rokita ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 nabijasz się z PiSu w sygnaturce 14.11.06, 20:30 a popierasz w głosowaniu. masz w tym jakiś cel? popierając Kazia, popierasz także Lecha, Jarka, Romana i Andrzeja.. Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo Re: nabijasz się z PiSu w sygnaturce 14.11.06, 20:54 tymon99 napisał: "> a popierasz w głosowaniu. masz w tym jakiś cel? popierając Kazia, popierasz > także Lecha, Jarka, Romana i Andrzeja.. " Pomysl samodzielnie dopiero cos pisz. Kartofle rekami swoich przeciwnikow chca udziudzgac faceta, ktory ich przeganial i ponownie moze byc dla nich wewnetrznym zagrozeniem. To M sie krzywil na wiesci ze Andrzej i nie tylko ma byc w rzadzie, dlatego go zalatwili i stracil premierostwo. Sila zlego na jednego. Niedoceniacie sprytu Kaczora bo go za kartofla macie. Prezydent Warszawy to inne zasady, Kaczory nie moga go tak latwo sciagnac jak to bylo z premierostwem. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 dwie sprawy: 14.11.06, 20:57 uomonuovo napisał: > Pomysl samodzielnie dopiero cos pisz. Kartofle rekami swoich przeciwnikow chca > udziudzgac faceta, ktory ich przeganial i ponownie moze byc dla nich > wewnetrznym zagrozeniem. > po pierwsze, nie Ciebie pytałem - więc nie pchaj swojego bełkotu jako odpowiedzi na mój post. po drugie, Marcinkiewicz był, jest i będzie marionetką Jarosława Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo Re: dwie sprawy: 14.11.06, 21:26 Po pierwsze masz racje. Zagalopowalem sie. Po drugie nie zgodze sie bo wystarczy przesledzic fakty a nie brnac i powielac uproszczonej mantry partyjnej. A nawet idac tym tokiem myslenia Hania od dawna jest obracana i kontrolowana tak jak Donal i Janek chce. Bez nich jest niczym. Ona robi za wygodny szyld nic wiecej. Hania jest zabawka w rekach "premiera z Krakowa" i Donalda nie mowiac juz o Bronku czy Schetynie. Mierz wszystkich jedna miara tymon99. Marcinkiewicz dal nieraz dowody, ze mysli i dziala sam dlatego wylecial z premierostwa. Hania nigdy takich dowodow nie dala, wrecz przeciwnie. "Tak jak Janek powiedzial..."- Hania GronkiewiczWaltz. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_baba Łudzisz się. Marcinkiewicz to marionetka 14.11.06, 21:33 Wcale nie wyleciał z premierostwa, tylko wykonuje polecenie Kaczyńskiego wygrania dla PiS-u Warszawy. Kazio jest medialny i świetnie potrafi nabierać naiwniaków na różne socjotechniczne chwyty wymyślane przez Kaczora. Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo A Hanka to co? Dmuchana zabawka Donalda i Janka 14.11.06, 22:29 Idac tym tokiem myslenia. Dalczego Hanie spuscil na Warszawe Donald z Jankiem? "Tak jak Janek powiedzial..." to jest ulubione zaczynanie tematow przez Hanie. Od kiedy dobra medialnosc jest minusem. Napewno w zadnej zachodniej demokracji. Szukasz kochana dziury w calym. Bardziej podoba Ci sie niemedialna Hanna na sznurkach Donalda i Janka i cholera wie jeszcze kogo w zaleznosci od sytuacji, to na nia glosuj. Twoje demokratyczne prawo. Tylko przestan wierzyc w te bajki ktorymi "premier z Krakowa" tak sprytnie pierze mozgi ludziom, ze M. wykonuje zadania Kartofli. Dziwnie jakos oni mu sie nie przysluguja w tej kampanii a wrecz przeciwnie niby chca pomoc ale w najmniej odpowiednim momencie cos walna takiego ze M. sciagaja w dol? To ciebie nie dziwi?? Odpowiedz Link Zgłoś
zenutek Re: A Hanka to co? Dmuchana zabawka Donalda i Jan 15.11.06, 01:55 Czytam Twoje posty i każdy następny utwierdza w przekonaniu, że jednak jesteś wyjątkowo wysługujący się PiSowiec... I nawet żebyś wszelkimi sposobami (w domyśle: kantami glosu na Borowskiego) chciał udowodnić, że jest inaczej, to nikt rozsądny nie jest w stanie uwierzyć.... PiSowiec przez Ciebie przemawia całą buzią.... delikatnie mówiąc.... Zaczęła się już nagonka na Hannę Gronkiewicz-Waltz na formach internetowych, ale to już nie jeden raz przerabiano.... Kaczyński w telewizji tak zachęca do współpracy, a w swym biuletynie PiSowskim Kurski namawia do atakowania.... A fe... tak bezczelnie kłamać, jak Ty to robisz.... A teraz merytorycznie odpowiem Ci na kilka Twoich pseudowywodów.... Po pierwsze: pani Hanna Gronkiewicz-Waltz urodzona Warszawianka, więc ma prawo ubiegać się o prezydenturę tego miasta.... Po drugie: jest profesorem ekonomii i zarządzania - kierunek: finanse publiczne, więc ma bardzo dużo wspólnego z prawidłowym wykorzystaniem środków finansowych przeznaczonych dla Warszawy.... po trzecie: była przez 9 lat prezesem Narodowego Banku Polskiego..... Po czwarte: pracowała przez 4 lata w Międzynarodowym Banku Światowym... Po piąte: zna trzy języki (angielski, francuski, niemiecki).... Po szóste: jest kobietą, a właśnie kobiety są bardziej gospodarne niż mężczyźni.... Po siódme: od nikogo nie jest zależna i nie mizdrzy się do dziennikarzy... Po ósme: ma dorobek wydawniczy, napisała wiele prac do pism zagranicznych i polskich na temat wykorzystania finansów publicznych.... Po dziewiąte.... itd... jeszcze dużo więcej argumentów można byłoby podać.... A co osiągnął i jakie kwalifikacje ma Twój wybraniec??? Poza słowami:yes, yes, yes..... nic, wielkie nic..... Tylko krzywy uśmiech i poddańczy charakter..... Jeśli Warszawa chce następnych kilku lat korków, braku inwestycji, brudne ulice i autobusy, brak mieszkań (acha... może te trzy miliony wybuduje w Warszawie???), niech głosuje na Marcinkiewicza.... jednak mam nadzieję, że Warszawiacy, zwłaszcza młodzi, zaradni, myślący o przyszłości, a nie przeszłości i teczkach, oddadzą głos na Hannę Gronkiewicz-Waltz..... Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo Re: A Hanka to co? Dmuchana zabawka Donalda i Jan 15.11.06, 07:39 zenutek spokojnie, nie denerwuj sie. Dzieki za Twoje zainteresowanie moimi postami. Z gory przepraszam nie sa najwyzszych "lotow" to fakt, ale sa odpowiedzia na poziom ktory zastalem. Szkoda, ze Ty postanowiles tylko mnie wypunktowac za to a przemilczasz tych ktorzy to zaczeli. Osadziles i skazales juz mnie, po co wiec mialbym sie z czegokolwiek wykrecac? Z gory dales znac, ze to beznadziejne by bylo. Zaczela sie nagonka na Hanke?? Gdzie?? To jak Ty tutaj trafiles bo tytul artykulu juz zaklada przegrana KM. Jak myslisz dlaczego tak Gazeta sie pospieszyla z ta uprzejmoscia wypytywania sie wszystkich nie wylaczajac "kolegow" z PiS, gdzie mu dobrze zrobic po wyborach? Pierwsze wpisy na tym niewybrednym forum to nagonka na Hanne?? Popatrz gdzie,kiedy i dlaczego ja sie pojawilem w tym temacie? Kaczynski to facet ktorego lekcewazy wiele osob i nie chce dostrzec, ze byc moze zalatwia niewygodnych sobie ludzi rekami opozycji :). Twoje merytoryczne podejscie jest interesujace i czesc przyjmuje do wiadomosci choc czesc do mnie nie przemawia. Po pierwsze podawanie rodowodu jako argument uwazam za malostkowe. Po drugie nie kazdy profesor jest udanym kierownikiem, businessmenem lub prezydentem, nota bene malo ich w rzadach nawet zachodnich demokracji. Widac prawdziwy profesor woli swoja pasje a nie polityke. Po trzecie nikt naprawde nie wie co ona robila na posadzie w Brukseli oprocz inkasowania wysokiej pensji. Dlaczego nagle rzucila posade w kraju i tam sie przeniosla. Lepsze pieniadze?? Po czwarte wezme na Twoje slowo honoru ta jej znajomosc tych jezykow i nie bede wnikal jaka ta znajomosc jest. PO piate wybacz ale z ta kobieca gospodarnoscia i podejsciem do pieniedzy to jest bardzo roznie, zwlaszcza w dzisiejszych czasach :)), choc pani Hanna raczej jest OK w tym temacie. Po szoste, kazdy jest zalezny od kogos, a Hanna jest bardziej niz to wielu sie wydaje. Gdyby tak nie bylo to co piec minut o tym by nas nie probowala przekonac. Po siodme, jak ona sie nie umizguje do dziennikarzy to wybacz ale chyba malo programow ogladales gdzie wystepowala. Jesli chodzi o KM to facet jest wiele mlodszy od HGW i trudno raczej wymagac tej samej ilosci osiagniec i wydawniczych osiagniec, ale co to ma do kierowania Warszawa? Slowa ktore zlosliwie przytaczasz i ktore nagle tak wielu sie nie podobaja "Yes, yes, yes" byly skwitowaniem udanych waznych negocjacji z UE. A gdzie byla wtedy pani Hanna? Co robila? Wspierala czy wrecz przeciwnie? Bo partia tak czy siak jej nakazala? Czy postepowala sama wtedy i wbrew PO? Gdzie wtedy byla jej niezaleznosc?? Nagle teraz wszyscy zarzucaja Marcinkiewiczowi brak mieszkan, brak inwestycji, brudne ulice itp. itd. Facet jest raptem ile 3- 4miesiace na stanowisku komisarza a kalusznie zbiera za Kaczynskiego, za Piskorskiego i jeszcze wczesniejszych cwaniakow. Nie jest perfekcyjny, nie byl moim wymarzonym kandydatem na prezydenta, ale moim zdaniem jest lepszy od pani Hanny. To nie jest stanowisko dla bankiera lub profesora zwlaszcza jak nie potrafi opanowac sie nerwowo i luzno zachowywac w niezrecznych sytuacjach. Prosze sobie sciagnac i obejzec albo przy szybkim laczu obejzec bezposrednio wystep po I turze. ww6.tvp.pl/video/2006/11/13/96612/film.asf Tak zenutek jestes wpatrzony w pania Hanne to powiedz mi jak mozna bylo sie w ten sposob zachowywac. Kompletny brak kultury i choleryczne odpowiedzi i dopowiedzi. Tak nie moze wygladac prezydent. Duza czesc tej funkcji jest medialna reprezentacyjna. Od budowania, planowania i bezposredniego czuwania nad miastem sa odpowiednie sluzby, firmy wylaniane w przetargach i zwlaszcza radni ktorych juz wybralismy. Prezydent to musi byc spokojna opanowana osoba a nie, ktora duka, bzdruka choc ma i dziesiec publikacji profesury lub doktoraty. Szanuje Twoj wybor. Odpowiedz Link Zgłoś
lobo13 Pozwolicie że wetnę się mdzy młotek a kowadło 15.11.06, 10:24 Z nadzwyczajnym zainteresowaniem śledzę Waszą dyskusję, gdyż przybrała obrót rzadko spotykany raczej na tym forum (chodzi o przytoczenie faktów i argumentów). Jestem tutaj po to, aby za Hanią lobbować. A robię to z prostego powodu, który za chwilę opiszę. Przede wszystkim, stołek prezydenta Warszawy jest stołkiem tylko i wyłącznie politycznym, mającym służyć wypromowaniu polityka lub partii. Mieszkańcom Warszawy wypada zadać jedno pytanie, mianowicie co zrobił dla stolicy L. Kaczyński? Muzeum Powstania Warszawskiego? Ha, Ha, Ha... Tyle można napisać. Czy w tej sytuacji, warto głosować na kogoś kto wywodzi się z tej samej opcji i uprawia politykę według tego samego schematu? H-G-W reprezentuje nieco inną szkołę. Jak napisano powyżej kobieta ta piastowała niejeden wysoki stołek, potrafi zarządzać, potrafi przeprowadzać zmiany i potrafi kierować rzeszami urzędników. Kategorycznie nie zgadzam się z wypowiedzią mojego przedmówcy: > Po pierwsze podawanie rodowodu jako argument uwazam za malostkowe. > Po drugie nie kazdy profesor jest udanym kierownikiem, businessmenem lub > prezydentem, nota bene malo ich w rzadach nawet zachodnich demokracji. Widac > prawdziwy profesor woli swoja pasje a nie polityke. Czy ktoś pamięta jeszcze coś takiego jak DENOMINACJA? Dla mających krótką pamięć przypominam, że byla to operacja usunięcia 4 zer, wprowadzenie nowych banknotów, ot, taka mała rewolucja w polskim systemie walutowym. Przypominam również, że było to dzieło właśnie Hani. I dodam jeszcze, że w dzisiejszych czasach, dzięki rządom Pis, tego typu operacja nie byłaby możliwa do przeprowadzenia, gdyż oni nawet nie potrafią dogadać się między sobą jak lustracja ma wyglądać. A gdyby przyszło im denominacją się zajmować, zapewne najwięcej czasu spędziliby na kłotniach, czy na banknocie stuzłotowym ma być Jan Paweł II, Maciej Giertych, czy Piłsudski. Przykro mi, ale w Marcinkiewiczu nie mogę doszukać się nawet cienia jakichkolwiek osiągnięć. Czy uważacie za osiągnięcie wynegocjowania czegoś tam w Bruskeli? To żałosne... I tak tych pieniędzy nie dostaniemy bo nie jesteśmy w stanie ich wydać. Czy uważacie za osiągnięcie dobry PR? Ja nie... Suma sumarum, oboje są marionetkami, oboje lansują się w mediach i oboje mają równie dużo do powiedzenia. Ja jednak, w swoich wyborach kieruję się merytoryką, która przejawia się porównywaniem osiągnięć kandydatów. I tutaj Marcinkiewicz wypada zdecydowanie gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo Re: Pozwolicie że wetnę się mdzy młotek a kowadło 15.11.06, 23:04 Alez prosze bardzo, zawsze jest milo wysluchac innej opini. Mysle, ze zenutek tez nie ma nic przeciwko zwlaszcza, ze raczej bez wiekszych roznic stoicie po stronie Hanny GWaltz :). Zgadzam sie, ze tutaj troche nam sie udalo wymienic odmienne stanowisko unikajac licealnych jedno dwu zdaniowych pyskowek upsrzonych czteroliteowcami, od ktorych sie tu roi. :)Coz kazdy wiek a takze stan emocjonaly ma swoje prawa :) A teraz do meritum. Osobiscie nie zgadzam sie ze stwierdzeniem, ze stolek prezydenta jakiegokolwiek miasta jest tylko i wylacznie politycznym narzedziem sluzacym wypromowaniu polityka i partii. Mamy wiele przykladow z naszego wlasnego podworka, ktore neguja Twoj punkt widzenia. Jest wiele miast gdzie prezydent jest niezrzeszony a mimo to popierany przez konkurujace ze soba partie. Tak samo sa miasta w ktorych prezydent danej partii jest popierany przez konkurencje i pozostale organizacje. Zgodze sie natomiast, ze kierownictwo krajowe zarowno PO i PiS niepotrzebnie ostatnio chce na sile upolitycznic to stanowisko i traktuje wybory lokalne jak kolejne zawody parlamentarne. Sa ludzi ktorzy temu sie opieraja dlatego czesto dostaja ciegi z obu stron. Taka osoba jes Marcinkiewicz ktory chce odseparowac polityczne harce i klasc koniec podzialom. Pani GWaltz niestety nie daje sie od tej strony poznac i twardo utrzymuje stanowisko podzialow wyrazane przez kierownictwo PO. Obie strony PO i PiS sa winne, jednak tylko PO narazie mowi niechetnie o wspolpracy z PiS w Warszawie, choc calkowicie nie zamyka tej mozliwosci. O wiele odwazniej i szerzej PO zostawia uchylone drzwi w stosunku do SLD/SDPL/U?/??, choc tez taktycznie mowi ze woli zeby to oni do PO przyszli niz zeby PO zblizylo sie do nich. Czy to nie jest przekombinowane troch?? Napewno czesc zarzutow do Kaczynskiego jest uzasadniona i ja sie calkowicie przylaczam do tego ale jednoczesnie upatruje w tym szanse dla Warszawy. Mysle, ze mimo wszystko zdaje sobie on jak i PiS sprawe, ze mozna bylo zrobic wiecej nawet przy wadliwym prawie stanowiacym o przetargach na inwestycje typu mosty, autobusy, tramwaje, metro. I przy braku delikatnie mowiac jednomyslnosci w radach. Mysle takze, ze Muzeum Powstania Warszawskiego sie juz sprawdzilo i byl najwyzszy czas na nie. Tak jak wspomnialem Kaczynski napewno sie nie popisal. Mimo wszystko powiedzmy sobie szczerze, ze mimo braku namacalnych i widocznych prawie z kazdego punktu miasta inwestycji typu "most przekret", czy "most do nikad", pewne rzeczy sie poprawily w Warszawie, a napewno nie pogorszyly. Przetargi zaczynaja byc bardziej przejzyste, powazniejsze firmy, solidniej remontuja drogi, ktore za wczesniejszych gospodarzy calkowicie lezaly odlogiem lub po piec razy ten sam odcinek bez skutku byl remontowany, podczas gdy cala uwaga, energia i fundusze byly skierowane na wyzej wymienione mosty. Powracajac do terazniejszosci i kandydatow przed ktorymi stoi szansa poprawy naszego miasta. Nie widze w tej roli HGW. To mimo wszystko stara szkola, konfliktowa. Nie jestem przekonany czy potrafi zarzadzac. Stolkow powaznych miala slownie DWA. Ten drugi w Brukseli to raczej zielona trawka a w najlepszym wypadku dobra fucha z jeszcze lepsza pensja. Dynamika i wyzwania obu tych stolkow sa diametralnie rozne od wyzwan prezydenta miasta. Brak oglady i sztywnosc pani Hanny jest widoczne golym okiem przy kazdej okazji gdy wychodzi poza sciany swojego biura. To bylo widac podczas jej wizyty na Stadionie Diesieciolecia i podczas jej kompromitujacego wystepu w programie "kwadrans po osmej". Musimy sobie zadac pytanie czy chcemy kogos kto bedzie nas reprezentowal i bedzie potrafil w sposob opanowany rozmawiac ze wszystkimi dla dobra miasta, czy tak jak pani Hanna dala tego niejednokrotnie dowod, bedzie wybierac konflikt i ataki. Pytanie jaka szanse mamy w Warszawie na prezydenta podobnego do pana Rafala Dutkiewicza, w osobie Kazimierza Marcinkiewicza lub w osobie Hanny GronkiewiczWaltz?? Ktore z nich ma wieksze szanse przy swojej osobowosci i naturze zblizyc sie do tego wizerunku wymarzonego prezydenta. Probka dla porownania: www.rafaldutkiewicz.eu/Pliki/20061024082233/R.Dutkiewicz_01.wmv ww6.tvp.pl/video/2006/11/13/96612/film.asf Jesli chodzi o operacje finansowe z poprzednich jakze odleglych juz lat to nie bylo to nic nadzwyczajnego i nowatorskiego. O ile sie nie myle stosowane bylo juz wczesniej w innych panstwach. Dodatkowo kazdy sobie zdaje sprawe, ze bez odpowiedniej polityki finansow ta operacja nie byla by warta funta klakow i w niedlugim czasie zera znowu by sie pojawily na nowo. Tutaj uklon w strone Balcerowicza jesli juz, jest bardziej uzasadniony. Dodatkowo mam watpliwosci czy przypisywanie tylko pani Hani zaslug za mniej zer jest na miejscu, gdyz sama tej decyzji bez konsultacji i zatwierdzenia innych nie podejmowala. Domniemanie co by bylo teraz i ze raczej by nie dali rady tego zrobic teraz bo by sie nie zgodzili kto bedzie na banknocie, trzeba raczej uznac za puszczanie wodzy ciemnej fantazji i szukanie dziury w calym, ze wskazaniem na wiadomo kogo :). Pomniejszanie kogos zaslug zwlaszcza w nielatwych negocjacjach miedzynarodowych gdzie jest wiele zaciekle broniacych swoich interesow panstw i stron, jest raczej nie na miejscu. Byl to duzy sukces dla calego kraju, wiec nie pomniejszajmy go przy okazji lokalnych wyborow do miasta :). Jesli chodzi o pieniadze nie ma co za wczasu biadolic, ze nie wykorzystamy. Jest duza szansa ze z obecnymi radnymi i prezydentem, ktory nie bedzie dzielil a raczej bedzie laczyl strony, naprawde duzo skorzystamy. Mysle, ze Marcinkiewicz bedzie lepszy w sprawnym rozwoju Warszawy. To jest czas na sprawne rozdzielanie i wykorzystywanie pieniedzy a nie na wielkie strukturalne przemeblowania ktore proponuje pani Hanna. Rady i radni czekaj juz na to zeby dzialac a nie na przemeblowanie. Kazimierz Marcinkiewicz tonujac podzialy jest gwarantem powodzenia dla Warszawy w nadchodzacych latach. Odpowiedz Link Zgłoś
krychola Re: nabijasz się z PiSu w sygnaturce 14.11.06, 22:18 . Niedoceniacie sprytu > Kaczora bo go za kartofla macie. Prezydent Warszawy to inne zasady, Kaczory nie > > moga go tak latwo sciagnac jak to bylo z premierostwem. Gdyby Kaczor był sprytny to by mu Lepper nie nasrał na głowę. Prezydenta też można odwołać z urzędu więc nie widzę powodu czemu tego Kaczor miałby nie chcieć od Kazika? Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno tymon99 14.11.06, 21:49 tymon99 napisał: > a popierasz w głosowaniu. masz w tym jakiś cel? popierając Kazia, popierasz > także Lecha, Jarka, Romana i Andrzeja.. Domyślam się tymon99, że Twój post jest skierowany do mnie.Już Ci wyjaśniam, czemu tym razem oddam swój głos+2 na Kazia.Do PiSu mnie bardzo daleko, do Platformy również.Nie mniej też do lewicy.W niedzielę głosowałem na Borowskiego, bo uważam, że facet ma jaja a z całego tego towarzystwa(mimo, że komuch)moim zdaniem prezentował się najlepiej.W obecnej sytuacji mogę olać II turę, lub oddać swój głos+2 właśnie na Kazia, choć uczynię to bez przekonania i wiary.Uczynię tak dlatego, że nie wyobrażam sobie, aby Warszawą rządziła taka persona, jak HGW.Wybór to więc żaden a przede wszystkim niezgodny z moimi odczuciami.A sygnaturka moja aktualna będzie jeszcze długo.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
usiruf Re: tymon99 14.11.06, 22:08 Przepraszam, ze sie wtracam nie do swojej rozmowy, ale mnie zaciekawiles. Co takiego strasznego ma w sobie Hanka, ze wolisz na prezydenta miasta marionetke z Gorzowa? Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Re: tymon99 14.11.06, 22:20 usiruf napisał: > Przepraszam, ze sie wtracam nie do swojej rozmowy, ale mnie zaciekawiles. > > Co takiego strasznego ma w sobie Hanka, ze wolisz na prezydenta miasta > marionetke z Gorzowa? A nie słyszałeś o różnych "osiągnięciach" tej pani? Dla mnie są one akurat wystarczającym powodem, choć pewnie można mi zarzucić brak obiektywizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
usiruf Re: tymon99 14.11.06, 22:49 > A nie słyszałeś o różnych "osiągnięciach" tej pani? No chyba wlasnie Cie pytam, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: tymon99 14.11.06, 23:32 nessuno napisał: > Domyślam się tymon99, że Twój post jest skierowany do mnie. tak. dlatego pod Twoją wypowiedź jest podpięty. > Uczynię tak dlatego, że nie wyobrażam sobie, aby Warszawą rządziła taka > persona, jak HGW.Wybór to więc żaden a przede wszystkim niezgodny z moimi > odczuciami. czyli obecny stan rzeczy w Warszawie uważasz za lepszy niż potencjalne rządy Platformy Obywatelskiej. OK. rozumiem, choć nie podzielam.. Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Re: tymon99 15.11.06, 16:26 tymon99 napisał: > nessuno napisał: > > > Domyślam się tymon99, że Twój post jest skierowany do mnie. > > tak. dlatego pod Twoją wypowiedź jest podpięty. > > > Uczynię tak dlatego, że nie wyobrażam sobie, aby Warszawą rządziła taka > > persona, jak HGW.Wybór to więc żaden a przede wszystkim niezgodny z moimi > > odczuciami. > > czyli obecny stan rzeczy w Warszawie uważasz za lepszy niż potencjalne rządy > Platformy Obywatelskiej. OK. rozumiem, choć nie podzielam.. Stanu tego nie uważam za lepszy.Za rządów Platformy(Piskorski, Kozak &co) zbydowano m.in tunel wzdłuż Wisły- słynny przekręt,Nie do końca szczęśliwy Most Świętokrzyski.A przecież wiadomo, że ekipie z tamtych czasów można wiele zarzucić, nie tylko Piskorkowi.Gdyby teraz PO wystawiła innego kandydata, zapewne oddałbym na niego swój głos. Odpowiedz Link Zgłoś
krychola ale desant do spółek węglowych z Gorzowa to chyba 14.11.06, 22:11 była samodzielna decyzja Kazika! Wiec on też trochę rządził! Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Jak przegra będzie kotem i psem zależy u którego. 14.11.06, 20:44 Będzie chodził na spacery z Leppciem lub Kreacjonistą aż do następnych wyborów, bo polityka to choroba. Zagubiony piesek w dużym mieście i marionetka! Ujada wciekle PiSiORek łap złodzieja, co mu ulica Al. Fredry to aleja, że PO zrobi takie porządki niestety, iż zamienią obszczymurki w toalety! Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo Przaśna Hania juz jest dmuchana zabawka Janka i D 14.11.06, 21:02 Niezle almagus rymujesz ;) ale marnujesz sie bo brak ci swojego spojrzenia nie mowiac juz o wyprostowaniu faktow. Kto? Co? Kiedy? Dlaczego? Popraw to a moze wyplyniesz na szersze wody. Narazie jestes podobnie jak Hania, zabawka w rekach Donalda, Janka i Bronka. "Tak jak Janek powiedzial..." - Hania GronkiewiczWaltz w dedykacji dla almagusa i innych wielbicieli :) Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Warszawę trzeba odPiSić 14.11.06, 19:13 Cała ta nieudolna PiSowska ekipa "rządząca" Warszawą musi odejśc. Wygrana Marionetkiewicza oznaczałaby jej pozostanie i dalszy rozkład miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo Zejdz na ziemie i wez zimny prysznic 14.11.06, 19:45 idiotyzmy-kacze napisał: > Cała ta nieudolna PiSowska ekipa "rządząca" Warszawą musi odejśc. Wygrana Mario > netkiewicza oznaczałaby jej pozostanie i dalszy rozkład miasta. PiS juz zostal odsuniety od rzadzenia w Warszawie. Nie potrzeba beznadziejnej Waltz na prezia tylko dlatego ze Rokita tak sobie z Donaldem wymarzyl. Sam marionetka jestes obok Hani z ta roznica ze to "premier z Krakowa" sie toba bawi na przemian z Donaldem. Odpowiedz Link Zgłoś
usiruf Stary ty na tym watku jestes chyba na etacie 14.11.06, 21:12 Dla kazdego masz odpowiedz i dla kazdego taka sama. Placa ci od wpisu czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Re: Warszawę trzeba odPiSić 14.11.06, 22:04 idiotyzmy-kacze napisał: > Cała ta nieudolna PiSowska ekipa "rządząca" Warszawą musi odejśc. Wygrana Mario > netkiewicza oznaczałaby jej pozostanie i dalszy rozkład miasta. > Załóżmy, że masz rację.Jaki scenariusz i rozwój wydarzeń przewidujesz w wypadku nie daj Boże wygranej HGW? Odpowiedz Link Zgłoś
usiruf Re: Warszawę trzeba odPiSić 14.11.06, 22:11 Rozwoj infrastuktury na przyklad. PiSory mialy prezydenta w stolicy przez 4 lata i gwno zrobily. W imie czego teraz ma byc inaczej w wypadku nie daj Boże wygranej Marionetkiewicza? Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Re: Warszawę trzeba odPiSić 15.11.06, 16:28 usiruf napisał: > Rozwoj infrastuktury na przyklad. PiSory mialy prezydenta w stolicy przez 4 lat > a > i gwno zrobily. W imie czego teraz ma byc inaczej w wypadku nie daj Boże > wygranej Marionetkiewicza? > I tutaj masz bardzo dużo racji.Jaki więc mamy wybór w tej sytuacji? Nie pójść, to nie jest rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
trasat Re: glosujemy na Marcinkiewicza swietny specjali 14.11.06, 23:16 Pani Gronkiewicz była długoletnim i dobrym Prezesem NBP i wiceprezesem EBORu. Marcinkiewicz nie mógłby pracowac w tych instytucjach, bo tam trzeba mieć kwalifikacje, a nie zdolność do bajdurzenia Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 Re: glosujemy na Marcinkiewicza swietny specjali 15.11.06, 07:36 Pani Hania ma typ urody : krowa to raz, a dwa to p. Hania ma w poprzek i chyba wystarczy by na nia nie glosowac. To juz lepszy z dwojga zlego ten Kazek Niesamodzielny czy Krzywousty jak go zwa nie wazne. Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo przyganial kocil garnkowi :) Strzyga HGWaltz 14.11.06, 19:26 juz tak trze goleniami z radosci i niecierpliwosci ze kolejna pare rajtek przetarla. Nie mowiac juz o naskorku udzisk :). Dukajaca, bzdrukajaca, bez oglady kartoflara :) Odpowiedz Link Zgłoś
jancior Zarowno Tusk jak i red.z TokFm nie zauwazaja 14.11.06, 19:28 (ale to juz nie dziwie) ze yes,yes,yes bylo podsumowaniem tego co 'Kazio' wypracowal w Brukseli. I tym sie rozni od Tuska ktory stara sie, ze slabym zreszta skutkiem, robic dobre wrazenie. Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: Zarowno Tusk jak i red.z TokFm nie zauwazaja 14.11.06, 23:47 Kazio "wypracował mniej", niż wcześniej miał "obiecane" Miller, którego PiS krytykował (słusznie) za nieskuteczność. Takie są właśnie rządy PiS - zrobić mniej i gorzej niż inni, ale zgrabnie to sprzedać. I ludzie to kupują. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Co stanie się z Marcinkiewiczem jeśli przegra? 14.11.06, 18:51 To oczywiste. Marcinkiewicz po przegranych wyborach odejdzie z PiSu i doprowadzi do rozłamu pociągając za sobą post-ZChN-owców. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Co stanie się z Marcinkiewiczem jeśli przegra 14.11.06, 19:11 pe1 napisał: > To oczywiste. Marcinkiewicz po przegranych wyborach odejdzie z PiSu i > doprowadzi do rozłamu pociągając za sobą post-ZChN-owców. Nie ma szans, post-ZCHN-owcy od zloba nie odejda z jakims "przegrancem", no bo niby co on im moze zaoferowac? bezrobocie i glodowke ??? Ten maly blazen jak to juz ma w swojej "katolikiej" naturze, odda sie braciom, tak jak to robil do tej pory i przeczeka na lepsze czasy, do mometu gdy bracia zdecyduja, ze rzady ich duetu staja sie zbyt niebespieczne dla nich samych i powolaja tego lajze spowrotem na priemiera ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
plaszcz Yes yes yes... to prawdziwy szołmen... ouuu yeeee 14.11.06, 19:36 może np. grać w reklamówkach Odpowiedz Link Zgłoś
qq27qq Re: Co stanie się z Marcinkiewiczem jeśli przegra 14.11.06, 18:54 A ja myślę że za jakiś rok będzie kryzys rządowy i powróci na stanowisko premiera aby ratować swoimi głupimi gadkami pis.. Odpowiedz Link Zgłoś
marek123481 Co stanie się z Marcinkiewiczem jeśli przegra? 14.11.06, 18:57 marcinikiewicz bedzie po kaczynskim prezydentem polski ,a tusk razem z gazeta wyborcza beda sie pienic ze zlosci. macie to jak w banku. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Co stanie się z Marcinkiewiczem jeśli przegra 14.11.06, 18:59 w banku? zapewne chodziło o SKOK :-P Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: Co stanie się z Marcinkiewiczem jeśli przegra 14.11.06, 23:50 To bardzo proawdopodobne - Kwaśniewskiego wybrali za ładną buzię i gładkie gadki, więc i Kaziowi to wystarczy. Sam nie wiem co gorsze - wybrać prezydenta za wizerunek, czy za wyborcze kłamstwa i obietnice, których nie spełni jak tego obecnego. Ehhh, rodacy. Odpowiedz Link Zgłoś
dobry_cyklista Będzie uczył fizyki, to jego zawód 14.11.06, 19:03 na prezesa Orlenu nadaje się jak Lech Kaczyński na Prezydenta RP... Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 Ja bym Marcinkiewiczowi sugerowal... 14.11.06, 19:10 1. Wystapic z PiS. Niezwlocznie. 2. Nikogo nie odciagac ze soba z PiSu. PiS sie rozleci bez jego pomocy. 3. Wrocic niezwlocznie do Gorzowa. 4. Poczekac cierpliwie do nastepnych wyborow i kandydowac na prezydenta... swojego miasta. Tam moze sie wykazac bardzo dobra robota. I trzymac sie jak najdalej od partii politycznych, wszelkich partii, a PiSu w szczegolnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Ja bym Marcinkiewiczowi sugerowal... 14.11.06, 19:15 strzelec51 napisał: > 1. Wystapic z PiS. Niezwlocznie. > 2. Nikogo nie odciagac ze soba z PiSu. PiS sie rozleci bez jego pomocy. > 3. Wrocic niezwlocznie do Gorzowa. > 4. Poczekac cierpliwie do nastepnych wyborow i kandydowac na prezydenta... > swojego miasta. Tam moze sie wykazac bardzo dobra robota. > > I trzymac sie jak najdalej od partii politycznych, wszelkich partii, a PiSu w > szczegolnosci. Marcinkiewicz to totalne umyslowa i polityczna miernota, to skakajacy pajac co powie, wytanczy i zaspiewa wszystko co mu partia kaze, dlatego ze wzgledu na dobro Gorzowa i jego mieszkancow byloby lepiej gdyby tak sie nie stalo. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Ja bym Marcinkiewiczowi sugerowal... 14.11.06, 20:19 > powie, wytanczy i zaspiewa wszystko co mu partia kaze, dlatego ze wzgledu na > dobro Gorzowa i jego mieszkancow byloby lepiej gdyby tak sie nie stalo. Poza tym w Gorzowie rzadzi mocno Jedrzejczak (ex SLD), a Kazia brat prowadzi stare kino. Odpowiedz Link Zgłoś
ogromnejadra Dekapitują go, a łeb jego obnosić będą na rynku 14.11.06, 19:13 miejskim. Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo Pokaz chamstwa i niekompetencji we wczorajszym 14.11.06, 19:19 "Kwadrans po osmej". To byla prawdziwa Hania GWaltz. Laurka Hani dla jej wielbicieli. Znerwicowana niemota nadrabiajaca chamskim tupetem. Bez suflera-"premiera z Krakowa" i kolezanki Pitery poprostu byla obrazem skrzeczacej nedzy i rozpaczy. Choleryczne usmiechy i natarczywe wtracanie sie w wypowiedz Marcinkiewicza zeby dodac, ze ona "tez tak myslala..." ale nie umiala tego wydukac jak jej kolej wypowiedzi byla. Skrzeczaca zabawka w rekach Janka i Donalda to jest rzeczywistosc i prawdziwy stan rzeczy jesli chodzi o HGW. Puszczona na chwile samopas robi z siebie loche ktora z obledem w oczach pedzi do koryta ku uciesze kibicujacej jej zaslepionej gawiedzi. "Tak jak Janek powiedzial..." -Hania Gronkiewicz Waltz Niedlugo nowy herb Warszawy, syrenka bez korony bo tak Hani bardziej sie podoba albo goly rumiany prosiaczek z jablkiem w gebie na tarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
dobry_cyklista Ale może przynajmniej most wybuduje, bo Kaziu 14.11.06, 19:22 nie poradził sobie z mostem... Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo Taaak Hania ci zbuduje taki z klockow lego :) 14.11.06, 19:50 dobry_cyklista napisał: "> nie poradził sobie z mostem..." Z jakim mostem? Polnocnym? Facet byl w Wawie zaledwie 3-4miesiace, to troche zbyt malo zeby most wybudowac, nie sadzisz? O nie przepraszam z waszym zacietrzewieniem to wystarczajaco duzo czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
chwd.pis4 Po co wam most 14.11.06, 19:54 Wy Warszawiaki jesteście niezłe pływaki. Tyle lat żerować na społeczeństwie to trzeba mieć talent. Cały Naród budował swoją stolicę a stolica się wypięła. Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo Pokaz chamstwa i niewiedzy we wczorajszym 14.11.06, 20:03 chwd.pis4 napisał: "> Wy Warszawiaki jesteście niezłe pływaki. Tyle lat żerować na społeczeństwie to > trzeba mieć talent. Cały Naród budował swoją stolicę a stolica się wypięła." Co Ty wypisujesz? Nastepny i jego trzy wyswiechtane grosze. Sprawdz fakty a pozniej sie odzywaj na temat Warszawy i Warszawiakow. Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Re: Po co wam most 14.11.06, 22:36 chwd.pis4 napisał: > Wy Warszawiaki jesteście niezłe pływaki. Tyle lat żerować na społeczeństwie to > trzeba mieć talent. Cały Naród budował swoją stolicę a stolica się wypięła. Niepotrzebnie generalizujesz.Nie moja wina, że akurat tutaj się urodziłem.Czy żerowałem na społeczeństwie? A co do mostów, to przydałoby się nam jeszcze kilka, ale nieprędko się doczekamy.Ani Kazio nie zbuduje,hiena tym bardziej nie.Ona chciałaby tylko popiastować jakieś ważne stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Taaak Hania ci zbuduje taki z klockow lego :) 14.11.06, 21:43 uomonuovo napisał: > dobry_cyklista napisał: > > "> nie poradził sobie z mostem..." > > Z jakim mostem? Polnocnym? Facet byl w Wawie zaledwie 3-4miesiace, to troche > zbyt malo zeby most wybudowac, nie sadzisz? O nie przepraszam z waszym > zacietrzewieniem to wystarczajaco duzo czasu. Ale Kazia bossssssss;) byl troche dluzej, i co, poradzil sobie z czymkolwiek ? Rzadzicie PiSdzielce tym biednym krajem juz przeszlo rok, i co radzicie sobie z czymkolwiek ??? Przestan PiSdzielcu burosuczyc, bo nie masz zadnych agrumetow z wyjatkiem tego, ze Walcowa nerwowa jakas taka, no i co,ze nerwowa, najwazniejsze, ze madrzejsza od was wszystkich PiSglabow razem wzietych :))) Odpowiedz Link Zgłoś
paczka111 Re: Pokaz chamstwa i niekompetencji we wczorajszy 14.11.06, 19:25 Za to Marcinkiewicz nie jest marionetką. Głosujcie na niego, głosujcie, po roku malutki każe mu ustąpić, to i ustąpi jak nic. Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo Re: Pokaz chamstwa i niekompetencji we wczorajszy 14.11.06, 19:58 paczka111 napisała: "> Za to Marcinkiewicz nie jest marionetką. Głosujcie na niego, głosujcie, po roku > > malutki każe mu ustąpić, to i ustąpi jak nic." Ty myslisz troche czy tak jak Hania powtarzasz te wyswiechtane kawalki co jej "premier z Krakowa" z Donaldem w palke wbijali calymi dniami i nocami. To jest jeden i ten sam pusty argument na ktorym Hania jedzie a wy za nia. Widac bylo wczoraj kto jest samodzielny a kto nie. Oszukuj sie dalej i zaplacz jak juz Hania swoja szanowna d. usadzi na stolku i bedzie co chwila "premiera z Krakowa" o porade prosic. Oderwij sie od tego partyjnego wycia i pomysl samodzielnie. To jest stanowisko prezydenta miasta inna dynamika inne prawa, wybrany przez ludzi nie moze byc odwolany przez kartofla ktoremu sie narazil dlatego go spuscili z premierstwa. Hanka to jest zabawka w rekach Janka i Donalda, ktos kto tego nie widzi jest zaslepiony albo obludny i nie chce tego widziec i wybral by nawet przystrojone g..., gdyby tak Janek i Donald mu powiedzieli ze bedzi lepsze od PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
dobry_cyklista Kaczor go nie odwoła, Kaczor wyda rozkaz, a Kazio 14.11.06, 20:56 ... ustąpi i odkurzy pokoik Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo Hania juz odkurza zwlaszcza Jankowi i Donaldowi 14.11.06, 21:15 Niewysililes sie dobry_cyklista. Widac jestes dobry ale tylko z tymi dodatkowymi kuleczkami dla bobasow na tylnim kole ;). Widac mam przyjemnosc z licealista wiec przechodze na licealny jezyk Here it goes sonny Hania odkurza i robi to z wlasnej nieprzymuszonej woli niestety. Lubi im uslugiwac :)) Co powiedza jak ja obruca to Hania z usmiechem wsysa. Odpowiedz Link Zgłoś
usiruf tow. uomonuovo: zadanie na 14ty listopada 14.11.06, 21:17 *Spamowac Forum Wybiorczej po 50 razy na watek i wklejac w belkot zdanie, ze > Hanka to jest zabawka w rekach Janka i Donalda aby uwypuklic samodzielnosc i silne cechy charakteru Mr Marionetkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo Melduje sie tow. usiruf :)) 15.11.06, 07:49 usiruf napisał: > > *Spamowac Forum Wybiorczej po 50 razy na watek i wklejac w belkot zdanie, ze > > > Hanka to jest zabawka w rekach Janka i Donalda > > aby uwypuklic samodzielnosc i silne cechy charakteru Mr Marionetkiewicza. Ciebie nie mniej tutaj i gdzie indziej :) Wiec o co placzesz? Dostales troche lekarstwa ktorym karmicie od dawna i juz larum. Marionetkowicz itp., to OK bo Ci i tobie podobnym w to graj, ale Hanka Zabawka Janka i Donalda itp.,to juz nie bo satyra w druga strone tak samo nie smakuje. To jest wasz problem usiruf, podwojene standarty lub "rowni i rowniejsi"... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Pokaz chamstwa i niekompetencji we wczorajszy 14.11.06, 22:01 uomonuovo napisał: > paczka111 napisała: "> Za to Marcinkiewicz nie jest marionetką. Głosujcie na niego, głosujcie, > po > roku > > malutki każe mu ustąpić, to i ustąpi jak nic." > Ty myslisz troche czy tak jak Hania powtarzasz te wyswiechtane kawalki co > jej "premier z Krakowa" z Donaldem w palke wbijali calymi dniami i nocami. To > jest jeden i ten sam pusty argument na ktorym Hania jedzie a wy za nia. Widac > bylo wczoraj kto jest samodzielny a kto nie. Oszukuj sie dalej i zaplacz jak > juz Hania swoja szanowna d. usadzi na stolku i bedzie co chwila "premiera z > Krakowa" o porade prosic. > > Oderwij sie od tego partyjnego wycia i pomysl samodzielnie. > To jest stanowisko prezydenta miasta inna dynamika inne prawa, wybrany przez > ludzi nie moze byc odwolany przez kartofla ktoremu sie narazil dlatego go > spuscili z premierstwa. > > Hanka to jest zabawka w rekach Janka i Donalda, ktos kto tego nie widzi jest > zaslepiony albo obludny i nie chce tego widziec i wybral by nawet przystrojone > g..., gdyby tak Janek i Donald mu powiedzieli ze bedzi lepsze od PiS. No co tu mozna powiedziec, glupiec... na dodatek PiSi glupiec...;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
trasat Re: Pokaz chamstwa i niekompetencji we wczorajszy 14.11.06, 23:22 pracowałem w NBP, gdy Gronkiewicz była Prezesem (w pierwszym roku) To twarda baba i nikt nie będzie nią sterował. Ona naprawde zbuduje mosty i jeszcze rozliczy PIS Odpowiedz Link Zgłoś
potodno Re: Co stanie się z Marcinkiewiczem jeśli przegra 14.11.06, 19:23 w ambasadory go UE albo Zjednoczone Królestwo WBiI Odpowiedz Link Zgłoś
mikka07 Re: Co stanie się z Marcinkiewiczem jeśli przegra 14.11.06, 19:30 W Gorzowie na pewno nie wygrałby!! Ale w W-wie próbuje! buaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
radiomaryja1 przez pierwszy miesiąc będzie... 14.11.06, 19:34 oczyszczał miasto ze śmieci, które pozostaną po jego przegranych wyborach... Odpowiedz Link Zgłoś
chwd.pis4 Gdzieś go rzucą na jakąś fuchę 14.11.06, 19:37 Gdzieś go rzucą. Może na Unię może na województwo a może na szkolnictwo. To zdolny człowiek tylko trochę za popularny i zostawił w cieniu wielkich braci. Tego od kota i prezydenta PiS. Rzucą go jak nic. Przegraną ma jak na wyścigach konnych. Nie ten porządek nie ten koń. Odpowiedz Link Zgłoś
yurekbis Re: Co stanie się z Marcinkiewiczem jeśli przegra 14.11.06, 19:40 Znowu Gazeta opowiedziala sie PO-wlasciwej stronie.Czy Wy ludzie czytajacy ten "organ"nie czujecie,ze ten organ sluzy jednej i tej samej sprawie,jednym i tym samym ludziom.Pocieszajace jest tylko to,ze kazdy "organ"zanika z czasem. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Co stanie się z Marcinkiewiczem jeśli przegra 14.11.06, 19:43 Serdeczne wyrazy współczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
chwd.pis4 Organ to jesteś ty 14.11.06, 19:47 To nie GW głosowała tylko zwyczajni ludzie mający dosyć tych kartofli u władzy. Czas żebyś zrozumiał, że jesteśmy wolnymi ludźmi (chociaż pośród nas żyje rówież "ciemny lud" jak ty). Odpowiedz Link Zgłoś
yurekbis Re: Organ to jesteś ty 14.11.06, 19:58 Masz racje,to nie Gazeta glosowala na Prezydenta Kaczynskiego i PiS,tylko zwykli ludzie tacy jak ja.W normalnym kraju czy ktos to lubi czy nie,powinien uszanowac wole wiekszosci,nawet jak to nazwales"ciemnych ludzi". Zycze milego wieczoru Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Organ to jesteś ty 14.11.06, 22:06 yurekbis napisał: > Masz racje,to nie Gazeta glosowala na Prezydenta Kaczynskiego i PiS,tylko > zwykli ludzie tacy jak ja.W normalnym kraju czy ktos to lubi czy nie,powinien > uszanowac wole wiekszosci,nawet jak to nazwales"ciemnych ludzi". > Zycze milego wieczoru No to uszanuj PiDzielniety wole wiekszosci ktora zrozumiala, ze zostala oszukana przez PiS i oddala swoje glosy na PO. Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Re: Organ to jesteś ty 14.11.06, 22:29 yurekbis napisał: > Masz racje,to nie Gazeta glosowala na Prezydenta Kaczynskiego i PiS,tylko > zwykli ludzie tacy jak ja.W normalnym kraju czy ktos to lubi czy nie,powinien > uszanowac wole wiekszosci,nawet jak to nazwales"ciemnych ludzi". > Zycze milego wieczoru O jakiej woli większości Szanowny Kolega raczy mówić? Ile miała ta większość? Coś circa 30% czy coś koło tego zdaje się. Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: Co stanie się z Marcinkiewiczem jeśli przegra 15.11.06, 02:11 yurekbis napisał: > Znowu Gazeta opowiedziala sie PO-wlasciwej stronie.Czy Wy ludzie czytajacy ten > "organ"nie czujecie,ze ten organ sluzy jednej i tej samej sprawie,jednym i tym > samym ludziom.Pocieszajace jest tylko to,ze kazdy "organ"zanika z czasem. Jak twój mózg??? Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr =Kogo obchodzi kraj, ważne stanowisko dla pajaca!= 14.11.06, 19:47 Największy problem na prawicy: gdzie upchnąć swoich. Prezes Orlenu, buahahaha. Niech podoi trochę kasy dla partyjnych koleżków, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 A ja nie chce Walz i juz! 14.11.06, 19:47 Śmieje sie jak Doda, ale jest od Dody głupsza.To już wolę Dodę. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Moze szefem PKP? 14.11.06, 19:48 Dlaczego niby ORLEN, dobrze funkcjonujaca spolka. Jak sie chce wykazac to niech cos zrobi np. z koleja. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: Moze szefem PKP? 14.11.06, 19:51 helmut.berlin napisał: > Dlaczego niby ORLEN, dobrze funkcjonujaca spolka. Jak sie chce wykazac to niech > cos zrobi np. z koleja. PKP to kilka spółek ,dzięki SLD i PO.Są na plusie (Intercity) i na minusie(PLK).To które ma ,,uzdrowić''?I tak to nieważne ,to Walz musi przegrać! Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Moze szefem PKP? 14.11.06, 20:01 > minusie(PLK).To które ma ,,uzdrowić''?I tak to nieważne ,to Walz musi przegrać! Walz juz prawie wygrala. Poza tym bez Kazia radni beda mieli wiecej do gadania i pola do popisu. PKP to byl oczywioscie zart, Kazio nie ma pojecia o zarzadzaniu. Wyladuje moze w takiej spolce jak Totalizator, ktora wcale nie potrzebuje prezesa. Odpowiedz Link Zgłoś
anbowi Re: Moze szefem PKP? 14.11.06, 20:00 A konduktor w intercity Malinowski nie wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Odpowiedź jest znana: dostanie ciepkłą posadkę 14.11.06, 19:52 Już przed wyborami "Ytybuna" napisała o ewentualnej przyszłości: otóż jeśli przegra, to dostanie ciepła posadkę w spółce skarbu państwa i przeczeka zimę. W tym czasie bardziej do przodu w partii wyjdą Ziobro, Ujazdowski i Sikorski. Ich celem będzie ratowanie oblicza partii i rządu. Jednak jeśli rząd za mocno będzie tracił poparcie, to Marcinkiewicz wróci na stanowisko premiera. Nie jest to nierealne. Informacja to pochodzi z tych samych źródeł, które wcześniej doniosły, że Marcinkiewicz przestanie być premierem, a zostanie towarzyszem komisarzem i to wtedy, gdy oficjalne stanowsisko rzecznika rządu brziało: "fantastyka piętro wyżej." Odpowiedz Link Zgłoś
tzetze1 Ludzie!Marionetka przy HGW to ino pajac bez ikry 14.11.06, 19:54 Marcinkiewicz to pajac yes yes yes, HGW to klasa babka z sukcesami na koncie Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo Kpisz czy od droge pytasz? Chamska tupeciara 14.11.06, 20:28 to bylo wczoraj rano widac w porannym programie gdzie dala popis chamskiego zachowania i przaśności. Tylko dla tych z szybkim laczem inaczej to nie ten sam ubaw ww6.tvp.pl/video/2006/11/13/96612/film.asf Brak elokwencji u tej kobiety i jakiejkolwiek oglady. Zamknijcie ja gdzies znowu w jakims bankowym gabinecie, niech podpisuje te papierki bo tu publicznie sie kompromituje i Warszawiakow przy okazji. Hania to zabawka w rekach Donalda i "premiera z Krakowa" ....Z konferencji Hani: -"Tak jak Janek powiedzial..." Odpowiedz Link Zgłoś
hyakinthos Re: Kpisz czy od droge pytasz? Chamska tupeciara 15.11.06, 03:08 No, niezla jazda. Ciesze sie, ze nie mieszkam w Warszawie, bo to zaden wybor. Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Co stanie się z Marcinkiewiczem jeśli przegra 14.11.06, 19:58 -grali1 Odpowiedz Link Zgłoś
opt A do szkółki to już wrócić nie może,praca 14.11.06, 20:13 w szkole pod kierunkiem Giertycha to chyba nie ujma. Odpowiedz Link Zgłoś
andrejs Co stanie się z Marcinkiewiczem jeśli przegra? 14.11.06, 20:27 ten artykuł to cos obrzydliwego. czy gazeta postradała zmysły, angazując sie w czarny pr. a co się stanie jak zabraknie michnika? czy gazeta może nawet zacznie obstawiać co się stanie jesli p. marcinkiewicz przegra. ale d. tusk przejeżdza sie po swoim oponenci politycznym, a sam jest nadeta kreaturą. a guru gazety został p. marek borowski, ktory sie mizdrzy do wszystkich, co za wazelina, skonczyły się wybory i tak samo rola p. borowskiego, dostarczyciela głosów dla niby-partii po. a sdpl to kto, przefarbowani postkomunisci, starzejący się poza parlamentem, ktorym przybywa zmarszczek od bycie w opozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
flyb52 Co stanie się z Marcinkiewiczem jeśli przegra? 14.11.06, 20:29 Najlepsza rola magika z Gorzowa bylaby taka: Jak sze masz aj em from pis ai ci pokazac, jak w kaczystan kroliki wyciagac nie z kieszeni ale z nosa albo z kapelusz. Jaksze masz unia europejska. U nas banany na wierzbach. Warszawiakom juz obiecal mosty na wisle co 50 metrow. Co drugiemu glosujacemu na pana Marcinkiewicza bedzie przyslugiwal BMW. Co sie nalezy wiecej, sluchaj magika IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 UE nienawidzę!!Ale szmal od niej kocham!!!! 14.11.06, 20:40 To typowy schemat myślowy eurosceptyków. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd PiS zatopil Marcinkiewicza 14.11.06, 20:43 Moze syn go wezmie na asystenta :) Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo Przaśna Hania zabawka w rekach Janka i Donalda 14.11.06, 20:44 Bez suflera/"premiera z Krakowa" i kolezanki Pitery sama jest denna i niemotliwa. Wrednosc i zlosliwosc wrecz tryska z jej kwasnych usmiechow calkowicie zaslaniajac jej szparki. Tylko dla ludzi z szybkim laczem ww6.tvp.pl/video/2006/11/13/96612/film.asf Zlosnica i jej polowanie na kamere he he :) Hania na redaktora buzia a nie szukasz zwierciadelka. Popis braku kultury i taktu pani Waltz. Odpowiedz Link Zgłoś
hero Re: Przaśna Hania zabawka w rekach Janka i Donald 14.11.06, 20:51 Tak czytam i czytam Twoje wypowiedzi w których wszystkim zarzucasz zacietrzewienie i zaślepienie ale najwyraźniej zapomniałeś że w ten sposób paskudnie obnażasz własną nietolerancję wobec pogladów innych jak również własny fanatyzm...przykre to niestety... Żeby była jasność sytuacji - nie popieram żadnego z kandydatów - po prostu nie ma kogo popierać... Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo Re: Przaśna Hania zabawka w rekach Janka i Donald 14.11.06, 22:17 Szanuje kazda opinie pod warunkiem, ze jest ona oparta na konkretach a nie na manipulacji medialnej i nagonce. Na tego typu rzeczy reaguje i uzywam tych samych srodkow co ci ktorzy do nich sie uciekaja. Jakich pogladow? Widac jednak nie czytales wiekszosci moich wypowiedzi i odpowiedzi. Tymbardziej Twoj osad i wyrok jest pochopny i przedwczesny. Proste pytania i Twoja obiektywna odpowiedz prosze: Czy M. juz przegral? Czy jest przed czy po II turze? Dlaczego Gazeta publicznie szuka mu na grande innego stolka? Czy ma to jakis sens i cel? Jaki? Dlaczego upraszczaja fakty i manipuluja nimi? Nie lubie bezczynnie patrzec na to jak jakas grupa upatrzyla sobie kogos i sie na nim, niej, wyzywa przy cichej aprobacie tych co postanowili sie tylko przypatrywac. Jezeli to w Twoim osadzie jest moim fanatyzmem, trudno niech tak bedzie. I na koniec zeby tez byla jasnosc, moja wymarzona kandydatka bylaby pani Malgorzata Kidawa-Blonska. Rak nie rozkladam natomiast i wole Marcinkiewicza, ktory mysle pozytywnie zaskoczy Warszawiakow jak mu tylko dadza szanse i przestana tylko zwaracac uwage gdzie sie urodzil i z jaka partia byl,jest, czy bedzie zwiazany i czy wogole. Na podstwie czystej osobowosci i zachowania wole go sto razy niz GrongiewiczWaltz. Prosze zauwazyc, ze on dostaje ciegi z jednej i z drugiej strony. Cos w tym musi byc. Kaczysnki to dla niego taka slodka trucizna teraz, zawsze cos nieodpowiednio w niedopowiednim momencie cos powie niby zeby mu pomoc. O kierownictwie PO nie wspomne jak po nim sie ujerzdzaja, o wiekszosci tutejszych internautow szkoda nawet pisac i ich poziomie dyskusji(poziom szkolnego korytarza i boiska). Jezeli branie takiego czlowieka jak M., w obrone w tutejszych pyskowkach jest fanatyzmem, to tak, jestem winny, ale nie moge odwracac glowy jak widze jak ktos ciegi ze wszystkich stron zbiera tylko dlatego ze jest troche inny niz zwasnione strony. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
hermanek76 Re: Przaśna Hania zabawka w rekach Janka i Donald 15.11.06, 02:02 > Jezeli branie takiego czlowieka jak M., w obrone w tutejszych pyskowkach jest > fanatyzmem, to tak, jestem winny, ale nie moge odwracac glowy jak widze jak > ktos ciegi ze wszystkich stron zbiera tylko dlatego ze jest troche inny niz > zwasnione strony. ej chcesz o tym porozmawiac? Moze lepiej powinienes go przytulic do piersi i podrapac za uszkiem za totalna niekompetencje rzadu ktorym kierowal, za te wszystkie niespelnione wyborcze obietnice, za obciach jakiego Polska sie najadla po "yes yes yes", za slynne i wywazone wypowiedzi o cieniasach, za ciagle wycieczki do RM, za akceptacje przestepcy mulata w swoim rzadzie wreszcie za to jak go Jarek wyruchal bez mydla na koniec. uom jestes klasycznym przykladem "uom"nosci umyslowej, twoje argumenty to ze niby HGW jest 'zabawka janka i donalda'? 'skrzeczaca locha'?, 'bo nerwowa jakas taka'? - i kto tu jest ze szkolnego korytarza? Zycze ci durniu zeby twoj 'biedny' i ciagle 'atakowany' 'premier z Gorzowa' wygral te wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo Re: Przaśna Hania zabawka w rekach Janka i Donald 15.11.06, 06:30 Ty za to hermanek76 jestes potwierdzeniem tego o czym pisalem do "hero", zanim postanowiles sie wcisnac. Ty jestes tym jednym z wielu o wybiorczej pamieci. Ty jestes tym z elokwentna argumentacja i slownictwem. W przeciwienstwie do ciebie na tyle mam dystansu, zeby nie uciekac sie do czteroliterowcow co jest oznaka slabosci lub braku slownictwa i wyobrazni. Moje "argumenty" i satyryczne okreslenia sa na poziomie tych, ktorymi sie tak zachlystujecie a ktore po czesci dostaliscie na zapchanie, od niemieckich dziennikarzy. Szybko i bezkrytycznie podchwycone bo fajnie czyims kosztem miec tani ubaw. Marionetkowicz i inne niewybredne okresleni tez sa OK, bo wam pasi jak sie nabijacie z M., ale Zabawka Janka i Donalda to juz jest dla ciebie bee bo nie po twojej mysli. Aha to tak teraz sie zagrywa czyli "wszystko co dobre to my wszystko co zle to oni". Nie badz taki nadwrazliwy hermanek76, sprobuj wiecej lekarstwa ktorym karmicie M. Nie widzialem nigdzie wczesniej twojego oburzenia na wypowiedzi np. almagusa itp., Gdzie sie podziewales? Dlaczego tam nie rzucales czteroliterowcow w obronie poziomu dyskusji. Nie czerwien sie tak bardzo bo ci zylka jeszcze gdzies peknie. Wiecej dystansu i wyrownanego pola dla wszystkich obojetnie z kad sa. Na koniec w gwoli wyjasnienia ja mialem swoja kandydatke ale zostala zepchnieta na bok teczka z ktorej nagle Hania wyskoczyla. hermanek76 spoko, zlosc pieknosci szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
hermanek76 Re: Przaśna Hania zabawka w rekach Janka i Donald 15.11.06, 13:04 hahahah obronca ucisnionych sie znalazl...co ty mi tu o jakims almagusie wypisujesz? Ja sobie za to nie przypominam twojego swietego oburzenia po slynnych "zomowcach", kaczynskiego, nie pamietam zebys sie udzielal gdy jaroslaw plul na Rokite ze to prawie morderca, gdzie byles przy okazji "cieniasow" swojego Marcinkiewicza? Jak to z toba jest uomku - sam mozesz jechac po HGW ze to niby locha a jak ciebie sie nazwie po imieniu to zle? W twoich przepojonych duchem Goebelsa i Kurskiego "komentarzach" brakuje tylko stwierdzenia ze Waltz ma zakrzywiony nos i zlosliwe rozlatane oczka (o przepraszam to gdzies chyba bylo) no i oczywiscie ze jest <wypowiedziane ze zgroza> "JUUUUUDE". Co do zlosci - twoje wypociny nie podnosza mi cisnienia bo i tak ci w sumie daleko do takiego galby, za to przyznaje ze zylka mi pekla czytajac jak inni forumowicze najwyrazniej zatkani twoich chamstem i prostactwem probuja jeszcze z toba dyskutowac i argumentowac... Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo Re: Przaśna Hania zabawka w rekach Janka i Donald 15.11.06, 19:17 hermanek76 troche sie poprawiles bo tym razem sobie darowales czteroliterowce pod moim kierunkiem :), choc nadal poprzez wypaczanie mojej ksywy probujesz sobie ulzyc. Ale dobrze, nich i tak bedzie mnie to nie przeszkadza a jak tobie sprawi ulge to wal smialo :). Nie ma natomiast jak twoje odniesienie sie do jakiejs kwestii w stylu "co ty mi tu wypisujesz?" Pewnie, To jest dokladnie to co Ci poprzednio napisalem o stosowaniu dwoch roznych standartow w zaleznosci co chcesz osiagnac i kiedy Ci wygodniej do kogos jedna albo druga miare przylozyc. Tu jest pies wlasnie pogrzebany a co za tym nastepuje bezsens twojej wypowiedzi na temat mojego myslenia i przepojenia moich komentarzy tym czy owym. Tak jak wczesniej Ci wskazalem a to co postanowiles wygodnie dla siebie i tobie podobnych usunac na bok, lakoniczym "..co ty mi tu o jakims...wypisujesz?", bardzo szybko wyciagasz zeby podrasowac swoje argumenty. W kwestii "swietych oburzen", nie mam takich, nie mowiac juz o oburzeniach. To jest wlasnie to hermanek76. Stawanie po jednej albo drugiej stronie lub z boku nie musi byc nacechowane oburzeniem. A co do twojego pamietania to wydaje mi sie nadzwyczaj wybiorcze i wygodne czemu przy tym temacie dales dowody. Jakakolwiek argumentacja w tym temacie jest jalowa, bo Ty juz o mnie i o wielu innych ludziach masz wyrobiona uproszczona wersje, ktora Ci jest na reke i nie sprawia bulu glowy, ktory moglby sie pojawic gdybys nagle sprobowal ten uproszczony wizerunek zweryfikowac chocby przez ulamek sekundy. Dodam tylko, ze wielce wygodne dla ciebie jest odwolywanie sie do tematow, ktore mialy miejsce pare miesiecy temu :). "Jak to z toba jest uomku - sam mozesz jechac po HGW ze > to niby locha a jak ciebie sie nazwie po imieniu to zle?" Jakos brak sensu w tym stwierdzeniu. Gdzie i kiedy Ty po imieniu sie do mnie zwracales??? Jakie to bylo imie/imiona?? Aaa tak to jest z tym satyrycznym lekarstwem, ze nie smakuje tak samo dobrze jak nagle zostanie zastosowane w druga strone :). Tak jak poprzednio Ci napisalem, jak bezkrytycznie tlumy wiwatowaly i uzywaly niewybrednej nazwy (skrzetnie podsunietej przez niemieckich pismakow) kartofla, kartofli itp. lub zwolennikow PO, marionetkiewicz to wszystko gra na 102 he he , ale jak nagle pojawia sie locha lub zabawka Janka i Donalda, to oojeejku ale to Goebelsowskie i Kurskiego metody. Tak hermanek76 tak to z wami jest oburzenie wasze jest jednostronne i dalece wybiorcze a stosowane standarty podwojne. "...no i oczywiscie ze jest <wypowiedziane ze zgroza> "JUUUUUDE". " Tutaj doprawdy nie wiem o co ci chodzi? To pod moim kierunkiem czy tak sobie upust dajesz w oszalalym okrzyku?? "przyznaje ze zylka mi pekla czytajac jak inni forumowicze > najwyrazniej zatkani twoich chamstem i prostactwem probuja jeszcze z toba > dyskutowac i argumentowac..." Ponownie musisz troche to sprecyzowac, bo jak zwykle stosujesz tak wygodne upraszczanie i uogulnianie. Badz co badz tez tutaj jestes? Nieprawdaz? Tym samym ponownie sam udowadniasz i negujesz sam siebie. Brawo hermanek76! Sam udowadniasz to o czym wczesniej pisalem, a w najlepszym przypadku potwierdzasz powiedzenie "przyganial kociol garnkowi" :) Odpowiedz Link Zgłoś
dobry_cyklista Pisz co chcesz, a HGW i tak wygra he he he 14.11.06, 20:58 a Kaziu będzie uczył w szkole he he he Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo Re: Pisz co chcesz, a KM. i tak wygra he he he 15.11.06, 06:35 ;)) Pewnie. Spoko jest. Tak jak wyborcy zadecyduja. :) Odpowiedz Link Zgłoś
beta99 Re: Przaśna Hania zabawka w rekach Janka i Donald 15.11.06, 01:28 Zgadzam się , Hanna GW to marionetka .Co Ona może zrobić dla Warszawy ? Aż strach pomyśleć ! Przecież Oni już byli i co , chcą odbudować " Układ ? Uważam ,że Marcinkiewicz to człowiek z klasą a po za tym Męszczyzna ! Odpowiedz Link Zgłoś
kamil.prusinowski Re: Przaśna Hania zabawka w rekach Janka i Donald 15.11.06, 17:52 nie dość że 'człowiek z klasą' to jeszcze 'Męszczyzna', zadziwiające. Osobiście lubię p. Marcinkiewicza, ale obawiam się, że argument iż jest 'Męszczyzna' nie przeświadcza o jego kwalifikacjach. Choć dobry PR może by wystarczył? Się okaże..:) Odpowiedz Link Zgłoś