emeryt21 Premier dziękuje Marcinkiewiczowi 26.11.06, 22:41 Pan premier powiedzial "predzej czy pozniej zwyciezymy.."Zapomnial o trzeciej mozliwosci ...wcale.Polacy maja juz dosyc kaczyzmu.Idee PiSu moze sa dobre,lecz w wydaniu braci Kaczynskich nie przejda. Odpowiedz Link Zgłoś
antyskaner Bufetowa forever 26.11.06, 22:42 Układ Warszawski wraca, pełne uznanie Piskorskiego. Jest tyle szmalu do przekręcenia. Ach, życie jest piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
xavras_wyzhryn Re: Bufetowa forever 26.11.06, 22:48 Piskorski juz dawno zostal ze swoimi kolegami pogoniony z Platformy. Nieladnie tak klamac, kaczysto. Uklad warszawski natomiast zwiazany z pis i naczelnym, bylym juz niedlugo, mam nadzieje, architektem miasta nareszcie teraz zostanie rozbity. Odpowiedz Link Zgłoś
filut69 facet przeczytaj jeszcze raz co napisałeś jaki 26.11.06, 23:17 układ? jak zabrakło wam głosów w radzie Warszawy to pierwsi z wyrzuconymi z PO się zbrataliście żeby koryt nie stracić do tej pory wsadziliście na 48 godzin bujalskiego przed wyborami żeby zatkać mordę tym którzy zapytają o wyniki po roku waszych bezkompromisowyczh działań na froncie tzw "sprawiedliwości" Poza tym nic. Koniec wasz widzę. To se ne vrati. Pic nie pis, ale taki numer dwa razy nie przejdze do wyborów parlamentarnych pewnie przystąpicie w roli pięknego maryjana po awuesie. Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Premier dziękuje Marcinkiewiczowi 26.11.06, 22:45 Społeczeństwo jest zmęczone PiDdzielcami i tą paranoidalną koalicją kłamliwymi obietnicami wyborczymi itp A prezydentowi Kwaśniewskiemu to kaczorek sięga do kolan No i ta pierwsza dama .... tylko dzieci straszyć Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: Premier dziękuje Marcinkiewiczowi 26.11.06, 22:53 Kwasniewski prezydentem, kiedy wreszcie? Odpowiedz Link Zgłoś
rumour w tych najważniejszych wyborach zwyciężymy!!!! 26.11.06, 22:54 "- Jestem pełen optymizmu, my prędzej czy później w tych najważniejszych wyborach zwyciężymy - dodał premier" czyżby polował na posadę Benedykta XVI (lub wyżej....) :] Odpowiedz Link Zgłoś
dziczku Re: Premier dziękuje Marcinkiewiczowi 27.11.06, 06:39 Do Polski przyjeżdża prezydent Juszczenko i spotyka się z naszą parą prezydencką. Patrzy tak i patrzy na panią prezydentową, po czym pyta: "A ciebie Marysiu czym truli?" Odpowiedz Link Zgłoś
deinoo Premier dziękuje Marcinkiewiczowi 26.11.06, 22:53 A moze Jareczku zaczniesz wreszcie szanowac ta stara, sprzedajna zapewne i wyswiechtana kobiete zwana demokracja i oswoisz sie wreszcie, ze przegrywac tez trzeba umiec godnie? Mdli mnie, jak slucham twoich wypowiedzi. Uwazaj, zeby kot nie stal sie wrogi dla ciebie.. Odpowiedz Link Zgłoś
kwakwarakwa "Na kapitańskim mostku panika, 26.11.06, 22:56 ster się powoli wymyka z rąk" to fragment starej piosenki o Titanicu, z czasów komuny. Żeby przegrywać z honorem, panie Kaczyński, to trzeba najpierw ten honor mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
jarek.gurtowski pa pa, wredne, złośliwe, nadęte kaczory 26.11.06, 23:00 może następni nie będą o wiele lepsi ale przynajmniej dostaniecie raz po ryju. Odpowiedz Link Zgłoś
maszymanski Premier jest człowiekiem głęboko nieszczęsliwym, 26.11.06, 23:01 by nie powiedzieć chorym. To smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Jak dwie male zawistne kaczki utopily KAzia 26.11.06, 23:06 KAziu uklon sie i podziekuj. Odpowiedz Link Zgłoś
kot_jareczka Mam robotę dla Kazia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.11.06, 23:21 Ale musi On najpierw wrócić do Gorzowa! Odpowiedz Link Zgłoś
jww20 Panu już dziękujemy 26.11.06, 23:05 Premier bredzi jak bura suka... jak zwykle, ale i tak jest bardziej kontaktowy od Prezydenta, który - jak dla mnie - nie istnieje. Pewnie ta szara sieć im się rzuciła na oczy.. taka łże-katarakta? Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki W czym PiSowi przeszkadza rozwój, inwestycje, 26.11.06, 23:10 usprawnienie komunikacji, budowa nowych osiedli, opracowanie planów rozwoju przestrzennego i uzbrajanie terenów pod inwestycje? Czemu premier uważa, ze to jest coś tak strasznego, że rząd z tym musi walczyć? Czemu MUSI? Czy ktoś to rozumie? ---- Premier powiedział:"wraca stare i temu musimy się przeciwstawić". Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: W czym PiSowi przeszkadza rozwój, inwestycje, 26.11.06, 23:30 Uważałem Kaczyńskich, Macierewiczów i spółkę za niepoważnych ludzi. Traktowałem ich jak gó..arzerię. Dlaczego mnie nie internowali? Bo to są popaprańcy! Autor: Lech Wałęsa w kontekście wypowiedzi o domniemanej próbie zamachu stanu 4 czerwca 1992 r. Źródło: dziennik "Trybuna" w artykule Kaczyńscy szykowali zamach stanu, X 2006 r. Odpowiedz Link Zgłoś
spawacz.aluminiowy Stare wraca już od dawna - małymi kroczkami wraca 26.11.06, 23:11 socjalizm, co prawda tym razem z 'ludzką twarzą', ale zawsze. ____ Blog okrętowy Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Ale to wygrali "liberałowie",a nie "soc-narodowcy" 26.11.06, 23:26 spawacz.aluminiowy napisał: > socjalizm, co prawda tym razem z 'ludzką twarzą', ale zawsze. Platforma raptem stała się socjalna, solidarna i socjalistyczna? Już nie liberalna? Bo co? Bo PiSowska retoryka juz się ludziom przejadła? Teraz PiS będzie głosić, że jest "liberalny"? "Socjalistyczna", no dobra "narodowo-socjalistyczna", to jest raczej koalicja PiS, Samoobrona, LPR, RLN. No nie? A co do urody "ludzkich twarzy" liderów tej koalicji - to można ew. podyskutować. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Premier dziękuje Marcinkiewiczowi 26.11.06, 23:13 "Musimy te prace kontynuowac" ?!?!?!?! Czy on jest trzezwy ? wykanczanie ludzi i wysylanie narodu na tulaczke on nazywa "praca" ? Hahha! Oszokaczor. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Koniec kampanii Premierze. 26.11.06, 23:13 Pokaż co umiesz, koniec gadania. Teraz dwa lata pracy, albo won. Odpowiedz Link Zgłoś
josquindesprez Re: Koniec kampanii Premierze. 27.11.06, 09:59 Niech oni lepiej nic nie robią. Póki tyko gadają to w sumie nie jest tak najgorzej, Ty radzisz premierowi żeby swoje brednie wprowadził w czyn? Ty go nie prowokuj. Proszę. J. Odpowiedz Link Zgłoś
magdateclaw "Wraca stare" bo nie chcemy kołtyństwa? 26.11.06, 23:25 Jarku zjamij sie lepiej własnym życiem, a nie bedziesz dyktować jak mają żyć inni. Znajdz sonie kogoś, postaraj się. Ktoś się moze jeszcze zgodzi i tylko nie bądź taki arognacki. Polska to nie jest folwark dla Was i kleru. Polska to jest ważna sprawa, nie mzoe byc tak ze bedzie nią kierował wszedzkie ktos tak niestabilny jak ty. MT Odpowiedz Link Zgłoś
renebenay Re: Pacholy.. 26.11.06, 23:26 To tak jest jak kukla manipuloje marionetka i w dodatku nie potrafila kwakac,Marcinkiewicz chyba w koncu bedzie ambasadorem w Moskwie i bedzie mowil "da,da,da"- Odpowiedz Link Zgłoś
zielnik Premier dziękuje Marcinkiewiczowi 26.11.06, 23:28 Czy to objawy schizofrenii? Odpowiedz Link Zgłoś
honecker32 Kurdupel nie wie co to demokracja 26.11.06, 23:28 i rzady wiekszosci, wyborcy wybrali a on jako organ panstwowy powinien ich automatycznie popierac. Nowe wladze musza miec od niego pelne poparcie Odpowiedz Link Zgłoś
wladek.zuk Premier dziękuje Marcinkiewiczowi 26.11.06, 23:30 "Wraca stare i temu musimy sie przeciwstawić".Dla mnie 55-latka który w latach 70'wszędzie słyszał pierszego sekretarza "jedynie słusznej partii" że On lepiej wie co jest najlepsze dla mojej Ojczyzny i czego chce Społeczeństwo,zwycięstwo p.Hani i PO jest dowodem że liczy się wola wyborców a nie kalkulacje polityków.Pan Panie premierze nie wie ,wbrew temu co Pan mówi,co chce Warszawa.Jestem ciekawy co to są te "najważniejsze wybory" w których obiecuje Pan zwycięstwo PIS-owi.Myślę że klęska PIS-u w wyborach warszawskich "to etap jakiejś drogi" tylko dokąd może Pan to wie. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Wal się palancie Jarosiu!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.11.06, 23:38 I tak mi dopomóż radio Marysi!!!! Dalej wspieraj PiSdziewice!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
doktorkupa Marcinkiewicz dostał kopa 26.11.06, 23:39 w swój wydmuszkowaty,PR-owski tyłek i bardzo się z tego cieszę. Odpowiedz Link Zgłoś
z1234567 jako byly wyborca PO... 26.11.06, 23:40 ... od dzis bede wspieral PiS takich jak ja znam wiecej dzisiejsza sila PO wynika ze zjednoczenia sil komuchow i PO-wyksztalciuchow glosujacych "politycznie" (np. w Krakowie) przciwko PiS-owi na niezaleznego-profesoraKu..-z-SLD POzorny sukces wynika ze zjednoczenia PO i SLD ale obie partie - pojedynczo - traca z roku na rok poparcie trudno sie dziwic ja np. od paru miesiecy nie moge sie doprosic spisanego programu gospodarczego platformy... (na co glosuja wyksztalciuchy?) ma racje Kaczynski, to etap przejsciowy Odpowiedz Link Zgłoś
silezius.monachijski ta płyta jest zdarta 26.11.06, 23:44 > ja np. od paru miesiecy nie moge sie doprosic spisanego > programu gospodarczego platformy... > (na co glosuja wyksztalciuchy?) program kaczy już widzieliśmy: zgrabna ksiażka, tanie państwo, dwie skale podatkowe itd :) > ma racje Kaczynski, to etap przejsciowy ten wybitny filozof zauważył że każdy etap jest w pewnym sensie przejściowy :) Stan stabilny to program Wielkiego Kononowicza: "Nie będzie niczego" i PiSSS to konsekwentnie realizuje. Jeżeli kiedykolwiek głosowałeś na PO to ja na Wierzejskiego!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
z1234567 Warszawiaki wola zapuszczona babe, fetysz? 26.11.06, 23:54 silezius.monachijski napisał: > > ja np. od paru miesiecy nie moge sie doprosic spisanego > > programu gospodarczego platformy... > > (na co glosuja wyksztalciuchy?) > > program kaczy już widzieliśmy: zgrabna ksiażka, tanie państwo, dwie skale > podatkowe itd :) lepsza ksiazeczka i raport po roku rzadow niz g... za przeproszeniem PO i "genialny" raport o mediach PO o ktorym nikt nic nie wie (sic!) zwlaszacza czytelnicy wyborczej (i tylko wyborczej...) > > ma racje Kaczynski, to etap przejsciowy > > ten wybitny filozof zauważył że każdy etap jest w pewnym sensie przejściowy :) > Stan stabilny to program Wielkiego Kononowicza: "Nie będzie niczego" i PiSSS to > konsekwentnie realizuje. > > Jeżeli kiedykolwiek głosowałeś na PO to ja na Wierzejskiego!!!!!!!!! oczywiscie sie mylisz (wyksztalciuch??) glosowalem na Rokite w Krakowie teraz wiem ze to byl blad wierzylem w PO-PiS stuprocentowa wina ze do PO-PiSu nie doszlo obarczam Rokite (nie bylo inwigilacji prawicy), i platforme (MSWiA jest niezbedna dla podatku liniowego) NIGDY wiecej nie zaglosuje na SLD (tzn PO, Tuska itd) Odpowiedz Link Zgłoś
aniko Re: Warszawiaki wola zapuszczona babe, fetysz? 27.11.06, 00:15 jak zwykle wkurzajaca retoryka a'la PiS Odpowiedz Link Zgłoś
z1234567 Re: Warszawiaki wola zapuszczona babe, fetysz? 27.11.06, 00:22 aniko napisała: > jak zwykle wkurzajaca retoryka a'la PiS Odpowiedz Link Zgłoś
aniko Re: Warszawiaki wola zapuszczona babe, fetysz? 27.11.06, 00:47 z1234567 napisał: > Nie zapomnialem > To PO nie chcialo wspolrzadzic z PiSem > nie an odwrot > to co? > to wczesniejsze wybory > kto nie chcial? > PO nie chialo... (pamietasz wyksztalciuchu?) > i wtedy koalicja z tymi ktorzy byli bardziej wtedy odpowiedzialni od PO > (nie chcieli MSWiA zeby wprowadzac podatek liniowy...) Bo Ty jestes wszechwiedzacy, i powtarzasz za PiSem , ze to PO nie chcieli, tak, tak, jak sobie jeszcze pare razy powtorzysz to to bedzie prawda? jedyna i sluszna? Wypraszam sobie wyksztalciucha, ok? Nie obrzucam Cie wyzwiskami (bo chyba tak mi chciales dopiec, bo argumentow merytorycznych brak). Skonczylam (z dyplomami!)dwie uczelnie - techniczna i ekonomiczna wiec to ignorantow nie mozesz mnie zaliczyc i jestem z pokolenia dla ktorego uczelnie prywatne, za kase nie byly w modzie (bo chyba o tych wyksztalciuchach mowil Dorn, nieprawdaz?) > przypomnij sobie jak Twoj idol Olejniczak pozarl sie z Borowskim > a potem jak sie znowu pokochali... Olejniczak nie jest moim idolem, ale takie zalozenie w Twojej glowie to aksjomat - nie jest z nami to z ukladu i kocha SLD. > i zastanow sie dlaczego PO i PiS wygraly ostatnie wybory > (a nie zlodzieje z SLD) - Bo glosowalam na PO, a znajomi na PiS - mocno sie rozczarowali, wierz mi. > a teraz prosze SLD jest cacy > wkurzaj sie dalej Nie wkurzam sie, tylko nie lubie jak do wspolnego worka wrzuca sie zwolennikow PO i SLD! Bo na SLD w zyciu nie glosowalam i nie glosuje. I nie zaglosuje, nawet chocby "przeciwko" PiS. > a jak znajdziesz chwile to przeslij mi "genialby" progem gospodarczy PO > ktorego nikt nie widzial... Tak, tak - podatek liniowy to nie jest fragment programu gospodarczego PO. p.s. "genialby" ??? czyzbys byl kolegą forumowego galby???? Odpowiedz Link Zgłoś
z1234567 Re: Warszawiaki wola zapuszczona babe, fetysz? 27.11.06, 01:29 aniko napisała: > z1234567 napisał: > > > > Nie zapomnialem > > To PO nie chcialo wspolrzadzic z PiSem > > nie an odwrot > > to co? > > to wczesniejsze wybory > > kto nie chcial? > > PO nie chialo... (pamietasz wyksztalciuchu?) > > i wtedy koalicja z tymi ktorzy byli bardziej wtedy odpowiedzialni od PO > > (nie chcieli MSWiA zeby wprowadzac podatek liniowy...) > > Bo Ty jestes wszechwiedzacy, i powtarzasz za PiSem , ze to PO nie chcieli, jesli juz, to powtarzam za: PO, Tuskiem i Rokita, odmowili publicznie, nie chcieli, pelna odpowiedzialnosc... zenada > Wypraszam sobie wyksztalciucha, ok? Nie obrzucam Cie wyzwiskami (bo chyba tak > mi chciales dopiec, bo argumentow merytorycznych brak). Skonczylam (z > dyplomami!)dwie uczelnie - techniczna i ekonomiczna tez skonczylem dwa kierunki szpanerze (wyksztalciuchy byly z pytajnikami, od dyskusji, wyksztalciuch owszem posiada dyplom, ale kielbie-we-lbie tez posiada...) merytorycznie sie nie wypowiadam? chyba bardziej merytorycznie sie wypowiadam niz Ty... koncentrujesz sie na sobie egocentryku, nie na faktach i wydarzeniach politycznych... > wiec to ignorantow nie > mozesz mnie zaliczyc nokogo nie zaliczalem wczesniej, ale teraz Ciebie moge spokojnie do wyksztalciuchow zaliczyc czlowiek inteligentny nie przechwala sie swa wiedza, on nia promieniuje Ty sie przechwalasz... byc moze dostales sie na studia kiedy Polski rzad postanowil zwiekszyc liczbe obywateli z wyzszym wyksztalceniem? > i jestem z pokolenia dla ktorego uczelnie prywatne, za > kase nie byly w modzie (bo chyba o tych wyksztalciuchach mowil Dorn, > nieprawdaz?) jestem rocznik 1972 a Ty? a jesli juz wspominasz o uczelniach i wyksztalceniu za pieniadze to poczytaj sobie o panu Mjachrowskim. taki gosc z Krakowa, pupilek platformiany... niezaleznyQu..-z-SLD i o motelu Krak sobie poczytaj... > > przypomnij sobie jak Twoj idol Olejniczak pozarl sie z Borowskim > > a potem jak sie znowu pokochali... > > Olejniczak nie jest moim idolem, ale takie zalozenie w Twojej glowie to > aksjomat - nie jest z nami to z ukladu i kocha SLD. ? skad wiesz co jest w mojej glowie? jeszcze Borowski byl do pelni kontekstu... bredzisz, moze dlatego ze juz pozno? a moze to ten slynny anielski jezyk platformiany? (wyksztalciuch?? ;-) ) > > i zastanow sie dlaczego PO i PiS wygraly ostatnie wybory > > (a nie zlodzieje z SLD) - > Bo glosowalam na PO, a znajomi na PiS - mocno sie rozczarowali, wierz mi. glosowalem na PO rowniez, rozczarowalem sie wierz mi, nie ja jeden wierz mi to PO rozczarowalo wszystkich, dla mnie to banda nierobow, nic nie zrobili no moze becikowe przeglosowali... > > a teraz prosze SLD jest cacy > > wkurzaj sie dalej > Nie wkurzam sie, tylko nie lubie jak do wspolnego worka wrzuca sie zwolennikow > PO i SLD! Bo na SLD w zyciu nie glosowalam i nie glosuje. I nie zaglosuje, > nawet chocby "przeciwko" PiS. > > a jak znajdziesz chwile to przeslij mi "genialby" progem gospodarczy PO > > ktorego nikt nie widzial... > Tak, tak - podatek liniowy to nie jest fragment programu gospodarczego PO. moi koledzy (PO-fani) z pracy glosowali w Krakowie na Majchrowskiego z SLD... (nie nie, nie ma polityki w samorzadach...) sam jestem z Krakowa, dla mnie PO staje sie zlodziejskim SLD NIGDY wiecej na PO nie zaglosuje > > p.s. "genialby" ??? czyzbys byl kolegą forumowego galby???? 'genialny' mialo byc, (troche wyrozumialosci, literowka to meritum dla podwojnego wyksztalciucha???) gdybys nie byl wyksztalciuchem to bys sie zorientowal... nie znam galby, powinienem? jakis platformiany ideolog? ;-) nie bylo zadnych merytorycznych argumentow do ktorych moglbym sie odniesc... szkoda, pewnie jestes z PO... ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Warszawiaki wola zapuszczona babe, fetysz? 27.11.06, 01:57 z1234567 napisał: > silezius.monachijski napisał: > ja np. od paru miesiecy nie moge sie doprosic spisanego > programu gospodarczego platformy... > (na co glosuja wyksztalciuchy?) > > program kaczy już widzieliśmy: zgrabna ksiażka, tanie państwo, dwie skale > > podatkowe itd :) > lepsza ksiazeczka i raport po roku rzadow > niz g... za przeproszeniem PO > i "genialny" raport o mediach PO > o ktorym nikt nic nie wie (sic!) > zwlaszacza czytelnicy wyborczej (i tylko wyborczej...) > > > > ma racje Kaczynski, to etap przejsciowy > > > > ten wybitny filozof zauważył że każdy etap jest w pewnym sensie przejścio > wy :) > > Stan stabilny to program Wielkiego Kononowicza: "Nie będzie niczego" i Pi > SSS to > > konsekwentnie realizuje. > > Jeżeli kiedykolwiek głosowałeś na PO to ja na Wierzejskiego!!!!!!!!! > oczywiscie sie mylisz (wyksztalciuch??) > glosowalem na Rokite w Krakowie > teraz wiem ze to byl blad > wierzylem w PO-PiS > stuprocentowa wina ze do PO-PiSu nie doszlo obarczam > Rokite (nie bylo inwigilacji prawicy), > i platforme (MSWiA jest niezbedna dla podatku liniowego) > NIGDY wiecej nie zaglosuje na SLD (tzn PO, Tuska itd) Jestes klamca i twoje argumety to potwierdzaja, jak mozesz nagle pogniewac sie na Rokite ktory POPARL PiS!? Sa tylko 2 wytlumaczenia na to co piszesz, pierwsze to takie, ze jestes glupi i nie wiesz co piszesz, a drugie to takie, ze z glupoty to piszesz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
komnen3 Re: jako byly wyborca PO... 27.11.06, 00:21 Gdybys byl bylym wyborca PO, dopiero co zniecheconym, to bys nie operowal jezykiem zazartego stronnika PiSu... Odpowiedz Link Zgłoś
z1234567 Re: jako byly wyborca PO... 27.11.06, 00:26 komnen3 napisał: > Gdybys byl bylym wyborca PO, dopiero co zniecheconym, to bys nie operowal > jezykiem zazartego stronnika PiSu... glosowalem na Rokite i udowodnij mi ze nie madralo... a na prezydenta na Kaczynskiego, Tusk to marionetka bez charakteru i beksalala, dzis popiera weto Polski ale mysle (ja) ze sam nigdy by go nie zlozyl mieczak z platformy po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: jako byly wyborca PO... 27.11.06, 01:58 z1234567 napisał: > komnen3 napisał: > > > Gdybys byl bylym wyborca PO, dopiero co zniecheconym, to bys nie operowal > > > jezykiem zazartego stronnika PiSu... > > glosowalem na Rokite i udowodnij mi ze nie madralo... > a na prezydenta na Kaczynskiego, Tusk to marionetka bez charakteru > i beksalala, > dzis popiera weto Polski > ale mysle (ja) ze sam nigdy by go nie zlozyl > mieczak z platformy po prostu... Udowodnij, ze glosowales na Rokite, niemadralo...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Re: jako byly wyborca PO... 27.11.06, 04:31 Nie, to Ty udowodnij, że tak, no i nie bądź śmieszny. Odpowiedz Link Zgłoś
z1234567 Re: jako byly wyborca PO... 27.11.06, 00:46 jezyk platformianych purystow jest wszedzie dookola na tym formu... porownaj sobie i nie udawaj aniolka ja nie odnosze sie do zadnych kartofli, wzrostu, wygladu, preferencji seksualnych, pseudo "angielszczyzny" i tego wszystkiego co jest typowe dla czystej wody platformianych wyksztalciuchow a zniechecony jestem od roku zniechecony i oszukany przez platforme i tuskomaniakow a teraz w Krakowie mamy znowu zlodzieja i kombinatora za prezydenta dzieki platformianym gierkom NIGDY WIECEJ nie zaglosuje na platforme(SLD?), tuska itd komnen3 napisał: > Gdybys byl bylym wyborca PO, dopiero co zniecheconym, to bys nie operowal > jezykiem zazartego stronnika PiSu... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: jako byly wyborca PO... 27.11.06, 02:04 z1234567 napisał: > jezyk platformianych purystow jest wszedzie dookola na tym formu... > porownaj sobie i nie udawaj aniolka > ja nie odnosze sie do zadnych kartofli, wzrostu, wygladu, preferencji seksualny > ch, pseudo "angielszczyzny" i tego wszystkiego co jest typowe > dla czystej wody platformianych wyksztalciuchow > > a zniechecony jestem od roku > zniechecony i oszukany przez platforme i tuskomaniakow > a teraz w Krakowie mamy znowu zlodzieja i kombinatora za prezydenta > dzieki platformianym gierkom > > NIGDY WIECEJ nie zaglosuje na platforme(SLD?), tuska itd > > > > komnen3 napisał: > > > Gdybys byl bylym wyborca PO, dopiero co zniecheconym, to bys nie operowal > > > jezykiem zazartego stronnika PiSu... Przyjzyj sie swojemu wlasnemu jezykowi i jezykowi PiS, chociazby jezykowi premiera, jako premmier RP nie ma prawa witac w ten sposob nowego prezydeta stolicy,poniewaz jest to decyzja jej mieszkancow, zwlaszcza, ze jeszcze tydzien temu proponowal koalicje w Warszawie z PO. I jeszcze raz klamliwa bura suko ci przypomne, ze w Krakowie PO z Rokita na czele poparli Terleckiego z PiS, dlatego twoje dewiacje sa poprostu ironicznie glupie :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: jako byly wyborca PO... 27.11.06, 01:53 komnen3 napisał: > Gdybys byl bylym wyborca PO, dopiero co zniecheconym, to bys nie operowal > jezykiem zazartego stronnika PiSu... Ten PiSdek nigdy nie byl wyborca PO, ludzie z PiS dosc czesto urzywaja tego wybiegu tu na forum, piszac jako byli wyborcy PO, ale mnie to nie dziwi, PiS od szefow poprzez caly beton partyjny, az do samych wyborcow, to sami klamcy, klakierzy, oportunisci, nieudacznicy zyciowi zazdrosni to, zektos uczciwa i ciezka praca osiagnal cos zyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
krawat23 Re: jako byly wyborca PO... 27.11.06, 00:27 Niestety to nie jednostkowy przypadek. PO swoim zachowaniem, brakiem zdecydowania , brakiem pomysłu na Polske bardzo pomaga PIS. Wielu karierowiczów dochodzi do wniosku, że PIS na długo dorwał sie do władzy. Hasło Tuska "odsunąć PIS" okazało sie pusta frazą. PO prawdopodobnie peknie, czym znowu pomoże PIS. LPR I Samoobrona przestana sie liczyć, a może nawet znikna ze sceny politycznej. Sam zdecyduj, Czytelniku tego listu, na kogo mozna teraz głosować? Odpowiedz nasuwa sie sama... z1234567 napisał: > ... od dzis bede wspieral PiS > > takich jak ja znam wiecej > dzisiejsza sila PO wynika ze zjednoczenia sil komuchow i PO-wyksztalciuchow > glosujacych "politycznie" (np. w Krakowie) przciwko PiS-owi > na niezaleznego-profesoraKu..-z-SLD > > POzorny sukces wynika ze zjednoczenia PO i SLD > ale obie partie - pojedynczo - traca z roku na rok poparcie > trudno sie dziwic > ja np. od paru miesiecy nie moge sie doprosic spisanego > programu gospodarczego platformy... > (na co glosuja wyksztalciuchy?) > > ma racje Kaczynski, to etap przejsciowy Odpowiedz Link Zgłoś
z1234567 Re: jako byly wyborca PO... 27.11.06, 00:38 na pewno NIGDY nie zaglosuje na komunistow z SLD (a.k.a. PO) swietnie ze znika LPR i Samoobrona (dzieki PiSowi i Kaczynskim, platforma sie tylko przygladala z rozdzaiwiona geba) pozostal PiS i powstanie zlepek "reszty swiata" polskiej polityki taki gniot z PO w srodku krawat23 napisał: > Niestety to nie jednostkowy przypadek. PO swoim zachowaniem, brakiem > zdecydowania , brakiem pomysłu na Polske bardzo pomaga PIS. [...] > Sam zdecyduj, Czytelniku tego listu, na kogo mozna teraz głosować? > Odpowiedz nasuwa sie sama... > > > z1234567 napisał: > > > ... od dzis bede wspieral PiS > > > > takich jak ja znam wiecej > > dzisiejsza sila PO wynika ze zjednoczenia sil komuchow i PO-wyksztalciuch > ow > > glosujacych "politycznie" (np. w Krakowie) przciwko PiS-owi > > na niezaleznego-profesoraKu..-z-SLD > > > > POzorny sukces wynika ze zjednoczenia PO i SLD > > ale obie partie - pojedynczo - traca z roku na rok poparcie > > trudno sie dziwic > > ja np. od paru miesiecy nie moge sie doprosic spisanego > > programu gospodarczego platformy... > > (na co glosuja wyksztalciuchy?) > > > > ma racje Kaczynski, to etap przejsciowy Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: jako byly wyborca PO... 27.11.06, 02:11 z1234567 napisał: > na pewno NIGDY nie zaglosuje na komunistow z SLD (a.k.a. PO) > swietnie ze znika LPR i Samoobrona > (dzieki PiSowi i Kaczynskim, Przypomnij sobie koalicje parlametarna PiS-SLD w poprzedniej kadecji sejmu, co do znikniecia SO i LPR, ostatnie wybory udowodnily, ze owszem PiS zniszczylo te dwie partie, ale tylko i wylacznie dlatego, ze przejeli ich elektorat tracac jednoczesnie swoj. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: jako byly wyborca PO... 27.11.06, 02:06 krawat23 napisał: > Niestety to nie jednostkowy przypadek. PO swoim zachowaniem, brakiem > zdecydowania , brakiem pomysłu na Polske bardzo pomaga PIS. Wielu karierowiczów > dochodzi do wniosku, że PIS na długo dorwał sie do władzy. Hasło Tuska "odsunąć > PIS" okazało sie pusta frazą. PO prawdopodobnie peknie, czym znowu pomoże PIS. > LPR I Samoobrona przestana sie liczyć, a może nawet znikna ze sceny politycznej > . > Sam zdecyduj, Czytelniku tego listu, na kogo mozna teraz głosować? > Odpowiedz nasuwa sie sama... Zejdz juz na ziemie aktywisto i zapoznaj sie z wynikami wyborow, moze przestaniesz glupio PiSdzieic :))) Odpowiedz Link Zgłoś
eitdoom Premier dziękuje Marcinkiewiczowi 26.11.06, 23:40 panu już podziękujemy i zadzwonimy w nocy żeby lepiej pan zapamiętał: nie chcemy cię!!! Odpowiedz Link Zgłoś
terence Premier dziękuje Marcinkiewiczowi 26.11.06, 23:45 "wraca stare, musimy się bronić" nooo dokładnie, wraca PRL wraz z PiSem, musimy się bronić! święte słowa panie premierze święte słowa... .......................... Jarosław Kaczyński - Kalkstein - (dywersant, W latach 70. współpracował z zydotroksistowskim KORem - Komitetem Obrony Robotników; W grudniu 2005 roku Jarosław Kaczyński został uznany Człowiekiem Roku 2005 żydokomunistycznego tygodnika "Wprost"; obecnie premier PRL-bis) • Lech Kaczyński - Kalkstein - (dywersant, w latach 80-tych bliski współpracownik Lecha "Bolka" Wałesy, brał udział w tajnych rozmowach pomiędzy żydowskim przywództwem drugiej [po stanie wojennym] 'Solidarności' a elitami SB i PZPR, w Magdalence, uczestniczył w obradach żydomasońskiego "okrągłego stołu"; Od grudnia 1988 r. w Komitecie Obywatelskim przy Lechu Wałęsie; w 1990 roku został I zastępcą przewodniczącego zydokomunistycznego NSZZ "Solidarność"-bis; były szef NIK; jako minister sprawiedliwości w rządzie Jerzego Buzka, nie dopuścił do ekshumacji zwłok w Jedwabnem, co uniemożliwiło ustalenie prawdy ilości ofiar i sprawców zbrodni na żydach; bł. prezydent Warszawy [2002 r.], obecnie prezydent PRL-bis) CHORA STRONA: www.polonica.net/ListaZydow_zmienione-nazwiska.htm Odpowiedz Link Zgłoś
kiminohikari jarek, burak moze dac ci pare cytatow z goebbelsa. 26.11.06, 23:51 na pewno znajdzie ci pare nowych, inspirujacych zdan. twoje majaki o ukladach, ubekistanach, sieciac staja sie powoli nudne. wypadasz wiec fatalnie... zalosny paranoik bredzacy w beznadziejny sposob. a tak na marginesie... jak nie jestes w stanie zaakceptowac tego co ci chcieli przekazac obywatele, to albo zmien demokracje na dyktature, albo zrezygnuj... religa zalatwi ci odpowiednia terapie. jak bedziesz mial szczescie to spotkasz jakiegos papieza, a jak pecha to stalina albo lenina. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.st37 Premier dziękuje Marcinkiewiczowi 26.11.06, 23:57 Panie Premierze !! To początek WASZEGO końca!! Odpowiedz Link Zgłoś
kurka_wodna13 Wraca stare??? 26.11.06, 23:57 To nieładnie kobiecie wiek wytykać. Dżentelmen tak nie postępuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: Wraca stare??? 27.11.06, 02:32 kurka_wodna13 napisała: > To nieładnie kobiecie wiek wytykać. > Dżentelmen tak nie postępuje!!! Przynajmniej zakonczyl zdanie na 'stare'. Nie dopowiedzial do konca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rybstein To układ!!! Jarek, Lech, Idasiad, Ratujcie!!! 27.11.06, 00:06 Ło Jezusie! Znowu uderza układ! Wybory sfałszowane (bo skoro frekwencja ok. 50proc, to czemu na HGW głosowało 53%??? ). Naszej ojczyźnie, Białorusi, potrzeba powrotu do normalności, żadnych koalicji z komuchami. Gronkiewicz to córka Stalina, mam na to dowody. Za to Marcinkiewicz to odnaleziony syn carskiej rodziny!!! Przeprowadzam się do Torunia!!! ło Jezu, umieram... Odpowiedz Link Zgłoś