tex3 Re:Ciaplanie w szambie to ulubione zajęcie GW 10.12.06, 17:46 Ciaplanie w szambie to ulubione zajęcie GW I dno dziennikarstwa ! Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re:Ciaplanie w szambie to ulubione zajęcie GW 10.12.06, 18:04 Gazeta Wyborcza potrafi doprowadzić do kryzysu politycznego, robiąc skandal i pisząc o przysłowiowej du... Maryni, tzn Anetki. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: Powiedz mi Silesius kim jesteś !! 10.12.06, 18:08 nie moge! i nie jest to tylko "chwyt reklamowy"; naprawde nie moge; walcze o taka sprawe - jestem o tym przekonany -, ze musze pewne szczegoly przemilczec; ale: i tak pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: Lepper: Sprawą zamachu stanu powinna się zają 10.12.06, 18:08 Zamknąć tego antypolskiego brukowca ! Sprawa Samoobrony jest jedynie marginesem w całej jego dywersyjnej działalności ! Jeżeli chcemy z ogłupianiem narodu skończyć, powinniśmy jak najszypciej to G.Wno wykończyć ! Odpowiedz Link Zgłoś
vegas5 Re: Lepper: Sprawą zamachu stanu powinna się zają 10.12.06, 19:02 wszystko to dziwne... sasiadki pani anety mowily ze nie potrzeba badan robic wystarczy spojrzec na dziecko... takie podobne do tatusia... dzisiaj w telewizji slyszalam ze aneta podala na poczatku dwoch przypuszczalnych ojcow lyzwinskiego i leppera i prokuratura wybrala wersje z lyzwinskim... i dziwne jest to ze po artykule w gw lyzwinski ukrywal sie dwa dni i po dwoch dniach wylazl z nory i stwierdzil bardzo pewny siebie ze nie jest ojcem i nie utrzymywal stosunkow z aneta... co robil przez te dwa dni ?... a co do artykulu to chyba kazdy czytaty powinien zrozumiec ze to nie chodzi o ta pania tylko o reszte osob pracujacych w samoobronie i za jaka cene dostawali te prace... nie tylko aneta skladala zeznania... sa inni swiadkowie Odpowiedz Link Zgłoś
yxcv Lepper: Sprawą zamachu stanu powinna się zająć AB 10.12.06, 18:55 Skoro prawo dla wszystkich jest jednakowe to powinno obowiazywac dziennikarza a okazuje sie ze to jest zlob-elita,piszac np.klamstwa zawsze moga sie zaslaniac tajemica dziennikarska-to chore. Odpowiedz Link Zgłoś
arabella8 Lepper: Sprawą zamachu stanu powinna się zająć AB 10.12.06, 19:10 Wstyd panowie dziennikarze zaszkodziliscie sobi9e ta sprawa bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna89 Re: Lepper: Sprawą zamachu stanu powinna się zają 10.12.06, 19:18 arabella8 napisała: > Wstyd panowie dziennikarze zaszkodziliscie sobi9e ta sprawa bardzo. to nie dziennikarze wymyslili te historie, oni ja tylko opisali. Odpowiedz Link Zgłoś
yxcv Re: Lepper: Sprawą zamachu stanu powinna się zają 10.12.06, 20:01 marianna89 napisała: > arabella8 napisała: > > > Wstyd panowie dziennikarze zaszkodziliscie sobi9e ta sprawa bardzo. > > > to nie dziennikarze wymyslili te historie, oni ja tylko opisali. To znaczy-Leper wymyslil ta afere sprzedal kit naiwniakom z GW oni to lykli jak bocian zabe a teraz Leper ich wydoi zadajac odszkodowania,to nie glupi pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.69 ABW to mało. 10.12.06, 19:18 Minimum Departament Stanu USA, agencja NASA i może jeszcze Kneset. Kogo obchodzi Andrzej lepper? Odpowiedz Link Zgłoś
matek1965 Lepper: Sprawą zamachu stanu powinna się zająć AB 10.12.06, 19:19 zydek michnik zaszedl za skore chamowi lepperowi.....a kur...two trwa nadal..., czerwoni jeszcze nie poddali sie ...w wyczekiwaniu, po...z hitlerowcem tuskiem juz na moskwe sie nie wybieraja..., kaczki dziwaczki dziwna polityke prowadza....czyli POLSKI BURDEL TRWA NADAL Odpowiedz Link Zgłoś
slarwar Lepper: Sprawą zamachu stanu powinna się zająć AB 10.12.06, 19:36 A kiedy ktoś zajmie się "Samoobroną" i całym tym szemranym towarzystwem ?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
polish_kishka Jeszcze będziecie Łyżwińskiemu pomniki stawiać! 10.12.06, 20:05 W końcu przelał krew, za Polskę, samotnie stanął przeciw organizatorom antydemokratycznego puczu. Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Re: Jeszcze będziecie Łyżwińskiemu pomniki stawia 10.12.06, 20:14 Krew przelał? Raczej spermę... Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Jeszcze będziecie Łyżwińskiemu pomniki stawia 10.12.06, 20:24 Na targach rolniczych? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachjiski22 Re: Jeszcze będziecie Łyżwińskiemu pomniki stawia 10.12.06, 20:39 wielkiego fallusa mu postawic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: silesius 10.12.06, 20:57 silesius.monachjiski22 napisał: > wielkiego fallusa mu postawic!!! Ty masz nerwy! Z tym czerwonym folksdojczem z Berlina dyskutujesz?! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: silesius 11.12.06, 01:00 a co wzrok nie ten i problemy z pecherzem?? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: helmut-szwab 11.12.06, 01:11 helmut.berlin napisał: > a co wzrok nie ten i problemy z pecherzem?? Piana kapie ci z pyska niezle, czerwony folksdojczu. Heil Hitler! Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Lepper: Sprawą zamachu stanu powinna się zająć AB 10.12.06, 20:25 Jednym zdaniem Karate Gumofilce oszalały - a Morda Solare przedwcześnie się cieszy Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Katolickie ścierwo Pinochet.Ziemia ciężką niech mu 10.12.06, 20:26 To taki katolicki Lenin. Mordował swoich przeciwników politycznych w sposób, że tak powiem swobodny. Swobodnie spadali z samolotu lub helikoptera do morza, jakieś dwieście kilometrów od brzegu. Powinni być zdyskwalifikowani ponieważ mieli zaaplikowane środki dopingujące. Księga guinnessa nie zanotowała dopłynięcia któregokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Klapa GW w kolejnym serialu po "kanoniku" i "wanni 10.12.06, 20:29 I co teraz panowi e "dziennikarze". ?? Cel przysłonił wam horyzont.A ten dla was jest ciemny !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Katolickie ścierwo zdechło wreszcie.H*j mu na grób 10.12.06, 20:32 To taki katolicki Lenin. Mordował swoich przeciwników politycznych w sposób, że tak powiem swobodny. Swobodnie spadali z samolotu lub helikoptera do morza, jakieś dwieście kilometrów od brzegu. Powinni być zdyskwalifikowani ponieważ mieli zaaplikowane środki dopingujące. Księga guinnessa nie zanotowała dopłynięcia któregokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
12345ty Co za klasa! Co za styl ! Wypowiedzi "koza-czka3" 10.12.06, 20:47 Styl i klasa "środowiska skupionego wokół Gazety Wybiórczej". Inaczej: brak klasy i stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Re: Co za klasa! Co za styl ! Wypowiedzi "koza-cz 10.12.06, 20:55 Kurtuazja wobec zbrodniarza typu Pinohet Lenin Stalin Polpot Hitler Salazar Franko. Pan wybaczy!!! Może pana na to stać?? Mnie nie!! 12345ty napisał: > Styl i klasa "środowiska skupionego wokół Gazety Wybiórczej". > Inaczej: brak klasy i stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Pomyliłeś fora "kozaczku"? Brawo generał!!!! 10.12.06, 20:58 Rozumiał ze dobry czerwony to .....itd. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Pomyliłeś fora "kozaczku"? Brawo generałJaruzelski 10.12.06, 22:53 rsrh obrońca takich s*****ieli jak generał Jaruzelski. Życzę sukcesów. Jest jeszcze jeden do obrony. Łukaszenka. Broń z bronią w ręku. Mózg twój to coś takiego jak Bóg. Nie da się udowodnić. że jest. Również nie da się udowodnić, że go nie ma. Ty jesteś czystym przykładem na nieistnienie Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
trzynasty ha, ha zamach stanu to obecność Endrju i Ro-omana 10.12.06, 20:42 w rządzie. Odpowiedz Link Zgłoś
12345ty Jestem za zbadaniem DNA Michnika ! 10.12.06, 20:43 Też mógł w tej aferze z Anetą K. maczać swoje paluchy. Chciałem powiedzieć jeden paluch. Odpowiedz Link Zgłoś
zenutek Re: Jestem za zbadaniem DNA Michnika ! 10.12.06, 21:44 Jeśli z Michnika taki nie lada wizjoner, że przed czterema laty (3,5 roku dziecko + 7 miesięcy ciąży), przewidział dojście do władzy partii "naprawiaczy moralności kraju i taniego państwa", która zbrata się ze złodziejami z PZPR i seks-skandalistami(Samoobrona - większość posłów to byli komuniści, co mają wyroki za wyłudzenia kredytów) oraz neofaszystami (LPR + MW), to kategorycznie powinien poddać się badaniu. Właściwie nie tylko on. Przebadać powinno się całą rządową koalicję... Stare przysłowie mówi: kto z kim przystaje, takim się staje..... A więc do roboty panie prokuratorze! Odpowiedz Link Zgłoś
tragikomix Lepper: Sprawą zamachu stanu powinna się zająć AB 10.12.06, 20:53 Słuchajcie stajenny, jeśli za moje pieniadze ABW ma coś zrobić - to ma zajać się tobą. Śmierdzi mi tu akwarium. Odpowiedz Link Zgłoś
yxcv Sprzedal akcje Agory 10.12.06, 21:16 Tak czy siak,Agora i TVN to klamliwe i niewiarygodne srodki przekazu.Wtej sprawie jest cos niejasnego,dlaczegoTust zachowal sie jakby wiedzial o calej sprawie-na wiosne wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinass Re: Sprzedal akcje Agory 10.12.06, 22:58 Wybiórcza to podły zakłamny antypolski szmatławiec. Niewiarygodne ,ze ktokolwiek kupuje to gó... Niewiarygodne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
linfan Re: Sprzedal akcje Agory 10.12.06, 23:40 sam czytasz i wybiorcza i jeszcze poajwiasz sie na forum i udzielasz komentarzy.... jestes znacznie bardziej dwulicowy, niz ktokolwiek inny tutaj ^_^ Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: Sprzedal akcje Agory 10.12.06, 23:30 yxcv napisał: > Tak czy siak,Agora i TVN to klamliwe i niewiarygodne srodki przekazu.Wtej > sprawie jest cos niejasnego,dlaczegoTust zachowal sie jakby wiedzial o calej > sprawie-na wiosne wybory. Bo to taki sam koles jak anetka świeto**bliwa. To są osobniki tego samego pokroju. Odpowiedz Link Zgłoś
volvgang Lepper: Sprawą zamachu stanu powinna się zająć AB 10.12.06, 21:49 Najkrótszy dowcip o samoobronie: PROFESOR LEPPER! :) Odpowiedz Link Zgłoś
magz_pl Rozmowa w redakcji Gazety Wyborczej..... 10.12.06, 21:55 ...- Pomińmy to. Tytuł… tytuł jest niezły „ Michalkiewicz wśród brunatnych braci w radio Maryja” Trochę długi ten tytuł, ale "po linii” naszej gazety, jak najbardziej. Tylko tu skreśliłem ten podtytuł, ten wierszyk: "Michalkiewicz i Rydzyk dwa bratanki i do szabli i do szklanki” Myślę, że to trochę przesada, a poza tym takie jakieś zbyt sympatyczne. To skreślamy! Tu dalej wszystko dobrze, piętnuje pan aż miło. Styl dobry, typowy dla nas. Wszystko wymieszane…tak, zarzuty, na które nie oczekujemy odpowiedzi…pytania retoryczne. Wszystko pięknie, jakbym sto razy to gdzieś już na naszych łamach czytał. Takie teksty są najlepsze, wie pan przecież dla kogo piszemy? - Dla inteligencji? - No właśnie, ale bez przesady. Nie przesadzajmy z inteligencja, bo nam nakład spadnie. No ale właściwie to dla inteligencji. Niesiemy ten kaganek! więcej: jacek-jarecki.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kyklop Wyborcza do Polaków: Wasze ulice - nasze ulicznice 10.12.06, 22:02 $$$&&&%%##@@@***&$ Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinass Kiszczak - człowiekiem honoru...... 10.12.06, 22:52 To są słowa naczelnego Gazety Wybiórczej. Człowiek honoru - który mordował polskich pariotów. Jaruzelski i Kiszczak - duet morderców , bandytów z PZPR . Z PZPR wywodzi się dzisiejsza bandycka SLD - kolaicjant Platformy Obłudników... Czytaliście odtajnone dokumenty Kremla???? Czytaliscie???? Jeśli czytaliście - nie możecie mieć najmniejszych wątpliwosci na temat zbrodniarzy z PZPR a dziś z SLD. Michnik!!! Tu ubecki łajdaku. Mam nadzieję że będziesz się smażył w piekle!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinass Michnik !!! Piekło i szatani czekaja na ciebie 10.12.06, 23:07 Z to ze nazwałeś tego arcy badytę , tego morderce Kiszczaka - człowiekiem honoru. Za to że zawiazałeś ukąłd z morderacmi z PZPR a dziś z SLD . Za to czeka cię piekło ubecki draniu. Polskie prawo nie isądzi za życia twoich łajdactw oraz twijej bandyckiej rodzinki. Ale Bóg cię osądzi -mam nadzieję sprawiedliwie. Za to że przystałeś na ukłąda z mordercami Polaków na Wybrzeżu . Za to że postawiłeś na morderców górników z KOPALNI WUJEK. ZA to że postawiłeś na morderców tych ,kórzy umarli podczas stanu wojjengo ,gdy bandzyci-moprdercy z PZPR wyłaczyli telefony pogotowia ratunkowego - za to ,ze nazwałeś tego morderce Kiszczaka -człowiekiem honoru - za to będziesz się smazył w pielkle ty esbacka szamto!!! Piekło i szatani na was kanalie z wybiórczej. Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: Michnik !!! Piekło i szatani czekaja na c 10.12.06, 23:25 mordzinass napisała: > > Polskie prawo nie isądzi za życia twoich łajdactw oraz twijej > bandyckiej rodzinki. > > Ale Bóg cię osądzi -mam nadzieję sprawiedliwie. > > Za to że przystałeś na ukłąda z mordercami Polaków na Wybrzeżu . > > Za to że postawiłeś na morderców górników z KOPALNI WUJEK. > > ZA to że postawiłeś na morderców tych ,kórzy umarli podczas stanu > wojjengo ,gdy bandzyci-moprdercy z PZPR wyłaczyli telefony pogotowia > ratunkowego - za to ,ze nazwałeś tego morderce Kiszczaka -człowiekiem > honoru - za to będziesz się smazył w pielkle ty esbacka szamto!!! > Nic dodać nic ujac , nareszcie trochę prawdy... Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Michnik !!! Piekło i szatani czekaja na c 11.12.06, 01:30 > Piekło i szatani na was kanalie z wybiórczej. Beret moherowy gdzies zapodziales? Odpowiedz Link Zgłoś
pamflecista Re: Lepper: Sprawą zamachu stanu powinna się zają 10.12.06, 22:58 To jakas tragifarsa, aferzysta mowi o aferach innych!!! Przeciesz ten facet malo, ze winny wielu numerow, to jeszcze ma tupet podnosic kwestie afer jak jakis obronca narodu!Oczywiscie wyraznie chodzi mu o przeslonienie swoich i Samoobory spraw czymkolwiek, byleby tylko oddalic wlasny smrod, a jest to dla nich smrod cmentarzyska politycznego.Tyle tylko, ze miarka sie nareszcie przebrala...Nawet naiwny dupek nie da sie juz nabrac na te jego chore wywody...Czas poniesc kare za wlasne swinstwa, ot co? A to czy ktos-tam jest tata jest zupelnie niewazne. Pisalem juz, iz wazny jest SZANTAZ a ten BYL i to w wielu przypadkach! Odpowiedz Link Zgłoś
pamflecista Re: Lepper: Sprawą zamachu stanu powinna się zają 10.12.06, 23:02 Autopoprawka - oczywiscie "przeciez", a nie "przeciesz". To "s" wlazlo mi prezd "Z". Sorry.. Odpowiedz Link Zgłoś
achodorowski Re: Lepper: Sprawą zamachu stanu powinna się zają 11.12.06, 00:01 I bardzo dobrze, że moja ulubiona GAzeta Wyborcza napisąła o tych ... (brak słów). Nareszcie prawda o tym co się dzieje w tej całej SO, może inni również powiedzą i napiszecie o nich również jak byli zmuszani do tego, aby uprawiac seks z tymi kanaliami. Ja nie wiem, jak można się zgadzać z tym, że nic się nie stało, jak można robić z nich bohaterów, to są ludzie, którym powinno patrzeć się na ręce (i chyba nogi) przez 24h na dobę, ja im nie wierzę za 5 groszy, dla mnie są to ludzie z wyrokami czyli przestępcy. Jak ktoś z normalnych obywateli zostanie podejrzany o jakąś sprawę, to zostaje osadzony np. na 3 miesiące i co ... a tu ludzie ponad prawem, do jakiego poziomu mużemy jeszcze zejść, bo jak na razie siedzimy w gó..e po uszy. Panie Adamie !! Oby tak dalej, trzymajcie się, jestem za wami i zawsze was popieram i zawsze was bede popierał!! Odpowiedz Link Zgłoś
zorro_i_juz Lepper: Sprawą zamachu stanu powinna się zająć AB 10.12.06, 23:02 "za fałszywe oskarżenia trzeba odpowiadać - mówił Lepper." A za skroty myslowe? Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Re: Lepper: Sprawą zamachu stanu powinna się zają 10.12.06, 23:23 Skróty myślowe nie ;) To legalne. Odpowiedz Link Zgłoś
krystyna_z_gazowni Lepper: Przyjadę na czołgu do sejmu!!! 10.12.06, 23:19 Zrealizuj tę przepowiednię kundlu!! Tu ja Brzoza. Kocham cię za to, że jesteś piękny jak Janek. Silny jak Gustlik. Wierny jak szarik. Ale nade wszystko za to, że masz lufe jak Rudy. Dudek wobec ciebie to dupek. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
chwd.pis4 A Lepperem naczelnik więzienia 10.12.06, 23:21 Czy to normalne, że wicepremierem jest człowiek skazany czterokrotnie prawomocnymi wyrokami sądowymi. Proszę odpowiedzieć czy jest drugi taki kraj na świecie? Czy jest taki kraj w którym kryminalista z lewackiej partii jest wicepremierem w PRAWICOWYM RZĄDZIE ?????? Odpowiedz Link Zgłoś