Dodaj do ulubionych

Sikorski: Prezydent zyska na wpadce z "małpą"

• wojtek2784 "małpa w czerwonym" - to jest podsumowanie ... 16.12.06, 16:35
      Ten idiotyczny styl jakie media przyjęły w walce z koalicją PiS jest czytelny i
      ordynarny. Komentarze w telewizjach TVN i Polsat budzą grozę brakiem formy i
      wyczucia. Te panie / z telewizji / są nadąsane jak indyczki ...
      • maaac Re: "małpa w czerwonym" - to jest podsumowanie . 16.12.06, 16:38
        Faktycznie idiotyczny.... powinny walczyć lekko muskając puchem. Np "dziś Pan
        Prezydent był lekko niedysponowany powiedział jedynie jedno wielkopomnne zdanie
        a nie trzy jak ma to w zwyczaju".

Było krytykowac "wykształciuchów"? To się teraz ma ... kazdy kto ma ciut
        większą ambicję jest przeciw PiSowi.
      • rafvonthorn Re: "małpa w czerwonym" - to jest podsumowanie . 16.12.06, 16:40
        Gdyby nazwał ją "kurwą", to też byś sobie jakoś to wytłumaczył, prawda?
      • eptesicus brak wyczucia? PiS to jedyni politycy którzy... 16.12.06, 16:40
        ...domagają się wyczucia i delikatności ze strony mediów. Do cholery, są
        politykami u władzy, dlaczego wyobrażają sobie że ktoś się z nimi będzie
        cackał? Nie cackano się z SLD-komuchogrodem, z AWS-TKM, dlaczego ktos mialby
        sie cackac z PiS? Jak PO kiedys zdobedzie wladze, będzie się traktowac z buta
        PO, teraz czas na PiSuar.

> Ten idiotyczny styl jakie media przyjęły w walce z koalicją PiS jest czytelny
        i
        >
        > ordynarny. Komentarze w telewizjach TVN i Polsat budzą grozę brakiem formy i
        > wyczucia. Te panie / z telewizji / są nadąsane jak indyczki ...
      • jakrzysiek113 Re: "małpa w czerwonym" - to jest podsumowanie . 16.12.06, 18:26
        Otóż to. ;D

Wprawdzie wiadome stwierdzenie wyrwało Mu się raczej mimochodem, ale jak już
        poszło w świat, to nie ma sie czym przejmować. A jeśli media robią wokół tego
        szum, to niestety świadczy jedynie o ich małostkowosci i o braku wyczucia w
        kwestiach: co jest ważne, a co nie.
        Ewentualnie jest to pogoń (też mi pogoń :))) za tanią sensacją, tak tanią, że
        szkoda prądu który zużyły telewizory podczas emisji tegoż materiału.
      • antykagan Re: "małpa w czerwonym" - to jest podsumowanie . 17.12.06, 00:31
        wojtek2784 napisał:

> Ten idiotyczny styl jakie media przyjęły w walce z koalicją PiS jest czytelny
        i
        >
        > ordynarny. Komentarze w telewizjach TVN i Polsat budzą grozę brakiem formy i
        > wyczucia. Te panie / z telewizji / są nadąsane jak indyczki ...

Upodleni kundli pisowskich (jak w poście wyżej) jest prtzerażajace. Ten wasz
        prezio to prymitywny cham bez ogłady, kumasz?
        • xxxx50 Re: "małpa w czerwonym" - to jest podsumowanie . 17.12.06, 23:16
          Ty antykagan jestes glupi i prymitywny sku..syn, nie chce obrazac kundli
          porownujac je do gowna twojego pokroju. Ty nic nie kumasz, POwska gnido.
    • tadjan Sikorski: Prezydent zyska na wpadce z "małpą" 16.12.06, 16:36
      Panie Sikorski, Panu też się już pogorszyło w tym kaczylandzie? A był Pan
      kiedyś dość rozsądny gość. Pozdrawiam.
    • eptesicus za trzy lata podjedzie śmieciarka historii 16.12.06, 16:37
      i wywiezie co trzeba ;-)) Tak więc wytrzymajcie - bure suki, małpy w czerwieni,
      wykształciuchy, łże-elity, lumpeninteligencja, bohaterowie "Solidarności"
      nazwani przez synów komunistycznych kolaborantów "aparatczykami" oraz wszyscy
      ci, co stoją tam gdzie wtedy ZOMO ;-)

kartka wyborcza będzie najlepszą bronią
    • najgrubszy Sikorski: Prezydent zyska na wpadce z "małpą" 16.12.06, 16:38
      zyska nowy przydomek zamiast kartofel teraz będzie burak
    • adam.2x Kryteria oceny Ministra Obrony Sikorskiego ? 16.12.06, 16:39

Niewatpliwie, w porownaniu ze zwyczajami "fali" w wojsku, Prezydent pokazal
      zupelny Wersal.
      • adam.2x Ale merytorycznie Minister Sikorski ma racje 16.12.06, 16:42

PiS zna bardzo dobrze swa baze wyborcza.
    • igraszka Kwach też swój chłop - lubi popić 16.12.06, 16:39
      Kwach też swój chłop - lubi sobie popić, jak większość Polaków.
    • grzybpsi Jak się małpę ma na co dzień w domu... 16.12.06, 16:41
      ...to się tak później 'prywatnie' wyrywa.
    • mt7 Jaki elektorat taki prezytdent. Ciekawe, czy tylko 16.12.06, 16:41
      żoliborska inteligencja używa tak niewyszukanego słownictwa (prezydent nie chce
      pozostać w tyle za premierem?), czy też inne też tak mają?
    • bartekdorota bo rządzić to trzeba umić, tak jak się zachowywać 16.12.06, 16:41
    • kazyyoshi78 Brawo Radek 16.12.06, 16:42
      mam nadzieję że Radek bedzie prezydentem Polski w latach 2015 - 2025.
      • grzybpsi Radek Wazeliniarz 16.12.06, 16:44
    • tppiotr A za kartofla nie trzeba przepraszać ? 16.12.06, 16:44
      Właściwie za dwa kartofle, buraka i konia.
    • bartekdorota jakby co to Cię i tak uniewinnią 16.12.06, 16:46
      tak jak Huberta
    • skowroneczek Re: Zyskałby, gdyby z uśmiechem przeprosil 16.12.06, 16:47
      Jego komentarz po całym wydarzeniu utwierdził mnie tylko w przekonaniu, ze to
      kawał prymitywa.
    • kot.prezesa gdyby ją kopnął,zyskałby jeszcze więcej... 16.12.06, 16:47
      Sikorski stacza się jeszcze szybciej,niż Gilowska...
    • piskoala Sikorski: Prezydent zyska na wpadce z "małpą" 16.12.06, 16:51

PP to człowiekokształtny, zgoda
    • histeryx po szczynach ich poznacie 16.12.06, 16:52
      jak mawiał mój dochtór
    • leon_witold Sikorski: Prezydent zyska na wpadce z "małpą" 16.12.06, 16:54
      jaki pan taki kram!Kulturę albo się ma od urodzenia,albo nie.Ci panowie nie
      dorośli do tego aby nas reprezentować.
    • koniecdemokracji Re: Sikorski: Prezydent zyska na wpadce z "małpą" 16.12.06, 16:54
      Elementarne braki wpojonych zasad gdzie i jak należy się zachować

I to głowa państwa to są przykłady dla młodzieży a potem będziemy się dziwić że
      pyskują nauczycielowi W S T Y D
    • irekj0 to i ja wykażę się ludzkim odruchem 16.12.06, 16:55
      i nazwę Lecha Kaczyńskiego pawianem w garniturze
    • histeryx ja mam nieodparcie jeden odruch 16.12.06, 16:55
      jak widzę tych ..... w tivi, czysto fizjologiczny, wymiotny
      • jerzy.i Re: ja mam nieodparcie jeden odruch 16.12.06, 17:08
        a ja wyłączam tivi bo tego widoku nie potrafię znieść
      • rts44 Re: ja mam nieodparcie jeden odruch 16.12.06, 17:27
        macie racje.cala paka panow kaczynskich/skad oni ich
        wytrzasneli/ministrowie,koalicja,kancelaria prezydenta i cala reszta to jest
        naprawde DNO.SLOW BRAK.moglo sie przytrafic slowne potkniecie ale zamiast
        jednego slowa PRZEPRASZAM cala sfora rzadzaca naszym krajem udawadnia/jak
        p.szczyglo i krawczyk,ze nic sie nie stalo to rece opadaja.
    • milo_1 Oj_ Radek___Radek____zaczynasz wazelinować.... 16.12.06, 16:57
      czyżby jedno z F-16 było przygotowane na Twój odlot.........
      • malpawczerwonym Re: Oj_ Radek___Radek____zaczynasz wazelinować... 16.12.06, 17:00
        No ja dziękuję za prezydenta z takimi "ludzkimi odruchami". Może niech sobie
        beknie do kamery? Będzie bardziej ludzki...
    • bodozec u mnie zyskł ksywe "frędzel na kaczych łapach" 16.12.06, 16:58
      frędzel po staropolsku tłumaczy się jako "kutas"
      • 1zorro Tez mam ludzkie odruchy i dlatego nazwe Pana 16.12.06, 17:02
        Prezydenta: "bulatym kartoflem", "smetnym kaczorem" i "podskakujacym kurduplem".
        • xxxx50 Re: Tez mam ludzkie odruchy i dlatego nazwe Pana 16.12.06, 17:10
          A ja ciebie nazwe plwocina czerwonej malpy.
          • 1zorro Re: Tez mam ludzkie odruchy i dlatego nazwe Pana 16.12.06, 18:00
            a berecik moherowy na zime juz masz?
            • xxxx50 Re: Tez mam ludzkie odruchy i dlatego nazwe Pana 16.12.06, 18:12
              Sure!! A nawet dwa... a tobie nie dam. Idz do swojej czerwonej malpy, niech cie
              ona ogrzeje.
    • killarney5 Re: Polaków zamordowały czerwone UB-świnie 16.12.06, 16:59
      Jeśli mówisz o Katyniu, to mordercy byli z KGB

A jeśli nazywasz prezydenta wyksztłconym i mądrym, to dlaczego nie zna on
      języków obcych, nie umie poprawnie wysławiać sie po polsku i wykazuje brak
      ogłady towarzyskiej i kultury w obcowaniu w ludźmi?
      • ready4freddy Re: Polaków zamordowały czerwone UB-świnie 16.12.06, 18:44
        > Jeśli mówisz o Katyniu, to mordercy byli z KGB

NKWD, trzymajmy sie faktow i czasoprzestrzeni.
    • galaxy_poland Re: Sikorski: Prezydent zyska na wpadce z "małpą" 16.12.06, 17:00
      Kolejny w niekończącym się łańcuchu durny news mediów obnażający ich
      tabloidalny stan, kierowany do szeroko pojętej gawiedzi o umysłowości małpy i
      różnej maści czerwonych małp wrogo nastawionych do Kaczorów. Nawet nasz Papież
      miał swoje sympatie i antypatie i napewno niejednokrotnie prywatnie coś na ich
      temat szeptał do swojego sekretarza przy różnego rodzaju spotkaniach bo
      przecież różne czerwone małpki i składały jemu wizyty czując w tym korzyść dla
      siebie. Wypuszczanie takich newsów to dowód jak nienawiść do polityków w małpim
      rozumie bierze górę na kulturą i profesjonalizmem.
      • pies_na_lewizne Re: Sikorski: Prezydent zyska na wpadce z "małpą" 16.12.06, 17:27
        galaxy_poland napisał:

> Kolejny w niekończącym się łańcuchu durny news mediów obnażający ich
        > tabloidalny stan, kierowany do szeroko pojętej gawiedzi o umysłowości małpy i
        > różnej maści czerwonych małp wrogo nastawionych do Kaczorów. Nawet nasz
        > Papież miał swoje sympatie i antypatie i napewno niejednokrotnie prywatnie
        > coś na ich temat szeptał do swojego sekretarza przy różnego rodzaju
        > spotkaniach bo przecież różne czerwone małpki i składały jemu wizyty czując
        > w tym korzyść dla siebie. Wypuszczanie takich newsów to dowód jak nienawiść
        > do polityków w małpim rozumie bierze górę na kulturą i profesjonalizmem.

Precyzyjnie to ujales.

A forumowe czerwone malpki nie potrafia nic innego robic jak przy byle okazji
        skrzekliwie sie ploszyc i oburzac. Jeden z braci Kaczynskich podrapie sie po
        glowie i juz lament, skrzek, rozpacz i bluzganie blotem.

Przy okazji forumowe czerwone malpki okazuja mialkosc swoich argumentow, nie
        mowiac juz o mialkosci swoich malpich mozdzkow.

czerwone forumowe malpki powinne zrozumiec ze uwaga wypowiedziana przez L.
        Kaczynskiego byla PRYWATNA ale wbrew jego intencjom zostala wychwycona przez
        niewylaczone mikrofony i stala sie slyszalna publicznie.

niech sobie forumowe czerwone malpki przeczytaja co one same na tym formum od
        miesiecy i lat wypisuja o Kaczynskim PUBLICZNIE, i byc moze dostrzega ze nie
        tylko sa czerwone ale i hipokrytyczne.. no, ale zazwyczaj jedno prowadzi do
        drugiego wiec nie ma sie wlasciwie czemu dziwic.
        • ar.co Re: Sikorski: Prezydent zyska na wpadce z "małpą" 16.12.06, 18:00
          To, czy PT prezydent jest chamem prywatnie, czy też oficjalnie nie ma większego
          znaczenia, bo udowodnił to już (w obu przypadkach) nie raz. Zaskakująca jest
          natomiast postawa tych wszystkich, którzy uznają nie tylko, że w zasadzie nic
          się nie stało, ale nawet że prezydent "poprawi swój wizerunek". Jak ktoś
          słusznie zauważył - może jeszcze beknie do kamery, żeby się przypodobać
          hołocie, która wtedy uzna go za jeszcze bardziej "swojego". Niedługo, szanowny
          psie itd, naplują ci w twarz, a ty stwierdzisz, że to nie szkodzi (napluli ci
          prywatnie), albo zgoła "deszcz pada".
          Rządzący po raz kolejny pokazują co sądzą o obywatelach - nie tylko uważają ich
          za "ciemną masę", która kupi każdą bzdurę, ale również za gromadę chamów, dla
          których dopiero chamski prezydent jest prawdziwym "panem". Mentalność
          pańszczyźniana trwa w najlepsze. Czekam kiedy któryś z Kaczorów publicznie
          przyłoży niemiłej sobie dziennikarce (bo dziennikarzowi by się raczej nie
          odważyli).
          • xxxx50 Re: Sikorski: Prezydent zyska na wpadce z "małpą" 16.12.06, 18:16
            Czyli, krotko - lubisz jak jestes robiony w konia uprzejmie? Tak jak to robili
            ci obecni z PO od 1989?
            • rafvonthorn Re: Sikorski: Prezydent zyska na wpadce z "małpą" 16.12.06, 22:30
              A cóż to ma do rzeczy? Rozmawiamy tutaj na temat kultury prezydenta RP, czyż
              nie?
          • haen1950 Re: Sikorski: Prezydent zyska na wpadce z "małpą" 16.12.06, 18:33
            ar.co napisała:

> To, czy PT prezydent jest chamem prywatnie, czy też oficjalnie nie ma
            większego
            >
            > znaczenia, bo udowodnił to już (w obu przypadkach) nie raz.

Zgadzam się z kazdym zdaniem. Radek musi mieć podpiłowane nogi swego fotela,
            inaczej tak by wazeliną nie smarował. Powinien jednak wiedzieć, że jego image
            wcale od tego nie wzrośnie.
          • pies_na_lewizne Re: Sikorski: Prezydent zyska na wpadce z "małpą" 16.12.06, 18:55
            ar.co napisała:

> To, czy PT prezydent jest chamem prywatnie, czy też oficjalnie nie ma
            > większego znaczenia, bo udowodnił to już (w obu przypadkach) nie raz.

No widzisz, on prywatnie uzyl okreslenia "ta malpa w czerwonym" a ty go
            publicznie nazywasz chamem i nie widzisz w tym nic paradoksalnego.

> Rządzący po raz kolejny pokazują co sądzą o obywatelach - nie tylko uważają
            > ich za "ciemną masę", która kupi każdą bzdurę, ale również za gromadę chamów,
            > dla których dopiero chamski prezydent jest prawdziwym "panem".

To jest po prostu PR po drobnej wpadce.

To GazWyb uwaza swoich stalych czytelnikow za "ciemna mase" (i w wypadku
            lewizny ma racje) ciagle urzadzajac kampanie nienawisci i pomowien w stosunku
            do PiSu.

Ale to i tak nic nie pomoze, "uklad" sie bezpowrotnie wali.
            • trudny99 Re: Sikorski: Prezydent zyska na wpadce z "małpą" 16.12.06, 21:46
              ,,Sikorski: Rosińska to bardzo sympatyczna małpka''

..Sikorski to bardzo niesympatyczna amerykańska małpka''!..;(
        • antykagan Re: Sikorski: Prezydent zyska na wpadce z "małpą" 17.12.06, 00:42
          pies_na_lewizne napisał:

> czerwone forumowe malpki powinne zrozumiec ze uwaga wypowiedziana przez L.
          > Kaczynskiego byla PRYWATNA ale wbrew jego intencjom zostala wychwycona przez
          > niewylaczone mikrofony i stala sie slyszalna publicznie.
          >
          > niech sobie forumowe czerwone malpki przeczytaja co one same na tym formum od
          > miesiecy i lat wypisuja o Kaczynskim PUBLICZNIE, i byc moze dostrzega ze nie
          > tylko sa czerwone ale i hipokrytyczne.. no, ale zazwyczaj jedno prowadzi do
          > drugiego wiec nie ma sie wlasciwie czemu dziwic.

Elektorat Kaczyńskiego to chamy jak on sam. I ten malutkmi człowieczek chce się
          im przypodobać. Ten prostak i prymityw od początku umizguje się do chamów i
          swołoczy z samoobrony, bo sam taki jest. I dlatego podświadomie nienawidzi
          ludzi wykształconych, znacznie kulturalniejszych od niego, obytych w świecie,
          znających języki. Ot, zazdrość chama i prymitywa o dobra dla niego nieosiagalne.
          • pies_na_lewizne Re: Sikorski: Prezydent zyska na wpadce z "małpą" 17.12.06, 06:11
            antykagan napisał:

> Elektorat Kaczyńskiego to chamy jak on sam. I ten malutkmi człowieczek chce
            > się im przypodobać. Ten prostak i prymityw od początku umizguje się do chamów
            > i swołoczy z samoobrony, bo sam taki jest. I dlatego podświadomie nienawidzi
            > ludzi wykształconych, znacznie kulturalniejszych od niego, obytych w świecie,
            > znających języki. Ot, zazdrość chama i prymitywa o dobra dla niego
            > nieosiagalne.

a siebie zaliczasz do tych pierwszych czy do tych drugich?

z twojego postu by raczej wynikalo....
          • xxxx50 Re: Sikorski: Prezydent zyska na wpadce z "małpą" 18.12.06, 00:07
            Ty antykagan nie pochlebiaj sobie. Jestes zwyklym, smierdzacym, przegnilym
            gownem. We wszystkim co prezentujesz na tym forum, gnoju.
      • antykagan Re: Sikorski: Prezydent zyska na wpadce z "małpą" 17.12.06, 00:38
        galaxy_poland napisał:

> Nawet nasz Papież
        > miał swoje sympatie i antypatie i napewno niejednokrotnie prywatnie coś na
        ich
        >
        > temat szeptał do swojego sekretarza przy różnego rodzaju spotkaniach bo
        > przecież różne czerwone małpki i składały jemu wizyty czując w tym korzyść
        dla
        > siebie. Wypuszczanie takich newsów to dowód jak nienawiść do polityków w
        małpim
        >
        > rozumie bierze górę na kulturą i profesjonalizmem.

Byłes przy tym pisowski szmaciarzu, co Jan Paweł II szeptał? Nie wycieraj sobie
        gęby tym świętym człowiekiem broniąc nieokrzesanego chama prezia.
        • pies_na_lewizne Re: Sikorski: Prezydent zyska na wpadce z "małpą" 17.12.06, 06:13
          antykagan napisał:

> Byłes przy tym pisowski szmaciarzu, co Jan Paweł II szeptał? Nie wycieraj
          > sobie gęby tym świętym człowiekiem broniąc nieokrzesanego chama prezia.

od kiedy to antykagan jestes takim gorliwym papista ;)?
        • xxxx50 Re: Sikorski: Prezydent zyska na wpadce z "małpą" 18.12.06, 00:09
          >Jestem lumpen-liberałem aspirującym do łże-elit, tkwiącym w układzie i
          >uprawiającym quasi-terror. Mój dziadek zakładał KPP i służył w Wehrmachcie, a
          >prababcia była funkcjonariuszem carskiej Ochrany.

Jestes gownem, antykagan. Nie obrazaj KPP ani Wehrmachtu, smierdzielu.

• gabidd CHAM 16.12.06, 17:04
      Według mnie , człowieka , który ma ludzkie odruchy , stwierdzam , ze Pan
      Prezydent jest po prostu najzwyklejszym chamem i prostakiem.
      • kobalt80 Re: CHAM 16.12.06, 18:41
        gabidd napisała:

> Według mnie , człowieka , który ma ludzkie odruchy , stwierdzam , ze Pan
        > Prezydent jest po prostu najzwyklejszym chamem i prostakiem.

Człowiek kulturalny określiłby takie zachowanie prezydenta jako niestosowne a
        cham w swoim języku chamstwem. Ja natomiast wszystkich oponentów prezydenta
        pokroju gabidd nazwałbym ofiarami Gazety Wyborczej
        • wj_2000 Re: CHAM 16.12.06, 18:47
          kobalt80 napisał:
          > Człowiek kulturalny określiłby takie zachowanie prezydenta jako niestosowne

A skąd wiesz jak powiedziałby cokolwiek człowiek kulturalny? Czy choć raz
          spotkałeś takiego w swym życiu, włączając w to swoją mamę i tatę?
          • kobalt80 Re: CHAM 16.12.06, 19:37
            wj_2000 napisał:

> kobalt80 napisał:
            > > Człowiek kulturalny określiłby takie zachowanie prezydenta jako niestosow
            > ne
            Gdybym miał wybierac między dżumą a cholerą, wolałbym już PO niz PiS

> A skąd wiesz jak powiedziałby cokolwiek człowiek kulturalny? Czy choć raz
            > spotkałeś takiego w swym życiu, włączając w to swoją mamę i tatę?

Jezeli PO to dla ciebie dżuma a PIS cholera to wszystko jasne kogo
            reprezentujesz. Twoi antenaci wchodzili do pałaców z karabinami w walonkach
            aby przekształcać je na obory i chlewy a wykształcenie zdobywali na WUML-u. Bez
            identyfikatora łatwo ich rozpoznać gdy coś powiedzą lub napiszą. Najlepiej się
            czują na forum GW bo mogą się wspólnie potaplać w swoim sosie.
        • wj_2000 Re: CHAM 16.12.06, 18:53
          A tak na poważnie to zachowaniem niestosownym (a nie chamskim i prostackim)
          byłoby wyszeptanie "tylko nie Indze Rosińskiej".

Bo byłoby niestosowne, żeby polityk decydował komu pozwolić zadać pytanie na
          konferencji prasowej. Ale gdy ta polityczna dyktatura połączona jest z
          aroganckim ubliżaniem osobie, to po prostu słowa cham, prostak , to i tak za
          delikatnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka