pluszsz 25.12.06, 18:25 Na pewno na tym zarobi z nawiązką ;) Może nawet się cieszy. Współczucie wyborców, zasilenie od ubezpieczyciela - to osłodzi ból. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sears31 Schwarzenegger złamał nogę na nartach 25.12.06, 18:27 Arnold ja mogles tak nieostroznie jezdzic na nartach ...wiesz ,ze snieg jest bardzo sliski... Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Schwarzenegger złamał nogę na nartach 25.12.06, 18:31 No nie wiem czy jakiekolwiek odszkodowanie jest w stanie zrekompensować złamanie kości udowej. Odpowiedz Link Zgłoś
efedra Re: Schwarzenegger złamał nogę na nartach 26.12.06, 05:36 rydzyk_fizyk napisał: > No nie wiem czy jakiekolwiek odszkodowanie jest w stanie zrekompensować złamani > e kości udowej. Jakie odszkodowanie? Ubezpieczenie pokryje koszty leczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
xnonorx Schwarzenegger złamał nogę na nartach?!?!?! 25.12.06, 18:48 Musial wpasc na Chucka Norisa. W inny sposob nie jestem w stanie tego wytlumaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Schwarzenegger złamał nogę na nartach?!?!?! 26.12.06, 00:00 Jakie odszkodowanie ? Firma Snieg zaplaci?? Krzywda mu sie i tak nie stanie,ale...odszkodowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: Schwarzenegger złamał nogę na nartach 25.12.06, 18:54 Na pewno mu zsiniała. Powinien zmienić nazwisko na Schwarzenogger. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Schwarzenegger złamał nogę na nartach 25.12.06, 19:22 To rzeczywiście supernews! A jaką miał Arnold wczoraj kupkę? Odpowiedz Link Zgłoś
jot007 Schwarzenegger złamał nogę na nartach 25.12.06, 20:18 a co mnie to qrwa obchodzi;| Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto Schwarzenegger złamał nogę na nartach 25.12.06, 20:33 No i co z tego? Też mi news... Odpowiedz Link Zgłoś
drabiniasty Re: Schwarzenegger złamał nogę na nartach 25.12.06, 20:34 Zlamac kosc udowa to wielka sztuka... chyba, ze on ma ostioporoze. Na pewno ma klopoty z sercem, teraz ostioporoza, zle z Arnoldem. Za duzo zarl swinstw, zeby wygladac jak Mr.Universum, teraz sie to wszystki msci. A na dodatek on pewnie nie ma nawet 60 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
drabiniasty Re: Schwarzenegger złamał nogę na nartach 25.12.06, 20:40 "zasilenie od ubezpieczyciela - to osłodzi ból" Ty sobie zdaje sie nie zdajesz sprawy, ze Arnold jest warty blisko 1 bilion. Jest wlascicielem wielu centrow handlowych. On nie mysli twoimi kategoriami. Jest roznica miedzy toba zyjacym w jakims mieszkanku na Woli i liczacym na bonusy swiateczne w pracy do 8 rano do 5 po poludniu a Arnoldem, ktory za swoja pensje gubernatora Californii kupuje papierosy( to przenosnia).... Odpowiedz Link Zgłoś
drexler82 Re: Schwarzenegger złamał nogę na nartach 25.12.06, 21:14 Z tego co czytalem w jakis serwisie lokalnym L.A. to on cala swoja pensje przeznacza na jakas organizacje charytatywna z L.A. a urzad swoj sprawuje calkiem za free. Zreszta po co mu pensja z podatkow mieszkancow tego miasta :) Odpowiedz Link Zgłoś
feminista Re: Schwarzenegger złamał nogę na nartach 25.12.06, 22:32 No tak, fajny gość. Męski Feminista ccn.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity6 Re: Schwarzenegger złamał nogę na nartach 25.12.06, 22:54 niech sobie zrobi plastikowa to juz go nigdy bolec nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Schwarzenegger złamał nogę na nartach 26.12.06, 00:04 drexler82 napisał: > Z tego co czytalem w jakis serwisie lokalnym L.A. to on cala swoja pensje > przeznacza na jakas organizacje charytatywna z L.A. a urzad swoj sprawuje > calkiem za free. Zreszta po co mu pensja z podatkow mieszkancow tego miasta :) Stolica stanu California nie jest Los Angeles,ale Sacramento. I pewnie nawet nie wiesz,ze stan ten slynie z tego ,ze nie posiada oficjalnej rezydencji dla Gubernatora: Arnold mieszka w pobliskim hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
pluszsz CNN pewnie niedługo rozwieje wątpliwości 25.12.06, 23:25 To znaczy, że takie sławy nie ubezpieczają się, bo mają dużo pieniędzy i niepotrzebne im ubezpieczenie??? Ciekawe... One są właśnie mocno ubezpieczone. Z resztą czynią niegłupio, ponieważ ewentualne przekreślenie kariery trzeba zrekompensować. Ponadto nie bez powodu w pierwszej kolejności napisałem o wyborcach. Notowania z pewnością wzrosną. Jeśli Arniemu nie zależało na pienieniądzach z gubernatury, to z pewnością na stanowisku. Marne rzadowe pieniądze, to niewiele w porównaniu z wartościa jego marki i władzą - dawanych przez sam fakt bycia gubernatorem. To jest prawdziwa inwestycja i żywa gotówka. Gesty z oddawaniem officjalnej pensji to nie nowość - to lep dla naiwnych :) Odpowiedz Link Zgłoś
to777mash Re: CNN pewnie niedługo rozwieje wątpliwości 26.12.06, 07:36 A może by tak trochę empatii, może by powspółczuć fajnemu człowiekowi? Eh Polacy, katolicki naród... Kasa. Ubezpieczenie. Pensja gubernatora.. Odpowiedz Link Zgłoś
boleclaw Schwarzenegger złamał nogę na nartach 25.12.06, 23:16 Jak byłem mały święcie wierzyłem że Arnold jest niezniszczalny. a tu sie okazuje że jest w szpitalu ze złamaną nóżką. (gdyby kózka nie zjeżdżała......... Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Schwarzenegger złamał nogę na nartach 26.12.06, 00:06 boleclaw: w co jeszcze swiecie wierzysz? pewnie w to,ze Buszek rzadzi Ameryka? Za duzo filmikow ogladasz. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorziwago posterydowa osteoporoza 26.12.06, 00:12 przycznynek dla naszych milusinskich blokowych kulturystów faszerującymi sie różnymi anabolikami na bazie sterydów do karmienia gęsi.. Odpowiedz Link Zgłoś
wiezababel Schwarzenegger złamał nogę na nartach 26.12.06, 00:45 Chuck Norris by nie złamał nogi Odpowiedz Link Zgłoś
matek1965 a moja zona po przeczytaniu w GW tej "strasznej".. 26.12.06, 04:58 wiadomosci ...stwierdzila...."ten glupiec z Austrii.....blah,blah...:)" ja tam wiem , ze ekonomia w Californii jest na gorze gory....., i to moze byc jakas czastka jego dzilalnia (przez miesnie...oczywista). jest glupcem....ale nie w typie ojca dyrektora czy zboczencow z samoobrony, czy przewielebnego rabaja michnika czy folsdeutcha tuska...etc. Zdrowych , wesolych swiat dla rodakow w Polsce i poza Polska!!!!!!! Happy New 2007 .....for all!!!!!!!!!!!! mg Odpowiedz Link Zgłoś
ramm.stein Komu zlamal? 26.12.06, 07:33 Na zdjeciu Arnold stoi jak byk w garniturze. A moze on w tym garniturze jedzil? Odpowiedz Link Zgłoś
wlodeusz Chociaż jest góralem.... 26.12.06, 08:30 i od dziecka w Austrii na nartach,zapomniał o kalendarzu.Nie ma już dwudziestu lat. Odpowiedz Link Zgłoś