Dodaj do ulubionych

Dorn: zwróciłem Surmaczowi uwagę

• woj281 Dorn: zwróciłem Surmaczowi uwagę 27.12.06, 15:49
      Najgorzej, że ten Surmacz jak i jego prencymbał Dorn nic z tego nie
      rozumieją!!! Postsolidarusze łajzy . Wyłazi z nich pisowskie TKM....
    • milo_1 Jednak TKM a nie żaden PiS :((((((((( 27.12.06, 15:54
      W obu przypadkach___nadużycie stanowiska....
      Nieuprawnione wykorzystanie stanowiska zarówno w przypadku SERAFINA jak i
      SURMACZA świadczy o patologii jak ma miejsce w MSWiA pod "wodzą" min.DORNA......
      Analogia postępowania jest podobna -
    • kwakwarakwa Zwróciłem Surmaczowi uwagę, bo policjanci 27.12.06, 16:15
      powinni wystąpić w strojach łowickich! a nie w mundurach!
      I chamburgiery były zimne i bez keczupu!
    • inecik No jak to tak ? W kamsze nie pójdzie ??? 27.12.06, 16:18
    • kos1981 wszystkie media pogięło .z czego aferę ? 27.12.06, 16:37
      wali na dekiel z braku zajęcia konkretnymi sprawami , które coś znaczą i coś
      wnoszą a nie wiadomości dla ubogich..
      • zaffaran Re: wszystkie media pogięło .z czego aferę ? 27.12.06, 17:06
        Ty tez nie wiesz o co chodzi? Prywata za panstwowe(czyli tez moje) pieniadze
        zawsze pozostaje prywata, ktora trzeba tepic, niezaleznie od tego czy chodzi o
        hamburgery czy o NBP. To kwestia przestrzegania zasad, na czym powinno opierac
        sie prawe i sprawiedliwe panstwo.Bez tego jest to prywatny folwark postrzegany
        w kategorii doraznych potrzeb (osobistych).
        • kos1981 zaczynamy od kanapek..ile wydałaś na te podatki 27.12.06, 17:57
          łaskawa młoda damo ? a folwarku Kwaśniewscy nie mieli no nie , jakoś nikt nie
          śmiał upomnieć się o swoje podatki..wydawane na dwór..
          teraz łatwiej bo media wszystkie w opozycji do rządu..wszystkie fajne poubeckie
          autorytety wspierają te media a w TVN24 codziennie jakiś ubek dezinformuje
          prosto w oczy milionom..
          • zaffaran Re: zaczynamy od kanapek..ile wydałaś na te podat 27.12.06, 18:25
            Mloda damo to do mnie?Dzieki serdecznie, bo od co najmniej cwiercwiecza nikt
            mnie tak nie nazwal hehehe (chodzi oczywiscie o "mloda" a nie "damo" ,
            buhahaha).
            Kwach i postepowanie jego kolesi nie jest dla mnie zadnym argumentem, a wiesz
            dlaczego? Bo PiS szedl do wyborow pod haslem, ze teraz bedzie juz inaczej, ze
            takim postepowaniem sie brzydzimy i powtarzam, ze nie chodzi mi o kanapki jako
            takie, ale o naruszenie zasad.Kropka.
            PS.Kali i jego filozofia ciagle maja sie dobrze tyle ze pod innym sztandarem.
            Smutne.
            • kos1981 tak jak bym słyszał p.Pochanke z TVN24 , której 27.12.06, 18:33
              zarówno TVN24 jak i w-w pani nie da się już słuchać tak jak na początku
              istnienia stacji było.. po miesiącu niesłuchania włączyłem na święta a tu ten
              sam jad opozycyjny...ludziom to wchodzi w oczy i uszy i zostaje bo niewielu
              zastanawia się jakie siano im się ładuje codnia...
              • zaffaran Re: tak jak bym słyszał p.Pochanke z TVN24 , któr 27.12.06, 18:39
                A co to ma wspolnego z kanapkami i z litosciwym p.Surmaczem?chyba pomyliles
                watki :-)
                • kos1981 identyczne gadanie , nie mylę wątków... 27.12.06, 19:48
                  • zaffaran Re: identyczne gadanie , nie mylę wątków... 27.12.06, 20:04
                    Czyli zabraklo Ci argumentow...Hm...niestety w wykonaniu PiSowskiej wierchuszki
                    i jego zwolennikow bardzo czesty przypadek- jezeli nie masz racji to czym
                    predzej zaczynasz szukac jakichs odwolan, pseudo-analogii itp.
                    Bardzo sie ciesze, ze doczekalam czasow, kiedy sa wolne media patrzace
                    politykom na ich chciwe lapki.I wynajdujace takie wlasnie smaczki jak te
                    policyjne taksowki. Mam nadzieje (byc moze to naiwnosc graniczaca z glupota),
                    ze do politykow dotrze wreszcie, ze stanowiska panstwowe to sluzba publiczna, a
                    nie prywatny folwark.Moze nasz piekny niewatpliwie kraj kiedys dolaczy do grona
                    panstw demokratycznych, w ktorych zaplacenie sluzbowa karta kredytowa za
                    prywatne zakupy albo zatrudnienie kogos na czarno, albo wyslanie policjanta po
                    hamburgery bedzie skutkowac dymisja.Czlowiek nie staje sie prawy i sprawiedliwy
                    tylko dlatego, ze mowi, ze taki jest.
                    • kos1981 sorry nie czytałem ..jakbym chciał to bym to miał 27.12.06, 20:10
                      w TVN24...nauczyłem się kierować odbiorem medialnych farfocli..
                      czego i Tobie życzę i pozdrawiam serdecznie życząc szczęśliwego nowego roku
                      2007-go.......
                      • zaffaran Re: sorry nie czytałem ..jakbym chciał to bym to 27.12.06, 20:16
                        Bardzo dziekuje i z wzajemnoscia.Niech w nowym roku ktos wreszcie nas przekona,
                        ze czarne jest czarne, a biale-biale.BTW telewizora nie mam, wkurzyla mnie
                        obowiazkowa danina na telenowele , wiec nazwy programow, ktore wspominasz z
                        mniejsza lub wieksza gorycza nic mi nie mowia.Pzdr.z wolnego Pomorza!
    • kpt_kloss Smiechu warte 27.12.06, 16:41
      Jak na rzad ktory twardo zapowiadal ze bedzie walczyl z korupcja i kolesiostwem,
      slowne upomnienie za "sprawe kanapkowa" jest doprawdy smiechu warte. Dla
      przykladu i postrachu a takze aby ustalic pewna norme kar pan wiceminister
      powinien byl po prostu wyleciec. Jesli sa takie kary za naduzycia stanowisk w
      rzadzie PiS, to w takim razie czym sie roznia rzady PiS od SLD?
      • kos1981 jasne,Kaczyński powinien zdymisjonować Dorna i 27.12.06, 16:45
        jego zastępców z wpisaniem do akt aby do szóstego pokolenia nikt z ich rodzin
        nie mógł pracować w administracji państwowej chyba że odsiedzi najpierw
        dożywocie...litości..oszołomy..
        • olpc Re: jasne,Kaczyński powinien zdymisjonować Dorna 27.12.06, 23:10
          Obiecywali prawo równe dla wszystkich, a więc sprawiedliwość. Oni obiecywali,
          nie ja. Dlatego uczciwi ludzie nie będą się za 3 lata nad nimi litować. Mam
          nadzieję, że zakłamane media dokładnie przypomną _wszelkie_ kłamstwa i nierówne
          traktowanie wobec prawa, których do tego czasu dopuszczą się zwłaszcza ludzie z
          PiS, bo przypomnę, to oni obiecywali i nikt ich do takich obietnic nie zmuszał.
    • gluchy ja też chcę "odruchu ludzkiego współczucia" 27.12.06, 16:46
      Też często jestem głodny jadąc pociągiem, szczególnie teraz zimą. Proszę o numer
      telefonu do tego dobroczyńcy, chętnie skorzystam przy najbliższej okazji.
      • mniklas5 Re: znam surmacza 27.12.06, 17:04
        z Gorzowa jako sierzanta drogowki, kiedy marcinkiweicz byl nauczycielem fizyki,
        pozniej stworzyli partie katolikow , i tak sie potoczyla ich partyjna kariera ,
        jak za PZPR, caly ten rzad jak i poprzednie oraz nastepne wPolsce beda sie
        skladac z podobnych im niekompetentnych, zadnych wladzy i pieniedzy aroganckich
        aparatczykow, pochodza oni z biedy wiec nic dziwnego ze beda zajmowac
        stanowiska w firmach ktore beda placic im miliony, tak sie demokracja kreci,
        problem polega jedynie w tym ze ci ludzie nie potrafia i nie chca nic zrobic
        dla Polski dla narodu ktorego uzywaja jako narzedzia do realizowania swoich
        celow.
        • kos1981 po 1989 nikt z nowych nic nie potrafił , tylko 27.12.06, 18:05
          bezpieka wiedziała co robić bo to byli ci sami ludzie..
          kim byli najbogatsi obecnie Polacy ? ano cienkimi urzędasami komunistycznymi..
          tylko Kulczyk miał pojęcie o biznesie...
          Balcerowicz taki miszcz a znał się tylko na finansach komunistycznych ...
          kim byli prezydenci Wałęsa i Kwaśniewski ? śmiech...
          ludzie przy władzy otaczają się zaufanymi ludźmi to przecie normalne..
    • mannaznieba4 psy są od aportowania to wszyscy wiedzą! 27.12.06, 17:12
      a pies słuzbowy jest dodatkowo szkolony i po przyniesieniu kanapki powinien
      usiąźć lub warować po lewej stronie zamawiającego.
      • zgodnik1 Dorn pokazał, jak wygląda bolszewicka postawa! 27.12.06, 17:55
        Tow.Dorn !...trzymajcie tak dalej... Tezy Lenina ciągle żywe!
    • bronskow Surmacz - defraudant 27.12.06, 18:05
      Surmacz okradł podatników, nakarmił swoją koleżankę kosztem nas wszystkich.I
      nie dziwi mnie postawa Dorna, bo ten człowiek nie rozumie, co to znaczy kogoś
      okraść, co jest , a co nie jest przestępstwem.Myślę, że ci dwaj faceci mogliby
      szefować tylko plemieniu "kaczu kaczu", bo "tusku tusku" to za wysokie progi ,
      te intelektualne też.Mam nadzieję, że Surmacz zapłaci za tę samowolę nie tylko
      właściwą kwotę pieniędzy z odsetkami ale i pójdzie pracz z polityki na zawsze!
    • emeryt21 Dorn: zwróciłem Surmaczowi uwagę 27.12.06, 18:05
      Bezkarna Pisowska samowola,krotko mowiac lekcewazenie spoleczenstwa.
    • patrycja.niciecka Dorn: zwróciłem Surmaczowi uwagę 27.12.06, 18:17
      Nasz kraj wskutek braku konsekwencji, może stać sie Państwem bezprawia, w którym
      kolesiostwo i układy, kryją wszystko co złe.
    • wlodwoz Dorn: zwróciłem Surmaczowi uwagę 27.12.06, 18:27
      Ja proszę, aby najbliższy radiowóz przejeżdżający obok mojego domu, podrzucił mi
      pizzę. Pepperoni, dużo musztardy, trochę keczupu. Nie muszą wchodzić do
      mieszkania. Wystarczy, jak zgłoszą się przez domofon.
    • yxcv Dorn: zwróciłem Surmaczowi uwagę 27.12.06, 18:34
      i to zle,powinien poniesc konsekwencje,pucowanie kibli poza kolejnoscia.
    • me2free podoba mi mi twarz IV RP, poprosze pieknie upieczo 27.12.06, 18:36
      ne pustoslowie kaczorow do pracy w 2012 roku. Hihi robia sobie jaja z tego
      panstwa a 14% im ufa (sasiedni sondaz). Cymbalizm z laboratoryjnej postaci -
      moje gratulacje sla tych 14%, mysla jak dorn
    • marand601 Re: Dorn: zwróciłem Surmaczowi uwagę 27.12.06, 18:38
      umówmy się i wszyscy którym nie wystarcza zwrócenie uwagi zacznijmy wydzwaniać
      na policję o hamburgery o tej samej porze - może to dotrze do ,, super
      ministra " i wywali kolesia z pracy a prasa niech jeszcze śledzi czy nie został
      przesunięty na inne stanowisko w resorcie -ja dzwoniłem z pociągu i jakoś tylko
      mnie sklęli żebym się odp...
      • zaffaran Re: Dorn: zwróciłem Surmaczowi uwagę 27.12.06, 18:41
        pomysl- MIODZIO!
    • xsawer Dorn: zwróciłem Surmaczowi uwagę 27.12.06, 18:42
      Dorn, ty kanalio, czym sobie zasłużyłem jako obywatel RP, abyś kpił sobie ze
      mnie i innych wciskając taką ciemnotę.Pamiętaj ciemny kmiocie, że jeszcze jest
      w Polsce trochę ludzi, którzy portafią korzystać z rozumu, w przeciwieństwie do
      PiS-owskich kadr.
      • kos1981 wielkiś słowem swojem !!! 27.12.06, 19:54
        abo jeszcze większym , tyś mocarz nad mocarze !!!
        dostaniesz srebrnika w darze...
    • roblaz Dorn: zwróciłem Surmaczowi uwagę 27.12.06, 18:48
      Panie ministrze Dorn może jesteś moim przełożonym jako funkcjonariusza policji
      ale oznajmiam panu że więcej szacunku mam do wycieraczki do obuwia pod moimi
      drzwiami niż do pana i niestety nie śa to wyłącznie moje poglądy ale wielu z
      pana podwładnych których ma pan głęboko w swojej ministerialne d....pie
      • kos1981 i bardzo słusznie że tam cie ma leniu, do roboty 27.12.06, 19:56
        łapać złodziei..
    • douglasmclloyd Surmacz odpowiedzial ogniem nt 27.12.06, 20:05
    • wielki_czarownik Odnowa moralna według Dorna i Kaczorów. 27.12.06, 20:08
      Brawo! Brawo! Żeby was wszystkich cholera wzięła!
      • olpc Re: Odnowa moralna według Dorna i Kaczorów. 27.12.06, 23:18
        Odnośnie sygnaturki. Gruzin wiedział co robi dając Polaka na takie stanowisko.
        Nikomu przed nim ani po nim nie udało się wykończyć tylu Ruskich. Bardzo dziwne,
        że Warszawiacy zburzyli jego pomnik.
    • marcowsky Wyobrazam sobie co by sie dzialo gdyby to za SLD 28.12.06, 00:12
      rzadow sie wydarzylo!Juz widze te rozgorczakowane pisowskie komentarze o
      zgniliznie panujacej w mswia!
      • waldam Re: Wyobrazam sobie co by sie dzialo gdyby to za 28.12.06, 00:15
        tak jak po Charkowie?
    • tenare 997: hamburgery z dowozem 28.12.06, 12:08
      "zwykła ludzka grzeczność" a więc za darmo.
      Dzwoń i powołuj się na "zwykłą ludzką grzeczność" Surmacza popartą przez
      ministra Dorna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka