halfliner Nie mogę się już doczekać na kolejny odcinek gry 08.01.07, 14:38 pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Giertych apeluje o dymisję Jurka 08.01.07, 14:49 Z wojenki dwóch zdewociałych durni wybieram racje Giertycha. Jeszcze takiej prostytuty na czele sejmu nie było w II i III RP. Niech on się zapisze do tej IVRP. Odpowiedz Link Zgłoś
ontos2 Wypowiedzi Giertycha przestają być zabawne 08.01.07, 14:49 a stają się niebezpieczne.Ten człowiek zatracił poczucie człowieczeństa. Słuchajac 7ego dnia tygodnia śmiem twiedzić , ze w jego szalenstwie nie mam metody. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Tworzy nam się ciekawy sojusz? 08.01.07, 15:40 Radio Maryja+SLD(czytałam w internecie komentarze Trybuny i słuchałam wypowiedzi liderów SLD)+Gazeta Wyborcza(to mimo wszystko jeszcze nie SLD ale blisko coraz blizej)+,,przystawki SLD''(demokraci.pl,SDRP)+,,przystawka PiS'' z końską twarzą ,HGW(i jeszcze wielu z PO np. Niesiół) .Kontra to: PiS,rozsądni z PO(duze uznanie dla senatora Gowina) a ogólnie wszyscy o IQ powyżej 130. Oni(ci pierwsi),,stoją tam gdzie ZOMO''. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinass Romuś. Jeszcze nie wytrzyźwiałeś??? 08.01.07, 15:42 Romuś jeszcze nie wytrzeźwiał po sylwestrze. Na kaca najlepsza jest ponoć jajeczica z sowich jaj. Odpowiedz Link Zgłoś
anbowi Giertych apeluje o dymisję Jurka 08.01.07, 15:48 Ale się porobiło, Kaczyński klaskał po rezygnacji Wielgusa, potem ogłupiał, bo wyszedł przed orkiestrę. Giertych chce odwołać Jurka, bo okazał się mało katolicki. Cały PiS nie wie, co teraz robić, bo tatko Rydzyk wysłał swoje oddziały moherów. Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 Jak poseł Jurek zdekonspirował się jako wredny typ 08.01.07, 15:55 To dziwna twarzyczka nadswiętego obłudnika . Miał rację Prymas Glemp nazywając księdza Isakiewicza "nadubekiem". Teraz pojawią "nadswięci", czyli mądrale co reagują tak, jak poseł Jurek. Odpowiedz Link Zgłoś
feminista Re: Giertych apeluje o dymisję Jurka 08.01.07, 16:36 Mój Boże, Romek, daj ty spokój. Perfect kiedyś śpiewał : ... idź precz, do mamusi, do tatusia, ... idź precz Codziennie Coś Nowego Blog Męskiego Feministy -------------------------- ccn.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Giertych apeluje o dymisję Jurka 08.01.07, 17:06 Jurek, do ktorego mam stosunek obojetny, popelnil wielka gafe. Prawdziwy polityk tak sie nie wypowiada. Niestety, Giertych ma racje krytykujac Jurka, ale posuwa sie stanowczo zbyt daleko! Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Żyjemy w państwie gdzie podobno jest rozdział 08.01.07, 17:20 kościoła i Państwa. Urzędnik państwowy nie ma więc obowiązku uczestniczenia w obchodach religijnych. Odpowiedz Link Zgłoś
radiomarian Re: Żyjemy w państwie gdzie podobno jest rozdział 08.01.07, 17:41 bujasz w oblokach...w Polsce kosciol jest taka sama czescia wladzy jak sejm i palac prezydencki...jeszcze tego nie zauwazyles? a niedlugo, to nawet krola bedziemy mieli...i to na dodatek zyda;-) Odpowiedz Link Zgłoś
radiomarian Giertych rzecznikiem Kosciola Katolickiego? 08.01.07, 17:39 pelni ta funkcje spolecznie, czy co? a moze szykuje sie na nastepnego papieza? Odpowiedz Link Zgłoś
jack.flash Najwazniejsze, zeby O.R. pozarl sie z PiS 08.01.07, 17:45 "Paranoja i Schizofrenia" Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Szef polskich skinheadów a Watykan. Smutny żart. 08.01.07, 20:06 Pan wicepremier, minister Roman Giertych nieraz już dał dowód takiego pieniactwa i lekkomyślności, że w warunkach polityki normalnej straciłby jakąkolwiek wiarogodność polityczną. Biorąc pod uwagę, że wuj Pana Giertycha, o. Wojciech Giertych jest teologiem Domu Papieskiego, to możnaby się spodziewać po Panu ministrze Giertychu tym większej wstrzemięźliwości w słowach. Woli on jednak wykazywać całkowity brak klasy i umiaru. A przecież sytuacja związana z arcybiskupem Wielgusem jest "rozwojowa" i wymaga wypowiedzi mocno wyważonych i ściśle na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
skazany_na_tesco Jurek Marek czy jak mu tam, to wyjątkowy szkodnik 08.01.07, 21:45 . Odpowiedz Link Zgłoś
treyy HAhahahahaha 08.01.07, 23:48 Niedlugo, bedzie sie londowac w wiezieniu za niechodzenie do kosciola. Ten kraj stacza sie na dno ;] Odpowiedz Link Zgłoś
drbob20 Giertych apeluje o dymisję Jurka 09.01.07, 03:51 kartoflaki, nedzne kreatury! Odpowiedz Link Zgłoś