ewitas Guy Sorman intelektualny autorytet Donalda Tuska p 08.02.07, 17:14 Cały felienton Guy’a Sorman’a znajdziecie za poniższym linkiem: www.szczecinek.biz/forum/viewtopic.php?p=2441#2441 Odpowiedz Link Zgłoś
jola_bzyku ...............Tylko dzieci szkoda................ 08.02.07, 17:15 ...będą miały napisane : imię matki - bezwstydna klacz . . bpmarketing napisał: > Zmienić temat, kochane media zmieńcie temat. Z a duzo sie mówi o naszych > kłopotach wew małżeńskich. PiS Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: "Seksafera": zatrzymano Jacka P., radnego Sam 08.02.07, 17:15 Teraz ta pani ma okazję oskarżyć o molestowanie policjantów.. Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: czy to coś między nogami można zaszyć ?...he 08.02.07, 17:20 brynk napisał: > Czemu nie..tak jak pani Tirlitkum..."a kiedy tylko chciała fastrygę wyciągała"... Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Re: czy to coś między nogami można zaszyć ?...he 08.02.07, 17:24 ukropek napisał: > brynk napisał: > > > > Czemu nie..tak jak pani Tirlitkum..."a kiedy tylko chciała fastrygę wyciągała". > .. - hehehehehehehehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
popelina2005 brynk i Leper...co ich łączy ?..Durny śmiech... 08.02.07, 17:43 he,he,he,he... śmiech chama,buraka,SB-ka... Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 GW Ujawnia - to manipulacja 08.02.07, 17:18 Ujawniać można fakty - Gazeta jak narazie opisuje pogłoski, przypuszczenia, niesprawdzone relacje... W sprawie brak jest konkretnych oświadczeń cd faktów z ust prokuratury/sądu. Piszę to bez najmniejszej sympatii do Pana Leppera - nie podoba mi się jednak język propagandy jakim posługuje się Gazeta Wyborcza Odpowiedz Link Zgłoś
ewitas Guy Sorman intelektualny autorytet Donalda Tuska 08.02.07, 17:18 Polecam felienton Guy’a Sorman’a ulubieńca D. Tuskana na temat polskich autorytetów - znajdziecie go za linkiem: www.szczecinek.biz/forum/viewtopic.php?p=2441#2441 Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Re: "Seksafera": zatrzymano Jacka P., radnego Sam 08.02.07, 17:22 bpmarketing napisał: > Zmienić temat, kochane media zmieńcie temat. Z a duzo sie mówi o naszych > kłopotach wew małżeńskich. PiS ......czyś Ty oszalał , w mediach sie zakochałeś ? Moze powiesz ze w Monice Olejnik..........- heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
brynk niby powazna GW, a jakimi pierdołami się zajmuje 08.02.07, 17:29 ...........zreszta zgodnie z zasadą: jaki naczelny, tacy "podwładni" - hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
popelina2005 brynk.. ciemniaku, to GW czy prokuratura? 08.02.07, 17:38 Ja czytam,że tą sprawą zajmuje sie prokuratura pod przewodnictwem Ziobry ! czytaj,ćwoku ze zrozumieniem ... Odpowiedz Link Zgłoś
brynk o tym nie przeczytasz w GW........ 08.02.07, 17:37 www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=30985 Odpowiedz Link Zgłoś
popelina2005 brynk. AnetaK., nigdy nie twierdziła że Leper jest 08.02.07, 17:41 ojcem jej dziecka!..Twierdziła zawsze,że Leper jest za cienki ! Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: "Seksafera": zatrzymano Jacka P., radnego Sam 08.02.07, 17:42 Pikanterii sprawie dodaje fakt,że gdybyby Popecki stracił mandat radnego, na jego miejsce jako druga na liście wejdzie pani Aneta... Odpowiedz Link Zgłoś
r306 A dla mnie pikanterii dodaje fakt ze wicepremier.. 08.02.07, 17:52 ... stwierdza autorytarnie, ze zastrzyki nie byly podawane sila.... Skad posiada taka wiedze? Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: A dla mnie..... 08.02.07, 18:14 A zgłosiła ta pani że ją ktoś siłą zaciągnął do weterynarza? Jakoś ten zastrzyk był mało skuteczny... A tak apropos to jakie zarzuty postawiono panu P.? Prokurator coś powiedział?Czy jakiś dziennikarski dupek? Odpowiedz Link Zgłoś
hydrocortizon jak widzę sierial "cała Polska sponsoruje.. 08.02.07, 17:44 ustalenie ojcostwa dziecka pani K." trwa (no niezła balanga musiałabyć coraz bardziej mi suie to self defece podoba, chyba sie zapiszę na te impry) Teraz kręcimy odcinek trzeci: "cała Polska funduje ochronę pani K.". Dla przypomnienia odcinek drugi tego żenującego serialu nosił tytuł: "cała Polska sponsorem medialnej kariery mecenas pani K. żenada ! Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Cala Polska sponsoruje Samoobrone - tego.... 08.02.07, 17:53 ... zapomniales dopisac.... Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: Cala Polska sponsoruje ...... 08.02.07, 18:02 Dobrze że nie stalinistów z UW.... Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Cos mi sie zdaje, ze juz ktos przegral proces.... 08.02.07, 18:13 ... nazywkajac kogos stalinista... Strzepisz sobie ozor dziecino..... Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: Cos mi sie zdaje, ze juz ktos przegral proces 08.02.07, 18:25 Maszz rację..czytałem relacje pana Mazowieckiego z procesu bpa Kaczmarka mając dziewiętnaście lat...i pamiętam kim był wtedy w Paryżu "drogi"Bronisław że o "walterowskich"drużynach nie wspomnę... Nie licz na krótką pamięć Polaków...bo już się przeliczyłeś fanie stalinistów Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Hehehe odwaga tanieje..... Powiesz mi to w twarz? 09.02.07, 10:44 Bardzo prosze - daj znac na maila - powiem Ci gdzie i kiedy. Odpowiedz Link Zgłoś
krytykow oj buraki... 08.02.07, 17:49 oj buraki w krawatach w biało-czerwone paski - ale wy obciach robicie... Odpowiedz Link Zgłoś
deratyzacja41 Krawczyk boi sie o zycie dzieci??????????????????? 08.02.07, 18:17 Gdyby kurtyzana bala sie o zycie dzieci, nie pozwolilaby sobie aplikowac srodkow dla krow. Mozna sobie wyobrazic poziom intelektualny "czlonkow" samoobrony skoro taka krawczyk potrafila ich wymanewrowac, nagrac, osmieszyc. Czy ludzie o tak prymitywnym poziomie powinni byc politykami powyzej urzedu soltysa? Odpowiedz Link Zgłoś
ehud_cohen news!:Łyzwinski&Krawczyk w Tańcu z Gwiazdami!!! 08.02.07, 18:21 ale bedzie super para! Odpowiedz Link Zgłoś
janusz_63 "Seksafera": zatrzymano Jacka P., radnego Samoo.. 08.02.07, 18:49 policyjna ochrona????chyba przed własną głupotą oraz mediów które tak strasznie załamują ręce nad tym k....szonem Odpowiedz Link Zgłoś
wy Bardzo fajna dziewczyna;) Nie wie z kim ma dziecko 08.02.07, 18:58 Jeszcze tylko kilkanascie milionow badan dna i ojciec sie znajdzie?Chyba ze byla gdzies na wakacjach za granica i wtedy moze byc drobny problem? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Plus dodatni i plus ujemny 08.02.07, 19:00 Aneta K. dostala ochrone policyjna? Jest plus dodatni - bedzie bezpieczniejsza. Jest i plus ujemny - gdyby chciala sie spotkac z przedtsawicielami Agory czy TVN w celu uzganiania dalszego planu akcji to wpierw bedzie musiala "zgubic ogon". Wot zagwozdka. Odpowiedz Link Zgłoś
12345ja Feministki Simona Mola nie miały wyjścia 08.02.07, 19:15 Musiały sie położyć z HIVem do łóżka. Czy Aneta k. jest feministką? Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: Plus dodatni i plus ujemny 08.02.07, 19:17 Jeszcze jeden plus dodatni, przy kolejnej ciazy podatnicy nie beda wydawac pieniedzy na badania. Ochroniarz wskaze tatusia. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: Plus dodatni i plus ujemny 08.02.07, 19:26 todundliebe napisał: > Jeszcze jeden plus dodatni, przy kolejnej ciazy podatnicy nie beda wydawac > pieniedzy na badania. Ochroniarz wskaze tatusia. Oby tylko pilnie notowal. Chyba ze ma dobra pamiec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
refleksyjny .........................moszna się porzygać anetą 08.02.07, 19:11 Nienawiść do Leppera wymóżdżyła pismaków Odpowiedz Link Zgłoś
monikapiateczek [...] 08.02.07, 19:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tinawala Re: .........................moszna się porzygać 08.02.07, 20:14 I znowu Anetka ,czyzbym sie tak pomylila???Pan Lepper nie jest ojcem jej dziecka.Moze sie ktos znajdzie i powie mnie ,dlaczego Anetka dostala policyjna ochrone??ja mysle zeby ja nikt nienapad i niezrocil jej nastepnego dziecka.Zgadzam sie z opinia o niejz Panem Lepperem ta kobieta jest jeszcze gorsza jaka jest.Panie Lepper jest Pan naprawde madrym czlowiekiem, inteligentnem popieram pana w 100%.Prawda jest ze najgorzej ucierpia dzieci Anety.Moja opinia jest;ona powinna poniesc kare i to surowa za skladanie falszerstwa.To kobieta chora psychicznie i wymaga niezwlocznej konsultacji z psychiatra bo zwykly doktor jusz jej niepomoze.Prosze mi powiedziec kochane media jaka by byla reakcja jesli wedlug Anety, teraz wskazalaby ze ojcem dziecka jest Jeden z Kaczynskich?Skonczcie z ta afera!!!!!!bo to wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
arent5 Aneta 08.02.07, 19:20 -- www.rzeczpospolita.pl/teksty/pierwsza_strona_061209/pierwsza_strona_a_1-1.F.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
yxcv "Seksafera": zatrzymano Jacka P., radnego Samoo.. 08.02.07, 19:26 POLSKA NANA-dostala ochrone,teraz jak sie sk...i to bedzie oskarzala policje. Ze to cos nie ma wstydu,co powiedza jej dzieci jak dorosna?zrobia jej z jej gaby toalete. Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: "Seksafera": zatrzymano Jacka P., radnego Sam 08.02.07, 19:40 bpmarketing napisał: > Zmienić temat, kochane media zmieńcie temat. Z a duzo sie mówi o naszych > kłopotach wew małżeńskich. PiS Torba sekretarki czy sekretarka torba? Lubiła?Jej sprawa..może i z S.Molem to robić.. kogo to obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
to_ti Ja mogę być jej ochroniarzem..:) 08.02.07, 20:01 gdzie można się zgłosić? www.foto-tel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
signal zajmijcie się jak to możliwe, że skazaniec Lepper 08.02.07, 20:09 jest premierem rządu w demokratycznym kraju, a nie czy jest ojcem. Mnie to w ogóle nie obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Z Samooborą i Lepperem nie ma żartów 08.02.07, 20:13 sluszna decyzja,z Lepperem nie ma żartów.Gotów najechać mieszkanie pani Anety K. i zrobić pokazowy lincz. A ma w tym wprawę... Odpowiedz Link Zgłoś