Dodaj do ulubionych

Engelking: Macierewicz nadal nie zwrócił jedneg...

15.02.07, 12:39
Po prostu Antoni Macierewicz realizuje zadania kontrwywiadowcze, ukrywając
tajne dokumenty przed obcym wywiadem u siebie w domu pod dywanem.
Obserwuj wątek
    • w_u_j_e_k Macierewicz nadal nie zwrócił 15.02.07, 12:44
      Jeden mniej jeden więcej, co za różnica.
      • miranda333 Re: Macierewicz nadal nie zwrócił 15.02.07, 12:56
        To "układ" podiwanił ten dokument.
        • pawciu2 ten jeden ksero wciagnelo 15.02.07, 13:01
          albo sprzataczka wyrzucila do kosza, bo walal sie po podlodze....

Co na to NATO?

p
          • megasceptyk Re: ten jeden ksero wciagnelo 15.02.07, 13:04
            NATO na to Niiiiiic :)

(taka piosenka w TV kiedyś była jak jeszcze miałem TV)
            • util Pogodno grało:] 15.02.07, 13:15
              megasceptyk napisał:

> NATO na to Niiiiiic :)

Niestety, nasza sojusznicza wiarygodność spada na łeb na szyję.
              NATO doskonale wie, co sie dzieje w Polsce i kim jest Antek.
              Tak jak na początku lat '90 był problem z cywilnym dowództwem nad armia, który
              udało się "przeskoczyć", tak w roku 2007 Antek na takim stanowisku stanąłby nam
              na drodze do cżłonkostwa w Sojuszu o wiele bardziej skutecznie.

Niech nikt nie wątpi w to, że nominacja dla Antka była aktem skrajnej
              nieodpowiedzialności ze strony Jarosława. Takiemu człowiekowi nie wolno
              powierzać zadań wymagających minimum profesjonalności i odpowiedzialności.
              Noc teczek niczego Jarka nie nauczyła. Niech płaci za swoje polityczne wybory i
              pretensje zgłasza wyłącznie do siebie.
              • poszeklu Takie g jak Zdrojewski moze odwolac Rokite 15.02.07, 13:23
                Zalosne zabiegi jednego popapranca staja sie w GWnie wielkim
                wydarzeniem medialnym. Czyzby redaktor Garlicki chcial odwrocic
                uwage od kardiochirurga, ktory ... nosil razy kilka, ... .
                • poszczeklu Przepraszam że wypisuję takie bzdety, ale 15.02.07, 14:35
                  ale ja znowu lekarstw nie biorę od kilku dni.
              • pantanal Re: Pogodno grało:] 15.02.07, 13:30
                Zapomniales dodac, ze nie dyskutuje sie tez z najwiekszym kretynem: poszeklu
                (kiedys pozlotemu)
                • util Re: Pogodno grało:] 15.02.07, 13:40
                  pantanal napisał:

> Zapomniales dodac, ze nie dyskutuje sie tez z najwiekszym kretynem: poszeklu
                  > (kiedys pozlotemu)

Ilość znaków jest w końcu ograniczona, ale on się doskonale odnajduje w
                  kategorii "wszelkim" :]
                • rtg Re: Pogodno grało:] 15.02.07, 16:01
                  pantanal napisał:

> Zapomniales dodac, ze nie dyskutuje sie tez z najwiekszym kretynem: poszeklu
                  > (kiedys pozlotemu)
                  Dokładnie jest tak jak napisałeś. Odpowiedzi na posty tych panów powodują
                  dodatkową agresję i dalsze wypisywanie "steku pomyj" na wszystkich o trochę
                  innej wizji świata od wyimaginowanej. Pozdr.
                  • skyonee Antoni mówił na antenie R.Maryja ,ze zwrócił 15.02.07, 16:23
                    wiec ja mu wierze.Bo jak mówi tak robi.A nie jakiś sąd będzie mówił co Antoni
                    zrobił a co nie!
                    • plendz Miał nudności na antenie R.Maryja? Nie dziwota 15.02.07, 16:41
                      Niejeden już od tego zwrócił
    • pisubek komu on te papiery sprzedaje? 15.02.07, 12:44
      • marekjurek_u_pinocheta On nie potrafi sprzedać siebie a co dopiero info 15.02.07, 12:50
        Biedny psychopata trzyma je dla siebie i przeżywa "ekstazę" tylko na nie
        patrząc. Po prostu chory biedny człowiek.
        • wrojoz Re: On nie potrafi sprzedać siebie a co dopiero i 15.02.07, 13:23
          Ziobro to taki sam dran jak Macierewicz.
        • rtg Re: On nie potrafi sprzedać siebie a co dopiero i 15.02.07, 16:05
          marekjurek_u_pinocheta napisał:

> Biedny psychopata trzyma je dla siebie i przeżywa "ekstazę" tylko na nie
          > patrząc. Po prostu chory biedny człowiek.

Nie mam pretensji do ludzi chorych. Żałosne jest to, że podobno zdrowy "dobrze
          wykształcony prawnik" powołał go na to stanowisko.
    • palestrina2005 GW ciągle atakuje Macierewicza... 15.02.07, 12:45
      czyżby bali się dekomunizacji ?
      • kolargolo prokurator Engelking tez sie boi? 15.02.07, 12:48
        wiesz cos na ten temat?
      • marcowsky Re: prokuratura ciągle atakuje Macierewicza... 15.02.07, 12:49
        czyzby bali sie dekomunizacji?ale to juz niedlugo znajdzie sie i bat na
        czerwonych w prokuraturze!
        • pantanal Moze zaczniesz dekomunizowac Ziobre???!!! 15.02.07, 13:36
          marcowsky napisał:

> czyzby bali sie dekomunizacji?ale to juz niedlugo znajdzie sie i bat na
          > czerwonych w prokuraturze!
          • marcowsky pantanal-mowlem tekstem Macierewicza! 15.02.07, 16:11
      • anvill Re: GW ciągle atakuje Macierewicza... 15.02.07, 12:53
        Niechże wystrzelają juz tych wszystkich komuchów - tylko na miły bóg niechze
        nie strzelają goli cały czas do biało-czerwonej bramki. To co robi Macierewicz
        skompromitowało juz polskie służby specjalne w oczach partnerów zagranicznych -
        ciekawe kto teraz powierzy polskim służbom jakiekolwiek informacje niejawne,
        jek teraz bedzie wygladała współpraca w ramach walki z terroryzmem - ta władza
        naraża polskie na śmieszność oraz duże niebespieczeństwa - kiedy do tych
        paranoików to dotrze że niszczą Rzeczpospolitą?
      • kralik111 Re: GW ciągle atakuje Macierewicza... 15.02.07, 12:54
        palestrina2005 napisał:

> czyżby bali się dekomunizacji ?

palestrina przeciez umiesz czytac, dlaczego wiec PiSdzielisz, ze GW atakuje
        macierewicza, skoro robi to prokuratura ?
        Calkiem juz oPiSdziales :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      • miroslaw.grabietz Masz pokretna logike......czyli brak logiki..... 15.02.07, 13:05
        Zastanow sie. Jesli ja na forum stwierdze ze jestes oblesnym pedofilem a Ty
        odpowiesz ze jestem glupi i powinienem sie leczyc to znaczy ze atakujesz mnie
        bo boisz sie ujawnienia prawdy? Znaczyloby to ze kazde bloto w kogokolwiek
        rzucone nigdy juz sie od niego nie odklei. Kazde g..no w ktorym sie kogos
        zanurzy juz do niego przylgnie. Jak mi na to odpowiesz Panie "Pedofilu"

Czyzbys bal sie ujawnienia prawdy?

Mam nadzieje ze nie wezmiesz tego do siebie i zrozumiesz moj przekaz. A jest on
        nastepujacy. Jedyne miejsce dla ludzi takich jak Macierewicz to Tworki.
        • mangold Ludzie !Palestrina "kocha" dzieci !!!!!!!!! 15.02.07, 13:08
          mam nadzieje ze to błoto tak łatwo się nie odklei ;P
          • miroslaw.grabietz To jest wlasnie sposob myslenia Pana Macierewicza 15.02.07, 13:11
            O ile to cos moze miec jakis sposob myslenia. Rzuc w kogos blotem a niech on
            juz sie o to martwi. Szczerze nie cierpie kreatur takich jak Antek Policmajster.
            • palestrina2005 Szczególnie Moczulskiego niesłusznie oskarżył... 15.02.07, 13:43
              Taki był biedny i niewinny Moczulski. Tak mówił jaki to zły Macierewicz...
              I Moczulski z tego powodu rozwalił koalicję z Olszewskim...

A potem sąd uznał Moczulskiego za kłamce lustracyjnego...

I co ??? Racja była po stronie Macierewicza. Przez agentów padł rząd
              Olszewskiego a lustracja ciągnie się latami. Jakby nie to - już dawno byłoby po
              sprawie i zapomnielibyśmy o teczkach.
              Jakoś np. w NRD można było przeprowadzić lustrację...
              • pantanal Trafilo sie slepej kurze ziarno... 15.02.07, 13:47
                Przypomnij lepiej Wieslawa Chrzanowskiego!
                • palestrina2005 Gdyby nie to "ziarno" rząd by przetrwał... 15.02.07, 13:50
                  Czyli można powiedzieć, że agenci rozwalili rząd Olszewskiego...

Bo ludzie z czystym sumieniem nie bali się ujawnić swoich racji, nie bali się
                  lustracji...
              • colage Re: Szczególnie Moczulskiego niesłusznie oskarżył 15.02.07, 13:57
                To teraz Moczulski utopil Olszewskiego? A jeszcze niedawno w swym oskarowym
                dziele nocna zmiana ku..ki dowodzil, ze wszystko to wina tych zydokomuchow z
                KLD i UW.
      • wojtek45-1 Re: GW ciągle atakuje Macierewicza... 15.02.07, 13:09
        ajaj
        ajwaj
        ratuj sie kto może, a ostatni gasi światło.

• pisubek O! agent od antka sie odezwal 15.02.07, 13:10
        daj spokoj, facet juz na wylocie, nic ci juz nie zaplaci.
      • marian391 Re: GW ciągle atakuje Macierewicza... 15.02.07, 13:12
        Współczuje poziomu intelektualnego. Ktoś kto ma stać na straży przestrzegania
        tajemnicy zawierusza dokumenty niejawne - co to ma wspólnego z dekomunizacją?
        Zamiast dekomunizacji potrzebna jest nauka myślenia.
        • eti.gda Re: GW ciągle atakuje Macierewicza... 15.02.07, 16:04
          marian391 napisał:

> Współczuje poziomu intelektualnego. Ktoś kto ma stać na straży przestrzegania
          > tajemnicy zawierusza dokumenty niejawne - co to ma wspólnego z dekomunizacją?
          > Zamiast dekomunizacji potrzebna jest nauka myślenia.

A ja, kiedy na jednym forum zapytałem, kiedy będzie dedebilizacja i
          deidiotyzacja, zostałem wyśmiany przez jakiegoś matoła!
      • pantanal palestrina dekomunizuje NATO 15.02.07, 13:35
        palestrina2005 napisał:

Zapomniales, kretynie jeden, ze szef kontrwywiadu ma tez inne - i to wazniejsze
        - zadania, niz grzebanie się w cudzych teczkach.
        Kontrwywiad nie dla idiotów.
      • twgalba Re: GW ciągle atakuje Macierewicza... 15.02.07, 13:59
        A Ty obiektywny inaczej ślepcu za każdym razem bronisz wszystkiego i wszystkich
        co PISowskie bez względu na to jaka głupotę strzelą. Już Cię widzę jak
        członek "układu" przywłaszcza tajne dokumenty.Ukamieniowanie to chyba
        najbardziej humanitarna kara ? Naprawdę Twoich komentarzy nie da się już
        czytać. Nie możesz się przenieść na forum PIS do swoich kolegów. I rację ma
        ten , który zwraca uwagę , że ze względów higienicznych nie powinno się
        odpowiadać na Twoje posty. Ja tylko dodam , że czytać też nie.
        P.S.
        Treść Twoich wypowiedzi wskazuje na niezbędną konsultację lekarską i to nie
        było złośliwe lecz wynika z troski o innego człowieka.
        • palestrina2005 Cóż za "umiłowanie" - "wolności słowa" ... 15.02.07, 14:04
          z Twojej strony...
          Najchętniej zamknąłbyś usta wszytkim co myślą inaczej. Prawdziwy "Towarzysz" z
          Ciebie...
          Nawet własnego nicka nie potrafisz wymyślić tylko podszywasz się pod Galbę...

Żałosne sa Twoje lewackie obsesje...
      • peryklejtos Re: GW ciągle atakuje Macierewicza... 15.02.07, 14:17
        palestrina2005 napisał:

Nie, na pewno są w "układzie"
        i atakują megaprofesjonalistę A. Maciarewicza
        tylko i wyłącznie dla zasady.
      • gulcia77 Re: GW ciągle atakuje Macierewicza... 15.02.07, 14:33
        no!!! dekomunizacji w stylu Macierewicza nie tylko można, ale trzeba się bać!!!
        • palestrina2005 SBcy faktycznie mają się czego bać... 15.02.07, 14:37

• ready4freddy Re: SBcy faktycznie mają się czego bać... 15.02.07, 15:29
            dobra, plastelina, pogadajmy rozsadnie (taki abstrakcyjny zart, nie przejmuj
            sie, jesli nie zrozumiesz :) otoz ujadacie tu od rana do nocy, kochane
            PiSdzielce, jakoby "GW strasznie sie bala
            teczek/deubekizacji-cokolwiek-to-ma-byc/dekomunizacji-jak-wyzej, i mitycznego
            raportu w sprawie WSI. wytlumaczcie mie, prostemu chlopu, drogi tow. wazelina,
            dlaczego niby mialo ich to w ogole ruszac? bo wyobrazta sobie taka sytuacje:
            okazuje sie (nie naprawde, rzecz jasna, tylko w Antkowych preparowanych
            papierach, ale to na jedno wyjdzie), ze cala redakcja GW, co ja mowie, cala
            Agora, a do tego TVN i Polsat to agenci WSI, SB i na dodatek zydokomunisci,
            cokolwiek mialoby to znaczyc. I CO Z TEGO? tow. Prezes Kaczynski zamknie
            redakcje, zdelegalizuje czy znacjonalizuje? a moze, jak tow. Sandra Lewandowska
            z ChamoObory " Nalozymy na nie (redakcje gazet) takie kary, ze same sie beda
            zamykac."? no sam popatrz, wazelina, toz to durnota na durnocie :)
            • palestrina2005 Re: SBcy faktycznie mają się czego bać... 15.02.07, 15:36
              Cóż odpowiadam na to "kulturalne" pytanie:
              Gdyby cała redakcja GW okazała się SBkami, to całkowicie straciłaby swoją
              wiarygodność.
              Sondaże PiS poszłyby w górę, czytelnictwo GW spadło gwałtownie... ludzie
              zagłosowaliby pieniędzmi, które wydają na GW...
              • ready4freddy Re: SBcy faktycznie mają się czego bać... 15.02.07, 16:29
                bzdura. ty chyba naprawde pracujesz w marketingu bezposrednim, znaczy ulotki
                roznosisz, bo do takiego "normalnego" to sie srednio nadajesz. przeciez sami
                twierdzicie, kochane gluptaki, ze czytelnicy GW to zydokomunoubecja,
                wyksztalciuchy i lumpen-lze-inteligenty. wiec co to zmieni, jesli jakis
                nawiedzony znow oglosi, ilu agentow przypada na jednego nie-agenta? tym
                bardziej, ze jest znany z grubych pomylek w tych sprawach (poprzednim razem
                oskarzyl sporo osob, ktore potem oczyszczono z zarzutow przed sadem). co do
                sondazy, to przeciez PiSuary caly czas demaskuja agentow, walcza z "Ukladem",
                obalaja jakies stoliki, rwa na strzepy szare sieci i co tam jeszcze. nie dalej
                jak wczoraj zwineli lekarza z taka pompa i takimi silami, jakby to byl co
                najmniej predator albo tyrranozaurus, byle tylko pokazac, ze kwakstapo a.k.a.
                CBA moze sie do czegos przydac. swoja droga ciekawe, ile w tym prawdy i czy
                polowy nie trzeba bedzie odszczekac (nie twierdze, ze tak, ale widzac ostatnie
                "sukcesy" typu nozownicy z Gubalowki czy sobowtor Stoklosy mozna miec
                watpliwosci :). no i mimo tego calego rwetesu, ktory wciaz czynia, jakos nie
                widac tych zwyzek w sondazach. udzial "ciemnego luda" ustalil sie w okolicach
                30% badanych i bedzie juz tylko spadac, po kolejnych dintojrach w kaczbandzie
                (kto nastepny? obstawiam Wasserwanne). ale jak to juz ktos tu napisal "w tym
                cyrku nie ma nudy, codziennie nowe numery!". jesli cie to kreci, to baw sie
                dobrze :)
      • witajsmutasie palestrina2005.. o czym ty pieprzysz pierdoło.. 15.02.07, 18:40
        ty zacofańcu,lebiego... Ten raport to wielkie gó.no.. zakład ?
    • mangold Szafa Macierewicza :P 15.02.07, 12:47

• brokowisko Bunkier Macierewicza z 1991 r! Gdzie jest? 15.02.07, 13:28
        Moze Ziobro odpowie lub go skaze przed aresztowaniem!
    • kolargolo mam pomysl 15.02.07, 12:47
      Macierewicz jest tak tajny ze te dokumenty zapamietal i zjadl i nie przekaze
      ich nikomu oprocz siebie (chyba ze sam siebie tez uzna za agenta). Zazwyczaj
      paranoicy wierza ze caly swiat jest przeciwko nim. Macierewicz nie jest
      wyjatkiem.

Skoro Macierewicz wypuszcza do prasy przecieki kto byl agentem WSI po 1989 roku
      to moze w ramach likwidacji polskiego wywiadu niech publikuja liste wszystkich
      agentow wszystkich sluzb raz w roku i bedzie przynajmniej jasniej.
    • jardo-g Re: Engelking: Macierewicz nadal nie zwrócił jedn 15.02.07, 12:47
      myślę, że w tym wypadki mamy do czynienia z "nieistotnym naruszeniem prawa" ;-)
      • pantanal Doprawdy? 15.02.07, 13:49
        jardo-g napisał:

> myślę, że w tym wypadki mamy do czynienia z "nieistotnym naruszeniem prawa" ;-)
        • jardo-g nie tak istotnym 15.02.07, 15:14
          jak zbrodnia HGW....
    • brocha może w toalecie czytał... 15.02.07, 12:49
      a papieru toaletowego nie miał...
    • majster_g Re: Engelking: Macierewicz nadal nie zwrócił jedn 15.02.07, 12:50
      Juz wiem kogo mi przypomina Macierewicz! Dzierzynskiego!

To nie ma nic wspolnego z artykulem - tylko ze zdjeciem.
      Artykul: kazdy bierze do domu i spi z kim/czym chce. Trzeba byc tolerancyjnym...
      No chyba, ze to jest przeciwne prawu. Na przyklad nie ma zgody na pedofilie,
      zoofilie i inne zboczenia.
      • mangold Bardziej przypomina Rumburaka z Pieścienia 15.02.07, 12:54
        Arabelli :P

majster_g napisał:

> Juz wiem kogo mi przypomina Macierewicz! Dzierzynskiego!
        >
        • majster_g Re: Bardziej przypomina Rumburaka z Pieścienia 15.02.07, 13:44
          Zobacz tutaj:
          myspace-899.vo.llnwd.net/00423/99/88/423328899_s.jpg
          Chociaz musze przyznac, ze Dzierzynski wyglada sympatyczniej, jak na
          Prawdziwego Polaka przystalo ;-)
      • mangold tu fotka Rumburaka 15.02.07, 12:55
        www.supermusic.sk/obrazky/796_arabella_rumburak.jpg
        • pantanal chyba jedna Dzierzynski-bis 15.02.07, 13:53
          z postury i z natury
      • pantanal Ameryki nie odkryles 15.02.07, 13:51
        majster_g napisał:

> Juz wiem kogo mi przypomina Macierewicz! Dzierzynskiego!
        z postury i z natury!
        • majster_g Re: Ameryki nie odkryles 15.02.07, 14:42
          To dobrze, gdy inni maja podobne skojarzenia :-)
    • kotbusio A kto będzie lepszy niż Maciarewicz???? 15.02.07, 12:53
      No proszę o propozycje: Marcinkiewicz? - już w Londynie (!); Dorn - na urlopie,
      Szczygło w MON, a może Sikorski (czy zechce z nimi mięc cos wspólnego) - no i
      ławka personalna się kończy.
      • zssyp Re: A kto będzie lepszy niż Maciarewicz???? 15.02.07, 13:03
        kotbusio napisał:

> No proszę o propozycje:

Konkretnej propozycji to nie mam, ale mam sugestię: obsadzać JAK ZWYKLE: lepszy
        jest ten, który jest GORSZY. Precedensy zmieniły się w stndard już dawno. Co
        dwa łby to nie jeden i napewno kogoś ODPOWIEDNIEGO ("marki BMW") znajdą.
      • svetomir Re: A kto będzie lepszy niż Maciarewicz???? 15.02.07, 13:14
        To jest w ogóle bardzo ciekawe. Na początek PiS umiescił w rządzie troche
        porządnych ludzi i troche wariatów.
        Teraz porządni jeden po drugim odchodzą.
        Widać był to tylko kamuflaż, a Kaczory lepiej sie czuja w towarzystwie
        nawiedzeńców
    • maruda.r Engelking: Macierewicz nadal nie zwrócił jedneg.. 15.02.07, 12:55

Zdaniem Zdrojewskiego sprawa wskazuje, że powinien być on zawieszony, bo "nie
      odpowiada warunkom profesjonalności" wymaganym na takim stanowisku - szefa
      jednej ze służb specjalnych państwa.

Eufemizm. Wszyscy wiemy, że Macierewicz jest zwyczajnie niepoczytalny.

• tetradrachma żałosny kabaret pod nazwaniem 15.02.07, 12:57
      IV RP trwa !
    • michalparadowski Engelking: Macierewicz nadal nie zwrócił jedneg.. 15.02.07, 13:00
      Panie Ziobro, szybko tego faceta do pudła. Czekamy na lotne brygady, wiecznie
      skrzywionego p.Michała Kamińskiego.
      Wczorajszy cyrk w szpitalu, był żałosnym widowiskiem.
      Wyżej zaproponowany, obejrzymy z prawdziwą przyjemnością!
      • mlaszczacy.kaczor Re: Engelking: Macierewicz nadal nie zwrócił jedn 15.02.07, 13:03
        Czekamy na pokazowke w Tv aresztujcie go na oczach ludzi tak jak Kluske z
        Optimusa
    • marian391 Kto ma pilnować Maciarewicza? 15.02.07, 13:06
      Jednym z zadań kontrwywiadu jest przeciwdziałanie ujawnianiu informacji
      niejawnych. Zwrot dokumentów powinien nastąpić przed zakończeniem sprawowania
      funkcji wiceministra Obrony Narodowej. Nie zwrócenie ich w terminie wskazuje, ze
      dokumenty te zostały udostępnione osobom trzecim. Jest to ewidentne
      przestępstwo. Co raczej nie może dziwić jeśli z kręgu szefa KW wypływają
      przecieki. Sprawowanie przez tego pana funkcji szefa KW można porównać do
      powierzenia tajemnic przysłowiowemu maglowi.
    • kaczory11 Plakac, czy smiac sie.... 15.02.07, 13:08
      Plakac, czy smiac sie.
      Chyba jednakze plakac. Polska jest obecnie jedynym pastwem na swiecie, ktore z
      zimnym wyrachowaniem niszczy swoj wywiad, swa dyplomacje, swa pozycje
      miedzynarodowa. Nawet bolszewicy po zagarnieciu wladzy w 1917 roku korzystali z
      uslug agentow carskiej "Ochrany" i zadnego z nich nie wydali obcym panstwom.
      Polski wywiad zostal juz skutecznie zniszczony na wiele dziesiartek lat wprzod,
      bo zaden pies z kulawa noga nie bedzie chcial narazac swej glowy i imienia
      wspolpraca z szalencami, ktorzy wydaja swych agentow.
      Dzisiaj rowniez cimcia od dyplomacji, podobno minister stwierdzila, ze polska
      dyplomacja to katastrofa - "nikt nie chce nas sluchac" skomlala w rekaw
      niszczycielka polskiej dyplomacji, ciumcia Fotyga.
      I tylko Upiorne Kacze Psychole w pelni szczescia.

I tylko Polski zal.....
      Kaczory11
    • wilhelm-canaris Tusk zna sie jak pies na gwiazdach 15.02.07, 13:08
      Zdrojewski, zawies Tuska w funkcji, bo ten ignorant wypowiada sie na temat
      wojen gwiezdnych, a zna sie na nich jak przyslowiowy piesek Tusk na gwiazdach.
    • intel-e-gent To dlaczego jeszcze ma pracę? 15.02.07, 13:10
      Powinien już dawno szukać nowej pracy.
      Nawet jeśli pomylił ksero z niszczarką :)
    • kos1981 pan Antoni sprawdził jak działa mechanizm ochrony 15.02.07, 13:13
      tajnych dokumentów w MON-ie jako szef SKW przy okazji do czego ma pełne prawo.
    • wrojoz Ziobro cyniczny dran 15.02.07, 13:21
      Ziobro to naprawde cyniczny dran. Najgorszy.
      • plendz Nie obrażaj cynicznych drani 15.02.07, 14:50
        Ziobro przekroczył już wszelkie granice i nazywanie go w jakikolwiek sposób
        uznawany za "parlamentarny", to zwykły eufemizm. Słowa "Zbigniew Ziobro" stały
        się najgorszą inwektywą. Toteż moge powiedzieć, że mnie zatkało, kiedy ten
        Zbigniew Ziobro po spektaklu jaki urządził z aresztowaniem kardiochirurga,
        stwierdził, że to Tusk używa tragedii pacjentów do atakowania PiSu. Ziobro
        to... Ziobro.
    • brokowisko Lekarza juz powiesili - Macierewicza przeprosic! 15.02.07, 13:26
      Taki jest PiS ! Taki jest Ziobro! Skazal lekarza w chwili aresztowania!
      Wskazal co maja robic prokuratorzy! Komuna wrocila!
      • lwowiak5 Re: Lekarza juz powiesili - Macierewicza przepros 15.02.07, 16:21
        Czysty stalinizm synku,dać temu ZERO nagan to będzie mordował bez wyroku,psia
        swołocz.
    • sluvenstie_clavak Engelking: Macierewicz nadal nie zwrócił jedneg.. 15.02.07, 13:31
      Zwracam uwagę na to, że Macierewicz to czysto słowiańskie nazwisko, co budzi nieuchronnie większe
      zaufanie, skoro wśród Słowian jesteśmy.

A jak ktoś się nazywa Engelking, to możliwości są dwie:

albo jest potomkiem arendarzy i rabinów; wtedy można mu wierzyć lub nie, albowiem są też Żydzi
      prawdomówni

albo jest potomkiem germańskiego rodu, a wtedy bezwzględnie wierzyć mu nie można, bo wszyscy
      Germanie mają odruchową nienawiść i pogardę dla Słowian.

Wtedy należałoby tylko ubolewać, że w sprawę wplątał się Słowianin o pięknym nazwisku Zdrojewski
    • kcuf Skopiuje to odda :-) 15.02.07, 13:36
      • pexi Re: Skopiuje to odda :-) 15.02.07, 13:54
        mu koledzy niz wierza jak przynosi ksero dlatego jeszcze nie oddane no moze jeszcze ze
        bardzo wolno czytaja
    • kijwoko Re: Engelking: Macierewicz nadal nie zwrócił jedn 15.02.07, 13:37
      Gdzie indziej na gw wyczytalem:

"Trzech lat więzienia 10 lat zakazu zajmowania funkcji w administracji,
      związanych z dostępem do tajemnicy, zażądał prokurator dla płk. Jana Lesiaka."

W kontekscie tego, czy macierewiczowi prokurator postawi jakies zarzuty?!?
      Ide o zaklad, ze nie...
    • wujaszek_joe Re: Engelking: Macierewicz nadal nie zwrócił jedn 15.02.07, 13:40
      strach pomyśleć ze ten wariat dostaje cokolwiek tajnego...
    • 123rbr Engelking: Macierewicz nadal nie zwrócił jedneg.. 15.02.07, 13:41
      Panie Ziobro, dlaczego pan nie aresztuje Antoniego M.? Wyniesienie i nie
      oddanie tajnych dokumentów to przestepstwo za które grozi kilka lat pobytu w
      Sztumie. Jstnieje uzasadnione podejrzenie mataczenia. Powinno się natychmiast
      wszcząć właściwe procedury dla tego typu przestępstwa. A co z nadzorem? Za brak
      właściwego nadzoru zwierzchnicy Antoniego M. powinni również ponieść stosowne
      konsekwencje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka