zorro_i_juz Jest najprawa panstwa". A gdzie naprawa mowy? 15.02.07, 20:12 Jest najprawa panstwa mowi premier. Co to znaczy? Moze powinno byc - nastepuje naprawa panstwa. Rozne naprawy najlepiej zaczynac od siebie Odpowiedz Link Zgłoś
ingostar Chyba nasz premier rzeczywiście mówi prawdę 15.02.07, 20:45 bo ludzie też poczuli powiew optymizmu,choc niektóre media próbują obrócic kota ogonem.To poczucie jest jak wirus i się ciągle rosprzestrzenia co pewne środowiska doprowadza do szału a Polskę do normalności. Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat Wirus czarno białe zamienia ci w kolor? 15.02.07, 20:49 ingostar napisał: > bo ludzie też poczuli powiew optymizmu,choc niektóre media próbują obrócic kota > > ogonem.To poczucie jest jak wirus i się ciągle rosprzestrzenia co pewne > środowiska doprowadza do szału a Polskę do normalności. Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat Nie przejmuj się, na wszystko są leki.... 15.02.07, 20:50 patthecat napisał: > ingostar napisał: > > > bo ludzie też poczuli powiew optymizmu,choc niektóre media próbują obróci > c kota > > > > ogonem.To poczucie jest jak wirus i się ciągle rosprzestrzenia co pewne > > środowiska doprowadza do szału a Polskę do normalności. > > Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Chyba nasz premier rzeczywiście mówi prawdę 15.02.07, 23:20 ingostar napisał: > bo ludzie też poczuli powiew optymizmu,choc niektóre media próbują obrócic kota > > ogonem.To poczucie jest jak wirus i się ciągle rosprzestrzenia co pewne > środowiska doprowadza do szału a Polskę do normalności. >>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Oczywiście .Powiedz tym co wyjechali lub szykują się do wyjazdu.O kocie niepotrzebnie wspomniałeś,gdyż wszyscy wiedzą ,że premier ma kota w rzeczywistości i w przenośni. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Premier po przeglądzie resortów: Najważniejsza .. 15.02.07, 20:35 ja bajki tak lubię ogromnie (a na koniec PAN PREMIER zniesie złote jajo) Odpowiedz Link Zgłoś
sybirak Premier: Naszym zadaniem jest naprawa państwa 15.02.07, 20:37 Naprawa?! Przecież już spier... co się dało!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ingostar Re: Premier: Naszym zadaniem jest naprawa państwa 15.02.07, 20:51 I to widac.Dlatego przegrywają sondaze a wygrywają wybory.Bo sondaże to sondaze a wybory to ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Premier: Naszym zadaniem jest naprawa państwa 15.02.07, 20:57 > I to widac.Dlatego przegrywają sondaze a wygrywają wybory.Bo sondaże to sondaze > a wybory to ludzie. Powinieneś użyć czasu przeszłego. Bo to se ne vrati, pane Hawranek. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Premier: Naszym zadaniem jest naprawa państwa 15.02.07, 23:26 ingostar napisał: > I to widac.Dlatego przegrywają sondaze a wygrywają wybory.Bo sondaże to sondaze > > a wybory to ludzie. >>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<, Poczekaj do następnych .Skończą tak samo jak AWS.Zejdą ze sceny politycznej w niesławie.A może nawet trafią pod prokuratorów za doprowadzenie państwa do ruiny Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: Premier po przeglądzie resortów: Najważniejsz 15.02.07, 20:48 Słuszną linię ma nasza PiS-dowata władza. Kiedy ten burdel się wreszcie skończy?! Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Premier po przeglądzie resortów: Najważniejsz 15.02.07, 21:01 nie dalej..... jak za rok! Ale za to z hukiem, he,he agnostic5 napisał: > Słuszną linię ma nasza PiS-dowata władza. > Kiedy ten burdel się wreszcie skończy?! Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Premier po przeglądzie resortów: Najważniejsz 15.02.07, 20:54 > Wymienił tu umieszczanie agentury w miejscach, gdzie jest największe zagrożenie > popełniania przestępstw. Czyli wsród wykształ ciołków. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Premier po przeglądzie resortów: Najważniejsz 15.02.07, 21:12 Może nawet dojść do takiej sytuacji, kiedy pilnowany i pilnujący wykształciołek okaże się tym samych wykształciołkiem. Porażające, ale tylko pozornie. Wszystko w ramach Taniego Państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Premier po przeglądzie resortów: Najważniejsz 15.02.07, 21:17 > Może nawet dojść do takiej sytuacji, kiedy pilnowany i pilnujący wykształciołek > okaże się tym samych wykształciołkiem. Porażające, ale tylko pozornie. > Wszystko w ramach Taniego Państwa. Czyli dwa w jednym. Jakbym to skądś znał. Odpowiedz Link Zgłoś
brokowisko Religa aniolkiem na slasku- kpiny! 15.02.07, 21:20 Oj panie Religa! Pan wiedzial i nie poszedl na policje lub milicje(do swoich)? Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk1 Premier po przeglądzie resortów: Najważniejsza .. 15.02.07, 21:41 Cóż to było za ogromne blebleble. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinaas Niedorastacie premierowi do pięt. 15.02.07, 21:51 Jarosław Kaczyński to wybitna postać sceny politycznej.To człowiek szlachetny i uczciwy . To Mąz stanu. Posłuchajcie takiego Tuska. Czy widzicie jak jest mały i płytki??? Czy widzicie ,że Tusk przy KAczyńskim jest smarkaczem w krótkich majtkach ,któremu ktoś odebrał zabawki??? Jakie to szczęście ,ze Polacy odrzucili Tuska i jego partię w wyborach 2005. Przcież PO to zgraja farbowanych lisów ,którzy mają gęby pełne frazesów o demokracji , praworządności . JAk szanują prawo i demokrację widać na przykładzie Gronkiewicz Waltz... Wszyscy ci ,którzy tak zajadle , bezmyślnie atakją premiera nie dorastają mu nawet do pięt. Tabuny nawiedzonych socjologów , politologów , którzy bełkoczą bzdury w polskojęycznych mediach - są karłami przy panu Kaczyńskim. Olejnik , Lis ,Żakowski ,Najsztub , Mrozowski, i reszta drani z TVN Polsatu Wybiórczej - jesteście karałmi przy KAczyńskim. Polskojęzyczne media od 1,5 roku wmawiaja Polakom ,ze rzad Prawa i Sprawiedliwości to jakieś demoniczne zagrozenie , chaos , ciagła niepeność. Cały czas robicie esbecy taką atmosferę , która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. PiS przywraca w Polsce ELEMENTARNA SPRAWIEDLIWOŚĆ,której brakowało w ostanich 17 latach . A łajdackie media -rzadzone przez byłych esbeków (TVN POlsat) ciagle plotą bzury o rzadzie JArozława KAczyńskiego. Pojmijcie durnie ,że Kaczyński to polityk na miarę Piłsudskiego. Kiedyś będzie miał w Polsce stawiane pomniki. Bo prawda i dobro zawsze zwycięża. Nawet gdy esbecy poprzez swoje media piorą mózgi Polkom i Polakom. Pogarda dla Wybiórczej. Współczucie dla jej wyznawców! Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz mordzinaas-=-oszołomie 15.02.07, 23:34 Nie posłuchałeś/aś dobrej rady,aby przed pisaniem komentarzy zdjąć berecik z głowy.Z tego co napisałeś to z całą pewnością można wysnuć wniosek-=-Szwejk ten od Haszka w porównaniu z tobą był mędrcem. Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Bla, bla, bla 15.02.07, 22:00 Dla naprawy państwa najlepiej będzie jak Kaczyński i PiS odejdą! Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Naprawa państwa-=-śmiechu warte. 15.02.07, 22:11 Przypomina mi to film dla dzieci-=-"Sąsiedzi" prod.czeskiej.Jeżeli tak ma wyglądać owa naprawa państwa polskiego to ja opuszcza ten kraj,a szkoda przeżyłem już tu 58 lat.Już na Ukrainie jest większa normalność niż w Polsce. Szkoda słów,szkoda ludzi ,szkoda Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
info0 Re: Naprawa państwa-=-śmiechu warte. 15.02.07, 22:12 Niestety, ale Polska zamienia się powoli w drugie USA. Zaczyna to w Polsce być widoczne. Czemu PiS ma nadal tak wysokie poparcie? Bo idioci wierzą w jego wszelkie słowa. Jakby się ludziom kazał zabijać to myślicie, że idioci by się nie znaleźli co by to robili? Jest takie powiedzenie: Idiotami łatwiej się steruje. A Kaczyński dobrze wie jak siać propagandową papkę i naiwnych wykorzystywać. Po swojej kadencji powinien zostać osądzony i rozstrzelany. (Prawnik z koziej d.py chyba. Co to za prawnik co po polsku nie umie mówić? Ani nie zna żadnego ŻADNEGO języka obcego? WSTYD). Odpowiedz Link Zgłoś
noelkabat Psucie panstwa 15.02.07, 22:18 Kaczynski psucie panstwa nazywa naprawa. Nie wiem czy ktos w historii Polski tak skutecznie i szybko psul Polske. Wprowadzil prokuraturokracje t.zn. oddal cala wladze w rece prokuratorow: ambitnego gowniarza - Ziobra, i jego przydupasow Kaczmarka i Kurnatowskiego. Kaczyzm nic konkretnego nie robi dla Polakow tylko napedza im strachu, a sukcesy jesli sa to wynikaja tylko z przynaleznosci do UE, przystapieniu do ktorej byl zreszta przeciwny!! Odpowiedz Link Zgłoś
lucand1 Re: Premier po przeglądzie resortów: Najważniejsz 15.02.07, 22:27 elfhelm napisał: > Kwa kwa kwa przerywane przez mlask mlask mlask. "Elfhelm" -ty cholerny esbeku.Normalni ludzie wiedzą,co dobre dlaPolski. Może masz jakiś interes ,aby utrzymał się poprzedni układ?.Zwykle tak jest:1/nic nie rozumiem z tego co sie dzieje w kraju/ergo:jestem durniem/,2/mam interes finansowy w poprzednim układzie,3/jestem esbekiem lub zdekalrowanym komuchem.Ty nie tak?? Odpowiedz Link Zgłoś
info0 Re: Premier po przeglądzie resortów: Najważniejsz 15.02.07, 22:34 A ty jesteś kolejnym idiotą prowokatorem. EOT. Masz poziom inteligencji jak przeciętny Amerykanin. Pewnie tobie jest obojętne co się w Polsce dzieje teraz? Nie jest tak? Najlepiej wierzyć w czcze obietnice pożal się Boże prawnika Kaczyńskiego niż samemu myśleć. Zacznij myśleć sam. To nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Premier po przeglądzie resortów: Najważniejsz 15.02.07, 23:43 lucand1 napisał: > elfhelm napisał: > > > Kwa kwa kwa przerywane przez mlask mlask mlask. > "Elfhelm" -ty cholerny esbeku.Normalni ludzie wiedzą,co dobre dlaPolski. > Może masz jakiś interes ,aby utrzymał się poprzedni układ?.Zwykle tak > jest:1/nic nie rozumiem z tego co sie dzieje w kraju/ergo:jestem durniem/,2/mam > interes finansowy w poprzednim układzie,3/jestem esbekiem lub zdekalrowanym > komuchem.Ty nie tak?? >>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<, Przysłowia i powiedzenia ludowe są mądrością narodu-=-KAŻDY SĄDZI WEDLE SIEBIE. A tak w ogóle to umyj sobie głowę i usuń ten kołtun.Pod beretem nie widać,ale zbliża się wiosna i jakoś głupio będziesz wyglądać w nakryciu tego co zwykle jest nazywane głową. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Premier po przeglądzie resortów: Najważniejsz 15.02.07, 22:41 jak kaczyński chce naprawić państwo, powinien podać się do dymisji, rozwiązać PiS, poprosić swojego brata o to, by zrzekł się funkcji prezydenta. O, wtedy by naprawili państwo. A teraz...? Topią Polskę w swoim kaczym łajnie... ---- swsts.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
1voxo1 Premier jest OK 15.02.07, 22:43 Ogladałem całą konferencjie i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony kompetencjiami pana Jarosława, natomiast skaner polityczny tvn24 to juz czysta manipulacjia fragmentami przemówień pana Tuska i premiera Kaczyńskiego. Myslę, że pan Tusk chcą dobrze dla Polski lecz ambicje i urażona duma przeszkadzają w realizacji koalicji z PiS. Pozdrowienia dla PO oraz PiS w końcu Polska jest nasza współna. Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Premier jest OK 15.02.07, 22:52 >Polska jest >nasza współna. Racja, szkoda, że działacze PiS-u wciąż dzielą Polskę. My stoimy tu, a wy tam gdzie stało ZOMO. Jeśli nie głosowałeś na PiS, jesteś z ZOMO. No comments. Na PO też nie głosowałem, tak naprawdę są siebie warci. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Premier jest OK 15.02.07, 23:50 1voxo1 napisał: > Ogladałem całą konferencjie i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony > kompetencjiami pana Jarosława, natomiast skaner polityczny tvn24 to juz czysta > manipulacjia fragmentami przemówień pana Tuska i premiera Kaczyńskiego. Myslę, > że pan Tusk chcą dobrze dla Polski lecz ambicje i urażona duma przeszkadzają w > realizacji koalicji z PiS. Pozdrowienia dla PO oraz PiS w końcu Polska jest > nasza współna. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<, Tak,tak moja i mojego brata.Człowieku przestań myśleć tym co masz na podbrzuszu, a użyj tego co masz na karku.Chyba,że to coś na karku jest całkiem puste. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Porządny gospodarz. 16.02.07, 00:02 Dlaczego porządny gospodarz trzyma kaczki w zamknięciu,a nie na podwórku. Odpowiedż-=-bo by mu podwórko zapaskudziły. Odpowiedz Link Zgłoś
noelkabat Re: Kaczki zapaskudzily nam podworko.... 16.02.07, 00:09 ... czyli Polske. Kaczynski zapaskudzenie panstwa nazywa naprawa. Nie wiem czy ktos w historii Polski tak skutecznie i szybko psul Polske. Wprowadzil prokuraturokracje t.zn. oddal cala wladze w rece prokuratorow: ambitnego gowniarza - Ziobra, i jego przydupasow Kaczmarka i Kurnatowskiego. Kaczyzm nic konkretnego nie robi dla Polakow tylko napedza im strachu, a sukcesy jesli sa to wynikaja tylko z przynaleznosci do UE, przystapieniu do ktorej byl zreszta przeciwny!! Niech zyje kacza prokuraturokracja !!! Odpowiedz Link Zgłoś
magdolot Premier: naszym zadaniem jest naprawa państwa. 16.02.07, 00:14 To czego je psujecie i psujecie?! Odpowiedz Link Zgłoś
maria333 Re: Premier po przeglądzie resortów: Najważniejsz 16.02.07, 00:17 Ale STRASZNIE się wkurzyłam, kiedy prezes powiedział, że trzeba dzieci uczyć patriotyzmu, 'bo ta kultura zanikła, tylko znikoma część rodzin ją przekazuje'. To ja ogłaszam, w skrócie myślowym oczywiście, że pana rodzina do niej nie należy (tej znikomej większości), bo szkodzisz pan Polsce, skłócasz naród a jak mówi przysłowie starożytnych Polaków ;), zgoda buduje, niezgoda rujnuje. Ja jestem z domu patriotką (genetyczną jednak tylko szatynką ), a i szkoła w PRL też mnie patriotyzmu nauczyła - pan widać na lekcjach polskiego NIE uważał, co da się zresztą przede wszystkiEm zauważyć w pana wypowiedziach... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Nowa choroba umysłowa ...kaczofobia 16.02.07, 00:19 Objawy:Histeryczne negowanie wszystkiego co mówi Prezydent lub Premier. Nieleczona przechodzi w schizo. I wtedy tylko Prozac. Odpowiedz Link Zgłoś
czlonekukladu Nation In Standing Ovation 16.02.07, 00:56 Panie premierze, dobrze jest chociaż posłuchać, że jest dobrze; bo jak się dobrze rozejrzeć, to widać, że nie jest dobrze. Nie będę pytał gdzie są 3 miliony mieszkań, niższe podatki, tanie państwo, autostrady... To są bzdety. Ja w sprawie fundamentalnej. Co Pan zrobił w zakresie - jak mawia Edgar Peron - polityki afrykańskiej? Obiecał pan. Tak samo będzie z nasiennictwem? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Pierwsze zgłoszenie choroby .patrz wyzej? 16.02.07, 01:07 czlonekukladu napisał: > Panie premierze, dobrze jest chociaż posłuchać, że jest dobrze; bo jak się > dobrze rozejrzeć, to widać, że nie jest dobrze. > Nie będę pytał gdzie są 3 miliony mieszkań, niższe podatki, tanie państwo, > autostrady... To są bzdety. Ja w sprawie fundamentalnej. Co Pan zrobił w > zakresie - jak mawia Edgar Peron - polityki afrykańskiej? Obiecał pan. Tak samo > będzie z nasiennictwem? Odpowiedz Link Zgłoś
halfilner czlonek - you should stop masturbation 16.02.07, 02:37 czlonek - czyli pracie - potocznie zwany ch.uj.em, czemy ty sie czepiasz ? systemu autostrad nie wybudujesz w rok czasu. Nawet nieprzychylne rzadowi osrodki badania opinii przyznaja, ze Polakom zyje sie lepiej niz kilka lat temu. A ty wyjezdzasz z kwestiami afrykanskimi ? czlonekukladu napisał: > Panie premierze, dobrze jest chociaż posłuchać, że jest dobrze; bo jak się > dobrze rozejrzeć, to widać, że nie jest dobrze. > Nie będę pytał gdzie są 3 miliony mieszkań, niższe podatki, tanie państwo, > autostrady... To są bzdety. Ja w sprawie fundamentalnej. Co Pan zrobił w > zakresie - jak mawia Edgar Peron - polityki afrykańskiej? Obiecał pan. Tak samo > będzie z nasiennictwem? Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem1 Premier po przeglądzie resortów: Najważniejsza .. 16.02.07, 02:01 elfhelm o wilhelm czy jak ci tam, robisz kupe de wlasnej kieszeni! Odpowiedz Link Zgłoś
moon5 Re: Premier po przeglądzie resortów: Najważniejsz 16.02.07, 02:07 Nasz premier niczym Dr No. Odpowiedz Link Zgłoś
mawap Premier po przeglądzie resortów: Najważniejsza .. 16.02.07, 02:20 Wstydzę się. Moi rodzice głosowali na PIS. Już nie zagłosują..... Odpowiedz Link Zgłoś
halfilner Re: Premier po przeglądzie resortów: Najważniejsz 16.02.07, 02:39 szkoda mi twych rodzicow. GW albo inne salonowe mass media, zrobily im wode z mozgu. mawap napisał: > Wstydzę się. Moi rodzice głosowali na PIS. Już nie zagłosują..... Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re:Niech Premier i koalicja robia swoje , 16.02.07, 02:46 i niech przejmuja sie tylko rzeczowa krytyka a nie ujadaniem. Odpowiedz Link Zgłoś