Dodaj do ulubionych

Macierewicz: W dalszych częściach raportu WSI o...

18.02.07, 09:30
ciekawe czego wsi miałoby szukać w tym żałosnym radiu z tym żałosnych klechą
Obserwuj wątek
    • baby1 Nudne to. Nie ma co komentować. 18.02.07, 09:32
      • atomm Buehehehehe... Maciarewicz jest zalosny.... 18.02.07, 09:53
        Podobnie jak dyrektor Rydzyk...
        • jimmyjazz oo to szykuje sie powieść w odcinkach 18.02.07, 10:02

• krasnov To komisja kampanii wyborczych jest, nie do WSI 18.02.07, 10:20
            Cyt: "Te sprawy będą przedstawiane w dalszych częściach raportu i oczywiście w zestawieniu, podsumowaniu, które będzie na koniec prac komisji"

Tak, a komisja będzie działać do końca świata i jeden dzień dłużej. Chyba że ktoś ich wreszcie wykopie ze stołków.
            Czyli jednak nie opublikowano raportu! tylko zajawkę, tak? Pewnie żal im było takiego fajnego narzędzia do kampanii przedwyborczych.
            • rujawi Re: To komisja kampanii wyborczych jest, nie do 18.02.07, 10:21
              od razu jakoś lepiej człowiekowi się żyje po tym raporcie. jakby portfel
              grubszy, jakby ceny niższe.
              www.nasznocnik.prv.pl
              • almagus Re: To komisja kampanii Zobro Samo Dobro. 18.02.07, 10:49
                Zobro Samo Dobro.

Zmilitaryzowane Oddziały Milicji Obywatelskiej,
                tej z cywila, ochotniczej i szpanerskiej.
                Zidociałym Owieczkom Bóg Rozum Odebrał,
                wrzeszczą „spieprzaj dziadu” jakby klechom podebrał!
                Kiedyś było ZOMO, a teraz jest ZOBRO,
                a nad nimi jak oko czuwa "Samo Dobro"!
                "Ponoć" do szczucia jest wytresowana sfora,
                ponoć tylko kwakanie, bo do prokuratora.
                Ponoć się tworzy prawo dla sprawiedliwości,
                ponoć sprawiedliwość po ich stronie gości.
                Ponoć to ich prawo jest durne i chmurne,
                ponoć za okładki ma jesionową trumnę.
                Ponoć do tego prawa są ludzie za prości,
                ponoć dla zrozumienia trzeba tęgich gości.
                Ponoć ich polityka nam prawo układa,
                ponoć jeśli zechce, nawet faszyzm zada.
                Ponoć kierują wszystkim światlejsze rozumy,
                ponoć to dla nas , bo my ciemne tłumy.
                Ponoć każdy maluczki powinien być dumny,
                ponoć ktoś powiedział, że ten światły jest durny!
                I zadęła w Zelniewie z „łorganami walturnia”
                mamy durnia, mamy durnia, maaaamy durnia!

• podatnik2 Witamy esbeków na naszym forum! 18.02.07, 14:41
                  Wasz czas nareszcie odchodzi. I stąd ta wściekła piana z czerwonych pysków!
                  • wiktoriaka Re: Witamy esbeków na naszym forum! 18.02.07, 14:44
                    podatnik2 napisała:

> Wasz czas nareszcie odchodzi. I stąd ta wściekła piana z czerwonych pysków!

To właśnie jest przykład merytorycznej wypowiedzi prawdziwego miłosnika PiS-u.
                    • borow4 czyzby ojczym Rydzyk byl agentem WSI? 18.02.07, 15:57
                      m
              • sumienie.lk Żałosny jest ten Maciarewicz i dzieła umysłu jego 18.02.07, 11:09
                Pozostaje tylko pytanie: dlaczego ja mam płacić za chorobliwe wynurzenia tego
                oszołoma od siedmiu boleści?
                • m.malone Alleluja i do przodu 18.02.07, 11:19
                  Pięknie się dobrali - psychol z cwaniaczkiem
                  • antyprawak Mieli by inwigilować swoich braci z Rosjii? - niee 18.02.07, 14:00

• kuba_rappaport Pozdrawiam Pana Macierewicza! Brawa za robotę! 18.02.07, 14:30
                      Histeria całej czerwono-różowej sitwy i różnych innych bolków najlepiej świadczy
                      o tym, że cios był mocny i dobrze wymierzony.

Tak trzymać!
                      Alleluja i do przodu!
                      • gruby_dolar Re: Pozdrawiam Pana Macierewicza! Brawa za robotę 18.02.07, 14:50
                        kuba_rappaport napisał:
                        > Histeria całej czerwono-różowej sitwy i różnych innych bolków najlepiej świadcz
                        > y
                        > o tym, że cios był mocny i dobrze wymierzony.
                        >
                        > Tak trzymać!
                        > Alleluja i do przodu!

wiesz ktoś już kiedyś dał na forum taki przykład, załóżmy że ja sobie napiszę raport o pedofilach w polsce i napiszę tam o tobie, i co??? jeden zareaguje na to uśmiechem politowania dla Twórcy [jak Kwaśniewski] inny powiedz Ci że jesteś idiotą i że na łeb Ci padło, a ja Ci mogę powiedzieć w zależności od reakcji że albo jesteś i dlatego milczysz albo że tak się unosisz więc pewnie jesteś...tak czy owak jak się jest idiotą i pisze raporty to jakakolwiek reakcja przez takiego debila jak maciArewicz i Ty zostanie uznana jako przyznanie racji. A zatem zaczynamy grę w IVRP.

KUBA_RAPPAPROT JESTEŚ PEDOFILEM !!!! Jeżeli nie odpiszesz to się zgadzasz z tym jeśli powiesz że nie jesteś to znaczy że kłamiesz !!!!

hahaha IVRP to lepsze niż Monpol, nie można nie przegrać będąc kretynem...
                      • borow4 chcialoby sie powiedziec duzy jak brzoza a glupi 18.02.07, 16:00
                        koza; lecz co dopiero powiedziec o kurduplach i tych fizycznych i tych
                        umyslowych
                      • ogr.frezja Re: Pozdrawiam Pana Macierewicza! Brawa za robotę 19.02.07, 10:44
                        jestes tak samo zalosny jak ten porabus maciarewicz!
          • rujawi Re: oo to szykuje sie powieść w odcinkach 18.02.07, 10:20
            od razu jakoś lepiej człowiekowi się żyje po tym raporcie. jakby portfel
            grubszy, jakby ceny niższe.
            www.nasznocnik.prv.pl
          • wikal Re: oo to szykuje sie powieść w odcinkach 18.02.07, 13:16
            Chyba chodzi o to, żeby starczyło na 2,5 roku. Nic innego robić nie będą, bo
            znają sie tylko na donoszeniu, szpiclowaniu i gnojeniu ludzi. Tuż przed
            wyborami sfabrykuje się jakąś bombę, obrzuci gównem osobę, która będzie stała
            na czele partii mającej szansę wygrać wybory. Pisuary wiedzą, że to nie musi
            byc koniecznie PO. I liczą, że w ten sposób znowu przy pomocy przekrętu i
            insynuacji wygrają drugą kadencję. Ale nic z tego. Po 4 latach ludzie tak już
            się oswoją z agentami, działaczami WSI, donosicielami komuny ponoć czającymi
            się za każdym węgłem, że przestaną im oni przeszkadzać i w ogóle ich
            interesować. Zainteresują się za to faktem, iż spada giełda, rośnie inflancja,
            a w banku centralnym siedzi koń Kaliguli, który w ogóle nie wie, co z tym
            fantem zrobić. Na czele MON-u zaś mamy tępego aparatczyka, co można było
            usłyszeć dzisiaj w radiu zet. Poza tym PiS zniszczy tylu ludzi bądź członków
            ich rodzin, że nienawiść do tej partii będzie powszechna. Serial Macierewicza
            nie pomoże.
        • jimmyjazz dlaczego Macierewicz ukrył fakty w tym raporcie?? 18.02.07, 10:04
          Skoro będa kolejne fakty i kolejne raporty - a macierewicz już wie com tam
          będzie to znaczy że zataił fakty przed opinią publiczną!!!

Jest w takim razie oczywiste że kaczysci ujawniają tylko to co im wygodne!
          • jimmyjazz kaczysci ujawniają w raporcie to co im wygodne! 18.02.07, 10:06
            I top jest dopiero wałek - teraz co pół roku będą wychodzić kolejne odcinki
            powieści autorstwa macierewicza - dowalimy temu kto akurat będzie podskakiwał.
          • maruda.r Rydzyk radzieckim szpiegiem? 18.02.07, 16:20
            jimmyjazz napisał:

> Skoro będa kolejne fakty i kolejne raporty - a macierewicz już wie com tam
            > będzie to znaczy że zataił fakty przed opinią publiczną!!!
            >
            > Jest w takim razie oczywiste że kaczysci ujawniają tylko to co im wygodne!

Oczywiście. Bo jak wytłumaczyć przejście nad porządkiem nad faktem korzystania
            przez Radio Maryja z radzieckich częstotliwości wojskowych, przydzielonych RM
            przez stronę rosyjską?

• skubi6 [...] 18.02.07, 09:58
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • el_bigos Re: Rozwalił rząd Olszewskiego, rozwali też kaczy 18.02.07, 10:18
          ale jak rozwali rząd Kaczyńskich to przynajmniej historia zapisze mu to na plus
          • bombay_saphire Re: Rozwalił rząd Olszewskiego, rozwali też kaczy 18.02.07, 10:25
            .. poslanie w kosmos tych oszolomow od Olszewskiego tez bylo na plus.. w sumie
            wychodzi na to, ze macierewicz to taki Konrad wallenrod, mimowolny ..;-)))
            • kuba_rappaport Widzę że nie znasz historii, to ci przypomnę.... 18.02.07, 14:38
              Uchwała sejmowa o lustracji była projektu posła UPR Janusza Korwina-Mikke,
              Macierewicz był tylko jej wykonawcą.
              Poza tym rząd Olszewskiego miał już wyrok śmierci w momencie, gdy zaczął
              pozbawiać koncesji na handel paliwami bonzów różnych czerwonych mafii. A jego
              odwołanie przez Wałęsę, po odejściu z koalicji KPN-u i Kongresu
              Liberalno-Demokratycznego (partii m. in. Tuska, Lewandowskiego czy Bieleckiego
              powołanej przy współudziale WSI - w tym momencie rząd stracił mniejszość w
              Sejmie) było już tylko kwestią czasu.
              Macierewicz nie miał tu nic do powiedzenia.
    • sympatyk10 Macierewicz: Jestem szurniety, co nie widac? 18.02.07, 09:33
      • forresty Re: Macierewicz: Jestem szurniety, co nie widac? 18.02.07, 09:34
        bedę czytał z wypiekami na twarzy... ruskich i niemców naród zniesie ale atak na
        RM wywoła rewolucję.
    • ptysiu123 Macierewicz: W dalszych częściach raportu WSI o... 18.02.07, 09:33
      Czekam na reformę :
      - finansów publicznych
      - ZUSu
      - Krusu
      - Podatków
      - rolnictwa
      - górnictwa
      - zniesienia dotacji dla kościoła
      - likwidacja socjalizmu
      i jeszcze wielu wielu innych.
      Wyjaśnienia wielu afer obecnej IV RP.
      • trzy.14 Re: Macierewicz: W dalszych częściach raportu WSI 18.02.07, 11:04
        Reformy KRUS-u się zachciewa?
        Toż tyś jest niemiecko-liberalno-komunistyczny agent-wykształciuch,
        dążący do podstępnego odebrania
        poparcia wsi dla krypto-agentów WSI (najciemniej pod latarnią,
        a ja jakoś poważnie traktują opowieść Wałęsy o nieudolnych planach jego
        internowania przez Macierewicza podczas Nocy Teczek. Obecna rozgrywka o WSI
        miałaby być próbą odszukania i zatarcia ewentualnych śladów tej operacji oraz
        wyeliminowania osób odpowiedzialnych za jej fiasko).

ptysiu123 napisał:

> Czekam na reformę :
        > - finansów publicznych
        > - ZUSu
        > - Krusu
        > - Podatków
        > - rolnictwa
        > - górnictwa
        > - zniesienia dotacji dla kościoła
        > - likwidacja socjalizmu
        > i jeszcze wielu wielu innych.
        > Wyjaśnienia wielu afer obecnej IV RP.
      • almagus Re: Macierewicz: Tu chłopcy wykazali pełne zrozumi 18.02.07, 11:14
        Tu chłopcy wykazali pełne zrozumienie, nic się nie stało!
        Jak pomnożyć dobrobyt rodaków?
        Tylko socjalizm i kartoflanka!
        W niedzielę placki kartoflane!

Kartofle poekstrementujcie!

Tak swój talent polubiłem,
        jajca w kwasie rozpuściłem.
        I nie miejcie mnie za głupka,
        rozpuściła się skorupka.
        Pozostała tylko błonka,
        a Ojczyźnie oddam członka.
        Niech mu potencjometr wkręci,
        niech w „burdelu” tym się kręci.

Tak swój talent pokochałem,
        robię eksperyment z kałem.
        to nie mała taka kupka.
        Sięga prawie po podbrzusze,
        dla Ojczyzny oddać muszę.
        Niech narodek talent ćwiczy,
        będzie więcej gnojowicy.

Tak swój talent pompowałem,
        robię eksperyment z ciałem.
        to jest tylko męska pupka.
        Wspiera mnie wieczna dziewica,
        bo mój talent ją zachwyca.
        Niech się na mnie nazi ćwiczy,
        nie w poselskiej swej prawicy.

Kto przygotował ten scenariusz, podobny do szkalowania dziadka wziętego pod
        groźbą utraty życia do wehrmachtu?
      • wikal Re: Macierewicz: W dalszych częściach raportu WSI 18.02.07, 13:24
        Ależ ty masz wymagania! Tego się nie doczekasz! To niemożliwe do zrobienia, bo
        wszechobecni agenci WSI przeszkadzają, a układ trzyma się mocno. I tym się będą
        zajmować przez najbliższe 2,5 roku. A poza tym jest świetnie, rząd jest
        najlepszy od 100 lat, a takiego szefa MSZ jak Fotyga nie było od czasów epoki
        renesansu, kiedy to Polska była najpotężniejszym państwem w Europie obok
        monarchii Habsburgów. Więc nie narzekaj, wszak pan premier uświadomił ci na
        konferencji prasowej, że jest cudownie. Jak można nie wierzyć Sile Przewodniej,
        Która Ma Zawsze Rację? Wstyd i strach - mogą ci teczkę założyć.
    • peer2 Konkrety, Panie Macierewicz, a nie znowu 18.02.07, 09:34
      "wiem, ale nie powiem". Bo po ostatnich Pana wyczynach nikt nie uwierzy, że
      zależy Panu na chronieniu jakiejś tajemnicy państwowej.
      • janjas2 A no konkrety... 18.02.07, 09:52
        To nie Macierewicz tylko media kreują wrażenie, że ten cały raport to nie jest
        coś, na co powinniśmy zwrócić uwagę a nawet jest to swoista "hańba" na osobie
        Macierewicza. Ja raportu nie czytałem, więc bronić go nie będę ale puszczam mimo
        uszu to, co słyszę w TV. Bo oto do telewizji zostali zaproszeni dziennikarze z
        których zapamiętałem Żakowskiego. Pan Ż. głosił, że ten raport jest
        niepotrzebny, że może narobić tyle szkód i w ogóle to "po co on", jeszcze na
        długo przed jego skończeniem. Tymczasem w TV słyszę, jak ten sam pan Ż. mówi (po
        opublikowaniu raportu), że to jakaś bzdura, że tam nic zupełnie nie ma, że
        Macierewicz się nie postarał, a miała być taka rewelacja, ze tylko kilka
        mizernych nazwisk ani faktów tylko same domysły, itd. itp. - słowem "nic
        wielkiego", "nic ważnego"...

Jak mam więc wierzyć człowiekowi (nie tylko Żakowskiego ale i innym podobnie
        postępującym), który raz mówi tak, a zaraz zdanie zmienia i mówi zupełnie
        inaczej - tak, jakby wcześniej nic nie mówił?! On jest zupełnie NIEWARYGODNY!
        • premier_hiacynt_wielki znaczy gdzie konkretnie sa konkrety?? To ze sie 18.02.07, 09:57
          ktos w gacie zesral? Ze w wojsku pija??
      • miranda333 Re: Konkrety, Panie Macierewicz, a nie znowu 18.02.07, 21:20
        Panu Maciarewiczowi zależy tylko na pokazywaniu swojej facjaty w telewizji,no i
        na forsie,którą doi z naszych podatków,za nic!
    • tkwarcinski Zatrzymaj Kaczuszki! 18.02.07, 09:35
      Hit IV Rzeczpospolitej! Sprawdź czy potrafisz powstrzymać kaczuszki przed
      dofrunięciem do Pałacu Prezydenckiego! Zagraj w grę "Kaczuszki". Link do tej
      oraz wielu innych politycznych gier:
      hegemonet.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?298959
      * * *

hegemonet.blox.pl - polityczna strona internetu...
    • tkwarcinski Zatrzymać Kaczuszki!! 18.02.07, 09:36
      Hit IV Rzeczpospolitej! Sprawdź czy potrafisz powstrzymać kaczuszki przed
      dofrunięciem do Pałacu Prezydenckiego! Zagraj w grę "Kaczuszki". Link do tej
      oraz wielu innych politycznych gier:
      hegemonet.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?298959
      * * *

hegemonet.blox.pl - polityczna strona internetu...
    • zablokowany1 Pingwiny są zainteresowane co o nich jest w 18.02.07, 09:37
      w raporcie psychopaty....
    • sumienie.lk Ileż nienawiśći jest w tych ludziach... 18.02.07, 09:38
      A wszystko pod sztandarami Maryi-Zawsze-Dziewicy.
      • krytykk No to już sie wyjaśniło po co ten cyrk 18.02.07, 09:42
        "Atakai na radio ma(sz w)ryja"
        Ktoś wykrył afery i przestępstwa władz tego radia no to rozwiażali WSI. Przenaświętszy Ojciec Tadeusz Niepokalany nie lubi jak rzuca mu sie kłody pod nogi w wywracaniu kieszeni swoich baranków.
    • peer2 Czy Macierewicz nam też wyjaśni jak Radiu 18.02.07, 09:39
      udało się dostać rosyjskie nadajniki?
      Coś zaczynam podejrzewać, że Antek faktycznie może być ruskim szpionem.
      Fragmenty układanki zaczynają pasować: Mamy Radio korzystające z rosyjskich
      nadajników i rosyjskich częstotliwości i służbę specjalną, która to radio stara
      się rozpracować. I to właśnie ta służba, dla Macierewicza jest be.
    • pan.dyrektor oj chyba na odwrot 18.02.07, 09:40
      czyli jaki wplyw ma rydzyk na wsi
    • arawicz długo tak...? 18.02.07, 09:40
      Dlugo tak jeszcze będzie? Pan M. jest zachwycony kiedy może spojrzeć w oko
      kamery. To go nakręca. Jeśli nie będzie tematu to zacznie podskakiwać i
      śmiesznie pląsać, byleby znaleźć się na pierwszej stronie...
      Dramat.
    • kapitan_stopczyk Czy WSI wiedza skąd Rydzyk ma pieniadze? 18.02.07, 09:41
      Bo mohery nie są w stanie mu dać takiej kasy. Z acienkie mają te renty, które
      Rydzyk od nich wyciąga.
      Jakie są źródła finansowania tego koncernu?
      Czy WSI to wykryły?

-------------------------------------------------------
      - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej,
      demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej?
      - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej.
    • premier_hiacynt_wielki 1.ile bedzie czesci? 2.kazdy moze czuc sie zagrozo 18.02.07, 09:43
      ny bowiem wystarczy ze np.pismak zle napisze o rzadzie a juz Macierewicz w
      czesci 21 raportu umiesci informacje ze np. pismak mieszkal w bloku gdzie
      mieszkala zona brata sprzataczki w WSI a wiec jednoznacznie to wskazuje na
      powiazania pismaka z WSI 3. KTO TEGO DURNIA I PALANTA MACIEREWICZA pierwszy do
      Tworek zabierze?
    • globetrotuar Macierewicz to polityczny paranoik 18.02.07, 09:44
      Z geby podobny do Dzierzynskiego. Zawsze cierpial na manie przesladowcza.
      • kolargolo Re: Macierewicz to paranoik po prostu 18.02.07, 09:51
        "polityczny" sugeruje ze to nie jest choroba tylko taki styl w polityce,
        podczas gdy Macierewicz jest chory.
    • premier_hiacynt_wielki Wojna Polsko - Polska: komu to jest potrzebne??? 18.02.07, 09:44
      chorym ludziom ktorzy obecnie zamiast siedziec w bialych fartuchach w osrodku
      dla chorych rzadza tym chorym krajem ktory do wladzy NIGDY nie mial szczescia
    • chilonek Re: Macierewicz: W dalszych częściach raportu WSI 18.02.07, 09:49
      Co za paskudna morda obok artykułu.
    • wislok1 Przerażające 18.02.07, 09:50
      Po prostu wieje grozą, co za psychole
      • wiktoriaka Re: Przerażające 18.02.07, 10:07
        wislok1 napisał:

> Po prostu wieje grozą, co za psychole

Zastanawiam się ile jeszcze będzie tych części raportu. Boję się, żeby raporty
        nie stały się narzędziem rządzenia. Bardzo łatwo szantażować ludzi takimi,
        publikowanymi w miarę potrzeby, cząstkami raportów.
        • wislok1 Re: Przerażające 18.02.07, 10:10
          One już się stały sposobem na rządy, zostały psycholom jedynie haki
          • maaac Re: Przerażające 18.02.07, 11:05
            Eeeee tam jakie haki. Jak okaże się że wszyscy "byli agentami" to bycie agentem
            nie będzie już żadnym wstydem. Już teraz tak naprawdę nie wiadomo ilu z tych
            agentów to nocne koszmary Antka, a ilu prawdziwi. Także spoko. Każdy następny
            raport to będzie jedynie śmiech, a potem tylko ziewanie (normalny efekt
            inflacji).
            • wiktoriaka Re: Przerażające 18.02.07, 11:15
              maaac napisał:

Każdy następny
              > raport to będzie jedynie śmiech, a potem tylko ziewanie (normalny efekt
              > inflacji).

Pewnie masz rację (całe szczęście). Widać to trochę po teczkach, TW, OZI itp.,
              przestał się ktokolwiek tym przejmować. Może dlatego potrzebny był raport o WSI,
              żeby gorliwość rewolucyjna nie słabła?
              • wahlrich Re: Przerażające 18.02.07, 13:13
                mysle, ze to nie jest takie proste. zwroccie uwage w jakim medium pojawia sie
                antek. kaczorow nie obchodzi co myslisz ty, ja czy wiekszosc spoleczenstwa.
                wazny jest elektorat ktory zapewni koryto na dlugi, dlugi czas. przerazajacy
                jest brak skrupulow i cynizm z jakim pisiory manipuluja tymi biednymi ludzmi w
                trwam. coz, przezylismy sld, przezyjemy i pis:) pytanie brzmi: kto nastepny? a
                tu niestety nikogo na horyzoncie. pozdrawiam. glowa do gory:)
                • maaac Re: Przerażające 18.02.07, 13:40
                  :) akurat o tych nie masz się co martwić. Oni i tak już bez "dowodów" dawno
                  temu uwierzyli że wszyscy "wykształciuchy" to ZOMO i "agenci". Więc czy będą
                  czy nie dalej "odkrywać agentów" to nic nie zmieni w ich światopoglądzie.

Aha :), to ta sama grupa która wierzyła w robienie macy z krwi czy też
                  zrzucanie stonki i knowania AK z rewizjonistami niemieckimi i imperialistami z
                  Ameryki. Oni zawsze będą wierzyć że winę za sytuację ponoszą jakiś
                  mitycznie "oni".
                • wiktoriaka Re: Przerażające 18.02.07, 13:58
                  wahlrich napisał:

glowa do gory:)

Jak tu trzymać głowę w górze, kiedy naszym rodakom nie chce się pofatygować i
                  przeczytać przynajmniej programyów wyborczych ugrupowań ubiegających się o
                  władzę. Już samo zainteresowanie się wyborców programami zmusiłoby partie do
                  napisania ich na jakims przyzwoitym poziomie. Nie wiem czy to z lenistwa czy z
                  głupoty prawie nikt nie interesuje się ani rzeczywistymi programami ani
                  realistyczną oceną możliwości ich wykonania. Im więcej ktos obiecuje, tym ma
                  większe szanse, a potem wymyśla się igrzyska, żeby jakoś uzasadnić swoją żądzę
                  władzy. Ja bym tak łatwo nie usprawiedliwiała tych "biednych ludzi", teraz każdy
                  umie czytać i nic nie stoi na przeszkodzie, żeby zainteresować się
                  kwalifikacjami i rzeczywistymi ambicjami kandydatów do władzy. Z czego tu
                  czerpać optymizm, kiedy pojęcie przyzwoitości zostało wyparte przez
                  bezwzględność, a słowo "liberał" znaczy prawie tyle samo co "seryjny morderca"
                  (chce zagłodzić i sprzedać wrażym siłom biedny patriotyczny naród).
                  Spróbuję jednak. :) Również pozdrawiam
    • liber444 logika Macierewicza 18.02.07, 09:50
      1. Wałęsa głośno powiedział co myśli o tych jego dyrdymałach, więc jest podejrzany
      2. Kwaśniewski ciepłym moczem olał te jego dyrdymały - czyli, aż go zatkało i
      jest podejrzany.
      Przecież to socjopata.
      • miranda333 Re: logika Macierewicza 18.02.07, 21:13
        porażający to miałby być ten wypluty ,w pocie czoła nijakiego Maciarewicza
        protokół1 Ludzie i niektórzy pseudodziennikarze np.{Gawryluk) pożal sie Boże!
        Jak na oczach widzów i słuchaczy możecie zmieniać sie w kameleony!Co pani
        Gawryluk jeszcze rok temu p...ła w telewizji,a juz nie wspominając Polsatu!?
    • stara_twojej_starej Re: Macierewicz: W dalszych częściach raportu WSI 18.02.07, 09:53
      macierewicz potrzebuje lekarza psychiatry, i to szybko.
      ----
      swsts.blox.pl/html
    • galba Dlaczego tak cię podnieca... 18.02.07, 09:54
      ... to "żałosne radio"? Jak sobie odpowiesz na to pytanie to będziesz miał
      również odpowiedź na to, które sam postawiłeś.
      • premier_hiacynt_wielki [...] 18.02.07, 09:56
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • pisubek o, magister galba sie odezwal! Jak bylo z jolka? 18.02.07, 10:01
      • el_bigos Re: Dlaczego tak cię podnieca... 18.02.07, 10:15
        mnie to radio nie podnieca, czuję wręcz do niego wstręt i obrzydzenie, a wsi
        pewnie zaczęło się dobierać do niejasnego finansowania tego, powtórzę jeszcze
        raz, ŻAŁOSNEGO RADYJKA!! Pewnie zaraz mi zarzucisz, że nigdy nawet go nie
        słuchałem, otóż nie tylko często oglądam tvtrwam, ale dość często słucham
        różnych audycji w tym radiu
      • pisubek magistrze galba, a jaka jest wasza orientacja? 18.02.07, 10:35
        seksualna. niby sprawa prywatna, ale musimy wiedziec, bo jako quasi-dziennikarz
        musisz byc pan transparentny. musimy miec pewnosc, ze obce sily nie maja podstaw
        by pana szantazowac. a jak maja, to jak pan sam ujawnisz, to juz nie beda mialy.
        bardzo prosze o odpowiedz.
      • rakieter Co mnie podnieca? radio? 18.02.07, 11:04
        pfff
      • klara93 Bo to prywtne dziadostwo 18.02.07, 12:34
        dostaje bez mojej zgody forse z moich podatków,dociera przygłupie rydzykowy?
    • sacsahuaman Macierewicz: W dalszych częściach raportu WSI o.. 18.02.07, 09:57
      "jest szereg faktów i szereg sygnałów, ale na razie jeszcze nie można zamknąć
      ich w taką jasną i w pełni odpowiedzialnie mogącą być przekazaną publicznie
      całość". Co to za belkot?
      • albacor Re: Macierewicz: W dalszych częściach raportu WSI 18.02.07, 10:00
        Antosiu - czekamy na rozdział poświecony wpływowi WSI na niestrawnośc i kiepskie
        samopoczucie jarkowego kota.
        dr. psych.
    • yrzyk Fajna fota pt...."Rozanielony psychopata"... 18.02.07, 10:01
      Macierewicz jak pijane dziecko bawiące sie bombą atomową. A sam raport....
      teraz to już bez różnicy, tylko że w tej chwili trzeba już coś zbudować a nie
      zniszczyć i lepiej dać dzieciakowi inne zabawki. Zabrać grzechotkę!!!
    • ami43 Macierewicz: W dalszych częściach raportu WSI o.. 18.02.07, 10:01
      Ten <pan>na tym zdjeciu przy w/wartykule -to najbardziej falszywy :USMIECH
      SWIATA:!!!!!!
      • sympatyk10 Polski wklad w dzieje cywilizacji 18.02.07, 10:15
        Katrofele winny w zamian za tarcze zaoferowac Amerykanom Antoniego. Rozwali im
        CIA a wtedy to odpiero brudy powychodza, a i chwala po wieczne czasy dla IV
        Rzeszy bedzie
    • rakieter A o Talibach w Klewkach? 18.02.07, 10:08
      Kiedy tam cos bedzie w tym raporcie panie Macierewicz? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka