Dodaj do ulubionych

Wypowiedzi prezydenta o gejach oburzyły Irlandię

• storm16 Wypowiedzi prezydenta o gejach oburzyły Irlandię 22.02.07, 09:30
      Panowie Kaczyńscy pozbawiają obywateli mojego kraju tożsamości i przeszłości.
      Nie godzę się.Uważam,że swoje traumy z dzieciństwa powinni leczyć w szpitalu
      a nie sprawując władzę w moim kraju
    • junkier Kaczynski dobrze powiedzial, precz z politpoprawno 22.02.07, 09:34
      Kaczynski dobrze powiedzial, precz z politpoprawnoscia i zamykaniem ust
      myslacym inaczej niz h-s aktywisci!
      • eat.putsy przecież ty sam jesteś gejem junkier 22.02.07, 09:40
        • junkier Kaczynski dobrze powiedzial, precz z politpoprawno 22.02.07, 09:42
          Gosciu, bujaj sie.
          • eat.putsy junkier, nie wstydz się 22.02.07, 09:45
            nawet twój prezydent nic ci nie zrobi, przecież powiedział, ze możesz nawet zostac ministrem. Jka Wiechecki został to ty tez możesz, pan prezydent miał rację.
    • lipstips Nie musimy odłączać sie od Uni 22.02.07, 10:08
      jak kaczuchy tak dalej będa się zachowywać to unia sama nas wywali :-)
      • balrog008 Re: Nie musimy odłączać sie od Uni 22.02.07, 10:43
        lipstips napisał:

> jak kaczuchy tak dalej będa się zachowywać to unia sama nas wywali :-)

Niestety nie wywali, bo Niemcy mają swój interes abyśmy byli w WE ;)
        Ciekawe że w Irlandii tak mocno atakują Kaczyńskiego za takie słowa- np. w
        Nigerii, która jest częściowo islamska a częściowo chrześcijańska są wielkie
        kary za same przejawy homoseksualizmu- w islamie grozi za to nawet śmierć a w
        chrześcijańskiej części kraju nawet 14 lat więzienia. I jakoś nie słychać jakiś
        głosów atakujących Nigerię za terror względem homosiów tylko Polskę która jest
        10 razy bardziej tolerancyjna ;) Ale to się nazywa obłuda.
        • helmut.berlin Re: Nie musimy odłączać sie od Uni 22.02.07, 10:47
          I jakoś nie słychać jakiś
          > głosów atakujących Nigerię za terror względem homosiów tylko Polskę

To skad o tym wiesz? Ktos chwalil Nigerie?
    • hermenegilda007 Wypowiedzi prezydenta o gejach oburzyły Irlandię 22.02.07, 10:35
      mam pocieszającą wiadomość dla PANA prezydenta : w rzeczy samej homosie mogą
      spowodować wyginięcie rodzaju ludzkiego , a wiec problem homoseksualizmu
      zostanie ostatecznie , nieodwołalnie i DEFINITYWNIE rozwiązany .To wydaje się
      logiczne......
      Tylko po co , w tej sytuacji walczyć z homosiami , skoro sami spowodują swoje
      wyginięcie?
    • qszyho Re: Wypowiedzi prezydenta o gejach oburzyły Irlan 22.02.07, 10:37
      1.Trudno sobie wyobrazić sytuację, gdyby własne dziecko przyszło by do rodzica
      i powiedziało, że woli być homo, albo „wiesz Ojciec Gośka jest taka głupia, ale
      Karol ma takie ładne nogi” :)
      2. Po co właściwie pojechał Kaczyński do Irlandii, pogadać o gejach? :))

• helmut.berlin Re: Wypowiedzi prezydenta o gejach oburzyły Irlan 22.02.07, 10:42
        > 2. Po co właściwie pojechał Kaczyński do Irlandii, pogadać o gejach? :))

Powinien pojechac do Iranu.
    • zssyp Wybór: co będę chędożył w życiu? 22.02.07, 10:58
      ..."co innego uważać, że to są ludzie, którzy korzystają z pełni praw, a co
      innego uważać, że to, co jest określane jako kultura homoseksualna, ma być
      prostą alternatywą kultury heteroseksualnej". Jego zdaniem nie należy
      propagować homoseksualizmu i traktować go jako jednego z wyborów. Gdyby bowiem
      większa liczba osób przeszła na homoseksualizm, to "ród ludzki musiałby
      wyginąć".

Homoseksualizm to nie jest ŻADEN wybór; podobnie jak heteroseksualizm - slowo
      daje: nie widzialem podczas dorastania żadnej polki z wyborem:

"chłopcy" , "dziewczynki", "wszyscy", "psy i inne zwierzaczki", "pozostałe
      opcje" ZAPRASZAMY!

Mialem od poczatku "najbardziej rozpowszechnione" popędy. Ale jeśli p.
      Kaczynski widzi takie alternatywy, to moze mi odpowie KIEDY wbieral On sobie
      płeć, rodzaj i wielkość mózgu, kiedyz to, ach! kiedy WYBRAŁ sobie sam (ooops,
      przpraszam, wraz z bratem) to przewspaniałe heteroseksualne meskie DNA, W jaki
      sposób wreszcie wybrał sobie gust i upodobania, środowisko i bodźce, które
      wpływ na Niego mają, w przeciwieństwie do tych, co ich nie wybrał i wpłynąć
      więc na Niego nie mogły.
      Gdy będę już to wszystko wiedział z ust Światłego Prezydenta napewno pomogę
      swemu dziecku w wyborze pomiedzy malym prostakiem, a pięknym, inteligentnym,
      niebieskookim, heteroseksualnym blondynem, bez zakus na zostanie politykiem.
      Jeśli zaś idzie o zaiteresowanie Pana Prezydenta witalnością "rodu ludzkiego",
      to podpowiem, że wystaczy stworzyć korzystne warunki w państwie do dmuchania, a
      ród ludzki już sam sobie wtedy poradzi - nie ma bowiem znaczenia ile jest
      pedałów, gdyż oni się właśnie nie rozmnażają ani przez pączkowanie, ani
      przez "przekonywanie" (da się Pan namówić na pedalstwo do końca życia?), ani w
      ogóle i dlatego niepedalstwo, które się rozmnaża będzie się miało dobrze. No,
      chyba, że państwem tym jest Polska, gdzie człowiek człowiekowi stworzył takie
      warunki, że dmuchać to się może i chce, ale na dzieci to się ród ludzki nie
      decyduje... Myśli Pan, że to mimo wszyskto wina pedałów? Ciekawe...
      • sceptyk44 Re: Wybór: co będę chędożył w życiu? 22.02.07, 11:36
        Drogi zssyp-ie;

Kłamiesz mówiąc, że stojąc z własnym synem przed półką z opcjami hetero - homo
        powiesz spokojnie: wybieraj dziecko.

Skłamiesz mówiąc, że pochwalisz się w gronie przyjaciół córką - lesbijką.

Zimny pot wystąpi Ci na czoło, gdy obudzisz się w nocy a z pokoju Twoich dzieci
        będą dobiegały jednoznaczne odgłosy i nie będzie to telewizja.

A to przecież nic złego.
        • zssyp Re: Wybór: co będę chędożył w życiu? 22.02.07, 11:55
          sceptyk44 napisał:

> Drogi zssyp-ie;
          >
          > Kłamiesz mówiąc, że stojąc z własnym synem przed półką z opcjami hetero -
          homo
          > powiesz spokojnie: wybieraj dziecko.

Czytaj uważnie: to nie ja twierdzę, że istnieje taka półeczka , tylko prezydent.
          Jeśli zaś twierdzisz, że ja powiedziałem cyt. "Kłamiesz mówiąc, że stojąc z
          własnym synem przed półką z opcjami hetero - homo powiesz spokojnie: wybieraj
          dziecko.", to kłamiesz, ponieważ nie masz żadnej wiedzy o przyszłości, i z taką
          świadomością wygłaszasz mimo to kategoryczne twierdzenia.

> Skłamiesz mówiąc, że pochwalisz się w gronie przyjaciół córką - lesbijką.
          >

Kłamiesz mówiąc, że to powiedziałem.

> Zimny pot wystąpi Ci na czoło, gdy obudzisz się w nocy a z pokoju Twoich
          dzieci
          >
          > będą dobiegały jednoznaczne odgłosy i nie będzie to telewizja.
          >

Nie iteresują mnie wogóle Twoje kulawe przepowiednie, odpuść sobie.
          • sceptyk44 Re: Wybór: co będę chędożył w życiu? 22.02.07, 12:51
            Protestując przeciwko możliwości wpływania na zachowania seksualne, bo przecież
            nigdy nie widziałeś półki (polki) z opcjami w tym zakresie stwierdziłeś:
            > Gdy będę już to wszystko wiedział z ust Światłego Prezydenta napewno pomogę
            > swemu dziecku w wyborze pomiedzy malym prostakiem, a pięknym, inteligentnym,
            > niebieskookim, heteroseksualnym blondynem...
            Ponieważ przedmiotem artykułu nie jest kolor oczu czy włosów uznałem, że
            sformułowania te są artystyczną przerzutnią. Tak oto ujrzałem jak stoisz przed
            wystawą i powiadasz: wolisz synu oczy niebieskie (homo) czy piwne (hetero).
            Skojarzyło mi się z tym wygłoszone przy podobnej przy okazji stwierdzenie
            pewnego murzyna który powiedział, że nigdy nie wstydził się przed matką z
            powodu koloru swojej skóry: dalej już mały krok do jak widzę fałszywego
            wniosku, że mógłbyś bez bólu pozwolić własnemu dziecku wybrać orientację
            seksualną. Nie zauważyłem, że POMOŻESZ WYBRAĆ (oczywiście hipotetycznie) a nie
            POZWOLISZ NA WYBÓR.
            Nie wieszcząc nikomu podtrzymuję twierdzenie, że mając wpływ wybralibyśmy dla
            potomstwa szary standard hetero.
            • zssyp Re: Wybór: co będę chędożył w życiu? 22.02.07, 13:55
              sceptyk44 napisał:

> Nie wieszcząc nikomu podtrzymuję twierdzenie, że mając wpływ wybralibyśmy dla
              > potomstwa szary standard hetero.

Zgadzam się z tym. Tzn o ile taki wybór istotnie JEST. Bo ja NIE WIEM czy tak
              jest i z tym podstawowym pytaniem zwróciłem się za pośr. forum do Prezydenta.

> Protestując przeciwko możliwości wpływania na zachowania seksualne

Nie protestowałem przeciwko jakiejś możliwości. Nie wiem, co masz na myśli,
              pisząc: "wpływanie na zachowania seksualne". Wyraziłem chęć poznania kiedy
              człowiek może sobie wybrać oriętację seksualną, a również inne "rzeczy", na
              które moim zdaniem mały (bądź zgoła żaden) wpływ ma własna CHĘĆ, za to duży
              czynniki nie zależne od naszej woli (np. geny).
              Niektórzy twierdzą, że rodzą się z pedalstwem, a ujawnia się ono w okresie
              dorastania, niezależnie od jakiegoś chcenia - przeczyłoby to tezie, że można
              sobie wybrać to czy tamto, tak jak nie wybiera się wyglądu (w sensie
              genetycznym - budowy ciała, koloru oczu itp.). Jeśli jest inaczej porzucę
              błędny opis przyjmując inny za lepszy, jeśli tylko zostanie WYSTARCZAJĄCO
              poparty; twierdzenie bliźniaka, że mamy alternatywę, uważam za mało
              przekonujące również dlatego, że ja nic nie wybierałem, jestem hetero nie
              z "wyboru", więc uważam, że z "genów".
    • janow5 Brawo prezydencie Kaczyński 22.02.07, 11:13
      Popieram pana w tej kwestii jak zdecydowana większość Polaków. Nikt nie zamierza
      walczyć z homoseksualistami, ale żeby to traktować na równi z normalnością? Mam
      nadzieję, że nigdy do tego w naszym kraju nie dojdzie, a Europa też się wkrótce
      od tego odwróci.
      • kargulgdziepawlak ja i mój brat oraz rząd 22.02.07, 12:24
        jak byś miał taką żonę jak jego "Rozpuda", też byś przeszedł a nie gderał :)
        • pushupek76 parówa w pupie 22.02.07, 13:25
          osobiście nie zauważyłem nic takiego, niezwykłego w tym co powiedział Kaczor,
          podejrzewam że irlandzkim pedziom dopiero wtedy by się ,,polepszyło" gdyby sobie
          Prezydent RP wsadził parówe w dupsko
    • abhaod a nie wyginela by? przynajmniej matka Ziemia by 22.02.07, 13:30

odetchnela :)
    • brawokaczor brawa dla prezydenta 22.02.07, 13:44
      popieram, nie ma co walczyc niech sobie robia co chca, ale bez dzieci i bez
      rozpowszechniania. Nie jest to nic zdrowego i normalnego, to choroba psychiczna
      wiec po co ja roznosic.
      • booboobear Re: brawa dla prezydenta 22.02.07, 13:48
        i można się nią zarazić np. przez internet oraz oglądają z TVP
        prezydencką "rozpude"
    • andrzej19552 Wypowiedzi prezydenta o gejach oburzyły Irlandię 22.02.07, 14:27
      Prezydent jest wyznawca Prawdy jedynej i dlatego nie powinien
      byc Prezydentem, chyba, ze wiekszosc Polakow tego chce panstwa
      wyznaniowego, ja nie, gdyz prowadzi to do sciemniania umyslow.
      Jest to przyczyna do zlego skutku i utraty demokracji na rzecz dyktatury.
      • qrdebela Re: Wypowiedzi prezydenta o gejach oburzyły Irlan 22.02.07, 15:28
        andrzej19552 napisał:

> Prezydent jest wyznawca Prawdy jedynej i dlatego nie powinien
        > byc Prezydentem, chyba, ze wiekszosc Polakow tego chce panstwa
        > wyznaniowego, ja nie, gdyz prowadzi to do sciemniania umyslow.
        > Jest to przyczyna do zlego skutku i utraty demokracji na rzecz dyktatury.

masz racje, i dlatego " nasz" prezydent powinien byc gay'em i wtedy byloby
        politically correct,
        irlandia do 1993 r. karala gay'ow, w Polsce takich kar w owym czasie nie
        bylo....
        ale widac z tego, ze normalnosc jest karana, dyskryminowana- natomiast choroba,
        nienormalnosc promowana, takie czasy mamy...,

wot i wsi jak to mawiaja starozytni amerykanie

a swoja droga, zenujace sa wypowiedzi na tym forum...,
    • pavlikmedvid Wstydzimy sie Kaczynskiego... 22.02.07, 15:32
      Oczywiscie, nie ublizajac Irlandii, Polska nie jest do niej podobna - to jedynie polska mitomania, poniewaz w Europie nie ma drugiego takiego kraju. Cale szczescie, bo wtedy emigracja do Anglii bylaby podwojna.
      • s-k-i-n mów za siebie! ja akurat z tej jego wypowiedzi .. 22.02.07, 15:44
        jestem bardzo dumny! miał powiedzieć prawdę tej zdeprawowanej i spedalonej
        Europie!
        • srul Re: mów za siebie! ja akurat z tej jego wypowiedz 22.02.07, 15:54
          Wyleczyli rogatych gejów

Bartłomiej Rabij

Reformy rolne, nacjonalizacje i uwłaszczenia, huragany, dopłaty bezpośrednie i
          ceny gwarantowane, choroba wściekłych krów ani wiele innych kataklizmów
          spadających na hodowców roślin i zwierząt nie zdołały jeszcze zniszczyć zapału
          rolników. Jednak kto wie, czy hodowców nie zmogą homoseksualiści i to
          bynajmniej nie ze względu na nachalność swoich zalotów…

Hodowcy zwierząt, które miliony klientów każdego dnia zjadają w formie steków,
          kiełbas i pasztetów, mają się w dzisiejszych czasach szczególnie ciężko. Bo
          wszelkiej maści wegetarianie i weganie namawiają do mięsnej wstrzemięźliwości,
          a obrońcy "praw zwierząt" każdego posiadacza skórzanej kurtki czy kożucha
          traktują niczym zbrodniarzy wojennych.

Geje barany

Od niedawna do grona tych, którzy mogą jeszcze bardziej zaszkodzić rolnictwu,
          dołączyli homoseksualiści. Bynajmniej nie chodzi o to, że rolnicy przeszkadzają
          im w praktykach seksualnych. Nie, sprawa jest znacznie bardziej kuriozalna. Jak
          donosi miesięcznik "Charaktery", niektóre owce, podobnie jak ludzie, odczuwają
          pociąg seksualny do osobników tej samej płci. Wobec takich anomalii
          zaniepokojeni hodowcy zwrócili się do naukowców z Oregon State University o
          pomoc, ponieważ ich homoseksualne owce nie chciały się rozmnażać.

- Naukowcy postanowili przyjść z pomocą i znaleźć sposób na ich "wyleczenie" z
          marnotrawnego nawyku - donosi psychologiczny miesięcznik.

Jak podaje "Chicago Sun Times", uczeni odnotowali "znaczące sukcesy" w
          osiągnięciu równowagi hormonalnej baranów. Dzięki czemu rolnicy pewnie mogliby
          odetchnąć z ulgą…

Jednak złapanie oddechu nie jest wcale łatwe, bo wyczyn naukowców z Oregonu
          spotkał się …z falą krytyki ze strony środowisk homoseksualnych. Słynna Martina
          Navratilova, znana jako tenisistka wszech czasów stwierdziła, że działania
          uczonych to "niedopuszczalna manifestacja homofobii". Homoseksualiści chcą
          bowiem, aby owce same wybierały sobie upodobania seksualne, czyli, jak pisze
          prasa amerykańska - miały prawo do bycia gejem.

Drugie dno

Sprawa leczenia owiec z homoseksualizmu wywołała również spore zamieszanie w
          Anglii. Bowiem londyński "Times" napisał, że szef zespołu leczącego barany z
          homoseksualizmu dr Karol Roselli pracuje także nad wykorzystaniem swojej metody
          do leczenia ludzi. Wprawdzie pan Roselli zaprzeczył, jakoby prowadził takie
          badania, jednak bomba poszła w górę i "Political Affairs", "New York Times" i
          kilka innych pism poświęciło problemowi sporo miejsca. A wszystko po to, aby
          przekonać, że wprawdzie naukowcy zrozumieli mechanizmy biologiczne decydujące o
          preferencjach seksualnych, ale to wcale nie oznacza, że preferencje nie mogą
          być różne. Sęk jednak w tym, że biednym hodowcom owiec wcale nie chodziło o to,
          co kto z kim robi w zaciszu alkowy i jakie ma w związku z tym preferencje.
          Chcieli po prostu w spokoju prowadzić swój hodowlany biznes. Tymczasem
          homoseksualiści tak bardzo chcą bronić swego prawa do tego, aby nikt im do
          sypialni nie zaglądał, że są gotowi zajrzeć farmerowi do chlewika, byleby tylko
          udowodnić, że sami niczego złego nie robią.

Co gorsza, z pomocą przyszła im znana organizacja PETA walcząca o "prawa
          zwierząt" (taki Greenpeace od spraw fauny). Jak można przypuszczać, zaraz
          zaczną się bojkoty producentów z Oregonu, co może poskutkować tym, że farmerzy
          z innych stanów na wszelki wypadek przestaną zwracać uwagę na homoseksualizm
          swoich owieczek. Tym samym koszty produkcji baraniny i skór baranich wzrosną, a
          zyskają pewnie hodowcy świń i krów. Za to tym od baranów trzeba będzie dorzucić
          z budżetu jakieś dopłaty bezpośrednie, kwoty albo co insze, bo przecież
          produkcja przestanie się opłacać, ale rolnik i tak robić coś musi. Oby tylko
          wśród baranów nie wzrosła świadomość tego, że mogą swobodnie wybierać
          orientację seksualną, wtedy może się okazać, że sprawa rozejdzie się na inne
          gatunki, np. świnie. Bo wraz z ciągłym rozwojem nauki dowiadujemy się wciąż
          więcej o coraz bardziej zdumiewających praktykach seksualnych poszczególnych
          ssaków.

Wypada mieć tylko nadzieję, że wraz ze wzrostem znaczenia i wpływów organizacji
          i stowarzyszeń homoseksualistów nie dojdzie do wprowadzenia zakazu uboju
          zwierząt hodowlanych o tej samej orientacji seksualnej. Bo wtedy to będzie
          trzeba nie tylko do starości je trzymać, ale i młode owieczki ze stada im
          oddawać, a wtedy to utrzymywanie rolnictwa stanie się prawdziwym snobizmem dla
          poszczególnych rządów, które i tak trwonią na nie miliardy.

Jest i inny, w sumie oczekiwany wniosek z tej historii. Otóż weterynarze,
          radząc sobie z baranami-pederastami udowodnili, że homoseksualizm to w
          większości przypadków rozstrój hormonalny, który łatwo da się wyleczyć. I
          powinni nim się zajmować nie psychologowie czy psychiatrzy, którzy
          przegłosowali, że to wcale nie choroba, tylko endokrynolodzy.

• toja3003 Kaczyński ma rację: skąd by się dzieci brały? 22.02.07, 16:05
      • srul Re: Kaczyński ma rację: skąd by się dzieci brały? 22.02.07, 16:32
        oburzyły Irlandie, jak to brzmi. CAŁA irlandia jak długa i szroka wręcz kipi od
        niewysłowionych paroksyzmów oburzenia.Dzisiaj Irlandie a jutro Die Gantze Welt!
        Wielotysieczne manifestacje demonstrują swoja dezaprobatę dla tak
        skandalicznej, haniebnej, wołającej o pomstę do nieba i porażajacej
        wypowiedzi.To gorsze niż mowy Fuehrera na parteitagach Norymberskich. Tym
        bardziej porażajacej...że najzupełniej normalnej, logicznej i zdroworozsądkowej
        a to w "postępowej" Jewropie już normą nie jest.
        • toja3003 oburzyły Irlandię czy o b u d z i ł y ? 23.02.07, 09:43
    • krzysztof3 Homuśki nie wiedzą że trzeba plemniczka i jajeczka 22.02.07, 16:48
      Kaczyńscy to nie moja bajka, ale jestem dumny z tak postawionej kwestii przez
      Prezydenta RP. A co, mial powiedzieć "idźcie i mnóżcie się jednopłciowo"?
    • henasek Wypowiedzi prezydenta o gejach oburzyły Irlandię 22.02.07, 17:48
      Taki wstyd.!!!
      Swoje prywatne opinie powinien opowiadać bratu. Reprezentuje przecież
      Polskę, a nie LPR. Może jeszcze do niego nie dotarło, iż obejmując urząd
      Prezydenta zobowiązał się reprezentować cały naród. Zachowuje się ze swoimi
      poglądami jak chłopek z zapadłej wiochy.
      • waldam Re: Wypowiedzi prezydenta o gejach oburzyły Irlan 22.02.07, 18:06
        własnie reprezentuje naród na mocy mandatu wyborczego.
        Co do wiochy, to twój post.
    • tjedynak BRAWO KACZOR 22.02.07, 17:49
      Jedyne co można mu zarzucić w tej sprawie to że za mało im pojechał!
      "Warto zadać pytanie - czy Polska powinna była wejść do UE?"
      Warto zadać pytanie czy Polska by chciała wchodzić do takiej Unii jaką
      prezentują przeciwnicy wypowiedzi naszego El Presidente!
    • ssak5 Wypowiedzi prezydenta o gejach oburzyły Irlandię 22.02.07, 18:48
      W 100%popieram stanowisko nazego Prezydenta.To Zachod aberuje. Przezywamy
      tam ofensywe zboczenia nazywanego naukowo homoseksualizmem . Co by nie
      mowic jest to rodzaj choroby.Dla mnie obrzydliwej .Obrzydliwy jest rowniez
      trad co nie oznacza ze musimy tych ludzi potepiac i to powiezial rowniz
      naz maly dzielny Perezydent nie uginajac sie przedpresja liberalnej
      mody. Agresywne stanowisko irlandzich seksualnie chorych ludzi niech bedzie
      dla nas przestroga .Na marginesie jestem za rozwojem homoseksualizmu
      na zachodzie . Maja tez ladne kobiety niech zostana dla nas.
    • andre_kuba Wypowiedzi prezydenta o gejach oburzyły Irlandię 22.02.07, 18:56
      I znow narozrabial , jaka szkoda Panie Prezydencie!!
      • qrdebela Re: Wypowiedzi prezydenta o gejach oburzyły Irlan 22.02.07, 19:55
        andre_kuba napisał:

> I znow narozrabial , jaka szkoda Panie Prezydencie!!

ales glupi, albo gay...,

wot i wsio jak to mawiaja starozytni rosjanie

• mulla_komar Ci homoseksualisci sa jacys psychiczni. 22.02.07, 19:00
      1. Gatunek ludzki musialby wyginac gdyby wszyscy stali sie homoesksualistami.

Moze jestem ignorantem, wiec uprzejmie prosze o linki do informacji ze dwoch
      mezczyzn (lub dwie kobiety) moga splodzic potomstwo.

2. Kultura gejow.

To jest kwestia dyskusyjna. Dla mnie nie mozna tego nazwac kultura, dla gejow
      moze mozna. Nie moga jednak wymagac od kazdego ze uzna to to za kulture.

3. Prawa czlowieka.

To ze prywatne radio moze powiedziec cos co gejom sie nie podoba to nie jest
      dowod na nieprzestrzeganie praw czlowieka. To wolnosc slowa i tyle. Jesli np ja
      powiem ze Izrael zabija Palestynczykow co jest wyssanym z mlekiem matki
      antysemityzmem, nie znaczy ze Polska lamie prawa czlowieka tylko ze powiedziale
      ze 'Izrael...' itd.

Geje to juz taka grupa,ktora zawsze bedzie sie czuc dyskryminowana. Slowa 'mama'
      i 'tata' obrazaja gejow. Ustawa antydyskryminacyjna zakazujaca dyskryminacje ze
      wzgledu m.in na plec jest dobra bo 'nakazuje katofaszolom zezwalac na adopcje
      dzieci przez gejow' ale paradoksalnie DYSKRYMINUJE gejow bo zakazuje im
      dyskryminowac heteroseksualistow (nie bedzie juz lokali czy hoteli 'tylko dla
      gejow') i od razu jest placz. Korwin-Mikke pisze ze chorych na AIDS nalezaloby
      izolowac - Biedron pisze ze Korwin-Mikke jest homofobem i zieje nienawiscia.

Ta grupa jest poprostu niezrownowazona psychicznie i nie ma co jej sluchac. I
      nalzey sie cieszyc ze wkrotce wladze nad Europa przejma muzulmanie bo oni wiedza
      jak nalezy traktowac gejow, a geje beda mieli realne podstawy zeby mowic o
      dyskryminacji. Zatesknia jeszcze do czasow 'Kaczysty'.
    • lepszy_cfaniak W Angli przed wojna geje siedzialy 22.02.07, 19:12
      w wiezieniu. Z artykulu wynika ze w Iralndii bylo to przestepstwo jescze w
      latch 90tych. W Polsce juz przed II wojna geje mieli rowne prawa. To smieszne
      jak brytyjski pedal jeden Eltron JOhn czy drugi mowi Polakom co mozna a czego
      nie mozna mowic o sprawach gejow. Kaczor sto procent racji
      • wacek44 Pederastia plagą XX i XXI wieku 23.02.07, 10:25
    • lukasz.palucki Pełen tekst senatora TUTAJ (po polsku) 22.02.07, 19:52
      Panie prezydencie, jesteś hańbą swoich ludzi!

Nieprzemyślane, pełne ignorancji oraz prostackie poglądy przywódcy polskiego
      państwa są hańbiące i wyrządzą szkodę krajowi.

Byłem osobiście obrażany i atakowany przez Polaków. Gdy ja i mój partner
      szliśmy ulicą, usłyszeliśmy wyzwiska i pogróżki kierowane pod naszym adresem
      przez tych Polaków.

Po tym zdarzeniu popytałem trochę w gejowskim środowisku i dowiedziałem sie, że
      oni często atakują, oczerniają i lżą irlandzkie osoby homoseksualne. Jeden z
      gejowskich barów jest blisko polskiego baru w Dublinie. Nie zamierzam w tej
      chwili mówić, który to bar, dla dobra jego stałych klientów, którzy teraz są
      obiektem obelg. Oni przechodzą przez to samo piekło, które ci Polacy zgotowali
      młodym gejom w ich kraju.

Ci ludzie, którzy wychodzą z klubu żeby atakować ludzi są ignorantami i bardzo
      prymitywni seksualnie.

To efekt inspirowania nienawiści do gejów przez kościół w Polsce i polskie
      państwo. Jest to piekielny układ. Z pewnością całkowicie niestosowne dla
      prezydenta zaprzyjaźnionego państwa jest promowanie jego własnej ignorancji,
      zwłaszcza kosztem Irlandczyków, którzy bardzo ciężko walczyli o swoje prawa
      ludzkie i obywatelskie.

Myślę, że Kaczyński jest wstydem dla europejskiej społeczności, o czym powinien
      zostać bardzo jasno poinformowany. Sądzę, że on jest żałosnym ignorantem, a
      ponadto uważam to za wyjątkowo symptomatyczne i raczej obraźliwe, że używa
      argumentów typu "niektórzy spośród mych przyjaciół to..."

To jest bardzo jasna oznaka, jak słaba jest jego pozycja. Polska ma
      przerażające zaległości w dziedzinie praw ludzkich. Oni jeszcze mają
      antysemickie audycje w ich niektórych stacjach radiowych, które są jadowicie
      homofobiczne. To nie ich wszystkie media, ale to właśnie te stacje były ostro
      upominane przez Unię Europejską, za homofobiczne poglądy które są tak
      elokwentnie reprezentowane przez pana Kaczyńskiego.

To wymaga pytania - czy Polska była gotowa do wejścia do Unii Europejskiej? Czy
      przeszła odpowiedni test z zabezpieczenia ludzkich praw? Byłem w Warszawie i
      znam doskonale warunki, w których żyją polskie osoby homoseksualne.

Byłem także w Bułgarii, na krańcu Europy, którą moglibyście wyobrażać jako
      zacofany kraj. Podczas przygotowań do mojego przemówienia na temat Jamesa Joyce
      na zaproszenie władz w Sofii, spotkałem się z liderami gejowskiego ruchu,
      którzy właśnie wrócili z Warszawy. Pojechali tam, by wykazać solidarność z
      polskimi gejami. Byli przerażeni tym, co widzieli i słyszeli. Ludzie byli
      atakowani fizycznie i słownie. Za to ponoszą odpowiedzialność bliźniaczy
      przywódcy Kaczyńscy oraz ich przerażający rząd. Byłoby dużo lepiej dla
      prezydenta, gdyby się skierował ku prawdziwym prawom obywatelskim i ludzkim.
      Jego bardzo ograniczona inteligencja jest naznaczona przez nonsens o groźnym
      homoseksualizmie zamierzającym przejąć władzę nad naszą planetą.

Polski rząd obecnie uwstecznia się - oni zwalczają dyplomatycznie wszystkich
      swoich sąsiadów. Kaczyński chce przywrócić karę śmierci. On by bardzo chciał
      przywrócić kary za homoseksualizm, gdyby tylko mógł. Nie mam żadnych
      wątpliwości co do tego. I nie sądzę, że powinniśmy być hamowani przez polskich
      polityków-ignorantów. Głęboko wierzę, że prezydent Kaczyński nie jest emanacją
      poglądów Polaków.

Mam nadzieję, że oni będą mieli lepszy rząd, ponieważ to jest w ich interesie.
      Polska wniosła znaczący wkład w europejską cywilizację dzięki takim ludziom jak
      Fryderyk Chopin, Maria Curie, Józef Conrad i Izaak Singer. Wszyscy ci wspaniali
      ludzie zostali wychowani w Polsce. To jest zdrada przyzwoitych ludzi, gdy ten
      ignorant przyjeżdża tutaj i wygłasza swoje poglądy w ten sposób.

Senator David Norris
      • srul Re: Pełen tekst senatora TUTAJ (po polsku) 22.02.07, 20:29
        drogi senatorze, fakt ze jesteś gejem nie uprawnia cię do wygłaszania takich
        horrendalnych bredni. Zestawiania na jednej płaszczyźnie zjawisk ekstremalnych
        i nieporównywalnych w zaden racjonalnie akceptowalny sposób jednoznacznie o
        tym świadczy. Czyżby homoseksualizm odziaływał w sposób tak dalece destrukcyjny
        na mózg? Tolerowanie paranoików i zwykłych kretynów tylko dlatego ż e są
        gejami z obawy o rytualny zarzut homofobi osiagneło już rozmiary swoistego
        terroru.
        • mulla_komar A mnie zastanawia jedno. 22.02.07, 20:32
          Co to znaczy ze Polacy sa 'bardzo prymitywni seksualnie'. Znaczy co? Robia to w
          pozycji misjonarskiej czy co? Ten senator spal z tymi Polakami?
      • mulla_komar Raczej Hanba dla Iralndii 22.02.07, 20:30
        Ze ma takiego senatora. Nie bede sie znizal do jego poziomu, lepiej niech
        senator wyjdzie z jakimis argumentami, a nie wyzwiskami i obrazaniem jednaj z
        nacji europejskich.
        • srul Re: Raczej Hanba dla Iralndii 22.02.07, 20:36
          Najwiekszy przejaw wyrafinowania seksualnego to najwyraźniej stosunek analny z
          nieletnim, martwym przedstawicielem innego gatunku tej samej płci. Taki banalny
          heteroseksualny akt płciowy to objaw skrajnego prymitywizmu seksualnego
          niegodnego prawdziwego ,światłego europejczyka.
          • eat.putsy a nick srulek to niby skąd? 22.02.07, 20:45
            pomarz sobie dalej pacanie
            • mulla_komar ??? 22.02.07, 21:05
              ???
      • eat.putsy No to może jednak przejdzie do historii 22.02.07, 20:43
        ale nie tak jak Wałęsa
        • s-k-i-n Re: No to może jednak przejdzie do historii 22.02.07, 20:49
          dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi i nikt dwa razy nie zdobywa sławy z
          powodu identycznego czynu.. liczy się tylko pierwszy,,następny musi wymysleć
          coś nowego
          • srul Re: No to może jednak przejdzie do historii 22.02.07, 21:18
            "Gejowie" jak ich nazywa słynny ziejący tolerancją idiota Sergiusz Kowalski
            budują swoistą forme religii seksualnej. Jednym z kluczowych dogmatów tej
            parareligi jest ustawiczne kreowanie poczucia wykluczenia, zagrożenia i
            biadolenie o urojonej dyskryminacji. To integruje idelogicznie tą sekte, buduje
            wspólną tożsamosć i nadaje rys eksluzywizmu. Są w tym bardzo podobni do innej,
            znacznie starszej religii i nawet chętnie się do tych powinowctw odwołują.
            Konsekwentnie eskalują roszczenia, rozszerzaja pola kolejnych ustępstw pod
            rygorem oskarżen o homofobię. Jak tak dalej pójdzie zażądają parytetów
            orientacji seksualnych w parlamencie.
            • andrzej19552 Re: No to może jednak przejdzie do historii 22.02.07, 21:39
              Srul, jestes na dobrym tropie.
              Pozdrawiam
          • helmut.berlin no chyba Kaczynski właśnie wymyslił? 22.02.07, 21:31
            pierwszy polski prezydent, ktory zakazał... albo coś podobnego
        • jankos71 Re: No to może jednak przejdzie do historii 23.02.07, 21:02
          Tak jest: nie jako "Bolek", tylko Lech.
          • zbigniew.kaczynski jankos, przyznaj sie!! 23.02.07, 22:41
      • wacek44 Pedalski senator 23.02.07, 10:29
        Jakim prawem obraża polskiego prezydenta znajdującego soię w gościnie jegi
        kraju. Tolerancja polega na tym, że pederasta może ze swoim kochasiem
        przedmuchiwać kiszkę stolcową ale nie może narzucać normalnym,
        niezdegenerowanym ludziom swoich zboczonych poglądów.
        • eat.putsy wacek, zajmij się swoim wackiem 23.02.07, 11:11
      • jankos71 Re: Pełen tekst senatora TUTAJ (po polsku) 23.02.07, 20:06
        Pan senator nie odniósł się wprost do żadnej z wypowiedzi Prezydenta. Nie mógł
        tego zrobić, bo pod względem merytorycznym musiałby mu przyznać rację.
        Wypowiedź ta mu się nie podoba, więc odpowiada stekiem oszczerstw pod adresem
        Kaczyńskiego, Polaków i kościoła w Polsce. Widać wyraźnie, że to właśnie
        poglądy senatora są nieprzemyślane, pełne ignorancji oraz prostackie, hańbiące
        i wyrządzą szkodę jego krajowi.

Jeśli pan senator był kiedykolwiek obrażany i atakowany przez Polaków, czy
        kogokolwiek zresztą, to powinien był ten fakt zgłosić na Policję. Zamiast tego
        sam dokonuje nadużycia poprzez generalizowanie tego zdarzenia i obrażanie
        wszystkich Polaków.

Hańbiące jest przypisywanie nietolerancyjnych zachowań inspiracji kościoła i
        państwa polskiego. Środowiska homoseksualstów w Polsce, (w przeciwieństwie do
        Irlandii, co wynika z artykułu) cieszą się od dawna bardzo dużą tolerancją i
        śmiem twierdzić, że głównie dzięki kościołowi katolickiemu i jego nauce.
        Natomiast to co nie spotyka się z tolerancją - to publiczne obnoszenie swoich
        tendencji, a szczególnie ich seksualnego charakteru, na tej samej zasadzie co
        nie toleruje się prostytutek pod latarnią.

Należy pamiętać, że tolerancja, jak sama nazwa wskazuje, nie oznacza, jak
        chciałby pan senator, aprobaty danego zjawiska, lecz zaledwie TOLEROWANIE go,
        tak jak my obecnie musimy tolerować głupotę i złe wychowanie pana senatora.
        • zbigniew.kaczynski jankos ty zdrajco 23.02.07, 22:42
    • cygan37 Re: Wypowiedzi prezydenta o gejach oburzyły Irlan 22.02.07, 23:00
      Nieznośne się staje gdy my zdrowi, normalni ludzie mający żony i dzieci
      zaczynamy być traktowani jak mniej trendy.
      Tak nie może być i nawet jeśli chwilowo homoseksualiści zyskują poklask wśród
      zdezorientowanych bo zespolonych w zapiekłej nienawiści do braci Kaczyńskich to
      nie znaczy, że nie mają alternatywy innej niż bycie homo.
      Przelejcie swoje frustracje na twórczą dyskusję z poczynaniami PiS-u bo jest
      jeszcze bezmiar zła do wyplenienia a nie odmrażajcie uszu "na złość babci".
      Polska czeka na wasze czyny a nie na wasze beztroskie pławienie się w
      dekadenckim błotku homoseksualnym. Skończy się beztroska, trzeba będzie pójść
      do pracy, zdobyć mieszkanie, założyć rodzinę i dekadencja wyparuje z
      rozgorączkowanych głów.
      I tylko ci nieliczni wasi guru pozostaną sami ze swoją samotnością, zarosną
      kołtunem i tyle zostanie im z tej tolerancji do homoseksualizmu.
      Pozostanie im żal i zazdrość, że nie potrafili kiedy trzeba wziąć losu w swoje
      ręce i znormalnieć.
      A Polacy w Irlandii to w swojej masie ludzie ze zdrowym kręgosłupem moralnym i
      swoim przykładem do rodziny, do wiary i tradycji jeszcze nawrócą tych niby tak
      poprawnych Irlandczyków.
      Już dziś kościół anglikański skłania się do pojednania z Watykanem bo może
      Henryk VIII nie był znowu tak dobrym przykładem gdy wyparł się Boga i wiary.
      Niepostrzeżenie ci zdławieni nibypoprawnością homoseksualistów zaczną na
      przykładzie Polaków zauważać własną poprawność i rację.
      Bo kropla skałę drąży.
    • h.e.y.s.t Stop Promocji Katolicyzmu !!! 22.02.07, 23:49
      Promowanie katolicyzmu jest bardziej zgubne w skutkach. Gdyby każdy złożył śluby czystości i został księdzem albo zakonnicą ród ludzki by już dawno wyginął. :-) :-) :-)

BTW, ile dzieci ma Jarosław Kaczyński ???
    • imprezagt Oburzenie po stwierdzeniu prawydy?!?!?! 23.02.07, 00:28
      Chyba tylko lewacki margines się oburzył. Oni nie maja nic ciekawego do roboty.

Im więcej homoseksualistów w populacji tym mniej prokreacji. A jej brak
      prowadzi do wymierania społeczeństwa. Proste jak drut chyba.
      • ddyzma5 Re: Oburzenie po stwierdzeniu prawydy?!?!?! 23.02.07, 09:33
        imprezagt napisał:

> Chyba tylko lewacki margines się oburzył. Oni nie maja nic ciekawego do
        roboty.
        >
        > Im więcej homoseksualistów w populacji tym mniej prokreacji. A jej brak
        > prowadzi do wymierania społeczeństwa. Proste jak drut chyba.
        >
        Masz racje , to tylko chyba lewacy mogą być tak ograniczeni.
        Ich ograniczenie polega, w tym przypadku, na zapaści umysłowej, która im nie
        pozwoliła zrozumieć iż tu mamy do czynienia z ludźmi cierpiącymi na zaburzenie
        w orientacji seksualnej. Kaczyński ma moim zdaniem w tym przypadku racje.
    • peerelski spoko, spoko, geje to som w Lundon 23.02.07, 09:16
      a nie w Dublinie
    • tom1003 Wypowiedzi prezydenta o gejach oburzyły Irlandię 23.02.07, 09:49
      Polska kiedyś też oburzyła hitlerowskie Niemcy.
      • michnischerbeobachter Re: Wypowiedzi prezydenta o gejach oburzyły Irlan 23.02.07, 10:38
        no to raz jeszcze:
        Wyleczyli rogatych gejów

Bartłomiej Rabij

Reformy rolne, nacjonalizacje i uwłaszczenia, huragany, dopłaty bezpośrednie i
        ceny gwarantowane, choroba wściekłych krów ani wiele innych kataklizmów
        spadających na hodowców roślin i zwierząt nie zdołały jeszcze zniszczyć zapału
        rolników. Jednak kto wie, czy hodowców nie zmogą homoseksualiści i to
        bynajmniej nie ze względu na nachalność swoich zalotów…

Hodowcy zwierząt, które miliony klientów każdego dnia zjadają w formie steków,
        kiełbas i pasztetów, mają się w dzisiejszych czasach szczególnie ciężko. Bo
        wszelkiej maści wegetarianie i weganie namawiają do mięsnej wstrzemięźliwości,
        a obrońcy "praw zwierząt" każdego posiadacza skórzanej kurtki czy kożucha
        traktują niczym zbrodniarzy wojennych.

Geje barany

Od niedawna do grona tych, którzy mogą jeszcze bardziej zaszkodzić rolnictwu,
        dołączyli homoseksualiści. Bynajmniej nie chodzi o to, że rolnicy przeszkadzają
        im w praktykach seksualnych. Nie, sprawa jest znacznie bardziej kuriozalna. Jak
        donosi miesięcznik "Charaktery", niektóre owce, podobnie jak ludzie, odczuwają
        pociąg seksualny do osobników tej samej płci. Wobec takich anomalii
        zaniepokojeni hodowcy zwrócili się do naukowców z Oregon State University o
        pomoc, ponieważ ich homoseksualne owce nie chciały się rozmnażać.

- Naukowcy postanowili przyjść z pomocą i znaleźć sposób na ich "wyleczenie" z
        marnotrawnego nawyku - donosi psychologiczny miesięcznik.

Jak podaje "Chicago Sun Times", uczeni odnotowali "znaczące sukcesy" w
        osiągnięciu równowagi hormonalnej baranów. Dzięki czemu rolnicy pewnie mogliby
        odetchnąć z ulgą…

Jednak złapanie oddechu nie jest wcale łatwe, bo wyczyn naukowców z Oregonu
        spotkał się …z falą krytyki ze strony środowisk homoseksualnych. Słynna Martina
        Navratilova, znana jako tenisistka wszech czasów stwierdziła, że działania
        uczonych to "niedopuszczalna manifestacja homofobii". Homoseksualiści chcą
        bowiem, aby owce same wybierały sobie upodobania seksualne, czyli, jak pisze
        prasa amerykańska - miały prawo do bycia gejem.

Drugie dno

Sprawa leczenia owiec z homoseksualizmu wywołała również spore zamieszanie w
        Anglii. Bowiem londyński "Times" napisał, że szef zespołu leczącego barany z
        homoseksualizmu dr Karol Roselli pracuje także nad wykorzystaniem swojej metody
        do leczenia ludzi. Wprawdzie pan Roselli zaprzeczył, jakoby prowadził takie
        badania, jednak bomba poszła w górę i "Political Affairs", "New York Times" i
        kilka innych pism poświęciło problemowi sporo miejsca. A wszystko po to, aby
        przekonać, że wprawdzie naukowcy zrozumieli mechanizmy biologiczne decydujące o
        preferencjach seksualnych, ale to wcale nie oznacza, że preferencje nie mogą
        być różne. Sęk jednak w tym, że biednym hodowcom owiec wcale nie chodziło o to,
        co kto z kim robi w zaciszu alkowy i jakie ma w związku z tym preferencje.
        Chcieli po prostu w spokoju prowadzić swój hodowlany biznes. Tymczasem
        homoseksualiści tak bardzo chcą bronić swego prawa do tego, aby nikt im do
        sypialni nie zaglądał, że są gotowi zajrzeć farmerowi do chlewika, byleby tylko
        udowodnić, że sami niczego złego nie robią.

Co gorsza, z pomocą przyszła im znana organizacja PETA walcząca o "prawa
        zwierząt" (taki Greenpeace od spraw fauny). Jak można przypuszczać, zaraz
        zaczną się bojkoty producentów z Oregonu, co może poskutkować tym, że farmerzy
        z innych stanów na wszelki wypadek przestaną zwracać uwagę na homoseksualizm
        swoich owieczek. Tym samym koszty produkcji baraniny i skór baranich wzrosną, a
        zyskają pewnie hodowcy świń i krów. Za to tym od baranów trzeba będzie dorzucić
        z budżetu jakieś dopłaty bezpośrednie, kwoty albo co insze, bo przecież
        produkcja przestanie się opłacać, ale rolnik i tak robić coś musi. Oby tylko
        wśród baranów nie wzrosła świadomość tego, że mogą swobodnie wybierać
        orientację seksualną, wtedy może się okazać, że sprawa rozejdzie się na inne
        gatunki, np. świnie. Bo wraz z ciągłym rozwojem nauki dowiadujemy się wciąż
        więcej o coraz bardziej zdumiewających praktykach seksualnych poszczególnych
        ssaków.

Wypada mieć tylko nadzieję, że wraz ze wzrostem znaczenia i wpływów organizacji
        i stowarzyszeń homoseksualistów nie dojdzie do wprowadzenia zakazu uboju
        zwierząt hodowlanych o tej samej orientacji seksualnej. Bo wtedy to będzie
        trzeba nie tylko do starości je trzymać, ale i młode owieczki ze stada im
        oddawać, a wtedy to utrzymywanie rolnictwa stanie się prawdziwym snobizmem dla
        poszczególnych rządów, które i tak trwonią na nie miliardy.

Jest i inny, w sumie oczekiwany wniosek z tej historii. Otóż weterynarze,
        radząc sobie z baranami-pederastami udowodnili, że homoseksualizm to w
        większości przypadków rozstrój hormonalny, który łatwo da się wyleczyć. I
        powinni nim się zajmować nie psychologowie czy psychiatrzy, którzy
        przegłosowali, że to wcale nie choroba, tylko endokrynolodzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka