tosiek24 Re: Prezydent: Jeszcze w maju 2006 r. niszczono d 10.03.07, 21:07 To potwierdza, ze pan prezydent i pan premier, oboje Kaczyńscy, są gamonie i d....y wołowe.W maju ubr. kiedy to ponoć niszczono dokumenty, oni byli przy władzy już od wielu miesięcy.I nie potrafili zapobiedz niszczeniu tych akt ? Znaczy, że postwiona wcześniej teza o ich nieudacznictwie została dowiedziona ! Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Akta, smiecie niszczylo wsi wbrew rozkazom 10.03.07, 21:13 Warszawy, w ramach lojalnosci wobec Moskwy.Jeszcze okaze sie, kto mial racje przy tym pomieszaniu wektorow lojalnosci.PodobnoPutin nie placi jak nalezy.Chyba, ze polonem. Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Prezydent: Jeszcze w maju 2006 r. niszczono d 10.03.07, 21:15 Wiesz jakto z tym WSI bylo - maj byl zimny, kaloryfery nie grzaly wiec chopcy napalili w piecu. I o co ten caly zamet? Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Guzik prawda, mogli palic onuckami z gumofilc 10.03.07, 21:20 Masz racje Grisz , mogli. Ale wiesz kogo brali do WSI. "Nie matura - - lecz chec szczera zrobi z ciebie WSI oficera" Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Prezydent: Jeszcze w maju 2006 r. niszczono d 10.03.07, 21:17 Pezydent i Premier robia troche odsyfiania Polski.Wiadomo to kuracja bolesna dla syfow wrodzonych - dzieci syfilitykow z KC PZPR tak broniacych WSI na tym forum. Ha,ha,ha,ha,ha Odpowiedz Link Zgłoś
popelina2005 [...] 10.03.07, 21:22 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 [...] 10.03.07, 21:56 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zenutek Toć to już i PiS zamieszany????? 10.03.07, 22:37 Toć to już i PiS zamieszany w WSI??? Panie prezydencie, zastanów się Pan co mówisz... Przecież MON i służby specjalne były opanowane (raczej odzyskane) przez PiS już na jesieni 2005. Jeśli to prawda to Wassermanna trzeba aresztować w świetle kamer TVP (był koordynatorem służb specjalnych), Sikorskiemu postawić zarzut ogłoszony w Radiu Maryja (minister MON pod który podlegały WSI), Szczygłę wtrącić do więzienia (był wiceministrem MON odpowiedzialnym za służby specjalne w pierwszych 7 miesiącach rządzenia tej koalicji). Postawić Marcinkiewicza przed Trybunał Stanu za brak nadzoru nad archiwami WSI i wielu jego doradców. Trudno się mówi - swoich trzeba poświęcić dla sprawy... "Brak dowodów nie stanowi, że ich nie było, ale że zostały zniszczone" (min. Ziobro na konferencji z niszczarką). Wyrok do w/w może być tylko jeden - 10 lat pozbawienia wolności za doprowadzenie do zniszczenia dowodów inwigilacji Pana Prezydenta i jego brata Premiera. Ministrze Ziobro do roboty!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hanklo Ojciec 10.03.07, 22:44 Czy ojciec rydzyk wydal juz wytyczn do tego tematu-nie wiem czy sie juz oburzac czy mam poczekac Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecien45 Prawda,tutaj chwalą: <a href="http://www.liechtenstein.li/" target 10.03.07, 23:04 Chwalący głos z zachodu: www.liechtenstein.li/ Odpowiedz Link Zgłoś
noelkabat Prezydent-tworca Telegrafu 10.03.07, 23:28 nie ulega watpliwosci, ze Kaczynscy sa bezposrednio zwiazani z afera Telegrafu; rowniez sprawa "Sfalszowanej teczki" Lachujarka budzi watpliwosci: jak to jest mozliwe, ze wszystkie teczki sa prawdziwe i tylko jedna, wlasnie Jaroslawa K. jest sfalszowana. Odpowiedz Link Zgłoś
noelkabat Re: Prawda-ala 10.03.07, 23:37 piekna historyjka! w sam raz na dobry film science fiction o przeszlosci, ... ktora juz malo kogo interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
radoslawdobry Prezydent: "mam sygnały..." 10.03.07, 23:52 sygnały dymne Indian czy ptasia grypa spod Moskwy Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk1 Re: Prezydent: Jeszcze w maju 2006 r. niszczono d 10.03.07, 23:55 Mamy nowego pomocnika galby, palestrino i innych. Witamu niejakiego s-k-i-n-a. Ile dostajesz srebrników? Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk1 Re: Prezydent: Jeszcze w maju 2006 r. niszczono d 10.03.07, 23:57 s-k-i-n napisał: > to tylko potwierdza że ta organizacja była na wskroś przestepcza Mamy nowego pomocnika galby, palestrino i innych. Witamu niejakiego s-k-i-n-a. Odpowiedz Link Zgłoś
kartoflisko A, ty smieciu, pracujesz za darmo? 11.03.07, 02:32 kropekuk1 napisał: > s-k-i-n napisał: > > > to tylko potwierdza że ta organizacja była na wskroś przestepcza > > > Mamy nowego pomocnika galby, palestrino i innych. Witamu niejakiego s-k-i-n- a. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Ale żeby kartofel pływał w szambie??? 10.03.07, 23:59 Coś temu ojcu Dyrektorowi się po....ło. Tak porównywać szambo z Pałacem Prezydenckim??? To tak jak puszkę pandory do hierarchii Katolickiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kartoflisko Ale żeby pedal pływał w szambie??? 11.03.07, 02:21 Zajmij sie swoim odbytem "kozaczku". Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Strajk psychiatrow w Polsce, czy co ???? 11.03.07, 00:18 Czy w Polsce trwa bezterminowy strajk psychiatrow ? Dlaczego ten ciezko chory na "glowe" osobnik mieniacy sie prezydentem nie jest poddany koniecznej kuracji i jako osobnik bardzo grozny dla otoczenia nie jest jeszcze spetany w kaftan z dlugimi rekawami ? Jak dlugo jeszce "ludzie psychiczni" beda rzadzic Polska ? Kaczory11 Odpowiedz Link Zgłoś
mim05 Re: Prezydent-tworca nowego ladu 11.03.07, 00:20 A czy nierealny jest taki scenariusz: W 1992 Antek-Policmajster wyciąga trefne kwity i teraz mówi: "A ja coś mam". Odpowiedz Link Zgłoś
drbob20 Re: Prezydent: Jeszcze w maju 2006 r. niszczono d 11.03.07, 00:50 prezydenciku! nie cytuj lenina tylko naucz sie po np. angielsku! wyjdz ze swojego swiatopogladowego zascianka i zrozum ze nikt powazny nie ma ochoty 'wrabiac' blizniakow bo oni sa po prostu za mali zeby sie nimi na powaznie zajmowac. przypadkowo dorwali sie do wladzy i psuja swoim zacietrzewieniem, swoim brzydkim, zawistnym polactwem, swoja nieumiejetnoscia rozmowy, swim glupawym moralizatorswem. kaczynskich nikt normalny przeciez nie wybieral po to zeby zakazywali sprzedazy tabletek antykoncepcyjnych, zamykali supermarkety w niedziele, czy tez zeby paranoicznie oskrzali np. pana welese ze byl w zomo a nawet na rosyjskiej pensji. przyznaje jestem w 'UKLADZIE', pracuje, mysle, lubie rozrywki, mam komputer, a rowniez jezdze na rowerze i zbieram znaczki pocztowe. z wyksztalcenia niestety ekolog. Odpowiedz Link Zgłoś
oblewai Re: Prezydent: Jeszcze w maju 2006 r. niszczono d 11.03.07, 01:52 gawiedz ma wierzyc ze papiury spalono, i nie ma podkladek bo spopielono je, aby sypac na glowy grzesznikow, po kopie mozna sie zglosic a niekiedy i po orginaly do duzego brata za wody lub rzeki oni maja je w swoich archiwach. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnycenzor Ja protestuje.Dlaczego moje akta zostały zniszczon 11.03.07, 01:53 Tak wiernie służyłam mojej ojczyźnie, zawsze donosiłam moim przełożonym na swoich wrogów. I co i nic!!! Sram na nowe służby. Wczoraj przyszli i też podpisałam. To już rutyna. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnycenzor Też wale na każdego boga wypocinami swego Ego 11.03.07, 02:19 Smrwykieghnaurakilgerkolamnomybiachol. Mówiłem do swego boga językiem znanym mnie i jemu. Reszta: spieprzać dzidy. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Towarzyszu Lechu, 11.03.07, 05:30 Czy i Wasza kartoteka została zniszczona, czy też była to tylko kolejna "fałszywka"? Czy zniszczono teczkę TW "Hiacynta", Waszego, Towarzyszu, kurduplobliźniaka? Czy jeszcze niedawno nie szalał w teczkach WSI towarzysz Szmacierewicz? Może by się tym zajął towarzysz zero? Odpowiedz Link Zgłoś
tukot boszz.... 11.03.07, 07:34 czy tym kaczym po.ebom już tak do końca zostanie? przez następne 3 lata nic tylko teczki, macierewicz, wsi itd. polacy już tm rzygają. czy to wreszcie dotrze do tych zakutych kaczych łbów??? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: boszz.... 11.03.07, 07:45 Ciekawe do czego Macierewiczowi sluza dwie najnowszej generacji niszczarki dokumentow z ktorymi zamknal sie w pomieszczeniach WSI? Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Admin zaszalal wczoraj z nozyczkami cenzora 11.03.07, 08:11 i w ten sposob w ramach walki zopresyjnym rezymem " kaczyzmu " popisal sie doswiadczeniem prosto z Mysiej.Jesli bylo to utrata cnoty, mam nadzieje, ze nie bolalo. Przypominam jednak, ze wycinanie czlowieka nie rozwiazuje problemu; on i jego poglady nadal zyja.Eppur si muove. Odpowiedz Link Zgłoś
beatlemarek To potwierdza zły czy też wręcz 11.03.07, 08:15 brak nadzoru nad WSI.I nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
december70 Re: To potwierdza zły czy też wręcz 11.03.07, 09:07 Panie Prezydencie,jeżeli to prawda to dlaczgo wasza wysokość nie znalazła się w inkryminowanym raporcie o likwidacji WSI za brak nadzoru. Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew_wos Prezydent: Jeszcze w maju 2006 r. niszczono dok.. 11.03.07, 08:36 i co z tego,mnie to gó.. obchodziZapewnijcie oszołomy likwidację bezrobocia - bo i tak nie macie się czym pochwalić!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto Przestań pier.... facet 11.03.07, 08:46 Na tej zasadzie mogę zacząć opowiadać, że sam jesteś agentem, a dokumenty zostały zniszczone. Albo masz jakieś cholerne kwity, albo morda w kubeł - taka powinna obowiązywać zasada. Odpowiedz Link Zgłoś
trzeci_blizniak Lesiu, to nie ten film. Kwity palili we "Psach" 11.03.07, 09:07 Dukaczewski byłby idiotą, gdyby znając waszą miłość do WSI i Antkową do swojej osoby szykował sobie stryczek. A tak wogóle, to coś te służby jednak o was wiedziały, oj czegoś się obawiacie - inaczej by nie paradował w pagonach generalskich. Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Mlyny sprawiedliwosci miela powoli ale skutecznie 11.03.07, 09:21 i moze juz wkrotce epolety przyjdzie zamienic na naszywke starszego celi.Daj Boze. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 grisza14.. Twierdzisz że czas Kaczyńskich wsadzic? 11.03.07, 13:50 do tiurmy? Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Pierot6 uwazaj, bo admin spi i Ci nie pomoze jak 11.03.07, 13:53 wczoraj.Bedzie Ci lyso. Odpowiedz Link Zgłoś
neptus Re: Prezydent: Jeszcze w maju 2006 r. niszczono d 11.03.07, 10:13 Ta wypowiedź to kolejny dowód, ze ludzi z ptasimi mózgami i chorych psychicznie nalezy izolowac od dostepu do władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: Prezydent: Jeszcze w maju 2006 r. niszczono d 11.03.07, 11:20 dlatego też robimy wszystko by na stałe odizolować od koryta PO i SLD Odpowiedz Link Zgłoś
aquarius43 Prezydent: Jeszcze w maju 2006 r. niszczono dok.. 11.03.07, 12:25 A kto zatuszował sprawę FOZZ?Bo ja nie.I skąd płynęły pieniążki dla Porozumienia Centrum braci bliżnaków?Domagam się rzetelnego śledztwa i powołania komisji sejmowej do wyjaśnienia udziału osób z kręgu władz państwowych i wymiaru sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Prezydent: Jeszcze w maju 2006 r. niszczono d 11.03.07, 12:50 Spuscic wode po WSI. Czas na nowe gowno do spuszczania. Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Prezydent: Jeszcze w maju 2006 r. niszczono d 11.03.07, 12:51 Spuscic wode po WSI. Nastepne gowno w kolejce do spuszczania. Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: Prezydent: Jeszcze w maju 2006 r. niszczono d 11.03.07, 22:10 chyba się zatkało..czymś to trzeba będzie przepchnąć Odpowiedz Link Zgłoś