Dodaj do ulubionych

Prezydent: Jeszcze w maju 2006 r. niszczono dok...

• tosiek24 Re: Prezydent: Jeszcze w maju 2006 r. niszczono d 10.03.07, 21:07
      To potwierdza, ze pan prezydent i pan premier, oboje Kaczyńscy, są gamonie i
      d....y wołowe.W maju ubr. kiedy to ponoć niszczono dokumenty, oni byli przy
      władzy już od wielu miesięcy.I nie potrafili zapobiedz niszczeniu tych akt ?
      Znaczy, że postwiona wcześniej teza o ich nieudacznictwie została dowiedziona !
      • grisza14 Akta, smiecie niszczylo wsi wbrew rozkazom 10.03.07, 21:13
        Warszawy, w ramach lojalnosci wobec Moskwy.Jeszcze okaze sie, kto mial racje
        przy tym pomieszaniu wektorow lojalnosci.PodobnoPutin nie placi jak
        nalezy.Chyba, ze polonem.
      • leonard3 Re: Prezydent: Jeszcze w maju 2006 r. niszczono d 10.03.07, 21:15
        Wiesz jakto z tym WSI bylo - maj byl zimny, kaloryfery nie grzaly wiec chopcy
        napalili w piecu. I o co ten caly zamet?
        • grisza14 Guzik prawda, mogli palic onuckami z gumofilcow 10.03.07, 21:16
          • leonard3 Re: Guzik prawda, mogli palic onuckami z gumofilc 10.03.07, 21:20
            Masz racje Grisz , mogli. Ale wiesz kogo brali do WSI. "Nie matura -
            - lecz chec szczera zrobi z ciebie WSI oficera"
        • leonard3 Re: Prezydent: Jeszcze w maju 2006 r. niszczono d 10.03.07, 21:17
          Pezydent i Premier robia troche odsyfiania Polski.Wiadomo to kuracja bolesna
          dla syfow wrodzonych - dzieci syfilitykow z KC PZPR tak broniacych WSI na tym
          forum. Ha,ha,ha,ha,ha
          • popelina2005 [...] 10.03.07, 21:22
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • jacekm22 [...] 10.03.07, 21:56
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • zenutek Toć to już i PiS zamieszany????? 10.03.07, 22:37
      Toć to już i PiS zamieszany w WSI??? Panie prezydencie, zastanów się Pan co
      mówisz... Przecież MON i służby specjalne były opanowane (raczej odzyskane)
      przez PiS już na jesieni 2005. Jeśli to prawda to Wassermanna trzeba aresztować
      w świetle kamer TVP (był koordynatorem służb specjalnych), Sikorskiemu postawić
      zarzut ogłoszony w Radiu Maryja (minister MON pod który podlegały WSI),
      Szczygłę wtrącić do więzienia (był wiceministrem MON odpowiedzialnym za służby
      specjalne w pierwszych 7 miesiącach rządzenia tej koalicji). Postawić
      Marcinkiewicza przed Trybunał Stanu za brak nadzoru nad archiwami WSI i wielu
      jego doradców. Trudno się mówi - swoich trzeba poświęcić dla sprawy... "Brak
      dowodów nie stanowi, że ich nie było, ale że zostały zniszczone" (min. Ziobro
      na konferencji z niszczarką). Wyrok do w/w może być tylko jeden - 10 lat
      pozbawienia wolności za doprowadzenie do zniszczenia dowodów inwigilacji Pana
      Prezydenta i jego brata Premiera. Ministrze Ziobro do roboty!!!!
    • hanklo Ojciec 10.03.07, 22:44
      Czy ojciec rydzyk wydal juz wytyczn do tego tematu-nie wiem czy sie juz oburzac
      czy mam poczekac
    • kwiecien45 Prawda,tutaj chwalą: <a href="http://www.liechtenstein.li/" target 10.03.07, 23:04
      Chwalący głos z zachodu:

www.liechtenstein.li/
    • noelkabat Prezydent-tworca Telegrafu 10.03.07, 23:28
      nie ulega watpliwosci, ze Kaczynscy sa bezposrednio zwiazani z afera Telegrafu;
      rowniez sprawa "Sfalszowanej teczki" Lachujarka budzi watpliwosci: jak to jest
      mozliwe, ze wszystkie teczki sa prawdziwe i tylko jedna, wlasnie Jaroslawa K.
      jest sfalszowana.
    • noelkabat Re: Prawda-ala 10.03.07, 23:37
      piekna historyjka! w sam raz na dobry film science fiction o przeszlosci,
      ... ktora juz malo kogo interesuje.
    • radoslawdobry Prezydent: "mam sygnały..." 10.03.07, 23:52
      sygnały dymne Indian czy ptasia grypa spod Moskwy
    • kropekuk1 Re: Prezydent: Jeszcze w maju 2006 r. niszczono d 10.03.07, 23:55
      Mamy nowego pomocnika galby, palestrino i innych. Witamu niejakiego s-k-i-n-a.
      Ile dostajesz srebrników?
    • kropekuk1 Re: Prezydent: Jeszcze w maju 2006 r. niszczono d 10.03.07, 23:57
      s-k-i-n napisał:

> to tylko potwierdza że ta organizacja była na wskroś przestepcza

Mamy nowego pomocnika galby, palestrino i innych. Witamu niejakiego s-k-i-n-a.
      • kartoflisko A, ty smieciu, pracujesz za darmo? 11.03.07, 02:32
        kropekuk1 napisał:

> s-k-i-n napisał:
        >
        > > to tylko potwierdza że ta organizacja była na wskroś przestepcza
        >
        >
        > Mamy nowego pomocnika galby, palestrino i innych. Witamu niejakiego s-k-i-n-
        a.
    • kozaczek3 Ale żeby kartofel pływał w szambie??? 10.03.07, 23:59
      Coś temu ojcu Dyrektorowi się po....ło.
      Tak porównywać szambo z Pałacem Prezydenckim???
      To tak jak puszkę pandory do hierarchii Katolickiej.
      • kartoflisko Ale żeby pedal pływał w szambie??? 11.03.07, 02:21
        Zajmij sie swoim odbytem "kozaczku".
    • kaczory11 Strajk psychiatrow w Polsce, czy co ???? 11.03.07, 00:18
      Czy w Polsce trwa bezterminowy strajk psychiatrow ? Dlaczego ten ciezko chory
      na "glowe" osobnik mieniacy sie prezydentem nie jest poddany koniecznej kuracji
      i jako osobnik bardzo grozny dla otoczenia nie jest jeszcze spetany w kaftan z
      dlugimi rekawami ?
      Jak dlugo jeszce "ludzie psychiczni" beda rzadzic Polska ?
      Kaczory11
    • mim05 Re: Prezydent-tworca nowego ladu 11.03.07, 00:20
      A czy nierealny jest taki scenariusz: W 1992 Antek-Policmajster wyciąga trefne
      kwity i teraz mówi: "A ja coś mam".
    • drbob20 Re: Prezydent: Jeszcze w maju 2006 r. niszczono d 11.03.07, 00:50
      prezydenciku! nie cytuj lenina tylko naucz sie po np. angielsku! wyjdz ze
      swojego swiatopogladowego zascianka i zrozum ze nikt powazny nie ma
      ochoty 'wrabiac' blizniakow bo oni sa po prostu za mali zeby sie nimi na
      powaznie zajmowac. przypadkowo dorwali sie do wladzy i psuja swoim
      zacietrzewieniem, swoim brzydkim, zawistnym polactwem, swoja nieumiejetnoscia
      rozmowy, swim glupawym moralizatorswem. kaczynskich nikt normalny przeciez nie
      wybieral po to zeby zakazywali sprzedazy tabletek antykoncepcyjnych, zamykali
      supermarkety w niedziele, czy tez zeby paranoicznie oskrzali np. pana welese ze
      byl w zomo a nawet na rosyjskiej pensji. przyznaje jestem w 'UKLADZIE',
      pracuje, mysle, lubie rozrywki, mam komputer, a rowniez jezdze na rowerze i
      zbieram znaczki pocztowe. z wyksztalcenia niestety ekolog.
      • oblewai Re: Prezydent: Jeszcze w maju 2006 r. niszczono d 11.03.07, 01:52
        gawiedz ma wierzyc ze papiury spalono, i nie ma podkladek bo spopielono je, aby
        sypac na glowy grzesznikow, po kopie mozna sie zglosic a niekiedy i po orginaly
        do duzego brata za wody lub rzeki oni maja je w swoich archiwach.
    • czarnycenzor Ja protestuje.Dlaczego moje akta zostały zniszczon 11.03.07, 01:53
      Tak wiernie służyłam mojej ojczyźnie, zawsze donosiłam moim przełożonym na
      swoich wrogów.
      I co i nic!!!
      Sram na nowe służby.
      Wczoraj przyszli i też podpisałam.
      To już rutyna.
      Amen.
    • czarnycenzor Też wale na każdego boga wypocinami swego Ego 11.03.07, 02:19
      Smrwykieghnaurakilgerkolamnomybiachol.
      Mówiłem do swego boga językiem znanym mnie i jemu.
      Reszta:
      spieprzać dzidy.
      Amen.
    • mark.parker Towarzyszu Lechu, 11.03.07, 05:30
      Czy i Wasza kartoteka została zniszczona, czy też była to tylko kolejna
      "fałszywka"? Czy zniszczono teczkę TW "Hiacynta", Waszego, Towarzyszu,
      kurduplobliźniaka? Czy jeszcze niedawno nie szalał w teczkach WSI towarzysz
      Szmacierewicz? Może by się tym zajął towarzysz zero?
    • tukot boszz.... 11.03.07, 07:34
      czy tym kaczym po.ebom już tak do końca zostanie?
      przez następne 3 lata nic tylko teczki, macierewicz, wsi itd.

polacy już tm rzygają.
      czy to wreszcie dotrze do tych zakutych kaczych łbów???
      • x2468 Re: boszz.... 11.03.07, 07:45
        Ciekawe do czego Macierewiczowi sluza dwie najnowszej generacji niszczarki
        dokumentow z ktorymi zamknal sie w pomieszczeniach WSI?
        • grisza14 Admin zaszalal wczoraj z nozyczkami cenzora 11.03.07, 08:11
          i w ten sposob w ramach walki zopresyjnym rezymem " kaczyzmu " popisal sie
          doswiadczeniem prosto z Mysiej.Jesli bylo to utrata cnoty, mam nadzieje, ze nie
          bolalo. Przypominam jednak, ze wycinanie czlowieka nie rozwiazuje problemu; on
          i jego poglady nadal zyja.Eppur si muove.
    • beatlemarek To potwierdza zły czy też wręcz 11.03.07, 08:15
      brak nadzoru nad WSI.I nic więcej.
      • december70 Re: To potwierdza zły czy też wręcz 11.03.07, 09:07
        Panie Prezydencie,jeżeli to prawda to dlaczgo wasza wysokość nie znalazła się
        w inkryminowanym raporcie o likwidacji WSI za brak nadzoru.
    • zbigniew_wos Prezydent: Jeszcze w maju 2006 r. niszczono dok.. 11.03.07, 08:36
      i co z tego,mnie to gó.. obchodziZapewnijcie oszołomy likwidację bezrobocia -
      bo i tak nie macie się czym pochwalić!!!!!!!!!!!!!!!!
    • abstracto Przestań pier.... facet 11.03.07, 08:46
      Na tej zasadzie mogę zacząć opowiadać, że sam jesteś agentem, a dokumenty
      zostały zniszczone. Albo masz jakieś cholerne kwity, albo morda w kubeł - taka
      powinna obowiązywać zasada.
    • trzeci_blizniak Lesiu, to nie ten film. Kwity palili we "Psach" 11.03.07, 09:07
      Dukaczewski byłby idiotą, gdyby znając waszą miłość do WSI i Antkową do swojej
      osoby szykował sobie stryczek. A tak wogóle, to coś te służby jednak o was
      wiedziały, oj czegoś się obawiacie - inaczej by nie paradował w pagonach
      generalskich.
      • grisza14 Mlyny sprawiedliwosci miela powoli ale skutecznie 11.03.07, 09:21
        i moze juz wkrotce epolety przyjdzie zamienic na naszywke starszego celi.Daj
        Boze.
        • pierot6 grisza14.. Twierdzisz że czas Kaczyńskich wsadzic? 11.03.07, 13:50
          do tiurmy?
          • grisza14 Pierot6 uwazaj, bo admin spi i Ci nie pomoze jak 11.03.07, 13:53
            wczoraj.Bedzie Ci lyso.
    • neptus Re: Prezydent: Jeszcze w maju 2006 r. niszczono d 11.03.07, 10:13
      Ta wypowiedź to kolejny dowód, ze ludzi z ptasimi mózgami i chorych psychicznie
      nalezy izolowac od dostepu do władzy.
      • s-k-i-n Re: Prezydent: Jeszcze w maju 2006 r. niszczono d 11.03.07, 11:20
        dlatego też robimy wszystko by na stałe odizolować od koryta PO i SLD
    • aquarius43 Prezydent: Jeszcze w maju 2006 r. niszczono dok.. 11.03.07, 12:25
      A kto zatuszował sprawę FOZZ?Bo ja nie.I skąd płynęły pieniążki dla
      Porozumienia Centrum braci bliżnaków?Domagam się rzetelnego śledztwa i
      powołania komisji sejmowej do wyjaśnienia udziału osób z kręgu władz
      państwowych i wymiaru sprawiedliwości.
      • leonard3 Re: Prezydent: Jeszcze w maju 2006 r. niszczono d 11.03.07, 12:50
        Spuscic wode po WSI. Czas na nowe gowno do spuszczania.
        • leonard3 Re: Prezydent: Jeszcze w maju 2006 r. niszczono d 11.03.07, 12:51
          Spuscic wode po WSI. Nastepne gowno w kolejce do spuszczania.
          • s-k-i-n Re: Prezydent: Jeszcze w maju 2006 r. niszczono d 11.03.07, 22:10
            chyba się zatkało..czymś to trzeba będzie przepchnąć

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka