lewy_kaczor 04.04.07, 07:04 godny koalicjant Jarosława K. z tej Samoobrony... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cozano "Odnowa moralna" 04.04.07, 07:13 Toz to przecie "odnowa moralna" w calej rozciaglosci. Taki koalicjant, jaka cala koalicja. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Godnych siebie kumpli ma Jarosław Kaczyński 04.04.07, 07:18 I razem z nimi pójdzie siedzieć za szkody jakie obecnie Rzeczpospolitej wyrządzają. Odpowiedz Link Zgłoś
trewas Jarosław Kaczyński ich po prostu rozumie 04.04.07, 07:33 bo mówią jego jezykiem o jego ideałach. Elit nie "rozumi bo mówio wogle niewiadomo oczym". I dlatego powstaje Jedynie Słuszna Elyta Yntelektualna IV RP: Kaczyńscy, lepper, Giertych, Rydzyk, Jankowski, Wierzejski i inni krypt Odpowiedz Link Zgłoś
login.gazeta1 Kaczyński dla władzy znizy się do każdego poziomu. 04.04.07, 08:55 . Odpowiedz Link Zgłoś
uwolnic_cyce Re: Kaczyński dla władzy znizy się do każdego poz 04.04.07, 09:12 Kaczyński od zawsze był na tym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
gmsaxz Re: Czy Kaczyński to też 'zarąbisty buhaj'??? 04.04.07, 14:39 Czy Kaczyński to też 'zarąbisty buhaj'??? Obydwaj? A Gosiewski, Dorn? I reszta tego bajzelu? Chyba pęknę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Czy Kaczyński to też honoris seksdoktor. 04.04.07, 21:23 Honoris seksdoktor. Maje imia Elzawieta, pokinu rodinu za kotleta! Ja chaczu polskowo miasa, lecz nie fiuta Lepiejasa. Niech to miaso ćpa Aneta i w dodatku za kotleta. Wspierajmy wierni członka szamboobrony i mówmy przy tym niech będzie pochylony, bo w naszym radiu jest taka praktyka, że czarnym ich sprawek się nie wytyka. W dodatku ten członek może być rządowy, członek dowcipny, prawy, episkopatowy! Słychać, że mlaszcze, szkaluje, zakwaka, wiadomo to PiSiOR z układu PiSiaka. Jeśli z seksem do DNA mierzi mnie afera, to szukam ojcostwa szamba u premiera! Odpowiedz Link Zgłoś
gene11 Re: "Odnowa moralna" 04.04.07, 08:04 teraz już rozumiem dlaczego koalicja jest tak wielkim zwolennikiem praw naturalnych - kobitek im się zachciewa Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: "Odnowa moralna"Podręcznikiem z odnową moralną 04.04.07, 15:20 gene11 napisała: > teraz już rozumiem dlaczego koalicja jest tak wielkim zwolennikiem praw natura > lnych - kobitek im się zachciewa Podręcznikiem z odnową moralną IV kategorii RyPałki. Podręcznikiem chcę z odnową moralną, zapoznać się z pracą parlamentarną. Podręcznikiem zapoznanie mam z seksem, mam w oczach qrwiki, łono z refleksem. Podręcznikiem wspieram kontakt mój z pracą, szus Szarik do wozu, za to mi płacą. Podręcznikiem wesprę co czynią usta, Szarik do dyszla, to dla ust rozpusta. Podręcznikiem naziszambokatolicji, wspieranie członka na miarę ambicji. Podręcznikiem działać dla dobra narodu, podnoszenia wiary, gospodarki wzwodu. Podręcznikiem wskaże wam Szamboobrona, program dla młodzieży do wyżycia łona. Podręcznikiem z seksem pozyskasz poznanie czy jesteś PiSiORkiem z ciśnieniem jak w kranie. Podręcznikiem wnosisz ożywcze młodsze prądy, przestępców, oszołomów, gnojowicy rządy. Podręcznikiem qrwy i złodzieja kultury zasilaj najbliższy skład makulatury! Rolnik poczekać może do jutra, wodza zajęciem jest Kamasutra. Co tam prosiaki, paliwo do kutra, naszym programem jest Kamasutra. Bardzo chce władzy, ma w szafie futra, przyjdź to on sprawdzi jak Kamasutra. Chcesz się gdzieś wkręcić jak jakaś mutra to na egzamin jest Kamasutra! Ośmioro dzieci marszałka Fiutra, jego programem też Kamasutra. Słuchaj „radyja”, nie jakiegoś Lutra, popiera program - niech Kamasutra. Chocziesz pastupat do kawchozow utra uwierz, że program to Kamasutra! Lecą jak mole do byle futra, to chu… dohtory od Kamasutra. A nawet to są już profesory, bo za granicą zdejmują pory! Czy to ja baba, czy jaka zdzira, ja tylko tyram u tego seksświra. I ja odgrywam mu takie granie, że aż mu gula nie przerywa stanie. Romeo i Julia dla SamoSekspira, zza parawanu Jareczek spozira. Ma on z ramienia tego PiSiORa, jeszcze nagranie dla ojderektora. Podnieci również to ministrantów, by zaspokoić chucie dewiantów. Ja kulturalny, a ona zdzira, moherom dajem przeca Sekspira! Tylko zawisło takie pytanie, czy nam z Szekspira coś pozostanie? Jak szpada parasolka w twoim oku, aureola premiera, aniołki w otoku? „Być albo nie być, oto jest pytanie” czy w świat szeroki po zarobkowanie? Geje, dziewczynki, NATowskie plany czy przez obłęd jest ten kraj szarpany? Czy tylko bełkot, sekspir, wyuzdanie to katolicji główne zadanie? Odpowiedz Link Zgłoś
izmy ale lepper wytłumaczy się pierwszym kwietnia 04.04.07, 07:14 na pytanie moniki olejnik w porannym programie radia zet Odpowiedz Link Zgłoś
brykawojtka Zarąbiste palanty z Samoobrony 04.04.07, 07:14 To chyba przejęzyczenie. Chodzi o zarąbistych ćwoków z Samoobrony, których miejsce jest w stodole wśród trzody chlewnej. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Nie w stodole, lecz w chlewie! 04.04.07, 07:50 brykawojtka napisał: > To chyba przejęzyczenie. Chodzi o zarąbistych ćwoków z Samoobrony, których > miejsce jest w stodole wśród trzody chlewnej. Stodoła to zbyt piękne miejsce dla knurów. Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Jestem ciekawy o czym myśli buhaj rozpłodowy nr1 04.04.07, 07:15 Samoobrony - Stanisław, kiedy wstaje rano i patrzy na swoje buhajowe narzędzie gotowe do rozpłodu...??? Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Może marzy o... Joli_z_Dywit6..? 04.04.07, 07:20 To takie skromniutkie marzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
e-4l Re: Jestem ciekawy o czym myśli buhaj rozpłodowy 04.04.07, 07:50 Te panie z chamoobrony mówiły, że te niby buhaje są niesprawne i śmierdzą. Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: Jestem ciekawy o czym myśli buhaj rozpłodowy 04.04.07, 08:09 co do smrodu to możliwe,chociaż buhaj numer Jeden kupuje drogie perfumy,buty se obstalowywuje u Kielmana,kły ma zrobione więc nie wali mu z paszczy.W kwestii sprawności buhajowego przyrodzenia buhaja numer Jeden oraz buhaja Ftaska, więcej do powiedzenia mają samice z burdelów na Nowogrodzkiej,kryte przez w/w inseminatorów.Jedna z owych samic twierdzi,że buhaj numer Jeden staje na wysokości zadania w trakcie coitus oralus.. kiedy nuci hymn Samoobory... Odpowiedz Link Zgłoś
tasiemiec_z_niemiec Zarąbiste buhaje z Samoobrony 04.04.07, 07:26 Do takich wydawnictw należy załączać jako bonus prezerwatywę ozdobioną wizerunkiem Leppera! Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Re: Zarąbiste buhaje z Samoobrony 04.04.07, 10:09 Myslalem ze to spozniony prima aprilis! Odpowiedz Link Zgłoś
wladkuch Zarąbiste buhaje z Samoobrony 04.04.07, 07:41 To chyba prima aprilis.Jeżeli prawda to jaruś nie ma szans Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Zarąbiste buhaje z Samoobrony 04.04.07, 07:44 Średnia jest constans: buhaj w Samejbronie a Jarek wprost przeciwnie i średnia koalicji zachowana jak trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
bs75 a jamyslalemze kobiety niepiekne... 04.04.07, 07:47 ... to p. Hojarska i p. Beger. troche sie dalem zwiesc. co do buchajow to akurat wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
australia13 podziekujmy wszyscy braciom Kaczynskim 04.04.07, 07:47 Kiedys jak przygladalam sie poczynaniom Leppera i sluchalam jego wypowiedzi i jego asysty po prostu sie swietnie bawilam.Myslalam sobie,to cyrk,ale to minie i to szybko.Naiwnosci ludzka!Dzieki chorobliwym ambickom obozu rzadzacego mamy teraz taki tworek,ktory robi juz nawet nie rzeczy skandaliczne,doslownie tragiczne.A najgorsze jest,ze jak twor rakowy wkreca sie wlasna glupota,arogancja w obraz wogole polityki jako takiej,i cos z tego szamba zostanie w glowach zwlaszcza mlodym.Jedyna nadzieja jest tylko w hostorii,ktora za niedlugo juz oceni Kaczynskich odpowiednio i na kazdym kroku bedzie przypominac,ze wlasni im bedziemy zawdzieczac okreslenia uwlaczajacego prostemu czlowiekowi w polityce,zyciu spolecznym-wlasnie im zawdzieczac bedziemy.Panowie Kaczynsccy-powinni byc z siebie dumni,tylko ciekawe cyz czesto ogladacie sie siebie w lustrze,chyba nie,bo normalny czlowiek by sie opluwal co chwile ,widzac wlasna podobizne. Odpowiedz Link Zgłoś
rusham [...] 04.04.07, 07:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mo_mo1 zarąbiste? A skąd ten zwrot? 04.04.07, 20:52 zarąbali się czy jak? www.foto-tel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 Wiem juz co to prawo naturalne 04.04.07, 08:06 To prawo rozbuchanych samcow do gwalcenia kobiet,bez ponoszenia konsekwencji.Do tej pory nikt nie potrafil sprecyzowac ,co po haslem-prawo naturalne -sie kryje. Odpowiedz Link Zgłoś
anvill Re: Wiem juz co to prawo naturalne 05.04.07, 12:21 Dokładnie! Tyle że nie jestem w stanie tego dopasować do powoływanie się na prawo naturalne w przypadku wyrażania swojej opinii nt aborcji, gejów... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Jak sie wpuszcza bydlo i chamstwo na salony to tak 04.04.07, 08:07 to potem wyglada. I nie ma sie czemu dziwic. Miejsce burakow jest na zagrodzie w oborze a nie w polityce i dyplomacji! Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Od chwili poczecia z naturalnego gwaltu do.... 04.04.07, 08:13 ...naturalnej smierci przez walniecie klonica.... Moze Kaczynski przyjmie taki projekt zmian w konstytucji chroniacych "zycie"???? Bedzie zgodny z "prawem naturalnym"..... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: chi chi chi 04.04.07, 08:17 rzeczywiscie takie "samce" sa w samoobronie,ze kobiety az piszcza na sam ich widok :)))) panom Lepperom i Lyzwinskim & co gratuluje dobrego samopoczucia. ale przypominam, ze warto w lustro spojrzec. i tylko szkoda,ze nie ma takich jak w "Shreku". Odpowiedz Link Zgłoś
teyoo Re: chi chi chi 05.04.07, 21:29 anka1 napisała: > rzeczywiscie takie "samce" sa w samoobronie,ze kobiety az piszcza na sam ich > widok :)))) panom Lepperom i Lyzwinskim & co gratuluje dobrego samopoczucia. > ale przypominam, ze warto w lustro spojrzec. i tylko szkoda,ze nie ma takich > jak w "Shreku". No właśnie. która normalna kobieta chciałaby tknąc takie paskudztwo choćby metrową tyczką, o seksie nie mówiąc. lepper i łyźwiński chyba żyją w matrixie i zdaje im się, że wyglądają jak brad pitt i tom cruise:))) Odpowiedz Link Zgłoś
krychola no to Lepper stosuje się do tej zasady 04.04.07, 08:23 To tylko czemu te ich kobiety narzekają? Czyżby jednak nie były przez tych jurnych chłopów zadawalane? Odpowiedz Link Zgłoś
age.kruger Andrzej Lepper to idiota 04.04.07, 08:26 Precz z Samoobroną: partią prostaków chamów. Tworzą ją jurne wieprze oraz spasione świnie. Odpowiedz Link Zgłoś
krychola ale podobaja się ludziom więc jeszcze długo 07.04.07, 13:37 będą nam mącić w kraju Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto Zarządzić wybory a buhaje do ubojni 04.04.07, 08:24 Bo już się nie chce słuchać o tych kretynizmach. IV RP w całej krasie. Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: Zarąbiste buhaje z Samoobrony 04.04.07, 08:29 lewy_kaczor napisał(a): > godny koalicjant Jarosława K. z tej Samoobrony... Program cyrku polskiego: 1.Wystepy zapladniaczy z samejbrony 2.Kon,ktory mowi jako minister edukacji 3.Marsz moherow w obronie napoczetych 4.Gaszenie swiatel i czuwanie o 21-ej iles tam 5.Przeganianie krzyzykami wiszacych na drzewach ekolologow 6.Kacze kartofle ze sklonnosciami do sraczki 7.I takie inne jeszcze cuda,ktore sie wydarza Odpowiedz Link Zgłoś
ladyroot W sobotę!! 04.04.07, 08:47 W sobotę był prima aprilis! Przecież to oczywiste, że sobie jaja robili. Odpowiedz Link Zgłoś
madamska Re: W sobotę!! 04.04.07, 12:15 "Pismo ma 140 stron, papier kredowy, nakład 15 tys. egz. Cena: 18,90 zł. W sobotę dla uczestników konwencji Samoobrony było gratis." Hmm, no nie wiem, czy ktos by wypuscil tyle egzemplarzy w ramach zartu. Artykul jest z wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
pethate Zarąbiste buhaje z Samoobrony 04.04.07, 08:48 Kloalicja: padlina intelektualna i zboczency. Ziobro powinien poczytac sobie ten swierszczyk lepperowcow. Jest tam bowiem praca dla prokuratora Pochwala zachowan zboczonych. Odpowiedz Link Zgłoś
kalija2 Zarąbiste buhaje z Samoobrony 04.04.07, 08:52 No tak przywróćmy atawiatyczne "zdrowe" podejście i niech pan Łyżwiński dostanie po ryju od swojej małżonki.Kobiety puszczalskie niech liczą na powyrywane włosy i wywózkę na kupie gnoju, ewentualnie na sążniste awantury w miejscu pracy. Mężczyźni zaś powinni regularnie naparzać się w walce o samice. Odpowiedz Link Zgłoś
kij_w_mrowisko1 zróbcie sobie orgietkę w redakcji 04.04.07, 08:53 Bo wam już chyba sperma na mózg uderza. Cały czas tylko o jednym. Odpowiedz Link Zgłoś
lewy_kaczor oni codzień robią orgietki w redakcji...a ty jak: 04.04.07, 09:37 ...zwykle zajmujesz sie tylko rękodziełem... Odpowiedz Link Zgłoś
boguslavo Zarąbiste buhaje z Samoobrony 04.04.07, 08:56 A więc buhaje z Samorozpusty już nawet jawnie przyznają się co lub kto w trawie piszczy i po co tu jeszcze więcej świadków, gdy nawet na konwencie nie ukrywa się jak to jest w tej partii. I nawet tym się chlubią? Ciekawe co na to o. Rydzyk i rodzinka Radia Maryja? Czyżby popierano tam takie rzeczy? Ciekawe. Leppera często słyszałem w yej rozgłośni. Odpowiedz Link Zgłoś
fcvg Re: Zarąbiste buhaje z Samoobrony 04.04.07, 14:42 A co to? srydzyk nie buhaj? Odpowiedz Link Zgłoś