poglodzio Re: Kancelaria Prezydenta poszukuje matek-ofiar P 06.04.07, 10:13 nigdy nie słyszałem żeby w PRL przymusowo zabierano dzieci, ale informacja ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Kancelaria Prezydenta poszukuje matek-ofiar P 06.04.07, 10:28 niektore nawet przymuszano do grania w filmach. jakze proroczych zreszta. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Na jakim świecie on żyje? Kto wierzy w te bre 06.04.07, 10:36 Kazdy, kto czytal i informowal sie o bolszewikach i komunistach.Nie bylo bardziej zbrodniczego systemu na swiecie niz ten.Nazisci przy nich byli nieudolnymi amatorami w mordowaniu i katowaniu ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 emocjonalnie piszesz 06.04.07, 10:51 12 lat rządów hitlera w niemczech, 5 lat okupacji polski. 44 lata "okupacji" polski przez władzę komunistyczną, 69 lat istnienia ZSSR. liczysz ze mną? wyobraź sobie Polskę pod okupacja faszystowską przez 44 lata? nie było by ciebie na świecie, a jak byś był to przez pół życia w kajdanach. nie kolego nie przekonasz mnie że naziści byli nieudolnymi katami. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: emocjonalnie piszesz 06.04.07, 11:16 Porownaj sobie liczbe ofiar.W lagrach zginelo okolo 60 milionow osb.Do tego ofiary Mao i innych zbrodniarzy komunistycznych.I zabijaja do dzis-vide:Korea Polnocna. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: emocjonalnie piszesz 06.04.07, 12:05 magnusg napisał: > Porownaj sobie liczbe ofiar. A po co ? Czy liczba ofiar jest według ciebie miarodajnym wskaźnikiem "zbrodniczości" systemu ??? Jeżeli tak, to gratuluję humanistycznego podejścia - prawdziwy z ciebie "prawicowiec", tfu... Gdyby nie sowieci, nie siedziałbyś teraz przed komputerem wypisując skrajne debilizmy w swoim ojczystym (?) języku. Chcesz czy nie - swoje istnienie zawdzięczasz tym "zbrodniarzom". Możesz się do tego jakoś odnieść, ale przewiduję, że będziesz wolał nadal ignorować ten fakt - przecież jako zwolennik "polityki historycznej" masz niezbywalne prawo, a nawet obowiązek kłamać i pluć ile wlezie. Tyle waszego, ile do końca kadencji, bo potem to już tylko lamus i wysypisko. Odpowiedz Link Zgłoś
wap1202 Kancelaria Prezydenta poszukuje matek-ofiar PRL 06.04.07, 10:35 Jestem pewien, że zdarzy się nukowiec, który zachęci Kaczyńskiego do poszukiwania żyjącyh ludzi, którym komuniści w PRL poucinali głowy. I Kaczyński każe szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
golcon Grozi mi amutacja palucha 06.04.07, 11:14 Od czterech miesięcy bezskutecznie biegam od dematologa do chirurgia. Pierwszy dermatolog spowodował uszkodzenie tkanki pod paznokciem ( polecił zalewanie jodyną oraz woda utlenioną). Dalej to bezskuteczne leczenie u kolejnych dermatologów ( zupełnie sprzeczne zalecenia). W efekcie prawie cały paznokiec odpadł, nastąpił uprczywy wysięk i wybujała ziarnina ( dzikie mięso). Teraz nastąpił pat, dermatolog kieruje do chirurga aby wszystko oczyścił. Niestety żaden chirurg nie chce mi tego zabiegu wykonać, odsyła mnie do dermatologa aby najpierw wyleczył stan zapalny. Jestem bezradny. Pozostaje mi tylko wizyta u znachora. K... mać, mamy XXI wiek. Przez 15 lat płaciłem dwie składki zdrowotne, średnio po 700 zł miesięcznie. Takę mamy służbę zdrowia w IV RP. Niech Pan Prezydent zejdzie na ziemię i zacznie coś działać dla żywych. Odpowiedz Link Zgłoś
dinko11 Kancelaria Prezydenta poszukuje matek-ofiar PRL 06.04.07, 14:20 znajdzie wiecej ofiar kacyzmu 4 kaczej nazistowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
feminista Wiec w Obronie Życia Kobiet 06.04.07, 14:25 W środę 11 kwietnia od godz. 17.00 do 2.00 przyjdź pod Sejm na WIEC W OBRONIE ŻYCIA KOBIET Rządzący wiele razy udowodnili, że los obywateli i obywatelek jest im obojętny. Teraz chcą zmienić Konstytucję. Efektem tych zmian będzie pełny zakaz aborcji. Także w sytuacji, gdy ciąża jest wynikiem gwałtu, gdy stwierdzi się wady rozwojowe płodu lub gdy za ciążę i poród kobieta może zapłacić zdrowiem lub życiem! Wprowadzenie do Konstytucji słów „od poczęcia aż do naturalnej śmierci" to zamach na życie i prawa kobiet, a nie obrona wartości! Panowie politycy nie zostaną postawieni przed pytaniem: czy Konstytucja zagraża ICH życiu. ONI są bezpieczni od urodzenia aż do naturalnej śmierci. Jakim prawem więc decydują o zdrowiu i życiu kobiet?! Ręce precz od życia kobiet! Konstytucja dla ludzi, nie dla dogmatów! Grupa „Same o Sobie! S.O.S.", Porozumienie Kobiet 8 Marca, Federacja na Rzecz Kobiet i Planowania Rodziny, Blog Stop Fanatykom (Bez jaj), Feminoteka, Sierpień '80 WEŹ STYROPIAN/ KARIMATĘ/ KAWĘ/ HERBATĘ**** wiec może potrwać... krytykapolityczna.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś