Dodaj do ulubionych

CBOS: Samoobrona i LPR poza Sejmem

06.04.07, 17:01
Tylko tak dalej!
Czyżby Polacy jednak nieco zmądrzeli?

Pozdrawiam
Keep Rockin'
Obserwuj wątek
    • poszeklu CBOS: Samoobrona i LPR poza Sejmem 06.04.07, 17:01
      Darujcie sobie choc na Swieta pisanie takich bzdur.
      • skubi6 Spada i spadać będzie 06.04.07, 18:54
        Sondaże są bardzo różne, np. dają frekwencję od 30 do 55%. Ale koalicji spada,
        bo musi. A musi, bo nie wychodzi nic. Spada ilość słuchaczy Rydzyka. Sztandarowy
        projekt, jakim jest lustracja, wymaga dwóch nowelizacji ustawy, bo PiS nie
        potrafi sklecić ustawy tak, żeby nie musieć jej zaraz poprawiać.

Co do innych porażek:

Tu macie o kaczej bankowości: www.skubi.net/bank.html
        tu o raporcie Macierewicza: www.skubi.net/macierewicz.html
        a tu podsumowanie pierwszego roku rządów: www.skubi.net/pis.html
        • krasnov Re: CBOS: Samoobrona i LPR poza Sejmem 06.04.07, 18:59
          No to Puknięty Romek zacznie teraz produkować jeszcze bardziej radykalne, maniackie i nienormalne pomysły i koncepcje.
          • login.gazeta1 Hej, kaczorstwo, giertychy i leppery! Tak trzymać 06.04.07, 19:13
            tylko więcej jeszcze!
            • login.gazeta1 Macierewicz wygląda jak zużyta szczotka klozetowa 06.04.07, 19:15
              tak na marginesie. Czy ktoś normalny może kojarzyć się ze zdarta szczotką klozetową?
              • antyprawak Papa Samobuchaje papa Liga Prawie Rozumnych 06.04.07, 19:19
                • przemjod ___sie zacznie majstrowanie przy ordynacji... 06.04.07, 19:56

• mirmat1 "sondaze" matka glupich 06.04.07, 19:56
                  Juz zescie sie cieszyli jesienia 2005 ! My bedziemy sie cieszyc po ogloszeniu
                  wynikow nastepnych wyborow.
                  A pro po. Dostajecie pewnie jeszcze wiekszych orgazmow kiedy Lisek w
                  programie "Co z tym Lisem" oglasza swoje "sondaze" wykazujece, ze 90% (lub
                  wiecej) "Polakow" nienawidzi PiS. A zorganizowana przez Liska klaka
                  POstKomunistow wyje z radosci.
                  • login.gazeta1 Ulizany Lepper przestał sie kołkom podobać? A dla 06.04.07, 20:32
                    czego? Morda chama pozostała. Reszta tej bandy tyż ślyczna. Gdzie indziej oni takie mordy znajdą?
                    • belus77 Za duzo sie Knur po agencjach walensa! 06.04.07, 20:42
                      Nawet we czworakach jest jakis umiar ...
          • morszuk Re: CBOS: Samoobrona i LPR poza Sejmem 06.04.07, 21:49
            Wybacz, ale wiekszego debilizmu niż projekty lpr nie da się wyprodukować....
            Ale może myśle zbyt płasko...
            Wszak idiotyzm jest niemierzalny...
        • belus77 Ten "sondarz" to opinie 1000 ludkow! 06.04.07, 19:02
          Opanujmy siem: the PRL-bis Show must go on!
          • jancior -=- sĄdaż pocieszenia wykształciuchow 06.04.07, 21:34
            asjuziual :-) peło i donaud czuja jak sprawy wygladaja w realu - juz sie
            wycofali z poparcia kulezanki z sld.
        • stop_fotydze NIE CIEszmy się za szybko 07.04.07, 00:58
          W przypadku Samoobrony to może być 3 proc, ale może być 2, może być też 5 -
          trzeba brać pod uwagę błąd. Poza tym, ich elektorat to nie tylko słuchacze
          Rydzyka - to dość oklepane gadanie wykształciuchów, którzy nie zdają sobie
          sprawy z tego, ile prostej młodzieży na wsiach uważa, że Lepper to swój gość.
          poselski.blox.pl
    • poszeklu CBOS to malowane jaja 06.04.07, 17:02
      Darujcie sobie choc na Swieta pisanie takich bzdur.
      • puuchatek Re: CBOS to malowane jaja 06.04.07, 17:07
        poszeklu napisał: (cokolwiek, jak zwykle głupio).

Prosiaczku, ja wiem, że "prawdziwe i dobre" są tylko te sondaże, które dają zwycięstwo Twoim faworytom, ale gdyby rzeczywiście w kolejnych wyborach Samoobrona i LPR znalazły się poza sejmem, top byłby chyba jedyny naprawdę duży plus wynikający z rządów tej pożal się Boże koalicji.

Kto wie, może nawet Kaczyńscy - nie mając w ręku pełni władzy... - dogadaliby sie z PO? Może wreszcie byłaby jakaś szansa na normalność w tym kraju? Bez złodziejstwa z Samoobrony, bez bolszewików z LPR... Ech, tak się tylko wielkanocnie rozmarzyłem...
        • belus77 CBS to malowane jaja Leppera i Lyrzwy! 06.04.07, 17:18
          A ta cala Ch..arska do agencji i po krzyku!
          • pis_anka5 poszeklu nagryzmoli i spier...li - jak zwykle. 06.04.07, 18:39
            • belus77 Dr Lepper: "Morzeta mi skoczyc na bambusa!" 06.04.07, 18:48
      • kralik111 Re: CBOS to malowane jaja 06.04.07, 17:43
        poszeklu napisał:

> Darujcie sobie choc na Swieta pisanie takich bzdur.

poszeklu to wlasciciel wymalowanych
        jaj...;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        • europa130 Re: CBOS to malowane jaja 06.04.07, 18:08
          poszeklu posiadaczem kolorowych jaj i niestety tez zbukow.
          • belus77 Lyrzwa walil swoje sekretarki i co? 06.04.07, 18:49
            Jajco!
      • dybko2 Re: CBOS to malowane jaja 06.04.07, 19:04
        Bidula masz stresa co?Jeszcze trzy razy napisz, będziesz lepiej zrozumiany.
      • a.k.traper Nijak to sie ma do rzeczywistosci 06.04.07, 21:31
        Ci co klikaja najcześciej olewaja wybory a Ci co odpowiadaja sonadaze nie mówia
        prawdy. Niech spytaja teraz kto na kogo głosował w wyborach parlamentarnych,
        będa ciekawe wyniki.Ciekawe jakby wygladały wyniki wyborów bez tajnosci,
        che,che,che.
      • wikal Re: CBOS to malowane jaja 06.04.07, 21:41
        A co ty w ogóle robisz na znienawidzonym forum GW w święta? Nie powinieneś
        czasem dzwonić do "Rozmów niedokończonych" pana Rydzyka?
    • zambro A Partia Kobiet? 06.04.07, 17:06
      Według tej firmy badawczej Partia Kobiet nie istnieje? Istnieje i choćby jakieś
      "badawcze " firemki ją pomijły w sondażach, to wyborcy będą o niej pamietać.!!!!
      • magazynio1 Re: A Partia Kobiet? 06.04.07, 17:15
        zambro napisał:

> Według tej firmy badawczej Partia Kobiet nie istnieje? Istnieje i choćby jakieś
        > "badawcze " firemki ją pomijły w sondażach, to wyborcy będą o niej pamietać.!!!

Spokojnie... Partia Kobiet znajdzie swoje miejsce w Sejmie bo Polacy juz chyba
        dorosli. Zobaczymy, ja zycze powodzenia. Mimo zlej nazwy...

A PiS jest w tej chwili GORSZA partia od SO i LPR. Dlatego, ze realizuje
        kompletnie niepotrzebne rzeczy uzywajac tych partii jako "miesa glosowego".
        Jako madrzejszy i wiecej widzacy ludzie, KK nie powinni tak postepowac bo to
        obrzydliwe. No, ale polityka to szambo.
        • wrojoz Beznadziejny PiS 06.04.07, 18:15
          Kaczyńscy i PiS to dno dna.
          • halfilner wrojoz = pierot6 = Kwasniewski 06.04.07, 18:27
            wg znajomych z GW "wrojoz" i "pierot6" to Kwasniewski
            • consens Re: wrojoz = pierot6 = Kwasniewski 06.04.07, 18:58
              halfilner napisał:

> wg znajomych z GW "wrojoz" i "pierot6" to Kwasniewski

Obudź się....Dziś jest 6, a nie 1 kwietnia...Wielki Piątek!
              • belus77 Mulat bez koryta? 07.04.07, 21:37
                Toz to koniec swiata!
      • a.k.traper a co, kobiety nie maja swoich preferencji politycz 06.04.07, 21:39
        nych? Mysla jednakowo? Po co im osobna partia skoro naturalnym partnerem jest
        mężczyzna? Nie widze w tym sensu. Czytałem ich załozenia programowe i jest to
        zbiór poboznych zyczeń, spisanych z każdej partii lecz jeszcze
        niezrealizowanych. Wolałbym raczej więcej pań konkretnych w poszczególnych
        partiach, ale to zalezy od nich samych. Jednie samoobrona skupia panie o
        podobnej ideologii, jak uniknac kary i wydoic troche kasy dla siebie, rodziny i
        znajomych?
    • haen1950 CBOS: Samoobrona i LPR poza Sejmem 06.04.07, 17:07
      Prawdziwie wiosenny sondaż. Koalicja w sumie 30%, czyli równo z platformą.
      Nawet gdy się połączą to i tak przegrają z kretesem.
      • halfilner Sondaze zawsze sie potwierdzaja, no nie ? 06.04.07, 17:13
        zobacz

www.gazetapolska.pl/?module=content&lead_id=1682
        • pierot6 halfilner.. czytasz szmatławca? 06.04.07, 17:19
          to dlaczego nie siedzisz u nich na forum, narodowy bolszewiku ?
          • halfilner pierot6 = wrojoz = Kwasniewski na forum 06.04.07, 17:30
            O spotkaniu z Kwaśniewskim w Krynicy: fałszywiec rzuca się na szyję

O: Posadził mnie koło Kwaśniewskiego.
            G: To mogłeś się całować z nim.
            O: Rzucił się na mnie. A on jest tak kur... bezkrytyczny, że za parę chwil mi
            się na szyję rzucił. Najpierw mnie wykańcza, a potem się na szyję rzuca, żeby
            ludzie widzieli. Co za fałszywce (...) Usiedliśmy, nie minęły trzy minuty, a
            już [Kwaśniewski] o Leszku [Millerze] mówił. Jaki chu..., jaki zawzięty, a jaki
            nieuczciwy, a jaki cyniczny. (...)
            O: Kwaśniewski mnie namówił, żebym był premierem (w latach 90. – red.). Ktoś
            musiał być. Tu mnie zwiódł totalnie. A okazało się, że on mnie neutralizował.
            Ch... skończony, oszust i krętacz.
            G: Ale siadasz koło niego
            O: Z przymusu. Nie mogłem, miejsca były wyznaczone. Co, mam demonstracje robić?

• a.gajewski1 Re: pierot6 = wrojoz = Kwasniewski na forum 06.04.07, 17:37
              Niewiele odbiegają od wyników samorządowych: PO-27,PiS-25,LiD-14,PSL-13,SO-5,LPR-4
              • magazynio1 Polska Jest Kobieta 06.04.07, 17:40
                Oby nas mile zaskoczyla. Czytalem na ich stronie, znam ksiazki Gretkowskiej i
                Jej uczciwosc i oby zebrala sporo walczakow do rozpychania lokciami to bedzie
                cos z tego. Na pewno lepszego od dzisiejszego buractwa.
                • belus77 Pewnie agencje zlikwidujom jak Pingwin! 06.04.07, 17:46
            • pierot6 halfilner.. jesteś tępa, esbecka pierdoła..i tyle! 06.04.07, 17:40
            • kralik111 Re: pierot6 = wrojoz = Kwasniewski na forum 06.04.07, 17:50
              halfilner napisał:

> O spotkaniu z Kwaśniewskim w Krynicy: fałszywiec rzuca się na szyję
              >
              > O: Posadził mnie koło Kwaśniewskiego.
              > G: To mogłeś się całować z nim.
              > O: Rzucił się na mnie. A on jest tak kur... bezkrytyczny, że za parę chwil mi
              > się na szyję rzucił. Najpierw mnie wykańcza, a potem się na szyję rzuca, żeby
              > ludzie widzieli. Co za fałszywce (...) Usiedliśmy, nie minęły trzy minuty, a
              > już [Kwaśniewski] o Leszku [Millerze] mówił. Jaki chu..., jaki zawzięty, a
              jaki
              >
              > nieuczciwy, a jaki cyniczny. (...)
              > O: Kwaśniewski mnie namówił, żebym był premierem (w latach 90. – red.). K
              > toś
              > musiał być. Tu mnie zwiódł totalnie. A okazało się, że on mnie neutralizował.
              > Ch... skończony, oszust i krętacz.
              > G: Ale siadasz koło niego
              > O: Z przymusu. Nie mogłem, miejsca były wyznaczone. Co, mam demonstracje
              robić?

halfilner, nie wstyd ci i calej zgraji PiSiej larwy, ze takie czlowiek staje
              sie prawa reka prezydenta kaczynskiego w misji Ukrainskiej...?

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        • roger39 Za to po lustracji CBOS wogle nie bedzie 06.04.07, 17:20
          Ta komunistyczna agentura z PRLowsko - UBeckiego ukladu powinna zostac raz na
          zawsze zlikwidowana , a jej funkcjonariusze za falszywe "badania opinii
          publicznej " musza zostac rozliczeni przez prokuratora . Nalezy im sie
          wieloletnia nagroda w postaci dozywocia we Wronkach .
          • kolter Re: Za to po lustracji CBOS wogle nie bedzie 06.04.07, 17:22
            a moze wszyscy razem z toba w tworkach ??
          • magazynio1 Re: Za to po lustracji CBOS wogle nie bedzie 06.04.07, 17:31
            roger39 napisał:

> Ta komunistyczna agentura z PRLowsko - UBeckiego ukladu powinna zostac raz na
            > zawsze zlikwidowana , a jej funkcjonariusze za falszywe "badania opinii
            > publicznej " musza zostac rozliczeni przez prokuratora . Nalezy im sie
            > wieloletnia nagroda w postaci dozywocia we Wronkach .

eee tam, proponuje po prostu powiesic wszystkich, ktorzy nie naleza do PiS.
            • niestaly_czytelnik Proponowałbym pozostać przy ukaraniu 06.04.07, 17:58
              sondażowych manipulatorów. Problem tzw. sondaży jest permanentny od wielu już
              lat i jakoś nikt nie potrafi sobie z tym poradzić. A problem jest - bo to tak
              naprawdę upośledzanie demokracji przez sugestie typu "tak myślą inni - wy też
              powinniście" (znana w socjologii zasada "społecznego dowodu słuszności"). W
              rezultacie bardzo ograniczony krąg osób decyduje o wynikach wyborów
              ogólnokrajowych. Wyjątkowo w 2005r reguła ta się nie sprawdziła, jednak
              manipulatorzy nie dają za wygraną, nie bacząc na kompromitację, jaką wtedy
              zaliczyli - rekordzistą była niemiecko-polska firma gfkPolonia.

A wam - feministkom, lewakom, itp. podobnej mierzwie pozostały jedynie próby
              ośmieszania tych, których się boicie - tekstami typu:

> eee tam, proponuje po prostu powiesic wszystkich, ktorzy nie naleza do PiS.
              • belus77 Pozostać przy ukaraniu H..arskiej, Hatki i Lyrzwy! 06.04.07, 18:06
                Begerownej, Giertycha (mimo ze wyszedl do sracza w trakcie glosowania nad WBR-
                em), Kotlinowskiego i Mulata ... no ale wtedy Polska nie bylaby Polskom!
          • wrojoz Bolszewizm kwitnie przy pomocy PiS. 06.04.07, 18:14
            Kaczyńscy to obudzony Lenin. Precz z komuną Kaczyńskich.
        • 1410_tenrok Ciekawostka, Gallup powstał tak dawno temu i 06.04.07, 17:26
          nikt nie ma doń zastrzeżeń, nikt? No nie! Radykalna prawica w Polsce oczywiście
          ma. Ale do wyborów panockowie, do wyborów i pojdzieta na śmietnik.
          • belus77 Radykalna prawica w PRL-bis ... kes-ke-se? 06.04.07, 17:28
            Kazdy idiota z matkom boskom w klapie?
            • 1410_tenrok bingo! 06.04.07, 19:36
              :)
          • niestaly_czytelnik Póki co dziadku, to twoje sld + demagodzy.pl 06.04.07, 18:01
            idą na śmietnik. A raczej do kanalizacji.
            • 1410_tenrok ile razy ma ci tłumaczyć, że jestem 06.04.07, 19:34
              liberałem i nie znoszę:
              a. szowinizmu
              b. nacjonalizmu
              c. komunizmu
              d. faszyzmu

z tej racji lpr, samoobrona, nop, pis, sld, zchn to nie moj numer butów.
              Jestem za etosem pracy i porządnie wypastowanymi butami.
              DOTARŁO WRESZCIE!!!!!
              • shithead Re: ile razy ma ci tłumaczyć, że jestem 06.04.07, 23:14
                "prawdziwym polskim patriotom" wydaje sie,ze sa prawicowcami i wszystkich
                myslacych inaczej wyzywaja od komuchow i lewakow. Tymczasem to wlasnie oni maja
                typowo bolszewickie pomysly ubabrane w wyjatkowo ciemna odmiane katolicyzmu.
                Jesli czerwone zmiesza sie z czarnym to wychodzi cos brunatnego.
                Ja rowniez jestem liberalem i nie tylko nie znosze ale nienawidze tego co ty
                wymieniles a ponadto jestem ateista i moge zrozumiec, ze sa rozne wyznania.
                Ale jestem zdolny poderznac gardlo kazdemu oszolomowi, ktory swoim widzimisie
                usiluje zniewolic innych do "jedynej i slusznej wiary".
                • belus77 Jednym slowiem PiS to PZPR-bis? 08.04.07, 02:22
                  A moze 4RP to tez PRL-bis?
      • wrojoz Bardzo słaby PiS 06.04.07, 18:13
        Zawsze był słaby, tylko diabeł Rydzyk wspierał. Szatany.
        • halfilner pierot6 = wrojoz = Kwasniewski 06.04.07, 18:27
          wg znajomych z GW, za ttmi dwoma nickami kryje sie Kwasniewski
    • laziorzymss CBOS zawsze się myli.... 06.04.07, 17:17
      mają sondaże z góry ustalone...spojrzcie na PBS lub OBOP jakos tam Samoobrona i
      LPR są w Sejmie..zresztą co tam sondaże.Kto będzie w Sejmie zdecyduje Naród w
      wyborach.
      • niestaly_czytelnik Problem w tym, że Naród w swej masie 06.04.07, 18:13
        nie jest za bardzo biegły w manipulacjach, jakie się na Nim przeprowadza. I to
        niezależnie od wykształcenia i statusu społ. Wykorzystuje to bezwzględnie układ
        usiłujący trzymać Polskę za uzdę - stąd "sondażownie" + "media", które
        wykorzystują perfidnie zasadę prostszą od budowy cepa - "społeczny dowód
        słuszności" (patrz: m.in. wikipedia), czyli mówią "Tak będą głosować inni, więc
        nie wypada, abyście głosowali inaczej!". Uzupełniając to wynalazkiem czołowego
        lewicowego ideologa wpływu, Göbbelsa ("kłamstwo powtórzone sto razy staje się
        prawdą"), mamy gotową receptę, jak zakonserwować na lata układ
        postkomunistyczny (nawet pomimo "wpadki" 2005 roku).
        • mirmat1 Niedoceniasz nasz Naród 06.04.07, 20:21
          niestaly_czytelnik napisał:
          > nie jest za bardzo biegły w manipulacjach, jakie się na Nim przeprowadza. I
          to niezależnie od wykształcenia i statusu społ.
          M: A gdzie masz na to dowod ? W lze-sondazach ? Daruj sobie. Lisek w
          propagandowce "Co z tym Lisem" ma "sondaze" pokazujace, ze 90% Polakow
          nienawidzi PiS. W Wyborach PRL -u komuna "uzyskiwala" 99% poparcia !
          > Wykorzystuje to bezwzględnie układ usiłujący trzymać Polskę za uzdę -
          stąd "sondażownie" + "media", które
          > wykorzystują perfidnie zasadę prostszą od budowy cepa - "społeczny dowód
          > słuszności" (patrz: m.in. wikipedia), czyli mówią "Tak będą głosować inni,
          więc nie wypada, abyście głosowali inaczej!". Uzupełniając to wynalazkiem
          czołowego
          > lewicowego ideologa wpływu, Göbbelsa ("kłamstwo powtórzone sto razy staje się
          > prawdą"), mamy gotową receptę, jak zakonserwować na lata układ
          > postkomunistyczny (nawet pomimo "wpadki" 2005 roku).
          M: to co przejdzie w "jadrze" eurokolchozu na nic sie zda w Polsce. Nastepne
          wybory beda nawet lepsze od tych jesienia 2005. Durne sondaze tylko mobilizuja
          oboz patriotyczny a przecietny Polak juz sie dawno przyzwyczail dotej farsy.
          Co do inteligencji Polakow polecam link z Londynskiego The Time
          www.7days.ae/2006/03/28/german-brains.html#continueStory
    • indris Samoobrona się spaliła... 06.04.07, 17:19
      ...odpuszczeniem Iraku. Ale jak zaczną napływać trumny, to jeszcze ma szanse.
      Musi tylko się zdecydować, czy u zaryzykować stołkami w rządzie.
      • belus77 ... jak dom Lyzwinskiego! 06.04.07, 17:22
        Hujarska, Beger, Lepper, Lyrzwa, Hatka, Giertch, Kotlinowski ... to oszusci i
        tylko w chorym systemie polotycznym Pomrocznej takie zera jeszce nie w mamrze!
        • halfilner wrojoz = pierot6 = ____ Kwasniewski _ !!!!! 06.04.07, 18:28
          uwaga - Kwasniewski na formu GW
          • belus77 Od dawna tak myslalem! 06.04.07, 18:36
      • wrojoz Brzydki kaczyzm 06.04.07, 18:16
        Kaczyńscy to szkodnicy.
    • jasioski CBOS: Samoobrona i LPR poza Sejmem 06.04.07, 17:22
      Yes, yes, yes! że pozwolę sobie zacytować pewnego polityka.
      Niestety do wyborów daleko, a JE Premier będzie miał przystawki w garści.
      Skoćzy się gadanie Pierwszego Mulata RP o za tanich świnkach.
      • pierot6 Narodowi bolszewicy z PIS, też niedługo za burta ! 06.04.07, 17:25
        • belus77 A co zkotem ... moze nie umie plywac? 06.04.07, 17:26
        • halfilner SLD = Sitwa Lewych Drani 06.04.07, 17:30
          O spotkaniu z Kwaśniewskim w Krynicy: fałszywiec rzuca się na szyję

O: Posadził mnie koło Kwaśniewskiego.
          G: To mogłeś się całować z nim.
          O: Rzucił się na mnie. A on jest tak kur... bezkrytyczny, że za parę chwil mi
          się na szyję rzucił. Najpierw mnie wykańcza, a potem się na szyję rzuca, żeby
          ludzie widzieli. Co za fałszywce (...) Usiedliśmy, nie minęły trzy minuty, a
          już [Kwaśniewski] o Leszku [Millerze] mówił. Jaki chu..., jaki zawzięty, a jaki
          nieuczciwy, a jaki cyniczny. (...)
          O: Kwaśniewski mnie namówił, żebym był premierem (w latach 90. – red.). Ktoś
          musiał być. Tu mnie zwiódł totalnie. A okazało się, że on mnie neutralizował.
          Ch... skończony, oszust i krętacz.
          G: Ale siadasz koło niego
          O: Z przymusu. Nie mogłem, miejsca były wyznaczone. Co, mam demonstracje robić?

• kolter Re: SLD = Sitwa Lewych Drani 06.04.07, 17:35
            a PIS to pojeby i spedaleni ???
            • halfilner Re: SLD = Sitwa Lewych Drani 06.04.07, 17:36
              Oleksy: Przekręty szły w prywatyzacji

G: A wyście robili k.... te...
              O: Co myśmy robili?
              G: Przekręty głównie.
              O: Przekręty szły.
              G: W prywatyzacji.
              O: Dlatego ci powiem, że jak patrzę na tę (bankową) komisję śledczą. To tak
              frontalny atak na nią nie jest przypadkowy.
            • niestaly_czytelnik SLD jako organizacja przestępcza powinien 06.04.07, 18:22
              być już dawno zdelegalizowany. I w normalnym kraju już by dawno był. Jedynie w
              Polsce nie przeprowadzono lustracji i agenci siedzą gdzie się da: dziennikarze
              i naukowcy robią ludziom masowo wodę z mózgu, a wymiar sprawiedliwości trzyma
              parasol ochronny nad wszelkimi defraudantami, jak wspomniane SLD.

A nieukaranie publicznych i wielokrotnych gróźb b. prezydenta wobec J. Oleksego
              to kompletne kuriozum w rzekomym państwie prawa.
        • wrojoz Re: Narodowi bolszewicy z PIS, też niedługo za bu 06.04.07, 18:19
    • belus77 Re: CBOS: Samoobrona i LPR poza Sejmem 06.04.07, 17:25
      johnny-kalesony napisał:

> Czyżby Polacy jednak nieco zmądrzeli?

Pezstan sobie robic jajca w tak wielkie swieta!
      • magazynio1 Re: CBOS: Samoobrona i LPR poza Sejmem 06.04.07, 17:33
        belus77 napisał:

> johnny-kalesony napisał:
        >
        > > Czyżby Polacy jednak nieco zmądrzeli?
        >
        > Pezstan sobie robic jajca w tak wielkie swieta!

dokladnie. Wystarczy tu poczytac, jak wielu serio lyka wszystkie klamstwa i daje
        sie bzykac TVP.
        • belus77 Re: CBOS: Samoobrona i LPR poza Sejmem 06.04.07, 17:43
          1. Nie będę Premierem jak Brat będzie Prezydentem
          2. Kazimierz Marcinkiewicz jest premierem na całą kadencję
          3. Nie będzie w rządzie przestępców

----------------------------------------------------------

Ale kota ministrem powinni zrobic!
          • kolter Re: CBOS: Samoobrona i LPR poza Sejmem 06.04.07, 17:44
            skoro kon jest wicepremierem !!
          • magazynio1 Re: CBOS: Samoobrona i LPR poza Sejmem 06.04.07, 17:44
            belus77 napisał:

> 1. Nie będę Premierem jak Brat będzie Prezydentem
            > 2. Kazimierz Marcinkiewicz jest premierem na całą kadencję
            > 3. Nie będzie w rządzie przestępców
            >
            > ----------------------------------------------------------
            >
            > Ale kota ministrem powinni zrobic!

Za duzo psow w Rzadzie.
          • shithead Re: CBOS: Samoobrona i LPR poza Sejmem 06.04.07, 23:25
            belus77 napisał:

> Ale kota ministrem powinni zrobic!

Racja, kaczki, kartofle, kon i burak juz sa w rzadzie. Bedzie mial towarzycho.
      • wrojoz Chorych trzeba usunąć. 06.04.07, 18:17
        Kaczyńscy niszczą wszystko. Trzeba ich usunąć.
        • belus77 Re: Chorych trzeba usunąć. 06.04.07, 20:48
          Do ktorego stawu?
    • ingostar Re: PO wygrywa sondaże a PIS wybory 06.04.07, 17:29
      czy nie tak było ostatnio?
      • swoboda_t Re: PO wygrywa sondaże a PIS wybory 06.04.07, 17:55
        NIe tak. Pisiorstwo z braku innych argumentów zawsze przytacza ten sam.
        Zapominają, że po pierwsze sondaż jest tlko sondażem, a po drugie wszystkie
        badania tuż rpzed wyborami w 2005 pokazywały wyraźny trend, że PO po akcji z
        lodówką traci, a PiS jej kosztem zyskuje. Podobnie było przy prezydenckich -
        Tusk tuż przed drugą turą tracil przewagę. Zasygnalizowane trendy znalazły
        odbicie w wynikach wyborów. Ot co.
    • presentation1 ....Prawda czy nie..................... 06.04.07, 17:30
      Wybory i tak zmienia ten sondaz.Jedno nie ulega watpliwosci.Pozycja PiS jest silna.I tak juz zostanie.
      • halfilner Re: ....Prawda czy nie..................... 06.04.07, 17:32

www.gazetapolska.pl/?module=content&lead_id=1682
        • presentation1 Re: ....Prawda czy nie..................... 06.04.07, 17:33
          Czytalem tekst z linka.To juz bylo dawno wiadomo.Wes przyklad z ostatnich wyborow w Polsce gdzie na sile media i sondazownie wmawialy wyniki wyborow spoleczenstwu.
          • kralik111 Re: ....Prawda czy nie..................... 06.04.07, 17:53
            presentation1 napisał:

> Czytalem tekst z linka.To juz bylo dawno wiadomo.Wes przyklad z ostatnich
            wybor
            > ow w Polsce gdzie na sile media i sondazownie wmawialy wyniki wyborow
            spoleczen
            > stwu.

Ale to nie twoj problem, ty nie jestes czescia tego spoleczestwa...;)))))))))))
      • kolter Re: ....Prawda czy nie..................... 06.04.07, 17:33
        jak pamietam aws mial wiecej glosow w wyborach , i nic z niego niema , ludziom
        szybko znudzi sie polska prokuratorska i wieczne skargi do prokuratury !! wiec i
        PISdu nic nie zostanie
        • presentation1 Re: ....Prawda czy nie..................... 06.04.07, 17:35
          Nie liczy sie glos Polski zlodziejskiej ktora i tak ubywa.PO jak zwykle przewartosciowane a na LiD glosuja ci towarzysze co jeszcze nie zdechli i plus na te 2 ugrupowania staly elektorat zlodziejski w Zakladach Karnych(tzw.-twardy elektorat
      • age.kruger PiS wygrywa! ...ale szpitalach psychiatrycznych... 06.04.07, 17:33
        • presentation1 Elektorat PO i SLD......................... 06.04.07, 17:37
          Przed chwila o tym pisalem.We wszystkich jednostkach typu zamknietego jak szpitale czy Zaklady karne wygrywa PO i SLD
          • kolter Re: Elektorat PO i SLD......................... 06.04.07, 17:38
            czyli PIS zamknal do pudla 42% spoleczenstwa ?? nawet stalin nie wsadzil wiecej
            niz 20% naraz
          • presentation1 Re: Elektorat PO i SLD......................... 06.04.07, 17:39
            Znajdziesz wyniki w internecie.Sa powalajace.
            • kolter Re: Elektorat PO i SLD......................... 06.04.07, 17:40
              powalajaca jest glupota , ponoc ateistow ktorzy popieraja klerykalne koterie !!
            • pierot6 presentation1..twoja durnota jest powalajaca... 06.04.07, 17:41
              • halfilner pierot6 = wrojoz = Kwasniewski na forum 06.04.07, 17:42
                Oleksy: Przekręty szły w prywatyzacji

G: A wyście robili k.... te...
                O: Co myśmy robili?
                G: Przekręty głównie.
                O: Przekręty szły.
                G: W prywatyzacji.
                O: Dlatego ci powiem, że jak patrzę na tę (bankową) komisję śledczą. To tak
                frontalny atak na nią nie jest przypadkowy.
                • pierot6 halfilner..te twoje esbeckie pierdoły, już znamy ! 06.04.07, 17:44
                  spadaj śmieciu...
                  • halfilner pierot6 - wscieklosc przegranego... 06.04.07, 17:58
                    Zgadza się pan z tym co mówił Oleksy, że Kwaśniewski stworzył kapitalizm
                    polityczny?
                    Kwaśniewski w ogóle nie myślał o Polsce. Miał inne priorytety. Wprowadził
                    sytuację "przymrużenia oka". To rozhermetyzowało Polskę, w tym sensie, że
                    wszystko było wolno. Wprowadził fikcyjny język, język pozorów. Choć był
                    elokwentny. Gada pięknie.

Nie myślał o Polsce? Poważny zarzut. O czym myślał?
                    O przyjemności sprawowania władzy. To nie był reformator. Reformator kieruje
                    się pasją, idzie do przodu, jest obsesyjny.

Jaki był cel Kwaśniewskiego?
                    Istnieć.

Jest pan nim zawiedziony?
                    Bardzo.
                    • pierot6 halfilner.. cytujesz swojego guru ? 06.04.07, 18:12
              • magazynio1 Re: presentation1..twoja durnota jest powalajaca. 06.04.07, 17:42
                noo jest :P:P:P

ale ilu takich twardoglowych w tym kraju... Gdyby na wsi byl internet i te
                buraki mogly tu popisac, dopiero bysmy sie dowiedzieli jaki jest rzeczywisty
                obraz Polaka...
          • kralik111 Re: Elektorat PO i SLD......................... 06.04.07, 17:58
            presentation1 napisał:

> Przed chwila o tym pisalem.We wszystkich jednostkach typu zamknietego jak
            szpit
            > ale czy Zaklady karne wygrywa PO i SLD

Ale o czym to glupcze swiadczy ?

Elektoratem PiS sa zlodzieje z Samoobrony, nieroby liczace na zasilek i emeryci
            radia maryja, no i oczywiscie zagranica tez tu ma swoje 5 minut, ci ktorzy
            uciekli z Polski we wczesnych latach 90-tych ze strachu przed lustracja, teraz
            mordki wydzieraja,a ty jestes jednym z nich, wiec badz tak dobry antypolski
            wykolejencu i o sprawach obcego ci kraju lepiej sie nie wypowiadaj.
        • belus77 PiS wygrywa! ...w schroniskach dla kotow! 06.04.07, 17:42
          • kolter Re: PiS wygrywa! ...w schroniskach dla kotow! 06.04.07, 17:43
            napewno nie po rozmowie z Alikiem , zmienily zdanie !!
            • belus77 Re: PiS wygrywa! ...w schroniskach dla kotow! 06.04.07, 17:44
              Ten kot bedzie juz niedlugo ministrem!
          • wrojoz Re: PiS wygrywa! ...w schroniskach dla kotow! 06.04.07, 18:20
            • halfilner wrojoz _ = _ pierot6_ = _ Kwasniewski 06.04.07, 18:29
              polityczny?

Istnieć.

Bardzo.
              • belus77 Wielebny Pralat to wielikij patryjot! 06.04.07, 20:46
                halfilner napisał:

> Zgadza się pan z tym co mówił Oleksy, że Kwaśniewski stworzył kapitalizm
                > polityczny?
                > Kwaśniewski w ogóle nie myślał o Polsce.

• belus77 Re: PiS wygrywa! ...w schroniskach dla kotow! 06.04.07, 20:17
              co?
          • 1410_tenrok i w pewnych klubach, do których 06.04.07, 19:37
            nie kazdy może wejsc, aby sie nie wydało............
        • wrojoz Co ten PiS wyprawia ? 06.04.07, 18:17
          To szkodnicy.
    • piskoala Samoobrona i LPR poza Sejmem i ... 06.04.07, 17:31

jeszcze wesołego Alleluja, radosnych Świąt,
      jajecznej szyneczki, mokrego dyngusa,
      Zusowskiej emerytury dla wszystkich bojowników z PiSu, bo na rozum za późno
      • alterpars eee tam nie wierzcie w te sondaze 06.04.07, 17:34
        Polacy po prostu wstydza sie przyznac do swoich preferencji bo to tylko ujawnia
        ich zacofanie. Znow okaze sie w wyborach ze jednak to wlasnie LPR, Samoobrona i
        PiS silom przewodniom narodu!!!
        • kolter Re: eee tam nie wierzcie w te sondaze 06.04.07, 17:37
          niedygaj nic , chopki juz blokuja drogi przed lepperem, wiec napewno nic z nich
          nie bedzi juz
        • halfilner Re: eee tam nie wierzcie w te sondaze 06.04.07, 17:37
          zgadzam sie, gdyby byly wybory,
          notowania lewakow i Po bylyby znacznie nizsze.
          • alterpars hilfliger zgadzam sie z toba 06.04.07, 17:48
            Polska to kraj dla sympatykow Samoobrony LPR i PiS. Moim zdaniem ten rzad
            najbardziej odzwierciedla obraz Polski i Polakow na swiecie. Tak wiec nadal
            sadze ze ten sondaz to tylko wyraz braku zaufania do ankieterow. W
            rzeczysistosci poglady Polakow pozostalych w kraju jak najbardziej ujawnilyby
            poparcie dla rzadzacych.
    • kraq Re: CBOS: Samoobrona i LPR poza Sejmem 06.04.07, 17:32
      osobiscie chcialbym spotkac osobe glosujaca np. na takiego lyzwe albo innego
      padalce z tej bandyckiej partii i spytac ja o motywacje? tylko nie wiem czy bym
      sie dogadal?? na co te osoby licza, ze im lyzwa zasilek podniesie czy co??
      przeciez i tak poza smrodem g.... zrobia. no nie kumam tego. juz predzej
      rozumiem wyborcow giertycha, bo ci rzekomo bronia wartosci chrzescijanskich i na
      tym jada do bolu, co do jakichs moherow trafia. ale wyborcow samoobrony, to nie
      kumam ni ch....ja
      • swoboda_t Re: CBOS: Samoobrona i LPR poza Sejmem 06.04.07, 18:00
        Poznałem wyborcę SO w ubiegle wakcacje. Starszy facet ze specyficznej rodziny
        (może nie patologicznej, ale na pewno nie "normalnej). Popierał SO, bo "Pan
        Lepper zrobi tu porządek, z tymi wszystkimi, z nimi, zrobi!". Aha, jeszcze
        liczył na to, że Lepper Mu załatwi większe kwoty połowowe (był rybakiem).
    • reverie A gdyby głosowało 100%... 06.04.07, 17:34
      Gdyby tak głosowało 100% uprawnionych, a ci, którzy do wyborów nie poszli oddali
      tzw. "głosy nieważne" - jak byłoby ładniej! Wyobraźmy sobie: w ostatnich
      wyborach LPR dostało około 5-6%, a frekwencja była w okolicach połowy. Gdyby ci,
      co nie poszli głosować oddali puste głosy - Romek dostałby góra 3% i w sejmie by
      go nie było...

LEPIEJ ODDAć PUSTY GłOS NIż NIE Iść DO WYBORóW!
      NIE IDąC DO WYBORóW WSPIERASZ EKSTREMISTóW!
    • hummer Kolej na 3go koalicjanta :) 06.04.07, 17:34
      johnny-kalesony napisał:

> Tylko tak dalej!
      >
      >
      > Pozdrawiam
      > Keep Rockin'
    • feminista Re: CBOS: Samoobrona i LPR poza Sejmem 06.04.07, 17:39
      Szkoda ,że to badania, rzczywistość jest inna. Gdzie podziała się Partia
      kobiet, dlaczego nie ma jej w sondarzy, w innym, przeprowadzonym dla SE, PK
      zajeła 4 miejsce, przed partią kwaśniewskiego, której jeszcze nie ma.

=============================

W środę 11 kwietnia od godz. 17.00 do 2.00
      przyjdź pod Sejm na

WIEC W OBRONIE ŻYCIA KOBIET

Rządzący wiele razy udowodnili, że los obywateli i obywatelek jest im obojętny.
      Teraz chcą zmienić Konstytucję. Efektem tych zmian będzie pełny zakaz aborcji.
      Także w sytuacji, gdy ciąża jest wynikiem gwałtu, gdy stwierdzi się wady
      rozwojowe płodu lub gdy za ciążę i poród kobieta może zapłacić zdrowiem lub
      życiem!

Wprowadzenie do Konstytucji słów „od poczęcia aż do naturalnej śmierci" to
      zamach na życie i prawa kobiet, a nie obrona wartości! Panowie politycy nie
      zostaną postawieni przed pytaniem: czy Konstytucja zagraża ICH życiu. ONI są
      bezpieczni od urodzenia aż do naturalnej śmierci. Jakim prawem więc decydują o
      zdrowiu i życiu kobiet?! Ręce precz od życia kobiet!

Konstytucja dla ludzi, nie dla dogmatów!

Grupa „Same o Sobie! S.O.S.", Porozumienie Kobiet 8 Marca, Federacja na Rzecz
      Kobiet i Planowania Rodziny, Blog Stop Fanatykom (Bez jaj), Feminoteka,
      Sierpień '80

WEŹ STYROPIAN/ KARIMATĘ/ KAWĘ/ HERBATĘ**** wiec może potrwać...
      krytykapolityczna.pl/
      • pierot6 Narodowych bolszewików z PIS, trafił szlag! 06.04.07, 17:42
        jak miło...
        • alterpars spoko spoko tak naprawde Polacy sie wstydza 06.04.07, 17:45
          przyznac ze popieraja PiS, LPR i Samoobrone zeby nie wyszlo ze sa ciemnogrodem.
          Zobaczycie w wyborach.
          • magazynio1 Re: spoko spoko tak naprawde Polacy sie wstydza 06.04.07, 17:48
            alterpars napisał:

> przyznac ze popieraja PiS, LPR i Samoobrone zeby nie wyszlo ze sa ciemnogrodem.
            > Zobaczycie w wyborach.

Dokladnie tak. A jeszcze wiekszosc z wyborcow tych......... siedzi na wsi bez
            telefonu, w miescie nie byli, za granica nie byli, sluchaja Radia Maryja i sie
            nie myja. Ale do wyborow pojda zeby spotkac pod sklepem kumpla. TO JEST
            ELEKTORAT POPULISTYCZNYCH DEMAGOGOW.
            • alterpars Re: spoko spoko tak naprawde Polacy sie wstydza 06.04.07, 17:49
              i paradoksalnie najbardziej odzwierciedla faktyczny obraz Polski i Polakow.
              • halfilner SLD- sitwa majaca Polske gdzies 06.04.07, 17:53
                Aleksander Gudzowaty: Moje zdanie jeżeli chcesz znać, to Kwaśniewski szykował
                coś na Millera, ale coś poważnego moim kosztem. Moim, Kulczyka, Staraka i
                Krauzego ale nie wyszło mu trochę, ale najważniejsze to, że Miller prosił żeby
                sprawę wyciszyć, Miller prosił. A Ungier mnie prosił, radził mi, żebym
                udokumentował to i ja to zrobiłem. (…) Oni chcieli premiera obalić moim kosztem.
                (…) Miller był o sprawie informowany, byłem u niego w kancelarii, on mnie
                przepraszał, jego syn mnie przepraszał, nie mógł przeciwdziałać przeciwko
                swojemu, co mnie ten wasz pałac interesował, dworzanie ku.. śmieszni.(…) Miller
                do mnie zadzwonił jak tą plotkę [że młody Miller bierze] się dowiedział od
                Siemiątkowskiego, ja do niego pojechałem, pogadaliśmy se trochę, on mi
                powiedział, że jest taka plota [że młody Miller chciał łapówkę od Gudzowatego],
                ustaliliśmy dzięki inteligencji gdzie to było i kto tam był i ja napisałem list,
                Ungier mi poradził, żeby napisać list do prezydenta, do ministra
                Siemiątkowskiego i do premiera, ja ten list napisałem, panowie mnie poprosili,
                od razu, i proponowali, żeby to zlikwidować. (…) [premier Miller] mnie prosił,
                żeby tego listu nie publikować bo go zniszczy. A jeszcze przedtem mnie
                Siemiątkowski przepraszał u Urbana za plotkę jaką sfabrykował Zarząd Wywiadu, i
                jeszcze on mi mówi, że on nie mógł tego nie przekazać premierowi (…) Ktoś chciał
                przy mojej pomocy obalić premiera Millera, ja żartując mówię do tego idioty, bo
                to jest idiota, ten Siemiątkowski, "To wygląda na zamach stanu przez pana
                robiony". "Tak? Muszę się temu przyjrzeć" – taka była jego reakcja, słowo
                honoru. „A czy może pan to zniszczyć?”. Ja mówię „Zastanowię się jak mi Miller
                powie”. A Miller mi powiedział, żebym to zniszczył. (…) Oni [adresaci wyżej
                wspomnianych listów Gudzowatego] twierdzą, że zgubili [listy od Gudzowatego] a
                ja nie zniszczyłem [listów] właśnie po to, żeby nie usłyszeć po trzech latach,
                że przystąpiłem do spisku. (…) Oni zrobili błąd, że moje nazwisko użyli.

Józef Oleksy: To naprowadza na fałszywy trop. I to może być całkiem świadomy
                ruch. (...) Ja cię przyszedłem ostrzec żebyś cyzelował precyzyjnie przekaz
                publiczny ponieważ być może przypadkowo ale skręca to w twoją stronę jako tego
                który wywołał temat. Leszkowi to bardzo pasuje bo on natychmiast w telewizji
                powiedział, że no proszę państwa, najpierw mu ktoś posłał Rywina, potem… (…) to
                wobec tego – odbierz to dobrze – ty błądzisz popierając go i publicznie mówiąc,
                że ubolewasz nad próbą zamachu na niego a po drugie on jest dupek, że powtórzył
                publicznie dwukrotnie, że wyklucza rolę prezydenta (…) bo jeżeli służby wywołały
                to służby już nie są dawno bezpańskie i nigdy nie były bezpańskie (…) Wczoraj mu
                powiedziałem „Lesiu, jak ty mogłeś tak jednostronnie patrzeć, to ty nie
                wiedziałeś, że Siemiątkowski jest podległym ci ministrem ale duszą jest w
                pałacu, nie wiedziałeś o tym?” „No wiesz, w służbowych sprawach to ja muszę
                trzymać się formalnej drogi”. Pie.. głupoty. W związku z tym nikt mnie nie
                przekona, że rzeczy w wykonaniu Siemiątkowskiego były tylko za wiedzą Millera,
                bądź były wymysłem schizofrenicznym samego Siemiątkowskiego, to jest konfabulant
                w ogóle z natury. W związku z tym jak Lesio opowiada publicznie nie pytany, że
                wyklucza udziału Aleksandra Kwaśniewskiego, po pierwsze się boi być może, bo już
                i tak zaognił te ataki na niego publiczne, bądź się dogaduje z nim, bo u Leszka
                wszystko jest możliwe, bądź dostał taki sygnał, żeby przestał atakować Olusia
                dlatego, że w ten sposób zagmatwa sam się w sprawę, dlatego, że jeśli się będą
                trzymać tezy, że służby – a one są ewidentnie tutaj – bo to Luks, Siemiątkowski
                i Bóg wie kto jeszcze, to z czyjego zlecenia, na czyj obstalunek działają, to
                pytanie jest podstawowe i prokuratura właśnie powinna tym tropem pójść (…)

• magazynio1 Polske ma gdzies braterstwo z LPR i SO 06.04.07, 17:57
                  i tyle.
                • alterpars LPR PiS Samoobrona ma Polske na ustach!!! 06.04.07, 17:58
                  i wlasnie taki rzad jest dla Polakow najlepszy i najbardziej obrazujacy stan
                  mentalny polskiego spoleczenstwa pozostalego w kraju.
                  • halfilner SLD __ ma __Polske__ gdzies 06.04.07, 18:00
                    polityczny?

Istnieć.

Bardzo.
                    • pierot6 halfilner..ćwoku!.. Oleksy jest autorytetem dla .. 06.04.07, 18:10
                      ciebie?..No tak, to by sie zgadzało...
                      • halfilner wrojoz = piero6 = Kwasniewski 06.04.07, 18:30
                        polityczny?

Istnieć.

Bardzo.
                  • belus77 Do tego kler na utrzymaniu ... hehe! 06.04.07, 18:00
                    No i bitwa pod Grunwaldem i Mulat w agencjach ... zenada!
        • wrojoz Re: Narodowych bolszewików z PIS, trafił szlag! 06.04.07, 18:20
          pierot6 napisał:

> jak miło...
    • t-1984 CBOS: Samoobrona i LPR poza Sejmem 06.04.07, 18:00
      Na szczęście liderem sondażowym jest PO.To tak jak na wyścigach konnych koń
      prowadzi od startu do mety.Tuz przed metą wylamie,albo używajac wyscigowego
      żargonu zdechnie czyli da sie wyprzedzic innym koniom.Po tym rozpacz,zalamanie i
      szok, z ktorego tak latwo sie nie wychodzi.To wirtualny lider jako ugrupowanie
      nic nie znaczy nie ma tam ludzi godnych zaufania.To ugrupowanie zostalo
      zbudowane na glinianych nogach, a takie budowle zawsze sie rozlatuja.
      • wrojoz Łże Kaczyński 06.04.07, 18:18
        On dalej łże.
        • halfilner olus, to maly kretacz, czego sie dotnie to spierd. 06.04.07, 18:30
          polityczny?

Istnieć.

Bardzo.
    • smokpz Polacy zmądrzeli, a ja po raz pierwszy od czasu 06.04.07, 18:02
      gdy skończyłem 18 lat zamierzam głosować na PiS a nie na PO, chyba że PO
      udowodni że jest dojrzałą (tzn bez Tuska) konserwatywno-liberalną formacją bez
      jakichkolwiek lewicowych odchyleń. Na razie istnieje poważne zagrożenie że po
      ewentualnych wcześniejszych wyborach PO wejdzie w koalicję z LiD czy jakimś
      innym lewackim tworem. A do tego ja na pewno ręki nie przyłożę.
      • belus77 Re: Polacy zmądrzeli, a ja po raz pierwszy od cza 06.04.07, 18:40
        Az strach pomyslec co zrobisz jak pojdziesz na emeryturkem!
        • cicho_tam A ja zagłosuję na Samoobronę (jak dotrwa) 06.04.07, 19:48
          Obiecałem kiedyś sekretarzowi POP w zakładzie pracy (to była dopiero szycha!) że
          zapiszę się do PZPR jak ta przejdzie do opozycji. Niestety, tow.Rakowski podczas
          pamiętnych obrad w sali Kongresowej zadysponował wyprowadzenie sztandaru. Żałuję
          do tej pory, że tak zrobili mnie w lewo (zresztą nie tylko z tym).
          • belus77 Mulat bendzie jeszcze premierem! 06.04.07, 20:16
            To pewne, hehe!
            • cicho_tam Będzie NadPremierem (prawie OberPremierem) 06.04.07, 20:30
              Premierem to jest już dzisiaj (v-ce pomijamy, bo jesteśmy dobrze wychowani)
              • belus77 Tylko czemu nie placi rachunkow w agencjach? 06.04.07, 20:34
                Al Kapona tez za podatki zalatwili ... Konusy som msciwe!
                • cicho_tam Re: Tylko czemu nie placi rachunkow w agencjach? 06.04.07, 20:46
                  Na jedne agencje ma haka, na inne abonament.
    • belus77 Mulat zostal ruskim profesorem i dalej trzesie! 06.04.07, 18:02
      Lechujarkom przyjdzie na stare lata koty dokarmiac!
    • the_foe Rozkład madatów w Parlamencie 06.04.07, 18:06
      PO - 207
      PiS - 153
      LiD - 78
      PSL - 20
      MN -2
      • belus77 Mulat sika na mandaty i jezdzi taryfom do agencji 06.04.07, 18:08
        Demokracja ze czworakow? Si, senor!
    • mulla_komar Zmadrzeli??? 06.04.07, 18:06

Bo co? popieraja parite, ktora nie ma programu i wspiera rzad w jego
      najglupszych pomyslach (vide - dofinansowanie swiatyni opatrznosci bozej) a
      nawet go przebija (becikowe).
      • pierot6 Co PIS zrobił dla Polski ?..Przykłady prosze... 06.04.07, 18:11
        • mulla_komar Re: Co PIS zrobił dla Polski ?..Przykłady prosze 06.04.07, 18:29
          A gdzie ja pisze ze cos zrobil? Napisalem ze PO wspiera PiS w najglupszych jego
          pomyslach. Ponadto nie ma programu. Z wypowiedzi mizna wniskowac ze liberalowie
          a z glosowan ze 'bolszewicy'.
          • uu1 Re: Co PIS zrobił dla Polski ?..Przykłady prosze 06.04.07, 18:43
            mulla_komar napisał:

> A gdzie ja pisze ze cos zrobil? Napisalem ze PO wspiera PiS w najglupszych jego
            > pomyslach. Ponadto nie ma programu. Z wypowiedzi mizna wniskowac ze liberalowie
            > a z glosowan ze 'bolszewicy'.
            Masz sporo racji. Ale PiS to i z programu i z czynów czystej krwi bolszewicy.
        • belus77 A ten peron we Wloszczowej to kosmici zbudowali? 06.04.07, 18:38
    • total15 Kwachu wraca zatopic platfusow !!!! 06.04.07, 18:12
      ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    • wrojoz Kaczyńscy muszą odejść.!! 06.04.07, 18:12
      To szkodnicy.!!!
      • pierot6 [...] 06.04.07, 18:13
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • hetman_a Tytuł jak marzenie... 06.04.07, 18:16
      ... potem jeszcze tylko pozbyć się oszołomów z PiS i będzie można zacząć żyć...
    • rakieter Imigranci power! 06.04.07, 18:16
      Glosujcie pogonic cieci...
      • halfilner Re: Imigranci power! 06.04.07, 18:33
        wywiad z Gudzowatym:

W końcówce rządów AWS udzielił pan wywiadu. Mówił pan, że czeka na SLD, że nie
        może pan wytrzymać z AWS-em.
        Pamiętam. Mdliło mnie. Na Buzka miałem alergię...

I przyszedł Miller...
        No przyszedł Miller, cholera! Rozpacz i to wszystko.

Wierzy pan, że Kwaśniewski oszukiwał i nie będzie w stanie udokumentować
        majątku?
        Odczepcie się ode mnie!

Kaczyńscy są lepsi od poprzedników?
        Myślę, że są uczciwi. Nie wierzę, żeby robiły na nich wrażenie jakieś obce
        pieniądze.

• pierot6 [...] 06.04.07, 18:40
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka