tuzin_cwks 07.04.07, 12:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stryjaszek_pepi Re: USA: Stuletnia ryba wyłowiona na Alasce 07.04.07, 12:16 Słuszną linię ma nasza władza. Odpowiedz Link Zgłoś
login.gazeta1 Skandal! "Od poczęcia aż do naturalnej śmierci"! P 07.04.07, 13:06 recz z odłowem stulatków! Odpowiedz Link Zgłoś
zdzis1 Re: USA: Stuletnia ryba wyłowiona na Alasce 07.04.07, 12:18 wypuscic babcie na wolnosc!!! Z Odpowiedz Link Zgłoś
glomek Re: USA: Stuletnia ryba wyłowiona na Alasce 07.04.07, 12:35 zdzis... ja nie wiem czy ci to mowic.. ale ona taka cokolwiek martwa mi juz sie wydaje:( moze sobie w tym stanie na wolnosci nie poradzic Odpowiedz Link Zgłoś
glaca7 Re: USA: Stuletnia ryba wyłowiona na Alasce 07.04.07, 12:49 to... moze na patelnie ja?? Odpowiedz Link Zgłoś
dlugi26 Re: USA: Stuletnia ryba wyłowiona na Alasce 07.04.07, 12:59 zabili ja? tyle lat sobie radzila az trafila na drapieznika. mam nadziej ze odgryzla komus palca Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: bym ją zjadła ! 07.04.07, 14:35 offkors napisał: > aż mi ślinka cieknie :D Ale mięso z takiej staruszki to pewnie łykowate jest i niesmaczne. Wypchać i do muzeum. Odpowiedz Link Zgłoś
wkosin Re: bym ją zjadła ! 07.04.07, 22:15 a mnie sie wcale smaczna nie wydaje. taka stara to pewno i mieso juz nie za dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
krychola to tam jest to niezwykłe?chodzi mi o komercyjną 07.04.07, 13:13 komercyjna łódź rybacka na Morzu Beringa Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Podobna do naszych Blizniaków. Też taka śliczna. 07.04.07, 13:35 Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: pogromca_gamonia 07.04.07, 15:07 pogromca_gamonia napisala: > Podobna do Blizniakow. Tez taka sliczna. Mylisz sie. Wyglada odrazajaco - zupelnie jak ty! Odpowiedz Link Zgłoś
lesbijka_wroclaw Re: Podobna do naszych Blizniaków. Też taka ślicz 07.04.07, 22:19 nawet podobnych rozmiarow- niewiele ponad metr ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Przypuszczenie... 07.04.07, 13:47 Pewnie tam popłynęła z pozdrowieniami od Wodza Rewolucji Odpowiedz Link Zgłoś
ebope hańba 07.04.07, 14:14 To jest sku.....wo,100 lat śmigała aż wpadłą na sieć.Powiini ją wypuścić jak jeszcze dychała. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: hańba 07.04.07, 15:26 ebope napisał: > To jest sku.....wo,100 lat śmigała aż wpadłą na sieć.Powiini ją wypuścić jak > jeszcze dychała. ****************************** Najpierw lustracja, a potem się zobaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: maruda.r 07.04.07, 16:38 maruda.r napisał: > ebope napisał: > > > To jest sku.....wo,100 lat śmigała aż wpadłą na sieć.Powiini ją wypuścić > jak > > jeszcze dychała. > > ****************************** > > Najpierw lustracja, a potem się zobaczy. Masz racje! Komuchow, esbekow i ubekow nalezy scigac nawet gdy maja sto lat i wiecej! Ich zbrodnie NIGDY nie powinny ulec przedawnieniu! Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l wet3: nie uciekniesz przed lustracją ;))) 07.04.07, 16:40 a jak umrzesz ( czego nie życzę ) to też wykopiemy i po katolicku osądzimy Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: r0b0l 07.04.07, 17:25 r0b0l napisał: > wet3 nie uciekniesz przed lustracja > a jak umrzesz ( czego nie życzę ) to też wykopiemy i po katolicku osądzimy Przestan bredzic, komuchu zapowietrzony!!! Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l wet3: 07.04.07, 18:53 jestem komuchem zapowietrzonym i członkiem PIS, przyjęli mnie tam z otwartymi rękami podobnie jak moich kumpli z UB i SB. Kto jak nie my piszemy teraz materiały do teczek a usuwamy te niewygodne dla wodzów 4 RP??? Kaczki sobie mogą spać spokojnie dopóki nam płacą, akta zadołowane, lojalki na mikrofilmach pochowane ;))) Ale przyjdzie inna banda rządzić i zapłacą lepiej a wtedy pozwolimy znaleźć nowym lustratorom takie historie nt pisiorów że oniemiejesz. Myślę że i na Ciebie coś się znajdzie, pożywiosz uwidisz swaju bumagu i swoje kwity za nasze diengi. Jak zapomniałeś to sobie przypomnisz..... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: r0b0l 08.04.07, 18:30 r0b0l napisał: > jestem komuchem zapowietrzonym i członkiem PIS, przyjęli mnie tam z otwartymi r > ękami podobnie jak moich kumpli z UB i SB. Kto jak nie my piszemy teraz materia > ły do teczek a usuwamy te niewygodne dla wodzów 4 RP??? > Kaczki sobie mogą spać spokojnie dopóki nam płacą, akta zadołowane, lojalki na > mikrofilmach pochowane ;))) > Ale przyjdzie inna banda rządzić i zapłacą lepiej a wtedy pozwolimy znaleźć now > ym lustratorom takie historie nt pisiorów że oniemiejesz. Myślę że i na Ciebie > coś się znajdzie, pożywiosz uwidisz swaju bumagu i swoje kwity za nasze diengi. > Jak zapomniałeś to sobie przypomnisz... Wiekszych glupot nie mozesz juz pisac???! Odpowiedz Link Zgłoś
uwolnic_cyce Re: hańba 07.04.07, 16:54 ebope napisał: > To jest sku.....wo,100 lat śmigała aż wpadłą na sieć.Powiini ją wypuścić jak > jeszcze dychała. Trzech życzeń nie chciała spełnić i teraz ma za swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_z-d Re: USA: Stuletnia ryba wyłowiona na Alasce 07.04.07, 15:01 Obleśna... Odpowiedz Link Zgłoś
marxx Re: USA: Stuletnia ryba wyłowiona na Alasce 07.04.07, 15:35 po co ja zabili???? Tylko po to aby sprawdzic ile ma lat??? Skandal! Mogli ja przeciez tylko wylegitymowac! Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy No dobra - zabili starą rybę. 07.04.07, 15:48 I co teraz? lepiej im? Nam? Jej? ;>>> Odpowiedz Link Zgłoś
ablaszczuk6 USA: Stuletnia ryba wyłowiona na Alasce 07.04.07, 16:10 nie dziwię sie, w Ameryce wszystko najlepsze, największe i okazuje się ... najstarsze. Jak w Związku Radzieckim - wszy jak husi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l posłanka Sobecka na wakacjach??? 07.04.07, 16:36 zdjęcie niewyraźne ale podobieństwo jest ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
konsulus Re: Trzeci bliźniak? 07.04.07, 22:59 ryssio napisał: > W każdym razie podobieństwo uderzające. A od kiedy to może być trzech bliźniaków? Odpowiedz Link Zgłoś
testardo USA: Stuletnia ryba wyłowiona na Alasce 07.04.07, 17:58 szkoda ze starowinki nie wypuscili tylko pozbawili zycia w niejasnym celu Odpowiedz Link Zgłoś
ignispl To nie skorpena tylko karmazyn 07.04.07, 18:07 reprezentujący rząd Scorpaeniformes. Kurcze czy oni nie mogliby sprawdzić gdzie skorpeny występują i jak wyglądają? Fajna rybka szkoda że tak stara że zapewne już niejadalna. Straszne są takie starocie w smaku;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: To nie skorpena tylko karmazyn 07.04.07, 19:46 tez mi sie zdaje ze to predzej karmazyn niz sama skorpena 'komercyjna' lodz rybacka w sensie, ze rybacka a nie wedkarska zlapala sie w siec albo na hak moze i 200 m pod powierzchnia - niz miala szans przezyc wyciagania na powierzchnie Odpowiedz Link Zgłoś
plesniak3 Re: USA: Stuletnia ryba wyłowiona na Alasce 07.04.07, 18:07 Zabijaja, swinie, co popadnie. Ufoludki w "Archiwum X" tez zabijali! Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Zabili ja tylko po to, by dłuzej nie żyła? 07.04.07, 18:07 to naukowcy, czy idioci? Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzyk Re: USA: Stuletnia ryba wyłowiona na Alasce 07.04.07, 18:52 dobrze, że nie mnie wyłowili! Odpowiedz Link Zgłoś
kubakaczmarek I żyłaby kolejne 100... ale po co... 07.04.07, 19:10 teraz wypchana służyc będzie wiernie przez dziesiątki lat w muzeum historii naturalnej ku uciesze gawiedzi... człowiek jest wrzodem na skórze Ziemii - chyba Nietzsche to powiedział... kuba Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: I żyłaby kolejne 100... ale po co... 07.04.07, 19:48 mordercy? niejadalna? czy wy naprawde nie wiecie skad sie biora fiszburgery? Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek George Bush zje ja w Wielki Piatek...... 08.04.07, 02:44 ...bo on taki do niej podobny....... Odpowiedz Link Zgłoś
everybody ;O! 08.04.07, 11:37 nie mowicie, ze cos takiego plywa na tej planecie ;O !!!????!!!! o kuuu..wa az sie boje czego jeszcze tu nie odkrylismy :/ "czlowiek-ryba" na morskich glebinach??!! Odpowiedz Link Zgłoś