apf Premier: Nowa ustawa lustracyjne nie powinna po.. 13.05.07, 15:09 Ta wiadomość nie może być prawdziwa, musiała być wyrwana z kontekstu, przekręcona, bo dr Nauk Prawnych, Premier nie mógł powiedzieć takiej bzdury. Druga opcja jest taka, ze jest to zapowiedź drugiego zamachu majowego, zablokowania działalności demokratycznych instytucji. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Premier: Nowa ustawa lustracyjne nie powinna 13.05.07, 15:17 Biore pod uwagę te ewentalnosć,ale kto zajmie się logistyką przędsiewzięcia? Pilsudski byl geniuszem,a ten? Celowo piszę z malej litery! Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika Re: Premier: Nowa ustawa lustracyjne nie powinna 13.05.07, 15:22 ergo12 napisał: > Biore pod uwagę te ewentalnosć,ale kto zajmie się logistyką przędsiewzięcia? > Pilsudski byl geniuszem,a ten? Celowo piszę z malej litery! ten tez ma PLAN, wlasnie wyslal Najwieksza Supertajna Agentke do rozpoznania wroga w St Pieterburgu. Jak nic ruszymy na Kaliningrad i Odesse. Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Re: Premier: Nowa ustawa lustracyjne nie powinna 13.05.07, 16:00 koham.mihnika napisał: > ergo12 napisał: > > > Biore pod uwagę te ewentalnosć,ale kto zajmie się logistyką przędsiewzię > cia? > > Pilsudski byl geniuszem,a ten? Celowo piszę z malej litery! > > ten tez ma PLAN, wlasnie wyslal Najwieksza Supertajna Agentke do rozpoznania > wroga w St Pieterburgu. > Jak nic ruszymy na Kaliningrad i Odesse. Nie, to raczej Kaliningrad pospieszy kurduplom z bratnią pomocą. Rydzola i Leppera w tym głowa. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
krytyczny_glos Re: Premier: Nowa ustawa lustracyjne nie powinna 13.05.07, 17:11 Cicho Zenek! Mam pomysla! Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.sm Premier: Nowa ustawa lustracyjne nie powinna po.. 13.05.07, 15:16 Boże widzisz i nie grzmisz chciałbym kiedyś wrócić do Polski, ale po co kiedy Chiny stają się bardziej demokratyczne niż nasz Kaczygród Odpowiedz Link Zgłoś
kabu12 Czy oni napewno..... 13.05.07, 15:16 Czy Kaczyńscy napewno wiedzą,że nie ma już na nich papierów ?Aby się nie zrobili na perłowo tak jak to miało miejsce wśród katolickiego sprzedajnego polskiego kleru.Oni też myśleli,że nie ma na nich już żadnych papierów , a jednak - cała wierchuszka umaczana ! Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Czy oni napewno./ nie mają stuprocentowej.... 13.05.07, 15:20 pewności,powiedziano Im że zostalo "wyczyszczone" Ale kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika nie boj sie, jest KILKA backupow, zlota sie nie 13.05.07, 15:25 wyrzuca. ergo12 napisał: > pewności,powiedziano Im że zostalo "wyczyszczone" Ale kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: nie boj sie, jest KILKA backupow, zlota sie n 13.05.07, 15:27 Myslisz??Może??? Co daj Boże! Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika czyz Kiszczak nie przysiegal biskupom? 13.05.07, 15:28 ergo12 napisał: > Myslisz??Może??? Co daj Boże! Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika Moralna ocena tych panow jest jednoznaczna, ale 13.05.07, 15:37 trzeba przyjac, ze w swoich dzilaniach byli bardzo pragmatyczni. Inwestowali w przyszlosc.... Jak to mowia, fortuna kalem sie tuczy. SB interesowala sie potencjalnymi przywodcami na UW. Klony braly udzial w Solidarnosci, to mieli teczki. Jaki problem bylo to przerzucic na mikrofilmy? Wielkim bledem jest niedocenianie funksjonariuszy SB. To byli ludzie, w weiekszosci, z wyzszym wyksztalceniem plus kursy zawodowe. Brakowalo im tylko kregoslupa. Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Ten dalej swoje 13.05.07, 15:18 - W gruncie rzeczy jest to sprawa decyzji Platformy Obywatelskiej - dodał J.Kaczyński. Co to meritum: ręce precz od konstytucji kaczysto, żoliborska wersjo Łukaszenki! Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Ten dalej swoje 13.05.07, 15:21 Niestety mieszkam na Zoliborzu, 300m od niego! Odpowiedz Link Zgłoś
trybowski Co za brednie... 13.05.07, 15:18 ...a mówili, że wykształcony, ponoć studia nawet skończył... Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika podobno w komunie to tylko TW konczyli studia 13.05.07, 15:27 tak twierdzi OMC mgr Kwasniewski. jorge.martinez napisał: > Ponoć... Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: podobno w komunie to tylko TW konczyli studia 13.05.07, 15:43 No teraz to obrazasz ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika zart, od poczatku do konca wymyslowny, JA TEZ 13.05.07, 15:45 zostalem magistrem w czasach PRL. wyluzuj. funny5 napisała: > No teraz to obrazasz ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: zart, od poczatku do konca wymyslowny, JA TEZ 13.05.07, 15:48 Wyjasnienia przyjete.Na forach pisze tylu oszolomow ze czasami trudno o poczucie humoru Odpowiedz Link Zgłoś
smierc666 Re: Co za brednie... 13.05.07, 15:28 Mimo tego że sprawa jest oczywista, można by było wyrazić to mniej nieprzyzwoicie. I ja rozumiem i głośny śmiech i urąganie ale powiem wam że leżącego się nie kopie dajcie mu spokój bo kotek po nocach nie będzie spał:)). Odpowiedz Link Zgłoś
kwamar Ludzie. tego nie można lekceważyć, z tego nie 13.05.07, 15:20 można sie tylko śmiać. Tak rodzą się dyktatorzy. To sa chorzy ludzie,. Odpowiedz Link Zgłoś
bloody_rabbit Re: Ludzie. tego nie można lekceważyć, z tego nie 13.05.07, 15:22 Jeżeli zaczną grzebać w Konstytucji, pora wyjść na ulice. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Ludzie. tego nie można lekceważyć, z tego nie 13.05.07, 15:23 I wyjdziemy! Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Ludzie. tego nie można lekceważyć, z tego nie 13.05.07, 15:24 Chyba na ulice Londynu i Dublina... Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Ludzie. tego nie można lekceważyć, z tego nie 13.05.07, 15:25 Nie, Warszawy,i innych polskich miast! Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Ludzie. tego nie można lekceważyć, z tego nie 13.05.07, 15:29 W Polsce na ulice wychodzą: słuchacze RM, górnicy (gdy walczą o kasę), geje i lesbijki, studenci (gry zabierają zniżki na autobus lub gdy rozdają browar za darmo), ekolodzy (w obronie kwiatków i żuczków - a w rzeczywistości dla milionowych łapówek), pozostałe grupy zawodowe (ale raczej w setkach niż w tysiącach), no i oczywiście rolnicy. Cała reszta pracuje albo odpoczywa, i wychodzenie na ulice, nawet gdyby kaczyście przyrządzili zamach stanu, zwisać im będzie. Zresztą, większości osób z grup wyżej nakreślonych też to będzie zwisać. Odpowiedz Link Zgłoś
czescjacek Re: Ludzie. tego nie można lekceważyć, z tego nie 13.05.07, 15:38 www.namioty.pl/ mamy maj, ciepło, Łazienki przed kancelarią premiera... żyć nie umierać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
broni666 Karłowate ziemniaki po konsultacjach u Łukaszenki 13.05.07, 15:21 Kolejne starcie kaczorów w drodze ku upadkowi. Oby jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika Karłowate ziemniaki ......to eksperyment GM, ktory 13.05.07, 15:32 sie nie udal. Rozumiecie teraz klientow supermarketow. broni666 napisał: > Kolejne starcie kaczorów w drodze ku upadkowi. Oby jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Karłowate ziemniaki po konsultacjach u Łukasz 13.05.07, 17:40 broni666 napisał: > Kolejne starcie kaczorów w drodze ku upadkowi. Oby jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
bloody_rabbit Trybunału w Strasburgu premier nie ominie 13.05.07, 15:21 Ten palant myśli, że nowelizacja Konstytucji jakoś unieważni traktaty międzynarodowe ratyfikowane przez Polskę? Poza tym, jeżeli ta nowelizacja ma polegać na wykreśleniu z Konstytucji art. 2, to Polska wyleci na kopach z UE. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Trybunału w Strasburgu premier nie ominie 13.05.07, 15:26 A może Oni tego chcą?? Odpowiedz Link Zgłoś
xsanka Re: Trybunału w Strasburgu premier nie ominie 13.05.07, 15:28 spokojnie - Polska nigdzie nie wyleci. Kaczory wylecą jeżeli więcj ludzi ruszy dupsko i zagłosuje w wyborach. Sprawa jest prosta: dosyć juz partaczenia prawa. Moznabyło te ustawę, tak jak wiele innych, chwalić w ten sposób żby TK nie mógł jej podawżyc (nawet zakładając rzekome "anty-lusracyjne nastawienie TK". Jak sie tak PIS spieszył to nie ma teraz co biadolić i głupoty gadać o zmianie konstytucji. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Premier: Nowa ustawa lustracyjne nie powinna 13.05.07, 15:27 czy ktos moze mi w prostych slowach wyjasnic, co mial na "mysli" tow. Jaroslaw? nie wiem, co to "ustawa konstytucyjna", nie jestem prawnikiem. chociaz z drugiej strony tow. Jaroslaw ponoc jest.. czy mamy to rozumiec jako chec wpisywania kolejnych kaczych pomyslow bezposrednio do konstytucji, przez co automatycznie beda z nia zgodne i zaden tam trybunal sie nie czepi? Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Premier: Nowa ustawa lustracyjne nie powinna 13.05.07, 15:36 Wpisz sobie to w Google może coś tam znajdziesz1 Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Premier: Nowa ustawa lustracyjne nie powinna 13.05.07, 15:39 pl.wikipedia.org/wiki/Konstytucja_Rzeczypospolitej_Polskiej Odpowiedz Link Zgłoś
internauta2007 Ty jesteś ERGO12 dno intelektualne, mniej niz ze 13.05.07, 15:51 Ty jesteś ERGO12 dno intelektualne, mniej niz zero. Przesledziłem twoje posty.Wszystkie sa jednowyrazowe lub jednozdaniowe.Nie masz nic do powiedzenia oprócz bluźnierstw. Ilość twoich jednozdaniówek swiadczy, że jesteś tylko pieskiem uwiązanym na sznureczku i szczekasz jak ten piesek. Za jedno szczeknięcie na forum dostajesz pewno od dziadów politycznych , u których jestes na słuzbie smierdząca kostke do obgryzienia warta nie wiecej niż pare grosików. Szczekaj kundelku dalej. Może cos na zbierasz. Ale ze sznureczka to ty sie nie zerwiesz. Za głupi na to jestes.Ja osobiście zdzielił bym cie kijem po tym głupim łbie raz a dobrze i byłby spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Premier: Nowa ustawa lustracyjne nie powinna 13.05.07, 15:53 co to jest konstytucja, to wiem. pytam, co to jest ta "ustawa konstytucyjna" - czy to jakas specjalna ustawa? probuje zrozumiec, co tow. premier chcial przekazac ludowi, ale nie potrafie. pl.wikipedia.org/wiki/Ustawa Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Premier: Nowa ustawa lustracyjne nie powinna 13.05.07, 15:59 Jarek chyba to wymyślił. Bo ustawa konstytucyjna jako źródło prawa - między konstytucją i ustawą zwykłą występuje na gruncie prawa krajów romańskich. Chyba że chodzi mu o wpisanie lustracji do konstytucji. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Premier: Nowa ustawa lustracyjne nie powinna 13.05.07, 16:03 wlasnie to ostatnie podejrzewam, bo nawet mi przez mysl nie przeszlo, ze tow. premier, doktor praw, moglby nie znac porzadku prawnego obowiazujego w rzadzonym przez siebie kraju :) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Premier: Nowa ustawa lustracyjne nie powinna po.. 13.05.07, 15:27 A w ogóle to najlepiej rządzić dekretami. A w ogóle to najlepiej, żeby żadnej konstytucji nie było, bo Kaczyński i tak wie, co jest czarne, a co jest białe. I nikt go nie przekona. Straszne, przerażające. Ten człowiek jest ślepy. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Premier: Nowa ustawa lustracyjne nie powinna 13.05.07, 15:30 ukazami raczej, sadzac po zrodlach inspiracji :O Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika Re: Premier: Nowa ustawa lustracyjne nie powinna 13.05.07, 15:44 nessie-jp napisała: > A w ogóle to najlepiej rządzić dekretami. A w ogóle to najlepiej, żeby żadnej > konstytucji nie było, bo Kaczyński i tak wie, co jest czarne, a co jest białe. > I > nikt go nie przekona. > > Straszne, przerażające. Ten człowiek jest ślepy. nie, na studium wojskowym UW jakis oficer mawial - co wy hermafrodyta, kolorow nie rozrozniacie? autentyczne, i ten jarek i ten Lech to jest o nich. > Odpowiedz Link Zgłoś
iza_szczypka Re: Premier: Nowa ustawa lustracyjne nie powinna 13.05.07, 16:45 No i długo jeszcze tak będziecie narzekać, zamiast coś z tym konkretnego zrobić, póki można to zrobić zgodnie z prawem? Czy będziecie czekac na czołgi w charakterze alibi typu "gołymi rękami nie dało się przecież nic zrobić"? Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Premier: Nowa ustawa lustracyjne nie powinna po.. 13.05.07, 15:29 Pan Kaczyński nie wie że źródlem wszelkich praw w Polsce jest Konstytucja, no i dla wierzących Dekalog? Jeśli ktoś kombinuje tworzenie trzeciego aktu źródłowego to znaczy że jest głupi. Panie Kaczyński wnioski należą do Pana, zanim podpali Pan ten kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
trzy.14 Od razu zapisac lustrację w konstytucji Eeuropy! 13.05.07, 15:32 Zamiast się bić o preambułę konstytucji europejskiej, trzeba tam wpisać ustawę lustracyjną! Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Premier: Nowa ustawa lustracyjne nie powinna po.. 13.05.07, 15:34 Lajdak, nie premier. Nie bedzie przspieszal ani nie bedzie opoznial publikacji... A wie, cwok jeden, co znaczy "bezwlocznie"?! Chyba przede wszystkim w tym punkcie nalezaloby zmienic prawo. No i jak zwykle wszystko probuje zwalic na PO. Czy kogos jeszcze na to nabierze? Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Premier: Nowa ustawa lustracyjne nie powinna 13.05.07, 16:11 Innymi słowy premier powiedział: "Ustawa jest co prawda bezprawna, ale na razie niech to bezprawie obowiązuje". Doktor prawa, demokratycznie wybrany premier daje do zrozumienia, że dla niego konstytucja ma wartość rolki papieru toaletowego. Nawet SLD tak nisko nie upadł - chociaż o pozory dbali... Odpowiedz Link Zgłoś
radoslawdobry Orzeczenie TK pewnie będzie opublikowane po 15 maj 13.05.07, 15:37 Przed Trybunał Stanu tego gnoma. Odpowiedz Link Zgłoś
internauta2007 Ty jesteś ergo dno intelektualne.Przesledziłem two 13.05.07, 15:37 Ty jesteś ergo dno intelektualne.Przesledziłem twoje posty.Wszystkie sa jednowyrazowe lub jednozdaniowe.Nie masz nic do powiedzenia oprócz bluźnierstw.Ilość twoich jednozdaniówek swiadczy, że jesteś tylko pieskiem uwiązanym na sznureczku i szczekasz jak ten piesek. Za jedno szczeknięcie na forum dostajesz pewno od dziadów politycznych , u których jestes na słuzbie smierdząca kostke do obgryzienia warta nie wiecej pare grosików.Sczekaj kundelku dalej.Może cos na zbierasz.Ale ze sznureczka to ty sie nie zerwiesz.Ja osobiście zdzielił bym Cie kijem po tym głupim łbie raz a dobrze i przestałbys szcekać. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Ty jesteś ergo dno intelektualne.Przesledziłe 13.05.07, 15:48 Ileż w Tobie milosierdzia?,Zapewne od Rydzyka end Company czyli Pissu.Ale nie boję się Was,kaszysci!W odpowiednim momencie odslonimy swoje twarze,i pierwszą rzeczą jaką zrobimy "Po" to doprowadzimy Was do lekarza psychiatry.A propos, skopiowalem sobie Twój post,będzie mi on potrzebny na pózniej, jako material poglądowy! Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Premier: Nowa ustawa lustracyjne nie powinna po.. 13.05.07, 15:41 Jak sobie przypomnieć ostatnie wyczyny Tuska, to ta pipa gotowa jest jeszcze pójść na kaczy lep i spaprać wszystko, czego dokonał Kalisz. Odpowiedz Link Zgłoś
smierc666 Re: Premier: Nowa ustawa lustracyjne nie powinna 13.05.07, 15:51 majajekukubzdziongvamajaje : > Jak sobie przypomnieć ostatnie wyczyny Tuska, to ta pipa gotowa jest jeszcze > pójść na kaczy lep i spaprać wszystko, czego dokonał Kalisz. Najgorsze, że taka możliwość istnieje a swoją drogą to wstyd dla opozycji że tylko czerwoni się zerwali ze smyczy strachu i zawetowali taką złomową ustawę! Krew mnie zalewa, że zdrowego rozsądku bronią exkomuchy :((( i nikt więcej. Tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
adam.miauczynski "nie poradzisz nic bracie mój... 13.05.07, 15:42 ... gdy na tronie siedzi ch[...]j" AM Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe bezczelny gnojek 13.05.07, 15:44 niestety nie ma wiekszosci na trybunal stanu, ale znajdzie sie, mam nadzieje, w nowej kadencji Odpowiedz Link Zgłoś
cet3 oszolomy i kler boja sie otwarcia teczek jak ognia 13.05.07, 15:50 Lustracja w kaczym wykonaniu ma na celu zapewnienie bezkarnosci okreslonej grupie osob oraz szantazowanie niewiernych kaczystom. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: bezczelny gnojek 13.05.07, 17:43 Myślę, że na Trybunał Stany wystarczy wniosek Trybunału Konstytucyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala ten jełop ma się za prawnika? 13.05.07, 15:48 czy nas ma za PiSiórków? ---- Obszczymurki RP V sojediniajties' Odpowiedz Link Zgłoś
turtlezzz Kaczyński to polityczny dzikus.. 13.05.07, 15:48 Czy może raczej: polityczny bandyta. Nie cofnie się przed żadnym sposobem na zdobycie popularności. Choćby miał ludziom całkiem namieszać w głowach. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Rościsławowi roi się boskość! :-) 13.05.07, 15:48 Ten impotent polityczny jednej dobrej ustawy nie potrafi spłodzić, więc marzy mu się boska moc sprawcza... Nie wiem czy takie rozwiązanie jakie proponuje Rościsław jest w ogóle możliwe, ale gdyby PO pomogła mu ominąć TK, to by znaczyło że też nie szanuje tej instytucji. Wątpię aby PO na to poszła, nawet podzielając lustracyjne ciągutki maniaka... No i zdaje się, że premierowi umyka fakt, że zmiana konstytucji, a o tym tu chyba mowa, to referendum. A jak referendum to najlepiej z kilkoma pytaniami. Dokładamy swoje! Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Rościsławowi roi się boskość! :-) 13.05.07, 16:37 taziuta napisał: > Ten impotent polityczny jednej dobrej ustawy nie potrafi spłodzić, > więc marzy mu się boska moc sprawcza... będą kolejne msze w intencji deszczu ...?! Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Rościsławowi roi się boskość! :-) 13.05.07, 16:39 isa.stern napisała: > taziuta napisał: > > > Ten impotent polityczny jednej dobrej ustawy nie potrafi spłodzić, > > więc marzy mu się boska moc sprawcza... > będą kolejne msze w intencji deszczu ...?! Mi się wydaje, że msze to za mało... Na filmach widziałem, że tańce indiańskie mogą sprawić cuda! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Rościsławowi roi się boskość! :-) 13.05.07, 16:45 błeee... Jarek, Ludwik, Zbyszek i reszta sp. z oo. w sukienkach z trawy dookoła pasa, to obrzydliwe... nie mogą nam tego robić...!!! ;DDDDD :P Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Rościsławowi roi się boskość! :-) 13.05.07, 16:48 isa.stern napisała: > błeee... Jarek, Ludwik, Zbyszek i reszta sp. z oo. w sukienkach z trawy > dookoła pasa, to obrzydliwe... nie mogą nam tego robić...!!! > ;DDDDD > :P Fakt! Ale mogą zamówić odprawienie uroków i tańce, tak jak się zamawia mszę! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Rościsławowi roi się boskość! :-) 13.05.07, 16:55 aha, ojciec dyktator będzie miał, co robić...;))) :P Odpowiedz Link Zgłoś
mani2 Re: Rościsławowi roi się boskość! :-) 13.05.07, 16:47 taziuta napisał: > Na filmach widziałem, że tańce indiańskie mogą sprawić cuda! :-) Nie nalezy sobie kpic z tancow indianskich. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Rościsławowi roi się boskość! :-) 13.05.07, 16:50 mani2 napisał: > taziuta napisał: > > Na filmach widziałem, że tańce indiańskie mogą sprawić cuda! :-) > > Nie nalezy sobie kpic z tancow indianskich. Sorki, masz rację. Indianie szczerze wierzyli... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Rościsławowi roi się boskość! :-) 13.05.07, 16:58 lepiej zorganizować kolejną edycję "Tańca z gwizdami", Jarek zatańczy z narzeczoną, Łyzwiński z haremem, inni też będą mieli godne siebie partnerki..;) Odpowiedz Link Zgłoś
bravor heja, heja 13.05.07, 15:51 naliczyłem was ze 40, można by małą demostracje zrobić w Warszawie. Weźcie transparenty o treści takiej jak piszecie. Będzie git. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: heja, heja 13.05.07, 15:57 ergo12 napisał: > A dolączysz sie?? --- Przeciez to wierny poddany kaczek Odpowiedz Link Zgłoś
bravor Re: heja, heja 13.05.07, 22:19 Jasne, że się dołączę, wezmę aparat i sfotografuję jak będą waś pałowali. Oczywiście te zdjęcia będą dla obrońców praw ubeków. Funny, jak było z simonem? Odpowiedz Link Zgłoś