roubal A Puchatek?? 27.05.07, 18:43 A co z Kubusiem Puchatkiem?! W wersji disnejowskiej nosi tylko czerwoną koszulkę, nie ma ani majtek, ani spodni! Toż to promocja ekshibicjonizmu!!! Paraduje ze świństwem na wierzchu jak jakiś George Michael co najmniej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
c.rayback Re: A Puchatek?? 27.05.07, 18:48 Puchatek to TW."Miodek",gejem jest Krzys. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac A Puchatek?? Winnie? 27.05.07, 18:53 Ten miś nosi żeńskie imię więc? Transeksualista? Homoseksualista? Dla czego po polsku ma imie męskie, a po angielsku nazywa się jak dziewczynka? I co go wiąże z Krzysiem? No nie mówiąc już o powiązaniach uwaga z M I O D K I E M !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adax1 Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky Win.. 27.05.07, 18:43 a ja myślę, że Pani Rzecznik jest skrytą lesbijką i robi to wszytsko, żeby uwagę odwrócić od siebie Odpowiedz Link Zgłoś
opaw77 Re: Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky W 27.05.07, 18:49 Cholera! ale jaja!!! mój syn to oglądał, ale ostatnio nie nadają. muszę mu wytłumaczyć, że ten jeden to taki fe! gej! ....a tolerancji i takich tam, to go później w szkole nauczą, he he! może minister jakiś program wymyśli, albo bajkę poprawnią i prawą. czekamy. Odpowiedz Link Zgłoś
jackyone Re: Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky W 27.05.07, 18:45 Pani Sowińska winna być skierowana na badania psychiatryczne w trybie pilnym natomiast Państwo rządzący czekamy na ogarnięcie tego bałaganu jaki ma miejsce niepodoba mi się żeby za moje pieniądze bo było nie było płacę Wam pensje zajmować się duperelami .Weżcie sie do roboty a jak nie umiecie to wypad!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ala4910 Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky Win.. 27.05.07, 18:46 Już nigdy nie pozwolę mężowi, aby potrzymał mi torebkę. Bo a nuż, w pobliżu będzie pani Sowińskopodobna i nieszczęście gotowe. A co z facetami w czarnych sukienkach? Czy oni są w porządku? A Kaczor Donald ,Żwirek i Muchomorek, Bolek i Lolek, Smok Tabaluga. A co propagują bajki o Smerfach? Jedna Smerfetka i tylu facetów, o co tam chodzi? Niech w końcu zgłosi się psychiatra i zacznie leczyć nasz rząd (nierząd), please. Odpowiedz Link Zgłoś
agulaszek Re: Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky W 27.05.07, 18:46 Baba ma nierówno pod sufitem. Odpowiedz Link Zgłoś
tomxp lustracja w temacie dobrejnocki rozpoczeta wnikliw 27.05.07, 18:55 a jacek i >agatka<????? babapapa i to jest dopiero problem... a sprawa baltazara gabki, powtarzam g a b k i ???!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a prosze pani telesfor, i t a na niego niby pora? mo po co, po co robic dzieciom wode z mozgu na mlyn. dajmy odpor, nie straszny nam potwor ze tak sie wyraze. Odpowiedz Link Zgłoś
odre Re: Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky W 27.05.07, 19:02 Nie wiem jak Wy a ale mi się wydaje że w oczach Sowińskiej widzę lesbę. Odpowiedz Link Zgłoś
trener2207 Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky Win.. 27.05.07, 18:49 dawno , dawno temu był sobie film pod tytułem " O DWÓCH TAKICH CO UKRADLI KSIĘŻYC " - czy oni też propagowali homo........... ? Odpowiedz Link Zgłoś
whitenegger Re: Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky W 27.05.07, 20:15 Nie tylko homoseksualizm, ale i złodziejstwo. Ciekawe co było w teczkach tych dwóch zanim je sobie sfałszowali żeby się oczyścić. Odpowiedz Link Zgłoś
alefajnie Re: Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky W 28.05.07, 14:15 Pamiętam jak to oglądałe, to od razu mi się rzucił w oczy ich pedalski wygląd. Odpowiedz Link Zgłoś
jazurek A Kaczor Donald chodzi bez majtek! 27.05.07, 18:49 Niech ktoś w końcu coś z tym zrobi. A jak Jacek i Placek ukradli księżyc to też powinni siedzieć! Odpowiedz Link Zgłoś
zsuiram Re: A Kaczor Donald chodzi bez majtek! 27.05.07, 21:14 Tolarancja, tolerancja, ale z tym słoniem, to już Staś Tarkowski przesadził... Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
msolonczyk Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky Win.. 27.05.07, 18:50 jeden wielki zacofany kraj zwany HOMOFOBLAND NAD WISŁĄ! Odpowiedz Link Zgłoś
anmapa Re: Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky W 27.05.07, 18:51 Proponuję zlustrować również osła i Shreka, bo to podejrzenie homoseksualizmu i zoofilii Odpowiedz Link Zgłoś
ron.oczywistek Kurka zapomniałem o Jacku i Placku!!!! Boże wiecie 27.05.07, 18:52 kto odgrywał główne role?? I co teraz?? Koniec IV RP??!! Odpowiedz Link Zgłoś
martyna0012 Re: Kurka zapomniałem o Jacku i Placku!!!! Boże w 27.05.07, 19:26 Pięknie, po prostu pięknie... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lucky81 Tinky Winky w akcji 27.05.07, 20:41 video.google.com/videoplay?docid=-7430377453339195560&q=tellytubbies Odpowiedz Link Zgłoś
alefajnie Re: Tinky Winky w akcji 28.05.07, 14:19 Jak to trzeba być skrzywionym żeby się w tym doszukiwać agitatorskich przedsięwzięć. Trzym się stary. Nie dawaj się chorobie. Walcz z nią. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Obowiązkowe badania psychiatryczne 27.05.07, 18:53 dla wszystkich członków PiS i desygnowanych przez tę partię na stanowiska publiczne. Ale czy to nie będą zbędne koszty? Diagnozę widać gołym okiem. Odpowiedz Link Zgłoś
compos Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky Win.. 27.05.07, 18:54 A Bolek i Lolek to też geje.... Nie wpominając już o reksiu i jego chłopcu z popędami zoofila... Nasz rząd już kompletnie dostał bzika:( Wstyd mieszkać w takim kraju:( Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky Win.. 27.05.07, 18:54 Ja się pani Sowińskiej bardzo dziwię. Jak to - nie zauważyła sama? Jak to - trzeba było jej uwagę zwracać? To gdzie się ta pani chowała, skoro ewidentnej propagandy homoseksualizmu nie dostrzega? Pewnie do jej szkoły nie wpuszczano mniejszości i nie zdążyła się nauczyć... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ron.oczywistek No i Laluś ze Smerfów!!! Chodzi z lusterkiem!!! i 27.05.07, 18:55 nosi chyba jakąś ozdóbkę we włosach!! Odpowiedz Link Zgłoś
midwesterner Skoro w Urzedzie Praw Dziecka sa psychologowie, 27.05.07, 18:57 zamiast Tele Tubisiowi powinni zbadac pania Sowinska. Odpowiedz Link Zgłoś
deibler_off Re: Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky W 27.05.07, 18:57 a kaczynscy, nie dosć, że mali chłopcy, nocą się w filmie spotykali, ze niby ksiezyc krasc pod gołe niebo przyszli.... Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba I w jednym lozku spali. A nawet w jednej kolysce! 27.05.07, 18:59 Sodoma i Gomora, panie dzieju... Odpowiedz Link Zgłoś
baba-jaga A Jezus i Dwunastu Apostolow? 27.05.07, 19:54 i gloryfikacja Milosci, jako JEDYNEGO przykazania, tudziez przeklecie kaplanow jako mordercow wszystkich prorokow? No, no, no homofobisci, i reszta miernoty umyslowej, uwazajcie,bo sie Jezus w Niebie przewraca. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: A Jezus i Dwunastu Apostolow? 27.05.07, 22:21 baba-jaga napisał: > i gloryfikacja Milosci, jako JEDYNEGO przykazania, tudziez przeklecie kaplanow > jako mordercow wszystkich prorokow? > > No, no, no homofobisci, i reszta miernoty umyslowej, uwazajcie,bo sie Jezus w > Niebie przewraca. I całując ślicznego chłopca, myśli sobie "Co za szczęście, że się tam nie urodziłem! I oni chcą mnie za swego króla? Nigdy (więcej)!" weblog.timoregan.com/uploaded_images/forgiven-groping-775783.jpg news.bbc.co.uk/olmedia/490000/images/_493436_corpus_christi300.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Parker, Danowi Brownowi koncepcje rozkladasz:) 28.05.07, 05:55 Pohamuj sie nieco, please! Odpowiedz Link Zgłoś
nikita.nika Re: witamy w średniowieczu 27.05.07, 19:00 Wtedy nie wiedzieli pewnie co to GEJ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
katocynik Re: witamy w średniowieczu 27.05.07, 19:02 jak to nie, już wtedy byli księża katoliccy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lokke A kto jest ojcem Maleństwa ??? 27.05.07, 19:00 Kubuś Puchatek powinien być zrewidowany w następnej kolejności, bo kto jest ojcem Maleństwa, znamy tylko jego matkę Kangurzycę. Być może jest to Osioł, albo Krzyś ? Może Tygrysek, swoją drogą Tygysek podejżanie bryka. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara442 Re: A kto jest ojcem Maleństwa ??? 27.05.07, 19:01 Ja nie chcę nic mówić, ale Żwirek z Muchomorkiem też najwyraźniej mieli się ku sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
lokke Re: A kto jest ojcem Maleństwa ??? 27.05.07, 19:03 Żwirek i Muchorek to ewidentnie pedzie, a motyl Emanuel z Makowej Panienki? Odpowiedz Link Zgłoś
martyna0012 Re: A kto jest ojcem Maleństwa ??? 27.05.07, 19:16 lokke napisała: > Kubuś Puchatek powinien być zrewidowany w następnej kolejności, bo kto jest > ojcem Maleństwa, znamy tylko jego matkę Kangurzycę. Być może jest to Osioł, > albo Krzyś ? Może Tygrysek, swoją drogą Tygysek podejżanie bryka. Podejrzewam, że Krzyś jest najbardziej prawdopodobny- w końcu byłby to przejaw zoofilii, a jak widać, nasza jakże wspaniała IV RP lubi kontrowersje... Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: A kto jest ojcem Maleństwa ??? 27.05.07, 21:25 martyna0012 napisała: > lokke napisała: > > > Kubuś Puchatek powinien być zrewidowany w następnej kolejności, bo kto je > st > > ojcem Maleństwa, znamy tylko jego matkę Kangurzycę. Być może jest to Osio > ł, > > albo Krzyś ? Może Tygrysek, swoją drogą Tygysek podejżanie bryka. > Podejrzewam, że Krzyś jest najbardziej prawdopodobny- w końcu byłby to przejaw > > zoofilii, a jak widać, nasza jakże wspaniała IV RP lubi kontrowersje... A może Maleństwo to chrześcijański mesjasz? Tamten też miał kłopoty ze wskazaniem ojca i dopiero teraz wiadomo, że mógł nim być pewien Zyd służący w rzymskiej armii, a potomek był nieślubny. Można więc domniemywać, że Kubuś Puchatek był elementem walki z komunizmem, ponieważ promował chrześcijaństwo, a w Polsce był czytany przez miliony dzieci. Ciekawostka z Wiki, która może skłoni Sowi(ec)ińską do podjęcia kolejnej akcji na rzecz cenzury: "W tłumaczeniach Kubusia Puchatka na język polski, występuje problem określenia jego płci. Irena Tuwim, rozumiejąc, że nie da się przełożyć imienia, tak by sprawa jego pochodzenia i rozumienia była jasna dla polskiego czytelnika ochrzciła misia imieniem Kubuś. Monika Adamczyk w swojej Fredzi Phi-Phi nadaje "Kubusiowi" imię żeńskie, ale pozostawia go "mężczyzną", konsekwentnie stosując formy męskie np. "(...) Phi miał zamknięte oczy", "Fredzia Phi-Phi zatrzymał się nagle i pochylił się zagadkowo nad śladami". Podobnie jak Milne, nadaje ona imię żeńskie męskiemu misiowi. Ostatecznie dowiedziono, że kwestia intencji autora oryginału, co do imienia bohatera, była błędnie rozszyfrowana przez Adamczyk, gdyż imię "Winnie" nie pochodzi od "Winifredy", lecz od imienia londyńskiej niedźwiedzicy (o czym jasno pisze Milne) "Winnipeg". Milne ani razu nie nazywa "Kubusia" "Winnie", stosuje tylko połączenie "Winnie the Pooh", a najczęściej nazywa misia po prostu "Pooh"." Odpowiedz Link Zgłoś
olart Re: A kto jest ojcem Maleństwa ??? 27.05.07, 19:53 incest w rodzinie Kubisia Puchatka?????? Odpowiedz Link Zgłoś
krawiec6661 Teraz widzicie? 27.05.07, 19:00 Jakich psychopatów wybraliście ludzie? Polityka to nie jest zabawa, nie można robić takich rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
deibler_off Re: Teraz widzicie? 27.05.07, 19:14 sorry, ale pod tym wątkiem nie ma nikogo, kto by ich wybrał, oni wychowali się bez tv, za to z radiem! Odpowiedz Link Zgłoś
krawiec6661 Re: Teraz widzicie? 27.05.07, 19:27 Masz racje, przepraszam wszytskich, którzy poczuli się urażeni. Boję się tylko, że do końca kadencji PiS nie zostanie już nic co można oglądać albo czytać. Nie będzie niczego! W tej chwili na celowniku jest harry potter, ufo, akido, gry fabularne, muzyka rockowa, metal, gry komputerowe, wszystkie czasopisma dla nastolatków, pisma dla dorosłych i tak dalej... Wizja "normalnego" społeczeństwa według pisu: podwórko, na środku na krześle siedzi ksiądz, obok niego chmara wpatrzonych z zachwytem dzieci, a na kolankach jeden chłopczyk, którego księżunio czule smyra po szyjce. Zakazane są wszelkie zabawki, nawet patyk, bo przypomina penisa! Odpowiedz Link Zgłoś
majofonez Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky Win.. 27.05.07, 19:01 Miś Uszatek mieszka sam i właściwie samych chłopców zaprasza,Koralgol ma kobiecy głos i się maluje...Bolek i Lolek są już dawno zdemaskowani,a Smurfy jawnie propagują gang bang!! Przykłady możnaby mnożyć...a w ogóle co na to IPN,bo słyszałem,że Reksio donosił!! Odpowiedz Link Zgłoś
szczamnapis Proponuję przyjrzeć się kanałowi "jetix"gdzie trup 27.05.07, 19:02 ściele się gęsto, a wybuchy i strzały to 95% treści filmów, mam wrażenie że tego typu treści są bardziej szkodliwe dla dzieci. Co prawda "Teleszmirusiów" nie znoszę, ale jakoś wątku homoseksualnego to raczej trudno się tam doszukać. Odpowiedz Link Zgłoś
annka_pl A słyszeliście o Żwirku? To ten od Muchomorka :) 27.05.07, 19:05 śmiech na sali;) Odpowiedz Link Zgłoś
aleska Re: Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky W 27.05.07, 19:09 JAk to mówią, głodnemu chleb na myśli. Sowińska, Giertych, Orzechowski i paru innych do spółki wszędzie jakieś podteksty widzą. Niech sami się skierują do psychologów bo jakieś zaburzenia mają chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
kangur068 Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky Win.. 27.05.07, 19:11 Ręce i nogi się uginają...... Odpowiedz Link Zgłoś
gallaa A wspólne zamieszkiwanie....... 27.05.07, 19:12 ...dorosłego, samotnego męzczyzny z matką to jest NORMALNE? Odpowiedz Link Zgłoś
kat_ja1 Re: A wspólne zamieszkiwanie....... 27.05.07, 23:16 i ten mężczyzna nawet konta nie ma własnego, tylko kota.....ciekawe....a nawet podejrzane:) Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: A wspólne zamieszkiwanie....... 28.05.07, 00:21 kat_ja1 napisała: > i ten mężczyzna nawet konta nie ma własnego, tylko kota.....ciekawe....a nawet > podejrzane:) Jemu się "pomelało". A może i słuch nie ten, co dawniej, bo przecież stale musi słuchać "głosów". Zapytali "ma pan kota?", odparł "Nie, nie mam konta" i schował kota w maminej torebce. A tu się okazało, że to torebka Tinky-Winky'ego, na dodatek CZERWONA, czyli "układowa". I teraz "układ" ma dowód, że prezesik Rady Ministrantów bierze kocie łapówki. Pani więc Niedorzecznik uznała, że torebka jest homoseksualna i wydała jej wojnę. Torebeczka się odcięła na melodię "Dwóch serduszek": "Jestem klejnot prezesika oj, joj, oj, uwielbiana przez PiSika oj, joj, oj. Torba to jest baba stara oj, joj, oj, pogadajcie z matką Jara oj, joj, oj. Ja dostaję już qrwicy; z tego większej czerwienicy i wmawiają, żem w układzie; niech całują mnie po zadzie - oj, joj, oj! :)) Odpowiedz Link Zgłoś