Dodaj do ulubionych

Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky Win...

• roubal A Puchatek?? 27.05.07, 18:43
      A co z Kubusiem Puchatkiem?! W wersji disnejowskiej nosi tylko czerwoną
      koszulkę, nie ma ani majtek, ani spodni! Toż to promocja ekshibicjonizmu!!!
      Paraduje ze świństwem na wierzchu jak jakiś George Michael co najmniej!!!
      • c.rayback Re: A Puchatek?? 27.05.07, 18:48
        Puchatek to TW."Miodek",gejem jest Krzys.
      • maaac A Puchatek?? Winnie? 27.05.07, 18:53
        Ten miś nosi żeńskie imię więc? Transeksualista? Homoseksualista? Dla czego po
        polsku ma imie męskie, a po angielsku nazywa się jak dziewczynka? I co go wiąże
        z Krzysiem? No nie mówiąc już o powiązaniach uwaga z M I O D K I E M !!!!!
    • adax1 Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky Win.. 27.05.07, 18:43
      a ja myślę, że Pani Rzecznik jest skrytą lesbijką i robi to wszytsko, żeby uwagę
      odwrócić od siebie
      • opaw77 Re: Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky W 27.05.07, 18:49
        Cholera! ale jaja!!! mój syn to oglądał, ale ostatnio nie nadają. muszę mu
        wytłumaczyć, że ten jeden to taki fe! gej! ....a tolerancji i takich tam, to go
        później w szkole nauczą, he he! może minister jakiś program wymyśli, albo bajkę
        poprawnią i prawą. czekamy.
    • jackyone Re: Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky W 27.05.07, 18:45
      Pani Sowińska winna być skierowana na badania psychiatryczne w trybie pilnym
      natomiast Państwo rządzący czekamy na ogarnięcie tego bałaganu jaki ma miejsce
      niepodoba mi się żeby za moje pieniądze bo było nie było płacę Wam pensje
      zajmować się duperelami .Weżcie sie do roboty a jak nie umiecie to wypad!!!!!
    • ala4910 Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky Win.. 27.05.07, 18:46
      Już nigdy nie pozwolę mężowi, aby potrzymał mi torebkę. Bo a nuż, w pobliżu
      będzie pani Sowińskopodobna i nieszczęście gotowe. A co z facetami w czarnych
      sukienkach? Czy oni są w porządku? A Kaczor Donald ,Żwirek i Muchomorek, Bolek
      i Lolek, Smok Tabaluga. A co propagują bajki o Smerfach? Jedna Smerfetka i tylu
      facetów, o co tam chodzi? Niech w końcu zgłosi się psychiatra i zacznie leczyć
      nasz rząd (nierząd), please.
    • agulaszek Re: Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky W 27.05.07, 18:46
      Baba ma nierówno pod sufitem.
      • tomxp lustracja w temacie dobrejnocki rozpoczeta wnikliw 27.05.07, 18:55
        a jacek i >agatka<?????
        babapapa i to jest dopiero problem...
        a sprawa baltazara gabki, powtarzam g a b k i ???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        a prosze pani telesfor, i t a na niego niby pora?

mo po co, po co robic dzieciom wode z mozgu na mlyn.
        dajmy odpor, nie straszny nam potwor
        ze tak sie wyraze.
      • odre Re: Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky W 27.05.07, 19:02
        Nie wiem jak Wy a ale mi się wydaje że w oczach Sowińskiej widzę lesbę.
    • trener2207 Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky Win.. 27.05.07, 18:49
      dawno , dawno temu był sobie film pod tytułem " O DWÓCH TAKICH CO UKRADLI
      KSIĘŻYC " - czy oni też propagowali homo........... ?
      • whitenegger Re: Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky W 27.05.07, 20:15
        Nie tylko homoseksualizm, ale i złodziejstwo. Ciekawe co było w teczkach tych
        dwóch zanim je sobie sfałszowali żeby się oczyścić.
      • alefajnie Re: Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky W 28.05.07, 14:15
        Pamiętam jak to oglądałe, to od razu mi się rzucił w oczy ich pedalski wygląd.
    • jazurek A Kaczor Donald chodzi bez majtek! 27.05.07, 18:49
      Niech ktoś w końcu coś z tym zrobi. A jak Jacek i Placek ukradli księżyc to też
      powinni siedzieć!
      • zsuiram Re: A Kaczor Donald chodzi bez majtek! 27.05.07, 21:14
        Tolarancja, tolerancja, ale z tym słoniem, to już Staś Tarkowski przesadził...
        Wstyd!
    • msolonczyk Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky Win.. 27.05.07, 18:50
      jeden wielki zacofany kraj zwany HOMOFOBLAND NAD WISŁĄ!
    • anmapa Re: Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky W 27.05.07, 18:51
      Proponuję zlustrować również osła i Shreka, bo to podejrzenie homoseksualizmu i
      zoofilii
    • ron.oczywistek Kurka zapomniałem o Jacku i Placku!!!! Boże wiecie 27.05.07, 18:52
      kto odgrywał główne role?? I co teraz?? Koniec IV RP??!!
      • martyna0012 Re: Kurka zapomniałem o Jacku i Placku!!!! Boże w 27.05.07, 19:26
        Pięknie, po prostu pięknie... ;P
        • lucky81 Tinky Winky w akcji 27.05.07, 20:41
          video.google.com/videoplay?docid=-7430377453339195560&q=tellytubbies
          • alefajnie Re: Tinky Winky w akcji 28.05.07, 14:19
            Jak to trzeba być skrzywionym żeby się w tym doszukiwać agitatorskich
            przedsięwzięć. Trzym się stary. Nie dawaj się chorobie. Walcz z nią.
    • l.george.l Obowiązkowe badania psychiatryczne 27.05.07, 18:53
      dla wszystkich członków PiS i desygnowanych przez tę partię na stanowiska
      publiczne. Ale czy to nie będą zbędne koszty? Diagnozę widać gołym okiem.
    • compos Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky Win.. 27.05.07, 18:54
      A Bolek i Lolek to też geje....
      Nie wpominając już o reksiu i jego chłopcu z popędami zoofila...

Nasz rząd już kompletnie dostał bzika:( Wstyd mieszkać w takim kraju:(
    • nessie-jp Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky Win.. 27.05.07, 18:54
      Ja się pani Sowińskiej bardzo dziwię. Jak to - nie zauważyła sama? Jak to -
      trzeba było jej uwagę zwracać? To gdzie się ta pani chowała, skoro ewidentnej
      propagandy homoseksualizmu nie dostrzega? Pewnie do jej szkoły nie wpuszczano
      mniejszości i nie zdążyła się nauczyć... :)
    • ron.oczywistek No i Laluś ze Smerfów!!! Chodzi z lusterkiem!!! i 27.05.07, 18:55
      nosi chyba jakąś ozdóbkę we włosach!!
      • midwesterner Skoro w Urzedzie Praw Dziecka sa psychologowie, 27.05.07, 18:57
        zamiast Tele Tubisiowi powinni zbadac pania Sowinska.
    • deibler_off Re: Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky W 27.05.07, 18:57
      a kaczynscy, nie dosć, że mali chłopcy, nocą się w filmie spotykali, ze niby
      ksiezyc krasc pod gołe niebo przyszli....
      • onufry.zagloba I w jednym lozku spali. A nawet w jednej kolysce! 27.05.07, 18:59
        Sodoma i Gomora, panie dzieju...
      • nikita.nika Czy jak noszę spodnie.. 27.05.07, 18:59
        To też jestem gejem?:)
        • baba-jaga A Jezus i Dwunastu Apostolow? 27.05.07, 19:54
          i gloryfikacja Milosci, jako JEDYNEGO przykazania, tudziez przeklecie kaplanow
          jako mordercow wszystkich prorokow?

No, no, no homofobisci, i reszta miernoty umyslowej, uwazajcie,bo sie Jezus w
          Niebie przewraca.
          • mark.parker Re: A Jezus i Dwunastu Apostolow? 27.05.07, 22:21
            baba-jaga napisał:

> i gloryfikacja Milosci, jako JEDYNEGO przykazania, tudziez przeklecie kaplanow
            > jako mordercow wszystkich prorokow?
            >
            > No, no, no homofobisci, i reszta miernoty umyslowej, uwazajcie,bo sie Jezus w
            > Niebie przewraca.

I całując ślicznego chłopca, myśli sobie "Co za szczęście, że się tam nie
            urodziłem! I oni chcą mnie za swego króla? Nigdy (więcej)!"

weblog.timoregan.com/uploaded_images/forgiven-groping-775783.jpg
            news.bbc.co.uk/olmedia/490000/images/_493436_corpus_christi300.jpg
            • onufry.zagloba Parker, Danowi Brownowi koncepcje rozkladasz:) 28.05.07, 05:55
              Pohamuj sie nieco, please!
    • katocynik witamy w średniowieczu 27.05.07, 18:58
    • katocynik witamy w średniowieczu 27.05.07, 18:58
      tak, tak
      • nikita.nika Re: witamy w średniowieczu 27.05.07, 19:00
        Wtedy nie wiedzieli pewnie co to GEJ?:)
        • katocynik Re: witamy w średniowieczu 27.05.07, 19:02
          jak to nie, już wtedy byli księża katoliccy !!!!
          • nikita.nika Re: witamy w średniowieczu 27.05.07, 19:27
            hahahahahahaah Fakt:)
    • lokke A kto jest ojcem Maleństwa ??? 27.05.07, 19:00
      Kubuś Puchatek powinien być zrewidowany w następnej kolejności, bo kto jest
      ojcem Maleństwa, znamy tylko jego matkę Kangurzycę. Być może jest to Osioł,
      albo Krzyś ? Może Tygrysek, swoją drogą Tygysek podejżanie bryka.
      • barbara442 Re: A kto jest ojcem Maleństwa ??? 27.05.07, 19:01
        Ja nie chcę nic mówić, ale Żwirek z Muchomorkiem też najwyraźniej mieli się ku
        sobie...
        • lokke Re: A kto jest ojcem Maleństwa ??? 27.05.07, 19:03
          Żwirek i Muchorek to ewidentnie pedzie, a motyl Emanuel z Makowej Panienki?
          • romek334 O widac ,ze geje sie uaktywnili 27.05.07, 23:01
      • ron.oczywistek Haha!!! Dobre, ale serio obstawiam Krzysia! 27.05.07, 19:05
      • martyna0012 Re: A kto jest ojcem Maleństwa ??? 27.05.07, 19:16
        lokke napisała:

> Kubuś Puchatek powinien być zrewidowany w następnej kolejności, bo kto jest
        > ojcem Maleństwa, znamy tylko jego matkę Kangurzycę. Być może jest to Osioł,
        > albo Krzyś ? Może Tygrysek, swoją drogą Tygysek podejżanie bryka.
        Podejrzewam, że Krzyś jest najbardziej prawdopodobny- w końcu byłby to przejaw
        zoofilii, a jak widać, nasza jakże wspaniała IV RP lubi kontrowersje...
        • mark.parker Re: A kto jest ojcem Maleństwa ??? 27.05.07, 21:25
          martyna0012 napisała:

> lokke napisała:
          >
          > > Kubuś Puchatek powinien być zrewidowany w następnej kolejności, bo kto je
          > st
          > > ojcem Maleństwa, znamy tylko jego matkę Kangurzycę. Być może jest to Osio
          > ł,
          > > albo Krzyś ? Może Tygrysek, swoją drogą Tygysek podejżanie bryka.
          > Podejrzewam, że Krzyś jest najbardziej prawdopodobny- w końcu byłby to przejaw
          >
          > zoofilii, a jak widać, nasza jakże wspaniała IV RP lubi kontrowersje...

A może Maleństwo to chrześcijański mesjasz? Tamten też miał kłopoty ze
          wskazaniem ojca i dopiero teraz wiadomo, że mógł nim być pewien Zyd służący w
          rzymskiej armii, a potomek był nieślubny. Można więc domniemywać, że Kubuś
          Puchatek był elementem walki z komunizmem, ponieważ promował chrześcijaństwo, a
          w Polsce był czytany przez miliony dzieci. Ciekawostka z Wiki, która może skłoni
          Sowi(ec)ińską do podjęcia kolejnej akcji na rzecz cenzury: "W tłumaczeniach
          Kubusia Puchatka na język polski, występuje problem określenia jego płci. Irena
          Tuwim, rozumiejąc, że nie da się przełożyć imienia, tak by sprawa jego
          pochodzenia i rozumienia była jasna dla polskiego czytelnika ochrzciła misia
          imieniem Kubuś. Monika Adamczyk w swojej Fredzi Phi-Phi nadaje "Kubusiowi" imię
          żeńskie, ale pozostawia go "mężczyzną", konsekwentnie stosując formy męskie np.
          "(...) Phi miał zamknięte oczy", "Fredzia Phi-Phi zatrzymał się nagle i pochylił
          się zagadkowo nad śladami". Podobnie jak Milne, nadaje ona imię żeńskie męskiemu
          misiowi. Ostatecznie dowiedziono, że kwestia intencji autora oryginału, co do
          imienia bohatera, była błędnie rozszyfrowana przez Adamczyk, gdyż imię "Winnie"
          nie pochodzi od "Winifredy", lecz od imienia londyńskiej niedźwiedzicy (o czym
          jasno pisze Milne) "Winnipeg". Milne ani razu nie nazywa "Kubusia" "Winnie",
          stosuje tylko połączenie "Winnie the Pooh", a najczęściej nazywa misia po prostu
          "Pooh"."
      • olart Re: A kto jest ojcem Maleństwa ??? 27.05.07, 19:53
        incest w rodzinie Kubisia Puchatka??????
    • krawiec6661 Teraz widzicie? 27.05.07, 19:00
      Jakich psychopatów wybraliście ludzie? Polityka to nie jest zabawa, nie można
      robić takich rzeczy.
      • deibler_off Re: Teraz widzicie? 27.05.07, 19:14
        sorry, ale pod tym wątkiem nie ma nikogo, kto by ich wybrał, oni wychowali się
        bez tv, za to z radiem!
        • krawiec6661 Re: Teraz widzicie? 27.05.07, 19:27
          Masz racje, przepraszam wszytskich, którzy poczuli się urażeni. Boję się tylko,
          że do końca kadencji PiS nie zostanie już nic co można oglądać albo czytać. Nie
          będzie niczego! W tej chwili na celowniku jest harry potter, ufo, akido, gry
          fabularne, muzyka rockowa, metal, gry komputerowe, wszystkie czasopisma dla
          nastolatków, pisma dla dorosłych i tak dalej... Wizja "normalnego" społeczeństwa
          według pisu: podwórko, na środku na krześle siedzi ksiądz, obok niego chmara
          wpatrzonych z zachwytem dzieci, a na kolankach jeden chłopczyk, którego
          księżunio czule smyra po szyjce. Zakazane są wszelkie zabawki, nawet patyk, bo
          przypomina penisa!
    • majofonez Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky Win.. 27.05.07, 19:01
      Miś Uszatek mieszka sam i właściwie samych chłopców zaprasza,Koralgol ma kobiecy
      głos i się maluje...Bolek i Lolek są już dawno zdemaskowani,a Smurfy jawnie
      propagują gang bang!!
      Przykłady możnaby mnożyć...a w ogóle co na to IPN,bo słyszałem,że Reksio donosił!!
    • szczamnapis Proponuję przyjrzeć się kanałowi "jetix"gdzie trup 27.05.07, 19:02
      ściele się gęsto, a wybuchy i strzały to 95% treści filmów, mam wrażenie że tego
      typu treści są bardziej szkodliwe dla dzieci. Co prawda "Teleszmirusiów" nie
      znoszę, ale jakoś wątku homoseksualnego to raczej trudno się tam doszukać.
    • annka_pl A słyszeliście o Żwirku? To ten od Muchomorka :) 27.05.07, 19:05
      śmiech na sali;)
      • c.rayback Zwirek kreci z Muchomorkiem????!!!! n/txt 27.05.07, 19:14

• aleska Re: Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky W 27.05.07, 19:09
      JAk to mówią, głodnemu chleb na myśli. Sowińska, Giertych, Orzechowski i paru
      innych do spółki wszędzie jakieś podteksty widzą. Niech sami się skierują do
      psychologów bo jakieś zaburzenia mają chyba.
    • kangur068 Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky Win.. 27.05.07, 19:11
      Ręce i nogi się uginają......
    • gallaa A wspólne zamieszkiwanie....... 27.05.07, 19:12
      ...dorosłego, samotnego męzczyzny z matką to jest NORMALNE?
      • kat_ja1 Re: A wspólne zamieszkiwanie....... 27.05.07, 23:16
        i ten mężczyzna nawet konta nie ma własnego, tylko kota.....ciekawe....a nawet
        podejrzane:)
        • mark.parker Re: A wspólne zamieszkiwanie....... 28.05.07, 00:21
          kat_ja1 napisała:

> i ten mężczyzna nawet konta nie ma własnego, tylko kota.....ciekawe....a nawet
          > podejrzane:)

Jemu się "pomelało". A może i słuch nie ten, co dawniej, bo przecież stale musi
          słuchać "głosów". Zapytali "ma pan kota?", odparł "Nie, nie mam konta" i schował
          kota w maminej torebce. A tu się okazało, że to torebka Tinky-Winky'ego, na
          dodatek CZERWONA, czyli "układowa". I teraz "układ" ma dowód, że prezesik Rady
          Ministrantów bierze kocie łapówki. Pani więc Niedorzecznik uznała, że torebka
          jest homoseksualna i wydała jej wojnę. Torebeczka się odcięła na melodię "Dwóch
          serduszek": "Jestem klejnot prezesika oj, joj, oj, uwielbiana przez PiSika oj,
          joj, oj. Torba to jest baba stara oj, joj, oj, pogadajcie z matką Jara oj, joj,
          oj. Ja dostaję już qrwicy; z tego większej czerwienicy i wmawiają, żem w
          układzie; niech całują mnie po zadzie - oj, joj, oj!

:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka