malpa-z-paryza 30.05.07, 12:30 moze wrescie ktos wyrzuci tych oszolomow z naszego rzadu.. ale tak naprawde to caly rzad nadaje sie do wymiany. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mulla_komar Buehehehehe 30.05.07, 12:30 HA HA HA! Widze ze w Norwegii sa jeszcze bardziej pier***nieci niz w Polsce. Nie wiem po co podatnicy utrzymuja takie urzedy jak 'Rzecznik Praw ...' jak widac sa to posady dla idiotow. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej [...] 30.05.07, 12:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Ciemnota nachalnie wciskana przez GazeteWyborc 30.05.07, 12:51 Norewgia nie jest członkiem UE. Odpowiedz Link Zgłoś
atio nie jest członkiem EU, ale 30.05.07, 13:13 jest członkiem ENOC - Europan Network of Ombudspeople for Children. i to w tej sprawie w zupełności legitymizuje reakcję Hjermanna. www.ombudsnet.org/enoc/about/index.aspwystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Nieudolne krętactwo vitobravo 30.05.07, 13:23 atio napisała: > jest członkiem ENOC - Europan Network of Ombudspeople for Children. i to w tej > sprawie w zupełności legitymizuje reakcję Hjermanna. **************************************** Poza tym Hjermann nawiązał do europejskiej wspólnoty, a nie wspólnoty unijnej. Jeżeli wypowie się RPD np. Szwecji, to vitobravo będzie pomstował na eurosojuz itd. Próby manipulacji stosowane przez zwolenników koalicji są tak infantylne, że nawet śmiać się nie chce. Czekam zjadliwej riposty w stylu "u was biją Murzynów". Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Skąd nam się wzięła Sowińska 30.05.07, 13:26 Krótka historia jej wyboru na to stanowisko: www.skubi.net/sowinska.html Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_wolowa Dzieci w Norwegii 30.05.07, 13:27 Dla osób o silnych nerwach: Homoseksualne reklamy dla dzieci w Norwegii Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus Norewgia chce utrzymywac kontakty z Hamasem 30.05.07, 14:08 Polskie teletubisie kontra norwescy milosnicy terroryzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
buchachacha To się nazywa internacjonalistyczna troska... 30.05.07, 14:12 Czołgi na nas przyślą czy co? Co za straszna zbrodnia ta "homofobia"... Odpowiedz Link Zgłoś
histerykmaturzysta STOP zboczonym bajkom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 30.05.07, 14:17 www.stopzboczonymbajkom.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ojciecpio Co z tego skoro Norwegia nie jest w UE :)))))))))) 30.05.07, 14:25 Mogą (przygłupiej skądinąd) Sowińskiej na obciętego ptaka naskoczyć :P Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Co z tego skoro Norwegia nie jest w UE :))))) 30.05.07, 15:23 ojciecpio napisał: > Mogą (przygłupiej skądinąd) Sowińskiej na obciętego ptaka naskoczyć :P To ona miała wcześniej jakiegoś ptaka? No proszę jakich ciekawych rzeczy się o pani rzecznik możemy dowiedzieć:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mohery_sterowane_radyjem ............ Sowinska kontra "Bolek i Lolek" 30.05.07, 15:28 pani Sowinska, a co z "przygodami" Bolka i Lolka ?! Odpowiedz Link Zgłoś
mistrzkungfu Odp. 30.05.07, 15:37 Toż to już wariactwo jakieś, Czy widzieliście w ogóle, żeby te Teletubisie miały penisy albo cipki???? Bo ja nie!!! One nie są ani rodzaju męskiego, ani żeńskiego... to jak mogą być homoseksualistami, czy transwestytami???? ... PARANOJA JAKAŚ Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Odp. 30.05.07, 15:47 mistrzkungfu napisał: > Toż to już wariactwo jakieś, > > Czy widzieliście w ogóle, żeby te Teletubisie miały penisy albo cipki???? > > Bo ja nie!!! > > One nie są ani rodzaju męskiego, ani żeńskiego... > > to jak mogą być homoseksualistami, czy transwestytami???? ... PARANOJA JAKAŚ No widać pani rzecznik ma zbereźne myśli i wszystko się jej z jednym jedynie kojarzy, jak Jasiowi z dowcipu;) Odpowiedz Link Zgłoś
kijwoko Re: Odp. 30.05.07, 15:56 > No widać pani rzecznik ma zbereźne myśli i wszystko się jej z jednym jedynie > kojarzy, jak Jasiowi z dowcipu;) (cytujac klasyka): sowinska sfiksowala, bo chlopa dawno nie miala, chlopa jej trzeba! Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Homotubiś 30.05.07, 17:30 Oczywiste jest, że LPR to jedna z najbardziej homofobicznych partii w Polsce. Ale w tym przypadku to akurat media rozdmuchały całą sprawę. A sama Sowińska przecież nie raz musiała tłumaczyć, że nie widzi nic gejowskiego w postaci Tinky-Winky. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_walc Re: Homotubiś 30.05.07, 18:07 Obejrzyj filmik. Podobno tych teletubisiów stworzył jakiś psycholog ;)chyba sam potrzebuje pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Tej bzdury nie wymyśliła Sowińska 30.05.07, 18:18 tylko nasz Wielki ( Konserwatywny ) Brat z USA. "Zdaniem części psychologów, jedna z postaci tej anonimowej bajki promuje homoseksualizm. Dyskusja na ten temat przewinęła się swego czasu w mediach amerykańskich (por. artykuł Jerry'ego Falwella w National Liberty Journal, w którym zarzucano bajce promowanie homoseksualizmu przez to, że męska postać Tinky Winky nosi damską torebkę, jest koloru różowego)." serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34397,4186776.html Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 News BBC z lutego 1999. 30.05.07, 18:25 news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/276677.stm A my jak zwykle za Murzynami 10 lat do tyłu. PS. Jerry Falwell to znany amerykański teleewangelista, ojciec duchowy mudżahedinów z Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: A GW napisze o handlu organami w TV holenders 30.05.07, 21:11 Skoro jest dawca i sa potrzebujacy to niech sie bawia , przecierz nikt dwoch przegranych nie skazuje na smierc !! a moze faktycznie dzieki temu programowi ktos dwom przegranym w programie pomoze ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Panie Kolter ja wiem, że Pan jest zdemoralizo 30.05.07, 21:14 Nie , bo dzieki Bogu nie jestem katolickim oszolomkiem !! Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Media nie tylko rozdmuchały, wręcz wykreowały 30.05.07, 21:08 ...cała tą sytuację. Jakiś zdezorientowany pajac w Norwegii żąda zaprzestania działań. Jakich działań? Przecież na razie są tylko słowa krętaczych mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
morszuk Re: Odp. 30.05.07, 17:47 A kto by chciał z takim próchnem.... Chyba nekrofil... Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Polskim dzieciom gratuluje rzecznika ich praw. 30.05.07, 17:01 Juz widze to pokolenie degeneratow, ktore wyrasta w tej chwili w atmosferze nienawisci i propagandy glupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
morszuk Re: Polskim dzieciom gratuluje rzecznika ich praw 30.05.07, 17:55 Ale za to wyrasta w w otoczeniu "prawd absolutnych" wybełkotywanych przez czarnych okupantów i ich przydupasów z lpr i rchn oraz jakiejś niszowej moherowej partyjki niejakiego marka czy też jurka z "łobuz dei" (nieważne jakie imię ta kreatura nosi) Piszę "nazwy" z małej litery, ponieważ nie mam dla tych katooszołomów żadnego szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
pragmatyk11 www.antykaczy.blog.onet.pl nienawistnicy ! :-( 30.05.07, 14:33 do "buchahah" - tak - homofoibia jest zła!!! i niemoralna !! pewno uwazasz sie za prawego i sparwiedliwego katolika - tacy jak Wty nawet nie dostrzegacie jak potraficie ranic innych :-( bosh ile po moim ostatnim wpisie na blogu dostałem przykrych maili wyzywania -takze ze strony moich znajomych z teologii PAT w Krakowie - ludzi uwazajacych sie za super swietnych poczcciwych katolików, ludzi doskonałych...:- ( A przy tym tak slepych i nie dostrzegających jak potrafia ranic i krzywdzic innych - tylko za to ze są homo/bi Co do sparwy Teletubbies i pani Sowimnskiej - ja paradoksalnie ciesze sie iz ten caly incydentmiał miejsce Nie tyle dlatego, iz totalnie niekompetemnta i najzwyczajniej w siwiecie ćwiercinteligencka Ewa Sowinsjka hanbiąca swój lekarski dyplom obanzyła wminiony weekend swoja tępotę, niewiedzę i niekomptencję (co dostrzegł nawet nasz rząd i super-konserwatywny L Dorn ) - i własnie sądze iz ostatnie wypowioiedzi Sowinskiej są juz punktem krytycznym debilizmu naszego rządu pod względem alergicznej homofobi -która pod względem swej nielogiczności sięgnęła zenitu weekendowym wywiadem dla Wprost -stąd tak bardzo cieszy zdecydowana reakcja RPD w Norwegii i zapowiadana reakcja RPD w całej Unii ( i cieszy ze ów norweski Rzzecznik Praw Dziecka działa w porozumieniu z POlakiem z Solidranosci'80 ), ponadto warto zwrócić uwagę, iż smieje sie z nas dosłownie cały swiat -od Ameryki po Chiny, Malezję Indonezje (kraj muzłmanski ! ) i Australię , od Portugalii po Rosję. Dzieki temu teraz nasii kochani politycy moze choć troche pomyslą zanim wyskoczą z nowym debilnym homofobicznym pomysłem. Szkoda tylko ze przez głupote garstkićwiercinteligentów pokroju E Sowinskiej, R Giertycha M Orzechowskiego czy M Piłki obrywa sie całemu narodowi krajowi - który zła i winy upatruje wtedy bardziej nie w rządzących kretynach lecz w "pedałach i lesbach" o których cała awantura :- ((( Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko logika... ;( 30.05.07, 17:09 Zanim, dziecko neostrady, powrócisz do swojej nowej zabawki, polecam zrozumieć na czym polega tworzenie logicznych zdań i przypomnieć sobie zasady polskiej ortografii. Odpowiedz Link Zgłoś
buchachacha O ja cie, ale słowotok! 30.05.07, 17:12 I jak ja mam na to odpowiadać, skoro ani w tym ładu, ani składu? Odpowiedz Link Zgłoś
javiaga Re: www.antykaczy.blog.onet.pl nienawistnicy ! 30.05.07, 18:01 Nie tylko sie z nas smieja, ale bardzo wielu Europejczykow domaga sie wprost wyrzucenia nas z UE. Robimy sobie swietna reklame i wyrabiamy co raz lepsza opinie. Gratuluje wszystkim tym, ktorzy NIE glosowali w wyborach 2 lata temu - swietny Parlament i w konsekwencji rzad sobie wybraliscie. Odpowiedz Link Zgłoś
lol76 ty nie jestes zadnym antylewakiem... 30.05.07, 15:50 jestes zwyczajnym przyglupem Odpowiedz Link Zgłoś
bloodysunday99 Re: Dzieci w Norwegii sa szczesliwsze niz w Polsce 01.06.07, 10:43 zupa_wolowa napisał: > Dla osób o silnych nerwach: > Homoseksualne reklamy dla dzieci w Norwegii Jestes ignorantem, zupa_wolowa. To jest reklama ktora nie jest potepia homoseksualizmu, bo w Norwegii zamiast sluchania PiSu i LPRu - czyta sie ksiazki. W Norwegii nie ma skretynialej katolickiej fundamentalistki na pozycji rzecznika praw dzieci, jest to osoba oczytana i tolerancyjna. Norwegia nie jest krajem gdzie homoseksualizm jest leczony, i nie jest krajem gdzie wiadomosci telewizyjne zaczynaja sie od tego co powiedzial papiez lub metropolita Warszawski. Tekst w reklamie brzmi: "Nie musisz byc takim twardzielem" i "Linia mlodych gejow, (nr tlf) - zadzwon, chcemy z Toba porozmawiac" W Polsce biedne homoseksualne dzieciaki musza sie jedynie liczyc z potepieniem i unizeniem. Albo wogole nie ma dzieci homo, co? Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Nieudolne krętactwo wyznawców Michnika 30.05.07, 13:33 "...A co do tej pseudoafery, to wyjaśniam dla ciemnoty: Pani rzecznik na zaczepkę "dziennikarza" Wprost o pedalstwie przemycanym w tej bajce odpowiedziała, że zleci zbadanie sprawy psychologom. I co w tym dziwnego/śmiesznego/nietypowego??? Kolejne takie antypolskie hucpy są już coraz mniej skuteczne..." Odpowiedz Link Zgłoś
mis22 Analiza homoseksualistów przez psychologów 30.05.07, 13:54 vitabravo napisał: > "...A co do tej pseudoafery, to wyjaśniam dla ciemnoty: Pani rzecznik > na zaczepkę "dziennikarza" Wprost o pedalstwie przemycanym w tej bajce > odpowiedziała, że zleci zbadanie sprawy psychologom. I co w tym > dziwnego/śmiesznego/nietypowego??? To, że homoseksualiści są takimi samymi ludźmi jak leworęczni lub murzyni lub albinosi lub niskiego wzrostu lub wysokiego wzrostu. Należą do mniejszości - jest ich wśród mężczyzn około 5%, a wśród kobiet 0.5%. Czy polski rząd też bedzie prosić murzynów aby lepiej umyli swoją skórę, bo w IV RP akceptuje się tylko ludzi o białej skórze? Po prostu faszystowskie tendencje rządu polskiego i nietolerancja budzą zaniepokojenie w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Chorzy na grypę czy gruźlicę 30.05.07, 15:06 też w czasie choroby należą do mniejszości i nikt ich nie powinien z tego względu dyskryminować, co nie oznacza że mają prawo zarażać innych. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_24 Re: Chorzy na grypę czy gruźlicę 30.05.07, 15:45 hmm a od kiedy homoseksualizm jest zaraźliwy? Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko Re: Chorzy na grypę czy gruźlicę 30.05.07, 17:11 To chyba była przenośnia, na tolerancje... a homoseksualizm w pewnym sensie jest zaraźliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Chorzy na grypę czy gruźlicę 30.05.07, 17:20 > To chyba była przenośnia, na tolerancje... a homoseksualizm w pewnym sensie jest > zaraźliwy. W jakim sensie jest zarazliwy ? Mam znajomego geja. Pochodzi z małej wioski. z innym gejem pierwszy raz rozmawiał dopiero w wieku 17 lat. Od kogo zatem mógł sie gejostwem zarazic ? Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko Re: Chorzy na grypę czy gruźlicę 30.05.07, 17:58 Jest zaraźliwy, bowiem w mtv itp indoktrynuje się młodzież, że niby nieważne jaka płeć, że można się bawić, "żeby życie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek" i tak nawet zdecydowanie normalnym ludziom mąci się w głowach... a jak ktoś ma 16 lat, albo 13, to wcale nie jest mu tak łatwo logicznie myśleć... Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Chorzy na grypę czy gruźlicę 30.05.07, 18:39 > Jest zaraźliwy, bowiem w mtv itp indoktrynuje się młodzież, że niby nieważne > jaka płeć, że można się bawić, "żeby życie miało smaczek raz dziewczynka raz > chłopaczek" i tak nawet zdecydowanie normalnym ludziom mąci się w głowach... a > jak ktoś ma 16 lat, albo 13, to wcale nie jest mu tak łatwo logicznie myśleć... O czym ty piszesz ? Po pierwsze mój kolega dorastał w czasach gdy nie było w PRL-u zadnego MTV. Był tylko Teleranek i to do czasu jak generał pojawił sie zamiast niego :) Od kogo sie "zaraził" ? Pozatym bycie gejem to nie "raz dziewczynka raz chłopaczek". To chłopaczki nonn stop :P To ze TV moze sprawic ze ktos hetero przespi sie z kims swojej płci to nie znaczy ze homoseksualizm jest zarazliwy. Mylisz pojecia. Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko Re: Chorzy na grypę czy gruźlicę 30.05.07, 18:50 ehh źle sie wyraziłem, częściowo jest zaraźliwy ;) ale mi sie to źle kojarzy i nie chce mi sie już o tym gadać... pisałem kilka miesięcy na forach, ale mam już dość powtarzania argumentów ;/ homoseksualiści już mnie nie interesują ;) Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Krętactwo vitobravo? Nie, ignorancja PiSdziakow 30.05.07, 17:33 Oni guzik wiedza, bo uczyc sie nie chce. Za to zawsze sie im wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_wolowa Homoseksualne reklamy dla dzieci w Norwegii 30.05.07, 13:25 Przesadzają trochę, zwłaszcza po tym, co można zobaczyć w państwach skandynawskich: Homoseksualne reklamy dla dzieci w Norwegii Odpowiedz Link Zgłoś
anvill Re: Homoseksualne reklamy dla dzieci w Norwegii 30.05.07, 14:49 Nie bardzo wiem o co ci chodzi wklejając w kółko ten link. Czy wg ciebie to źle że młodzi ludzie którzy w wieku dojzewania odkrywają swoje skłoności homoseksualne mają mozliwość zwrócenia się ze swoim problemem do psychologa? Tak - obnazasz to że w krajach skandynawskich państwo nie odwraca się doopą do obywatela jak u nas tylko frontem - jedyny wniosek po zobaczeniu filmiku. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Homoseksualne reklamy dla dzieci w Norwegii 30.05.07, 15:27 anvill napisał: > Nie bardzo wiem o co ci chodzi wklejając w kółko ten link. Czy wg ciebie to źle > > że młodzi ludzie którzy w wieku dojzewania odkrywają swoje skłoności > homoseksualne mają mozliwość zwrócenia się ze swoim problemem do psychologa? > Tak - obnazasz to że w krajach skandynawskich państwo nie odwraca się doopą do > obywatela jak u nas tylko frontem - jedyny wniosek po zobaczeniu filmiku. ****************************************** Czy jest to reklama homoseksualizmu? Raczej nie. Film ma bowiem więcej adresatów. Oprócz chłopaka, który się wreszcie zdecydował odkryć swoją tożsamość seksualną, jest drugi chłopak - najprawdopodobniej heteroseksualny. Jaką ma przyjąć postawę? Jest też dziewczyna, najwyraźniej zepchnięta na dalszy plan. Jest w tym filmie jednak coś, co budzi niepokój. Chłopcy ewidentnie są w wieku, w którym zainteresowanie seksem jest teoretyczne, a potencjalny kontakt z rówieśniczką tematem do głupkowatych żartów. Chłopcy wolą więc swoje towarzystwo i swoje zabawy - np. w wojnę. Nie mogą więc odkrywać żadnej orientacji seksualnej. Poważnym błędem jest wyostrzanie postaw, których de facto nie ma, bo być nie może. Ta grupa wiekowa bawi się we własnym towarzystwie i nic z tego na przyszłość nie wynika. Film zachęca do podejmowania decyzji, którą można odłożyć; zachęca do decydowania się na cokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
pragmatyk11 www.antykaczy.blog.onet.pl i dobrze 30.05.07, 15:07 kretyznizm Sowinskiej siegnął juz chyba zenitu - i dobrze !!! nastepnym razem pomysli zanim cos powie lub zacznie dziłac jako RPD www.antykaczy.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
beny51 brednie 30.05.07, 13:19 > Norewgia nie jest członkiem UE. To po piewrwsze i niech sie nie wyciera sobie teraz buzi Unia. A po drugie polski rzad, parlament jak i reprezentanci instytucji obsadzanych przez ten rzad czy parlament zostali wybrani w demokratyczynch wyborach przez wiekszosc wyborcow. O ile mi wiadmo to Polska jest wciaz suwerennym krajem i zadne eurokolchoz nie bedzie nam nakazywal nie chciana przez wiekszosc narodu polityczna poprawnosc. Jesli wiekszosc narodu reprezentowana przez swoich przedstawicieli nie zyczy sobie ogladania fioletowego homoseksulaisty i prezentacji jego zachowan przed dzieciecym audytorium to Polska ma prawo nie tylko zbadac ta audycje TV, a co wiecej usunac ja z anteny czy wrecz zakazac jej retransmisji na terenie kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
orion_kr jesli juz o wieskszosci mowisz 30.05.07, 18:07 polska wchodzac do unii zgodzila sie na pewne ograniczenia suwerennosci to pierwsze w unii wiekszosc jest jednak za poprawnoscia wlasnie, polska wiekszoscia w unii nie jest, jednak to nie unia probuje cenzurowac i ograniczac prawa jednostki a wlasnie polska . powiem ci tak jak wy mowicie po chlopsku nie podoba ci sie w unii - za wejsciem ktorej glosowala wiekszosc polakow ,droga wolna, pojedz na bialorus, tam bedziesz wolny od wplywow eurokolchozu Odpowiedz Link Zgłoś
geralt9 Giertych pisz protest na Hiszpanow! 30.05.07, 14:13 W takim razie minister Giertych niech pisze protest na minisytra edukacji w Hiszpanii ktory dofinansowal podrecznik Alibaba i 40 pedałów! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Giertych pisz protest na Hiszpanow! 30.05.07, 14:17 geralt9 napisał: > W takim razie minister Giertych niech pisze protest na minisytra edukacji w > Hiszpanii ktory dofinansowal podrecznik Alibaba i 40 pedałów! **************************************** Odbierasz to aluzję w stosunku do Giertycha i 40 wszechpolaków? Odpowiedz Link Zgłoś
euro67 co to jest? 30.05.07, 13:53 Co to za jezyk? Co za agresja i chamstwo w stosunku do drugiego czlowieka, nawet jesli sie z nim nie zgadzasz? Jak ma wybierac, to wole juz glupote Sowinskiej niz twoje chamstwo! Wstydz sie! Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisiek66 Re: Buehehehehe 30.05.07, 14:48 1. Instytucja RPD jest potrzebna, chyba że zajmuje to stanowisko osoba pokroju obecnej Pani Rzecznik. 2. Możemy się pocieszyć, że nie tylko Polska zatrudnia na tym stanowisku inteligentnych inaczej, Norweg jest świetnym przykładem inteligentnego inaczej, tyle że z "nowoczesnymi" "liberalnymi" "europejskimi" poglądami. 3. Miło poczytać, jak straszliwa afera Teletumbisiowa zatacza coraz szersze międzynarodowe kręgi. CZekam, kiedy stanie się przedmiotem obrad Parlamentu Europejskiego i ONZ. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej [...] 30.05.07, 12:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 nie mów tak... oni jednak walczyli o wolną Polskę 30.05.07, 12:36 i za to należy im sie szacunek to, że teraz robią bzdury, to już inna sprawa też nie cierpie Kaczynskich i ich rzadu kolalicję z knurem i katofaszystą uwazam wrecz za dzialanie na szkodę Polski, za które w normalnym kraju mieliby trybunał stanu ale bez przesady nie można nazywać ich "śmieciami" Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej [...] 30.05.07, 12:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kijwoko Re: ;) myslalem, ze tylko ja ich tak nie cierpie: 30.05.07, 13:19 > Re: ;) myslalem, ze tylko ja ich tak nie cierpie: Podobno sa w Polsce ludzie, ktore lech..arkow szanuja. Jedna z takich widziano pol roku temu gdzies na Podlasiu, druga to zupelnie osobna historia z Morawicy, ale sprawa jest badana, bo to moze byc uciekinier ze szpitala... Odpowiedz Link Zgłoś
alz777 nie walczyli o wolna Polskę, tylko 30.05.07, 13:20 o Plske zgodną z ich obsesjami.nie kazdy kto był przeciw komunie to jest dobry człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Norwegia o Teletubisiach: Sowińska złamała pr 30.05.07, 12:42 w nawiazaniu do tego co powiedzial ponizej"stara twojej starej":zgadzam sie ze stwierdzeniem ze"kaczynscy to smiecie.ich przysupasy tez!"z drugim stwierdzewniem sie nie zgadzam dlatego niekoniecznie ciemny jak tabaka katooszolomski moher jest smieciem!moze tylko byc np kompletnie skoltunionym przez jakiegos "guru"/chociazby tego zlodzieja rydzyka/ograniczonym umyslowo katoobywatelem! Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Norwegia może być członkiem, ...ale nie w UE! 30.05.07, 12:57 Pęd do manipulacji Gazety Wyborczej spowodował wplątanie Norwegii do spraw UE. Odpowiedz Link Zgłoś
saniba Re: Norwegia może być członkiem, ...ale nie w UE! 30.05.07, 13:32 Odezwał się kolejny "teletubiś" na tym forum. Od urodzenia jesteś idiotą, czy od niedawna? Akurat GW nie ma z tą totalną kompromitacją, wywołaną przez (i tu bardzo sorry co wrażliwszych) tę nieodpowiedzialną larwę, nic wspólnego. Ten durny babiszon powinien podać się do dymisji, a jeszcze lepiej palnąć sobie w tę zakutą pałę. Można GW wiele przypisać, ale nie rozpętanie tego piekiełka. Odpowiedzialność za kadrę rządzącą ponosi najgorszy premier i najgorszy w historii tego kraju po 89 roku polski parlament!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Norwegia o Teletubisiach: Sowińska złamała pr 30.05.07, 12:43 Wymienic cala ekipe: PiS osiagnal zenit glupoty! Sprowadzaja hanbe na nasz kraj. Czyje polecenia oni wdrazaja w zycie? Kto Polske chce wyprowadzic na mielizne? Odpowiedz Link Zgłoś
saniba Re: Norwegia o Teletubisiach: Sowińska złamała pr 30.05.07, 13:38 Tu nawet nie chodzi o całą ekipę PiS, ja się bardziej obawiam ich zwolenników - to są dopiero ogłupiałe miernoty nazywające siebie "patriotami' i "prawdziwymi polakami". Podejrzewam, że gdyby ludzie, którzy uczciwie zasłużyli sobie na miano Patriotów mieli możliwość powstać z grobów, to przepędziliby ten pseudopatriotyczny motłoch. Amen! Odpowiedz Link Zgłoś
euro67 Re: Norwegia o Teletubisiach: Sowińska złamała pr 30.05.07, 13:58 W demokracji podobno nalezy szanowac inne poglady... wiec kim jest ktos, kto wypisuje na forum takie teksty? Odpowiedzcie sobie sami! Odpowiedz Link Zgłoś
steve69 Obciach na cały świat.... 30.05.07, 12:33 Co sobie normalni ludzie w świecie o Polsce myślą?.... Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej [...] 30.05.07, 12:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cicho_tam Re: Obciach na cały świat.... 30.05.07, 14:07 stara_twojej_starej (nie jest to jednak moja teściowa) napisał (do steve69): > Jako, że często bywam za grabicami tego zasranego kraju, powiem ci. > Ludzie się śmieją, niedowierzając, że taki syf może mieć miejsce w XXI wieku. > Kpią, drapiąc się w głowę. A na koniec, współczują, gdyż mamy takich > polityków, na jakich zasłużyliśmy. Znaczy - gó..anych. Polscy to tępaki. > Powinno się ten kraj zaorać i zacząć budować od nowa. Przerażenie ogarnia, jak się czyta wypociny takiego samozwańczego ambasadora Polski. Za jakimi "grabicami tego zasranego kraju" bywasz i co za osobniki wyrażają niedowierzanie drapaniem się po głowie (czy to nie zoo?). Odpowiedz Link Zgłoś
anvill Re: Obciach na cały świat.... 30.05.07, 14:57 Musze ci powiedzieć że niestety też mam takie doświadczenia - ostatnio siedząc podczas wyjazdu biznesowego w kawiarni w Monachium toczyła się rozmowa bardzo zabawna przy stoliku obok nt Polski i jej obecnych władz (kwestie homo i konta JK były poruszane) moi kontrachenci którzy też słyszeli rozmowe przy stoliku obok na początku czuli się zmieszani lecz potem to już nawet rozbawienia nie ukrywali i zaczeli indagować w sprawie - cóż wtedy kiedy musiałem potwierdzić było mi naprawde głupio bo jak powiedzieli "my myśleliśmy że to tylko dowcipy" cos w stylu polish jokes - dlaczego oni nie odejdą juz wystarczy wstydu... Odpowiedz Link Zgłoś
cicho_tam Re: Obciach na cały świat.... 30.05.07, 16:12 anvill napisał: > Musze ci powiedzieć że niestety też mam takie doświadczenia ... Ale mówisz o tym spokojnie i mam nadzieję, że złagodziłeś nieco obraz Polski w wydaniu Bild Zeitung. Byłem w Niemczech podczas wizyty Jana Pawła II w 1981 r. Gdyby poważnie traktować to, co o nim wypisywano w brukowcach i komentarze bywalców piwiarni naprawdę trzeba by się było wstydzić bycia jego rodakiem. Zastanów się momencik: jaką pewność mają Niemcy, że ich Prezydent posiada konto bankowe, co to ma znaczenie i czy dla kogokolwiek może to być przyczyną wstydu lub dumy. Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Re: Obciach na cały świat.... 30.05.07, 12:36 A co maja pomyslec. W Wlk. Brytanii tez kiedys mieli dyskusje na temat teletubisiow. Raczej smieszy mnie histeryczna reakcja RPD Norwegii. Jak chce to niech u siebie hoduje homosiow. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Geremek i jego hałastra łapczywie czekają... 30.05.07, 12:46 Geremek i jemu podobna hałastra, tylko czekają na takie okazje, aby podłożyć nogę polskiemu rządowi. Wybór takich deputowanych to dopiero poważny błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Geremek i jego hałastra łapczywie czekają... 30.05.07, 12:46 vitabravo napisał: > Geremek i jemu podobna hałastra, tylko czekają na takie okazje, > aby podłożyć nogę polskiemu rządowi. > Wybór takich deputowanych to dopiero poważny błąd. Ty to nazywasz polskim rzadem? nie obrazaj mnie i milionow Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Geremek i jego hałastra łapczywie czekają... 30.05.07, 12:54 Dlaczego NIEpolak "blue" miałby się obrazić moim postem? Tego nie rozumiem, dlaczego ktokolwiek mógłby się czuć urażony sformułowaniem "polski rząd". Odpowiedz Link Zgłoś
saniba Re: Geremek i jego hałastra łapczywie czekają... 30.05.07, 13:44 Nie wiesz? - toś głąb "NAZIvitabravo". ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anvill Re: Geremek i jego hałastra łapczywie czekają... 30.05.07, 15:04 Dlatego ze mówisz o obecnym rządzie - a każdy Polak z IQ większym niż IQ swinki morskiej już nie raz wstydził się za ten rząd i nie raz juz został przezeń opluty - dlatego duża część Polaków czuje się obrazona kiedy TYCH ludzi nazywają ich wlasnymi reprezentatami, rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
keradk Re: Geremek i jego hałastra łapczywie czekają... 30.05.07, 13:58 jak ci sie bucu rzad nie podoba to idz glosowac a nie sarkaj na forum Odpowiedz Link Zgłoś
anvill Re: Geremek i jego hałastra łapczywie czekają... 30.05.07, 15:06 Tyle że jakoś nie chcą dać szansy zagłosować czyżby się bali że się koryto urwie? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Geremek i jego hałastra łapczywie czekają... 30.05.07, 13:04 vitabravo napisał: > Geremek i jemu podobna hałastra, tylko czekają na takie okazje, > aby podłożyć nogę polskiemu rządowi. > Wybór takich deputowanych to dopiero poważny błąd. I tu dotknales sedna problemu... Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Obciach na cały świat.... 30.05.07, 12:46 mulla_komar napisał: > A co maja pomyslec. W Wlk. Brytanii tez kiedys mieli dyskusje na temat > teletubisiow. > Raczej smieszy mnie histeryczna reakcja RPD Norwegii. SPADAJ DO TEKSASU: TAM MIEJSCE DLA ZACOFANYCH BETONOW!!! GEORGE CZEKA NA TAKICH JAK TY,BLYSKOTLIWYCH! EUROPE I POLSKE ZOSTAW W SPOKOJU: NIE DOROSLES DO NICH. Odpowiedz Link Zgłoś
keradk Re: Obciach na cały świat.... 30.05.07, 14:01 dokladnie - mnie tez smieszy histeria, malych ludzikow przerazonych ofensywa homosiow tak bardzo ze popieraja ich w ciemno. Obecnie co homos powie - jest swiete. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Obciach na cały świat.... 30.05.07, 14:11 keradk napisał: > dokladnie - mnie tez smieszy histeria, malych ludzikow przerazonych ofensywa > homosiow tak bardzo ze popieraja ich w ciemno. > > Obecnie co homos powie - jest swiete. Nie odwracaj kota ogonem! Ja homosiow ani nie popieram,ani nie karce. Ale,tez ich sie nie boje. Pisowczykow i kaczych twarzy - bardzo! Oni moga mi zakneblowac usta, pozbawic wolnosci i (gdybym w PL pracowal) zniszczyc mi kariere zawodowa pomowieniami! Widzisz jakas roznice??! Odpowiedz Link Zgłoś
jurekpy Re: Obciach na cały świat.... 30.05.07, 12:38 Jarek ma gdzieś opinię świata na temat aktualnych wydarzeń i atmosfery w Polsce. Ciemny lud kupi wytłumaczenie,że Sowińska zastosowała skrót myślowy a wszystkiemu jest winien tygodnik "Wprost". Najważniejsze,że mamy Rząd odnowy moralnej z rozporkowcami,przestępcami i faszystami ale za to nasz polski,katolicki i patriotyczny z dziada pradziada. Odpowiedz Link Zgłoś
lucusia3 Re: Obciach na cały świat.... 30.05.07, 12:51 Jurekpy myslę, że "Wprost" to juz nigdy nie będzie winny. Takiej propagandy jaka oni wciskaja to nawet publiczna radiofonia sie nie odważy. teraz będzie na "Politykę", albo "Tygodnik Powszechny", bez względu na to, co kto napisał i ogłosił. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Obciach na cały świat to komunisci robiacy za demo 30.05.07, 12:40 Obciach na cały świat to nierozliczeni komunisci robiacy za "obroncow demokracji", hanba, klamstwo i zaprzanstwo komusze! Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Obciach na cały świat to komunisci robiacy za 30.05.07, 12:48 junkier napisał: > Obciach na cały świat to nierozliczeni komunisci robiacy za "obroncow > demokracji", hanba, klamstwo i zaprzanstwo komusze! Komuna nie istnieje: obudz sie! I przestan drzec tak,bo widac,ze "Twoja" ideologia sie kupy nie trzyma skoro tak sie kazdej krytyki boicie?! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Obciach na cały świat to komunisci robiacy za 30.05.07, 12:52 A kto to jest LiD, SLD i PeDe? Komuna czy postkomuna, co to za roznica? Terminologiczna? Odpowiedz Link Zgłoś
mokry103 Re: Obciach na cały świat to komunisci robiacy za 30.05.07, 13:12 komuna w najczystszym wydaniu do pis i samoobrona Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo "Zrobić Obciach na cały świat" -komenda GazetyWybo 30.05.07, 13:38 Różne komendy płynące z Gazety Wyborczej uruchamiają rózne akcji. Wspólną ich cechą jest antypolonizm. Odpowiedz Link Zgłoś
lucusia3 Re: Obciach na cały świat.... 30.05.07, 12:48 steve69 napisał: > Co sobie normalni ludzie w świecie o Polsce myślą?.... Na razie nie myślą jeszcze tak źle, skoro spodziewają się reperkusji dla tej baby i jej partii. Zmienią zdanie, gdy zobacza te "reperkusje". Pewnie ktos bardzo wysoko powie, że oficjalnie to nietakt i pani S. nie powinna takich rzeczy nagłaśniać, a prywatnie to on ma inne zdanie i teletubisie to wstretni zboczeńcy. Odpowiedz Link Zgłoś
moki1 Re: Obciach na cały świat.... 30.05.07, 13:01 > Co sobie normalni ludzie w świecie o Polsce myślą?.... Jeśli nie miałeś okazji kontaktować się z takimi ludźmi to ci odpowiem. Nie myślą o Polsce. Ubolewają nad swoimi państwami policyjnymi. Utyskują na imigrantów. Narzekają na homosiów. Wszystko w zaciszu domowym, bo publicznie się boją ujawniac swoje poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Re: Norwegia o Teletubisiach: Sowińska złamała pr 30.05.07, 12:35 > moze wrescie ktos wyrzuci tych oszolomow z naszego rzadu.. ale tak naprawde to > caly rzad nadaje sie > do wymiany. Ale przeciez w rzadzie nikt sie nie afiszuje ze jest gejem, to jak maja ich wyrzucic z rzadu? Czy moze jestes Norwegiem i piszesz o rzadzie Norwegii? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dzieci 30.05.07, 12:35 Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dzieci, gdyby takim chorym, zdemoralizowanym i zaslepionym iedeologicznie lewicowym oblakancom polskie dzieci powierzyc to wiadomo co by z nimi zrobili - oddaliby je na adopcje homosiom i lesbom, czyli mowiac brutalnie zmarnowaliby im zycie. A Norwegia w ogole nie jest w UE, niech sie nie osmieszaja bo w swiecie znacza mniej niz Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 12:37 Junkier, zamilcz... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 12:39 Wiadomo ze lewicowi zboczency chcieliby wyciszyc wszystkich myslacych inaczej ale nie uda sie wam w Polsce homoterroru wprowadzic, nawet nie probujcie! - - - - Żadne to odkrycie, że słowa zmieniają znaczenie. Czasem dzieje się to samo z siebie, mocą uzusu - np. pasjonatem, co jeszcze dla moich rodziców znaczyło tyle co furiat, choleryk, nasza niedouczona inteligencja zaczęła nazywać hobbystę (aż dziwne, że oportunistą nie nazywa jeszcze człowieka stawiającego opór). Ale czasem takie zmiany są wynikiem uporczywie i z rozmysłem prowadzonej, że tak to ujmę, językowej intoksykacji. Zgodnie z fundamentalnym dla lewicy przekonaniem, że równanie gleby pod Nowy Wspaniały Świat zacząć trzeba od pomieszania języka. Ten drugi przypadek zachodzi właśnie na naszych oczach w wypadku słowa "dyskryminować". W języku mediów sprzyjających lewicy znaczyć ono zaczęło "nie lubić". Jeśli media te piszą o dyskryminowaniu homoseksualistów, to bynajmniej nie piszą o tym, że ktoś zabronił gejowi głosować albo kandydować w wyborach lub pozbawił go innych przysługujących mu jako człowiekowi i obywatelowi praw. Piszą o tym, że np. komuś naubliżano - co można traktować w kategoriach chamstwa czy nawet przestępstwa, ale na pewno z dyskryminacją nie ma nic wspólnego. Tak oto rodzi się nowe prawo człowieka i obywatela: prawo do bycia kochanym. Geja (w ścisłym znaczeniu: "człowieka prowadzącego wesoły tryb życia") nie dość tolerować, trzeba tym "wesołym" stylem życia się zachwycać. Ostatnio modne się stało uzasadnianie tego wymogu ekonomią: geje nie mają dzieci, całą kasę puszczają na przyjemności i w ten sposób napędzają wzrost gospodarczy. Jest to akurat dla każdego, kto ma o gospodarce pojęcie, idiotyzm monstrualny - bo gospodarki bynajmniej nie napędza radosna konsumpcja używek, konfekcji i usług gastronomicznych, natomiast bardzo ważne dla jej rozwoju są oszczędności i długofalowe inwestycje. Słowem, nic nie sprzyja jej bardziej niż wielodzietne rodziny. Tylko czy któryś ekonomista ma jeszcze odwagę stwierdzić publicznie ten oczywisty fakt, narażając się na zarzut dyskryminacji? www.rzeczpospolita.pl/dodatki/druga_strona_070528/druga_strona_a_5.html Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 12:43 junkier, znajdz sobie kogos to nie bedziesz wiecznie taki napalony na gejow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 12:44 junkier napisał: > Wiadomo ze lewicowi zboczency chcieliby wyciszyc wszystkich myslacych inaczej > ale nie uda sie wam w Polsce homoterroru wprowadzic, nawet nie probujcie! Uważasz, że z prawicowymi zbokami jest inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 Zboczency z kibla a EU @@@@@@@@@@@@@@ 30.05.07, 12:46 Nie ma takiej mozliwosci zeby zboczency z kibli publicznych i parkow byli normalni psychicznie. Proponuje EU powolas specjalnego "komisarza" zeby dewiantow oduczyc "niezasciankowosci" i "nowoczesnosci". Uzytkownikami kibla sa takze nieletni. Jesli zboczency i ich niePOLSCY sponsorzy chca dewiacji, niech sobie wybuduja kible wylacznie dla zboczencow i odpowiednio je oznakuja. Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 Jak geje przestali byc chorzy umyslowo - cytat 30.05.07, 12:49 1973 roku Amerykanskie Towarzystwo Psychiatryczne usunelo haslo "homoseksualizm" z "Podrecznika zaburzen psychicznych", za decyzja ta opowiedzialo sie 58 proc. czlonków tej instytucji. Jednym z najwiekszych zwolenników wykreslenia homoseksualizmu z rejestru zaburzen byl wówczas doktor, dzis zas profesor psychiatrii Robert Spitzer z Uniwersytetu Columbia. W roku 2000 publicznie odzegnal sie on od swego stanowiska z roku 1973 i stwierdzil, ze oswiadczenie ATP bylo zbyt pochopne i nie poprzedzone nalezytymi badaniami Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Jak geje przestali byc chorzy umyslowo - cyta 30.05.07, 12:52 sodoma33 napisała: > 1973 roku Amerykanskie Towarzystwo Psychiatryczne usunelo > haslo "homoseksualizm" z "Podrecznika zaburzen psychicznych", za decyzja ta > opowiedzialo sie 58 proc. czlonków tej instytucji. Jednym z najwiekszych > zwolenników wykreslenia homoseksualizmu z rejestru zaburzen byl wówczas doktor, > > dzis zas profesor psychiatrii Robert Spitzer z Uniwersytetu Columbia. W roku > 2000 publicznie odzegnal sie on od swego stanowiska z roku 1973 i stwierdzil, > ze oswiadczenie ATP bylo zbyt pochopne i nie poprzedzone nalezytymi badaniami No niestety - nie byłeś na tym głosowaniu i przez ciebie geje nie są chorymi zbokami tylko normalnymi ludźmi. Jaka szkodza... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Jak geje przestali byc chorzy umyslowo - cyta 30.05.07, 12:53 Dobre sobie, jakies smiszne 'cialo' stwierdzilo ze choroba przestala byc choroba a normalni ludzie maja w to uwierzyc... Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Jak geje przestali byc chorzy umyslowo - cyta 30.05.07, 12:54 junkier napisał: > Dobre sobie, jakies smiszne 'cialo' stwierdzilo ze choroba przestala byc > choroba a normalni ludzie maja w to uwierzyc... A które ciało stwierdziło, że to w ogóle choroba? Homofobi? Odpowiedz Link Zgłoś
buchachacha Każdy wariat twierdzi, że jest normalny. 30.05.07, 17:23 Z jego punktu widzenia wszystko jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos Re: Jak geje przestali byc chorzy umyslowo - cyta 30.05.07, 18:03 ale ty nie jesteś normalny, więc nie musisz w to wierzyć Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Zboczency z kibla a EU @@@@@@@@@@@@@@ 30.05.07, 12:51 sodoma33 napisała: > Nie ma takiej mozliwosci zeby zboczency z kibli publicznych i parkow byli > normalni psychicznie. > > Proponuje EU powolas specjalnego "komisarza" zeby dewiantow > oduczyc "niezasciankowosci" i "nowoczesnosci". Uzytkownikami kibla sa takze > nieletni. Jesli zboczency i ich niePOLSCY sponsorzy chca dewiacji, niech sobie > > wybuduja kible wylacznie dla zboczencow i odpowiednio je oznakuja. A ty to może masz dyplom z dewiacji i zboczeń? Czy może jesteś takim specjalistą na podstawie własnych doświadczeń? Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 Nie chcemy dewiacji w miejskiej ubikacji 30.05.07, 12:56 ten nieudaczniak mysli ze do rozpoznania dewianta trzeba dyplomu z dewiantologii. ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO wystarczy was zobaczyc w kiblu publicznym lub poczytac wasze napisy aby z cala pewnoscia stwierdzic ze ma sie do czynienia z chorym umyslowo. Twoj post ten nie odbiega od napisow w kiblu cytat: Alfred Adler i Wilhelm Stekel powiazali homosekualizm z zaburzeniami neurotycznymi. Pierwszy zdefiniowal go jako kompleks nizszosci, a drugi jako psychiczny infantylizm. a ty do ktorej grupy dewiantow siebie zaliczasz? ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Nie chcemy dewiacji w miejskiej ubikacji 30.05.07, 12:58 sodoma33 napisała: > ten nieudaczniak mysli ze do rozpoznania dewianta trzeba dyplomu z > dewiantologii. Oczywiście, że nie trzeba. Taki sodoma wie kto jest dewiantem a kto nie bo rozpoznaje ich na oko. Zwłaszcza dewiantami są ci, którzy nie zgadzają się z jego bredniami. Znakomite kryterium świadczące o doskonałej znajomości tematu. > ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Już się tak nie rozdziawiaj. Najpierw się z kimś umów żeby mógł z tego rozdziawiania skorzystać :D > wystarczy was zobaczyc w kiblu publicznym lub poczytac wasze napisy aby z cala > pewnoscia stwierdzic ze ma sie do czynienia z chorym umyslowo. > Twoj post ten nie odbiega od napisow w kiblu Za to twoje posty to esencja kultury i znajomości rzeczy. Nie za dużo aby przebywasz w kiblach publicznych studiując napisy (każdy pretekst jest dobry). > cytat: > Alfred Adler i Wilhelm Stekel powiazali homosekualizm z zaburzeniami > neurotycznymi. Pierwszy zdefiniowal go jako kompleks nizszosci, a drugi jako > psychiczny infantylizm. > > a ty do ktorej grupy dewiantow siebie zaliczasz? > ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO > ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 jaki pseudonim taki stan umyslowy @@@@@@@@@@@@@@@@ 31.05.07, 00:21 cytat: Homoseksualisci zwykle maja poczucie wrazliwosci typowe dla neurotyków i sa bardziej rozchwiani emocjonalnie. Narzekaja na samotnosc, depresje i brak stabilnosci w kontaktach miedzyludzkich. Az 60 proc. "dobrze przystosowanych spolecznie" gejów korzystalo z pomocy psychiatrycznej lub psychologicznej - wykazaly badania naukowców z Uniwersytetu Stanowego Indiana (USA). on jest tak glupi ze nawet swoim pseudonimem zdradza swoj stan umyslowy. ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO hej, sikajacy "inaczej" a moze zamiescisz link z badaniami naukowymi na normalnosc gejow? ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOo to znacznie trudniejsze niz napisanie sprosnosci w kiblu ??? Oswiec geja blaskiem prawdy Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: jaki pseudonim taki stan umyslowy @@@@@@@@@@@ 31.05.07, 06:56 jaki pseudonim taki stan umyslowy. Ciekawa teza u kogos kto podpisuje sie sodoma33 :) Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 Zboczeniec w parlamencie a zboczenciec w kiblu 30.05.07, 12:52 news.bbc.co.uk/2/hi/europe/6094782.stm Transgender MP in toilet fracas Ms Luxuria is Italy's first transgender MP An Italian opposition MP and former showgirl has expressed outrage after meeting a transgender colleague in the parliament's ladies' toilets. Elisabetta Gardini, spokeswoman for former PM Silvio Berlusconi's party, said she felt ill after the encounter during a break in Friday's session. The incident led to heated debate about which toilet the transgender MP, known as Vladimir Luxuria, could use. Ms Luxuria says she has been using ladies' toilets for years. Using the men's would have created even bigger problems, she said. The matter has now been passed to parliamentary procedural officials to resolve. 'Sexual violence' Ms Gardini said she had been horrified to find Ms Luxuria in the toilets. Ms Gardini is an ally of Silvio Berlusconi "It never entered my mind that I'd find him in there", she said. "It felt like sexual violence - I really felt ill." Czy zydowski Bog w Sodomie i Gomorze tez byl homofobem ?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Zboczeniec w parlamencie a zboczenciec w kibl 30.05.07, 12:55 sodoma33 napisała: > Czy zydowski Bog w Sodomie i Gomorze tez byl homofobem ?????????????? Najwyraźniej. Bóg może by kim tylko chce. Odpowiedz Link Zgłoś
kijwoko Re: Zboczeniec w parlamencie a zboczenciec w kibl 30.05.07, 13:25 > Najwyraźniej. Bóg może by kim tylko chce. Moze wszystko, w szczegolnosci moze... go nie byc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marius30 Re: Zboczency z kibla a EU @@@@@@@@@@@@@@ 30.05.07, 12:56 sodoma33 napisała: > Nie ma takiej mozliwosci zeby zboczency z kibli publicznych i parkow byli > normalni psychicznie. > Proponuje EU powolas specjalnego "komisarza" zeby dewiantow > oduczyc "niezasciankowosci" i "nowoczesnosci". Uzytkownikami kibla sa takze > nieletni. Jesli zboczency i ich niePOLSCY sponsorzy chca dewiacji, niech sobie wybuduja kible wylacznie dla zboczencow i odpowiednio je oznakuja. A co ty robisz w tych kiblach? Sodomujesz czy tyklo walisz kapucyna? Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 Przedmowca pokazal prawdziwe oblicze geja 31.05.07, 00:17 Cenzorze, szanowni forumowicze, moj zboczony przedmowca pokazal ze z dewiantami nie da sie rozmawiac argumentami naukowymi. Marksizm: byt rodzi swiadomosc Geizm: odbyt rodzi swiadomosc i po przeczytani postu zboczenca-przedmowcy nikt nie ma co do tego watpliwosci. ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ciekawe czy rozpalony do czerwonosci pogrzebacz uleczylby tego wulgarnego dewianta? ;0OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Przedmowca pokazal prawdziwe oblicze geja 31.05.07, 12:15 sodoma33 napisała: > Cenzorze, szanowni forumowicze, moj zboczony przedmowca pokazal ze z dewiantami > > nie da sie rozmawiac argumentami naukowymi. Idź do lekarza i wtedy zacznie się gromadzenie argumentów naukowych. Na razie wypluwasz swoją nienawiść do pedałów. Nieuzasadniona nienawiść jest dziwna, więc jakiś pedał musiał cię skrzywdzić. > Marksizm: byt rodzi swiadomosc > Geizm: odbyt rodzi swiadomosc Hmm... ty na temat gejostwa nawet złote myśli układasz. No nie powiem, mocno siedzisz w temacie :) > i po przeczytani postu zboczenca-przedmowcy nikt nie ma co do tego watpliwosci. Nikt nie równa się sodomita33 :) > ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO > ciekawe czy rozpalony do czerwonosci pogrzebacz uleczylby tego wulgarnego > dewianta? > ;0OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Kup pogrzebacz, rozpal do czerwoności i użyj. Jak od tej pory nie napiszesz żadnego postu znak, że terapia działa. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 poszukuje w trybie pilnym lekarza psychiatry 30.05.07, 17:14 Dla sodoma33 ten mieszkający w Kanadzie Polak najwyrażniej cierpi na zespól maniakalno depresyjny! Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 Re: poszukuje w trybie pilnym lekarza psychiatry 31.05.07, 00:13 Tobie psychiatra nie pomoze. tobie potrzeba chirurga ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO lub weterynarza ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Prosze Panstwa, tylko taki jezyk przemawia do dewianta ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Odpowiedz Link Zgłoś
marius30 Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 12:53 junkier napisał: > Wiadomo ze lewicowi zboczency chcieliby wyciszyc wszystkich myslacych inaczej > ale nie uda sie wam w Polsce homoterroru wprowadzic, nawet nie probujcie! > > - - - - Junkier, chyba zylak na mozgu pekl ci od tej domoroslej filozofii. Odpowiedz Link Zgłoś
oktawiuszch Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 13:14 geje nie mają dzieci, całą kasę > puszczają na przyjemnośc rozumiem, że posiadanie dzieci to nieprzyjemność najwyższego lotu...;) Odpowiedz Link Zgłoś
steve69 Olej go... 30.05.07, 12:43 stara_twojej_starej napisał: > Junkier, zamilcz... Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dzieci 30.05.07, 12:45 Debile to ci, ktorzy pozwalaja sie manipulowac i wmawiac ze h-s propaganda i homosiakowy styl zycia niesie dla spoleczenstwa jakiekolwiek pozytywne przeslanie, to jest granda po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 12:50 junkier napisał: > Debile to ci, ktorzy pozwalaja sie manipulowac i wmawiac ze h-s propaganda i > homosiakowy styl zycia niesie dla spoleczenstwa jakiekolwiek pozytywne > przeslanie, to jest granda po prostu... No patrz pan - wszystkie sklepy w okolicy poobrażane. - Nie będę kupował u pedała! Do australii będę jeździł a pedałom nie dam zarobić! Odpowiedz Link Zgłoś
marius30 Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 13:12 unhappy napisał: > junkier napisał: > > > Debile to ci, ktorzy pozwalaja sie manipulowac i wmawiac ze h-s propagand > a i > > homosiakowy styl zycia niesie dla spoleczenstwa jakiekolwiek pozytywne > > przeslanie, to jest granda po prostu... > > No patrz pan - wszystkie sklepy w okolicy poobrażane. > > - Nie będę kupował u pedała! Do australii będę jeździł a pedałom nie dam zarobi > ć! Myslisz, ze w Australii nie ma gayow? Tam przeciez jest co roku parada gejowska w Sydney. Odpowiedz Link Zgłoś
seidr Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 12:57 Norwegia nie jest w UE, kretynie. Odpowiedz Link Zgłoś
vincent02 Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 12:40 Lepsi przybrani gejowi lub lesby jako rodzice ktorzy zapewnia normalne zycie,niz wielokronie zalkoholizowane i chore"po Katolicku"wychowujace rodziny! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 12:42 Wychowanie katolickie jest najlepszym z mozliwych - jest to wychowanie wzorcowe i modelowe po prostu. A alkoholizm to rzecz jasna dziedzictwo po komunizmie i dotyka margines spoleczny, w wiekszosci lewicowo-roszczeniowy i nie majacy z katolicyzmem nic wspolnego wiec nie klam, homosiaku! Nie waz sie nawet probowac zblizac do dzieci, idz sie leczyc! Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 12:44 junkier napisał: > Wychowanie katolickie jest najlepszym z mozliwych - jest to wychowanie wzorcowe > > i modelowe po prostu. > czyli twoje? ;) uj, chyba prowadzi do strasznej agresji ta 'modelowosc'... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 12:48 Trudno zebym sie wiary chrzescijanskiej wypieral, jestem z niej dumny. Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 12:52 junkier napisał: > Trudno zebym sie wiary chrzescijanskiej wypieral, jestem z niej dumny. pojmujesz ja opacznie wlasciwie zaprzeczasz podstawom etycznym chrzescijanstwa w kazdym razie na forum Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 12:54 Trudno zebym uprawial apostazje w stylu 'katolikow otwartych' la la Obludnik Powszechny czy Arka Noego. Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 12:55 milosc blizniego swego uwazasz za apostazje? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 12:59 Jak milowac blizniego t juz pokazal zwierzchnik Kosciola Otwartego w Polsce, judasz Czajkowski. Kaolizyzm Kosciola otwartego ma tyle wspolnego z prawdziwym katolicyzmem co gospodarka socjalistyczna z normalna wolnorynkowa gospodarka. Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe milujesz czy nie milujesz 30.05.07, 13:09 bliznich swoich, jak siebie samego? bo jezeli nie milujesz, to chyba nie jestes chrzescijaninem? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 13:12 Co to za sprowadzanie dyskusji na watki personalne? To forum polityczne a nie czat na pogaduszki jak sie wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 13:18 junkier napisał: > Co to za sprowadzanie dyskusji na watki personalne? To forum polityczne a nie > czat na pogaduszki jak sie wydaje. to nie jest zaden 'watek personalny' to ty expresis verbis przyznales sie do wychowania katolickiego, a potem takiejz wiary poniewaz uwazam twoja postawe za antychrzescijanska, pytam, czy przestrzegasz najwazniejszej etycznej zasady chrzescijanstwa jak widze masz klopot z odpowiedzia interesujace :) Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 12:53 junkier napisał: > Trudno zebym sie wiary chrzescijanskiej wypieral, jestem z niej dumny. Tylko nic z niej nie rozumiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 12:47 junkier napisał: > Wychowanie katolickie jest najlepszym z mozliwych - jest to wychowanie wzorcowe > > i modelowe po prostu. Wyrzuć ten podręcznik małego prowokatora :) > A alkoholizm to rzecz jasna dziedzictwo po komunizmie i dotyka margines > spoleczny, w wiekszosci lewicowo-roszczeniowy Jasne, jasne - bo prawicowe oszołomy to jak jeden mąż abstynenci. > i nie majacy z katolicyzmem nic > wspolnego wiec nie klam, homosiaku! Jeśli nie zgadzanie się z homofobicznymi postawami oznacza, że jest się "homosiakiem" to piętno pedała będę nosił z rozkoszą. > Nie waz sie nawet probowac zblizac do > dzieci, idz sie leczyc! Nie waż się nawet o tym myśleć, zamknij się w piwnicy i niech ci rodzina dostarcza jedzenie bo cię jeszcze jakiś pedał zauroczy! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 12:51 Nie ma czegos takiego jak 'homofobia', parlament Polski zakwestionowal poslugiwanie sie takimi terminami - nowomowa lewakow. Szanujacy sie czlowiek trzyma sie od lewicy i jej chorych pomyslow z daleka. - - - - - Mało śmieszna torebka tubisia Teletubisie do sprawdzenia! Rzeczniczka praw dziecka z obsesją homoseksualną! Czy teraz nie przyjdzie pora na sprawdzanie sekstożsamości Misia Uszatka!? Wczoraj większość portali internetowych aż się trzęsła od kpin z Ewy Sowińskiej, rzeczniczki praw dziecka, którą zaniepokoił fakt, że Tinky Winky - tubiś chłopiec, nosi typowo kobiecą torebkę. Nie wiem, czy pani rzecznik powinna z torebki tubisia robić wielką aferę. Może przesadza z podejrzeniami? Ale, z drugiej strony, czy mamie lub tacie powinno być obojętne, co jest w programach oglądanych przez ich dzieci? Telewizyjne bajki - szczególnie dla najmłodszych - budują wzorce zachowań. A wielu rodziców może irytować i niepokoić mieszanie ról. Tylko czy należy się z tego śmiać? Gdyby w świat dziecięcych bajek nie wciskały się co i rusz rozmaite seksaluzje, nie byłoby problemu. A tak - trudno mi szydzić z podejrzliwości pani rzecznik. Piotr Semka www.rzeczpospolita.pl/dodatki/druga_strona_070529/druga_strona_a_5.html Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 12:53 > Nie ma czegos takiego jak 'homofobia', parlament Polski zakwestionowal > poslugiwanie sie takimi terminami co??? :D Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 12:57 Sejm Rzeczypospolitej Polskiej, utożsamiając się z chrześcijańskim dziedzictwem moralnym Europy, nie może aprobować wprowadzania do dokumentów Unii Europejskiej pojęć w rodzaju „homofobia”. UCHWAŁA Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej z dnia 23 czerwca 2006 r. w sprawie rezolucji Parlamentu Europejskiego z dnia 15 czerwca 2006 r. Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 13:03 junkier napisał: > Sejm Rzeczypospolitej Polskiej, utożsamiając się z chrześcijańskim > dziedzictwem moralnym Europy, nie może aprobować wprowadzania do dokumentów > Unii Europejskiej pojęć w rodzaju „homofobia”. > wczesniej napisales: Nie ma czegos takiego jak 'homofobia', parlament Polski zakwestionowal poslugiwanie sie takimi terminami - nowomowa lewakow. sejm zakwestionowal wprowadzanie terminu do okreslonych dokumentow ty napisales, ze sejm zakwestionowal poslugiwanie sie terminem (pierwsza manipulacja) i ze wynika z tego, ze zjawisko nie istnieje (druga manipulacja) nadalbys sie na komucha :) jest tylko jeden problem nie piszesz do ciemnego ludu :) Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 13:07 Czytalem uwaznie wywiad z poslem Markiem Jurkiem w ktorym podwazyl w ogole termin homofobia, i ja sie z tym zgadzam. Nie bedzie tak ze calkowicie uzasadniona dezaprobata dla zachowan, w dodatku okazywanych publicznie, osob zachowujacych sie w sposob co najmniej wysoce kontrowersyjny, ze uzyje takiego eufemistycznego okreslenia, mial byc pietnowany publicznia jako swego rodzaju 'fobia'. Na fobie to cierpia lewacy - oni po prostu nie cierpia niczego co jest normalne i zgodne z tradycja, prawda i wiara. Dla nich wyznacznikiem wszystkiego jest nihilizm i patologiczna chec niszczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 13:14 junkier napisał: > Czytalem uwaznie wywiad z poslem Markiem Jurkiem w ktorym podwazyl w ogole > termin homofobia, i ja sie z tym zgadzam. Nie bedzie tak ze calkowicie > uzasadniona dezaprobata dla zachowan, w dodatku okazywanych publicznie, osob > zachowujacych sie w sposob co najmniej wysoce kontrowersyjny, ze uzyje takiego > eufemistycznego okreslenia, mial byc pietnowany publicznia jako swego > rodzaju 'fobia' alez bedzie tak :) mamy wolnosc slowa (na razie), bedziemy wiec calkowicie nieuzasadnione, zabobonne wtracanie sie w seksualizm osob doroslych pietnowac, wyszydzac i podawac do sadu, poniewaz tak sie sklada, ze dyskryminacji ze wzgledu na orientacje zabrania prawo :) > Na fobie to cierpia lewacy - oni po prostu nie cierpia niczego co jest normalne > > i zgodne z tradycja, prawda i wiara. Dla nich wyznacznikiem wszystkiego jest > nihilizm i patologiczna chec niszczenia. podstawowy problem z toba polega na tym, ze masz klopot z polszczyzna jak na czlowieka przywiazanego do tradycji, jest to co najmniej szokujace ;) gdybys sie w szkole uczyl zamiast chodzic na wagary, wiedzialbys ze prawdy wiary sa zmienne i podlegaja ewolucji, jako i tradycje Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 13:21 Nie macie szans, homosiacy, na zaskarbienie sobie zyczliwosci ludzi w Polsce, a bez tego prawa nie zmienicie. Wasza ofensywa kleska sie zakonczy, nie ma co do tego watpliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 13:22 nie kazdy, kto domaga sie przestrzegania prawa w tym kraju jest homoseksualista :D Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 13:01 junkier napisał: > Nie ma czegos takiego jak 'homofobia', parlament Polski zakwestionowal > poslugiwanie sie takimi terminami - nowomowa lewakow. A ciebie przypadkiem nie zakwestionował :D > Szanujacy sie czlowiek trzyma sie od lewicy i jej chorych pomyslow z daleka. Bardzo słusznie - tylko nie każdy nadaje się, żeby określać kto jest lewicą a kto prawicą. Zwłaszcza ci, którzy "lewactwem" określają wszystkich i wszystko co im nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 13:02 Sprawdz sobie uchwale Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej z 23 czerwca 2006 r. w sprawie rezolucji Parlamentu Europejskiego z dnia 15 czerwca 2006 r. Dezaprobata dla pojecia homofobia jest wyrazona expressis verbis. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 13:05 junkier napisał: > Sprawdz sobie uchwale Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej z 23 czerwca 2006 r. w > sprawie rezolucji Parlamentu Europejskiego z dnia 15 czerwca 2006 r. > Dezaprobata dla pojecia homofobia jest wyrazona expressis verbis. Cóż - jest to dezaprobata dla homofobów. Czytaj uważnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
mokry103 Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 13:22 junkier napisał: > .... A tak - trudno mi > szydzić z podejrzliwości pani rzecznik. > Piotr Semka > www.rzeczpospolita.pl/dodatki/druga_strona_070529/druga_strona_a_5.html czlowieku - pierwsza proba przejecia rzepy przez pis odbyla sie w ok. miesiac po wyborach. teraz - to jest rzadowa gazeta - juz prawie od roku Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 12:54 > Nie waż się nawet o tym myśleć, zamknij się w piwnicy i niech ci rodzina > dostarcza jedzenie bo cię jeszcze jakiś pedał zauroczy! juz go zauroczyl teraz toczy histeryczna walke z tym zauroczeniem w szeregacgh mlodziezy rownie zauroczonej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 13:00 Nie posluguj sie podlymi aluzjami. Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 13:07 junkier napisał: > Nie posluguj sie podlymi aluzjami. za kopalinskim: 'aluzja niejawne, zawoalowane (ale jasne dla adresatów) napomknienie o kimś, o czymś; potrącenie o jakąś sprawę za pomocą przenośni, nie wprost' Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 13:08 insynuacja zabrzmi lepiej, skoro odkrecasz kota ogonem Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 13:21 to nie sa synonimy warto by bylo, zeby czlowiek tak przywiazany do tradycji jak ty wzial troche korepetycji z jezyka ojczystego, bo robisz bledy na poziomie gimnazjum a to uwlacza dobru narodowemu jakim jest jezyk i robi z ciebie hochsztaplera :) Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 13:22 POdlosc jest podloscia, nawet nie zaprzeczyles temu ze sopusciles sie podlej insynuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
kijwoko Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 15:52 > > Nie waż się nawet o tym myśleć, zamknij się w piwnicy i niech ci rodzina > > dostarcza jedzenie bo cię jeszcze jakiś pedał zauroczy! > > juz go zauroczyl > teraz toczy histeryczna walke z tym zauroczeniem w szeregacgh mlodziezy rownie > zauroczonej ;) Prawda o tejze zauroczonej mlodziezy oraz poslach z niej sie wywodzacych jest jakze prosta ;) www.wrzuta.pl/obraz/gsAu0mjXPe/mleczko_posel Odpowiedz Link Zgłoś
mokry103 Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 13:16 junkier napisał: > Wychowanie katolickie jest najlepszym z mozliwych - jest to wychowanie wzorcowe .. ale przeciez min. 5% ksiezy to geje Odpowiedz Link Zgłoś
hubba_hubba Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 13:31 junkier napisał: > Wychowanie katolickie jest najlepszym z mozliwych - jest to wychowanie wzorcowe i modelowe po prostu, a Frank Zappa (który wychował czworo dzieci) powiedział: - My best advice to anyone who wants to raise a happy, mentally healthy child is: Keep him or her as far away from a church as you can. Wychowałem dziecko wg recepty Zappy - sprawdziła się w praktyce. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 13:34 Ale autorytet - Zappa. No comments. Skoro brednie jakiegos grajka wiecej dla ciebie znacza niz slowa Biblii to szerokiej drogi, tych dzieci tylko szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 12:43 junkier napisał: > Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dzieci, gdyby takim chorym, > zdemoralizowanym i zaslepionym iedeologicznie lewicowym oblakancom polskie > dzieci powierzyc to wiadomo co by z nimi zrobili - oddaliby je na adopcje > homosiom i lesbom, czyli mowiac brutalnie zmarnowaliby im zycie. A co to będzie jak się obudzisz... > A Norwegia w ogole nie jest w UE, niech sie nie osmieszaja bo w swiecie znacza > mniej niz Polska. Głupota jest niezależna od znaczenia w świecie. Głupota RPD trochę nam tego znaczenia odjęła :) Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 12:46 Co jak co ale w Polsce do przyznawania jakichs przywilejow homosiakom nie dojdzie. Normalny model spoleczny musi zostac zachowany. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 12:48 junkier napisał: > Co jak co ale w Polsce do przyznawania jakichs przywilejow homosiakom nie > dojdzie. Normalny model spoleczny musi zostac zachowany. Okey - jak będą się zastanawiali jaki model społeczny jest normalny to na pewno ciebie się zapytają. Czekaj cierpliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 13:01 Normalny model spoleczny jest okreslony w prawie naturalnym oraz tradycji i nie ma potrzeby zeby lewicowi zaslepiency przy nim majstrowali. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 13:07 junkier napisał: > Normalny model spoleczny jest okreslony w prawie naturalnym Na szczęście mnie nie dotyczy bo nie daje się zmanipulować ani czarnym, ani czerwonym, ani zielonym. > oraz tradycji i nie > > ma potrzeby zeby lewicowi zaslepiency przy nim majstrowali. Model określa rzeczywistość a nie odwrotnie. Pobudka! Odpowiedz Link Zgłoś
marius30 Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 12:44 Junkier - idz sie leczyc! A moze urlopik w obozie reedukacyjnym na Syberii okazalby sie ci pomocny? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 12:47 Leczyc powinni sie homosiacy ze swoich przyapdlosci. Ja na szczescie nie musze. Odpowiedz Link Zgłoś
czarek1 Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 13:04 Ty sie musisz leczyc i to u psychiatry. Chociaz w twoim pzrypadku moze juz za pozno. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 13:10 To w ZSRR u tych, ktory nie chcieli uwierzyc ze soweicka ojczyzna jest najlepsza z mozliwych diagnozowano 'schozofrenie bezobjawowo" i umieszczano w psychuszkach. Jak mozna sie domyslac, UE siegnie w ktoryms momencie do cennego lewicowego dziedzictwa postepu... Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 12:52 junkier napisał: > Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dzieci, gdyby takim chorym, > zdemoralizowanym i zaslepionym iedeologicznie lewicowym oblakancom polskie > dzieci powierzyc to wiadomo co by z nimi zrobili - oddaliby je na adopcje > homosiom i lesbom, czyli mowiac brutalnie zmarnowaliby im zycie. > Polska ,oczywiscie, jest znakomicie prosperujacym i nowoczesnym krajem i to od nas swiat powinien przyklad brac ! Czy dzis jest 1 kwietnia?? mam chyba zly kalendarz. > A Norwegia w ogole nie jest w UE, niech sie nie osmieszaja bo w swiecie znacza > mniej niz Polska. Tjaaaa....a lekarstwa wziales dzis? Zacietrzewienie u Ciebie powoduje,ze masz ciemno w pokoju nawet w poludnie. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 13:03 Finezyjne uwagi:) nawet dzwiek lubie ciemny. Odpowiedz Link Zgłoś
semantyczne_naduzycie Dorn pajace z UE ? On też uważa, że RPD się ośmies 30.05.07, 14:44 zyła. :)))) I co na to dyżurny totumfacki kartofli ? Dorn czy Sowińska ? :))) Kto bardziej realizuje linię prezia-kartofla i jego backup'u ? Nota bene drugi kartofel wielokrotnie był wskazywany jako gej, ale nikogo za to nie pozwał, ani też nie nasłał nawet prokuratora (odkąd może to zrobić). Wie, że przegrałby każdy proces. Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 15:04 Siema junkier, no niezły plon dzisiaj, a wydawałoby się, że temat mało ciekawy, bo "części rowerowe". Nie wiem czy ludzie lubią, czy nie "pedałów", ale pogadać o nich uwielbiają. Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 15:27 Heyou! Jak mmozesz zauwazyc, homosie sa bardzo namolni, narzucaja sie wszystkim, ciezko im wyperswadowac oczywiste sprawy, elementarne wrecz. Odpowiedz Link Zgłoś
gg92 Re: Pajace z UE niech sie odczepia od polskich dz 30.05.07, 20:26 początki schizofrenii. Odpowiedz Link Zgłoś
pils1 nieszczęsna kobieta 30.05.07, 12:38 Tysiąc razy się teraz zastanowi zanim coś chlapnie - ale to chyba dobrze ? Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Norwegia o Teletubisiach: Sowińska złamała praw.. 30.05.07, 12:38 nareszcie ktos sie bierze za homofobie w tym kraju szkoda, ze sami nie potrafimy :( Odpowiedz Link Zgłoś
tees1 a najsmieszniejsze 30.05.07, 12:40 A najsmieszniejsze, ze Sowinska nie miala nic do Teletubisiow, tylko dziennikarze Wprost zglosili podejrzenie "przestepstwa" (pewnia dla jaj), a babka dala sie wpuscic w maliny mowiac, ze sprawdzi. Nastepnie odmowila dzialan w tej sprawie. Oswiadczenie Sowinskiej: www.brpd.gov.pl/detail.php?recid=501 Sytuacja podobna, jak z Renata Beger i jej propozycja przejscia do PiS za stanowisko - urzednik odmowil handlu stanowiskiem, ale fakt, ze na ten temat rozmawial, byl dobrym powodem do atakow na rzad. W sumie to moze i dobrze - niech sie rzad uczy, ze dziennikarz urzednikowi wilkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
tees1 Wprost przyznaje sie do prowokacji 30.05.07, 13:00 "- Zadając pytanie o "Teletubisie" posłużyliśmy się pewnego rodzaju prowokacją dziennikarską, ale mamy do tego prawo - powiedział portalowi gazeta.pl dziennikarz "Wprost" Marcin Dzierżanowski, który przeprowadzał wywiad z rzecznik praw dziecka Ewą Sowińską." wiadomosci.onet.pl/1544386,11,,,,,7581,itemspec.html Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Norwegia o Teletubisiach: Sowińska złamała praw... 30.05.07, 12:41 Jeju... nie ma jeszcze reakcji żadnego homofoba na tych wstrętnych europejczyków, że ośmielają się piętnować głupotę naszego RPD :) No, panowie - do boju - po raz tysięczny wypowiedźcie swoje lęki przed homoseksualistami. Okazja wyśmienita :) Odpowiedz Link Zgłoś
jafet Norwegia o Teletubisiach: Sowińska złamała praw.. 30.05.07, 12:41 Przeciez Norwegia nie jest członkiem Unii Europejskiej! Skąd zatem taka inicjatywa Norwegii? Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Przecież Norwegia nie jest w UE ! 30.05.07, 12:49 Sowińska, zdaniem jakiegoś blizej nie znanego Norwega, złamała prawo samym mówieniem o przypuszczeniach. Odpowiedz Link Zgłoś
tsuranni brawo 30.05.07, 12:49 może ktoś w końcu otworzy oczy temu moherowemu motłochowi, któremu zawdzięczamy czubków i oszołomów rządzących tym biednym krajem..... I może przy następnych wyborach, nie potrafiąc rozsądnie oddać głosu, mohery zostaną raczej w domach, ew. pójdą odmówić parę zdrowasiek w kościele Odpowiedz Link Zgłoś
seidr Re: brawo 30.05.07, 13:02 3 miliony Polaków deklarują chęć wyjazdu z kraju. Ci co zostaną nie będą mieli siły przebicia w moherowym oceanie. Odpowiedz Link Zgłoś
alex1215 Re: brawo 30.05.07, 13:06 seidr napisała: > 3 miliony Polaków deklarują chęć wyjazdu z kraju. widocznie komus na tym zalezy, bo jakos nie widac dzialan majacych powstrzymac masowa emigracje ( np. lekarzy ) a Polska.. Polska ma sie wcielic w role "chorego czlowieka Europy" :) Odpowiedz Link Zgłoś
seidr Re: brawo 30.05.07, 13:13 Doskonale powiedziane. Ja mieszkam w Norwegii (mój mąż jest Norwegiem). I nie mam nic do zarzucenia rządowi norweskiemu. Polsce przydałby się choć w połowie taki rząd. Pozdrawiam Pana. Odpowiedz Link Zgłoś
dibadzio RPD Norwegii dał głos 30.05.07, 12:55 RPD Norwegii analizując postępowanie LPR dał diagnozę,że chce za wszelką cenę zaistniec w opinii publicznej,bo traci znaczenie.Ta nader poważna analiza wprawia wielu w rozbawienie bo podobnie chyba można powiedziec o RPD Norwegii:dał głos ,żeby zaistniec medialnie. Odpowiedz Link Zgłoś
seidr Re: RPD Norwegii dał głos 30.05.07, 13:00 Właściwie to już wszyscy dali głos - można powiedzieć (łącznie z Norwegią), prasa europejska się też na ten temat "produkuje". Po prostu w Norwegii (gdzie obecnie mieszkam od wielu lat) to wydarzenie było tak absurdalne, że nie można było pozostać obojętnym. Tylko o tym się tu mówi, bo to po prostu jest taki abstrakt, że nikt sobie tego nie wyobrażał. Odpowiedz Link Zgłoś
seidr Re: Norwegia o Teletubisiach: Sowińska złamała pr 30.05.07, 12:55 W norweskich mediach już od wczoraj o tym głośno, a Gazeta dopiero "zaskoczyła". Znajomi (Norwedzy) pytają mnie o Sowińską - co to za baba jest i czy ona jest normalna :P Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Norwegia członkiem ... ale nie w Unii Europejs 30.05.07, 13:00 Gazeta norweska nie zaskoczyła gdy spedalenie Tubisiów badano w USA. Jeden stąd wniosek wyciągam: W Norwegii też są działający cykliści razem z pedałami. Odpowiedz Link Zgłoś
seidr Re: Norwegia członkiem ... ale nie w Unii Europej 30.05.07, 13:02 A pana można wsadzić na jeden wózek z Sowińską. Bez urazy. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Norwegia członkiem ... ale nie w Unii Europej 30.05.07, 13:18 Oczywiście, ze bez urazy. Jestem z Panią Sowińską, i nie tylko ja. "...A co do tej pseudoafery, to wyjaśniam dla ciemnoty: Pani rzecznik na zaczepkę "dziennikarza" Wprost o pedalstwie przemycanym w tej bajce odpowiedziała, że zleci zbadanie sprawy psychologom. I co w tym dziwnego/śmiesznego/nietypowego??? Kolejne takie antypolskie hucpy są już coraz mniej skuteczne..." Odpowiedz Link Zgłoś
mokry103 Re: Norwegia członkiem ... ale nie w Unii Europej 30.05.07, 13:37 vitabravo napisał: > Gazeta norweska nie zaskoczyła gdy spedalenie Tubisiów badano w USA. po pierwsze: w usa "problemem" teletubisiow zajmowal sie jakis porąbany pastor a nie rząd. po drugie: tamtą sprawą tez interesowały się media: inaczej byś o tym nie wiedział nawet Odpowiedz Link Zgłoś
diana_s Re: Norwegia o Teletubisiach: Sowińska złamała pr 30.05.07, 12:59 Boże w jakim durnym kraju ja mieszkam, aż ciężko mi w to uwierzyć. Nic innego nie mogę tu napisać. Dobrze, że już za miesiąc wyjeżdzam. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Bardzo się cieszę, że wyjeżdżasz z Polski 30.05.07, 13:02 Wyjedź i nie wracaj. Nie potrzeba nam obywateli kalających własną Ojczyznę i nie szanujący polskiego rządu. Odpowiedz Link Zgłoś
seidr Re: Bardzo się cieszę, że wyjeżdżasz z Polski 30.05.07, 13:04 Jeśli już to "nie szanujących". A ty nie kalaj ojczystego języka. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Bardzo się cieszę, że wyjeżdżasz z Polski 30.05.07, 13:07 Dziekuję za poprawkę klawiaturowego błędu. Ty taki wrażliwy na czystość ortograficzną musisz bardzo cierpieć czytając posty na forum GW. Współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
seidr Re: Bardzo się cieszę, że wyjeżdżasz z Polski 30.05.07, 13:11 Jestem z wykształcenia filologiem. Tak, polskim. I jestem kobietą. Przykro mi tylko, że szanowny Pan taki ma stosunek do Polaków wyjeżdżających, bądź tych już za granicą, nawet jeśli obecna sytuacja nie przyczyniła się do ich wyjazdu (mój przypadek - jestem poza krajem już wiele lat). W każdym razie proszę pamiętać, że Polacy, obojętnie gdzie się znajdują, nadal mają obywatelstwo i mogą też się ustosunkować do problemów Polski. W każdym razie wrogość wobec nich nie jest zbyt "patriotyczna", drogi Panie. Pan w ogóle nas nie zna, a już Pan nadaje "etykietę". Wszystkiego dobrego Panu życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Bardzo się cieszę, że wyjeżdżasz z Polski 30.05.07, 13:15 Z szacunkiem dla Pani. Ja mam "taki stosunek" tylko do tych 'tak zwanych Polaków' którzy szkalują Polskę i jej szkodzą. Napewno nie dotyczy to Pani. Odpowiedz Link Zgłoś
seidr Re: Bardzo się cieszę, że wyjeżdżasz z Polski 30.05.07, 13:21 Koleżanka - przedmówczyni (diana_s) raczej moim zdaniem Polsce nie zaszkodziła. W końcu i tak wyjeżdża z kraju. "tak zwanych Polaków" jest naprawdę mało, proszę Pana. Większość, niezależnie od sytuacji w kraju, i tak tęskni. Bo to przecież dom. A tolerancyjny Polak wcale nie szkodzi rządowi. Dopiero za granicą zaczyna się rozumieć, że wszyscy jesteśmy rodakami, niezależnie od światopoglądu. Najlepszych przyjaciół mam właśnie Polaków. Powodzenia w kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
romek325 Powodzenia i pracuj dla obcego Panstwa 30.05.07, 17:23 Jakbys nie wiedział pojechałes tam nie dla Polski ale dla własnego egozimu i pieniedzy. Tym nie zmienisz Polski. Polske zmienia sie swoja działalnoscia w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
seidr Re: Powodzenia i pracuj dla obcego Panstwa 30.05.07, 17:38 Po pierwsze - jestem kobietą. Po drugie - mój mąż jest Norwegiem. Po trzecie - cóż za "polskie" sformułowanie: "Polske zmienia sie swoja działalnoscia w Polsce." Radzę trochę się douczyć polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
seidr Re: Powodzenia i pracuj dla obcego Panstwa 30.05.07, 17:42 I jeszcze jedno: jeśli Pan szanowny uważa prawo do godnego życia za egoizm, to proszę sobie żyć za 700 złotych, życie przeżyć na kredytach, a na starość jako emeryt ograniczać leki, które lekarz przepisał - bo za drogie. Do tego skoro egoizmem jest pracować tam, gdzie nikt na mnie nie wrzeszczy i nikt mną nie pomiata, gdzie liczą się umiejętności, a nie znajomości... to cieszę się, że stać mnie było na tę dozę "egoizmu" jak Pan szanowny to nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Powodzenia i pracuj dla obcego Panstwa 30.05.07, 17:44 seidr napisała: > I jeszcze jedno: jeśli Pan szanowny uważa prawo do godnego życia za egoizm, to > proszę sobie żyć za 700 złotych, życie przeżyć na kredytach, a na starość jako > emeryt ograniczać leki, które lekarz przepisał - bo za drogie. Do tego skoro > egoizmem jest pracować tam, gdzie nikt na mnie nie wrzeszczy i nikt mną nie > pomiata, gdzie liczą się umiejętności, a nie znajomości... to cieszę się, że > stać mnie było na tę dozę "egoizmu" jak Pan szanowny to nazywa. On jest za durny zeby to zrozumiec!!! Odpowiedz Link Zgłoś
seidr Re: Powodzenia i pracuj dla obcego(?) Panstwa 30.05.07, 19:17 > On jest za durny zeby to zrozumiec!!! Najwidoczniej. Otóż to. Pozdrawiam rodaka! Odpowiedz Link Zgłoś
romek325 Re: Powodzenia i pracuj dla obcego Panstwa 30.05.07, 19:53 seidr napisała: > I jeszcze jedno: jeśli Pan szanowny uważa prawo do godnego życia za egoizm, to > proszę sobie żyć za 700 złotych, życie przeżyć na kredytach, a na starość jako > emeryt ograniczać leki, które lekarz przepisał - bo za drogie. Do tego skoro > egoizmem jest pracować tam, gdzie nikt na mnie nie wrzeszczy i nikt mną nie > pomiata, gdzie liczą się umiejętności, a nie znajomości... to cieszę się, że > stać mnie było na tę dozę "egoizmu" jak Pan szanowny to nazywa. Szanowna Pani Czy będąc w Norwegii i dostając na tacy (korzystając z rozwinietej gospodarki tego kraju) bez wysiłku zmieni Pani w ten sposób Polskę ? Czy dzięki temu, że Pani płaci podatki w Norwegii podniesie się stopa życiowa w Polsce i zaczniemy zarabiać więcej niz 700 zł ? Czy samym gadaniem i narzekaniem w Norwegii zmieni Pani sytuację w Polsce? Pomiata i wrzeszczy ? A dlaczego Pani nie walczy o to aby się zmieniło i nie pomiatali i nie wrzeszczyli? Tak Pani pozwoliła na to ? No jak się na to pozwala to tak jest jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
mokry103 Re: Bardzo się cieszę, że wyjeżdżasz z Polski 30.05.07, 13:26 ??? rzad gierka tez szanowales? Odpowiedz Link Zgłoś
seidr Re: Norwegia o Teletubisiach: Sowińska złamała pr 30.05.07, 13:05 Powodzenia gdziekolwiek się znajdziesz. I pozdrawiam z Norwegii! Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Co ma Norwegia do UE ? Manipulacja GW. 30.05.07, 13:12 Odwzajemniam. Odpowiedz Link Zgłoś
tees1 nie daj sie oglupic 30.05.07, 13:13 diana_s napisała: > Boże w jakim durnym kraju ja mieszkam, I wlasnie o to chodzilo, zebys tak pomyslala. Moze wtedy nie zaglosujesz na PiS. Bo tak naprawde "Dziennikarz "Wprost": teletubisie były prowokacją dziennikarską" wiadomosci.onet.pl/1544386,11,,,,,7581,itemspec.html > aż ciężko mi w to uwierzyć. o, i tu jeszcze wykazujesz resztki samodzielnego myslenia. > Dobrze, że już za miesiąc wyjeżdzam. Ciekawe dokad. Np. w Belgii dziala partia pedofilow, w Holandii SMSami decyduje sie o przeszczepie, w Hiszpanii malpy czlekoksztaltne maja miec prawa czlowieka. Zostaje ... Bialorus? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Norwegia o Teletubisiach: Sowińska złamała pr 30.05.07, 13:22 Niewolnikow potrzebuja.W swoim kraju bylas panem tam bedzie roznie.Z placzem wrocisz i w ciazy............... Odpowiedz Link Zgłoś
bromba_bez_glusia Re: Norwegia o Teletubisiach: Sowińska złamała pr 30.05.07, 14:11 Tak, tak..wroci w ciazy z murzynem , kilem i hivem...bo wiadomym jest ze kazda emigracja tak sie konczy... A tak na marginesie, ty przecie jestes na emigracji. Jestes panem czy niewolnikiem w tej swojej Francji? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Norwegia o Teletubisiach: Sowińska złamała pr 30.05.07, 14:22 Tak sie sklada ze nie.Nie musze nikogo o nic prosic , nie musze szukac pracy.Zyciowy nierob.Nudze sie.............. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: niezaleznie od Pani Sowinskiej, co Norwegii do 30.05.07, 13:04 ...ale mógł ją zdobyć Israel, i to prosto od krowy - czyli USA. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Norwegia o Teletubisiach: Sowińska złamała praw.. 30.05.07, 13:07 "Norwegia o Teletubisiach: Sowińska złamała prawo, będzie reakcja" a droga Norwegia mogłaby podać w jaki sposób prawo zostrało złamane? A zeby ostudzić emocje, podam fragment jak to było: "- Niektórzy twierdzą, że homoseksualizm jest promowany nawet w bajce "Teletubbies". ODPOWIEDŹ: - Słyszałam o tym problemie. Sprawa jest niezwykle delikatna, bo ta bajka jest wyjątkowo przez dzieci lubiana. Mnie się kiedyś zdarzyło obejrzeć jeden z odcinków i muszę przyznać, że te postaci wydały mi się bardzo sympatyczne. Jest jednak prawdopodobnie problem jednej z postaci. - Tinky Winky? - Zauważyłam, że ma damską torebkę, ale nie skojarzyłam, że jest chłopcem. W pierwszej chwili pomyślałam, że ta torebka musi temu teletubisiowi przeszkadzać. Taki balast niepotrzebny. Później się dowiedziałam, że w tym może być jakiś ukryty homoseksualny podtekst. - Zareaguje pani? - Poproszę moich psychologów z biura, by obejrzeli tę bajkę i ocenili, czy może być pokazywana w telewizji publicznej i czy sugerowany problem naprawdę istnieje." Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
rhein Norwegia o Teletubisiach: Sowińska złamała praw.. 30.05.07, 13:08 Proponuje pani Sowinskiej o zwrocenie sie do producenta programu Teletubisie o wyplacenie wynagrodzenia w wielomilionowej wysokosci, tytulem rozreklamowania jego produkcji na calym swiecie. A moze to juz bylo wkalkulowane w momencie jak pani Sowinska wypowiedziala sie o tym programie. Odpowiedz Link Zgłoś
vidi12 Nazwanie członka obecnego rządu durniem- to obraza 30.05.07, 13:10 dla durnia Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Homofobia a handel organami w..................... 30.05.07, 13:16 Holandii?Znowu polskie mole z Wyborczej i ich mocodawcy robia problem z dyskusji.Problem w Europie to Holandia gdzie na zywca odbedzie sie handel organami ludzkimi.I to w telewizji.To jest dopiero skandal na skale swiatowa.Zreszta wlasnie o tym trabia wszystkie media zagraniczne czy to Eoronews czy CNN. Odpowiedz Link Zgłoś
dixia-reaktywacja Norwegia nie jest w Unii !!! 30.05.07, 13:17 Więc niech nie ściemniają.... Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Ci europejscy RPD są jeszcze głupsi od Sowińskiej 30.05.07, 13:19 gejowskie upodobania to "prywatna sprawa Twinky'ego"? Pewnie, podobnie jak i upodobania małych zielonych pederastów z ... Marsa? Kuźwa, już lalkom dają prawa obywatelskie? Oni są głupsi niż ustawa (nawet nasza, polska) przewiduje - z takimi idiotami to Polacy dadzą sobie świetnie radę - wpuścili nas do swoich krajów, to my za niedługo przejmiemy tam władzę. A im będziemy puszczać ... Reksia, by sobie "ulżyli" w swoich zoofilskich upodobaniach. Rządzeniem w ich krajach my się zajmiemy, he, he! Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo To Sowinska jest glupia? 30.05.07, 16:59 ja myslalem ze Kaczynski by nie mianowal kretynki na takie powazne stanowisko . Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Powiedzmy - niezbyt mądra 30.05.07, 18:12 Nie Kaczyński ją wybrał, ale ... sejm Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Powiedzmy - niezbyt mądra 30.05.07, 18:17 realista1000 napisała: > Nie Kaczyński ją wybrał, ale ... sejm Ale ............ sejm to koalicja trzech pajacow !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lukrad Przecież Norwegia nie jest w UE!!! 30.05.07, 13:19 Przestańcie straszyć tym Eurosojuzem przy byle okazji bo to się robi groteskowe Odpowiedz Link Zgłoś
alex1215 Re: Przecież Norwegia nie jest w UE!!! 30.05.07, 13:22 lukrad napisał: > Przestańcie straszyć tym Eurosojuzem przy byle okazji bo to się robi groteskowe OOO !! to jest sedno sprawy. "Straszny" Eurosojuz, gdzie na ulicach poluje sie na homofobów :> Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Przecież Norwegia nie jest w UE!!! 30.05.07, 13:26 To ściemnianie od Gazety Wyborczej pochodzi. I innych antypolskich mediów. A co pochodzi od GW, czyste nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Przecież Norwegia nie jest w UE!!! 30.05.07, 13:29 vitabravo napisał: > To ściemnianie od Gazety Wyborczej pochodzi. I innych antypolskich mediów. O dzięki ci vitabravo, że dzięki tobie wiem, że GW zalicza się do antypolskich mediów. Pozwolisz jednak, że twoje zdanie na ten temat spuszczę w kiblu bo tam jego miejsce? > A co pochodzi od GW, czyste nie jest. Nie, no jasne. Nasz ty czyściochu... Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 Re: Przecież Norwegia nie jest w UE!!! 30.05.07, 13:31 To nie ma znaczenia czy Norwegia jest w UE. Nawet gdyby byla to nie bedzie nam tutaj swolocz z zachodu ustanawiac praw. Belgijski pedofil, holenderski narkoman czy niemiecki pederasta maja trzymac swoje lapy z dala od Polski. Bzikom z zachodu juz sie calkiem przekrecilo jesli chca udzielac slubow pederastom i nadawac prawa obywatelskie gorylom. Jesli Sowinska jest smieszna a Zappatero nie, to znaczy, ze swiat stanal na glowie. Juz dawno ktos zauwazyl, ze kto chorobe uwaza za zdrowie, ten predzej czy pozniej zdrowie nazwie choroba. Odpowiedz Link Zgłoś