Dodaj do ulubionych

Prezydent: Nie udzielę wywiadu Radiu Maryja

• monster1972 jestem przeciwnikiem kaczynskich, ale... 02.06.07, 20:40
      nie moze byc tak, zeby jakis klecha-debil i złodziej obrazał żone prezydenta, a
      w jakims sensie też prezydenta i sobie fikał bezkarnie i sprawował rzad "ciał"
      wyborczych (bo przeciez nie o rzad dusz mu chodzi)

miejsce tego klechy jest w Indiach

powinien tam wyladowac i podcierac tyłki trędowatym, bo na nic wiecej nie
      zasluguje ten zwykły złodziej w sutannie

:-(

Polak-ateista

• dan3iger Re: jestem przeciwnikiem kaczynskich, ale... 02.06.07, 20:56
        Przecież ten klecha wypromował Kaczyńskich i tą całą pseudoprawicową bolszewię.
        Jeśli więc miejsce Rydzyka jest na wygnaniu to miejsce kaczej świty tym
        bardziej...
        (PS. Co Ci Hindisi zawilili ?)
        • monster1972 Hindusi nic... wspolczuje im, ale tylko oni mają 02.06.07, 20:58
          jeszcze trąd

ok.. moze byc Aids w Afryce...

• niknik Taaa. Zobaczymy wyniki sondaży przed wyborami, 02.06.07, 20:41
      to inaczej będziemy gadać.
      • imie_jaszczomp Re: Taaa. Zobaczymy wyniki sondaży przed wyborami 02.06.07, 20:53
        Taaa, zobaczymy wyniki wyborow...
    • r0b0l Rydzyk ekskomunikuje a brat postawi do kąta 02.06.07, 20:54
      źle to widzę
      ;)))

czyżby prezydent miał męskie cechy charakteru???

nie przepadam za irasiadem ale proponuję: tak trzymać

Gdyby to moją żonę spotkało to w miejscu gdzie ma siedzibę rydz byłaby dymiąca
      dziura w ziemi
      • monster1972 nie mozna srac do swojego gniazda:) 02.06.07, 21:00
        kaczki troche pofikają, ale tak ostatecznie to "premier" pogada z "prezydentem"
        i choc prezydent ma ochote rydzyka przeczołgać, to nic sie temu zlodziejowi nie
        stanie

niestety

a wystarczyłaby jedna kontrola US+NIK+CBA

i rydz zwany złodziejem z Torunia mogłby obrazki na odpustach sprzedawac a nie
        okradać moherowe babcie:)

Polak-ateista
        • imie_jaszczomp Re: nie mozna srac do swojego gniazda:) 02.06.07, 21:05
          Mysle, ze premier tez chcialby bardzo Rydzyka przeczolgac, ale jeszcze bardziej
          chcialby miec wladze po kolejnych wyborach- wiec lyknie wszystko, niestety.
          • r0b0l Re: nie mozna srac do swojego gniazda:) 02.06.07, 21:15
            rydz na pewno jest do odstrzału ale nie z powodu żony prezydenta. to nie dla
            jarka, zadeklarowanego pedała i wroga kobiet.
            najprędzej z powodu władzy nad duszami zdezorientowanego i oszukanego ( we
            własnym mniemaniu moheru ) i zbyt duzych ambicji. jaruś nie znosi konkurencji i
            odmiennego zdania, to zimny gracz ( niedoceniany przez wszystkich ) który
            poświęci brata i nawet własną matkę dla swoich prywatnych rewolucyjnych celów.
            Paranoik i ciężki psychol gotowy na wszystko.
            • monster1972 niech kaczka zniszczy rydza, my-kaczkę w wyborach 02.06.07, 21:17
              moze w ten sposob kaczynski przysłuzy sie choc raz krajowi

Polska bez "faszystowskiego glosu w naszym domu" to po prostu piekna wizja

;)
              • r0b0l ale najpierw jarosława TW hiacynta ;))) 02.06.07, 22:03
                rydzo sam wywieje jak się zacznie ujawniać jego biznes ze stasi.
                Moher wymrze a pozostałych do wariatkowa

z wyjątkiem ziobra bo jemu się należy cela z recydywistami i niech go
                dopieszczają tak jak lubi
            • imie_jaszczomp Re: nie mozna srac do swojego gniazda:) 02.06.07, 21:19
              Niech zyje Rzeczpospolita Obojga Schizofrenii (objawowej i bezobjawowej)
    • katolik_polski1 Re: jak na Żyda to jestem zbyt głupi i zbyt blond 02.06.07, 21:04
      monster1972 napisał:

> no i mam niebieskie oczy
      >
      > ;) a debili i ksenofobów-rasistów-nietolerancyjnych szmaciarzy nie cierpie i
      > koniec
      >
      > hehe
      --------------------------
      Co nie przeszkadza ci samemu byc zwyrodnialym rasista !
      > Polak-ateista
      • monster1972 ;) to byloby za proste;) 02.06.07, 21:06
        ja po prostu jestem ateistą i nie uwazam kleru za jakąś wyjątkową warstwę
        spoleczną

dla mnie oni podlegają takim samym prawom, jak reszta

no ale tak jest w normalnych krajach

w Polsce kler jest zaraz po prezydencie

niestety

:(
        • imie_jaszczomp Re: ;) to byloby za proste;) 02.06.07, 21:07
          chyba zaraz PRZED prezydentem, nie wydaje Ci sie?
          • monster1972 tego sie ciągle boję... chyba masz rację:-( 02.06.07, 21:08
            • imie_jaszczomp Re: tego sie ciągle boję... chyba masz rację:-( 02.06.07, 21:12
              ja jestem katoliczka i dlatego nie podoba mi sie zachowanie pewnej czesci kleru
              i uwazanie sie za kogos, kto podlega jakims innym prawom. Jestem zdania, ze tak
              naprawde jest to dzialanie niszczace kosciol w Polsce w dluzszej perspektywie.
              • monster1972 zgadza się! nie chce delegalizacji kleru... chcę 02.06.07, 21:15
                zeby oni byli na swoim miejscu a ludzie swieccy na swoim

i zeby mi barany z sejmu w imie ich wiary nie narzucali swoich pogladów

zapewne wiesz, co mam na mysli

po prostu chodzi o laickość panstwa, ktorej u nas nie ma
                • imie_jaszczomp Re: zgadza się! nie chce delegalizacji kleru... c 02.06.07, 21:18
                  Absolutnie sie z Toba zgadzam. I jeszcze dorzuce tutaj postulat dotyczacy tego,
                  ze zarowno partie jak i kosciol nie powinny byc finansowane nawet w czesci
                  przez panstwo.
                  • monster1972 ;) teraz przesadzilas, wiara w utopię to naiwnosc 02.06.07, 21:21
                    ;)

ja marzę o JOW .. zeby nie glosowac na partie, tylko na ludzi

wtedy takie mendy jak giertych, leper, nie wejdą do Sejmu

nieudacznicy, ktorzy wiozą sie na kolegach nie bedą mieli szans

no ale... taka ordynacja nie przejdzie w tym zalosnym sejmie...

co oni biedni by robili? musieliby isc do pracy

a tak? obijamy sie... a kasa wplywa na konto
                    • imie_jaszczomp Re: ;) teraz przesadzilas, wiara w utopię to naiw 02.06.07, 21:26
                      To jest nas dwoje - tez jestem za JOW, ale to oczywiscie nie przejdzie, mam
                      nadzieje,ze tylko na razie... Bo w sumie bycie (p)oslem- to niezla fucha,nie?
                      Stala praca, narobic sie-nie narobisz, kasa leci regularnie- a
                      odpowiedzialnosci zadnej. No i jeszcze w telewizorze pokazuja, z tym, ze chyba
                      nie wszyscy powinni sie tam pokazywac...dla dobra ogladajacych... :-)
                      • monster1972 no i rozumiemy sie mimo roznic "wary":) 02.06.07, 21:29
                        a kaczki i rydzyki sądza, ze Polska dzieli sie na katolicką i resztę

aha.. i kazdy ateista to lewak i komuch

taka jest oficjalna wykladnia:)

pozdrawiam

• imie_jaszczomp Re: no i rozumiemy sie mimo roznic "wary":) 02.06.07, 21:34
                          Mam nadzieje, ze wiara(szczegolnie katolicka) jednak nie odbiera rozumu.No
                          przynajmniej nie wszystkim.Poza tym mam niejasne podejrzenia, ze ci, ktorzy tak
                          strasznie podkreslaja swoja wiare i katolickosc tak naprawde to maja klopoty ze
                          swoja tozsamoscia.
                          Hehehe, wiele razy tu na forum uslyszalam, ze jestem komuchem i lewakiem.
                          • monster1972 ja to wciaz słyszę:) a komuchami sie brzydzę! 02.06.07, 21:39
                            • imie_jaszczomp Re: ja to wciaz słyszę:) a komuchami sie brzydzę! 02.06.07, 21:42
                              Eeee tam, przyznaj sie, na pewno komuszysz gdzies potajemnie.
                              A Rydzyk jest postacia, ktorej dzialalnosc przynosi szkode polskiemu
                              kosciolowi. Szkoda, ze tak niewielu hierarchow potrafi myslec perspektywicznie
                              i to widzi...
                              • monster1972 rydzyk robi robotę dla koscioła. stad przyzwolenie 02.06.07, 21:46
                                mimo faszyzmu, nacjonalizmu i ksenofobii to wg kleru rydzyk robi dobrze
                                kosciolowi

dlatego nikt, nawet JP2, nie ruszył rydza

ludzie poburza sie na te bzdury, ale generalnie to najwieksze media katolickie
                                w Polsce i tyle

KK ma ciągły spadek popularnosci, muszą trzymac sie nawet takiego rydzyka

nie mają sami zadnego pomyslu

swiatlego, rozumnego i swiadomego katolicyzmu moherowe babcie nie zrozumieją

im trzeba prostych tez: żydy są złe, polaki są ok... komuchy do gazu.. w imie
                                boga

niestety:) takie rydzyki, jaka ich narodów kondycja moralno-intelektualna
                                • katolik_polski1 Ty chyba uciekles z Tworek ! 02.06.07, 21:49
                                  Ordynator pojdzie siedziec jak nic ,
                                  za niedopelnienie obowiazku !
                                  • monster1972 a pisz sobie, co chcesz, katolu bezmózgolu;) 02.06.07, 21:54
                                • imie_jaszczomp Re: rydzyk robi robotę dla koscioła. stad przyzwo 02.06.07, 21:51
                                  wlasnie tego nie rozumiem, to jest przeciez dzialanie na krotka mete ("po nas
                                  chocby potop?")
                                  Moze pomyslem na "zwiekszenie frkwencji" byloby kierowanie sie przez kler
                                  ewangelia w zyciu? wieksza pokora?milosc blizniego w praktyce, a nie tylko w
                                  kazaniach? (Cholerny swiat, chyba nigdy sie nie wylecze z tej naiwnosci)
                                  • monster1972 mnie to przeszło, gdy mialem 14 lat:) 02.06.07, 21:53
                                    • imie_jaszczomp Re: mnie to przeszło, gdy mialem 14 lat:) 02.06.07, 21:54
                                      ehehehe, moze Wy, ateisci, dojrzewacie szybciej :-)
                                      • monster1972 to podobno niezalezne od wieku.. przychodzi samo 02.06.07, 21:55
                                        albo nie przychodzi:)
                                        • imie_jaszczomp Re: to podobno niezalezne od wieku.. przychodzi s 02.06.07, 21:56
                                          no tak, ale w JOW ciagle wierzysz...
                                          • monster1972 bo na to moge miec wpływ... na boga nie mam:) 02.06.07, 21:57
                                            albo jest, albo go nie ma

moja wiara nie ma nic do rzeczy

swoją wiarą go nie stworzę;)
                                            • imie_jaszczomp Re: bo na to moge miec wpływ... na boga nie mam:) 02.06.07, 22:01
                                              nie chce Cie obdzierac ze zludzen, ale na to czy JOW beda, czy nie- nie mamy
                                              zadnego wplywu- jakos jestem dziwnie pewna, ze nawet, ci, ktorzy maja to w
                                              programie wyborczym sie z tego wycofaja po wyborach.Pretekst-niewazny.
                                              • monster1972 tez tego sie boje;) zwykle bywam realistą 02.06.07, 22:03
                                                • imie_jaszczomp Re: tez tego sie boje;) zwykle bywam realistą 02.06.07, 22:07
                                                  Ordynacja proporcjonalna zapewnia synekury i bezkarnosc.Sami sobie odbierac nie
                                                  beda.A pojecia takie, ze cos sie robi dla dobra ojczyzny to czyste frazesy bez
                                                  przelozenia na dzialanie.
                                                  • monster1972 i wlasnie o to chodzi z tą "polityką", o żłób! 02.06.07, 22:12
                                                    do złobu sie trzeba dorwac i utrzymac

nic wiecej
                                                  • imie_jaszczomp Re: i wlasnie o to chodzi z tą "polityką", o żłób 02.06.07, 22:25
                                                    dlatego Kaczynski lyknie wszystko- wlacznie z podlizywaniem sie Rydzykowi,
                                                    tolerowaniem obecnej koalicji itepe tylko i wylacznie po to, zeby zostac przy
                                                    zlobie. I tylko po co te wzniosle komunaly?
                                                  • monster1972 komunały sa dla palestriny i katolikap..:) 02.06.07, 22:27
                                                  • imie_jaszczomp Re: komunały sa dla palestriny i katolikap..:) 02.06.07, 22:28
                                                    No wlasnie, zawsze mnie fascynowalo to, do jakiego stopnia mozna wylaczyc
                                                    myslenie...
    • tomekkkk4 nie dalbym grosza za rydzyka, ale i nie za 02.06.07, 21:09
      kacza zupe..., jak polityk moze wypowiadac sie w ten sposob? Mam na mysli
      walenie otwartym tekstem. W d...ie mam kogo obrazil rydzu.
    • kozaczek3 Szmata wytrze każdy brud !! 02.06.07, 21:10
      Macie panowie rację!!
      Pogniewamy się na brud.
      Potem go pan szambolana prezydenta wytrze.
      • katolik_polski1 Juz myslalem ,ze cie starosc powalila :) 02.06.07, 21:14
        kozaczek3 napisał:

> Macie panowie rację!!
        > Pogniewamy się na brud.
        > Potem go pan szambolana prezydenta wytrze.
        -------------------------------------------------
        A ty jak ta artretyczna malpa jeszcze stukasz ???
        Czy moze to robi juz ta osoba ,co ci d.. podciera ? :)))
        • r0b0l Re: Juz myslalem ,ze cie starosc powalila :) 02.06.07, 21:19
          a Ty bracie miłosierny co o tej porze robisz?
          Cmentarz juz zamknkęli więc wracaj do dołka i przykryj się kwiatkami

;))
          • katolik_polski1 Re: Juz myslalem ,ze cie starosc powalila :) 02.06.07, 21:27
            r0b0l napisał:

> a Ty bracie miłosierny co o tej porze robisz?
            > Cmentarz juz zamknkęli więc wracaj do dołka i przykryj się kwiatkami
            -------------------------------------------
            Pasuje jak ulal,do tego starego Judasza za trzydziesci srebrnikow :)))
        • kozaczek3 Starosć mnie powali,ale nie religia,zaślepiony 02.06.07, 21:24
          os porci.
          A ty jak ta artretyczna malpa jeszcze stukasz ???
          Czy moze to robi juz ta osoba ,co ci d.. podciera ? :)))
          Nie u mnie nie jest tak jak u ciebie.
    • cymber.gaj Prędzej mu włosy na dłoni wyrosną 02.06.07, 21:16
      niż doczeka się przeprosin od Ojca Inwektora.
      • czarek1 Re: Prędzej mu włosy na dłoni wyrosną 02.06.07, 21:26
        Pierwszy raz podoba mi sie to, co robi Przezydent. Ale, przy okazji, co ma ten
        torunski biznesmen i kombinator wspolnego z katolicyzmem?
        • monster1972 on uzywa tzw. trademarku do robienia kasy;) 02.06.07, 21:38
          tyle rydz, zwany złodziejem z Torunia i malwersantem ma wspolnego z
          katolicyzmem i z polskoscią

on uzywa tych symboli/instytucji jako znaków handlowych

robi koles biznes i szkodzi Polsce, na tyle, na ile mu wladza pozwala

kiedys pozwalała troche mniej, teraz pozwala na wiecej

wiec sie klecha rozbrykał

:)

POlak-ateista
        • cymber.gaj Re: Prędzej mu włosy na dłoni wyrosną 02.06.07, 21:40
          W Polsce działają dwa rodzaje mediów: tak zwane polskojęzyczne oraz te, które podają się za katolickie. Do tych ostatnich zalicza się kierowana przez Ojca Inwektora telewizja PLWAM.
    • witek040 przed wyborami Kaczyński zapomni o obrazie 02.06.07, 21:26
      i będzie znowy się zalecał do ojca R. Ostatecznie elektorat PiSu ogranicza sie
      już tylko do moheru i tych co popierali LPR i Samoobronę
    • amanasunta Obrażalski :)))))) 02.06.07, 21:27
      Nikt nie jest doskonały :))))
      Mnie też o.Rydzyk nieraz podpadł.
      Jednak wolę o.Rydzyka i media jego niż Olejniczaka i SLD0wska bandę.
      ......................................
      Centrum censeo SLD esse delendam.
      PS.
      Nie piszę LiD, bo przystawka SLD w tym ,,sojuszu'' o nazwie aktualnej
      demokraci.pl ,to ,,żywy trup''.Tego niszczyć nie trzeba bo tego tak naprawdę nie
      ma :)))))
      • katolik_polski1 Re: Obrażalski :)))))) 02.06.07, 21:34
        amanasunta napisała:

> Nikt nie jest doskonały :))))
        > Mnie też o.Rydzyk nieraz podpadł.
        > Jednak wolę o.Rydzyka i media jego niż Olejniczaka i SLD0wska bandę.
        > ......................................
        > Centrum censeo SLD esse delendam.
        > PS.
        > Nie piszę LiD, bo przystawka SLD w tym ,,sojuszu'' o nazwie aktualnej
        > demokraci.pl ,to ,,żywy trup''.Tego niszczyć nie trzeba bo tego tak naprawdę ni
        > e
        > ma :)))))
        -------------------------------------------------------------
        Zgadzam sie z toba !
        Sa jednak w Polsce media Frankensteina ,ktore probuja
        polityczne trupy do zycia przywrocic :)
        • kozaczek3 Jan Paweł wiecznie żywy!!!!!!! 02.06.07, 21:39
          Sa jednak w Polsce media Frankensteina ,ktore probuja
          polityczne trupy do zycia przywrocic :)
          • katolik_polski1 Re: Jan Paweł wiecznie żywy!!!!!!! 02.06.07, 21:45
            kozaczek3 napisał:

> Sa jednak w Polsce media Frankensteina ,ktore probuja
            > polityczne trupy do zycia przywrocic :)
            ------------------------------------------------
            W przeciwienstwie do twojego Lenina ,ktory siedzi
            teraz w jednym kotle z Hitlerem :)))
            Gwiazda JP2 dlugo bedzie swiecic ludzkosci !!!
            • witek040 Re: Jan Paweł wiecznie żywy!!!!!!! 02.06.07, 21:53
              masz racje powinni wypchać jego trupa i wozić po jarmarkach bo skoro nikt nie
              pamięta co on mowił - to niech się przynajmniej do niego mohery modlą
            • kozaczek3 Re: Jan Paweł wiecznie żywy!!!!!!! 02.06.07, 21:57
              W przeciwienstwie do twojego Lenina ,ktory siedzi
              teraz w jednym kotle z Hitlerem i prowadzi dysputy z Karolem :)))
              Gwiazda JP2 dlugo bedzie swiecic ludzkosci !!!
              Komuny z pierwszego chrześcijaństwa skopiował Lenin od nich właśnie.
              Jan Paweł
              Zwłaszcza, że nie walczył ani z jednym ani z drugim.
              To taki Budda europy.
        • witek040 jeszcze 2 lata panowania kratofli 02.06.07, 21:40
          oraz nijakości PO i SLD zdobędzie władze jak za Millera. ;-)
          • imie_jaszczomp Re: jeszcze 2 lata panowania kratofli 02.06.07, 21:44
            jestem przekonana, ze tak bedzie, chociaz komuchow szczerze nie znosze. Jesli
            nie w tych wyborach- to na pewno w nastepnych.
            • katolik_polski1 Nauczcie sie w koncu po polsku pisac !!! 02.06.07, 21:47
              imie_jaszczomp napisała:

> jestem przekonana, ze tak bedzie, chociaz komuchow szczerze nie znosze. Jesli
              > nie w tych wyborach- to na pewno w nastepnych.
              ----------------------------------------------------
              Czy juz polegliscie w walce z "bykami" ?
              • witek040 to tylko kwestia formy 02.06.07, 21:51
                treść jest nieubłagna i nie zmienisz tego ortografią ;-)
                • imie_jaszczomp Re: to tylko kwestia formy 02.06.07, 21:52
                  Robaczek sie czepia literowek. Fee, myslalam ze jestes ponad to.
                  • witek040 Re: to tylko kwestia formy 02.06.07, 21:55
                    ja nie zauważyłem żadnego błędu zresztą ortografia to przeżytek ;-)
                    • monster1972 ortografia to nie przeżytek, a błedu nie bylo:) 02.06.07, 21:57
                    • imie_jaszczomp Re: to tylko kwestia formy 02.06.07, 21:58
                      nie stawiam polskich znakow w postach- moze to sie naszemu puryscie polskiemu
                      nie podoba...
                      • witek040 Re: to tylko kwestia formy 02.06.07, 21:59
                        niech nasz purysta językowy wstawi sobie polskie znaki w świętobliwy tyłek,
                        albo jeszcze lepiej w tyłek JP2 ;-)
                        • kozaczek3 W ten tyłek wchodziły tylko idealne formy!!! 02.06.07, 22:03
                          witek040 napisał:

> niech nasz purysta językowy wstawi sobie polskie znaki w świętobliwy tyłek,
                          > albo jeszcze lepiej w tyłek JP2 ;-)
                        • imie_jaszczomp Re: to tylko kwestia formy 02.06.07, 22:03
                          zawsze tak jest-brak argumentow skutkuje czepianiem sie literowek albo
                          wyzywaniem od lewakow.Coz robic,takie zycie :-)
                      • monster1972 nikt nie stawia.. ale to nie są ORTY 02.06.07, 22:00
                        debil sie czepia.. bo nie ma nic innego, czego moze sie czepic

zaproponowalem walke na znajomosc biblii i poddał sie ateiscie

pewnie sam nie czytał matoł tego, w co podobno wierzy heheh

jak 99% katoli w tym kraju

• katolik_polski1 Re: nikt nie stawia.. ale to nie są ORTY 02.06.07, 22:09
                          monster1972 napisał:

> debil sie czepia.. bo nie ma nic innego, czego moze sie czepic
                          >
                          > zaproponowalem walke na znajomosc biblii i poddał sie ateiscie
                          >
                          > :)
                          >
                          > pewnie sam nie czytał matoł tego, w co podobno wierzy heheh
                          >
                          > jak 99% katoli w tym kraju
                          -------------------------------------------------------
                          Ty chcesz ze mna dyskutowac o Bibli ?
                          To zaczynaj !!!
                          • monster1972 :) najpierw wroc do "przyjazni i milosci" 02.06.07, 22:11
                            to bylo kilka linijek wyzej
                            • katolik_polski1 Stary Testament to ociekajacy krwia kryminal ... 02.06.07, 22:17
                              Zaczynaj od przyjscia Mesjasza w Nowym Testamencie !
                              • monster1972 dla kogo mesjasz to mesjasz... dla Żydów to 02.06.07, 22:21
                                wichrzyciel:)

jak zrozumiesz kontekst tamtych czasów, zrozumiesz sytuacje

• katolik_polski1 Re: dla kogo mesjasz to mesjasz... dla Żydów to 02.06.07, 22:26
                                  monster1972 napisał:

> wichrzyciel:)
                                  >
                                  > jak zrozumiesz kontekst tamtych czasów, zrozumiesz sytuacje
                                  --------------------------------------------------------------------
                                  Wal prosto z mostu ,ze jestes zydem a nie zadnym ateista !
                                  Teraz wiemy na czym stoimy !!!
                              • kozaczek3 Re: Stary Testament to ociekajacy krwia kryminal 02.06.07, 22:21
                                I to tak cię podnieca??
                                ja na to leje ciepłym moczem.
              • monster1972 gdzie tam jest bład ortograficzny? pokaż, buraczku 02.06.07, 21:52
    • surykatka333 Do watykanu też Rydzak nie ma po co jechać 02.06.07, 22:07
      Do watykanu też Rydzak nie ma po co jechać chyba że na wycieczke
      • amanasunta Re: Do watykanu też Rydzak nie ma po co jechać 02.06.07, 22:13
        surykatka333 napisała:

> Do watykanu też Rydzak nie ma po co jechać chyba że na wycieczke

Bo..też juz tam jesteście?
        Jak kiedyś powiedzieliście Dmowskiemu...?
        Ci do których piszę ZROZUMIEJĄ.
        • monster1972 czyli znow Żydzi winni wszystkiemu, co? 02.06.07, 22:19
          polski kato-naziol musi mieć jakiegos wroga, ktorego istnieniem uzasadni swoje
          nieudacznictwo

od wieków w Polsce takim wrogiem był Żyd

nie chce mi sie pracowac: winny Żyd

nie chce mi sie uczyć: winny Żyd

głupi jestem, głupi umrę: winny Żyd

załosne, tępe katolstwo

szkoda tylko, ze polskie

Polak-ateista
          • katolik_polski1 Re: czyli znow Żydzi winni wszystkiemu, co? 02.06.07, 22:23
            monster1972 napisał:

> polski kato-naziol musi mieć jakiegos wroga, ktorego istnieniem uzasadni swoje
            > nieudacznictwo
            >
            > od wieków w Polsce takim wrogiem był Żyd
            >
            > nie chce mi sie pracowac: winny Żyd
            >
            > nie chce mi sie uczyć: winny Żyd
            >
            > głupi jestem, głupi umrę: winny Żyd
            ---------------------------------------------------
            W koncu sie przyznales ,ze jestes zydem ,drewniana glowo !!!
            • monster1972 pisalem ci kmiocie, mam niebieskie oczy i cały n 02.06.07, 22:26
              wiadomą czesc ciala mam całą:)

po prostu nie lubie faszystow, ktorzy pisza po polsku

zawsze mnie tacy wkurzają
              • katolik_polski1 Jestes po prostu talmudowym rasista !!!! 02.06.07, 22:29
                monster1972 napisał:

> wiadomą czesc ciala mam całą:)
                >
                > po prostu nie lubie faszystow, ktorzy pisza po polsku
                >
                > zawsze mnie tacy wkurzają
                -----------------------------------------
                I nie wyprowadzaj w maliny polskie dziewice !
                Mace rob sobie z arabskich dzieci !!!
                • monster1972 jestes glupszy niz ustawa przewiduje:) 02.06.07, 22:31
                  koniec rozmowy

nigdy wiecej nie odpowiem na zaden post

na zadną prowokacje

idz, pogadaj sobie z rydzem-zlodziejem, okradajacym staruszki

bez odbioru
          • imie_jaszczomp Re: czyli znow Żydzi winni wszystkiemu, co? 02.06.07, 22:23
            zapomniales o cyklistach :-))
        • katolik_polski1 Re: Do watykanu też Rydzak nie ma po co jechać 02.06.07, 22:20
          amanasunta napisała:

> surykatka333 napisała:
          >
          > > Do watykanu też Rydzak nie ma po co jechać chyba że na wycieczke
          >
          > Bo..też juz tam jesteście?
          > Jak kiedyś powiedzieliście Dmowskiemu...?
          > Ci do których piszę ZROZUMIEJĄ.
          ---------------------------------------
          Ale im szpilki wbijasz w koszerne cialo :)
          Oni rozumieja ,tylko sie do tego nie przyznaja .
          Poczekaja ,azeby ci odplacic !
        • naserio Re: Do watykanu też Rydzak nie ma po co jechać 02.06.07, 22:21
          amanasunta napisała:
          > Bo..też juz tam jesteście?

Pewno, że tak. A nawet jeszcze wyżej. I dla ciebie tam nie ma miejsca. Na serio.
          • amanasunta Re: Do watykanu też Rydzak nie ma po co jechać 02.06.07, 22:26
            naserio napisał:

> amanasunta napisała:
            > > Bo..też juz tam jesteście?
            >
            > Pewno, że tak. A nawet jeszcze wyżej. I dla ciebie tam nie ma miejsca. Na serio
            > .
            Ten co na górze uczył wybaczać ..nawet głupote.
            Nasero ja ci wybaczam..twoją głupote:))
            • naserio Re: Do watykanu też Rydzak nie ma po co jechać 02.06.07, 22:35
              amanasunta napisała:
              > Ten co na górze uczył wybaczać ..nawet głupote.
              > Nasero ja ci wybaczam..twoją głupote:))

Widzisz dziecino, głupota/mądrość to dar. Od tego co na górze.
              Bluźnisz dając sobie prawo wybaczania tych darów. My zaś to
              prawo mamy! Dane z pierwszej ręki. Na serio.
              • amanasunta Re: Do watykanu też Rydzak nie ma po co jechać 02.06.07, 22:51
                naserio napisał:

> amanasunta napisała:
                > > Ten co na górze uczył wybaczać ..nawet głupote.
                > > Nasero ja ci wybaczam..twoją głupote:))
                >
                > Widzisz dziecino, głupota/mądrość to dar. Od tego co na górze.
                > Bluźnisz dając sobie prawo wybaczania tych darów. My zaś to
                > prawo mamy! Dane z pierwszej ręki. Na serio.

,,Krew Jego na nas i na dzieci nasze''....
                Tak wy do tej ,,pierwszej ręki''....:))))
                • naserio Re: Do watykanu też Rydzak nie ma po co jechać 02.06.07, 22:55
                  amanasunta napisała:
                  > ,,Krew Jego na nas i na dzieci nasze''....
                  > Tak wy do tej ,,pierwszej ręki''....:))))

Dziecino, ty się nie martw o nas. My sobie damy radę.
                  My mamy umowę. I bezpośredni kontakt. A ty masz
                  guzik. Na serio.
                  • amanasunta Re: Do watykanu też Rydzak nie ma po co jechać 02.06.07, 23:01
                    naserio napisał:

> amanasunta napisała:
                    > > ,,Krew Jego na nas i na dzieci nasze''....
                    > > Tak wy do tej ,,pierwszej ręki''....:))))
                    >
                    > Dziecino, ty się nie martw o nas. My sobie damy radę.
                    > My mamy umowę. I bezpośredni kontakt. A ty masz
                    > guzik. Na serio.

A jak podskakujecie to ..po dupci : Torquemada,Aleksander III i Mikołaj II,
                    Adolf .....:)))))
                    • naserio Re: Do watykanu też Rydzak nie ma po co jechać 02.06.07, 23:07
                      amanasunta napisała:
                      > A jak podskakujecie to ..po dupci : Torquemada,Aleksander III i Mikołaj II,
                      > Adolf .....:)))))

Dziecinko, policz sobie co my mamy i co ty masz. I to na teraz.
                      A co będziesz miała potem? Nie myśl lepiej o tym. Na serio.
                      • amanasunta Re: Do watykanu też Rydzak nie ma po co jechać 02.06.07, 23:09

> Dziecinko, policz sobie co my mamy i co ty masz.
                        Wy macie wkoło samych wrogów :)))))
                        > I to na teraz.
                        > A co będziesz miała potem? Nie myśl lepiej o tym. Na serio.
                        To Ty pomyśl :)))
                        • naserio Re: Do watykanu też Rydzak nie ma po co jechać 02.06.07, 23:13
                          amanasunta napisała:
                          > > A co będziesz miała potem? Nie myśl lepiej o tym. Na serio.
                          > To Ty pomyśl :)))

Dziecino, ja mam myśleć o tym co *ty* będziesz miała potem?
                          Nie mam w tym żadnego interesu. Na serio.
                          • katolik_polski1 Re: Do watykanu też Rydzak nie ma po co jechać 02.06.07, 23:15
                            naserio napisał:

> amanasunta napisała:
                            > > > A co będziesz miała potem? Nie myśl lepiej o tym. Na serio.
                            > > To Ty pomyśl :)))
                            >
                            > Dziecino, ja mam myśleć o tym co *ty* będziesz miała potem?
                            > Nie mam w tym żadnego interesu. Na serio.
                            --------------------------------------------------------------
                            My mamy Lobbyste Chrystusa ,ktory bedzie nas sadzil !
                            Was bedzie sadzil Mojzesz wedlug Prawa !!!
                            My zdobedziemy Niebo za wiare w Chrystusa !
                            • naserio Re: Do watykanu też Rydzak nie ma po co jechać 02.06.07, 23:34
                              katolik_polski1 napisał:
                              > My mamy Lobbyste Chrystusa ,ktory bedzie nas sadzil !
                              > Was bedzie sadzil Mojzesz wedlug Prawa !!!
                              > My zdobedziemy Niebo za wiare w Chrystusa !

Dziecino, ty możesz sobie być katolikiem polskim o jakimkolwiek
                              numerze, ale nigdy nie będziesz należał do pierwszej kategorii.
                              Tam należymy tylko my. Ty masz i będziesz miał tylko to co my
                              chcemy żebyś miał. Na serio.
                          • amanasunta Re: Do watykanu też Rydzak nie ma po co jechać 02.06.07, 23:15
                            naserio napisał:

> amanasunta napisała:
                            > > > A co będziesz miała potem? Nie myśl lepiej o tym. Na serio.
                            > > To Ty pomyśl :)))
                            >
                            > Dziecino, ja mam myśleć o tym co *ty* będziesz miała potem?
                            > Nie mam w tym żadnego interesu. Na serio.
                            U was tylko sie liczy interes(po waszemu geszeft).
                            I to was zgubi.:)))
                            • naserio Re: Do watykanu też Rydzak nie ma po co jechać 02.06.07, 23:24
                              amanasunta napisała:
                              > U was tylko sie liczy interes(po waszemu geszeft).
                              > I to was zgubi.:)))

Dziecinko, my wiemy co u nas się liczy i dobrze
                              na tym wychodzimy. A ty?
                              Mówiłem ci już, nie musisz się o nas martwić.
                              Wyjaśniałem też dlaczego. Pamięć, ten dar z góry,
                              jakoś krótka u ciebie. Na serio.
    • kozaczek3 Odczepcie się od Żyda Jezusa i jego współbraci!!! 02.06.07, 22:29
      Żydzi to też ludzie!!!!
      Nasi starsi bracia w wierze, jak mówił Jan Paweł II
      • imie_jaszczomp Re: Odczepcie się od Żyda Jezusa i jego współbrac 02.06.07, 22:30
        obawiam sie, ze sporej czesci katolikow wisi, co mowil JP2
      • katolik_polski1 Re: Odczepcie się od Żyda Jezusa i jego współbrac 02.06.07, 22:32
        kozaczek3 napisał:

> Żydzi to też ludzie!!!!
        > Nasi starsi bracia w wierze, jak mówił Jan Paweł II
        -------------------------------------------------------------
        Wiedzialem !!!!
        Kozaczek jestes synem Judasza w dziesiatym stopniu !
        Jak ty sie w Polsce zachowales zdrajco Syna Bozego ???
        • kozaczek3 Re: Odczepcie się od Żyda Jezusa i jego współbrac 02.06.07, 22:37
          katolik_polski1 napisał:

> kozaczek3 napisał:
          >
          > > Żydzi to też ludzie!!!!
          > > Nasi starsi bracia w wierze, jak mówił Jan Paweł II
          > -------------------------------------------------------------
          > Wiedzialem !!!!
          > Kozaczek jestes synem Judasza w dziesiatym stopniu !
          > Jak ty sie w Polsce zachowales zdrajco Syna Bozego ???

Mohery mnie przechowały pod kapliczką kiedy CBA rewidowały szpital MSWIA.
          • katolik_polski1 Re: Odczepcie się od Żyda Jezusa i jego współbrac 02.06.07, 22:40
            No to na kolana ,synu judaszowy i bic potylica o posadzke !
            Nie wiem czy twoja pielegniarka ci to szybko przetlumaczy ?
            • kozaczek3 Odczepcie się od Żyda Jezusa i jego współbraci 02.06.07, 23:06
              katolik_polski1 napisał:

> No to na kolana ,synu judaszowy i bic potylica o posadzke !
              > Nie wiem czy twoja pielegniarka ci to szybko przetlumaczy ?
              Twoje prowokacje zaczęły mnie cieszyć.
              Już wiem, że jesteś większy skór****n ode mnie.
              Witaj bracie we wspólnej walce z katolickim prymitywizmem.
              • katolik_polski1 Re: Odczepcie się od Żyda Jezusa i jego współbrac 02.06.07, 23:11
                kozaczek3 napisał:

> katolik_polski1 napisał:
                >
                > > No to na kolana ,synu judaszowy i bic potylica o posadzke !
                > > Nie wiem czy twoja pielegniarka ci to szybko przetlumaczy ?
                > Twoje prowokacje zaczęły mnie cieszyć.
                > Już wiem, że jesteś większy skór****n ode mnie.
                > Witaj bracie we wspólnej walce z katolickim prymitywizmem.
                -----------------------------------------------------------------
                Nareszcie sie przyznales do swojego sk....synstwa :)
                Od ciebie nie wiekszego !
                Jestes po prostu matka wszystkich s...synow :)))
                • kozaczek3 Re: Odczepcie się od Żyda Jezusa i jego współbrac 02.06.07, 23:28
                  katolik_polski1 napisał:

> kozaczek3 napisał:
                  >
                  > > katolik_polski1 napisał:
                  > >
                  > > > No to na kolana ,synu judaszowy i bic potylica o posadzke !
                  > > > Nie wiem czy twoja pielegniarka ci to szybko przetlumaczy ?
                  > > Twoje prowokacje zaczęły mnie cieszyć.
                  > > Już wiem, że jesteś większy skór****n ode mnie.
                  > > Witaj bracie we wspólnej walce z katolickim prymitywizmem.
                  > -----------------------------------------------------------------
                  > Nareszcie sie przyznales do swojego sk....synstwa :)
                  > Od ciebie nie wiekszego !
                  > Jestes po prostu matka wszystkich s...synow :)))
                  Tak:
                  Jestem matką dziewicą teraz i zawsze wszystkich sk**synów w całym wszechświecie.
                  A w szczególności takich prymitywów jak katolicy nie koniecznie polscy i nie
                  koniecznie pierwsi.
                  • almagus Re: Odczepcie się od Żyda Jezusa i jego współbrac 03.06.07, 09:36
                    On tak ma i oni tak mają, a po fermencie dopiero ma, że mu się ojcowie mylą!

Dyszy katolik pełen zawiści,
                    gdzie nadUBecja, gdzie ateiści?
                    Krótkie spodenki trzymają szelki,
                    Żydów, komuchów on na plasterki!
                    Bo ma konika, inaczej świra,
                    on jest polityk co łże, nie tyra.
                    Jesce s podfórka doszli chłopaki,
                    wsystkich pobije, wsadzi do paki.
                    Wszystkiemu winne są Wałęsiaki,
                    my solidarni, oni wapniaki!
                    Jest z oszołma kawałek zucha,
                    prawie jak Rydzyk i Burczymucha,
                    wypatrzy w chlebie Żyda, komucha,
                    żyto jak Żydek idzie do ucha.
                    Bo woj Maryji wypatrzy Żyda,
                    zawsze w oponencie, czysta ohyda!
                    Dorzuci jemu jeszcze komucha,
                    niech „ciemny moher” tego posłucha!
                    Jak dobrze mi rzygnąć jest przez er zet,
                    na „żydnie”, na żet życie jak klozet!
                    Nie przyjmę chleba od oszołoma,
                    który kojarzy, że chleba kroma,
                    chleba żytniego i powszedniego,
                    ma coś z „żydnią” macą wspólnego!

Jakbym był mądry i skończyłbym jakoś KUL,
                    to zmądrzałbym i przerwałbym jakoś ten ból!
    • amanasunta Krytycy moi kochani ,przeczytajcie raz jeszcze ... 02.06.07, 22:29
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=63532146&a=63544352
      Poszukajcie w książkach,necie ...a moze wtedy zrozumiecie :)))
      • imie_jaszczomp Tez Cie kochamy, amasunta 02.06.07, 22:30
        • amanasunta Gdybyście jeszcze zrozumieli.... 02.06.07, 22:32
          • katolik_polski1 Re: Gdybyście jeszcze zrozumieli.... 02.06.07, 22:33
            Alez my ciebie doskonale rozumiemy !
            • amanasunta Re: Gdybyście jeszcze zrozumieli.... 02.06.07, 22:34
              katolik_polski1 napisał:

> Alez my ciebie doskonale rozumiemy !
              Ty tak ale ...jastrzab?
              • imie_jaszczomp Re: Gdybyście jeszcze zrozumieli.... 02.06.07, 22:37
                heheheh, amsunta- ja tylko napisalam, ze tez Cie kochamy.Czy sugerujesz, ze
                kochamy dlatego ze nie rozumiemy hehehehe
                • amanasunta Re: Gdybyście jeszcze zrozumieli.... 02.06.07, 22:43
                  imie_jaszczomp napisała:

> heheheh, amsunta- ja tylko napisalam, ze tez Cie kochamy.Czy sugerujesz, ze
                  > kochamy dlatego ze nie rozumiemy hehehehe

hehehehehhe
                  Pokrętne ale...miłe.W każdym człowieku trochę prózności :)))
                  Mimo tego radzę przeczytać co od paryskich Żydów Dmowski usłyszał w 1918.

A propos
                  To nie ,,antysemityzm''.
                  Historia pokazała jak bardzo się mylili...tamci paryscy Żydzi.
                  Boleję nad głupotą części narodu żydowskiego.
                  I wybaczam jak..... Najwiekszy co jako Żyd przyszedł na świat.
                  • monster1972 sugerujesz, ze pozniej przestał byc Żydem? 02.06.07, 22:46
                    zaiste, ciekawa koncepcja;)
                    • amanasunta Re: sugerujesz, ze pozniej przestał byc Żydem? 02.06.07, 22:58
                      monster1972 napisał:

> zaiste, ciekawa koncepcja;)
                      Jest Synem Bożym biedaku niedouczony.
                      Jest dla Żydów,Polaków,Eskimosów,Rusów.....
                      Dla Ciebie też ,pomimo tego ,ze czytasz co CHCESZ przeczytać :))
                      • monster1972 no ale co? Żyd nie jest synem bozym? 02.06.07, 23:00
                        • amanasunta Re: no ale co? Żyd nie jest synem bozym? 02.06.07, 23:06
                          Biedny pyskaczu.
                          Kto wierzył w Jedynego za panowania Tyberiusza?
                          Grecy,Rzymianie,Syryjczycy...?
                          I pierwsi apostołowie byli Żydami i Matka Boża Żydówką i ...co z tego:)
                          Naród Wybrany był wybranym do czasu odkupienia chrystusowego...
                          Poczytaj Pismo Świete , nie Torę.:)))
                          • monster1972 :) znaczy nagle przestali byc Żydami:) 02.06.07, 23:11
                            czy sugerujesz ze naplety im poodrastały?

a to bylby kolejny cudzik, calkiem jak chodzenie po wodzie, czy zamiana wody w
                            wino;)

hehe

Polak-ateista
                            • amanasunta Re: :) znaczy nagle przestali byc Żydami:) 02.06.07, 23:17
                              monster1972 napisał:

> czy sugerujesz ze naplety im poodrastały?
                              >
                              > :)
                              >
                              > a to bylby kolejny cudzik, calkiem jak chodzenie po wodzie, czy zamiana wody w
                              > wino;)
                              >
                              > hehe
                              >
                              >
                              >
                              > Polak-ateista

Ateista, a Torę czyta i w nią wierzy :)))
                              Ciekawe ciekawe :))))
                              • monster1972 Mitologię też czytalem...:) i wedy indyjskie też 02.06.07, 23:19
              • katolik_polski1 Re: Gdybyście jeszcze zrozumieli.... 02.06.07, 22:37
                amanasunta napisała:

>
                > > Alez my ciebie doskonale rozumiemy !
                > Ty tak ale ...jastrzab?
                -----------------------------------------------------------
                Niektorzy ludzie sa odporni na wiedze !
                I nic im nie zrobisz !
                Sprzataczki tez sa potrzebne !
        • elly666 Brawo kaczor - facet z jajami ! 02.06.07, 22:32
          Kaczor to gosc ok,
          a GW na chama chce nam wmowic inaczej.
          • monster1972 gdyby kaczor mial jaja rydzyk siedziałby w pierdlu 02.06.07, 22:33
            tam, gdzie jego miejsce

• katolik_polski1 Myslalem prymitywie,ze sie wylogowales ! 02.06.07, 22:35
              monster1972 napisał:

> tam, gdzie jego miejsce
              -----------------------------------
              A ty dalej Talmud wciskasz !!!
            • elly666 Nawolujesz do bezpodstawnego aresztowania Rydzyka 02.06.07, 22:35
              a na jakiej podstawie chcesz aresztowac Rydzyka ?
              • demokrata10 Re: Nawolujesz do bezpodstawnego aresztowania Ryd 02.06.07, 22:37
                elly666 napisała:

> a na jakiej podstawie chcesz aresztowac Rydzyka ?

CBA jak będzie chciało to powód znajdzie.
              • amanasunta Re: Nawolujesz do bezpodstawnego aresztowania Ryd 02.06.07, 22:38
                elly666 napisała:

> a na jakiej podstawie chcesz aresztowac Rydzyka ?

Jak to dlaczego?
                Jego media nie przedrukowaują tekstów GW jako własnych!
                • stefan-50 Przeglądam te posty 02.06.07, 22:47
                  Przeglądam te posty i smutno mi sie robi. Pyskówka za pyskówką jak w sejmie, a
                  argumentów ani na lekarstwo. Mam prośbę do przeciwników koalicji - nie dajcie
                  się wciągać w wymianę inwektyw, to do niczego nie prowadzi. "A JEŚLI GDZIŚ WAS
                  SŁUCHAĆ NIE BĘDĄ OTRZEPCIE KURZ Z SANDAŁÓW SWOICH"
                  • monster1972 kazdemu moga puścić nerwy, gdy rydzyka robią 02.06.07, 22:48
                    bohaterem narodowym

• monster1972 dla mnie to zwykły złodziej i ksenofob w sutannie 02.06.07, 22:49
                  • imie_jaszczomp Re: Przeglądam te posty 02.06.07, 22:49
                    jest tu kilka osob, ktore od razu wyskakuja z lewakami, Zydami itepe. Widocznie
                    musza sobie gdzies ulzyc, a w koncu po to Michnik siedzial w wiezieniu, zeby
                    byla wolnosc slowa, nie?
                  • zegnajsmutasie stefan Re: Przeglądam te posty 02.06.07, 22:49
                    zobacz jakiego jezyka uzywaja zwolennicy SLD a jakiego zwolennicy PiS.

SLD - jezyk chamstwa i rzucanie obelgami.
                    • demokrata10 stefan Re: Przeglądam te posty 02.06.07, 22:51
                      zegnajsmutasie napisał:

> zobacz jakiego jezyka uzywaja zwolennicy SLD a jakiego zwolennicy PiS.
                      >
                      > SLD - jezyk chamstwa i rzucanie obelgami.

A PIS języka intrygi i niepokoju.
                      • amanasunta stefan Re: Przeglądam te posty 02.06.07, 22:53
                        demokrata10 napisał:

> zegnajsmutasie napisał:
                        >
                        > > zobacz jakiego jezyka uzywaja zwolennicy SLD a jakiego zwolennicy PiS.
                        > >
                        > > SLD - jezyk chamstwa i rzucanie obelgami.
                        >
                        > A PIS języka intrygi i niepokoju.

Fakt ...,,siła spokoju ''to nie my :))))
                    • monster1972 poczytaj posty tzw, katolika:) podobno polskiego 02.06.07, 22:53
                      ;)

on chyba nie jest za SLD:)

facet obraza wszystkich naokolo... ciekawe, czy poleci do spowiedzi, z powodu
                      zgrzeszenia myslą i uczynkiem:)

hehehehhehee

ja tez nie jestem zwolennikiem SLD

POlak-ateista

• katolik_polski1 Jestes typowym dowodem w teorii darwina ! 02.06.07, 22:59
                        Typowo ludzka malpa ,nie potrafiaca zobaczyc
                        wokol siebie reki Bozej !
                        Znajdz mi taka druga planete jak Ziemia ,
                        a uwierze w twoja teorie !!!
                        • kozaczek3 Jestes typowym dowodem w teorii darwina ! 02.06.07, 23:13
                          katolik_polski1 napisał:

> Typowo ludzka malpa ,nie potrafiaca zobaczyc
                          > wokol siebie reki Bozej !
                          > Znajdz mi taka druga planete jak Ziemia ,
                          > a uwierze w twoja teorie !!!
                          W samym temacie uznajesz teorie Darwina.
                          A potem używasz określenia ludzka małpa.
                          • katolik_polski1 Re: Jestes typowym dowodem w teorii darwina ! 02.06.07, 23:17
                            kozaczek3 napisał:

>
                            > > Typowo ludzka malpa ,nie potrafiaca zobaczyc
                            > > wokol siebie reki Bozej !
                            > > Znajdz mi taka druga planete jak Ziemia ,
                            > > a uwierze w twoja teorie !!!
                            > W samym temacie uznajesz teorie Darwina.
                            > A potem używasz określenia ludzka małpa.
                            -----------------------------------------------
                            Mowisz ,jak bys juz lekko dychal !
                            Ostatnia szansa przykleknac przed Chrystusem i oddac Mu czesc !!!
                            • kozaczek3 Re: Jestes typowym dowodem w teorii darwina ! 02.06.07, 23:31
                              katolik_polski1 napisał:

> kozaczek3 napisał:
                              >
                              > > katolik_polski1 napisał:
                              > >
                              > > > Typowo ludzka malpa ,nie potrafiaca zobaczyc
                              > > > wokol siebie reki Bozej !
                              > > > Znajdz mi taka druga planete jak Ziemia ,
                              > > > a uwierze w twoja teorie !!!
                              > > W samym temacie uznajesz teorie Darwina.
                              > > A potem używasz określenia ludzka małpa.
                              > -----------------------------------------------
                              > Mowisz ,jak bys juz lekko dychal !
                              > Ostatnia szansa przykleknac przed Chrystusem i oddac Mu czesc !!!
                              Wale na twego oszukańczego boga musztardą kocią teraz i zawsze.
                              Amen.
              • monster1972 :) prowadzenie sekty, nawolywanie do nienawisci 02.06.07, 22:38
                kradzież swiadectw udzialowych zbieranych na "ratowanie" stoczni gdanskiej

w praktyce za te kase zlodziej-rydzyk zrobil sobie radyjo z ryjem i dzieki temu
                zaczal okradac proste moherowe babcie

bez tego radia bylby najwyzej proboszczem w Bieszczadach

a tak.. nakradł kasy, zalozyl radio i "politycy" zaczeli sie z nim liczyc...
                (nie wiem czemu!)

a teraz to juz sie go boją ruszyc
                • elly666 dziwnym trafem rydzyk zbil fortune za czasow SLD 02.06.07, 22:42
                  Czemu najwieksze szemrane interesy odchodzily za rzadow SLD ?

Kiedy Kwasniewski wytlumaczy sie z noszenia cudzego zegarka wartego 50 tys
                  dolarow ?
                  • monster1972 bo SLD nie mialo odwagi zlodzieja lapac 02.06.07, 22:45
                    wiadomo, ze komuna niszczyla kosciol (choc kosciol calkiem ladnie
                    wspolpracowal, jak sie okazuje:)

niemniej.. ogolnie komuna oficjalnie niszczyła (choc po cichu wspolpracowlaa z
                    kosciolem) kosciol i chciala sie "ciemnemu narodowi" podlizywac

dlatego nie ruszali kosciola...

pozwolili na religie w szkole

pozwolili rydzykowi na radyjo co ma ryja

ot, cala tajemnica:)
                    • elly666 czemu SLD pozwolila na smierc Sekuly, Blidy, Demb 02.06.07, 22:46
                      skiego, Papaly ?

skad wziely sie fortuny ludzi zwiazanych z SLD ?
                    • pantanal Re: bo SLD nie mialo odwagi zlodzieja lapac 02.06.07, 23:36
                      monster1972 napisał:

> wiadomo, ze komuna niszczyla kosciol (choc kosciol calkiem ladnie
                      > wspolpracowal, jak sie okazuje:)

Mój ty smarkaty podskakiewiczu! gdyby nie Kościół, nie pótłbyś tu swoich głupot,
                      ale "ruki po szwam" przed PRL-owską władzą! Mam 65 lat, jestem byłym więźniem
                      bezpieki z 1968 r. i wiem co piszę! I zaznaczam, jestem wrogiem PiS i "przystawek"!
                      • naserio Re: bo SLD nie mialo odwagi zlodzieja lapac 02.06.07, 23:44
                        pantanal napisał:
                        > Mam 65 lat, jestem byłym więźniem
                        > bezpieki z 1968 r.

Pozdrowienia dla rówieśnika. I sąsiada.
                        • pantanal Re: bo SLD nie mialo odwagi zlodzieja lapac 02.06.07, 23:49
                          Czołem, czy też jesteś z Krakowa?
                          • naserio Re: bo SLD nie mialo odwagi zlodzieja lapac 02.06.07, 23:52
                            pantanal napisał:
                            > Czołem, czy też jesteś z Krakowa?

Wypraszam sobie! Z Warszawy :)
                            (Ojciec z Krakowa).

• pantanal Re: bo SLD nie mialo odwagi zlodzieja lapac 03.06.07, 00:11
                              To nic, bardzo lubię Warszawiaków. Odwzajemniam pozdrowienia!
                • katolik_polski1 Re: :) prowadzenie sekty, nawolywanie do nienawis 02.06.07, 22:42
                  monster1972 napisał:

> kradzież swiadectw udzialowych zbieranych na "ratowanie" stoczni gdanskiej
                  >
                  > w praktyce za te kase zlodziej-rydzyk zrobil sobie radyjo z ryjem i dzieki temu
                  >
                  > zaczal okradac proste moherowe babcie
                  >
                  > bez tego radia bylby najwyzej proboszczem w Bieszczadach
                  >
                  > a tak.. nakradł kasy, zalozyl radio i "politycy" zaczeli sie z nim liczyc...
                  > (nie wiem czemu!)
                  >
                  > a teraz to juz sie go boją ruszyc
                  -------------------------------------------------
                  Wal sie ty pomiocie zydowski !
                  Zaden sad w Polsce tego nie udowodnil !
                  Waszych falszywych oskarzen !!!
                  • stefan-50 Re: :) prowadzenie sekty, nawolywanie do nienawis 02.06.07, 22:52
                    katolik_polski1 napisał:
                    > Wal sie ty pomiocie zydowski !
                    > Zaden sad w Polsce tego nie udowodnil !
                    > Waszych falszywych oskarzen
                    Czy Ty jesteś katolikiem ? szczerze wątpię
                    • monster1972 :) on nawet nie czytal o katolikach 02.06.07, 22:55
                      a wracajac do rydza

zaden sąd nie udowodnil, bo zadna wladza nie miala jaj, zeby narazić sie
                      moherowym babciom i rydzyka sprawdzic

zaden rzad nie odwazy sie ich na wojne z 3-5 milionami babć i dziadków

no chyba, ze ktos przeglosuje utratę praw wyborczych w zwiazku z demencją
                      starczą.. powiedzmy po 60

wtedy mozna rydzyka wsadzic.. inaczej.. bedzie sobie radzil, bo sie go boją
                      matoły

mimo, ze podobno mamy panstwo prawa
                      • pantanal Facet, denerwujesz mnie 02.06.07, 23:46
                        swoją gó..arską pewnością siebie! Nie znoszę Rydza, denerwują mnie "mohery",
                        ale gdy odczytuję taką idiotyczną pogardę dla wieku starczego, to nóż w kieszeni
                        mi się otwiera. Życzę Ci, żeby Cię też ktoś tak opluł, gdy będziesz stary! Bo
                        będziesz, chyba że Cię wcześniej szlag trafi!
                    • guru133 Re: :) prowadzenie sekty, nawolywanie do nienawis 03.06.07, 20:57
                      stefan-50 napisał:

> > Wal sie ty pomiocie zydowski !
                      > > Zaden sad w Polsce tego nie udowodnil !
                      > > Waszych falszywych oskarzen
                      > Czy Ty jesteś katolikiem ? szczerze wątpię
                      Wstydziłbym się być takim katolikiem jak ty a poza tym życzę dalszej udanej
                      współpracy ze szmelcownikiem Kobylańskim. Z tego też zostaniecie rozliczeni.
                • imie_jaszczomp Re: :) prowadzenie sekty, nawolywanie do nienawis 02.06.07, 22:42
                  Bieszczady chyba nie dla niego- za biednie tam
                  • demokrata10 Re: :) prowadzenie sekty, nawolywanie do nienawis 02.06.07, 22:44
                    imie_jaszczomp napisała:

> Bieszczady chyba nie dla niego- za biednie tam

On uczyni cud i w Bieszczadach będzie jak bajce!
                    • imie_jaszczomp Re: :) prowadzenie sekty, nawolywanie do nienawis 02.06.07, 22:46
                      Akurat, cud; nie bedzie cudu, bo w tych popegieerowskich wioskach nie ma kogo
                      obedrzec z kasy.
                  • elly666 czemu Kwasniewski nosi cudzy zegarek za 50 tys dol 02.06.07, 22:45
                    prosze o odpowiedz, dlaczego lekarze, pielegniarki, nauczyciele itd
                    klepia biede, a prezio Kwasniewski nosi cudze zegarki po 50 tys dolcow sztuka ?
                    • zegnajsmutasie Re: czemu Kwasniewski nosi cudzy zegarek za 50 ty 02.06.07, 22:48
                      to byla lapowka od Dochnala za prywatyzacje kilku panstwowych firm
                • kozaczek3 Mylisz się monaster!! 02.06.07, 22:59
                  To radyjo powstało z pieniążków niejakiego szmalcownika z Polski, co uciekł do
                  południowej ameryki przed odpowiedzialnością za sprzedawanie życia ludzkiego w
                  imię określonego boga, który wiódł wehrmaht ku zwycięstwu nad niewiernym ludem
                  stepów Azji.
                  • katolik_polski1 Re: Mylisz się monaster!! 02.06.07, 23:01
                    kozaczek3 napisał:

> To radyjo powstało z pieniążków niejakiego szmalcownika z Polski, co uciekł do
                    > południowej ameryki przed odpowiedzialnością za sprzedawanie życia ludzkiego w
                    > imię określonego boga, który wiódł wehrmaht ku zwycięstwu nad niewiernym ludem
                    > stepów Azji.
                    ----------------------------------------------
                    Jakies dowody ty oszczerco ???
                  • monster1972 mysle, ze polączyli siły w imie boże:) 02.06.07, 23:02
                    dwie kasy polączyli

hehe

rydzyk zakladając radyjo przyszedł zaplacić za koncesję gotówką w walizkach

na dodatek nie mial kwitów na tę kasę

zadnych faktur, dowodów wplaty itp

mogl se wydrukowac
    • kroliklesny Nie dam wywiadu Rydzykowi 02.06.07, 22:56
      Jako Prezydent wyglupia sie Pan totalnie.
      Jako maz pokazal Pan klase.
      Chapeau bas!
      • radiotrwam Cham nigdy nie przeprosi !!!! 02.06.07, 23:14

www.e-kabaret.pl/biblioteka/docs/ziobro.mp3
    • amanasunta Panie Prezydencie .Paryż wart mszy,bo wróg u bram 02.06.07, 23:14
      A imię jego Kwas i diabły jego.

..........................
      Centrum censeo SLD esse delendam.
      • pantanal Tzn. co, ma się upokorzyć przed hipokrytą w sutann 02.06.07, 23:32
        ie?
    • michnix2 Towarzyszu Kaczynski, Wam juz dziekujemy! 02.06.07, 23:24
      Pokazaliscie towarzyszu, ze Wasza IV RP od III RP niczym sie nie rozni z wyjatkiem tego, KTO kradnie. W III RP kradli ci z AWS i SLD, teraz kradna ci z PiS, Samoobrony i LPR. Natomiast nic sie nie zmienilo - podatki sa wysokie, biurokracja i banda urzednicza coraz wieksza, panstwowa, przymusowa oswiata i "sluzba zdrowia", inne panstwowe monopole - towarzyszu Kaczynski, Wy juz udowodniliscie, ze dla Was biblia jest Manifest Komunistyczny. I Wam juz dziekujemy.
      • zegnajsmutasie Towarzyszu Michnik, Wam juz dziekujemy! 02.06.07, 23:33
        www.polonica.net/Album/tn_zydy_kwas_michnik.html
        • pantanal Może jeszcze protokoły mędrców Syjonu, kutasie? 02.06.07, 23:40
          • abba15 Pochodzę z żydokomuny 03.06.07, 09:23
            Środowisko G W od lat z niezwykłą zaciętością zwalcza wszelkie przejawy
            stosowania pojęcia „żydokomuna", piętnując je jako przejaw antysemityzmu. Cóż,
            komunizm stał się rzeczą bardzo wstydliwą i teraz już nikt nie chce się do niego
            przyznać ani Jaruzelski, ani Kwaśniewski czy Rakowski. Bardzo wstydliwe stało
            się też pojęcie żydokomuny. Tym ciekawsze na tym tle może być więc przypomnienie
            wypowiedzi Michnika z 1988 roku, a więc jeszcze przed światowym załamaniem się
            komunizmu. W nowej sytuacji Michnik potrafił jeszcze szczerze wyznawać w
            katolickim piśmie Powściągliwość i Praca (nr 6, 1988 r.): (...) Jak na pewno
            wiecie, środowiskiem, z którego pochodzę, jest liberalna żydokomuna. To jest
            żydokomuna w sensie ścisłym, bo moi rodzice wywodzili się ze środowisk
            żydowskich i byli przed wojną komunistami. Być komunistą znaczyło wtedy coś
            więcej niż przynależność do partii to oznaczało przynależność do pewnego języka,
            do pewnej kultury, fobii, namiętności. Niejednokrotnie spierając się z moimi
            kolegami, którzy wywodzili się z podobnego środowiska właśnie w kontekście
            dyskusji o mojej książce — mówiłem im: zastanówcie się, jak trudno jest wam
            wziąć się za łeb z syndromem żydokomuny l Dlaczego? Dlatego, że widzicie nie
            tylko paskudztwo jego skutków, ale też wszystkie żeby tak rzec realne wartości
            motywacyjne, które niesie: nadzieję na sprawiedliwość społeczną, przekonanie
            dłużników, że trzeba się angażować po to, aby zmieniać świat i czynić go
            lepszym... Do tego wszystkiego jesteście przywiązani i nie godzicie się na
            zniszczenie całej tej tradycji en bloc(...).

Trzeba przyznać, że w tym cytacie Michnik jawił się już jako ktoś znacząco
            wyprzedzający myślowo swoje środowisko, ciągle jeszcze (w 1988 roku!) przekonane
            o wartości tradycji żydokomuny i jej broniące. I dopiero Michnik musiał je
            przekonywać o tym, że tradycja ta jest bardzo niewygodna i konieczna do
            odcięcia. Oczywiście do odcięcia tylko słownego, na pokaz, bo sam komunizm
            pozostał dla Michnika czymś, co dalej jakże uparcie lubi idealizować. Z jakimż
            rozczuleniem wspominał w początkach 1992 roku w rozmowie z generałem
            Jaruzelskim, fałszywie generalizując: Najświatlejsze umysły na Zachodzie
            popierały komunizm (G W25-26 IV 1992 r.).

Fałszywie generalizując, bo można wyliczyć cały szereg najświatlejszych umysłów
            na Zachodzie od Camusa po Orwella, Dos Passosa i Steinbecka, które nie tylko, że
            nie popierały komunizmu, ale go gorąco zwalczały. Nie mówiąc o traktujących
            komunizm z odrazą najświatlejszych umysłach na Wschodzie od Pasternaka,
            Bułhakowa i Sołżenicyna, poprzez Tatarkiewicza i Herberta po Kodalya.
            • pantanal Kpisz, czy o drogę pytasz? 03.06.07, 10:58
    • tadjan tadjan 02.06.07, 23:28
      Nareszcie!
    • kozaczek3 Wale na boga katolika-polskiego1musztardą kocią 02.06.07, 23:39
      Witaj bracie w piekle wirtualnym.
      • zegnajsmutasie Czyje zegarki nosi Kwasniewski ? 02.06.07, 23:45
        skad ma kolekcje zegarkow po 50 tys dolcow kazdy ?
        • krystyna_z_gazowni Ma jeszcze złote kolczyki i na ch..u złoty pryszcz 02.06.07, 23:51
          I należy go z tego rozliczyć!!!
          Pozdrawiam Dudka.
          Amen.
        • pies_na_prawizne co ma Kwas wspolnego z wywiadem dla RM???? 02.06.07, 23:51
          kwasniewski dostal te zegarki od paserki o ksywie "zegnajsmutasie", ktora byla
          jego kochanka, teraz jej powiedzial "zegnajkutasie"!!!
      • almagus Re: On jest czysty i zbawienia godzien, odtłuszcza 03.06.07, 00:03
        Dieta zbawienia nie do strawienia!

Na opasłe pasibrzuchy najlepsze świętojańskie muchy!

Przepis na odchudzanie i porzyganie.
        Ojca Rydyka, co sam umyka.
        „Mniej słoniny, więcej zieleniny”

Wkręcić w kluchy tłuste muchy
        posypać je komarami,
        będą kluchy ze skwarami.

Piołunu jeszcze, by mieć dreszcze.
        tak silne skurcze żołądka,
        aby działał jako pompka.

Wziąć te kluchy, napchać brzuchy.
        Zapić siwuchy kielichem,
        zostać nabzykanym mnichem.

Test czy leci z muchą co świeci.
        Dać Świętojańskie robaczki
        i oczekiwać sraczki.

Stać ze świecą, patrzeć jak lecą
        z gardła i tyłka świętości,
        bzykają musze tłustości.

Wylot szatana, pad na kolana.
        opuściły złe duchy,
        tłuste pasibrzuchy!

Dieta Rydyka, co sama umyka.
        w ten sposób napasiony,
        będziesz chudy, zbawiony!
        • pies_na_prawizne Re: On jest czysty i zbawienia godzien, odtłuszcz 03.06.07, 00:22
          sluchaj, skad ty taka trafna w kazdym zdarzeniu, poezje bierzesz??tworzysz
          sam???:))))
          • almagus Re: On jest czysty i zbawienia godzien, odtłuszcz 03.06.07, 09:39
            To nie ja, to wena.
          • almagus Re: On jest czysty i zbawienia godzien, odtłuszcz 03.06.07, 10:10
            To nie ja, to wena!
            Bonus:

Pieski katoli.

Wyje piesek katolika,
            gdy ten na mszę pomyka,
            Zamknięty w domu Pana
            wyje, wyje od rana.
            Wyjcie pieski Rydyka,
            gdy życie wam umyka.
            On żyje w pałacach Pana,
            wyżerka wam nieznana.
            Czyni Ziemię poddaną,
            ma bandę okradaną.
            Anetki od katoli,
            jak kozy się pie-rd-oli.
            Tak żyjcie solidarnie,
            oni tłusto, ty marnie.
            To tylko taka symbioza,
            jak samooleppiej i koza!
    • selena16 Po co Maryji skoro mozna wyborczej 02.06.07, 23:51
      Temat mówi sam za siebie ;]
      • wet3 Prezydent: Nie udziele wywiadu ... 03.06.07, 00:16
        Kaczorom czesto zdarza sie chrzanic - czego nie nalezy mylic z wieloma
        pozytywnymi rzeczami, ktore robia. Ciekaw jestem jak sytuacja sie rozwinie,
        zwlaszcza kiedy nadejdzie czas wyborow. Wowczas pewnie znow poleca ze swymi
        kuperkami do o. Rydzyka. Czas pokaze!
        PS
        Prawda jest, ze szamba perfumeria sie nie nazywa.
    • formozus1 Nienawisć i wyższość to naszość!!! 03.06.07, 00:17
      Bóg honor i ojczyzna!!
      Ludu Polan powstań z kolan.
      Amen.
    • maff1 mały człowieczek .... 03.06.07, 00:31
      gdy rydzyk obraza tysiące polaków pan prezydent nie czyje sie obrazony..ale
      jesli chodzi o zonę... Ooooo, to co innego.
      Pan Prezydent Kaczyński jest prezydentem nie wszystkich polaków, ale co
      najwyżej swojej żony. Żenada.
    • antonioni1 Fajne Panie Prezydencie!!! 03.06.07, 01:25
      Wreszcie wyszedł Pan z komy jak ten po 19 latach.
    • te_rence Prezydent: Nie udzielę wywiadu Radiu Maryja 03.06.07, 01:43
      Jak śmiesz kurduplu obrażać się na Krynice Wiedzy Wszelakiej Ojca Przewielebnego
      Dyrektora CSsR Tadeusza Rydzyka!!! Myślisz że On cię przeprosi?
      Ojciec Dyrektor może obrażac kogo chce i kiedy chce! Śmiertelniku! Na kolana!

Owsiaka miał KWWOPD CSsR T. Rydzyk w swojej telewizyi przeprosić, co mu sąd
      nakazał... ale nie wiedział że nad nim tylko sąd boży!
      I co mu zrobisz?

• te_rence Niezły refleks!! 03.06.07, 01:47
      Swoją drogą cóż za szybka reakcja!! Cóż za głęboko przemyślana decyzja to
      musiała być!

Dla fanów Źródła Wszechwiedzy Wszelakiej CSsr Ojca Dyrektora Tadeusza Rydzyka (i
      tylko dla fanów Jego):
      glosrydzyka.blox.pl/html
    • erynia_alekto Odbiło, znarowił się? Tuptuś obrażalski..... 03.06.07, 03:15
      • elly666 Kto podzielil sie majatkiem Polakow 03.06.07, 03:54

www.youtube.com/watch?v=qLLh2Jepn1Y&mode=related&search=
    • krzych.korab Brawo Panie Prezydencie. Nie wolno pozwalać na 03.06.07, 08:45
      takie wypowiedzi jak papcia Rydzyka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka