andrzej.sawa 02.06.07, 23:20 A jednak warto było po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzej.sawa Re: 4 czerwca,Polska i Chiny 04.06.07, 05:36 Po prostu przypominam o wyborach i końcu pewnej epoki. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: 4 czerwca,Polska i Chiny 04.06.07, 06:07 Czy chcesz się dowiedzieć jak to różowi-zajęli miejsce czerwonych? Albo o "zdradzie" w Magdalence? Albo jak to w ciągu ostatnich 17 lat było znacznie gorzej niż od '44? Za łatwo przyszło to i mało kto w Polsce to docenia. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: 4 czerwca,Polska i Chiny 04.06.07, 08:19 Jednak nie lej demagogii kaczej,bo kaczory przy tym też były. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: 4 czerwca,Polska i Chiny 04.06.07, 08:39 :) Hmmm, czyś nie rozpoznał sarkazmu? Wiem że to dziś trudne bo kabarat od wystąpienia polityka różni się tylko udziałem tych czy innych 'aktorów'. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: 4 czerwca,Polska i Chiny 04.06.07, 14:18 Trudno rozpoznać.Kilka razy sam próbowałem i zrezygnowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: 4 czerwca,Polska i Chiny 04.06.07, 20:13 Dzięki temu co się stało w 89 możecie pisać swoje głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_ahmed Nie porownywalbym Polski do Chin. 04.06.07, 20:19 To nie ta skala. Polska, stosunkowo maly kraj, nie jest w stanie poradzic sobie ze swoimi problemami. Gdyby polska mentalnosc zaaplikowac do 1.32 miliardowego panstwa, to taki twor by sie rozsypal. Chiny bez niczyjej pomocy ( bo inwestycje to nie pomoc ) rozwijaja sie i bogac na skala nieznana w nowoczesnej historii ( nie liczac wzrostu potegi USA ). Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Nie porownywalbym Polski do Chin. 04.06.07, 20:49 Bandytyzm i zamordyzm azjatycki to rzeczywiście nie nasza norma,ale zostawmy Kitaj i cieszmy się,że u nas jednak reżim komunistyczny szlak trafił,a Polska rozpoczęła demontaż tej sowiedkiej bandy.Tylko czy idioci na Zachodzie zakarbują to sobie w pamięci,że to my byliśmy pierwsi? Odpowiedz Link Zgłoś