uldor LPR chce walczyć z narkotykami 11.06.07, 17:22 Pominę fakt, że nie istnieje coś takiego jak "liść marihuany". Liście, to proszę (p)osłów LPR-u, ma konopia indyjska. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: LPR chce walczyć z narkotykami 11.06.07, 17:26 Nie ma czegos takiego jak "konopia". Sa tylko "konopie" (blp). Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos Re: LPR chce walczyć z narkotykami 11.06.07, 17:50 konopi indyjska jest potocznie zwaną marihuaną, więc jest to zamiennik, skoro można mówić o liściach konopii indyjskie to można również mówić o liściu marihuany Odpowiedz Link Zgłoś
prinsik LPR chce walczyć z narkotykami 11.06.07, 17:40 Skad takie barochlo sie bierze Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos mam taką koszulkę, dostałem od babci 11.06.07, 17:41 tylko, że babcia nie miała zielonego pojęcia co jest na tej koszulce. Czy ona pójdzie siedzieć, bo mi ją kupiła czy ja, chodząc w niej po domu, bo do pracy mi w niej nie wypada chodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos Re: mam taką koszulkę, dostałem od babci 11.06.07, 17:46 i jeszcze jedno, a co z koszulkami z piwem? przecież można to podciągnąć pod ustawę o przeciwdziałaniu alkoholizmowi, jakby nie patrzeć jest to promowanie alkoholu i tym samym zachęcanie do picia, a od tego już krok do stoczenia się na dno Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek20074 Czyli walka z narkotykami jest zła? 11.06.07, 17:44 niektórzy tu komentujący chyba upadli na głowę. Trzeba też ograniczać inne używki jak np. alkohol. Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos Re: Czyli walka z narkotykami jest zła? 11.06.07, 17:48 walka z narkotykami tak, ale nie dla absurdalnych pomysłów LPR, zauważyłeś, że nikt tu nie gani innych pomysłów tylko te nieszczęsne koszulki? Odpowiedz Link Zgłoś
aps nie no ten Roman mnie wykonczy... 11.06.07, 17:53 ...skad ja teraz wezme na znak protestu koszulke z lisciem marihuany? Odpowiedz Link Zgłoś
andre_kuba Re: nie no ten Roman mnie wykonczy... 11.06.07, 17:57 a w Berlinie , to nosi sie koszulki z Matko Bosko, tez trzeba ich karac , za to?? ci kolesie , nie maja , cos pozytecznego do roboty , moze by tak na wakacje pojechali i gdzies tam zostali, tak do konca zycia! andre berlin Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern LPR chce walczyć z narkotykami 11.06.07, 18:17 a co z koszulkami z napisem: "ojciec dyrektor"...?!...;)) :P Odpowiedz Link Zgłoś
h2pol lisc marihuany nie jest nielegalny, oszolomy! 11.06.07, 18:21 a co eLPeeRowskie oszolomy zamierzaja zrobic z legalnymi produktami z konopii indyjskich, ktore uzywaja legalnego wizerunku legalnej rosliny. bo nielegalna poki co jest substancja, nie sama roslina: oto produkt ktory jest legalny i ma wizerunek liscia. i co z tym zrobicie katolicko-narodowi ignoranci? www.thebodyshop.com/images/bathpc/products/pd_bodybutter_hemp.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Lewicowe sondaże okłamują Was :) LPR bedzie 11.06.07, 18:25 miec 10 %. W ostatnich dwóch wyborach parlamentarnych mieli po 8 % a media tak głośno krzyczały, że to juz ich ostatnie podrygi. LOL Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Lewicowe sondaże okłamują Was :) LPR bedzie 11.06.07, 18:28 Przecież liść sam w sobie nie jest niczym złym. Odpowiedz Link Zgłoś
krasnov A ja k* powiem, że to liść klonu i co mi zrobicie? 11.06.07, 18:29 LePeRy jedne? --> Roman, przestań pieprzyć! __________ Ogród Jane Austen - łagodniejszy, kobiecy świat. iKatalog.org - katalog stron. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Makowiec nielegalny ?!? 11.06.07, 18:48 Chciałem nieśmiało zauważyć, że popularne i bardzo tradycyjne ciasto o nazwie "makowiec" zawiera... nasiona środków odurzających. Czy penalizacja obrotu makowcem stanie się kolejnym sukcesem tzw 4 RP ? Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: Makowiec nielegalny ?!? 11.06.07, 20:07 >> "makowiec" zawiera... nasiona środków odurzających. :) Gorzej. Testy na wykrywanie opiatów podaja wynik pozytywny,po zjedzeniu wcale nie tak dużej ilości maku.Tzw.false positive. Jako,ze wiedza na ten temat w kraju jest nikła,nawet wśród "fachowców",to konsekwencje moga być różne. Dla watpiących polecam np.google&false positive poppy seeds Odpowiedz Link Zgłoś
poker1 precz z promocją homoseksualizmu na Euro2012 11.06.07, 20:44 Liście maryhułany a szczególnie ich obrazy na odzieży polskiej młodzieży to promocja zła i szatana. Ale równie skandaliczne będzie promowanie zachowań homoseksualnych na nadchodzących mistrzostwach Europy 2012. Kiedy oczy całego świata będą skierowany na nasz katolicki kraj, miliony ludzi obejrzą kolejny gorszący spektakl którego ukrytym autorem jest homoseksualne lobby w środowisku piłkarskim. Tak tak, bracia i siostry. Strzelenie gola to jedynie pretekst dla spoconych, dyszących z żądzy piłkarzy aby rzucać się na siebie, dotykac, obejmować się i całować !!!! TO SKANDAL!!! LPR przygotowuje już projekt ustawy, która zakarze zniewieściałym piłkarzom pokroju Dawida Bekchama takich zachowań na oczach całej katolickiej Ojczyzny, transmitowanych przez Państwową Telewizję! Precz ze zgroszeniem i promowaniem zboczeń! Precz z preczem! Odpowiedz Link Zgłoś
5obserwator Re: precz z promocją homoseksualizmu na Euro2012 11.06.07, 22:07 poker1 napisał: > > LPR przygotowuje już projekt ustawy, która zakarze zniewieściałym piłkarzom > pokroju Dawida Bekchama takich zachowań na oczach całej katolickiej Ojczyzny, > transmitowanych przez Państwową Telewizję! > > Precz ze zgroszeniem i promowaniem zboczeń! Nie przesadzaj z katolicyzmem, reklamowanie chorych zachowań w świeckim zdrowym społeczeństwie też powinno być zakazane. To jest życiowa mądrość a nie katolicyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
poker1 Re: precz z promocją homoseksualizmu na Euro2012 12.06.07, 01:46 chore to jest dążenie do zamiany IV Rzeczypospolitej na IV RESZĘpospolitą... Heil Kaczor! Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Lewicowe sondaże okłamują Was :) LPR bedzie 11.06.07, 19:32 cóz, wtedy byli tylko taką parlamentarną egzotyką, trochę jak Samoobrona. Obecnie zostali dopuszczeni do władzy i pokazali na co ich stać. Dlatego (o ile nie zmajstrują czegoś przy ordynacji wyborczej) nie wróżę im więcej jak 0,5%, ale najbardziej prawdopodobny jest scenariusz, że za jakieś dwa lata zblokują się z Pisem, i może znowu Romana w parlamencie oglądac będziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
afore1 I bardzo dobrze 11.06.07, 18:29 Trzeba walczyć z ćpunami. Tak samo jak z idiotami, którzy chcą legalizacji marihuany. Bydlaki myślą tylko o sobie, aby sobie legalnie przyćpać gdziekolwiek. A nikt nie myśli o dzieciakach. Zero wyobraźni i trzeźwości. Jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
vojtaz77 Re: I bardzo dobrze 11.06.07, 18:35 trzeba tez walczyc z prostakami - piszac to pewnie popijasz wóde i dziury w głowie gotowe leczenie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
moon5 Re: I bardzo dobrze 11.06.07, 18:42 Niczego nie legalizować. Jest dość problemów z alkoholem i papierosami. Odpowiedz Link Zgłoś
baalsaack Re: I bardzo dobrze 12.06.07, 02:20 No tak, bo teraz to dzieci mają rzeczywiście duży problem z dostępem do marihuany. Odpowiedz Link Zgłoś
igraszka Roman, przestań pieprzyć! 11.06.07, 18:51 Jutro idę sobie kupić koszulkę z liściem marihuany, chociaż może raz w życiu zapaliłam. Odpowiedz Link Zgłoś
tetsujin LPR chce walczyć z narkotykami 11.06.07, 18:56 POPIERAMY!!!(Cierpimy na rozdwojenie jaźni, ale popieramy) Czekamy na dalsze zakazy: -noszenia koszulek z nazwami alkoholi i papierosów! -z nazwami zespołów innych niż Katolickie -z symbolami innymi niż katolickie. -KWA, KWA! ============================================= -Siostro! Zastrzyk dla Romeczka z 3! No Romuś odejdź od komputera. Dam Ci bajki tatusia do poczytania, no wiesz, te o ewolucji... Odpowiedz Link Zgłoś
m824 Re: LPR chce walczyć z narkotykami 11.06.07, 19:02 LPR to banda idiotów. najpierw lektury, potem religia do średniej, koszulki.... obserwując Giertycha moża by stwierdzić, że im polityk wyższy, tym głupszy.... tylko jak tu Kaczyńskich dopasować? Jako wyjątek potwierdzający regułę? Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw_nieomylny Ja proponuje by karac zwolennikow PO i SLD ! Z 11.06.07, 19:05 zalozenia sa zagrozeniem dla kultu polskosci! Co wiecej tacy ludzie zajmuja miejsca prawdzwiwym polakom a nawet WszechPolakom! Odpowiedz Link Zgłoś
odchudzanieyoyo Re: Ja proponuje by karac zwolennikow PO i SLD ! 18.06.07, 20:58 www.uzaleznienia.yoyo.pl/narkomania/ Odpowiedz Link Zgłoś
konopnyjasio Roman!Przestań pieprzyć! 11.06.07, 19:15 Kiedy znikniesz?Koniu! Opaska na rękę pt"przestań pieprzyć,Roman" -przyjmuję zamówienia Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Oczywiscie, a jak ktory bedzie mial narysowanego 11.06.07, 19:15 kutasa, to mu obciac. Bo znaczy, ze gej i moze zarazic innych. No nie Romek, w kolko golony? Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: LPR chce walczyć z narkotykami 11.06.07, 19:27 Lansuj Prawo Romka. Ludzie Przepiłem Rozum. Lekarza Psychiatre. Raz. Los Pokarał Rozpaczliwie podobno LPR istnieje juz tylko w dwóch z 16 województw ? Odpowiedz Link Zgłoś
artcos zakazac picia i promowania piwa! 11.06.07, 19:32 no skoro wszyscy idziemy do nieba to chyba nie z taka kula u nogi! te wszystkie wstretne reklamy usmiechnietych piwoszy! i piwoszek w szczegolnosci... obrzydliwosc fee precz z naszej najjasniejszej Ojczyzny! Odpowiedz Link Zgłoś
greg_k Re: zakazac picia i promowania piwa! 11.06.07, 23:40 hehe, a może zakazać usmiechania się w czasie spozwania piwa:) wjencej gieńjalnych pomysłów leuperu Odpowiedz Link Zgłoś
deszczowypies Re: LPR chce walczyć z narkotykami 11.06.07, 19:38 a co z dziarą "liściem" znam paru ludzi co motyw taki mają ... (dla LPR i tłumoków dziara - tatuaż - niekoniecznie więzienny, czasem i dzieło sztuki) samego pomysłu nawet nie chce mi się komentować ... Romek, przestań pieprzyć... to może być nawet większe niż ... spieprzaj dziadu... --------- dlaczego samochody BOR mają przyciemniane szyby .. żeby fotelików nie było widać ... Odpowiedz Link Zgłoś
lazy_j Re: LPR chce walczyć z narkotykami 11.06.07, 19:49 za dwa tygodnie wyjezdzam do pracy zagranice, jesli nasze wladze beda wymyslac nadal kolejne idiotyzmy to na pewno tu nie wroce. No chyba zeby brac udzial w bojowkach antyrzadowych;) Odpowiedz Link Zgłoś
bartosz731 Re: LPR chce walczyć z narkotykami 11.06.07, 20:14 A JAK KTOŚ MA TATUAŻ, DAJMY NA TO, NA PRZEDRAMIENIU, TO CO? RECYDYWA, CZY ŁAPKĘ CIACHNĄĆ?? Odpowiedz Link Zgłoś
jiddu To mamy jeszcze jakieś prawo? 11.06.07, 20:15 bo jak na mój gust przestało ono istnieć po wprowadzeniu aż tylu bzdurnych przepisów. Teraz mamy chaos, a nie prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
okoni Re: LPR chce walczyć z narkotykami 11.06.07, 20:17 wszędzie pedały i zboczeńcy,ćpuny i czarni zakażeni HIV .tak postrzegają Polskę śmieszne ludki spod znaku romana. Odpowiedz Link Zgłoś
bibbi5 LPR tylko walczy i walczy i po co ta walka???????? 11.06.07, 20:24 mamy demokrację, a LPR chce powrotu do PRL, jak widać. Dziwi mnie to bardzo, bo w końcu tam jest wielu młodych ludzi na czele z p.Giertychem Romanem. Skąd takie zacofanie w LPR? Nie rozumiem tego, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
poglodzio Re: LPR chce walczyć z narkotykami 11.06.07, 20:33 zakazać noszenie koszulek z Che Guevarą !!! Odpowiedz Link Zgłoś
piotrdrezek LPR chce walczyć z narkotykami 11.06.07, 20:40 przeciez to woła o pomstwe do nieba czasem mysle ze młodzi ludzie nie wyjeżdzają za pieniedzmi tylko przed kaczorkami, romkami, andrzejkami i innymi..... Odpowiedz Link Zgłoś