tadjan LPR chce walczyć z narkotykami 11.06.07, 20:45 Można w koszulce ale na Bosaka. Odpowiedz Link Zgłoś
zhk A za myślenie też będzie więzienie? 11.06.07, 20:45 Na razie nie. Więc ja myślę jak tu zmieszać z błotem tego pajaca którego inicjały to RG. Odpowiedz Link Zgłoś
hans564 Ludzie Psychicznie Rozchwiani wymagają ... 11.06.07, 21:02 ... hospitalizacji, a nie obciążania umysłów, np. na Wiejskiej [w jakim stanie umysłu trzeba samemu być aby głosować w wyborach na takich 'biednych ludzi']. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ogr77 Re: LPR chce walczyć z narkotykami 11.06.07, 21:04 Hmm... Tylko czy w takim razie nie powinno się zabronić koszulek z wizerunkami piosenkarzy i innych 'gwiazd', które przyznają, że nie stronią od narkotyków... Odpowiedz Link Zgłoś
wenussa Re: LPR chce walczyć z narkotykami 11.06.07, 21:45 Kurcze! A jak oni wyegzekwuja te kary i mandaty na zbaranialych cudzoziemcach, ktorzy na przyklad chodza sobie i zwiedzaja Krakow w takich wlasnie koszulkach? Jak mi wstyd :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ipswich1 Romek przestań pier....ć od rzeczy! 11.06.07, 21:22 Sam chyba jesteś naćpany, skulałeś bałwanka czy tylko krecha była? Bo przecież nikt przy zdrowych zmysłach takich głupot nie wygaduje. Chyba że jest NOTORYCZNYM IDIOTĄ? No i co mi zrobicie, przygłupy? Odpowiedz Link Zgłoś
5obserwator Re: LPR chce karac za koszulki z liściem mar 11.06.07, 21:54 Liść na koszulce, to reklama, szczególnie dla dzieci. Trzeba karać. Odpowiedz Link Zgłoś
nekia0000 Re: LPR chce walczyć z narkotykami 11.06.07, 21:58 LPR partia piep... ludzi inaczej nie mozna nazwac Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp LPR chce walczyć z narkotykami 11.06.07, 22:09 Czy ktokolwiek NIE ZNA choćby jednej osoby, która pomaga sobie w pracy papierosami i piwkiem? A przecież to narkotyki. Ciekawe, czy za noszenie koszulki z liściem... chmielu też będą Ziobra nasyłać :) Odpowiedz Link Zgłoś
greg_k Re: LPR chce walczyć z narkotykami 11.06.07, 23:30 a jak... liść to liść;) idiotyzm lpru sięga stratosfery... Odpowiedz Link Zgłoś
neo0307 klon palmowy 12.06.07, 00:00 a ja kupie sobie koszulke z klonem palmowym ma bardzo podobne liscie www.about-garden.com/images_enc/00024/00024Q1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
amanita82 LPR chce walczyć z narkotykami 12.06.07, 01:15 Dobry! To i tak nic nie da, i każdy dobrze o tym wie. Walka z wiatrakami. Sam lubie zapalić i jasna sprawa że nie koszulka z liściem konopi mnie do tego 'namawia':)Tak było, jest i będzie, czas sie przyzwyczaić.Ale oni po prostu nie mają co robić, już nie wspominając o tym jak wyglądała ich młodość - sztywne palanty!!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś