andykon andykon 23.06.07, 05:50 uwazam to za czysty fanatym!! o ile ktos w cos wierzy niech to nosi w swoim "sercu".obnoszenie symboli wiary ,publiczna demonstracja moze sluzyc do niezdrowego wykorzystywania tych postaw. ten przypadek nadaje sie do leczenia.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
andykon fanatyzm 23.06.07, 05:52 uwazam to za czysty fanatym!! o ile ktos w cos wierzy niech to nosi w swoim "sercu".obnoszenie symboli wiary ,publiczna demonstracja moze sluzyc do niezdrowego wykorzystywania tych postaw. ten przypadek nadaje sie do leczenia.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Dzielna Lydia. Gratulacje ! 23.06.07, 14:35 Ciekawe, czy zna "Qvo Vadis" Sienkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
andykon fanatyzm 23.06.07, 05:53 uwazam to za czysty fanatym!! o ile ktos w cos wierzy niech to nosi w swoim "sercu".obnoszenie symboli wiary ,publiczna demonstracja moze sluzyc do niezdrowego wykorzystywania tych postaw. ten przypadek nadaje sie do leczenia.pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
andykon Re: W.Brytania. Nosząca "obrączkę czystości" nast 23.06.07, 05:54 uwazam to za czysty fanatym!! o ile ktos w cos wierzy niech to nosi w swoim "sercu".obnoszenie symboli wiary ,publiczna demonstracja moze sluzyc do niezdrowego wykorzystywania tych postaw. ten przypadek nadaje sie do leczenia.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jah.rastafari.jest.mym.panem sw. Paweł Jezusa na oczy nie widział, żył w innych 23.06.07, 11:38 czasach. stworzył katolicyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
equus3 Spieranie się o głupoty. 23.06.07, 15:57 Ten świat zaczyna się sprzeczać o totalne pierdoły. Mój styl życia jest totalnie odwrotny od stylu życia tej dziewczyny (jestem gejem i sypiam z różnymi facetami), ale NIGDY nie przyszłoby mi do głowy, żeby dyskryminować osobę, która podjęła taką decyzję, wręcz przeciwnie. Że niby szkoła ma być świecka? To niech sobie będzie, ale to nie znaczy, że uczniowie mają udawać bezmyślne mimozy bez własnych poglądów i przekonań! Equus Odpowiedz Link Zgłoś