herr_wolf Niemcy precz 22.06.07, 23:09 Rodacy,nie bądzcie takimi luzerami bo całe życie będą wami pomiatać,niemcy wam plują w twarz a wy mówicie że to deszcz pada.Czytam różne fora w tym niemieckie i tylko Polacy tak ujadają na samych siebie i swój rząd, zakompleksieni do kwadratu,jak się tak wstydzicie samych siebie,swoich matek i ojców to droga wolna, tylko idzcie już sobie,poradzimy sobie bez was,słabe ogniwo jesteście,cudzoziemcy to czują i chcą po nas jeździć,niestety przez takich idiotów mają to ułatwione. Jedyne co mogą powiedzieć Polacy tutaj to "wstydzę się, wstydzę się za rząd,wstydzę się za Polskę,wstydzę się ...tak macie rację,Polacy to idioci,złodzieje,pijacy,homofoby,Niemcy mają racje itp...." Jestem Polakiem i jestem z tego dumny,bo mój ojciec to Polak i matka Polka a volksdojczami i zdrajcami gardzę (prawdziwi Niemcy też). Tfu wam w twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
x1x1x1 [...] 22.06.07, 23:19 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
juzush Re: Niemcy precz 22.06.07, 23:27 To taka ułomność tej części Europy. Tak jak niektórzy Żydzi byli antysemitami, tak polscy neofici są gorliwymi wyznawcami konsensusu i politycznej poprawności. Czasem tylko wypadają z roli, kiedy w obronie tolerancji i kultury nazywają nas czule katolami i moherowymi beretami. Odpowiedz Link Zgłoś
gandalf70 Brawo, popieram. 22.06.07, 23:57 herr_wolf napisał: > Rodacy,nie bądzcie takimi luzerami bo całe życie będą wami pomiatać,niemcy wam > plują w twarz a wy mówicie że to deszcz pada.Czytam różne fora w tym niemieckie > i tylko Polacy tak ujadają na samych siebie i swój rząd, zakompleksieni do kwa > dratu,jak się tak wstydzicie samych siebie,swoich matek i ojców to droga wolna, > tylko idzcie już sobie,poradzimy sobie bez was,słabe ogniwo jesteście,cudzozie > mcy to czują i chcą po nas jeździć,niestety przez takich idiotów mają to ułatwi > one. > > Jedyne co mogą powiedzieć Polacy tutaj to "wstydzę się, wstydzę się za rząd,wst > ydzę się za Polskę,wstydzę się ...tak macie rację,Polacy to idioci,złodzieje,pi > jacy,homofoby,Niemcy mają racje itp...." > > Jestem Polakiem i jestem z tego dumny,bo mój ojciec to Polak i matka Polka a vo > lksdojczami i zdrajcami gardzę (prawdziwi Niemcy też). > > Tfu wam w twarz. Jak się sami nie bedziemy szanować, to nikt nas nie będzie szanował. Ostatnio najwieksze szambo Polsce robi Geremek przez niektórych tytułowany profesorem. Jakby mogli, to obciągaliby mu 24 na dobę. Odpowiedz Link Zgłoś
panzwarszawy Chodźmy na forum Dziennika 22.06.07, 23:10 Tam żaden admin nie kasuje postów zwolenników PiS Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta [...] 22.06.07, 23:30 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Brawo 22.06.07, 23:37 Jak jestes opryskliwa i wulgarna, to co sie dziwisz? :-))) Wiem, zarza nam wytlumaczysz, ze to byl grzeczniutki poscik. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Brawo 22.06.07, 23:39 funia81 napisała: > Jak jestes opryskliwa i wulgarna, to co sie dziwisz? :-))) > Wiem, zarza nam wytlumaczysz, ze to byl grzeczniutki poscik. Czytałaś? Nie moge powtórzyć bo skasują:))) WOLNOŚC SŁOWA. Odpowiedz Link Zgłoś
panzwarszawy Re: Brawo 22.06.07, 23:41 Ty chyba pracujesz dla GW, albo jesteś z PO - skoro tak bronisz swojej gazetki - szmatławca. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Brawo 22.06.07, 23:42 Ani jedno, ani drugie. Kiedy do was, pisowskie ciucmoki, dotrze, ze rozsadnie myslacy ludzie w tym kraju NIE popieraja kartoflowatej polityki braci Kaczynskich? Odpowiedz Link Zgłoś
panzwarszawy Zmieniasz temat. 22.06.07, 23:49 Kiedyś bywałem często na forum GW. Dziś jestem tu ostatni raz. Wybiórczość GW sięgnęła dna. GW przestała być dla mnie obiektywnym " komentatorem ". Napisałem obraźliwego posta gościowi, który pierwszy nazwał mnie debilem. Być może nim jestem, ale mój obraźliwy post został skasowany, jego nie - tylko dlatego, że za przyzwoleniem GW pisze on posty atakujące Kaczyńskich. Do widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Zmieniasz temat. 23.06.07, 00:20 > Kiedyś bywałem często na forum GW. Dziś jestem tu ostatni raz. Nie bede sie wypowiadala za innych uzytkownikow forum, ale mnie ulzylo. Zegnam - i trzymam za slowo. Pa, pa. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Brawo 22.06.07, 23:54 funia81 napisała: > Ani jedno, ani drugie. > Kiedy do was, pisowskie ciucmoki, dotrze, ze rozsadnie myslacy ludzie w tym > kraju NIE popieraja kartoflowatej polityki braci Kaczynskich? Za próbę komentarza Twojego postu ...wyleciałam:) WOLNOSC SŁOWA Nie było nic opryskliwego. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Brawo 23.06.07, 00:19 > Za próbę komentarza Twojego postu ...wyleciałam:) Baju, baju... Za niewinnosc w GW nie tna. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Brawo 23.06.07, 00:36 funia81 napisała: > > Za próbę komentarza Twojego postu ...wyleciałam:) > > Baju, baju... > Za niewinnosc w GW nie tna. Za brak krytyki PiS i niezgadzanie siea Tobą TNĄ! Odpowiedz Link Zgłoś
panzwarszawy Chodźmy na forum Dziennika 22.06.07, 23:39 Właśnie o to chodzi. Na forum Dziennika nikt nie kasuje postów strony PiS. Tam publikowane są posty i PiS i PO. Dzisiaj właśnie zrozumiałem, dlaczego GW nazywają wybiórczą. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Chodźmy na forum Dziennika 22.06.07, 23:31 Kasuje za to wiekszosc pozostalych postow :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rad500 Re: Niemcy: Jest wstępny kompromis z Polską 22.06.07, 23:13 tak to jest kiedy sie osiada na laurach. Trzeba bylo dawno pojsc za ciosem i zdusic w zalazku zlo, ktore *pozostalo* po bitwie pod Grunwaldem. A tak po zwycieskiej walce poszlismy sie schlac (RP Sasow) i dalismy sie rozebrac (3, a w sumie 5x). Nasza niemoc byla przyzwoleniem na ekspansje innych krajow i co dzisiaj jest - kazdy widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod wyglada na to, ze nas oleja... 22.06.07, 23:14 dla kaczek dorazny interes polityczny w Polsce jest wazniejszy niz wspolna Europa Odpowiedz Link Zgłoś
flamengista bzdura - jeszcze nie olali 22.06.07, 23:32 rozmowy ciągle się toczą. Co więcej, będą się toczyć nawet w razie zerwania szczytu. Choć mam nadzieję, że do tego nie dojdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: bzdura - jeszcze nie olali 22.06.07, 23:36 Niemcy z Francuzami chca Europy dwoch szybkosci (niemieckie radio) kto chce rozmawiac z oszolomami, ktorzy tylko kase wyciagaja.... Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Jak nam Unia do kopa to dopiero Kaczorki... 22.06.07, 23:14 ...będą szczęśliwe. Wreszcie spokojnie założą sobie drugą Białoruś. Swojską, odizolowaną, średniowieczną. Cieszmy się. Odpowiedz Link Zgłoś
signal kompromitacja ! 22.06.07, 23:17 Jarosław Kaczyński z Warszawy decyduje o negocjacjach. To co tam robi Prezydent ?!. Odpowiedz Link Zgłoś
erbschen Re: kompromitacja ! 22.06.07, 23:17 Z tego smieja sie wszyscy europejscy komentatorzy... Odpowiedz Link Zgłoś
evident panie prezesie - nie wykonałem zadania ! 22.06.07, 23:19 proszę o wybaczenie .... Odpowiedz Link Zgłoś
plemnik_bez_duszy Re: panie prezesie - nie wykonałem zadania ! 22.06.07, 23:23 Wysłać fax do watykanu: "wasza świątobliwość zadanie wykonane" "Niech żyje RP wersja 4.02 beta" Odpowiedz Link Zgłoś
fletniapana Re: panie prezesie - nie wykonałem zadania ! 22.06.07, 23:30 No toś czarnym przywalił. Tobie się wszystko z Watykanem kojarzy, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
plemnik_bez_duszy Re: panie prezesie - nie wykonałem zadania ! 22.06.07, 23:38 Właściwie watykan utożsamiam z samym złem dla Polski, otumaniono 40 milionowy naród i dalej jadą na polskim grzbiecie. Cała Europa ich już olała i tylko w Polsce nadzieja i punkt oparcia. Nawet Brazylia i Meksyk pogoniła b16 z konkordatem i aborcją. Tylko Polska stoi murem za tą mafią. "Niech żyje RP wersja 4.02 beta" Odpowiedz Link Zgłoś
fletniapana Re: panie prezesie - nie wykonałem zadania ! 22.06.07, 23:41 A jaki to ma związek z obecnymi negocjacjami? Żaden! Ale dla ciebie to nie ważne. Byle czarnym przyłożyć. Odpowiedz Link Zgłoś
plemnik_bez_duszy Re: panie prezesie - nie wykonałem zadania ! 23.06.07, 00:21 To związek z negocjacjami zasadniczy, a mianowicie taki jaka Polska za np 15 lat będzie, czy zaściankowo-katolicka, czy otwarta na świat. Wejście do EU powoduje laicyzację społeczeństwa, przykład: Hiszpania i Portugalia. Tu toczy się batalia o przyszłą Polskę i jej miejsce w Europie. Fobie kurdupli mają bardzo realne podstawy, boją się, tak jak bała się kiedyś komuna, kontaktów ze światem zewnętrznym i najchętniej też społeczeństwu też by zabronili. A ta wstrętna EU nie pozwala na robienie czego by chcieli, TE wcina się w decyzje jaśniepana, TK zmienimy po raz kolejny, ale z TE to będzie ciężej. Więc wyprowadzamy "dzielny i bochaterski narut polski" z tej egipskiej niewoli. Dosyć tej żydomasońskoliberalnokomunistycznopedalskotelebubbisowstwa. "Niech żyje RP wersja 4.02 beta" Odpowiedz Link Zgłoś
flamengista "Niemcy znalazły się w ogniu krytyki..." 22.06.07, 23:36 na szczycie Unii Europejskiej w piątek, w związku z próbą izolowania Polski na tle sporu o prawa głosu - napisał wieczorem Reuter w korespondencji ze szczytu. Wg światowej agencji opierającej się na informacjach od wyższych rangą dyplomatów, kilka krajów wezwało Berlin do kontynuowania poszukiwań kompromisu z Warszawą. Litwa i Republika Czeska wypowiedziały się otwarcie podczas szczytu przeciwko taktyce niemieckiej, po tym jak Berlin zagroził prowadzeniem bez zgody Polski negocjacji w sprawie reformy traktatu UE - pisze Reuter." za tvn24.pl To ma być kompromitacja? Owszem, ale niemiecka. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 prawdziwych przyjaciół poznaje się teraz !! 23.06.07, 00:14 Czesi są z nami !! Oficjalnie !! Podobnie naciskała Litwa podobno !! Odpowiedz Link Zgłoś
sarmata Zobaczymy kto zwyciezy w starciu z Niemcami 22.06.07, 23:22 Nie sadze, zeby Polska mogla wygrac te batalie obecnie czy w przyszlosci. Jednoczesnie nie dziwi mnie postawa Niemcow. Przerazaja mnie za to Kaczynscy, ktorzy uczynia z Polski pariasa Europy pozbawionego jakiegokolwiek znaczenia. Swoim uporem przeciwko 26 krajom osmieszyli swoj kraj i samych siebie. Okazali szczy nieudolnosci w polityce zagranicznej. Na szczescie ich koniec bedzie bliski. Odpowiedz Link Zgłoś
plemnik_bez_duszy Re: Zobaczymy kto zwyciezy w starciu z Niemcami 22.06.07, 23:25 Postawa Niemców nie ma tu nic do rzeczy, gdyby prezydencję miała np. Grecja sprawa wyglądałaby tak samo. Te kurduple NIE CHCA SIE DOGADAC Z NIKIM. "Niech żyje RP wersja 4.02 beta" Odpowiedz Link Zgłoś
fletniapana Re: Zobaczymy kto zwyciezy w starciu z Niemcami 22.06.07, 23:34 Te (cytuje) "kurduple" dbają o Polskę. Ale ty masz to w d...e. Bo dla ciebie jest ważniejsze to co powie Niemiec lub inny Rosjanin. I nie przyjdzie ci do głowy, że oni dbają o swój (niemiecki, rosyjski) interes . Przykład gazociągu północnego niczego cię nie nauczył. A może widzisz, że coś jest nie tak ale boisz się poprzeć (choćby tylko słowem) "kurdupli" bo to jest nie modne. Odpowiedz Link Zgłoś
erbschen Re: Zobaczymy kto zwyciezy w starciu z Niemcami 22.06.07, 23:36 nie chodzi o to kto co powie... Wystarczy posluchac wlasnego zdrowego rozsadku i obiektywnie spojrzec na poczynania polskich politykow... Fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
fletniapana Re: Zobaczymy kto zwyciezy w starciu z Niemcami 22.06.07, 23:43 Cieszyłbyś się gdyby bez słowa zgodzili się na zmniejszenie znaczenia Polski? I chwaliłbyś ich: jacy zgodni, jacy europejscy ? Odpowiedz Link Zgłoś
plemnik_bez_duszy Re: Zobaczymy kto zwyciezy w starciu z Niemcami 22.06.07, 23:44 A to w czym mam ich popierać? w procesie wyprowadzania Polski z EU?? Kompromis to z definicji jest spotkaniem się gdzieś pośrodku. Te kurduple takiego słowa nie ZNAJA!! I to jest cały problem. A dla Polski to kurduple jeszcze nie zążyli zrobić NIC. Nic dobrego oczywiscie, szkód było już co niemiara, a to dopiero początek. "Niech żyje RP wersja 4.02 beta" Odpowiedz Link Zgłoś
fletniapana Re: Zobaczymy kto zwyciezy w starciu z Niemcami 22.06.07, 23:48 A kto powiedział, że należy iść na każdy kompromis. Jeżeli ci powiem: daj mi wszystko to dasz mi 50% i będziesz się cieszył z kompromisu ? Odpowiedz Link Zgłoś
plemnik_bez_duszy Re: Zobaczymy kto zwyciezy w starciu z Niemcami 23.06.07, 00:35 Pytanie: czy ty wiesz na czym polega zasada podwójnej większości? Z tego co wypisujesz chyba nie wiesz. Dokształć się i podyskutujemy dalej. Zresztą kurduple też chyba tego nie mogą w swoim kaczym mózgu sobie wyobrazić. A raczej mocodawcy dali takie instrukcje jakie dali. I żadnego odstępstwa!!!! "Niech żyje RP wersja 4.02 beta" Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Zobaczymy kto zwyciezy w starciu z Niemcami 22.06.07, 23:26 sarmata napisał: > Nie sadze, zeby Polska mogla wygrac te batalie obecnie czy w przyszlosci. > Jednoczesnie nie dziwi mnie postawa Niemcow. Przerazaja mnie za to Kaczynscy, > ktorzy uczynia z Polski pariasa Europy pozbawionego jakiegokolwiek znaczenia. > Swoim uporem przeciwko 26 krajom osmieszyli swoj kraj i samych siebie. Okazali > szczy nieudolnosci w polityce zagranicznej. Na szczescie ich koniec bedzie > bliski. Przyjdzie LiD,PO i wszystko podpiszą :)))) Dla dobra POlski :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Zobaczymy kto zwyciezy w starciu z Niemcami 22.06.07, 23:32 Ciesze sie, ze ty tez na to liczysz. Wreszcie wydarzy sie cos dla dobra Polski, a nie dla dobrego samopoczucia PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
sarmata Re: Zobaczymy kto zwyciezy w starciu z Niemcami 22.06.07, 23:33 Nie koniecznie LiD ale kazdy choc troche madrzejszy podpisze, gdy nie ma innego wyjscia. Nie podpisujac niczego nie zyska, a wiele zaprzepasci. Na szczescie Europa nie bedzie chciala miec z Kaczorami nic wspolnego wiec beda musieli odejsc, chyba ze polacy beda chetnie z ich powodu zaciskac pasa. Odpowiedz Link Zgłoś
1milosierny kaczor sie zgodzil na wszystko..wiedzialem 22.06.07, 23:37 DOSTANIEMY TYLKO DLA OSLODY STARY DODATEK Z 1994 O MOZLIWOSCI ODROCZENIA W CZASIE NIEKORZYSTNYCH DECYZJI...BUAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
jqu Re: Zobaczymy kto zwyciezy w starciu z Niemcami 22.06.07, 23:39 przeciez nie ma najmnejszego znaczenia, czy bedzie Nicea, pierwiastek, czy logarytm. SAMO DOBRO akceptuje wylacznie wlasne warunki. Z kim zawarlo jakis kompromis, no zkim? (nie licze Lepperow i Giertychow, bo to nie sa kompromisy, tylko ordynarna zaplata) Odpowiedz Link Zgłoś
sandowal I tak trzynać Panowie !!! 22.06.07, 23:36 Nie chcę w Polsce kupować każdego towaru "made in france und made in deutsch". Kiedyś były tramwaje pod odwrotnym tytułem - DOŚĆ powiedziała Polska - i dobrze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
grooveman1 [...] 22.06.07, 23:36 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ktotojestipisze [...] 23.06.07, 00:20 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ktotojestipisze Do moderatora !!!! 23.06.07, 00:27 stwierdzam że post o zmazaniu Polski spełnia znamiona przestępstwa zatem wzywam do usunięcia komentowanego posta Odpowiedz Link Zgłoś
ordynator_psychiatrii Popieram! Admin toleruje znieważanie Polski! 23.06.07, 00:29 Odpowiedz Link Zgłoś
ktotojestipisze Re: Do moderatora !!!! 23.06.07, 00:34 to jest żałosne, że takich postów się nie usuwa naprawde zresztą szkoda gadać Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 UE w wizji Niemiec, i reszty twardego jadra 22.06.07, 23:37 ktora nam sie chce narzucic(mam nadzieje, ze bez efektu) nie ma: wspolnej politygi energetycznej wspolnych sil zbrojnych skoro tego nie ma to ja sie pytam po cholere jej minister spraw zagranicznych?? na poczatku, byla wspolnota wegla i stali, konkret! i na tym konkrecie budowano wspolnote, tymczasem dzis... no dzis brak konkretow, tylko hegemoniczne zapedy "oswieconych" nie chce takiej Unii Europejskiej jaka lansuja socjalisci, Niemcy, i inni "medrcy" do momenty gdy nie powstanie wspolna polityka energetyczna, wspolne sily zbrojne, konkrety! to to bedzie utopia i iluzja za przeproszeniem, to oni sie do budowania UE zabieraja od doopy strony, i pewnie dlatego jest to tak trudne i bolesne Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 UE w wizji Niemiec, i reszty twardego jadra 22.06.07, 23:37 ktora nam sie chce narzucic(mam nadzieje, ze bez efektu) nie ma: wspolnej politygi energetycznej wspolnych sil zbrojnych skoro tego nie ma to ja sie pytam po cholere jej minister spraw zagranicznych?? na poczatku, byla wspolnota wegla i stali, konkret! i na tym konkrecie budowano wspolnote, tymczasem dzis... no dzis brak konkretow, tylko hegemoniczne zapedy "oswieconych" nie chce takiej Unii Europejskiej jaka lansuja socjalisci, Niemcy, i inni "medrcy" do momenty gdy nie powstanie wspolna polityka energetyczna, wspolne sily zbrojne, konkrety! to to bedzie utopia i iluzja za przeproszeniem, to oni sie do budowania UE zabieraja od doopy strony, i pewnie dlatego jest to tak trudne i bolesne Odpowiedz Link Zgłoś
19alien63 Re: UE w wizji Niemiec, i reszty twardego jadra 23.06.07, 00:31 gekon1979 napisał: > za przeproszeniem, to oni sie do budowania UE zabieraja od doopy strony, i pewnie dlatego jest to tak trudne i bolesne Wiesz gekon, wpisuje sie na koniec na ten twoj post bo troche mi ciebie zal. Ty faktycznie myslisz, ze EU dopiero powstaje i sie buduje, bo niedawno o EU uslyszales. Ale to nie tak... Poczytaj na ten temat w internecie i zobacz, kiedy Unia powstala i jak dobrze jej do pewnego momentu gospodarczo szlo. No i zrozum, ze jak do ciebie towarzycho na impreze wlezie to tez najpierw nie ma nic do meldowania, dopoki gospodarz nie zezwoli. Comprende? Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: A Ruskie się cieszą. Waleczny Kaczor daje pow 22.06.07, 23:42 wolodia juz dawno sie tak nie cieszyl... Odpowiedz Link Zgłoś
qc Jest rok 2027 22.06.07, 23:40 najmlodsze samochody na ulicach sa z rocznika 2007. Warszawa przypomina Havane przy wladzy ciagle sa dwaj bracia: Fidel pardon Lech i ten drugi podobny parobek. Polska utrzymuje sie z exportu cygar, pardon skretow bez filtra marki "Sporty". Odpowiedz Link Zgłoś
babette666 Re: Jest rok 2027::))))))))))))))))))))))))))) )))) 22.06.07, 23:47 qc napisał: > najmlodsze samochody na ulicach sa z rocznika 2007. > Warszawa przypomina Havane przy wladzy ciagle sa dwaj bracia: Fidel pardon Lech > > i ten drugi podobny parobek. > Polska utrzymuje sie z exportu cygar, pardon skretow bez filtra marki "Sporty". -------------------------- :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Jest rok 2027::))))))))))))))))))))))))))) )) 22.06.07, 23:54 o unii z lukaszenka zapomniales... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Jest rok 2027 23.06.07, 00:03 qc napisał: > najmlodsze samochody na ulicach sa z rocznika 2007. > Warszawa przypomina Havane przy wladzy ciagle sa dwaj bracia: Fidel pardon Lech > > i ten drugi podobny parobek. > Polska utrzymuje sie z exportu cygar, pardon skretow bez filtra marki "Sporty". W języku polskim stolica Kuby pisana jest Hawana.A może być i tak.... Na obrzeżach Warszawy aborygeni-autochtoni mieszkaja w swoich skleconych z puszek domkach. Na ulicach słychac tylko język niemiecki,dozwolony jest jeszcze francuski i angielski. Koscioły katolickie są zamienione w Świątynie Tolerancji.Jedynymi pomnikami autochtonów to :Pomnik Lecha Wałęsy i Monument Okragłego Stołu. Literatura polska ,jako ksenofobiczna,jest zakazana..... Odpowiedz Link Zgłoś
qc Re: Jest rok 2027 23.06.07, 00:24 i kazdy w tych slumsach marzy aby dostac wize do Polski C (co sie byla odlaczyla droga referendum od Polski Liberalnej 18 lat wczesniej) do robot i na zbior Kartofli. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Jest rok 2027 23.06.07, 00:31 qc napisał: > i kazdy w tych slumsach marzy aby dostac wize do Polski C (co sie byla > odlaczyla droga referendum od Polski Liberalnej 18 lat wczesniej) do robot i na > > zbior Kartofli. Ta odłączona nie przyjmuje ,,polactwa''.Oni ,byli zwolennicy PO i LiD w tych slamsach.Wzrost gospodarczy w 2027 : UE -10%,NAFTA( tym ta ,,odłączona'')+15%:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
qc Re: Jest rok 2027 23.06.07, 00:44 Radio MaRyja odciete od macierzy Polski C, zada drogi, eksterytorialnego korytarza z wolnego miasta Torun do Stalowej Woli. Masoni w Warszawie odmawiaja, ojciec dyrektor dzwoni do swego sojusznika Ivana Molotofa... Radiostacja Agora bije na alarm ale bedzie za pozno. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Jest rok 2027 23.06.07, 00:44 amanasunta napisała: > qc napisał: > > > i kazdy w tych slumsach marzy aby dostac wize do Polski C (co sie byla > > odlaczyla droga referendum od Polski Liberalnej 18 lat wczesniej) do robo > t i na > > > > zbior Kartofli. > Ta odłączona nie przyjmuje ,,polactwa''.Oni ,byli zwolennicy PO i LiD w tych > slamsach.Wzrost gospodarczy w 2027 : UE -10%,NAFTA( tym ta ,,odłączona'') +15%:) > ))) >-------------------------- nieraz takie h..ki-mujki wypisujesz ze nie chce sie nawet rozumiec o co ci chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Jest rok 2027 23.06.07, 00:47 pies_na_prawizne napisał: > nieraz takie h..ki-mujki wypisujesz ze nie chce sie nawet rozumiec o co ci > chodzi Następny mistrz ortografii.Wulgarną nazwę męskiego organu płciowego piszemy w jezyku polskim przez ,,ch'':)))) Odpowiedz Link Zgłoś
plemnik_bez_duszy Re: Jest rok 2027 23.06.07, 03:36 amanasunta, choć babą jesteś idziesz ostro na Nobla z tą nAFTą. Ja nawet myślę że masz go już w kieszeni/tego Nobla. polactwo precz z EU. MOdlić się i czekać na nagrodę w niebie=daj się wyru.. tu, a tam będzie ci dane?:( "Niech żyje RP wersja 4.02 beta@ Odpowiedz Link Zgłoś
plemnik_bez_duszy Re: Jest rok 2027 23.06.07, 03:28 Jedna "świontnia" będzie zamieniona na stadion("świontnia" opatrzności bezsilnej), a to z konieczności wyższej, bo nie można było rozegrać 3 meczów wstępnych. Całą resztę wzieła Ukraina, ale nie chciała nam robić przykrości. Jak nie życzyć kurduplom powodzenia;( "Niech żyje RP wersja 4.02 beta" Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Niemcy: Jest wstępny kompromis z Polską 22.06.07, 23:43 szach i mat? Odpowiedz Link Zgłoś
stalingrad1 Brawo Kaczory. nie dajcie sie tym napuszonym 22.06.07, 23:44 europajacom,. Czasy Generalnej Guberni juz sie skończyły. Odpowiedz Link Zgłoś
gandalf70 Wyborcza się zapłacze, że nie dajemy ciała... 22.06.07, 23:47 Normalnie tragedia dla wyborczej bandy. Tak trzymac i nie popuszczać szwabom. Odpowiedz Link Zgłoś
gandalf70 A tak w ogóle... 22.06.07, 23:49 to może Geremek wytłumaczyłby sie z wywiadu z Krall, w którym podobno opluwa Polskę i Polaków. Mam to ściągnięte z netu. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: A tak w ogóle... 23.06.07, 00:22 > to może Geremek wytłumaczyłby sie z wywiadu z Krall, w którym podobno opluwa > Polskę i Polaków. Mam to ściągnięte z netu. Jak masz sciagniete, to czemy piszesz "podobno"? Czytac sie nie chcialo? To pewnie i myslec sie nie chce... A wywiad z Krall to znana i wielokrotnie walkowana falszywka. A profesor Geremek nie tylko z tego powodu nie musi sie przed toba tlumaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re:Pod warunkiem ze w 2014 wszytko renegocjujemy! 22.06.07, 23:51 Przyjdzie byc moze Turcja i Ukraina i nie wiadomo jakie jeszcze nowe uwarunkowania ? Wszystko podlega odswiezeniu natomiast zastyglo tylko w komunizmie ,a wiadomo czym to sie zakonczylo. Odpowiedz Link Zgłoś
gandalf70 Sarkoży okazał sie kryptolewakiem pod płaszczykiem 22.06.07, 23:52 ale palant - jak to Francuz. Cesarz Napoleon by takich rozwalił z pewnością. Sarkozy: zniesienie wolnego handlu, hehehe i to ma byc prawica. Lewicowa ciota. Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra A kim jest ta przerazona kobita w srodku? 22.06.07, 23:54 Co ona tam robi, jak tak tegie glowy rozmawiaja na tak wazne tematy? Odpowiedz Link Zgłoś
lech_kartofel_kaczynski Re: 26:1 23.06.07, 00:00 my i tylko my wygramy, Bóg, honor, ojczyzna!!! nie rzucim ziemi skąd nasz ród, kto nie z nami ten przeciw nam!!! Polska Chrystusem narodów, ostoją wszechświata, jutrzenką drogi mlecznej, osłem trojańskim USA w Europie. kwAmen Odpowiedz Link Zgłoś
flamengista Nie, na razie 25-2 23.06.07, 00:00 I wcale nei jest powiedziane, że nie będzie więcej sojuszników: www.tvn24.pl/-1,1511435,wiadomosc.html - możemy liczyć na Czechów www.tvn24.pl/-1,1511423,wiadomosc.html - w szczególności Litwa, może też WB. Odpowiedz Link Zgłoś
szczurek.polny Re: 26:1 23.06.07, 00:11 The BBC's Johnny Dymond in Brussels says the move by the German government is a sign of their frustration. [...] To do so without Poland's agreement is almost inconceivable, our correspondent says. Diplomats are being very cautious about the German proposal, described as quite premature by one, while others say the suggestion is designed simply to put pressure on Poland. Korespondent BBC w Brukseli, Johnny Dymond, mowi, że ruch niemieckiego rządu jest oznaką ich frustracji. [...] Nasz korespondent twierdzi, że zrobienie czegoś takiego bez zgody Polski jest prawie niewyobrażalne. Dyplomaci są bardzo ostrożni jeśli chodzi o ocenę niemieckiej propozycji, ocenianej przez niektórych jako przedwczesna, podczas gdy inni mówią, iż ma ona jedynie wywrzeć nacisk na Polskę. news.bbc.co.uk/2/hi/europe/6229028.stm Niemcy odpalili ostatni argument? Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 jestem za !! negocjowali to co się nam należało ! 23.06.07, 00:02 POLSKA MA PRAWO AKTYWNIE I Z ODPOWIEDNIĄ DO SWEGO POTENCJAŁU SIŁĄ UCZESTNICZYĆ W PROCESIE DECYZYJNYM UE, TYMCZASEM PROPONOWANO JEJ ROZWIĄZANIE SKRAJNE W POSTACI MNIEJSZEGO WPŁYWU (siła głosu) BĄDŹ DEGRADUJĄCE JĄ ROLI ZACOFANEGO OPORTUNISTY (kompromis z Janiny) kompromis proponowany przez RP wyliczono na podstawie matematycznej teorii: w Nicei zagwarantowano nam głosy o sile (parametr matematyczny) wynoszącej 7,42 a teraz w traktacie proponowano 5,71 oczekiwaliśmy kompromisu czyli średniej tych dwóch liczb, tak zrodziła się idea systemu pierwiastkowego właśnie, poprzez przyjęcie średniej i dobranie odpowiednich parametrów, siła głosu w tym kompromisowym rozwiązaniu wynosiła 6,45 Niemcy proponowali nam jedynie jakieś kruczki dzięki którym nie moglibyśmy mieć większej inicjatywy w tworzeniu czegokolwiek za to moglibyśmy sobie blokować to i owo aż nam się znudzi nie wykonując tego i nic ponad to !! Odpowiedz Link Zgłoś
altspringe Wyszło szydło z worka. Szwab ci wbije nóż w plecy 23.06.07, 00:04 bez zmrużenia oka. To taka druga bałtycka rura. A będzie jeszcze gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Dlatego chamstwu nalezy sie przeciwstawiac 23.06.07, 00:14 silom i godnosciom osobistom, Jasiu. Odpowiedz Link Zgłoś
babette666 Re: c z y n n i k K" 23.06.07, 00:19 Motto przewodnie Kaczynszczyzny: "przeszłość należy przeczytać jeszcze raz, a dawna nienawiść pomaga ukształtować przyszłość" "**************************** "Warszawa zaciagnela Hitlera do Brukseli"- dziennik czeski Unia Europejska "narodziła się, by przezwyciężyć wojny, a nie wywoływać je na nowo" - "Le Soir" "La Repubblica" nazywa wypowiedź premiera Kaczyńskiego o stratach wojennych "najnowszą prowokacją". Postawę polskich władz autor niezwykle ostrego artykułu Andrea Tarquini określa mianem "czynnika K" od nazwiska braci Kaczyńskich. "Nigdy wcześniej od 1945 roku w Europie, w której Adenauer, De Gasperi, Schuman, de Gaulle podyktowali konstytutywne wartości, rząd wybrany w wolnych wyborach nie używał tak agresywnego języka, pełnego bestialskiej nienawiści do Niemiec, państwa, które było zawsze lokomotywą europejskiej integracji" - stwierdza włoski dziennik. "Niech żyje niechęć między narodami, jeśli służy temu, by liczyć się więcej w Unii" - konstatuje sarkastycznie włoski publicysta. Stwierdza: "Czynnik K atakuje już teraz prawie jak rakieta wyrwana spod kontroli. Cel jest podwójny: stać się jednym z Wielkich UE. I zmniejszyć rolę Berlina. Cel uświęca środki Odpowiedz Link Zgłoś
olias Niemcy: Jest wstępny kompromis z Polską 23.06.07, 00:11 wyjątkowa bezczelność zdrajców Uni, którzy niedawno podpisali z Putinem II pakt. dlaczego niemcy zdradzili UE? Bo wbili nóż w plecy środkowo-wschodniej Europy. Dziś energetyka Węgier należy do Rosji (wina Węgrów, nie merkel), Rumuni i Bułgarzy nie miałkną, Czesi i Słowacy zadowola się byle czym. Energetyczna niezależnosc Polski, Litwy, Estoni i Łotwy odejdzie właśnir dzięki Niemcom. Teraz nawet nie ukrywają że dążą do hegemonii. Odpowiedz Link Zgłoś
ktotojestipisze Sukces!!!!!!!!!! 23.06.07, 00:17 Udało się mamy popracie Portugalii, Litwy i Czech !!!!!!!! Jest solidarna Europa !!!!!!! Nicea do 2017 !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Merkel proponuje zwolac konferencje bez Polski!!! 23.06.07, 00:23 Iscie szwabskie podejscie do sprawy! Deutschland ueber alles!!! Szwaby chca rzadzic UE po trupach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ktotojestipisze Sukces !!!!! 23.06.07, 00:24 a jednak są wartości wspołnotowe a nie władza merkel !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: wet3 jedz na wakacje, jestes juz b.zmeczony 23.06.07, 00:28 wet3 napisał: > Iscie szwabskie podejscie do sprawy! Deutschland ueber alles!!! Szwaby chca > rzadzic UE po trupach!!! --------------------------------- nawet na nocna zmiane biedaczysku kaza propagande siac, powiedz no za +-20 godzin na dobe przy kompie, opowiadajac chu..jki mujki, dobrze placa????moze znajdziesz miejsce dla mnie????? Odpowiedz Link Zgłoś
ktotojestipisze coś radości nie widzę ? 23.06.07, 00:32 jest kompromis poparcie innych państw i co ?????? cisza na pokładzie ? taki to obiektywizm ? ja tej władzy nie kocham ale swój kraj tak ! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: radosc bedzie jutro jak poznamy szczegoly 23.06.07, 00:39 ktotojestipisze napisał: > jest kompromis poparcie innych państw i co ?????? cisza na pokładzie ? taki to > obiektywizm ? ja tej władzy nie kocham ale swój kraj tak ! ------------------------------------- dobrze chociaz, ze Fotyga nie decydowala, bo jakby pojechala z Jarusiem to konferencja skonczylaby sie juz wczoraj, ale Lech bardziej realista. Odpowiedz Link Zgłoś
plemnik_bez_duszy Re: radosc bedzie jutro jak poznamy szczegoly 23.06.07, 00:48 Witam:) kierowniczka magla została zwolniona z odpowiedzialności za tz. kasę i może robić co chce. Preziopremieroprezydent ma na łbie pielęgniarki, i coś z tej EU-kasy trzeba uratować. Przynajmniej na razie. Pozdrawiam:) "Niech żyje RP wersja 4.02 beta" Odpowiedz Link Zgłoś
plemnik_bez_duszy Re: Merkel proponuje zwolac konferencje bez Polsk 23.06.07, 02:54 Łosiu niemyty i śmierdzący na całe forum, spadaj na nieistniejące fora radia bez ryja i tv wypierd!!! Smrodzisz zlaksowanymi gaciami na całą Polskę. Czas już konika walnąć i spać, no może jakiegoś zapóźniony ministrant ci się trafi:((( Do smrodu można się przyzwyczaić, do wet3 nigdy "Niech żyje RP wersja 4.02 beta" Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Brawo negocjatorzy !! 23.06.07, 00:32 Dziękujemy PiSowi jak i PO oraz innym partiom obecnego Sejmu za sformułowane stanowisko. Jednakże SLD i LiDowi NIE DZIĘKUJEMY gdyż przez nich znaleźliśmy się w takim politycznym impasie !! Odpowiedz Link Zgłoś