krasnoludek1 23.11.02, 14:59 Witajcie! Czy możecie polecić jakąś książkę rzeczonego? Jaki to typ horroru - inny od Kinga, czy mimo wszystko podobny? Czekam na wasze opinie... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kashka1@o2.pl Re: DEAN KOONTZ IP: *.dedicate.pl 23.11.02, 16:36 jaką mogę polecić? każdą :) czytałam na razie kilka, Grom, Opiekunowie, Nieśmiertelny, Odwieczny Wróg i z całą pewnością mogę polecić każdą. pisze na pewno inaczej od Kinga, ale oczywiście równie świetnie. największą zaletą jest akcja, która od pierwszej strony dosłownie pędzi :) by zakończyć się w raczej nieoczekiwany sposób :) pozdraiam Odpowiedz Link Zgłoś
krasnoludek1 Re: DEAN KOONTZ 23.11.02, 18:34 A którą lubisz tak najbardziej, naj, naj, naj ;-))))? I którą poleciłabyś do przeczytania osobie, która ma się z nim dopiero zapoznać? pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kawka Re: DEAN KOONTZ IP: *.avamex.krakow.pl 23.11.02, 19:10 Witam.Czytałam sporo książek Koontza .Myślę,że podobnie jak Stephen King ma on w swoim dorobku pozycje lepsze i gorsze . Mnie najbardziej trzymały w napięciu dwie:"Grom" i "Pieczara Gromów".Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ismena Re: DEAN KOONTZ IP: *.waw.cdp.pl / *.crowley.pl 02.01.03, 17:53 Na poczatek zdecydowanie Grom, potem wszsytko po kolei, co kupisz pierwsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszka Re: DEAN KOONTZ IP: *.necik.pl 02.01.03, 18:37 Może byc na początek "Grom", ja także od niego zaczęłam. Ale z dotychczas przeczytanych /a właśnie koncze 14/ najlepsi są "Opiekunowie", "Szepty", "Kątem oka" i "Fałszywa pamięć". Miłej lektury! Odpowiedz Link Zgłoś