Dodaj do ulubionych

Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł

• douglasmclloyd Komunikat min. Ziorro z ostaniej chwili 05.07.07, 20:29
      "Niniejszym informuję, iż z przyczyn ode mnie niezależnych jutrzejsza
      konferencja prasowa nie odbędzie się."
    • genekgenek Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł 05.07.07, 20:30
      ziobro jest żałosny. Szkoda tylko, że jak każdy frustrat, któremu dac władzę
      może być niebezpieczny.
      • joo5514 Re: Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł 05.07.07, 20:37
        guzik prawda,jesteś chory na polską zawiść jeden ze skromniejszych ministrów
        jakich zna polska rzeczywistość
        • tanhauser Re: Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł 06.07.07, 00:27
          Lecz się na głowę sługusie pisiorów. Ten śmieć moralny i jego koledzy, to
          najgorsze co spotkało polską demokrację. Najbliżej im do NSDAP i kolesi
          Hitlera, a nie prawdziwej prawicy. Kumają się z totalnym gnojem politycznym,
          byle tylko utrzymać się przy korycie. A Ziobro, to już debil czystej wody.
          Wszystkie te mentne indywidułajności wypłynęły (o ironio) dzięki SLD i ich
          zgodzie na komisje sejmowej.
          Historia zamiecie ich pod dywan, tak jak zamiotła Maniusia Karzaka i jego
          przydupasów.
        • pos3gacz Re: Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł 06.07.07, 02:56
          joo5514 napisał:

> guzik prawda,jesteś chory na polską zawiść jeden ze skromniejszych ministrów
          > jakich zna polska rzeczywistość
          xxxxxxxxxxxx
          Synu Tobie to już nawet psychiatra nie zdoła pomóć.
    • takajednaania Nie wierzę w wiadomości nie zdementowane. 05.07.07, 20:35
    • demokratus Masz pan krew tej Pani na rękach!! 05.07.07, 20:36
      • ctz1 Re: Masz pan krew tej Pani na rękach!! 05.07.07, 21:57
        ziobro .... MATACZY i szlus

www.swiatowid.fora.pl/aktualnosci-polityczne-co-mnie-cieszy-wkurza-martwi-bulwersuje-f2.html

P_ozdrawiam i zapraszam
    • yvesl Wyborcza to jednak szmatławiec ... 05.07.07, 20:38
      Wyborcza to jednak szmatławiec, nie na darmo nazywaja GW "goowno"
      • ctz1 Re: Wyborcza to jednak szmatławiec ... 05.07.07, 21:55

www.swiatowid.fora.pl/aktualnosci-polityczne-co-mnie-cieszy-wkurza-martwi-bulwersuje-f2.html

P_ozdrawiam i zapraszam
      • pos3gacz Re: Wyborcza to jednak szmatławiec ... 06.07.07, 03:00
        yvesl napisał:

> Wyborcza to jednak szmatławiec, nie na darmo nazywaja GW "goowno"
        xxxxxxxxx
        To po jaką cholerę pętasz się tutaj.Powtórzę za 1/2 kaczorka-=-spieprzaj dziadu
    • lwowiak5 Re: Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł 05.07.07, 20:44
      Facetowi lasuje się białko.
    • wreg Re: Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł 05.07.07, 20:48
      Ale Gazeta ma marketing!!! Zlecić ministrowi taką reklamę!!! To wejdzie na łamy
      podręczników. Zachodzie ucz się od naszych specjalistów!!!
    • pukury Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł 05.07.07, 20:53
      To prowokacja !! To policzek dla całej ekipy !! a może p. minister przepasze
      się szarfą ? - zawsze to jakoś tak godniej i dostojniej ! w końcu dar
      prekognicji nie jest aż tak bardzo rozpowszechniony .
    • krakus24a Głosowałem za Ziobro bo był z mojego okręgu 05.07.07, 20:55
      i podoba mi się że zamyka w więzieniach sldowców, bo jak widzę ich w telewizji
      codziennie to jakbym słyszał zdrajców Polski.
      • info0 Re: Głosowałem za Ziobro bo był z mojego okręgu 05.07.07, 21:02
        Sorki ale kłamania ludzi z PiS nie nazwę sukcesem choćby kłamstwa powtarzali
        milion razy. Kogo zamknął PiS z SLD? Komu postawili zarzuty? Ile ludzi zostało
        potem wypuszczonych bo zarzuty były bezpodstawne? Propaganda PiS przypomina tą z
        książek Orwella. Ja wiem dla PiSdoopków to za ciężkie książki bo trzeba przy
        czytaniu myśleć :)
      • eti.gda Re: Głosowałem za Ziobro bo był z mojego okręgu 06.07.07, 10:46
        krakus24a napisał:

> i podoba mi się że zamyka w więzieniach sldowców, bo jak widzę ich w
        telewizji
        > codziennie to jakbym słyszał zdrajców Polski.

A pokaż chociaż jedną sprawę, którą doprowadził do końca, chociaż
        dysponował "twardymi" i "porażającymi" dowodami. Jak na razie, to oprócz
        organizowania niezliczonych konferencji prasowych niczym szczególnym się nie
        wykazał.
    • zbyszek484 Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł 05.07.07, 21:00
      Jasnowidz Ziobro, przewidział co redaktorzy zgromadzili na temat zdarzeń i
      krentactw w sprawie śmierci minister Blidy, chociaż artykułu nie czytał. Na
      podstawie pytań redaktorów do niego , uzasadniał i bronił nieprawidłowości
      podczas działań "SB" i prokuratury w domu i śledztwie w sprawie tragedii w dumu
      pp.Blidów. Mtślę, że za 2 lata nowa ekipa zdemaskuje przekręty i zaniedbania
      tak prokuratury jak i służb specjalnych, które naszły posesję prywatną
      Minister.
    • herr_borys Re: Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł 05.07.07, 21:05
      Pan Ziobro jest zerem i uporczywie stara się to cały czas udowadniać.
    • gburiaifuria Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł 05.07.07, 21:16
      no tak, typowe pisie podejscie- jeszcze nie wie co, ale wie, ze nie "po linii"
      wiec juz wie, ze zle. Z bezstronnoscia jaka powinien wykazywac sie prokurator
      nie ma to nic wspolnego. I on ma nadzieje na tyyle sie zasluzyc, zeby byc kiedys
      prezydentem, oczywiscie prezydentem moherow, bo przeciez nie Polakow.
    • baca07 Re: Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł 05.07.07, 21:23
      evident napisał:

> Ziobro kim Pan jest ?
      >
      > Ministrem sprawiedliwości czy aparatczykiem ?
      Mniej niż zerrrro.
    • zora8 Re: Ubecja z GW manipuluja czyli kiszczak i micho 05.07.07, 21:33
      • lechsz Re: Ubecja z GW manipuluja czyli kiszczak i micho 05.07.07, 21:46
        A gdzie nie ma ubecji
        • presentation1 ...Jak niechciana ciaza................... 05.07.07, 21:51
          Czasy PRLu wzarly sie wszedzie.I opozycja PRLowska w wiekszosci stanowila czesc PZPR nie zgadzajacych sie z pewnymi programami partii,zgadzala sie natomiast z socjalizmem.Chcieli naprawic socjalizm.I to im pozostalo do dzisiaj.
          www.bloguez.com/POLSKA/
          • zora8 Re: ...Jak niechciana ciaza................... 05.07.07, 22:09
            cos co nie mialo zarodka,nie istnialo, nie mozna hodowac , a im nic nie
            pozostalo bo niby z czego? pustoslowie to jeszcze nie genialnosc, najwyzej
            robienie show jak rosyjskie babuszki
        • ctz1 Re: Ubecja z GW manipuluja czyli kiszczak i micho 05.07.07, 21:54

P_ozdrawiam i zapraszam
        • eti.gda Re: Ubecja z GW manipuluja czyli kiszczak i micho 06.07.07, 10:50
          lechsz napisał:

> A gdzie nie ma ubecji

Wszędzie jest. Zachowujcie rewolucyjną czujność, towarzysze.
    • tetsujin Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł 05.07.07, 21:37
      A to świnia!Oj, Ziobro, Ziobro! No popłakałem się ze śmiechu! Jak mogłeś?!

Ani chybi to prowokacja i dlatego krzywisz pysk przed kamerami. Coś jak pewien
      malarz oskarżający Polskę o napaść na jego "pokojowe" państwo :).
    • mach39 Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł 05.07.07, 21:40
      Jarosław Kaczyński wie WSZYSTKO jako przeciwieństwo szatanów - kim On jest,no,
      no....tak, tak, już wiecie....
      A ja ON wie to Ziobro też.Amen.
      • ctz1 ziobro mataczy 05.07.07, 21:59

Pozdrawiam i zapraszam
    • haniluk Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł 05.07.07, 21:47
      zacytuję biskupa Pieronka "na złodzieju czapka gore"
      • ctz1 Re: Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł 05.07.07, 21:53

P_ozdrawiam i zapraszam
    • centaur1 Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł 05.07.07, 21:58
      przeciez każde dziecko wie, że GW manipuluje, oszukuje i dezinformuje na każdym
      kroku, z jawiększą radiościa opluwając Polske w prasie zagranicznej.
      • ctz1 Re: Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł 05.07.07, 22:00

Pozdrawiam i zapraszam
      • tomek85211 Re: Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł 05.07.07, 22:12
        przeciez każde dziecko wie, że nasz dziennik radyjo ma ryja tv trfam , oszukuje
        i dezinformuje na każdym kroku .
    • watpo Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł 05.07.07, 22:00
      W tej sprawie to jak uważam tak;
      wlałem sobie whisky i pepsi, popijam i olewam te tematy zioba, kaczyński, PIS
      itd. Te tematy są poza mną. Jest tyle innych spraw miłych, a polityka a
      szczególnie jej komoentowanie jest bez sensu. Mam kumpli, wyjeżdżam za miasti,
      olewam politykę, nie oglądam TV wiadomości, mam w nosie co robią rżądzzący - to
      ich sprwa. Ja mam swoje sprawy i one są dla mnie ważne. Kibicowanie pierdołom
      ludzi u władzy byłoby ujmą dal mojego mózgu, który wolę wypełnić czymś
      ciekawszym i miłym. Politykierstwo degraduje i spłaszcza mózg. Lepiej to olać.
      Czy to jakiś ziobro, czy ten z Samoobrony co niby gwałcił, czy leper- to sa
      tematy ktre trzeba olewać. Olać to wsystko, olać, nie dać sę wciągnąć w te
      durne płaskie tematy, które wcale mnie nie dotyczą. Kabaret był jest i będzie w
      rządzie, polityce. Ja wolę dzialkę, imprezki, olewanie informacji o moim kraju
      bo szkoda na o czasu. Szkoda czasu. Life is very short,
      • lwowiak5 Re: Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł 06.07.07, 00:17
        Wszystko dobrze robisz,tylko wkurza mnie jak do whisky dolewasz pepsi odrazu
        dostaje slinotok.Wrzuć bracie kilka kostek lodu i na zdrowie.
      • eti.gda Re: Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł 06.07.07, 10:53
        watpo napisał:

> W tej sprawie to jak uważam tak;
        > wlałem sobie whisky i pepsi, popijam i olewam te tematy zioba, kaczyński, PIS
        > itd. Te tematy są poza mną. Jest tyle innych spraw miłych, a polityka a
        > szczególnie jej komoentowanie jest bez sensu. Mam kumpli, wyjeżdżam za
        miasti,
        > olewam politykę, nie oglądam TV wiadomości, mam w nosie co robią rżądzzący -
        to
        >
        > ich sprwa. Ja mam swoje sprawy i one są dla mnie ważne. Kibicowanie pierdołom
        > ludzi u władzy byłoby ujmą dal mojego mózgu, który wolę wypełnić czymś
        > ciekawszym i miłym. Politykierstwo degraduje i spłaszcza mózg. Lepiej to
        olać.
        > Czy to jakiś ziobro, czy ten z Samoobrony co niby gwałcił, czy leper- to sa
        > tematy ktre trzeba olewać. Olać to wsystko, olać, nie dać sę wciągnąć w te
        > durne płaskie tematy, które wcale mnie nie dotyczą. Kabaret był jest i będzie
        w
        >
        > rządzie, polityce. Ja wolę dzialkę, imprezki, olewanie informacji o moim
        kraju
        > bo szkoda na o czasu. Szkoda czasu. Life is very short,

"Podczas, kiedy Oni zajmują się swoimi sprawami, my zajmijmy się naszymi"
        (Talmud, Chagiga 2)
    • krawat23 Re: Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł 05.07.07, 22:11
      Wiadomo kim jest Ziobro - ZEREM!
      • homar10 Re: Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł 05.07.07, 22:17
        Jest małym manipulantem na dużym stanowisku!!!! Ustawia opinię publiczną przed
        wydrukowaniem artykułu. A jeśli Gazeta go nie wydrukuje? Będzie śmiechu, co nie
        miara...:)))
        • tw_wielgus Coś Pisowskie komuszki nerwowi dzis jesteście 05.07.07, 22:21
        • altarius homar przecież ty się nawet nie nadajesz do jedzen 05.07.07, 22:21
          ia
          homar10 napisał:

> Jest małym manipulantem na dużym stanowisku!!!! Ustawia opinię publiczną
          przed
          > wydrukowaniem artykułu. A jeśli Gazeta go nie wydrukuje? Będzie śmiechu, co
          nie
          > miara...:)))
          Wodorostami jedziesz.
        • presentation1 Re: Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł 05.07.07, 22:26
          Mysle o tym samym.Juz w Wyborczej goraczkowe narady....Tyle sie namanipulowali i odkryto zanim zdazyli zaskoczyc..
          www.bloguez.com/POLSKA/
    • johny.wanker Re: Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł 05.07.07, 22:23
      jak to kim Premier Miller juz to pieknie okreslił. PANIE ZIOBRO JEST PAN ZEREM!!!
      • dzidka17 Re: Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł 05.07.07, 22:41
        nie ogladalam konferencji tego pana Żebro(po polsku),ale ciekawa jestem czy
        wyjaśnił dlaczego śledztwo w spr.p.Blidy tak długo trwa? Chyba,że nie sama się
        zastrzeliła,tylko ktoś Jej pomógł? pozdrawiam
    • dibadzio W GW jest wtyka? 05.07.07, 22:58
      Jak wytłumaczyć to,że Ziobro wie co będzie w jutrzejszej GW.Tylko wtyka to
      mogła przekazać>A zatem uważaj Gazeto na siebie.
    • panzwarszawy Prowokacja GW? 05.07.07, 22:58
      Ciekawe jakie siły stoją za władzami GW?
      Żydostwo - wiem. Ubecja - wiem. " Wykształciuchy " z PO - wiem.
      Ale ta gazeta osiągnęła już takie dno, że boję się powiedzieć... kto jeszcze.
      • pos3gacz Re: Prowokacja GW? 06.07.07, 03:09
        panzwarszawy napisał:

> Ciekawe jakie siły stoją za władzami GW?
        > Żydostwo - wiem. Ubecja - wiem. " Wykształciuchy " z PO - wiem.
        > Ale ta gazeta osiągnęła już takie dno, że boję się powiedzieć... kto jeszcze.
        xxxxxxxxxxxxxxxx
        Coś na *pana* to Ty osiołku nie wyglądasz.
    • silesius.monachijski001 Buhahaha: byly agent WSI, Czuchnowski, zostal 05.07.07, 22:59
      przez min. Ziobro zrobiony w dudka; mial opublikowac "wielka sensacje", a tu mu
      Ziobro taki numer wykrecil. Taki z Czuchnowskiego dziennikarz sledczy, jak z
      koziej d... reisetasza
    • brynk Ziobro ma "wtyki" w GW wie co knujecie i co 05.07.07, 23:04
      ... napiszecie - hehehehehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka