douglasmclloyd Komunikat min. Ziorro z ostaniej chwili 05.07.07, 20:29 "Niniejszym informuję, iż z przyczyn ode mnie niezależnych jutrzejsza konferencja prasowa nie odbędzie się." Odpowiedz Link Zgłoś
genekgenek Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł 05.07.07, 20:30 ziobro jest żałosny. Szkoda tylko, że jak każdy frustrat, któremu dac władzę może być niebezpieczny. Odpowiedz Link Zgłoś
joo5514 Re: Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł 05.07.07, 20:37 guzik prawda,jesteś chory na polską zawiść jeden ze skromniejszych ministrów jakich zna polska rzeczywistość Odpowiedz Link Zgłoś
tanhauser Re: Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł 06.07.07, 00:27 Lecz się na głowę sługusie pisiorów. Ten śmieć moralny i jego koledzy, to najgorsze co spotkało polską demokrację. Najbliżej im do NSDAP i kolesi Hitlera, a nie prawdziwej prawicy. Kumają się z totalnym gnojem politycznym, byle tylko utrzymać się przy korycie. A Ziobro, to już debil czystej wody. Wszystkie te mentne indywidułajności wypłynęły (o ironio) dzięki SLD i ich zgodzie na komisje sejmowej. Historia zamiecie ich pod dywan, tak jak zamiotła Maniusia Karzaka i jego przydupasów. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł 06.07.07, 02:56 joo5514 napisał: > guzik prawda,jesteś chory na polską zawiść jeden ze skromniejszych ministrów > jakich zna polska rzeczywistość xxxxxxxxxxxx Synu Tobie to już nawet psychiatra nie zdoła pomóć. Odpowiedz Link Zgłoś
ctz1 Re: Masz pan krew tej Pani na rękach!! 05.07.07, 21:57 ziobro .... MATACZY i szlus www.swiatowid.fora.pl/aktualnosci-polityczne-co-mnie-cieszy-wkurza-martwi-bulwersuje-f2.html P_ozdrawiam i zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Wyborcza to jednak szmatławiec ... 05.07.07, 20:38 Wyborcza to jednak szmatławiec, nie na darmo nazywaja GW "goowno" Odpowiedz Link Zgłoś
ctz1 Re: Wyborcza to jednak szmatławiec ... 05.07.07, 21:55 ziobro .... MATACZY i szlus www.swiatowid.fora.pl/aktualnosci-polityczne-co-mnie-cieszy-wkurza-martwi-bulwersuje-f2.html P_ozdrawiam i zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Wyborcza to jednak szmatławiec ... 06.07.07, 03:00 yvesl napisał: > Wyborcza to jednak szmatławiec, nie na darmo nazywaja GW "goowno" xxxxxxxxx To po jaką cholerę pętasz się tutaj.Powtórzę za 1/2 kaczorka-=-spieprzaj dziadu Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł 05.07.07, 20:44 Facetowi lasuje się białko. Odpowiedz Link Zgłoś
wreg Re: Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł 05.07.07, 20:48 Ale Gazeta ma marketing!!! Zlecić ministrowi taką reklamę!!! To wejdzie na łamy podręczników. Zachodzie ucz się od naszych specjalistów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pukury Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł 05.07.07, 20:53 To prowokacja !! To policzek dla całej ekipy !! a może p. minister przepasze się szarfą ? - zawsze to jakoś tak godniej i dostojniej ! w końcu dar prekognicji nie jest aż tak bardzo rozpowszechniony . Odpowiedz Link Zgłoś
krakus24a Głosowałem za Ziobro bo był z mojego okręgu 05.07.07, 20:55 i podoba mi się że zamyka w więzieniach sldowców, bo jak widzę ich w telewizji codziennie to jakbym słyszał zdrajców Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
info0 Re: Głosowałem za Ziobro bo był z mojego okręgu 05.07.07, 21:02 Sorki ale kłamania ludzi z PiS nie nazwę sukcesem choćby kłamstwa powtarzali milion razy. Kogo zamknął PiS z SLD? Komu postawili zarzuty? Ile ludzi zostało potem wypuszczonych bo zarzuty były bezpodstawne? Propaganda PiS przypomina tą z książek Orwella. Ja wiem dla PiSdoopków to za ciężkie książki bo trzeba przy czytaniu myśleć :) Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Głosowałem za Ziobro bo był z mojego okręgu 06.07.07, 10:46 krakus24a napisał: > i podoba mi się że zamyka w więzieniach sldowców, bo jak widzę ich w telewizji > codziennie to jakbym słyszał zdrajców Polski. A pokaż chociaż jedną sprawę, którą doprowadził do końca, chociaż dysponował "twardymi" i "porażającymi" dowodami. Jak na razie, to oprócz organizowania niezliczonych konferencji prasowych niczym szczególnym się nie wykazał. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek484 Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł 05.07.07, 21:00 Jasnowidz Ziobro, przewidział co redaktorzy zgromadzili na temat zdarzeń i krentactw w sprawie śmierci minister Blidy, chociaż artykułu nie czytał. Na podstawie pytań redaktorów do niego , uzasadniał i bronił nieprawidłowości podczas działań "SB" i prokuratury w domu i śledztwie w sprawie tragedii w dumu pp.Blidów. Mtślę, że za 2 lata nowa ekipa zdemaskuje przekręty i zaniedbania tak prokuratury jak i służb specjalnych, które naszły posesję prywatną Minister. Odpowiedz Link Zgłoś
herr_borys Re: Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł 05.07.07, 21:05 Pan Ziobro jest zerem i uporczywie stara się to cały czas udowadniać. Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł 05.07.07, 21:16 no tak, typowe pisie podejscie- jeszcze nie wie co, ale wie, ze nie "po linii" wiec juz wie, ze zle. Z bezstronnoscia jaka powinien wykazywac sie prokurator nie ma to nic wspolnego. I on ma nadzieje na tyyle sie zasluzyc, zeby byc kiedys prezydentem, oczywiscie prezydentem moherow, bo przeciez nie Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
baca07 Re: Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł 05.07.07, 21:23 evident napisał: > Ziobro kim Pan jest ? > > Ministrem sprawiedliwości czy aparatczykiem ? Mniej niż zerrrro. Odpowiedz Link Zgłoś
lechsz Re: Ubecja z GW manipuluja czyli kiszczak i micho 05.07.07, 21:46 A gdzie nie ma ubecji Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Jak niechciana ciaza................... 05.07.07, 21:51 Czasy PRLu wzarly sie wszedzie.I opozycja PRLowska w wiekszosci stanowila czesc PZPR nie zgadzajacych sie z pewnymi programami partii,zgadzala sie natomiast z socjalizmem.Chcieli naprawic socjalizm.I to im pozostalo do dzisiaj. www.bloguez.com/POLSKA/ Odpowiedz Link Zgłoś
zora8 Re: ...Jak niechciana ciaza................... 05.07.07, 22:09 cos co nie mialo zarodka,nie istnialo, nie mozna hodowac , a im nic nie pozostalo bo niby z czego? pustoslowie to jeszcze nie genialnosc, najwyzej robienie show jak rosyjskie babuszki Odpowiedz Link Zgłoś
ctz1 Re: Ubecja z GW manipuluja czyli kiszczak i micho 05.07.07, 21:54 ziobro .... MATACZY i szlus www.swiatowid.fora.pl/aktualnosci-polityczne-co-mnie-cieszy-wkurza-martwi-bulwersuje-f2.html P_ozdrawiam i zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Ubecja z GW manipuluja czyli kiszczak i micho 06.07.07, 10:50 lechsz napisał: > A gdzie nie ma ubecji Wszędzie jest. Zachowujcie rewolucyjną czujność, towarzysze. Odpowiedz Link Zgłoś
tetsujin Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł 05.07.07, 21:37 A to świnia!Oj, Ziobro, Ziobro! No popłakałem się ze śmiechu! Jak mogłeś?! Ani chybi to prowokacja i dlatego krzywisz pysk przed kamerami. Coś jak pewien malarz oskarżający Polskę o napaść na jego "pokojowe" państwo :). Odpowiedz Link Zgłoś
mach39 Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł 05.07.07, 21:40 Jarosław Kaczyński wie WSZYSTKO jako przeciwieństwo szatanów - kim On jest,no, no....tak, tak, już wiecie.... A ja ON wie to Ziobro też.Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
ctz1 ziobro mataczy 05.07.07, 21:59 ziobro .... MATACZY i szlus www.swiatowid.fora.pl/aktualnosci-polityczne-co-mnie-cieszy-wkurza-martwi-bulwersuje-f2.html Pozdrawiam i zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
haniluk Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł 05.07.07, 21:47 zacytuję biskupa Pieronka "na złodzieju czapka gore" Odpowiedz Link Zgłoś
ctz1 Re: Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł 05.07.07, 21:53 ziobro .... MATACZY i szlus www.swiatowid.fora.pl/aktualnosci-polityczne-co-mnie-cieszy-wkurza-martwi-bulwersuje-f2.html P_ozdrawiam i zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
centaur1 Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł 05.07.07, 21:58 przeciez każde dziecko wie, że GW manipuluje, oszukuje i dezinformuje na każdym kroku, z jawiększą radiościa opluwając Polske w prasie zagranicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
ctz1 Re: Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł 05.07.07, 22:00 ziobro .... MATACZY i szlus www.swiatowid.fora.pl/aktualnosci-polityczne-co-mnie-cieszy-wkurza-martwi-bulwersuje-f2.html Pozdrawiam i zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
tomek85211 Re: Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł 05.07.07, 22:12 przeciez każde dziecko wie, że nasz dziennik radyjo ma ryja tv trfam , oszukuje i dezinformuje na każdym kroku . Odpowiedz Link Zgłoś
watpo Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł 05.07.07, 22:00 W tej sprawie to jak uważam tak; wlałem sobie whisky i pepsi, popijam i olewam te tematy zioba, kaczyński, PIS itd. Te tematy są poza mną. Jest tyle innych spraw miłych, a polityka a szczególnie jej komoentowanie jest bez sensu. Mam kumpli, wyjeżdżam za miasti, olewam politykę, nie oglądam TV wiadomości, mam w nosie co robią rżądzzący - to ich sprwa. Ja mam swoje sprawy i one są dla mnie ważne. Kibicowanie pierdołom ludzi u władzy byłoby ujmą dal mojego mózgu, który wolę wypełnić czymś ciekawszym i miłym. Politykierstwo degraduje i spłaszcza mózg. Lepiej to olać. Czy to jakiś ziobro, czy ten z Samoobrony co niby gwałcił, czy leper- to sa tematy ktre trzeba olewać. Olać to wsystko, olać, nie dać sę wciągnąć w te durne płaskie tematy, które wcale mnie nie dotyczą. Kabaret był jest i będzie w rządzie, polityce. Ja wolę dzialkę, imprezki, olewanie informacji o moim kraju bo szkoda na o czasu. Szkoda czasu. Life is very short, Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł 06.07.07, 00:17 Wszystko dobrze robisz,tylko wkurza mnie jak do whisky dolewasz pepsi odrazu dostaje slinotok.Wrzuć bracie kilka kostek lodu i na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł 06.07.07, 10:53 watpo napisał: > W tej sprawie to jak uważam tak; > wlałem sobie whisky i pepsi, popijam i olewam te tematy zioba, kaczyński, PIS > itd. Te tematy są poza mną. Jest tyle innych spraw miłych, a polityka a > szczególnie jej komoentowanie jest bez sensu. Mam kumpli, wyjeżdżam za miasti, > olewam politykę, nie oglądam TV wiadomości, mam w nosie co robią rżądzzący - to > > ich sprwa. Ja mam swoje sprawy i one są dla mnie ważne. Kibicowanie pierdołom > ludzi u władzy byłoby ujmą dal mojego mózgu, który wolę wypełnić czymś > ciekawszym i miłym. Politykierstwo degraduje i spłaszcza mózg. Lepiej to olać. > Czy to jakiś ziobro, czy ten z Samoobrony co niby gwałcił, czy leper- to sa > tematy ktre trzeba olewać. Olać to wsystko, olać, nie dać sę wciągnąć w te > durne płaskie tematy, które wcale mnie nie dotyczą. Kabaret był jest i będzie w > > rządzie, polityce. Ja wolę dzialkę, imprezki, olewanie informacji o moim kraju > bo szkoda na o czasu. Szkoda czasu. Life is very short, "Podczas, kiedy Oni zajmują się swoimi sprawami, my zajmijmy się naszymi" (Talmud, Chagiga 2) Odpowiedz Link Zgłoś
krawat23 Re: Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł 05.07.07, 22:11 Wiadomo kim jest Ziobro - ZEREM! Odpowiedz Link Zgłoś
homar10 Re: Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł 05.07.07, 22:17 Jest małym manipulantem na dużym stanowisku!!!! Ustawia opinię publiczną przed wydrukowaniem artykułu. A jeśli Gazeta go nie wydrukuje? Będzie śmiechu, co nie miara...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
altarius homar przecież ty się nawet nie nadajesz do jedzen 05.07.07, 22:21 ia homar10 napisał: > Jest małym manipulantem na dużym stanowisku!!!! Ustawia opinię publiczną przed > wydrukowaniem artykułu. A jeśli Gazeta go nie wydrukuje? Będzie śmiechu, co nie > miara...:))) Wodorostami jedziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł 05.07.07, 22:26 Mysle o tym samym.Juz w Wyborczej goraczkowe narady....Tyle sie namanipulowali i odkryto zanim zdazyli zaskoczyc.. www.bloguez.com/POLSKA/ Odpowiedz Link Zgłoś
johny.wanker Re: Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł 05.07.07, 22:23 jak to kim Premier Miller juz to pieknie okreslił. PANIE ZIOBRO JEST PAN ZEREM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidka17 Re: Ziobro dementuje jutrzejszy artykuł 05.07.07, 22:41 nie ogladalam konferencji tego pana Żebro(po polsku),ale ciekawa jestem czy wyjaśnił dlaczego śledztwo w spr.p.Blidy tak długo trwa? Chyba,że nie sama się zastrzeliła,tylko ktoś Jej pomógł? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dibadzio W GW jest wtyka? 05.07.07, 22:58 Jak wytłumaczyć to,że Ziobro wie co będzie w jutrzejszej GW.Tylko wtyka to mogła przekazać>A zatem uważaj Gazeto na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
panzwarszawy Prowokacja GW? 05.07.07, 22:58 Ciekawe jakie siły stoją za władzami GW? Żydostwo - wiem. Ubecja - wiem. " Wykształciuchy " z PO - wiem. Ale ta gazeta osiągnęła już takie dno, że boję się powiedzieć... kto jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Prowokacja GW? 06.07.07, 03:09 panzwarszawy napisał: > Ciekawe jakie siły stoją za władzami GW? > Żydostwo - wiem. Ubecja - wiem. " Wykształciuchy " z PO - wiem. > Ale ta gazeta osiągnęła już takie dno, że boję się powiedzieć... kto jeszcze. xxxxxxxxxxxxxxxx Coś na *pana* to Ty osiołku nie wyglądasz. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski001 Buhahaha: byly agent WSI, Czuchnowski, zostal 05.07.07, 22:59 przez min. Ziobro zrobiony w dudka; mial opublikowac "wielka sensacje", a tu mu Ziobro taki numer wykrecil. Taki z Czuchnowskiego dziennikarz sledczy, jak z koziej d... reisetasza Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Ziobro ma "wtyki" w GW wie co knujecie i co 05.07.07, 23:04 ... napiszecie - hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś