Dodaj do ulubionych

Rosja zawiesza wykonywanie Traktatu o Ogranicze...

• mason10 Re: Rosja zawiesza wykonywanie Traktatu o Ogranic 14.07.07, 13:17
      czego szczekacie jak polska nie jest strona , sprawa jest pomiedzy usa a rosja
      a polska jest kolonia usa i wykonuje ich wszystkie polecenia , putin przeciez
      rozmawia o tarczy z buszmenem a nie z kaczkami i czarownicami wiec piszcie do
      departamentu stanu polacy moze zmienia polityke w stosunku do kolonii
    • amanasunta Jest kilka powodów do zazdrości Rosjanom.... 14.07.07, 13:29
      oczywiście nie przez wszystkich Polaków,ale spora to grupa,niestety :)
      1.Ceny papierosów w Rosji.
      2.Ceny wódki w Rosji.
      No ale...tym chyba sie Rosjanie nie szczycą :)))
      aha...jeszcze bezpłatne izby wytrzeźwień w Moskwie(podobno?)
      Bez urazy :)))
      • mason10 Re: Jest kilka powodów do zazdrości Rosjanom.... 14.07.07, 13:31
        cena barylki ropy
        cena metra szesciennego gazu

a teraz idz lap szatanow i czarownice buahahahahhahahahhahaa
        • amanasunta Re: Jest kilka powodów do zazdrości Rosjanom.... 14.07.07, 13:35
          mason10 napisał:

> cena barylki ropy
          > cena metra szesciennego gazu

Coś jeszcze,fakt zapomniałam o paliwku,...bo podobno ceny w Moskwie to Warszawa
          x5 ?A zarobki nie większe:))
          >
          > a teraz idz lap szatanow i czarownice buahahahahhahahahhahaa
          • mil1231 zarobki w Moskwie duzo nizsze niż w Wawie, 14.07.07, 13:39
            oczywiście poza pewną kastą wybrańców...ci jednak nie liczą sie z cenami.
            • coyotesunrise Re: zarobki w Moskwie duzo nizsze niż w Wawie, 14.07.07, 13:46
              mil1231 napisał:

> oczywiście poza pewną kastą wybrańców...ci jednak nie liczą sie z cenami.

Bzdura.
              Akurat w Moskwie zarobki są bardzo wysokie.Dużo większe niż w Warszawie.Dlatego
              z całej Rosji sciągają tam ludzie.Nie powtarzaj niesprawdzonych kłamstw bo się
              ośmieszasz.Jeśli chcesz mogę ci podać link na oferty pracy w Moskwie.W
              Warszawie możesz tylko o takich pomarzyć.Moja znajoma- pomoc dentystyczna
              zarabia 1500 $.
              • mil1231 właśnie sam powielasz bzdury- w Warszawie 14.07.07, 13:50
                dentysta zarabia grubo ponad 10 tys zł, w zasadzie istnieje normalna klasa
                średnia, natomiast w Moskwie jedni zarabiaja górę kasy a większość dorabia jak
                może. chyba widziałeś samo centrum...wielu ludzi poprostu żyje z łapówek-
                urzędnicy państwowi- oni rzeczywiście są bogaci, ale nie z pensji!przeciętna
                pensja w Moskwie to tylko 400 $!!To ma się nijak do Polski
                • coyotesunrise Re: właśnie sam powielasz bzdury- w Warszawie 14.07.07, 13:54
                  mil1231 napisał:

> dentysta zarabia grubo ponad 10 tys zł, w zasadzie istnieje normalna klasa
                  > średnia, natomiast w Moskwie jedni zarabiaja górę kasy a większość dorabia
                  jak
                  > może. chyba widziałeś samo centrum...wielu ludzi poprostu żyje z łapówek-
                  > urzędnicy państwowi- oni rzeczywiście są bogaci, ale nie z pensji!przeciętna
                  > pensja w Moskwie to tylko 400 $!!To ma się nijak do Polski
                  Jeśli dla ciebie dentysta jest tym samym co pomoc dentystyczna to wybacz...
                  Nie pisz bzdur...400 $ to nawet nie jest przeciętna płaca dla całej Rosji,a nie
                  mówiąc o Moskwie.Masz bardzo złe informacje.
                  • mil1231 mam dobre informacje, wierz mi. CCCP jeśli chodzi 14.07.07, 13:56
                    o poziom życia nie umywa się do Polski (Moskwa także). chyba że jesteś
                    urzędasem albo kręcisz tam lody w półlegalnym biznesie
                    • coyotesunrise Re: mam dobre informacje, wierz mi. CCCP jeśli ch 14.07.07, 14:07
                      mil1231 napisał:

> o poziom życia nie umywa się do Polski (Moskwa także). chyba że jesteś
                      > urzędasem albo kręcisz tam lody w półlegalnym biznesie

Informacje masz fatalne.Co w czasach internetu źle o tobie świadczy i
                      dyskredytuje cię nawet jak piszesz coś rozsądnego.Mniej poddawaj się emocjom i
                      spróbuj trochę więcej się dowiedzieć w temacie o którym się wypowiadasz.Jeśli
                      chcesz to pomogę ci szukać wiarygodnych informacji. :-))
                      • mil1231 dziekuję, mam wiarygodne własne źródła ;) 14.07.07, 14:27
                        CCCP to państwo o średnim poziomie rozwoju i dużo wody w Wołdze upłynie zanim
                        dorównaja do naszego dzisiejszego poziomu
                        • coyotesunrise Re: dziekuję, mam wiarygodne własne źródła ;) 14.07.07, 14:34
                          mil1231 napisał:

> CCCP to państwo o średnim poziomie rozwoju i dużo wody w Wołdze upłynie zanim
                          > dorównaja do naszego dzisiejszego poziomu
                          Daj Boże aby tak było! :-))
          • coyotesunrise Re: Jest kilka powodów do zazdrości Rosjanom.... 14.07.07, 13:41
            amanasunta napisała:

> mason10 napisał:
            >
            > > cena barylki ropy
            > > cena metra szesciennego gazu
            >
            >
            > Coś jeszcze,fakt zapomniałam o paliwku,...bo podobno ceny w Moskwie to
            Warszawa
            > x5 ?A zarobki nie większe:))
            > >
            > > a teraz idz lap szatanow i czarownice buahahahahhahahahhahaa

x5?koszmar!a kiedy ostatnio byłaś w Moskwie?ja kiedy byłem 2 lata temu to nie
            było tak źle...fakt,że są niektóre koszmarnie drogie restauracje ale w sklepach
            na moskiewskich osiedlach nie zauważyłem drożyzny...ani x5 ani nawet x 2...
            • amanasunta Nigdy nie byłam ale...mam znajomych z Moskwy 14.07.07, 13:45
              I oni uważaja ,że w Polsce taniej.
              Nie sa z mafii,żeby była jasność !
              coyotesunrise napisał:
              a kiedy ostatnio byłaś w Moskwie?ja kiedy byłem 2 lata temu to nie
              > było tak źle...fakt,że są niektóre koszmarnie drogie restauracje ale w sklepach
              >
              > na moskiewskich osiedlach nie zauważyłem drożyzny...ani x5 ani nawet x 2...
              • coyotesunrise Re: Nigdy nie byłam ale...mam znajomych z Moskwy 14.07.07, 13:51
                amanasunta napisała:

> I oni uważaja ,że w Polsce taniej.
                > Nie sa z mafii,żeby była jasność !
                > coyotesunrise napisał:
                > a kiedy ostatnio byłaś w Moskwie?ja kiedy byłem 2 lata temu to nie
                > > było tak źle...fakt,że są niektóre koszmarnie drogie restauracje ale w sk
                > lepach
                > >
                > > na moskiewskich osiedlach nie zauważyłem drożyzny...ani x5 ani nawet x 2.
                > ..
                Może chcieli być dla Ciebie mili...:-))
                Rosjanie już od bardzo dawna stosują ten ograny chwyt wobec polaków...mówią im
                jak to u nich ciężko,a u nas fajnie.A my cieszymy się jak dzieci.I o to im
                chodzi.
                Prawda...jak zwykle leży pośrodku.I nikogo nie interesuje. :-))
                • mil1231 "znany chwyt"...hehe mason- mistrz iluzji... 14.07.07, 13:53
                  słabi i biedni jesteście.
              • mason10 Re: Nigdy nie byłam ale...mam znajomych z Moskwy 14.07.07, 13:51
                i ci znajomi maja racje rzeczywiscie w moskwie jest drozej niz w polsce ale i
                zarobki za duzo wyzsze a ceny w moskwie nie maja sie do cen w reszcioe rosji
                • mil1231 zarobki w Moskwie (oficjalne to 400 $)!dobrze żyją 14.07.07, 13:54
                  ci najwyzej no i oczywiście urzędasy za łapówki. wasze zarobki są śmieszne
          • mason10 Re: Jest kilka powodów do zazdrości Rosjanom.... 14.07.07, 13:42
            srednie zarobki w moskwie to 1000 euro w reszcie rosji znacznie mniejsze na
            podobnym poziomie jak w polsce , koszty zycia sa mniejsze nie mowiac juz o
            energii czyli gazie ropie pradzier itp, nadwyzka budzetu 200 miliardow euro za
            2 lata rosjia spalci calkiem dlug zagraniczny wiec poziom zycia bedzie rosl w
            tym roku podwyzszono pensje lekarzom o 80%
            • mil1231 średnia w Moskwei 1000 €??buahahahahahahahaha!!!!! 14.07.07, 13:51
              dobry jesteś rusie...nic się u was nie zmieniło...
              • mason10 Re: średnia w Moskwei 1000 €??buahahahahaha 14.07.07, 13:53
                a ty byles kiedys w moskwie jak nie to sie przejedz jak cie stac hahahhahahaa
                • mil1231 byłem debilku, problem w tym że was tez nie stać! 14.07.07, 13:55
                  stać tylko kastę urzędniczą!
                  • mason10 [...] 14.07.07, 13:57
                    Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                    • coyotesunrise Re: byłem debilku, problem w tym że was tez nie s 14.07.07, 14:02
                      mason10 napisał:

> no no to 10 milinow mieszkancow moskwy to sami urzednicy buahahaha lecz sie
                      > debily

W Moskwie był jakiś kataklizm??!!!Dlaczego zostało się tylko 10 milionów??!!
                      Widzęże na tym forum sami znawcy Moskwy siedzą...zarówno z polskiej jak
                      rosyjskiej strony....:-))
                      Ciekawe czy ktoś z was rosjan i polaków był w Moskwie. :-))

• mil1231 wystarczy wyjśc poza centrum żeby ujrzeć prawdziwy 14.07.07, 14:50
                        obraz tej "metropolii"...przypomina Sao Paolo raczej niz jakieś europejskie
                        miasto,choć przyznaję wszystko wystawne, na pokaz. kupa najdroższych
                        mercedesów, którymi jeżdżą ludzie oficjalnie zarabiający owe 400 dolców.
                        • coyotesunrise Re: wystarczy wyjśc poza centrum żeby ujrzeć praw 14.07.07, 15:05
                          mil1231 napisał:

> obraz tej "metropolii"...przypomina Sao Paolo raczej niz jakieś europejskie
                          > miasto,choć przyznaję wszystko wystawne, na pokaz. kupa najdroższych
                          > mercedesów, którymi jeżdżą ludzie oficjalnie zarabiający owe 400 dolców.
                          Z tego co piszesz można wywnioskować,że znasz Moskwę.Więc powiedz który z
                          rejonów Moskwy tak ci przypomina Sao Paolo?I co masz na myśli pisząc-centrum
                          Moskwy. :-))
                          • mil1231 Re: wystarczy wyjśc poza centrum żeby ujrzeć praw 14.07.07, 15:09
                            nie znam nazw dzielnic bo tam nie mieszkałem, Sao Paolo to ich nieudolna
                            namiastka city nad rzeką, gdzie powstają biurowce, które będą stały puste.
                            Zamiast zająć się całym miastem (choć obiektywnie przyznaję- sporo odnowiono-
                            Moskwa choć obrzydliwy betonowy moloch- ma swój urok)buduje się wyspy
                            ekstremalnego bogactwa w morzu tandety i przeciętności dominującej w
                            radzieckiej stolicy. dokładnie jak Brazil
                            • coyotesunrise Re: wystarczy wyjśc poza centrum żeby ujrzeć praw 14.07.07, 15:32
                              mil1231 napisał:

> nie znam nazw dzielnic bo tam nie mieszkałem, Sao Paolo to ich nieudolna
                              > namiastka city nad rzeką, gdzie powstają biurowce, które będą stały puste.
                              > Zamiast zająć się całym miastem (choć obiektywnie przyznaję- sporo odnowiono-
                              > Moskwa choć obrzydliwy betonowy moloch- ma swój urok)buduje się wyspy
                              > ekstremalnego bogactwa w morzu tandety i przeciętności dominującej w
                              > radzieckiej stolicy. dokładnie jak Brazil

Wiesz...a ja wychowałem się w Moskwie.Mam tam wielu przyjaciół i regularnie tam
                              bywam.Są tam paskudne blokowiska do złudzenia przypominające te z różnych miast
                              byłych krajów socjalistycznych ale bez przesady...Moskwa jest wpełni
                              europejskim miastem.Nawet banalnym w tym sensie...A tandeta jest wszędzie.To
                              zjawisko ponadnarodowe.Nie zauważasz tandety w polskich miastach?
                              • mil1231 W Polsce jest bardzo duzo tandety, ale już nie w 14.07.07, 15:38
                                dużych miastach. Można powiedzieć, że odskoczyły ono mocno reszcie kraju.
                                Warszawa to jest wspaniałe miasto, które w przeciagu kilku najblizszych lat
                                stanie się jedną z najważniejszych europejskich metropolii. Pomoże w tym także
                                oczywiście warszawska GPW. W polskich miastach widać juz dbałość o szcegóły
                                choć wiele jest jeszcze do poprawienia.

Generalnie Moskwa da się lubić, ale mnie nie przypadła do gustu. Taka sztuczna,
                                za bardzo na pokaz. w ogóle to miasto ciężko jest przyrównać do europejskich,
                                bo statysyki nie ujmą ludzi zyjących w luksusie dzieki szarej strefie.
                                bardzo niesympatyczni są mieszkańcy- banda gburów i chamów ale to już inna
                                historia.
                                • coyotesunrise Re: W Polsce jest bardzo duzo tandety, ale już ni 14.07.07, 15:52
                                  mil1231 napisał:

> dużych miastach. Można powiedzieć, że odskoczyły ono mocno reszcie kraju.
                                  > Warszawa to jest wspaniałe miasto, które w przeciagu kilku najblizszych lat
                                  > stanie się jedną z najważniejszych europejskich metropolii. Pomoże w tym
                                  także
                                  > oczywiście warszawska GPW. W polskich miastach widać juz dbałość o szcegóły
                                  > choć wiele jest jeszcze do poprawienia.
                                  >
                                  > Generalnie Moskwa da się lubić, ale mnie nie przypadła do gustu. Taka
                                  sztuczna,
                                  >
                                  > za bardzo na pokaz. w ogóle to miasto ciężko jest przyrównać do europejskich,
                                  > bo statysyki nie ujmą ludzi zyjących w luksusie dzieki szarej strefie.
                                  > bardzo niesympatyczni są mieszkańcy- banda gburów i chamów ale to już inna
                                  > historia.

Co masz na myśli mówiąc w dużych miastach?
                                  Moskwa jest ciężka w odbiorze bo jest zbyt duża.A dla polaków przytłaczająca
                                  swoją rozległością.Jeśli chodzi o szarą strefę...w róznym stopniu ona istnieje
                                  we wszystkich stolicach.W Polsce podobno szacuje się ją na 30-40 % obrotu
                                  gospodarczego.To nie jest mało i nie wiem czy w Moskwie gdzie jest 13% podatek
                                  liniowy jest ona większa.
                                  A gbury i chamy....spytaj mieszkańców polskich miast o warszawiaków.Myślę,że
                                  często usłyszysz podobne opinie.
                                  A tak wogóle to z rosyjskich miast kocham SPb za architekturę i Woroneż za
                                  piękne kobiety. :-))Do Moskwy ma jedynie odrobinę sentymentu. :-))
                                  • mil1231 Powiem tak 14.07.07, 16:03
                                    W Polsce szara strefa w porównaniu do CCCP nie istnieje- tam to jest norma, że
                                    ludzie ukrywają wiekszość dochodów- boją się zainteresowania mafii urzędniczej.
                                    nominalne stawki podatków sobie, a życie sobie- korupcja jest rakiem, który
                                    zawsze zżerał bogate przecież państwo, jakim jest CCCP.

Warszawiacy nie są sympatyczni, ale ich chamstwo jest z Moskwiczami
                                    nieporównywalne.
                                    • coyotesunrise Re: Powiem tak 14.07.07, 16:25
                                      mil1231 napisał:

>
                                      > Warszawiacy nie są sympatyczni, ale ich chamstwo jest z Moskwiczami
                                      > nieporównywalne.
                                      Powiem tak...chamstwo zmierzyć jest trudno.Nie ma jeszcze jednostek miary na
                                      nie.
                                      Przykładowo...czy uważasz,że chamstwa rosjan na forumach są jakościowo inne od
                                      chamstwa polaków?Te polaków mnie osobiście bardziej bolą bo dodatkowo jest mi
                                      za nich wstyd...
                                      Prawie każdy na tym forum(i innych) oburza się na chamstwo...może spróbujmy
                                      zacząć od siebie? :-))
                                      • mil1231 Re: Powiem tak 14.07.07, 16:36
                                        Nasze chamskie odpowiedzi wynikają z arogancji ruskich na NASZYM forum. mówią o
                                        nas z pogardą, szukają zaczepki, więc obrywają po uszach. Ja w ogóle nie widzę
                                        więc powodu do wstydu. dostaja to na co zasługują- oni zreszta tacy są że gdy
                                        widzą słabszego, uległego jeżdżą po nim jak po łysej kobyle. rozumieją tylko
                                        język cara.
                                        • nikola_piterski2 Re: Powiem tak 14.07.07, 16:41
                                          mil1231 napisał:

> Nasze chamskie odpowiedzi ...

No wlasnie "WASZE"!
                                          Jestes tu jednym z najwiekszych...
                                          • mil1231 tak kmiotku 14.07.07, 16:43
                                        • coyotesunrise Re: Powiem tak 14.07.07, 16:51
                                          mil1231 napisał:

> Nasze chamskie odpowiedzi wynikają z arogancji ruskich na NASZYM forum. mówią
                                          o
                                          >
                                          > nas z pogardą, szukają zaczepki, więc obrywają po uszach. Ja w ogóle nie
                                          widzę
                                          > więc powodu do wstydu. dostaja to na co zasługują- oni zreszta tacy są że gdy
                                          > widzą słabszego, uległego jeżdżą po nim jak po łysej kobyle. rozumieją
                                          tylko
                                          > język cara.

Nie ma naszych i waszych forum.To jest internet i ja jestem aktywnym
                                          uczestnikiem na kilku forumach w tym rosyjskojęzycznych.
                                          Każdy mały duchem człowieczek,bez względu na narodowość,jeździ na słabszym i
                                          uległym bo na silnym się nie odważy.
                                          Nie widzę jakościowej różnicy w arogancji rosjan i polaków na tym forum.Widzę
                                          jednak,że niestosowne zachowania rosjan są ,w znakomitej większości,
                                          sprowokowane przez naszych wsiowych "pożal się Boże patriotów".
                                          Chcecie dokuczyć rosjanom?Pokażcie swoją wyższość kulturalnym zachowaniem.Być
                                          chamem każdy ćwok potrafi. :-))
                                          • mil1231 Masz rację, ale tylko po części. oni dzieki 14.07.07, 16:56
                                            zdecydowanemu odporowi widzą że niewiele wskurają natrętną propagandą. oni
                                            bezcezlnie wciskaja kit, nie mają za grosz obiektywizmu, stąd zdecyodwana
                                            reakcja.

Polska to nie Anglia gdzie mozna wmówić ludziom że w rassiji to raj na ziemi-
                                            my ich dobrze znamy!
                                            • coyotesunrise Re: Masz rację, ale tylko po części. oni dzieki 14.07.07, 17:03
                                              mil1231 napisał:

> zdecydowanemu odporowi widzą że niewiele wskurają natrętną propagandą. oni
                                              > bezcezlnie wciskaja kit, nie mają za grosz obiektywizmu, stąd zdecyodwana
                                              > reakcja.
                                              >
                                              > Polska to nie Anglia gdzie mozna wmówić ludziom że w rassiji to raj na ziemi-
                                              > my ich dobrze znamy!

Nie masz racji...
                                              1.Nie widzę zdecydowanego odporu...brak rzeczowych argumentów,a jedynie wymiana
                                              inwektyw.
                                              2.Nasi wciskają kit nawet sami sobie.Dokładnie tak jak to robią rosjanie.
                                              3.W Anglii nikt nie uważa,że w Rosji jest raj.
                                              4.Zupełnie nie znamy rosjan...z nimi jest jak z kobietami...ci znają ich
                                              najlepiej którzy wiedzą,że zbyt mało ich poznali aby zrozumieć.
                                              :-))
                                              • mil1231 wybacz ale mówię o tym co widziałem i nie znajdują 14.07.07, 17:06
                                                u mnie zrozumienia żadne brednie o głebi radzieckiej duszy.
                                                Polska to przy CCCP raj.
                                                Generalnie ludzie na zachodzie maja niewielkie pojęcie o prawdziwym obliczu
                                                CCCP.Naiwnie wierzą w radzieckie deklaracje (to się na szczęście dzięki Polsce
                                                zmienia)
                  • hohlik3 Re: byłem debilku, problem w tym że was tez nie s 14.07.07, 15:36
                    co ty dajesz koles
                    widac tylko w kraju nad wisla rodzi sie tyle dobili
                    kasta urzednicza co za bzury!!
                    • mil1231 urzędnicy nie zyją w CCCP z łapówek??hehe dobre 14.07.07, 15:39
      • niutt Re: Jest kilka powodów do zazdrości Rosjanom.... 14.07.07, 13:34
        amanasunta napisała:

> oczywiście nie przez wszystkich Polaków,ale spora to grupa,niestety :)
        > 1.Ceny papierosów w Rosji.
        > 2.Ceny wódki w Rosji.

Rozumiem, że panie jest albo sama zainteresowana, albo ze względu na bliskich
        pogrążonych w nałogu.
        • amanasunta Pudło ..pełna abstynencja w piciu C2H5OH 14.07.07, 13:38
          i paleniu tytoniu oraz blantów czy zażywania ,,twardych'' :))))

niutt napisała:

> amanasunta napisała:
          >
          > > oczywiście nie przez wszystkich Polaków,ale spora to grupa,niestety :)
          > > 1.Ceny papierosów w Rosji.
          > > 2.Ceny wódki w Rosji.
          >
          > Rozumiem, że panie jest albo sama zainteresowana, albo ze względu na bliskich
          > pogrążonych w nałogu.
          • niutt Re: Pudło ..pełna abstynencja w piciu C2H5OH 14.07.07, 13:42
            > > Rozumiem, że panie jest albo sama zainteresowana, albo ze względu na blis
            > kich
            > > pogrążonych w nałogu.

Co zatem mózg Ci rozwaliło, bo takich farmazonów jak Ty, to nikt na tym forum
            nie popełnia?!
            • amanasunta Fakt ,,rusofilką''nie jestem .A na tym forum tylko 14.07.07, 13:50
              niutt napisała:
              rusofile ,,farmazonów'' nie popełniają.,,Poniatno''!
              O tobie można. za to po rosyjsku,sorki że ,,fonetycznie'' ,napisać:
              ,,Ty prosta z uma soszoł''
              :)))))))))))))
              > > > Rozumiem, że panie jest albo sama zainteresowana, albo ze względu n
              > a blis
              > > kich
              > > > pogrążonych w nałogu.
              >
              > Co zatem mózg Ci rozwaliło, bo takich farmazonów jak Ty, to nikt na tym forum
              > nie popełnia?!
              • niutt Re: Fakt ,,rusofilką''nie jestem .A na tym forum 14.07.07, 13:57
                amanasunta napisała:

> niutt napisała:
                > rusofile ,,farmazonów'' nie popełniają.,,Poniatno''!
                > O tobie można. za to po rosyjsku,sorki że ,,fonetycznie'' ,napisać:
                > ,,Ty prosta z uma soszoł''

Pogadaj sobie z masonem10, reprezentujecie podobnym poziom.
    • niutt Rosja zawiesza wykonywanie Traktatu o Ogranicze.. 14.07.07, 13:32
      CIA będzie mogła wrócić do korzeni i walczyć z odrastającą KGB.
      • mason10 Re: Rosja zawiesza wykonywanie Traktatu o Ogranic 14.07.07, 13:35
        cia na razie to wlaczy z bandytami ktorych sama stoworzyla w afganistanie iraku
        za kilka lat w kosowie i w bosni a teraz idz spac osle trpojanski
        • mil1231 mason na klawiaturę plujesz...ale debil z ciebie 14.07.07, 13:38
        • niutt Adminie, po co zostałeś powołany?! 14.07.07, 13:45
          Skoro tak niewychowane typy jak mason10 tak lekko poczynają sobie na forum,
          notorycznie łamiąc netykietę?!

mason10 napisał:

> cia na razie to wlaczy z bandytami ktorych sama stoworzyla w afganistanie iraku
          >
          > za kilka lat w kosowie i w bosni a teraz idz spac osle trpojanski

Widzę, że Twój ambiwalentny stosunek do pisowni ma odzwierciedlenie w sposobie
          myślenia i brakach wiedzy.
          • mason10 Re: Adminie, po co zostałeś powołany?! 14.07.07, 13:49
            a wjaki ja sposob lamie etykiete powiedzialem tylko ze cia stworzyla talibow ,
            zrobila burdel w iraku i stworzyla anstepnych muzulmanskich abndytow w kosowie
            i bosni gdzie za kilka lat bedzie jakas misja stabilizacyjan w dodatku popiera
            jawnie glownego swiatowego sponsora islamizmu arabie saudyjska co to ma
            wspolnego zregulaminem osle trojanski
            • niutt Re: Adminie, po co zostałeś powołany?! 14.07.07, 14:02
              osioltrojanski10 napisał:

> a wjaki ja sposob lamie etykiete powiedzialem tylko ze cia stworzyla talibow ,
              > zrobila burdel w iraku i stworzyla anstepnych muzulmanskich abndytow w kosowie
              > i bosni gdzie za kilka lat bedzie jakas misja stabilizacyjan w dodatku popiera
              > jawnie glownego swiatowego sponsora islamizmu arabie saudyjska co to ma
              > wspolnego zregulaminem

CIA obchodzi w tym roku 60-lecie. Powstała, aby walczyć z KGB - o tym ja pisałam
              w swoim poście, a o czym taki nieuk jak Ty tutaj gardłuje, tego nie wiem?!
    • mason10 Re: Rosja zawiesza wykonywanie Traktatu o Ogranic 14.07.07, 14:03
      a niech se obchodi tylko zeby wiecej cia juz nie tworzyla bandytow islamskich
      na swiecie
      • niutt Re: Rosja zawiesza wykonywanie Traktatu o Ogranic 14.07.07, 14:11
        mason10 napisał:

> a niech se obchodi tylko zeby wiecej cia juz nie tworzyla bandytow islamskich
        > na swiecie

A jednak nie myliłam się. Nie masz większego pojęcia o tym, co się dzieje na
        świecie. USA było tak głupie, że dało się wmanewrować w wojnę z Irakiem, za czym
        stała Al-Kaida. Chciałabym zobaczyć Twoją minę, kiedy będziesz czytal informację
        o tym, że za powstaniem Hamasu stały izraelskie służby specjalne (Hamas w
        zamyśle jego pomysłodawców miał stanowić przeciwwagę dla Arafata), a to, że
        Hamas wyrwał się spod kontroli, to inna bajka. A teraz idź podłub sobie w nosie,
        tego chyba nie możesz spartaczyć.
    • alkmax Wymieńcie mi przyjaciół Rosji 14.07.07, 14:10
      Czy ktoś mógłby mi podać 3 (słownie 'trzy') kraje, które są przyjaźnie
      nastawione do Rosji? Oczywiście najlepiej w Europie...
    • mason10 Re: Rosja zawiesza wykonywanie Traktatu o Ogranic 14.07.07, 14:13
      armenia , wiekszosc panstw arabskich, kazachstan , uzbekistan turkmenistan ,
      tadzykistan , mongolia, chiny w, wietnam , indie , duza czesc panstw
      afrykanskich i ameryki podniowej gdzie sprzedaje sie rosyjska bron peru ekwador
      boliwia wenezuela kuba meksyk, bialorus , wieksza czesc mieszkancoew ukrainy
      chocia rzadzi juszczenko, slowacja i wieksza czesc mieszkancoew polski pomimu
      nagonki cia w mediach a teraz wymien przyjacoil gad blesju usa
      • mason10 Re: Rosja zawiesza wykonywanie Traktatu o Ogranic 14.07.07, 14:15
        a w europie to oficjalnie slowacja serbia bulgaria grecja wegry francja i wlochy
      • mason10 Re: Rosja zawiesza wykonywanie Traktatu o Ogranic 14.07.07, 14:15
        no i niemcy wspolnie gazociag buduje a teraz wymien sojusznikow osla
        trojanskiego
        • tw.zenek To nie sojusz - to kasa. 14.07.07, 14:21
          Jedyny sposób ma zdobycie "sojusznika" przez Rosję to: podbić, albo kupić.

Skoro jesteśmy "pieskami USA", to kim byliśmy przez 50 lat sowieckiej okupacji?

Za co my mamy tę Rosję kochać?
          • mason10 Re: To nie sojusz - to kasa. 14.07.07, 14:24
            sojusze panstw opieraja sie na wspolnocie interoesow w tym wypadku na kasie
            masz racje co w tym nienormalnego wy tylko umieralisice zawsze za innych
            bezinteresownie i przynajmniej przyznales sie ze jestescie wasalimi usa , aod
            komunizmu rosjanie wiecej wycierpieli od polakow u nas ten sytem zabil 20 razy
            wiecej ludzi niz u was i tak samo rosjanie cierpieli jak i polacy wiec jesli
            chcesz histprycznie myslec to mysl tak dalej
          • coyotesunrise Re: To nie sojusz - to kasa. 14.07.07, 14:25
            tw.zenek napisał:

> Jedyny sposób ma zdobycie "sojusznika" przez Rosję to: podbić, albo kupić.
            >
            > Skoro jesteśmy "pieskami USA", to kim byliśmy przez 50 lat sowieckiej
            okupacji?
            >
            > Za co my mamy tę Rosję kochać?
            1.A czy ona-Rosja,chce twojej miłości?
            2.Kocha się nie za coś... :-))
            • mason10 Re: To nie sojusz - to kasa. 14.07.07, 14:28
              a czy rosja wam kaze siebie kochac uspokoj sie przynamnniej byscie rosjan nie
              wyzywali to juz bedzie dobrze i nie obrazali ich jak to robicie, i moze pan
              kuchcinki nie straszyl by pobiciem prezydenta rosji i wojna jak fotyga wtedy
              moze bedzie normlaniej nikt wam nie kaze rosjan kochac kochacie gad blesju usa
              to se dalej kochajcie
          • nikola_piterski2 Re: To nie sojusz - to kasa. 14.07.07, 16:32
            tw.zenek napisał:

> Jedyny sposób ma zdobycie "sojusznika" przez Rosję to: podbić, albo kupić.
            >
            > Skoro jesteśmy "pieskami USA", to kim byliśmy przez 50 lat sowieckiej
            okupacji?

Przez 50 lat PRL byliscie dla przytlacajacej wiekszosci Rosjan przykladem
            kulturalnosci, elegantnosci, a dla dam meskiego rycerstwa, i jeszcze
            towarzyszami broni i oknem w Europe.
            Dzis jestescie przykladem chamstwa, kaprysnosci oraz przykladem najwiekszej
            wsrod europejczykow wrogosci i rusofobii, a okno w Europe przez Polske Rosjanin
            marzy zabic i rabi go tam przez polnoc i poludnie od waszego panstwa.

> Za co my mamy tę Rosję kochać?
            • mil1231 przestań marzyć sasza, dla nas byliscie zawsze 14.07.07, 16:42
              przykładem wschodniego bydła i nic się w tej materii nie zmieniło.
            • coyotesunrise Re: To nie sojusz - to kasa. 14.07.07, 16:57
              nikola_piterski2 napisał:

> tw.zenek napisał:
              >
              > > Jedyny sposób ma zdobycie "sojusznika" przez Rosję to: podbić, albo kupić
              > .
              > >
              > > Skoro jesteśmy "pieskami USA", to kim byliśmy przez 50 lat sowieckiej
              > okupacji?
              >
              > Przez 50 lat PRL byliscie dla przytlacajacej wiekszosci Rosjan przykladem
              > kulturalnosci, elegantnosci, a dla dam meskiego rycerstwa, i jeszcze
              > towarzyszami broni i oknem w Europe.
              > Dzis jestescie przykladem chamstwa, kaprysnosci oraz przykladem najwiekszej
              > wsrod europejczykow wrogosci i rusofobii, a okno w Europe przez Polske
              Rosjanin
              >
              > marzy zabic i rabi go tam przez polnoc i poludnie od waszego panstwa.
              >
              >
              >
              > > Za co my mamy tę Rosję kochać?

Nikolka...upraszczasz.Utirujesh.
              I prośba...rozumiem Twoje rozdrażnienie ale może spróbuj mówić w swoim
              imieniu,a nie 143 milionów rosjan?Wiem,że pełno tutaj "przedstawiających głos
              polskiego narodu" ale to nie jest gut z obydwóch stron...zgdzasz się z tym?
              • nikola_piterski2 Re: To nie sojusz - to kasa. 14.07.07, 18:14
                coyotesunrise napisał:

> I prośba...rozumiem Twoje rozdrażnienie ale może spróbuj mówić w swoim
                imieniu,a nie 143 milionów rosjan?

Przede wszystkim nie mam zadnego "rozdraznienia", dlatego, ze zyje w Rosji i
                widze, to co widze.
                I potem, nie przedstawiam tu 143 mln. Rosjan.
                Lecz mi, jak i wiekszosci ich, w tym co sie tyczy medzynarodowych krokow rzadu,
                odpowiada to co rzad dziala...
                • coyotesunrise Re: To nie sojusz - to kasa. 14.07.07, 18:22
                  nikola_piterski2 napisał:

> coyotesunrise napisał:
                  >
                  > > I prośba...rozumiem Twoje rozdrażnienie ale może spróbuj mówić w swoim
                  > imieniu,a nie 143 milionów rosjan?
                  >
                  > Przede wszystkim nie mam zadnego "rozdraznienia", dlatego, ze zyje w Rosji i
                  > widze, to co widze.
                  > I potem, nie przedstawiam tu 143 mln. Rosjan.
                  > Lecz mi, jak i wiekszosci ich, w tym co sie tyczy medzynarodowych krokow
                  rzadu,
                  >
                  > odpowiada to co rzad dziala...
                  >

Miałem na myśli,że duża część postów drażni swoją głupotą...przynajmniej mnie.A
                  Ciebie nie? :-))
                • nikola_piterski2 Re: To nie sojusz - to kasa. 14.07.07, 19:28
                  Podobna atmosfera wokol Rosji, kierowana przez jej nieprzyjaciol, gdy ona chce
                  stac w rzeczywistosci niepodleglym, normalnym i cywilizowanym panstwem, laczy
                  Rosjan. I to jest pizytywny rezultat od tej idealogicznej nagonki, ktora ona
                  dzis cierpi.
                  Dzis medzynarodowa polityke rzadu popieraja i lewe, i prawe, i centr.
                  W takiej sytuacji, gdzy Russkij czyje, ze odnosnie go ojczyzny dziala sie
                  niesprawedliwosc, RUSSKIJ jest NIEPOKANALNY.
                  Wlasnie o tym uczy historia od Rurikow do Putina...
    • olex5 pisze z ruskiej ambasady :)) 14.07.07, 14:23
      pisze z ruskiej ambasady :))
      Kiedy pada słowo "Rosja" mózg prawdziwego polaka przestaje
      funkcjonować.Pojawiają sie typowe oznaki choroby psychicznej objawiające sie
      zwiekszoną głupotą,utratą poczucia realnosci i tendencji samobojczych:))
      To efekt oddziaływania propagandy amerykanskiej eksportowanej do ich pieskow i
      prania nią dosc małych mozgow tej zwierzyny :)
      • mason10 Re: pisze z ruskiej ambasady :)) 14.07.07, 14:25
        masz racje z tym ze polacy sa do rosjan bardzo dobrze nastawien tylko ta
        propaganda cia duzo robi
        • mason10 Re: pisze z ruskiej ambasady :)) 14.07.07, 14:26
          na szczescie tylko mniej inteligentni debile sie na nia lapia
      • coyotesunrise Re: pisze z ruskiej ambasady :)) 14.07.07, 14:32
        olex5 napisał:

> pisze z ruskiej ambasady :))
        > Kiedy pada słowo "Rosja" mózg prawdziwego polaka przestaje
        > funkcjonować.Pojawiają sie typowe oznaki choroby psychicznej objawiające sie
        > zwiekszoną głupotą,utratą poczucia realnosci i tendencji samobojczych:))
        > To efekt oddziaływania propagandy amerykanskiej eksportowanej do ich pieskow i
        > prania nią dosc małych mozgow tej zwierzyny :)

Nie wiem jak dużym ty jesteś zwierzaczkiem ale wiem,że rozmiar mózgu zwierzęcia
        nijak się nie ma do jego inteligencji.
        Jeśli wiesz co to jest inteligencja.A jest to to czego rosjanie, statystycznie
        mają dużo mniej od polaków. :-))
        • mason10 Re: pisze z ruskiej ambasady :)) 14.07.07, 14:33
          i pozniej mowisz do szacunku dla was jestes zalosny a ja mimo wszystko uwazam
          polakow za fjanych ludzi ktorych serdecznie pozdrawiam , kiedys bedziemy mogli
          wspolnie zyc byc moze juz nie dlugo nie dajcie sie omamoc
        • kaczylechu Re: pisze z ruskiej ambasady :)) 14.07.07, 14:37
          europejskie badania wykazały,ze zwykły Rosjanin ma wyzsze IQ od przecietnego
          Polaka. Nawet przecietny Rumun ma tez wyzsze.
          • coyotesunrise Re: pisze z ruskiej ambasady :)) 14.07.07, 14:43
            kaczylechu napisał:

> europejskie badania wykazały,ze zwykły Rosjanin ma wyzsze IQ od przecietnego
            > Polaka. Nawet przecietny Rumun ma tez wyzsze.
            Kłamiesz.Polacy są na 2 miejscu w Europie ,a rosjanie w 2 dziesiątce.Założymy
            się?Jeśli,oczywiście,potrafisz zachować się honorowo i w przypadku przegranej
            odszczekasz publicznie(na inosmi) swoje kłamstwo. :-)))
    • a.anonym Rosyjska dyscoteka... 14.07.07, 14:34
      englishrussia.com/?p=526
    • alkmax Rosja miała orgazm po wypowiedzi Putina 14.07.07, 14:35
      Pamiętam jak jakiś ruski generał dostał wręcz orgazmu po wypowiedzi Putina, jak
      ten w czerwcu br. zaproponował Amerykanom wykorzystanie w systemie tarczy
      antyrakietowej dzierżawioną przez Rosję bazę radarową w Azerbejdżanie. Rozumiem,
      że generałowie ruscy już nawet na ku... nie muszą jeździć, bo wystarcza im
      wypowiedź Putinka.
      • pimpus18 Re: Rosja miała orgazm po wypowiedzi Putina 14.07.07, 14:54
        ty oczywiście orgazmu nie miałeś i dalej musisz jeździć na ku...
        • sfuj_hlop Re: Rosja miała orgazm po wypowiedzi Putina 14.07.07, 17:43
          pimpus18 napisał:

> ty oczywiście orgazmu nie miałeś i dalej musisz jeździć na ku...

Przyznaję. Po wypowiedzi Putinka o tym, jaka Rosja jest wspaniała, orgazmu w
          przeciwieństwie do ciebie nie miałem.
        • alkmax Re: Rosja miała orgazm po wypowiedzi Putina 14.07.07, 21:06
          pimpus18 napisał:

> ty oczywiście orgazmu nie miałeś i dalej musisz jeździć na ku...

Pimpuś, ja też nie osiągam orgazmu przy gadkach Putina, zdradź więc swoją
          tajemnicę, jak ty to robisz!
          • coyotesunrise Dobranoc 14.07.07, 23:45
            Burzliwa dyskusja ekspertów od stosunków seksualno-międzynarodowych raptownie
            urwała się o 21.00.
            Z tego wnosek,że znakomita większość ekspertów po dobranocce grzecznie robi
            sisiu,paciorek i lulu...:-))))
    • a.anonym Rosyjski samochod... 14.07.07, 14:35
      englishrussia.com/?p=513
      • mason10 Re: Rosyjski samochod... 14.07.07, 14:36
        i co poczules sie lepiej czy leczysz kompleksy w waszej 4 lerpe to nie ma
        tak8ch wehikowlow?
      • mason10 Re: Rosyjski samochod... 14.07.07, 14:40
        jewropejczycy z polszy
        www.smog.pl/wideo/11180/chuligani_z_ultrasunbspprzerwali_mecz_legia_warszawa_vetra_wilno/
        • coyotesunrise Re: Rosyjski samochod... 14.07.07, 14:47
          mason10 napisał:

> jewropejczycy z polszy
          > www.smog.pl/wideo/11180/chuligani_z_ultrasunbspprzerwali_mecz_legia_warszawa_vetra_wilno/

moskiewscy kibole też są dobrzy...nie wiedziałeś? :-))
          • mil1231 widziałem ustawki ruskich- w tym są od naszych 14.07.07, 15:11
            zdecydowanie lepsi...
            • coyotesunrise Re: widziałem ustawki ruskich- w tym są od naszyc 14.07.07, 15:26
              mil1231 napisał:

> zdecydowanie lepsi...

Mają w tym wielowiekowe tradycje.:-))
              Słyszałeś o wielkanocnej tradycji "stenka v stenku"? :-))
              • mil1231 nie, na czym to polega? 14.07.07, 15:33
                gdzieś na youtube widziałem ustawkę w Petersbugu- no normalnie jak walki w XIX
                wieku!okrążenie przeciwnika odwrót, dowódcy...niesamowite- nasi kibole mogliby
                się wiele nauczyć jak z rozmachem trzaskać się po gębach
                • coyotesunrise Re: nie, na czym to polega? 14.07.07, 15:42
                  mil1231 napisał:

> gdzieś na youtube widziałem ustawkę w Petersbugu- no normalnie jak walki w
                  XIX
                  > wieku!okrążenie przeciwnika odwrót, dowódcy...niesamowite- nasi kibole
                  mogliby
                  > się wiele nauczyć jak z rozmachem trzaskać się po gębach

Przed Wielkanocą na Maslenicu zbierały się duże grupy mężczyzn i stawały
                  naprzeciw siebie.Potem prali się do upadu.Krew się lała i zęby fruwały.Potem
                  razem pili wódkę zagryzając koniecznie blinami.Miało to zapewne rozładować
                  agresję przed "proshchalnym voskriesjenem" kiedy wszyscy wszystkich
                  przepraszają i po którym nie wolno zachowywać urazów.
                  Mają rosjanie bardzo ciekawe i fajne tradycje. :-))
                  • mil1231 buahahahahahahhahahahahaahahahha! !!dobre! 14.07.07, 15:46
                    chyba trzeba to zaimportować naszym blockersom!!świetne!
                    • coyotesunrise Re: buahahahahahahhahahahahaahahahha! !!dobre! 14.07.07, 15:58
                      mil1231 napisał:

> chyba trzeba to zaimportować naszym blockersom!!świetne!

Zapomniałem dodać,że wśród walczących byli ludzie z różnych grup społecznych
                      więc dodatkowo była to jedyna okazja kiedy prosty chłop mógł dać bezkarnie w
                      mordę paniczykowi.Tak namiastka sprawiedliwości społecznej.Przyznaj,że fajne. :-
                      ))
                      • mil1231 no radza sobie jak moga!jedyna rzecz, ktora mi u 14.07.07, 16:05
                        Rosjan imponuje to rozmach- tam nie ma pie..nia że się nie da, albo że
                        procedury nie pozwalają- decyzja i budowa, a oporni wy.... to bardzo pomaga w
                        rozwoju gospodarczym kraju- tak było zresztą w powojennej europie.
      • mason10 Re: Rosyjski samochod... 14.07.07, 14:40
        www.smog.pl/wideo/10916/kononowicz_wyciaga_rece_po_wladze/
    • a.anonym Rosyski truck... 14.07.07, 14:36
      englishrussia.com/?p=1011
    • a.anonym Rosyjski transport... 14.07.07, 14:36
      englishrussia.com/?p=561
    • a.anonym Rosyjskie drogi... 14.07.07, 14:37
      englishrussia.com/?p=315
    • a.anonym Alaska Highway dla porownania... 14.07.07, 14:39
      www.explorenorth.com/library/weekly/aa111398.htm
    • a.anonym Bezdomne dzieci w Rosji... 14.07.07, 14:40
      www.storruss.com/stories/art40015.html
      • mason10 Re: Bezdomne dzieci w Rosji... 14.07.07, 14:42
        www.smog.pl/wideo/10152/amerykanie_smieja_sie_z_premiera_kaczynskiego/
        chyba zmienia se wkrotce satrape
    • a.anonym Drogi w Moskwie... 14.07.07, 14:43
      englishrussia.com/?p=960
      • mason10 Re: Drogi w Moskwie... 14.07.07, 14:47
        fajna strona
        englishrussia.com/?p=791
      • mason10 Re: Drogi w Moskwie... 14.07.07, 14:48
        englishrussia.com/?p=906
        • coyotesunrise Re: Drogi w Moskwie... 14.07.07, 14:52
          mason10 napisał:

> englishrussia.com/?p=906
          możesz przestać zaśmiecać to forum?otwórz nowy temat-"mój ukochany Putin" i
          zamieszczaj tam te bzdury...:-))
      • mason10 Re: Drogi w Moskwie... 14.07.07, 14:49
        englishrussia.com/?p=754
        • mil1231 budują city na siłę- takie rzeczy tworzą się 14.07.07, 15:03
          jakby oddolnie- jest potrzeba powierzchni biurowych i zaczyna się buodwać coraz
          wyżej- ruscy mają kupę terenów, ale żeby zaszpanować budują wieżowce, bo
          przeciez nie moga byc gorsi od Warszawy czy Berlina, prawda?
          • hohlik3 Re: budują city na siłę- takie rzeczy tworzą się 14.07.07, 15:57
            to mil jestes jakis glupi naprawde chyba cie przyblokowalo przy porodzie
            • mil1231 mocny argument-nie do odparcia 14.07.07, 16:03
              • hohlik3 Re: mocny argument-nie do odparcia 14.07.07, 16:11
                gdzie ty go masz pytam?
                serwyjesz stek bzdur i jeszcze dostajesz orgazmu
                idz sie lecz czlowieku albo zrob urzytek dla swojej ojczyzny i sie gdzies powies razem z kaczorami
                • mil1231 prawda boli, wiem 14.07.07, 16:40
    • a.anonym Rosyjskie opuszczone samoloty... 14.07.07, 14:45
      englishrussia.com/?p=533
    • adam.2x Świat już przestał się przejmować Rosją 14.07.07, 15:53
      Należy jeszcze wykopać ich z G8 bo nie ma sensu spotykać się z tymi półgłówkami
      jako z równymi. Niech się udławią swoim złomem militarnym tak jak ich
      nieodżałowany poprzednik CCCP. W ciągu następnych 20 lat nowe technologie
      energii pozwolą obyć się bez ich ropy i gazu.
      • mason10 Re: Świat już przestał się przejmować Rosją 14.07.07, 15:54
        buehehehe no coraz mniej sie przejmuje za to coraz wiecej 4 lerpe amwen macie
        niezly rosysjki kompleks tak siedziec i pluc na rosje gratulacje hahahahhahaha
        • adam.2x Re: Świat już przestał się przejmować Rosją 14.07.07, 16:01
          mason10 napisał:

> ... i pluc na rosje ...
          --------------
          Nie plujemy tylko olewamy. Tak po zasługach CCCP/Rosji. Jak nie chcą być
          częścią cywilizowanego świata to ich problem.
        • mil1231 kompleksy to mają brudne rusy wchodzące na polskie 14.07.07, 16:59
          forum i wciskajace kit jaka to rassija jest super, a jaki jest koń, każdy widzi
          • cwaniak_warszawski Re: kompleksy to mają brudne rusy wchodzące na po 14.07.07, 17:10
            zamknij twarz brudasie
            • mil1231 masz jakis problem lumpie? 14.07.07, 17:13
              • cwaniak_warszawski Re: masz jakis problem lumpie? 14.07.07, 18:01
                brudasie,jestes brakujacym ogniwem teorii Darwina
                • mil1231 Re: masz jakis problem lumpie? 14.07.07, 18:04
                  a tycw..u kochankiem arafata
                  • coyotesunrise Re: masz jakis problem lumpie? 14.07.07, 18:13
                    Panowie...czy nie lepiej to miłosne gruchanie przenieść do prywatnej
                    korespondencji? :-))
            • coyotesunrise Re: kompleksy to mają brudne rusy wchodzące na po 14.07.07, 17:15
              cwaniak_warszawski napisał:

> zamknij twarz brudasie

Sorki za mały offtopic! :-))
              Wczoraj musiałem rano jechać zatłoczonym autobusem.Smród był
              nieziemski...porównywalny jedynie z tym z rosyjskiego trolejbusu.
              Przykro mi...ale brudasy są wszędzie. :-))
              • mil1231 miałem na mysli tych forumowych ruskich idiotów 14.07.07, 17:20
                • coyotesunrise Re: miałem na mysli tych forumowych ruskich idiot 14.07.07, 17:27
                  Zauważyłem,że pojawiają się tutaj rosjanie.Wyjątkowo spokojni i dosyć
                  kulturalni.
                  Wierz mi ...na rosyjskim forum pozamiatali by was w sekund 5...
                  Ci którzy tutaj się pojawiają dodają tylko atrakcyjności temu forum,więc bez
                  przesady. :-))
                  • everplaya Re: miałem na mysli tych forumowych ruskich idiot 14.07.07, 17:29
                    To dla urozmaicenia polecam sympatyczny MMORPG

jerzol.playeverwars.com
                    • coyotesunrise Dla chcących krucjaty przeciw Rosji 14.07.07, 17:37
                      prpopzycja:
                      może na początek obronimy resztki naszego majątku?
                      Bo jest zagrożony...
                      "Według portalu "Wprost.pl" ministerstwa gospodarki pracuje nad planem obrony
                      PKN orlen przed wrogim przejęciem przez Rosjan. O wrogim przejęciu może
                      świadczyć wykupywanie na dużą skalę akcji płockiego koncernu. "
                  • mil1231 pozmiatali by nas co najwyzej cenzorzy, ruscy sa 14.07.07, 17:54
                    słabi i ich argumenty są smieszne
                    • coyotesunrise Re: pozmiatali by nas co najwyzej cenzorzy, ruscy 14.07.07, 18:03
                      mil1231 napisał:

> słabi i ich argumenty są smieszne

no...chyba przesadzasz...a na forumach najczęściej,niestety,nie o argumenty
                      chodzi :-))
                      cenzorzy tam bardzo dużo tolerują specjalnie dla "podgżania" nastrojów nie
                      moderują na bieżąco,a dopiero po 1-2 dniach... :-))
                      • mil1231 Re: pozmiatali by nas co najwyzej cenzorzy, ruscy 14.07.07, 18:04
                        szczerze powiem, że nie widziałem jeszcze na stronach .ru takiego frywolnego
                        forum jak tutaj ;)
                        • coyotesunrise Re: pozmiatali by nas co najwyzej cenzorzy, ruscy 14.07.07, 18:25
                          mil1231 napisał:

> szczerze powiem, że nie widziałem jeszcze na stronach .ru takiego frywolnego
                          > forum jak tutaj ;)

znam takie przy których to forum jest jak notatki ze spotkania kółka
                          różańcowego...:-)))
                          • mil1231 wymień, z chęcią wejdę i pogadam. może dowiem 14.07.07, 18:26
                            się czegoś ciekawego, w końcu człowiek całe życie się uczy
                            • coyotesunrise Re: wymień, z chęcią wejdę i pogadam. może dowiem 14.07.07, 18:37
                              mil1231 napisał:

> się czegoś ciekawego, w końcu człowiek całe życie się uczy
                              np.
                              grani.ru

tam będziesz się dobrze czuł...:-))
      • hohlik3 towarzystwo wzajemnej adoracjji 14.07.07, 16:00
        dal snijcie a ruscy dalej beda was kopac
        hahah
        • mil1231 poki co jest odwrotnie-dostajecie za każdym razem 14.07.07, 16:41
          od nas po doopie bo we wszystkim jesteście gorsi
          • cwaniak_warszawski Re: poki co jest odwrotnie-dostajecie za każdym r 14.07.07, 17:10
            ty jestes najlepszy w robieniu loda.Zrob tez
    • wet3 Re: winku 14.07.07, 15:56
      winku napisał:

> Widzę, że Putin chce uprawiać ponownie politykę znaną pod nazwą: Rosja kontra
      > reszta świata.
      > Ale, że Rosjanie mają chęć na wielkomocarstwowość to im to wcale nie
      przeszkadza.

Korekta. Putin uprawia te polityke od poczatku swego dojscia do wladzy. On
      praktycznie nie liczy sie z nikim.
    • krakus24a Rosji trzeba odebrać ziemię i surowce 14.07.07, 16:58
      nie ma innego sposobu ucywilizowania tej dziczy.
      • coyotesunrise Re: Rosji trzeba odebrać ziemię i surowce 14.07.07, 17:06
        krakus24a napisał:

> nie ma innego sposobu ucywilizowania tej dziczy.

No...jak trzeba...to ruszaj!Szerokiej drogi i powodzenia! :-)))
      • pendrek_wyrzutek Re: Rosji trzeba odebrać ziemię i surowce 14.07.07, 17:19
        No to wez szable i odbierz!

Tylko gdzie jest ten Napoleon co Cie poprowadzi
        na Moskwe?
    • old.european Re: Rosja zawiesza wykonywanie Traktatu o Ogranic 14.07.07, 17:32
      winku napisał:

> Widzę, że Putin chce uprawiać ponownie politykę znaną pod nazwą: Rosja kontra
      > reszta świata.

Dlaczego "reszta swiata"?
      USA, Polska... i to wszystko raczej.
    • old.european Scenariusz bedzie prosty 14.07.07, 17:37
      USA zalezy jedynie na zainstalowaniu tarczy na tenerach znajdujacych sie w
      obszarze RP. Pretensje RP o jakis rewanz sa przy tym raczej uciazliwe.
      Dla USA interesujace byloby wiec zainstalowanie tarczy a nastepnie uciszenie RP
      i porozumienie z Rosjanami. Na przyklad w postaci kontroli przez Rosjan tarczy.
      Albowiem pretensje Rosjan sa dla USA wazniejsze, niz pretensje RP.
      Nie sadze, zeby Europa widziala potrzebe wlazenia Amerykanom i Rosjanom miedzy
      wodke i zakaske. Stworzenie takiej strefy wspolnych interesow
      amerykansko-rosyjskich bedzie dla Europy bardziej interesujace niz ksenofobiczne
      kacyki.
      • coyotesunrise Re: Scenariusz bedzie prosty 14.07.07, 17:44
        old.european napisał:

> USA zalezy jedynie na zainstalowaniu tarczy na tenerach znajdujacych sie w
        > obszarze RP. Pretensje RP o jakis rewanz sa przy tym raczej uciazliwe.
        > Dla USA interesujace byloby wiec zainstalowanie tarczy a nastepnie uciszenie
        RP
        > i porozumienie z Rosjanami. Na przyklad w postaci kontroli przez Rosjan
        tarczy.
        > Albowiem pretensje Rosjan sa dla USA wazniejsze, niz pretensje RP.
        > Nie sadze, zeby Europa widziala potrzebe wlazenia Amerykanom i Rosjanom miedzy
        > wodke i zakaske. Stworzenie takiej strefy wspolnych interesow
        > amerykansko-rosyjskich bedzie dla Europy bardziej interesujace niz
        ksenofobiczn
        > e
        > kacyki.
        >

Ciekawy scenariusz...więcej powiem!-bardzo kontrowersyjny...jeszcze więce
        powiem!bzdurny :-))
        • zigzaur Re: Scenariusz bedzie prosty 15.07.07, 21:18
          Po prostu, twojemu przedmówcy wydało się, że USA będą rozmawiać z Moskalami jak
          równy z równym.

Gdzie Moskalom do USA? Właściwymi partnerami do porównań są: Turcja, Pakistan,
          Filipiny, Meksyk, Nigeria, Bangla Desz, Brazylia, Egipt, Tajlandia.
    • antoni61 Rosja zawiesza wykonywanie Traktatu o Ogranicze.. 14.07.07, 18:53
      i nie dziwie sie Panu Putinowi, to wielki człowiek umie cenić i szanować swoich
      obywateli i KRAJ ! A my Polacy jak chcemy zaostrzenia stosunków międzynarodowych
      to je będziemy mieli - ale cóż to znaczy wobec przyjaźni ( wiecznej) miedzy
      sojusznikami amerykanami i malutkimi polakami !
    • from_russia Re: Rosja zawiesza wykonywanie Traktatu o Ogranic 17.07.07, 09:45
      Big Brother is looking at you:)

inosmi.ru/forum/themes/viewthread?thread=22452&offset=940
    • naturat Rosja próbuje tak samo handlować z Polską jak 17.07.07, 10:54
      Rosja próbuje tak samo handlować z Polską jak za czasów RWPG cyli w czasach PRL-u.
      Wtedy oni przysyłali nam np. Tone gwoździ a my im za nie dwie tony szynki.
      Każdy siedzący w tym temacie we że rosji obecnie nie stać na nowy wyścig zbrojen czy to wstylu konwencjonalnym czy winnym po prostu Rosja blefuje
      a podciągniecie jej wojsk pod polskie granice o niczym nie świadczy Rosja
      wczesniej czy później i tak się o coś pokłuci z Polską i ściągnie swoje wojska do Kaliningradu a My powinniśmy już mieć na swoim terytorium Amerykanów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka