bronimir Ostatnio Lepper nasiąkł Rydzykiem . 20.07.07, 23:44 Konsultował się z nim w Częstochowie. Stąd ten język. Odpowiedz Link Zgłoś
skogkatt Re: Dziennikarze: Słowa Leppera to chamstwo, ale 20.07.07, 23:47 Nic dodać nic ująć:) idąc dalej tym tokiem Lepper mógł śmiało wypomnieć J. Kaczyńskiemu grzech Onana:) Odpowiedz Link Zgłoś
dywagator Re: Dziennikarze: Słowa Leppera to chamstwo, ale 20.07.07, 23:58 Oni faktycznie maja w sobie cos z czekistow. To nie jest smieszne. Wielu Polakow nie wie gdzie zapalic swieczke na grobach dziadkow, czy rodzicow przez mordercow z tej formacji. Juz nie wspominajac o tym, ktory z nich jest wyraznie podobny do Dzierzynskiego, czy Lenina!? Odpowiedz Link Zgłoś
lidziab Re: Dziennikarze: Słowa Leppera to chamstwo, ale 21.07.07, 01:01 Kogo masz na mysli mowiac ONI? Obecny czy poprzdni rzad? Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: Dziennikarze: Słowa Leppera to chamstwo, ale 21.07.07, 01:41 Poprzedni rząd to byli złodzieje, ale bez zapędów dyktatorskich. Mimo wszystkich wad nie mieli demokortycznych standardów w takiej pogardzie, jak obecna ekipa. Poprzedni rząd to kombinatorzy - oportuniści, obecny to zakompleksieni fanatycy - gdyby czasy były inne PiS zapełniłby więzienia lub cmentarze przeciwnikami. Oczywiście dla "dobra państwa i narodu", tak jak WKPb/KPZR czy KPP/PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
altarius Re: Dziennikarze: Słowa Leppera to chamstwo, ale 21.07.07, 02:46 skogkatt napisał: > Nic dodać nic ująć:) idąc dalej tym tokiem Lepper mógł śmiało wypomnieć J. > Kaczyńskiemu grzech Onana:) > A ty co, konia nie waliłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Jaka to obraza, wielu ludzi nie zna tych uczuc 20.07.07, 23:53 Nie znaja tych uczuc biskupi, eunuchy, geje, impotenci i paru kawalerow ktorzy nie mieli na to ochoty, oni rzeczywiscie powinni byc oszczedni w ferowaniu opinii na temat seksu. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 A seks Clintona z panienka, ... to co ? 20.07.07, 23:58 Caly swiat gada o seksie .Zajmowala sie tym cala Ameryka przez wiele tygodni podajac szczegoly. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma nie obchodzi mnie, że premier mojego rządu to 21.07.07, 00:16 pedał, ale gardzę nim dlatego, że to "głupi i kłamliwy pedał". Odpowiedz Link Zgłoś
lidziab Re: nie obchodzi mnie, że premier mojego rządu to 21.07.07, 00:54 tetradrachma napisał: > pedał, ale gardzę nim dlatego, że to "głupi i kłamliwy pedał". Nie zostało udowodnione, że jest pedałem.Ale na pewno jest do d.. Odpowiedz Link Zgłoś
rudies7 kilka slow od arystokraty.... 21.07.07, 00:36 nawet na wsi nie dali mu pluga,za krzywy ryj. Ale przy gnoju w kaloszach to dosyc obrazkowo wygladal.Czy naprawde trzeba byc wyzej urodzonym aby widziec ze to prostak z gnoju narodzony? Odpowiedz Link Zgłoś
kos1981 Nieodpowiedzialne,czerwone dziennikarzyny żywiące 21.07.07, 00:41 się padliną polityczną . Zapraszając to indywiduum przed kamery i mikrofony potwierdzacie ten sam poziom... Odpowiedz Link Zgłoś
lidziab Re: Nieodpowiedzialne,czerwone dziennikarzyny żyw 21.07.07, 01:04 W pełni się zgadzam, nie rozumiem postawy Moniki Olejnik? Czy na pewno jest bezstronną diennikarką? Odpowiedz Link Zgłoś
lidziab Dziennikarze: Słowa Leppera to chamstwo, ale bo.. 21.07.07, 00:51 Chodzi o stricte politykę, czy o to to kto komu dokopie? Ja już się pogubiłam. Gdzie merytoryka, gdzie sprawy państwa. POLAKÓW, takich jak ja "ZWYKŁYCH "KOWALSKICH"?To jest najgorszy rząd, najgorsza polityka od 1989 roku. Na szczęście nie wcinali się w sprawy gospodarki ( bo najzwyczajnej na świecie nie znają się na tym)Oczywiście zasługi przypisują sobie.Ale, tak to jest próbowali ukraść księżyc,nie wyszło. Słońca, a tym bardziej Polski też im się nie uda!! Niech idą z błogosławieństwem PANA RYDZYKA (dla mnie on nie jest żadnym duszpasterzem, a zwykły naciągaczem). Odpowiedz Link Zgłoś
matadore1 A biodra Gosiewskiego? 21.07.07, 01:17 Czy zwróciłeś uwagę jakie on ma BIODRA??? Po co Premierowi jakaś tam panienka? Odpowiedz Link Zgłoś
lidziab Dziennikarze: Słowa Leppera to chamstwo, ale bo.. 21.07.07, 01:24 Premier. Prezydent, nieważne każdy ma prawo do życia po swojemu. Nieważne, czy to będzie związek hetero czy homo. Jest to prywatna spraws każdego człowieka.Poraz pierwszy będę broniła Premiera. Jest człowiekiem.Obywatelem tego (podobno demokratycznego, liberlnego kraju). Jakoś nie zauważyłam,by miał daleko idące zapędy homoseksualne.Jeżeli dziennikarze TVN nic nie wykryli to znaczy,że ktoś gada głupoty.W domyśle A.Lepp. Może w końcu nasi panujący podejmą męską decyzję i wywalą z rządu tych dwóch ... nawet nie wiem jak ich określić! Na pewno prymitywów.Panowie Kaczyńscy.Porwaliście się na Księżyc, a nie dajecie rady Lepperowi i Giertychowi!!!.Do czego jeszcze ich potrzebujecie? Co jeszcze chcecie ugrać? Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: Dziennikarze: Słowa Leppera to chamstwo, ale 21.07.07, 01:42 Na miejscu PiS-u zerwałbym koalicje i razem z PO wprowadził do ordynacji wyborczej zapis pozbawiający biernego prawa wyborczego osobom karanym. Już nigdy więce nie musielibyśmy ogladać na salonach ludzi pokroju Leppera czy Hojarskiej. Co prawada czołowi politycy PiS czy PO to też nie najwyższa polityczna półka ale też nie zupełne dno. Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: Dziennikarze: Słowa Leppera to chamstwo, ale 21.07.07, 01:46 Po pierwsze już za komuny Jaruś był obiektem akcji "Hiacynt" - a np. taki Wałęsa czy Michnik nie. Przypadek?? Wg mnie jest kryptogejem - wiara nie pozwala mu na realizowanie orientacji, więc znalazł sobie zastępcze dziedziny, w których moze się wyżyć i realizować. Taka moja teoria. I wcale nie rpzeszkadza mi premier homoseksualista. Przeszkadza mi, że ten rząd, na czele właśnie z tym premierem, walczą z homoseksualistami i różnymi innymi mniejszościami. To m.in. kaczki z żucia seksualnego uczyniły polę walki politycznej, więc grzebanie w ich intymnym jest jak najbardziej uprawnione. Kto sieje wiatr, ten zbiera burzę. Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: Dziennikarze: Słowa Leppera to chamstwo, ale 21.07.07, 01:51 Słucaj, przestań pier... To właśnie min jest nienormalne w naszym państwie że to że premier jest gejem wzbudza ogromną sensację! I co z tego nawet jeżeli jest??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: Dziennikarze: Słowa Leppera to chamstwo, ale 21.07.07, 12:02 No właśnie nic - dla mnie to nie problem i nie byłby to żaden temat, gdyby nie to, że właśnie ta ekipa durch gada o seksie, pederastach itp. bzdetach, robi z nich politykę. Nie cierpię obłudy, cynizmu i moralnych talibów wszelkiej maści - skoro atakują homoseksualistów niech zbiorą odpowiednie żniwo, a Towarzysz Hiacynt jest pierwszy w kolejce. Z kłamstwami, obłuda i chamstwem należy walczyć poprzez ich obnażanie. Odpowiedz Link Zgłoś
altarius Re: Dziennikarze: Słowa Leppera to chamstwo, ale 21.07.07, 02:41 swoboda_t napisał: Jaruś...Wg mnie jest kryptogejem A ty kim jesteś, odbytem dla niemca? Bierzmuje cie? Odpowiedz Link Zgłoś
liberau Szmaaaty butelki, butelki szmaty... 21.07.07, 02:10 Za mojej młodości pod oknami krążyli czasem zbieracze śmiecia, wykrzykujący takie hasła. Myślałem, że takich zbieraczy śmiecia już nie ma, zwłaszcza w solidarnej IV RP. A tu proszę - sam pan Premier zajmuje się takim zbieractwem, gromadząc wokół siebie najgorszego gatunku chołotę, której odsprzedał Polskę w zamian za dorwanie się do władzy. Szmaaaty butelki, butelki szmaty, Szmaaaty butelki, butelki szmaty, Szmaaaty butelki, butelki szmaty, Szmaaaty butelki, butelki szmaty, Szmaaaty butelki, butelki szmaty! Odpowiedz Link Zgłoś
altarius Re: Szmaaaty butelki, butelki szmaty... 21.07.07, 02:44 liberau napisał: > Za mojej młodości pod oknami krążyli czasem zbieracze śmiecia, wykrzykujący > takie hasła. Myślałem, że takich zbieraczy śmiecia już nie ma, zwłaszcza w > solidarnej IV RP. A tu proszę - sam pan Premier zajmuje się takim zbieractwem, > gromadząc wokół siebie najgorszego gatunku chołotę, której odsprzedał Polskę w > zamian za dorwanie się do władzy. > > Szmaaaty butelki, butelki szmaty, Szmaaaty butelki, butelki szmaty, Szmaaaty > butelki, butelki szmaty, Szmaaaty butelki, butelki szmaty, Szmaaaty butelki, > butelki szmaty! Ja jeszcze słyszałem : nożyczki, noże ostrzę na czerwoną chołote. Odpowiedz Link Zgłoś
barwro5 Dziennikarze: Słowa Leppera to chamstwo, ale bo.. 21.07.07, 02:29 Ja uwazam ze Lepper moze na salony sie nie nadaje ale jego jezyk jest prosty zrozumialy i zreszta takim jezykiem posluguje sie wiekszosc Polakow. Napewno obrazil premiera ale w obecnej sytuacji kiedy grunt pali sie pod nogami chce wywolac inny temat,moze mniej dla niego uciazliwy. Wieksze pretensje nalezy miec do osob ktore sie uwazaja za super inteligencje a robia wielkie swinstwa i podjudzaja jednych na drugich. Bryluja w tym wlasnie takie "elemeny" jak:M.olejnik, Zakowski, Kolenda , cala GW i wielu wybitnych postaci dzialajacych za antypolskie srebniki aby tylko w kraju cos jeszcze zepsuc. Naprawde wstyd aby Polacy ktorzy moga reprezentowac niby polskie media urzadzali takie swinstwa--kompletny brak wychowania i patriotyzmu.BRAWO PIS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
primum_non Re: W kwestii zdrowotnej 21.07.07, 06:50 Medioznawca: Nie wolno mówić, że "komuś nie staje" -to mocne słowa,ale tak naprawdę bardziej szkodzi(dzieciom),jeżeli staje niepotrzebnie.Tak naprawdę popisywanie się bez potrzeby(wiadomo,że jakaś potrzeba zawsze się znajdzie) jest niewłaściwe i niezdrowe. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodeusz Cham,chama,chamem.... 21.07.07, 07:23 pogania!...Chamstwem jest nie tylko prezentowanie knajackich wynurzeń Leppera.Chamstwem jest ich powielanie i upajanie się treścią.Pani Olejnik bojkotowała Leppera pracując w TVP,po przejściu do stacji komercyjnej bojkot się skończył.Tam są potrzebne "momenty i te swojskie akcenty",to robi publikę.Zastanawiając się czyje wypowiedzi polityków szkodziły Polsce najbardziej,na podstawie np."Siódmego dnia tygodnia",stwierdzam,że były to knajackie połajanki w wykonaniu ulubieńców p.Olejnik ,Szmajdzińskiego i Olejniczaka.Nawet Oleksy wykazywał się kulturą osobistą,bez chwytów "za publikę".A sama p.Olejnik ze wstrętem i pogardą wymawia do dziś nazwisko najważniejszych ludzi w tym kraju,prowadząc zaś wywiady stara się ich totalnie ośmieszyć.Pani Kolenda-Zaleska też zachowuje się w obecności Kaczyńskich jak ofiara bólu zębów.O panu Żakowskim nie wspomnę bo to postać sama w sobie,czerwony do szpiku kości.Wracając zaś do Leppera,to zachowuje się jak typowy polski małorolny chłop.Mózg jak paznokieć,ale maniery i zadęcie jaśnie pańskie, mściwość z kolei typowa dla tej klasy społecznej. Odpowiedz Link Zgłoś
barwro5 Re: Cham,chama,chamem.... 21.07.07, 08:23 Brawo taka jest prawda juz wczesniej napialem prawie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
kozodoj Re: Cham,chama,chamem.... 21.07.07, 11:31 Mnie tez zeby bola od jesieni 2005. I uszy mi wiedna. Odpowiedz Link Zgłoś
2berber Prawda, półprawda czy fałsz? 21.07.07, 07:40 Mnie interesuje najbardziej nie to kto tylko co (powiedział) i czy to jest prawdą, kłamstwem czy półprawdą. Jeżeli premier jest homoseksualistą to do chwili gdy nie obraża naszych byłych przywódców, innych polityków uznaje to za taką samą małą skazę jak życie w niesformalizowanym związku małżeńskim. Natomiast gdy obecny premier Kaczyński obraża np gen. Jaruzelskiego człowieka który walczył na wojnie pod którym służyła większość obywateli (tych po 40-ce) to obecny premier jest zwykłą ciotą - i to nas wszystkich obraża. Odpowiedz Link Zgłoś
mayday100 Re: Prawda, półprawda czy fałsz? 21.07.07, 08:20 2berber napisał: Mnie osobiście obraża hipokryzja Kaczora.... Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: Dziennikarze: Słowa Leppera to chamstwo, ale 21.07.07, 08:02 wypowiedzi Leppera mieszcza sie w stylistyce calej tej pisowsko-narodowo- katolskiej bandy Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.chustecki Re: Dziennikarze: Słowa Leppera to chamstwo, ale 21.07.07, 08:04 ja nie wiem o co tyle krzyku??? Przecież Andrju samą prawdę powiedział o Jarku i seksie, może użył przy tym mniej subtelnych słów, no ale cóż nie wszystkim jest przecież dane kończyć Jagiellonkę ... Odpowiedz Link Zgłoś
333a3 Wałęsa nie miał wątpliwości zapraszając kaczkę 21.07.07, 08:18 z mężem na swoje imieniny Odpowiedz Link Zgłoś
katczerwonychszmat jakaś ździra myśli że zrobi na złość premierowi 21.07.07, 08:27 Zdaniem Olejnik to premier popełnił błąd akceptując Leppera w swoim rządzie. - Dlatego nie zamierzam bojkotować Leppera - na złość Jarosławowi Kaczyńskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
dobroslawa2 A kto wyznaczył standardy jak nie LK? 21.07.07, 08:29 I miejsce bezapelacyjnie zajął Lech Kaczyński ze swoim spieprzaj dziadu. Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda lepper jest burak, ale dziala metodami kaczora - 21.07.07, 08:41 jak kaczor niszczy ludzi, to czego sie spodziewa?! Wkrotce bedzie skomlil o azyl w Korei Pln. albo w Wenezueli - jak Kuba Bogu, tak Bog Kubie - pamietaj o tym parszywy kaczorku!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
katczerwonychszmat Leper mówi językiem michnikowszczyzny 21.07.07, 09:22 „Jeżeli jedna osoba miała ojca, a może nawet i matkę w Komunistycznej Partii Polski i funkcjonuje w jakimś środowisku – a takie osoby są również po prawej stronie sceny – jest to bez znaczenia. Jeśli jednak istnieje całe środowisko [Gazety Wyborczej – red. Polityki], w którym praktycznie wszystkie osoby miały rodziców w KPP i na dodatek te osoby mają potężny instrument oddziaływania na świadomość Polaków, to pojawia się problem. Zwłaszcza że na łamach tego potężnego instrumentu pewne idee KPP (...) mają swoją kontynuację. Elementem kontynuacji jest radykalne kwestionowanie wartości narodowych. W moim przekonaniu KPP była w całym tysiącleciu polskich dziejów środowiskiem najgorszym (...). Jestem gotów bronić tezy, że nastawienie owej potężnej gazety, to poczucie misji – w moim przekonaniu bardzo szkodliwej dla Polski – bierze się właśnie z tamtej spuścizny”. Źródło: Jarosław Kaczyński, cytat za Polityką z dnia 25 marca 2006 roku Odpowiedz Link Zgłoś
kozodoj Re: Leper mówi językiem michnikowszczyzny 21.07.07, 11:35 Bardzo dziekuje za przypomnienie tej wypowiedzi premiera. Bardzo dobrze ilustruje ona jego bolszewicka mentalnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Dziennikarze: Słowa Leppera to chamstwo, ale bo.. 21.07.07, 09:03 Lepper jest miłym sympatycznym pełnym uijmującej kultury starszym panem. W porównaniu do wielu dziennikarzy którym nienawiść do Kaczyńskiego i strach przed rozliczeniem oślepiły mózg. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Dziennikarze: Słowa Leppera to chamstwo, ale bo.. 21.07.07, 09:07 czytam komentarze. i podziwiam. kulturę wypowiedzi przeciwników premiera Kaczyńskiego. czyżby jednak miał on racje diagnozując III RP? szambo w waszych wypowiedziach powoduje że leppery, czy Rydzyki tracą palmę pierszeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
katczerwonychszmat UBekistan to zdemoralizowane i załgane zło 21.07.07, 09:18 olias napisał: > czytam komentarze. i podziwiam. kulturę wypowiedzi przeciwników premiera > Kaczyńskiego. czyżby jednak miał on racje diagnozując III RP? szambo w waszych > wypowiedziach powoduje że leppery, czy Rydzyki tracą palmę pierszeństwa. szkoda mi tej nieszczęsnej Kolendy bo jak dostała się między te mendy no to musi tak UB-olewać jak i one te załgane szuje i gnidy skończone Odpowiedz Link Zgłoś
kozodoj Re: UBekistan to zdemoralizowane i załgane zło 21.07.07, 11:40 A pamietacie reakcje premiera na przewrocenie pani Kolendy-Zaleskiej przez tlum otaczajacych go dziennikarzy? Zobaczyl jej but lezacy obok niej na podlodze i powiedzial: "O! Cos pani zgubila!" Szczyt elegancji, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab I wyście go wzięli do rządu? Michnikowskiego naśla 21.07.07, 09:33 -dowcę ? Nie umiejąc przewidywać skutków własnych dziełań nie należy brać się za rządzenie krajem. Odpowiedz Link Zgłoś
no.655321 nie wiem skąd to oburzenie 21.07.07, 09:48 prawie wszyscy wiedzą o jego homoseksualiźmie. miedzy sobą, przy kawce można powiedzieć sobie wszystko ale przed mikrofonem to już nie uchodzi? niby ludzie otwarci ale traktują homoseksualizm jako coś wstydliwego, ciekawe czy z równym wstydem pani kolenda przyznałaby sie do współżycia płciowego z np. mężem...? zwykła hipokryzja. sam sobie kaczek na to zasłużył. czekamy na jego "coming out";))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Śmiechu warte... 21.07.07, 09:49 To nie tyle pani Olejnik powinna bojkotować kogo tam sobie uważa, ile ona sama powinna być bojkotowana przez przyzwoitych ludzi, którzy powinni odmawiać brania udziału w jej "przesłuchaniach". Choćby tylko ostatnio za upowszechnianie kłamstw i manipulacje jakich się dopuszcza wobec o. T. Rydzyka który jakoby według Olejnik nazwał prezydenta RP oszustem a jego żonę czarownicą. Za te pomówienia powinna odpowiedzieć przed sądem. Po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
no.655321 g..no warta obron. rydza 21.07.07, 10:33 jama, kłamco urodzony, nawet sam rydzyk nie wyparł sie tych słów które były na nagraniach, tylko bełkotał coiś o "retoryce" i "ostrości wypowiedzi". nie zakłamiesz rzeczywistości mały krętaczu. jama314 napisał: Choćby tylko ostatnio za upowszechnianie > kłamstw i manipulacje jakich się dopuszcza wobec o. T. Rydzyka który jakoby > według Olejnik nazwał prezydenta RP oszustem a jego żonę czarownicą. Za te > pomówienia powinna odpowiedzieć przed sądem. Po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 No to miej odwagę posłuchać sobie... 21.07.07, 10:47 "dobrze poinformowany" przez media człowieku. Łatwo się przekonasz żeś nabity w buteleczkę jak osesek. Chętnie wysłucham Twego kajania po sprawdzeniu wiedzy u źródła... Michalkiewicz: www.radiomaryja.pl/audycje.php?id=5607 Wolniewicz: www.radiomaryja.pl/audycje.php?id=5600 Gontarski: www.radiomaryja.pl/audycje.php?id=5586 Nowak: www.radiomaryja.pl/audycje.php?id=554 Albo i żyj w swoim zmanipulowanym świecie skoro Ci tak wygodnie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
no.655321 miej odwage powiedzieć prawde 21.07.07, 11:00 nie wygłupiaj sie, takie głodne kawałki to możesz pociskać owieczkom na kółkach różańcowych, wszyscy słyszeli jak rydzyk spotwarzył i opluł parę prezydencką i nigdy sie tego nie wyparł. żyj dalej w zakłamaniu skoro to twój wybór. z bogiem. jama314 napisał: > "dobrze poinformowany" przez media człowieku. Łatwo się przekonasz żeś nabity w > buteleczkę jak osesek. Chętnie wysłucham Twego kajania po sprawdzeniu wiedzy u > źródła... > > Michalkiewicz: > www.radiomaryja.pl/audycje.php?id=5607 > Wolniewicz: > www.radiomaryja.pl/audycje.php?id=5600 > Gontarski: > www.radiomaryja.pl/audycje.php?id=5586 > Nowak: > www.radiomaryja.pl/audycje.php?id=554 > > Albo i żyj w swoim zmanipulowanym świecie skoro Ci tak wygodnie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Tak myślałem dobry człowieku... 21.07.07, 11:16 Starcie się z prawdą to ponad Twoje siły. Głupcem rodzonyś, zmanipulowanym umrzesz. Bywaj ofiaro medialna... Odpowiedz Link Zgłoś
no.655321 głos szatana w twoim domu;)))))) 21.07.07, 14:06 śmieszy mnie tylko że taki byle mały krętacz jak jama413, kłamca za kilka srebrników wciska mi kit ... na co on liczy? to nie audycja w RM gdzie każde prymitywne kłamstwo przechodzi. jama314 napisał: > Starcie się z prawdą to ponad Twoje siły. Głupcem rodzonyś, zmanipulowanym > umrzesz. Bywaj ofiaro medialna... Odpowiedz Link Zgłoś
dywagator Re: głos szatana w twoim domu;)))))) 21.07.07, 16:59 Purpurowa Febro, To ty jestes ofiara watykalno-episkopatowo-medialna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dywagator Re: g..no warta obron. rydza 21.07.07, 17:04 Wyluzuj sie i nie podejmuj polemiki, Ja go znam z takich wystepow. To oeganista z jednego z miejscowych "meczetow". Robi to w przerwie przed wlaczeniem dzwonow z komputera na "Aniol Panski". Siema! Odpowiedz Link Zgłoś
dywagator Re: Śmiechu warte... 21.07.07, 16:56 Wiiitamy!!! Przedstawiciela Ciemnogrodu. Jeszcze kiedys Polonia wroci i prawdziwa Solidarnosc tez. Damy Wam sierpa w te purpurowe policzki (od wypitego wina mszalnego) i rozliczymy za otumanianie Narodu Polskiego, ktory jest duzo madrzejszy od kosmopolitow i ponadnarodowcow z Watykanu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Z tymi kosmopolitami... 21.07.07, 23:15 to już Ci się pomerdało zupełnie dobry człowieku. Kosmopolityzm to dziś bardzo poprawna politycznie cecha w przeciwieństwie do patriotyzmu, który powinien zdaniem kosmopolitów trafić do lamusa historii. Kulą w płot zatem. O reszcie Twej wiedzy szkoda czasu rozprawiać, obawiam się że jest po prostu zerowa, więc i nie ma o czym. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka-pieczona Dziennikarze: Słowa Leppera to chamstwo, ale bo.. 21.07.07, 09:56 Jscek Żakowski powiedział: >(...)i antysemityzm są w tym rządzie na porządku dziennym Wiele temu rządowi można zarzucic, ale antysemityzm? Nie pamiętam jednej antysemickiej wypowiedzi członka tego rządu (w którego skład wchodził przez długi czas zyd Dorn). Mała kaczka Lechu jest wręcz filosemitą. Odpowiedz Link Zgłoś