anal_threat Re: Blachara lubi się pokazać 26.07.07, 20:00 Właściciele Subaru mogą sobie myśleć, bo każdy właściciel Subaru i fan tuningu ma w sobie takiego Seweryna. Bo kto normalny kupuje Subaru lub tuninguje swój samochód? Tylko ludzie którzy chcą zaszpanować na ulicach. Dres, złoty łańcuszek, solarium, włosy na żel, kolczyk w uchu, koszulka adidasa, oto właśnie typowy obrazek właścicieli samochodów typu Subaru. Tak, że śmiejcie się śmiejcie, a sami jesteście właśnie takimi Sewerynami. Odpowiedz Link Zgłoś
foreks Re: Blachara lubi się pokazać 26.07.07, 22:14 wlasciciele subaru maja srednia wieku grubo powyzej 30Y, wiec zastanow sie, co mowisz. zajrzyj w sensie na forum subaru podane powyzej albo pogodz sie, ze jestes prostackim chamem, obrazajacym ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
anal_threat Re: Blachara lubi się pokazać 26.07.07, 22:54 Prawda w oczy kole. Co z tego, że średnia wieku właścicieli Subaru to 30 lat? Swoją drogą ciekawe jak do tego doszedłeś, na podstawie kilku użytkowników jakiegoś wieśniackiego forum? To, że oni mają powyżej 30 lat o niczym nie świadczy, ludzie w tym wieku też potrafią być mega wieśniakami, z tego się nie wyrasta. Seweryn ma 27 lat, myślisz, że za 3 lata się bardzo zmieni? Kupowanie takich "wypasionych" samochodów to jest właśnie cecha wieśniaków. Kupują Subaru, żeby zaszpanować, poderwać laskę na wiejskiej dyskotece i w ogóle bujać się po ulicach w rytm muzyki techno. Odpowiedz Link Zgłoś
dziejski Re: Blachara lubi się pokazać 27.07.07, 06:36 Pieprzysz glupoty anal>> mam 30 lat i do dresa mi bardzo daleko. Wlasnie sie przymierzam do subaru outbacka lub forestera ( jescze nie zdecydowalem do konca). chce go kupic bo to dosc niezawodny samochod o sporej mocy i wysokim przeswicie ( na tym mi szczegolnie zalezy), a jednoczesnie nie jest to samochod terenowy, ktory mi nie potrzebny a tylko pali zbyt wiele. nie zamierzam w nim nic zmieniac . jesli juz chcesz sie wypowiadac to nie generalizuj. moze i rzeczywiscie kupowanie imprezy to zbytek lekki w niktorych przypadkach. ale nie porowniuj wszytskich subaru. chyba ze ty nawet nie zdajesz sobie sprawy ze istnieja inne modele niz impreza Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Re: Blachara lubi się pokazać 26.07.07, 23:50 Prawidziwy mężczyzna koniecznie w kapelusiku i w "fabiedzie", co kolego? Stary jeśli ów "Seweryn" to pustak, to ty wyrastasz na próżnię doskonałą. Odpowiedz Link Zgłoś
hella_79 Re: Blachara lubi się pokazać 27.07.07, 14:01 oj, ja uważam się za normalną (w pewnym stoniu ;) ) i bardzo chętnie, jakbym miała możliwości finansowe zakupiłabym subaru legacy kombi - po protsu ten samochód podoba mi się bardzo. a do fanów tunningu i takiego Seweryna daleko mi. Odpowiedz Link Zgłoś
wibag Blachara lubi się pokazać 26.07.07, 20:10 Artykuł taki sobie, o ludziach trudno coś konkretnego powiedzieć po tych paru zdaniach, ale ostatnie zdania mnie rozbroiły :) Gość znalazł cel w życiu. Bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
m5 Przynajmniej mają jakąś pasję.. 26.07.07, 20:12 na pewno lepsze to od picia piwa z kumplami pod sklepem... albo spędzanie popołudnia z wyciągniętymi nogami przed telewizorem. Pozdr. dla wszystkich którzy uwielbiają swój samochód. Artur golf.mph.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszeknysa Blachara lubi się pokazać 26.07.07, 20:13 No ladnie ladnie,mozna kozaczyc przed wiejska dyskoteka,ale wypasionej dziewczyny nie zazdroszcze.No coz,kwestia gustu.Moja zona jest bardzo szczupla i trzymam sie tego kanonu,choc kochanego ciala nigdy za wiele. p.s. jaka pasza ja dokarmiasz...ultimate? Odpowiedz Link Zgłoś
smokpz Sądząc po spodenkach Seweryna, pałkę też 26.07.07, 20:13 ma fajną, ale buty pedalskie, do zmiany. Pozdro. Piotrek Odpowiedz Link Zgłoś
wibag Re: Sądząc po spodenkach Seweryna, pałkę też 26.07.07, 20:16 Te buciki, to tak jakoś bardziej na pole golfowe chyba by się nadały niż do adidasa.. Odpowiedz Link Zgłoś
wibag Re: Sądząc po spodenkach Seweryna, pałkę też 26.07.07, 20:22 Poprawka, spojrzałam drugi raz i widzę, że to najki. Na pole golfowe jednak też nie. Jednak pedalskie. Odpowiedz Link Zgłoś
etlen Re: Blachara lubi się pokazać 26.07.07, 20:40 podumowujac: artykul o prostakach, chlopaczki po zawodowce, male mozdzki i myslenie typu zona jest od sprzatania bo u mnie tak bylo w domu i zero watpliwosci, ze mogloby byc inaczej. Zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
flyb52 Blachara lubi się pokazać 26.07.07, 20:50 Czy kretynizm musi byc reklamowany? Moze darmowe"bezlapowkowe"leczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
eres39 Rozumiem ladowac kase w stare bryki , np Camaro'69 26.07.07, 21:08 ale w BMW ? Straszna wiocha .Dla nich liczy sie tylko moc silnika. Jedyny plus , ze maja hobby .Mam znajomych , ktorzy we wlasnym zakresie bawia sie w remonty starych , kultowych samochodow .I to ma sens . Po pierwsze ,wspaniala odskocznia od zrzedzacych zon . Po drugie , cudowne hobby. Efekt finalny - Chevy Camaro ...powalajacy. Minus ? Koles wladowal w remont $40 tys i jego zona , nie za bardzo byla z tego faktu zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
eugman Re: Rozumiem ladowac kase w stare bryki , np Cama 26.07.07, 21:13 Ale żenada ten artykuł na zdjęciach banda dresów i ich starem bemki. Usuńcie ten artykuł bo wstyd to nie tuning a profanacja. Odpowiedz Link Zgłoś
drwiacy_siewca_cynizmu Camaro??? To dopiero brzmi po wiejsku ;> 26.07.07, 22:24 Ale to też ma minus... Czy wiesz co to znaczy w tłumaczeniu na pewien język Camaro? Czy chciałbyś jeździć samochodem nazwanym na cześć sraczki? :D Odpowiedz Link Zgłoś
sraczynski Re: Camaro??? To dopiero brzmi po wiejsku ;> 26.07.07, 23:07 She look so cool in her new Camaro... Odpowiedz Link Zgłoś
lolop7 ale wies 26.07.07, 21:22 te stare bmki i rozklekotane subaryny misie itp, aby dorownac do poziomu jaki jest na zachodzie musimy jeszcze przebyc loooooooooooooong way Odpowiedz Link Zgłoś
andykon Blachara lubi się pokazać 26.07.07, 21:23 prostackie i obrzydliwe ! slowo" wypas "slang zapozyczony z drugiej polkuli KATASTROFA!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
popijajac_piwo śmiem twierdzić 26.07.07, 21:23 że źródłem tej pasji (podobnie zresztą jak i wielu innych) są wyłącznie kompleksy, zapewne małego członka. ale na pocieszenie chłopaków należy dodać, że cała nasza polityczna elita leczy kompleksy na tym punkcie. Odpowiedz Link Zgłoś
elwis_v Re: Blachara lubi się pokazać 26.07.07, 21:25 Mam wypasiony dom, wypasiony samochód, wypasioną(w to nie watpię .. takie lampucery jak z ul. Poznańskiej w Wawie- dla wypasionych ergo Dzielnica czerwonych latarni)dziewczynę, wypasionego psa, i...wypasioną sieczką banię, jedyne co umiem to jak odcinać kupony od sukcesu moich starych, albo skutecznie sciagac haracze. Czyż nie tak jest z tym ćwierćgłowkami o inteligencji chomika,wiedzacymi niczym niebieskie ptaki , jak nic nierobić i zarobić?? 3/4 znich to prostactwo które w sobie tylko znany sposób bardzo szybko doroviło sie sporych pieniędzy, można sie tylko domyślać że kradnac , bo w tym kraju jest to niedopmyślenia by fiskus dajł ci zarobić. Panowie wypasieni, wiecie poczym poznać że jesteście prostakami, prowadzącymi szemrane interesy??ano po waszym designie, ktoś kto wychowywał sie w luksusie staży jego mieli kase, i on ma kase i nie musi sie tym afiszować, bo jest tego świadom, i niczego nikomu nie musi udowadniać, to szpanerstwo i obnoszenie się z bogactwem świadczy jacy są ubodzy intelektualmie i duchowo,nierozumiem po kiego gzyba GW wstawia na swe łamy artykuł o tej tematyce, może panowie redaktorzy chcecie dotrzeć do tego typu klienteli??Może zqłóżciue Gazeta news, coś na podobieństwo Faktu, bo chyba do jego poziomu zmierzacie. Odpowiedz Link Zgłoś
pisz_na_berdyczow fura, skóra i komóra... 26.07.07, 21:46 a na niedziele swiateczny dres z czterema paskami wiocha i kwas!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
morda11 Blachara lubi się pokazać 26.07.07, 21:58 To zaraz poznać po pasterskim wyglądzie, jak ktoś się zajmuje wypasaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
pocalujta_wujta Moja babcia miala wypasiona krowe 26.07.07, 22:06 Natomiast ja mam dwa samochody i oba choc nie maja paskudnie blyszczacych felg i 300 koni to byly na torze wyscigowym i regularnie sa na autokrossach bijac tych z wypasionymi autami po 300 koni (w tym Subaru) z kierowcami ktorzy nie wiedza co sie robi (i jak to sie robi) z tymi wypasionymi autami. Do wypasionych przyjezdzajacych na zawody (i czesto gesto przegrywajacych z moimi autkami) naleza Ferrai F-40, Porsche Cayman, Subaru WRX., Mustang GT. Owszem sa tacy co wiedza co sie z nimi robi i ci faktycznie wygrywaja... ale oni nie robia "wypasu" tych aut tylko trzymaja je w ramach ustawien wyscigowych (zawieszenie, opony, zmniejszona masa). Zeby blachar poleciala na taki "wypas" to musialaby lubic byc usmarowana w samochodowych swinstwach lub siedziec na twardym i glebokim siedzeniu w otoczeniu golych blach i zegarow. pozdrawiam... z USA Odpowiedz Link Zgłoś
limak9 Blachara lubi się pokazać 26.07.07, 22:14 jak dla mnie najbardziej buraczane Subaru w Polsce ( az zal nazywac to Subaru) Tytul artykulu powinien brzmiec "wiejski tuning wiejskich chlopcow". totalne przeciwienstwo stylu JDM dramat. Odpowiedz Link Zgłoś
gromit123 Niestety, glupota nie boli 26.07.07, 22:21 ...inaczej umarliby w mekach. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_27 Re: Niestety, glupota nie boli 26.07.07, 22:34 szkoda że mózgu nie masz wypasionego... Odpowiedz Link Zgłoś
a.s.i.a.88 Aż żal to czytać!! 26.07.07, 22:49 Co za wioska heeeeelp!!!Zal mi takich młodych buraków co pojadą na wakacje za granice i wracaja GOLFEM II, BMW, SUBARU, jakims starym MERCEDESEM co za granica to zlomy totalne a tu przyjada na wieś i szpanuja jaką on to ma BMW i jak na to harował :D śmiech na sali!Albo lepiej jak się sfrajeruje i zleci komus sprowadzic takiego np GOLFA II za 7 tysiecy (posrednik ma 4 tys zarobku) a ten frajer sie jeszcze cieszy ze tanio :/ A te panienki to bez komentarza- wioska rodem z remizy! Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: Blachara lubi się pokazać 26.07.07, 22:50 Piekne jest to zdjecie butem, do ktorego przyczepilo sie zdzblo slomy :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
haryjesion Moja dziewczyna nie chce się paść... 26.07.07, 23:17 Dziewczyny nie mam wypasionej, rower też nie bardzo, kota niby mam wypaśnego ale na mleku to chyba nie bardzo. Roboty nie mam wypaśnej tylko papierową, ale jak już wrócę do patrolu to właśnie takich tunerów będę sprawdzał pod kątem wyposażenia pojazdu i dow. rej. będę im zatrzymywał :) Odpowiedz Link Zgłoś