Dodaj do ulubionych

Rada Ministrów uchyliła rozporządzenie ws. lektur

• jerzy30 Adolf Stalin Kaczynski - "Słońce Bałtyku" 24.07.07, 18:47
      jaśnie nam panujący król Kaczor IV sam najlepiej wie co amja czytać gnoje w
      szkole
      • belaqua Jarek Kaczor vel Księżycowy Złodziej 24.07.07, 18:55
        Intrygant i kłamca. Uczestnik tzw. "okrągłego stołu", współpracownik KOR.
        Stare chińskie przysłowie powiada - przyduś kaczkę, a dostanie sraczkę.
        • amanasecta Re: Jarek Kaczor vel Księżycowy Złodziej 24.07.07, 20:07
          belaqua napisał:

> Intrygant i kłamca. Uczestnik tzw. "okrągłego stołu", współpracownik KOR.
          > Stare chińskie przysłowie powiada - przyduś kaczkę, a dostanie sraczkę.
          -----------------------------

chwiejny z ciebie czlowiek, wczoraj chwaliles Kaczora pod niebiosy dzis na
          niego srasz, taki sam jestes bracie jak ta cala koalicja
        • mark.parker Re: Jarek Kaczor vel Księżycowy Złodziej 25.07.07, 01:08
          belaqua napisał:

> Intrygant i kłamca. Uczestnik tzw. "okrągłego stołu", współpracownik KOR.
          > Stare chińskie przysłowie powiada - przyduś kaczkę, a dostanie sraczkę.

A jeszcze niedawno tak się nim zachwycałeś! Stare japońskie przysłowie: Nie
          używaj na określenie szamba pojęć "perfumeria" lub "belaqua" :)
      • doris9914 Re: Jerzy30 jestes skwasnialym dupkiem 24.07.07, 19:58
        • amanasecta Doris Day zaczynasz jak wet3-nie chlaj denaturatu 24.07.07, 20:08
          • doris9914 Re: Amanasecta __drewniany mlotek 24.07.07, 20:20
            nie wpierdzielaj sie tam, gdzie nie twoje miejsce
            • amanasecta Doris Day zaczynasz jak wet3-nie chlaj denaturatu 24.07.07, 20:31
              doris9914 napisała:

> nie wpierdzielaj sie tam, gdzie nie twoje miejsce
              --------------------

no juz dobrze po co te wulgarnosci???wiem ze juz za stara jestes i Hollywood
              plecami sie odwraca od ciebie, ale zrozum, teraz moda na 20-tki nie na stare
              aktorzyny "polamane" artretyzmem, no i ten denaturat jeszcze zmarszczek ci
              doprawi wiecej, nie ganiaj tak ludzi po forach jak wet3, powiedz cos od czasu
              do czasu od siebie
              • doris9914 Re: Zaciela ci sie plyta? 24.07.07, 20:40
                na pewno jestem mlodsza od ciebie , "siuszki w majtki" w majtki robisz, uwazaj
                zeby ciebie nie pogonilo , bedziesz zalowac i dyskutuj dalej
                • amanasecta Doris Day, z Hollywood nadajesz???? 24.07.07, 20:47
                  doris9914 napisała:

> na pewno jestem mlodsza od ciebie , "siuszki w majtki" w majtki robisz,
                  uwazaj
                  > zeby ciebie nie pogonilo , bedziesz zalowac i dyskutuj dalej
                  ---------------------------------------

dziecko, jak nauczysz sie tego, co ja juz dawno zapomnialem to mozemy isc na
                  ubita ziemie i dyskutowac, ok??? wytrzyj gluty pod nosem
                  • doris9914 Re: Doris Day, z Hollywood nadajesz???? 24.07.07, 20:50
                    masz szczescie ,ze nie za wiele mam czasu, musze isc do pracy, a ty leniuchu co
                    robisz? jesli taki w podeszlym wieku juz jestes , lepiej sie poloz o czasie i
                    nie grzesz juz wiecej! i nie ublizaj dziewczynom nawet swojej.
                    • amanasecta Re: Doris Day, z Hollywood nadajesz???? 24.07.07, 20:56
                      doris9914 napisała:

> masz szczescie ,ze nie za wiele mam czasu, musze isc do pracy, a ty leniuchu
                      co
                      >
                      > robisz? jesli taki w podeszlym wieku juz jestes , lepiej sie poloz o czasie i
                      > nie grzesz juz wiecej! i nie ublizaj dziewczynom nawet swojej.
                      ---------------------------

nikomu nie ublizam, nie moja wina ze mamy inne spojrzenie na zycie, stary nie
                      jestem, ale przepracowalem 35 lat i teraz jestem na wczesniejszej emeryturze, i
                      mozesz mi wierzyc korzystam z zycia garsciami, a spac to chodze o 2 rano,
                      wstaje o 7, a grzech to zdrowie
                      • doris9914 Re: Doris Day, z Hollywood nadajesz???? 24.07.07, 20:59
                        czekaj , czekaj kto cie wyslal na emeryture po 35 latach pracy, to u was tak
                        dobrze, masz powazanie u soltysa, ja tez przepracowalam 35 lat ale musze
                        jeszcze do 67,5 ciagnac, chyba sie przeniose do ciebie.
                        • amanasecta Re: Doris Day, z Hollywood nadajesz???? 24.07.07, 21:11
                          doris9914 napisała:

> czekaj , czekaj kto cie wyslal na emeryture po 35 latach pracy, to u was tak
                          > dobrze, masz powazanie u soltysa, ja tez przepracowalam 35 lat ale musze
                          > jeszcze do 67,5 ciagnac, chyba sie przeniose do ciebie.
                          -----------------------

musisz musisz bos wybrala wariatow w wyborach albo nie glosowalas, to teraz
                          taka cene trzeba zaplacic, moj rzad prowadzi czlowiek honoru Jean-Claude
                          Juncker. Zapraszam, miejsca starczy dla wszystkich
                          • doris9914 Re: Doris Day, z Hollywood nadajesz???? 24.07.07, 21:16
                            moj rzad prowadzi harry_potter-=balkan/ende
                          • doris9914 Re: Amanasecta z Pipidowk z nadajesz???? 24.07.07, 21:22
                            mialo byc o Giertychu a skonczylo sie na cietej wymianie zdan i nie na temat,
                            mam nadzieje , ze moderator nie przegoni mnie z forum,wychodze z domu, jutro
                            jak cos bedzie pieprznego , zechce odnalezc cie i pogonic!
            • mark.parker Re: Amanasecta __drewniany mlotek 25.07.07, 01:25
              doris9914 napisała:

> nie wpierdzielaj sie tam, gdzie nie twoje miejsce

TAM nikt się Ci nie chce wpierdzielać. Za stare, obwisłe do trotuaru i cuchnące
              zgnilizną.
              Polecam Ci poniższe epitafium - zostaw rodzince!

Potykała się o własny srom,
              Wreszcie porządek zrobił ktoś z nią.
              I sromotnica się nie telepie,
              Gdy jej łopatą ktoś grób przyklepie.
              :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
              • lapapillon Kim jest ten alfons co o 2 w nocy straszy? 25.07.07, 02:12
                mark.parker nie pizdzi , ty zostaniesz zdolowany tak samo jak inni
                • mark.parker Re: Kim jest ten alfons co o 2 w nocy straszy? 25.07.07, 04:42
                  lapapillon napisał:

> mark.parker nie pizdzi , ty zostaniesz zdolowany tak samo jak inni

Alfonsem jest twój właściciel, który cię, gnido, co nocy wysyła pod latarnię
                  :DDDD. Możesz mi nie grozić, za cienki jesteś. LE Papillon jest rodzaju
                  męskiego, prostaczku. Szkoda, że nie potrafisz zdefiniować swojej płci. Może ci
                  pomoże TW. Jankowski:)))))))
    • grogreg PAna jestes smieszny panie Giertych 24.07.07, 18:58
      Odchodzisz pan w nieslawie i miejmy nadzieje, ze na zawsze.
      Pana jeki na nikim juz wrazenia nie robia.
    • rodowiczmaryla Rada Ministrów uchyliła rozporządzenie ws. lektur 24.07.07, 19:04
      kaczka = pajac, gieroj = pajac
      jedyna roznica, to wzrost
    • czarek62 Przeciez na 99% przysiegal, ze odejdzie z MEN!!! 24.07.07, 19:10
      slowo Giertycha warte tyle, co kupa go** splukana w sedesie!
      • realista100 Kaczyński pogodzi sie z Leperem i Giertychem.... 24.07.07, 19:19
        Ta "trójca" jest siebie warta!..Kaczyński, dla władzy zrobi każde swiństwo !
        Honor, patriotyzm,..dla niego to martwe słowa!
        • czarek62 Masz racje, jeden wart drugiego (i trzeciego)! 24.07.07, 20:23
          szkoda slow.
          • mark.parker Re: Masz racje, jeden wart drugiego (i trzeciego) 25.07.07, 01:27
            Przynajmniej pośmiać się z nich można.
    • zacisze16 Re: Rada Ministrów uchyliła rozporządzenie ws. le 24.07.07, 19:19
      władzy, władzy mi dajcie...ci faceci nie mają ani grama honoru to pkt.1
      robią wszystko za moje i twoje pieniądze czyli kasę podatnika to pkt.2
      i zrobią wszystko by utrzymać się jak najdłużej przy korycie to pkt.3
    • jola5033 Rada Ministrów uchyliła rozporządzenie ws. lektur 24.07.07, 19:55
      NIech się giertych przestanie wreszcie kompromitować!!!!!
      Niech odejdzie z tego rządu!!!!
    • juesej Czyli nie będzie Sienkiewicza 24.07.07, 20:02
      Dlaczego nikt nie mówi wprost że decyzja Kaczyńskiego i powrót do kanonu
      Łybackiej oznacza że nie ma w lekturach Sienkiewicza. Michnik triumfuje.
    • flyb52 Rada Ministrów uchyliła rozporządzenie ws. lektur 24.07.07, 20:05
      Znaczy sie bolszewia poniosla kleske, nie da sie Polakow przykuc na lancuch do
      psiej budy wiec bolszewia kaczynskich zaczyna poslugiwac sie instrumentami
      systemu demokratycznego, zeby zostac u koryta. Zaczela sie kampania wyborcza
      bolszewickiego pisu.
      • amanasecta nic jeszcze nie przesadzone 24.07.07, 20:10
        flyb52 napisał:

> Znaczy sie bolszewia poniosla kleske, nie da sie Polakow przykuc na lancuch
        do
        > psiej budy wiec bolszewia kaczynskich zaczyna poslugiwac sie instrumentami
        > systemu demokratycznego, zeby zostac u koryta. Zaczela sie kampania wyborcza
        > bolszewickiego pisu.
        ------------------------

Kaczor nie mowil jakie lektury beda na liscie, podobno ma byc jego pierwsza
        ksiazka jaka podarowala mu mamusia "Lenin-zycie i tworczosc"
        • doris9914 Re: nic jeszcze nie przesadzone 24.07.07, 20:23
          a dla ciebie dobranocki nie bylo dzisiaj, co robia gowniarze na tym forum,wiem
          ze masz niewiele lat, dlatego takie blahe post.
          • amanasecta Doris Day, z Hollywood nadajesz???? 24.07.07, 20:32
            doris9914 napisała:

> a dla ciebie dobranocki nie bylo dzisiaj, co robia gowniarze na tym
            forum,wiem
            > ze masz niewiele lat, dlatego takie blahe post.
            -----------------------------

dlaczego nie masz polskiej czcionki????
            • doris9914 Re: Amanasecta z Pipidowki nadajesz???? 24.07.07, 20:36
              a czy sie rozni polska od nie-polskiej, szukasz zaczepki?
              • amanasecta Re: Amanasecta z Pipidowki nadajesz???? 24.07.07, 20:43
                doris9914 napisała:

> a czy sie rozni polska od nie-polskiej, szukasz zaczepki?
                --------------------------------

absolutnie!nie szukam zadnej zaczepki, bo gdzie tam moja Pipidowka do twojego
                Hollywood!!
                skoro nie widzisz roznicy to trudno, bierz sie za detektywa dalej i ganiaj
                ludzi na forum, a moze to ty wet3???? nie, raczej nie ona wszystko widzi na
                czerwono, czerwone gnidy,komuchy,lewaki,psy i koty:::)))))
                • doris9914 Re: Amanasecta z Pipidowki nadajesz???? 24.07.07, 20:47
                  a ty chyba wszechpolak, kiedy wszystkim rozumki pozjadales, ale mniejsza o to
                  nazywasz komuchami itd, tych ktorzy na pewno nie sa, czytaj uwaznie dziecinku?
                  • amanasecta Re: Amanasecta z Pipidowki nadajesz???? 24.07.07, 20:50
                    doris9914 napisała:

> a ty chyba wszechpolak, kiedy wszystkim rozumki pozjadales, ale mniejsza o to
                    > nazywasz komuchami itd, tych ktorzy na pewno nie sa, czytaj uwaznie dziecinku?
                    ----------------------------

nigdy nikogo nie nazwalem komuchami, jak nie umiesz czytac czyichs wypowiedzi,
                    to naucz sie czytac miedzy wierszami, przeczytaj jeszcze raz moj post, to nie
                    o mnie mowa, przykro mi ze denaturat juz dziala, za 10 minut bedziesz widziec 2-
                    3 kompy, wiec dla bezpieczenstwa idz sie przekimac, ok??
                    • doris9914 Re: Amanasecta z Pipidowki nadajesz???? 24.07.07, 20:53
                      pozdrawiam cie serdecznie mimo tych brzydkich wypowiedzi , myslalam ze w tej
                      Pipidowce chlopy sa na poziomie, ale sie przeliczylam.
                      • amanasecta Doris Day, z Hollywood nadajesz???? 24.07.07, 21:03
                        doris9914 napisała:

> pozdrawiam cie serdecznie mimo tych brzydkich wypowiedzi , myslalam ze w tej
                        > Pipidowce chlopy sa na poziomie, ale sie przeliczylam.
                        ------------------------

brzydkie wypowiedzi zdarzaja mi sie czesto w stosunku do:
                        PiSkomuny
                        Sorbony
                        Faszochow z LPR
                        Rydzola
                        jednej osoby z tej kliki nie skrytykuje, a mianowicie pani Marii Kaczynskiej,
                        ona do nich nie pasuje, a przy okazji powiem ci ze znam ja osobiscie,
                        wspaniala, kulturalna osoba, ze wzgledu na jej pozycje (prezydentowa) prywatnie
                        praktycznie nie mamy zadnych kontaktow, ale wiem ze sytuacja w Polsce bardzo
                        jej dokucza i cierpi z tego powodu, ta kobieta to biala plama na czarnym tle,
                        ale coz ona moze????
                        • doris9914 Re: Doris Day, z Hollywood nadajesz???? 24.07.07, 21:12
                          czyli to jest jedyna kobieta w twoim zyciu, ktorej nie naublizasz? ja tez ja
                          uwielbiam,nie mowiac o leszku. Pania Marie widzialam wTV z czworaczkami, no ty
                          byles tam, zazdrszcze ci.
                        • lewy_kaczor Doris Day nadaje spod latarni... 24.07.07, 21:40

Polska to piekny kraj, a tacy durnie nią rządzą...
                          • sybirak Re: Doris Day nadaje spod latarni... 24.07.07, 22:03
                            Aż przyjemnie popatrzeć jak się koalicjanci wzajemnie demontują... :)
    • no.655321 Te Pajace 24.07.07, 20:15
      te pajace grają sobie prawem, państwem, społeczeństwem.
      mają w dupie wszystko i wszystko poświęcą w imie władzy, stołków i kasy.

mam dość tego szamba.
      • doris9914 Re: Czetnik___ no.655321 24.07.07, 20:31
        jestes niecierpliwy i opierdliwy , nie pozwolisz dokonczyc programu,
        • no.655321 Re: Czetnik___ no.655321 24.07.07, 20:43
          program już sie skończył, aktorzy zostali wygwizdani i obrzuceni pomidorami,
          jakkolwiek nie chcą zejść ze sceny i odgrywają nikomu niepotrzebny kolejny akt
          tragifarsy pt. IVRP.

doris9914 napisała:

> jestes niecierpliwy i opierdliwy , nie pozwolisz dokonczyc programu,
          • amanasecta Doris Day masz maila od "czetnika"655321 24.07.07, 20:44
            • doris9914 Re: Doris Day masz maila od "czetnika"655321 24.07.07, 20:54
              nie podszywaj sie pod innych internautow,to karalne
          • doris9914 Re: Czetnik___ no.655321 24.07.07, 20:56
            no nie pomyliles dobranocke z komedia.
    • siedem71 Re: Rada Ministrów uchyliła rozporządzenie ws. le 24.07.07, 20:20
      Romciu! nie blaznuj wiecej.
    • piesek.leszek Giertych to osaczony przywódca polskich Talibów 24.07.07, 20:42
      Powinien niezwłocznie wysadzić się w powietrze.
      • piesek.leszek suplement 24.07.07, 20:48
        O tak powinien zrobić: wiadomosci.onet.pl/1577250,12,item.html
    • pszczola1614 Re: Rada Ministrów uchyliła rozporządzenie ws. le 24.07.07, 21:32
      W jakim celu ten spór.Dzieci nie czytają lektur.A matura... daleko....lub
      ''podarują''.
    • dzakarta Rada Ministrów uchyliła rozporządzenie ws. lektur 24.07.07, 21:57
      Romuś, jesteś cudowny! Kocham cię!
    • 100dana Re: Rada Ministrów uchyliła rozporządzenie ws. le 24.07.07, 21:59
      A MOZE BY TAK JESZCZE UCHYLIC ZRZADZENIE DOTYCZACE MUNDURKóW UDA NAM SIE WóWCZAS
      ZAOSZCZEDZIC DUZO PIENIEDZY
    • ksg06 Czy Piotr Stasinski z GW czytal kiedys ksiazki? 24.07.07, 22:55
      Bo sluchajac jego wypowiedzi (bez wzgledu na merytoryke) nasuwa sie wniosek
      przeciwny.
      Czy dziennkikarze nie potrafia "sklecic" porzadnie jednego zdania? Co Wy macie
      z tym jezykiem potocznym? Jeszcze dorzuccie troszke angielszczyzny i bedzie
      superowo!
    • milo_1 No i ____pederaści___rozwalą "koalicję"..... 24.07.07, 23:21
      To wszystko jest od dawna do du.....py............czyzby Roman o tym wiedział ;)))

...."nie pójdziesz do urny,to wybierze za Ciebie moherowy naród durny....."
    • zenonlubirybki Re: Rada Ministrów uchyliła rozporządzenie ws. le 24.07.07, 23:30
      jeżeli ta koalicja utrzyma sie jakiś czas - to dobrze bo jest na równi pochyłej
      jeżeli nie utrzyma się, też dobrze - przedterminowe wybory wyeliminują, mam
      nadzieję, te świńskie ryje, a przynajmniej sporą ich część.

• marek99az1 junkier jak zwykle "dał nogę" 25.07.07, 00:06
        O godz. 16:37 uruchomił wątek głupią wypowiedzią i nie mając argumentów uciekł.
        Widać, że instrukcje jakie otrzymuje są bardzo niemkompletne i wprowadzają go w
        frustrujące sytuacje. W końcu niemądry człowiek ale należy mu okazać
        miłosierdzie. Nie każdemu Bozia dała rozum. Nie jego wina.
      • lapapillon Re: Rada Ministrów uchyliła rozporządzenie ws. le 25.07.07, 00:27
        polska bogata w ryje, takze przyjda nowe, swieze a moze gorsze niz te ?
    • niutt Rada Ministrów uchyliła rozporządzenie ws. lektur 25.07.07, 01:19
      Szkoda tylko, że zza tej postawy wyziera ponury cień załatwiania porachunków z
      byłym koalicjantem. Gdyby koalicja trwała, Kaczyński nie odważyłby się na ten
      krok. Ale! Ale dobrze, że Gombrowicz wrócił.
      • mark.parker porachunki 25.07.07, 02:09
        niutt napisała:

> Szkoda tylko, że zza tej postawy wyziera ponury cień załatwiania porachunków z
        > byłym koalicjantem. Gdyby koalicja trwała, Kaczyński nie odważyłby się na ten
        > krok. Ale! Ale dobrze, że Gombrowicz wrócił.

Całe to ich "rządzenie" nacechowanie jest załatwianiem starych porachunków. Tym
        razem zaczęło się od toruńskiego Voldemorta.
        • lapapillon Re: porachunki 25.07.07, 02:19
          czerwonej pajeczynie zaczyna doskwierac, ze Polska wypiela dupe na nich i
          wypisuja niewybredne rzeczy o wysmienitych osobisotosciach
    • adam.2x Kaczyński zwinie ogonek pod siebie i będzie cicho 25.07.07, 02:34
      Jak i z Rydzykiem bo żadza władzy bije wszelki honor. To się tyczy Kaczyńskich,
      Leppera i Giertycha. To ludzie którzy zgodzą się każde poniżenie, skopanie,
      podeptanie i biczowanie aby tylko zębami i pazurami trzymać się resztek władzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka