Dodaj do ulubionych

Zła krew doktor Wujkowskiej

• kroliklesny Zła krew doktor Wujkowskiej 08.08.07, 08:18
      Kolezanko Wujkowska! Masz narobione w glowie! Zgroza!
    • alkefas Re: Zła krew doktor Wujkowskiej 08.08.07, 08:19
      Bożesz ty mój... nie sądziłem, że są jeszcze w stanie mnie zaskoczyć. Ale mam
      brechta, choć to smutne w zasadzie jest. Ale tytuł artykułu dobry!
    • kewiz tepa glupia ci pa 08.08.07, 08:22
      • robertrobert2 Re: tepa glupia ci pa 08.08.07, 08:28
        zwykła szmata doradce głownego edukatora ja **** taki rząd takich doradców i
        gdzie te wartości chrześcijańskie i taki człowiek pomage w edukacji do szamba
        rydzykowego z nią
    • andrzejnor50 Zła krew doktor Wujkowskiej 08.08.07, 08:30
      Od dzisiaj bede mial wpisane do dowodu osobistego, ze nie zezwalam na
      transfuzje z nie sprawdzonego zrodla (typu LPR SO PIS)
      Andrzej
    • cannon Zła krew doktor Wujkowskiej 08.08.07, 08:35
      Pani Hanna Wujkowska pracuje dla naszego rządu ?? Publicznie opowiada kretynizmy
      ?? A może straciła rozum , może słyszy głosy ??? Halo Pani Hanno Woodstokowicze
      wchodzą do Pani do domu, są cali w błocie ! krew leje im sie ze strzykawek
      wystających z ramion! jest ich tysiące ( strzykawek i woodstokowiczów) K..... ta
      baba siedzi w rządzie !!!! K.....K....K....K,....... to jest jak zły sen !
      Cannon
      • rock73 Re: Zła krew doktor Wujkowskiej 08.08.07, 16:24
        Uczestnicy Przystanku Woodstock przed oddaniem krwi pili heroinę, palili
        haszysz, jedli szkło (pani kochana, ta dzisiejsza młodzież, papierosy palą,
        wódkę piją, nawet szkło jedzą, wczoraj tacy młodzi stali na klatce i ona mówi do
        niego: "Wykręć żarówkę, to wezmę do buzi"), słuchali satanistycznego łomotu,
        propagowali homoseksualizm i Unię Europejską. Zebraną krew, zarażoną HIV-em,
        będą wstrzykiwali starszym ludziom, żeby przeprowadzić na nich eutanazję, a
        potem zająć ich mieszkania i sprzedać z zyskiem nie-Polakom. Będą też podawali w
        szkołach polskim dzieciom, żeby je wykorzenić. Oczywiście media nie będą o tym
        informowały, ale to tylko świadczy o tym, jak wielki i straszny jest to spisek,
        w którym biorą udział liberałowie, młodzież, Europejczycy i oficerowie UB. Bójta
        się, uaaaa!!!
    • nekropedofil Re: Zła krew doktor Wujkowskiej 08.08.07, 08:36
      pan wiceminister, coś mi się zdaje, już pakuje toboły za nadmierny obiektywizm i
      logikę.

to są cechy nie pożądane przez naszych miłościwie nam panujących. a już teraz,
      kiedy równy szereg to być albo nie być...
    • marcus81 Re: Zła krew doktor Wujkowskiej 08.08.07, 08:39
      Co za brednie ta kobieta wygaduje. Ta młodzież z Woodstocku robi
      więcej dla innych niż rozmodlone mohery. Ciekawe skąd u tak
      żarliwych katolików tyle nienawiści? W życiu nie chciałbym sie
      leczyć w takiego lekarza jak wujkowska (nazwisko celowo z małej
      litery)
      • istp Re: Zła krew doktor Wujkowskiej 08.08.07, 08:48
        Co to dziewczyny i chłopaki, piszemy petycję o usunięcie baby z rządu??
    • aatezag Zła krew doktor Wujkowskiej 08.08.07, 08:40
      Społeczeństwo płaci ze swoich podatków takiej k....e, i to doradca
      ministra edukacji. Gdyby Polska była normalnym państwem taki doradca
      był by na ZBITY PYSK wypieprzony.

wujkowska jesteś poprostu popierd....a!!!!!!!!!!!!!
    • szwedek66 Zła krew doktor Ch..kowskiej 08.08.07, 08:43
      ta pani powinna jak najszybciej opuscic (nie)rzad (podobnie jak jej szefostwo)
      jej wypowiedziami powinna zajac sie prokuratura a sad powinien skierowac ja do szpitala psychiatrycznego tak na 3 lata moze wsrod chorych psychicznie by troche wyzdrowiala na umysle (chodziaz wydaje mi sie ze tym z LPR zdrowie umyslowe nie grozi)
    • soemi Zła krew doktor Wujkowskiej 08.08.07, 08:43
      P. Wujkowska zieje nienawiścią do PW co wybrzmiewa w każdej jej wypowiedzi.
      Sygeruje jakieś wykorzystywanie tych ludzi do bicia rekordów w ilości zebranej
      krwi (o czym znając Owsiaka zapewne nie pomyślał nigdy) i tym podobne inne
      kretyznizmy. Czy P. Wujkowska kiedykowliek odwieziła stacjonarną stację
      krwiodawstwa i widziała ludzi oddających krew?! Pani ma wyobrażenie, że to
      ludzie ładnie ubrani i wypachnienie a tymczasem tak nie jest.
      Publiczne wyznawanie tak krytycznej opinii o tych ludziach to jawna nagonka ze
      strony Wujkowskiej na uczestników PW. Wujkowska widać wiąże ich gusty muzyczne
      z samymi negatywami przypisując im choroby i narkomanię. Teraz ja pytam; w czym
      jest gorsza przebadana od nich krew?!
    • grba Na zdrowy rozum biorąc... 08.08.07, 08:45
      Czy wśród dawców może trafić się osoba zakażona AIDS?
      Tak jak wszędzie, nie tylko na Przystanku i dlatego są procedury
      bezpieczeństwa, które chronią przyjmujących krew od zakażeń.

Czy krew przeklinającego satanisty słuchającego głośnej muzyki różni
      się od innej krwi?
      Nie.

Czy krew przeklinającego satanisty słuchającego głośnej muzyki może
      uratować życie?
      Tak.

Czy głupota może być śmiertelnienie bezpieczna ?
      Tak! Tak! Tak!
    • nit21 Re: Zła krew doktor Wujkowskiej 08.08.07, 08:45

Pani Hanno Wujkowska, wydaje się mi (zwykłemu człowiekowi), że pani krew jest na
      pewno lepsza i bardziej tolerancyjna od pani samej. Ale czy tacy ludzie oddają
      swoją krew? Chyba nie, zbyt cenią ten dar, by nim bezmyślnie szafować i dawać go
      potencjalnie każdemu. Ale na pewno doceniają to, chociaż nie wszyscy w pełni,
      gdy ulegną wypadkowi. Niektórzy myślą wtedy, umierając, czy nie jest to krew
      satanisty, gruźlika, czy jakiegoś młodocianego debila i nie zaszkodzi resztkom
      ich genialnej inteligencji. OBY tak (głupio) nie myśleli jednak o potrzebach
      swoich pacjentów lekarze...
      Ja połamany cieszyłem się, że mnie ratują i mi krew, być może uratowała moje
      zwykłe życie. Czego i pani życzę.
    • czechy11 Zła krew doktor Wujkowskiej 08.08.07, 08:49
      Błagam niech ktoś ją schowa do ciemnej piwnicy bo nie zdzierżę. Skąd się biorą
      takie debilne monstra? Niech ktoś zetnie jej ten durny łeb bo wygląda na to, że
      nie jest on jej do niczego potrzebny.
    • gajane4 Zła krew doktor Wujkowskiej 08.08.07, 08:54
      I co na wypowiedź Wujkowskiej Naczelna Rada Lekarska? Przecież takiemu nieukowi
      należy natychmiast odebrać dyplom lekarza. Z tego co powiedziała wynika, że: 1)
      nie była tam ale wysuwa fałszywe oskarżenia pod adresem osób reprezentujących
      służbę państwową, 2) nie ma zielonego pojęcia o procedurach obowiązujących
      Stacje Krwiodawstwa, 3) wypowiada się publicznie jako ekspert wicepremiera.
      Podobnie jak jej szef, jest chora psychicznie z nienawiści. Pani Wujkowska,
      trzeba nie tylko być bezdennie głupim "moherowym beretem", ale mieć charakter
      ku.. by opluwać tak piękne dzieło. Boże chroń Kościół przed takimi jak
      pani "reprezentantami".
    • tommen Świnia ! 08.08.07, 08:56

• brynk Ta pani ma rację . Ja nie chce krwi z "łódstoka" . 08.08.07, 08:57
      Nie mozna wykluczyć , ze wsród tak wielkiej ilości dawców nie znalazł sie jakis
      "sabotażysta" , który dla "draki" oddał krew skazoną. Owsiak niech lepiej
      zamknie "sznupe" i siedzi w tej spraeie cicho. On się na krwi nie zna, moze
      troche na witrażach a wiecej na demoralizacji młodzieży.
      • jama.314 brynk.. ty bydlaku !.. spird...! 08.08.07, 09:05
      • szwedek66 Re: Ta pani ma rację . Ja nie chce krwi z "łódsto 08.08.07, 09:07
        brynk napisał:

> Nie mozna wykluczyć , ze wsród tak wielkiej ilości dawców nie znalazł sie jaki
        > s
        > "sabotażysta" , który dla "draki" oddał krew skazoną. Owsiak niech lepiej
        > zamknie "sznupe" i siedzi w tej spraeie cicho. On się na krwi nie zna, moze
        > troche na witrażach a wiecej na demoralizacji młodzieży.

Nie wiem czy wiesz ze krew jest badana i zakazona napewno nie trafi do potrzebujacych. radze sie pare razy zastanowic zanim sie takie glupoty zacznie wypisywac.
      • istp Re: Ta pani ma rację . Ja nie chce krwi z "łódsto 08.08.07, 09:07
        może ty się zamkniesz? widać że nie wiele (niewiele) wiesz o procedurach przy
        oddawaniu krwi. Nie ma szans bądź są baaaardzo małe na to by zakażona krew
        została pobrana. A jeśli nawet to i tak później jest badana laboratoryjnie.
      • kraq Re: Ta pani ma rację . Ja nie chce krwi z "łódsto 08.08.07, 09:13
        no to pieknie gosciu sie pokazales jako idiota. nie wiem czy da sie
        to leczyc ale mam nadzieje, ze jak bedziesz w potrzebie nie
        dostaniesz zadnej krwi, tak na wszelki wypadek, bo moze sie trafic
        ta z łódstoka. a jak zdechniedsz, bedzie jednego idioty mniej. fajnie
      • vanilla.dream ty debilu 08.08.07, 09:25
        pisali o badaniu krwi, czytałeś kretynie czy nie umiesz czytać. albo czytasz a
        nie do końca rozumiesz co.

tobie nikt krwi nie da, nie zasługujesz na to gnojku. klepanie paciorków
        bezmyślnie i regularne bieganie do spowiedzi nie czyni cię lepszym człowiekiem

"sabotaż" ? ja pie.. ...... tak, tak diabeł podsunął skażoną krew niczym Ewa
        jabłko Adamowi.

brynk napisał:

> Nie mozna wykluczyć , ze wsród tak wielkiej ilości dawców nie znalazł sie jaki
        > s
        > "sabotażysta" , który dla "draki" oddał krew skazoną. Owsiak niech lepiej
        > zamknie "sznupe" i siedzi w tej spraeie cicho. On się na krwi nie zna, moze
        > troche na witrażach a wiecej na demoralizacji młodzieży.
        • patient Re: ty debilu 08.08.07, 14:16
          inteligencja widzę podobna do Pani Wujkowskiej. proponuję sprawdzić w słowniku
          takie słowa jak: żart, ironia.
          • tu-166 Re: ty debilu 08.08.07, 14:49
            Jeżeli to miał być żart to wyjątkowo kiepski. Dziadek mojego kolegi prawie zmarł
            na stole operacyjnym bo nie było dla niego rzadkiej grupy krwi? Ciebie brednie,
            plotki i przesądy na temat oddawania krwi śmieszą?
      • offal Ta Pani jest zdemoralizowana przez sekte rydzyka 08.08.07, 09:25
        Puknij sie w czoło kretynie, KAŻDA krew pobrana od dawców jest
        badana, na szczęscie dla ciebie nikt jej nie podpisuje czy oddał ją
        uczestnik-woodstokowicz czy idiota z wypranym przez rydzyka mózgiem.

A takie brednie jak opowiada Pani Wujkowicz i ty ją popierający to
        jest sianie nienawiści w którym prym wiedzie stado wyznawców RM i ND.

PS: Nie wiedziałem że regae to szatanistyczna muzyka, ale jak sądze
        pani doradzca ministra tez nic o tym nie wiem, plecie tylko to co
        jej kazali !
      • critic A jak wyobrażasz sobie oddanie "dla draki" 08.08.07, 09:34
        skażonej krwi, robaczku? Czyżbyś nie doczytał, że krew pobierali profesjonaliści
        z PCK i odrzucili osoby, których krew nie spełniała standardów? Pomyśl trochę
        zanim palniesz głupotę, to naprawdę nie boli. Albo jeszcze lepiej: siedź w
        domku, słuchaj Radia Maryja, przelewaj 100 % kasy na konto Rydzyka, tylko nie
        zabieraj głosu w sprawach, na których się ni znasz - bo nie tylko ośmieszasz tym
        siebie, ale również stawiasz pod znakiem zapytania poziom edukacji sporej części
        społeczeństwa.
      • kroliklesny Re: Ta pani ma rację . Ja nie chce krwi z "łódsto 08.08.07, 10:43
        Brynku jeden! Onania ci rozum pozarla! Co Ty zrobiles dla swoich
        bliznich oprocz wysr.. jadu? Owsiak zrobil wiecej niz wielu innych,
        chociaz byly Pan Prymas (ten od szczekajacych kundelkow)go
        krytykowal za haslo "robta co chceta". Mohery- na drzewo!
      • p.o.box.77 Owsiak nie zna się na krwi 08.08.07, 10:56
        ale nie musi. do wszelkich akcji zatrudnia specjalistów. tu pomagał
        PCK.

na tle innych osób "życia publicznego" naszego kraju, Owsiak jest
        nad wyraz odpowiedzialny.

i za to właśnie atakują pewne grupy społeczne. szkoda. bardzo wielka
        szkoda. przeto powiadam poszukajcie rozsądku. jak i ja to czynię.
      • anda8 jakis Ty głupi człowieku 08.08.07, 11:23
        Nie ma krwi! Ludzie umieraja, bo nie ma krwi w szpitalu.
        700l krwi oddają młodzi ludzie a tu takie idiotyczne, debilne uwagi???
        Gdzie my żyjemy?? W Manilii???
        Każda krew jest badana po pobraniu. Oddaj, to dowiesz się, czy Ty nie masz HIV??
      • kolargolo niech skinheadzi z MW oddadza krew 08.08.07, 11:40
        tam na pewno nie bedzie ani grama alkoholu. Czysta aryjska krew
        prawdziwych Polakow obracajacych sie tylko w meskich towarzystwie.
      • jpii Nie musisz chciec. Wykrwaw sie po prostu. n/t 08.08.07, 12:03
      • rlnd Re: Ta pani ma rację . Ja nie chce krwi z "łódsto 08.08.07, 15:17
        Pewnie. A nie boisz sie czasem sabotazystow, ktorzy oddaja krew w szpitalnych
        punktach pobran ? Przeciez stalych dawcow jest (w skali Polski) duzo wiecej niz
        mlodziezy na Woodstock.
        Uwazaj, oni czaja sie wszedzie. Nie zdarzysz sie obejrzec, a zlapia Cie i
        znienacka krew przetocza.
    • red_head_seniorita Zła krew doktor Wujkowskiej 08.08.07, 09:05
      Stara głupia gropa. Ciekawe czy sama oddała kiedyś cokolwiek dla innych. A dla paranoików właściwe miejsce to Tworki.
      Swoją drogą to śliczny przykład tego jak można zabić w ludziach humanitarne odruchy...Ciekawe jak czują się ci co tą krew oddawali,po tym jak podsumowano ich jako narkomanów,meneli i obywateli drugiej kategorii...
      • istp Re: Zła krew doktor Wujkowskiej 08.08.07, 09:16
        Wiesz, myślący człowiek dojdzie do wniosku że są to brednie popieprzonego
        paranoika. Sam już parę razy oddałem krew i czytałem różne "fachowe" artykuły
        nt. tych co oddają krew. Po jakimś czasie idzie się przyzwyczaić.
    • jama.314 Wujkowska mówi o sobie i Rydzyku ! 08.08.07, 09:08
      ich krew to krew zła, zawiści !
      Zarażaja łajdactwem, nienawiścia !!!
    • monster1972 babo, zmień zawód, bo możesz komuś zaszkodzić 08.08.07, 09:14
      trzeba być skrajnie otępiałym moherem, żeby wygadywać takie bzdury jak ta tępa
      krowa

zła krew, bo "satanistyczna":) hehehe

mohery zrobią wszystko, byle tylko dokopać Owsiakowi

idz tępa babo, podaj łapę wielebnej sobeckiej

Polak-ateista
    • anders76 Zła krew doktor Wujkowskiej 08.08.07, 09:15
      Z caloksztaltu wypowiedzi tej "pani dr" juz od dawna mialem zastrzezenia DO jej
      KONPETENCJI ZAWODOWYCH JAKO LEKARZA. To co napisala obecnie swiadczy o totalnej
      ignorancji zawodowej i powinno byc podstawa do odebrania jej tytulu lekarza na
      "viki vikow", amen.
    • normalkk Bossshhheeee!!!!!! 08.08.07, 09:17
      Boshe koła Rydzykowe z wszystkiego potrafią zrobić afere zamiast mysleć o
      ludziach potrzebujacych!! Wiadomo przeciez ze krwi nie pobierali rzeznicy tylko
      lekarze i pielegniarki wiec warunki musialby byc zapewnione debre. Co z tego z
      ebyl kurz? Przeciez krew nie jest pobierana do szklanek czy garnkow!! Ludzie
      ratujcie przez ta glupota ten kraj! Pobierana krew niema wogole kontaktu z
      polwietrzem wiec moglo tam byc kurzu ile wlezie i co z tego! Pozatym kazda
      probka jest badana i nawet okienko serologiczne to juz nie problem w
      dzisiejszych czasach! Trzeba tylko o tym wiedziec by nie dac sie zastraszyc tym
      siewcom paniki z Torunia!A wszystko to z zazdrosci! Ten chory twor jakim jest
      Rydzyk, zazdrosci juz nawet krwi dla potrzebujacych!
      • vanilla.dream Rydzyk to diabeł, a Bóg nie ma z nim nic wspólnego 08.08.07, 09:20

• leg-van Zły Dotyk Romana 08.08.07, 09:18
      Zły dotyk wielkiego Romana spowodował chyba, że ta pani myśli innym organem niż
      mózgiem.
    • vanilla.dream Módlmy się 08.08.07, 09:18
      Niezłych doradców ma ten rząd. Pogratulować kompetencji
    • stara_twojej_starej Re: Zła krew doktor Wujkowskiej 08.08.07, 09:20
      hehe, wujkowska (a może 'w' na 'ch' zamienić trzeba?) znowu się popisuje./..
      Kał, nie lekarz z tej szmaty jest.
    • tukot Wujkowska - tępa, satanistyczna c.pa 08.08.07, 09:22

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka