trewas Jakoś nie mogę doszukać się papierów które 13.08.07, 00:17 w przybliżeniu opisywałyby by akcje o których piszesz. Sądzę że ty ciągle zmywasz kible w tej Kanadzie przy okazji psiocząć jacy ci "Kanadole gupi". Erekcji nie miałeś od lat a Florydę oglądacz w gazecie która ktoś od czasu do czasu w kiblu zostawi. Odpowiedz Link Zgłoś
delju Kaczmarek: Ziobro nagrywał rozmowy. Ziobro: On te 13.08.07, 00:18 ALE CYRK,TAKIEGO W ZSRR ZA STALINA CHYBA NIE BYŁO.NASZE MINISTRY GADAJĄC ZE SOBĄ DYKTAFONY WŁĄCZAJĄ.TECZKI,TAŚMY,NAGRANIA.POLOWANIE I HAKI.ISTNY DOM WARIATÓW-A CO Z POLSKĄ? PODEJRZEWAM,ŻE NARÓD NIE ZMĄDRZAŁ I NIEDŁUGO CI SAMI TRAFIĄ NA POSADKI. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: tetlian 13.08.07, 00:29 tetlian napisał: > Oby na tej aferze wszystkie partie prawicowe straciły na poparcie. Może w > końcu tym razem lewica wygra wybory i naprawi to co napsuła prawica. Widac, ze zbiera sie tobie na niepowazne zarty! Przez caly czas PRL- bis okradano tylko kraj, zrujnowano doszczetnie gospodarke, pozostawiono ponad 20% bezrobocia, a ok. dwu milionow ludzi musialo wyjechac do pracy za granica. Ale ty masz bezczelnosc prawdziwego komucha!!! Kaczory w ciagu niespelna dwu lat zrobily wiecej dla Polski niz wszystkie rzady razem wziete po 1945 roku! Odpowiedz Link Zgłoś
laaazy_boy Re: tetlian 13.08.07, 00:32 Jaja sobie robisz wet3. Nawet gdybym zapytał, co dokładnie zrobił PiS dla Polski, w jaki sposób i jakie były efekty tych działań, to i tak będziesz mi w stanie odpowiedzieć kilkoma ogranym sloganami zasłyszanymi na partyjnej pogadance w remizie. Więc nie pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: tetlian 13.08.07, 00:47 "Kaczory w ciagu niespelna dwu lat zrobily wiecej dla Polski niz wszystkie rzady razem wziete po 1945 roku!" Najgorsze jest to, że istnieje grupa ludzi - wcale nie mała - która naprawdę wierzy w takie brednie. I ma prawa wyborcze. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: tetlian 13.08.07, 01:10 wet3 napisał: > tetlian napisał: > > > Oby na tej aferze wszystkie partie prawicowe straciły na poparcie. > Może w > > końcu tym razem lewica wygra wybory i naprawi to co napsuła > prawica. > > Widac, ze zbiera sie tobie na niepowazne zarty! Przez caly czas PRL- > bis okradano tylko kraj, zrujnowano doszczetnie gospodarke, > pozostawiono ponad 20% bezrobocia, a ok. dwu milionow ludzi musialo > wyjechac do pracy za granica. Ale ty masz bezczelnosc prawdziwego > komucha!!! Kaczory w ciagu niespelna dwu lat zrobily wiecej dla > Polski niz wszystkie rzady razem wziete po 1945 roku! wet3, przyjacielu mojej kozy, ;) prawda jest taka, ze faktycznie, lewica narobila bardzo duzo zlego, ale rowniez zrobila troche dobrego. Obacny wzrost gospodarczy zawdzieczamy glownie temu, ze lewica zdecydwala sie pojsc (po bardzo malej czesci) droga prawicy, czyli w tym przypadku demokratw i zapieczetowala nasza integracje z "zachodem", mowie tu o NATO i EU, lewica otworzyla rowniez nasza gospodarke na rynki zachodnie - co tez bylo kontynuacje plityka demkratow, lewica czesciow stanela po stronie mniejoszsci narodowych, co w 21 wieku jest podstawa egzystencji panstwa demkratycznego juz nie tylko w Eurpia, ale na calym swiecie. Oczywiscie, ze lewica jest rowniez winna wielkiego bagna polityczneg, jak i ekonomicznego w postkomunistycznej Polsce (mowa tu oczyewiscie o latach 1989 - 2007, gdzie prawica nigdy nie miala wiekszosci, i swoja polityke wdrozyla w zaledwie kilku procentach) i to jest chyba najgorsze, czyli cos co nie moze byc przebaczone, pod tym wzgledem chyba sie rozumiemy..., ale rowniez trzeba byc swiadomym tego, ze PiS popelnilo te same grzechy i bledy co lewica, tyle, ze trzeba by je bylo mocno spotegowac...;DDD Nie zrozum mnie zle, ja naprawde nie jestem "komuchem" a tym bardziej twoim wrogiem, czy tez przyjacielem...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kelowna Co to za szambo polityczne... kompletne dno. 13.08.07, 00:40 Takie "zero" jest ministrem sprawiedliwosci. Paranoja. Nastepny zakompleksiony pisowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: Kaczmarek: Ziobro nagrywał rozmowy. Ziobro: O 13.08.07, 01:02 Ufam słowom min.kaczmarkowi,bo nie był aparatczzykiem,a ten drugi pan Ziobro-kiepski krassomówca ,wikła sie i gada w kółko to samo,to dla psychologów kryminalistyki jest wyzwaniem.Czekam na ekspertyzy psychologów,bo dokumenty zniszczarka przerobiła na paseczki. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Zbyś nagrywania nauczył się już na studiach. 13.08.07, 01:05 Wtedy nagrywał swoich kolegów i chciał ich wrobić w przestępstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
jabaal Re: Zbyś nagrywania nauczył się już na studiach. 13.08.07, 02:31 A mógłbyś coś więcej napisać? To są jakoś mało znane fakty z życia pana Zero. Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Kaczmarek: Ziobro nagrywał rozmowy. Ziobro: On te 13.08.07, 01:06 Słucham powtórki z rozrywki...i wcale nie ujmuje Ziobrze pyskówki,ale marne jego losy widze w konsekwencji,..jeżeli będa,bo juz chyba tracę wiare w Sprawiedliwość.? Odpowiedz Link Zgłoś
popieram_pis Lepper pojdzie siedziec na dlugie lata 13.08.07, 01:23 za : a) gwalt na Anecie Krawczyk i innych kobietach b) afere odrolnienia gruntow b) krzywoprzysiestwo w sprawie przecieku Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Lepper pojdzie siedziec na dlugie lata 13.08.07, 01:30 popieram_pis napisał: > za : > > a) gwalt na Anecie Krawczyk i innych kobietach > b) afere odrolnienia gruntow > b) krzywoprzysiestwo w sprawie przecieku Za punkt "a" lepprer pewnie odpowie, za punkty "b" i "c" stana przed Trybunalem Stanu panowie zi0bro, kaczynski&spolka...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
zegnajsmutasie Re: Lepper pojdzie siedziec na dlugie lata 13.08.07, 03:50 Ziobro, wez sie wreszcie na powaznie za Leppera i tego mamisynka kaczmarka, puszka i stara recydywa na celach przyjma ich z radoscia i naucza polererowania paleczki Odpowiedz Link Zgłoś
kartoflisko kralik, powiedz mi, a hole 13.08.07, 04:01 dlaczego nagle brudna świnia lepper stał się dla was bohaterem? Odpowiedz Link Zgłoś
kelowna Lepper byl przeciez bohaterem PiS-u. Dzieki niemu 13.08.07, 05:15 Lech zostal prezydentem a Jarek mogl rzadzic. Teraz jak to typowe dla PiS jest ich wrogiem. Nowe igrzyska nowi zawodnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
kelowna Bo powiedzial cos przeciw kurduplom i zerze. Jak 13.08.07, 05:17 mogl? Skandal... Odpowiedz Link Zgłoś
zegnajsmutasie Kaczmarek - szuja i kanalia 13.08.07, 05:33 jesli nawiazujesz do tego co prawdopodobnie Kaczmarek powiedzial Lepperowi ( albo ludziom Leppera ) by go ostrzec, to tak - bo to jest przeciek - przestepstwo. Jesli natomiast nawiazujesz do tego co kaczmaerek teraz wygaduje, to zauwaz, zrobil to po wywaleniu go na zbity pysk, wiec msci sie i ustawia sobie tez w ten sposob obrone. a nie zadales sobie pytania czemu kaczmarek wczesniej tych "rewelacji" nie mowil ? wg mnie Kaczmarek to niespotykana szuja i kanalia kelowna napisał: > mogl? Skandal... Odpowiedz Link Zgłoś
kelowna Mnie Kaczmarek jest obojetny ale to wielki wodz go 13.08.07, 05:39 wybral wiec znowu sie pomylil, kolejny raz. Odpowiedz Link Zgłoś
zegnajsmutasie pomylic sie kazdy moze, wazne jaka reakcja 13.08.07, 05:43 jak SLD mialo afere starachowicka, to kryli swoich do konca, a potem Kwach ulaskawil skazanego jednak Sobotke. Kaczory, jak sprawa wyszla, to wyrzucili Kaczmarka z miejsca. wg mnie standardy PiSu o wiele lepsze, niz SLDowskich cwaniakow Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 Ziobro, to szuja kanalia i komuch ! 13.08.07, 08:16 zakłamane bydle!..jak jego zwolennicy... Odpowiedz Link Zgłoś
palikotek Zibro jest winny bo jest niewinny .. 13.08.07, 05:40 lewacki swiat naopak.. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk31 Kaczmarek: Ziobro nagrywał rozmowy. Ziobro: On te 13.08.07, 06:13 W normalnym kraju takich jak Ziobro i Kaczyński nie byloby w polityce, wstyd. Gdzie te słynne zasady moralne ? Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Same nagrania nie wystarczą. 13.08.07, 06:28 Włos na głowie z przerażenia staje na myśl, z jakimi to panami w polityce mamy do czynienia. Te nagrania, wzajemne oskarżenia, partyjne i prywatne wykorzystywanie służb państwowych. W przypadku domniemanych nagrań Pana Ziobry warto przypomnieć, że same nagrania nie wystarczą. Potrzebna jest jeszcze fachowa ekspertyza, że nagrania te nie zostały spreparowane. Powstaje pytanie. Załóżmy, że Pan Ziobro ma nagranie z rozmowy z Panem Lepperem z 14. czerwca, i nagranie to wyraźnie pokazuje, że Pan Ziobro ma rację. Niechybnie Pan Lepper zażąda ekspertyzy, twierdząc że nagranie jest sfałszowane. Albo stwierdzi, że nagranie jest sfałszowane, ale ekspertyzy nie zażąda, twierdząc że Pan Ziobro ekspertyzę też sfałszuje. Obaj Panowie, w tym kontekście hipotez i sporów, wydają się pasować do siebie idealnie. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Kaczmarek: Ziobro nagrywał rozmowy. Ziobro: On te 13.08.07, 07:05 no i wszyscy powinni podziękować Nadretachtorowi Adasiowi. On jest tym tytanem intelektu. który pokazał światu jak porządnie nagrywać kogoś z ukrycia ;) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda najbardziej zdegenerowany rzad w historii Polski - 13.08.07, 07:28 leb 00 powinien poleciec zaraz po lbie kaczora! Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Ziobro to jest zalosny pajac! 13.08.07, 07:52 temu szalencowi sie chyba wieki i lata pomylily. Ten facet by sie genialnie nadawal do ekipy Stalina albo Hitlera. No i tak samo by skonczyl.... Odpowiedz Link Zgłoś
goglle Co za moralny gnój. Permanentna inwigilacja. 13.08.07, 08:09 Szuje szpiegowsko donosicielskie. Bagno ludzkie. Ludzkie zera. Odpowiedz Link Zgłoś
plazwskorupie Kaczmarek to agent-kret. 13.08.07, 08:13 Został dobrze ulokowany w rządzie. Jest tak wiarygodny jak Pani Beger. Recytuje dostarczone mu teksty. Sprzedajne bydelę. Takie typy wyhodowała komuna w ciągu 40 lat. Zresztą to są skłonności rasowe... No i z kim Kaczyński miał tu pracować... Same szumowiny i judasze. Nic to Sybir, nic to knuty, lecz narodu duch zatruty - to dopiero bólów ból, jak pisał jeden z mądrych ludzi. Tu zawsze będzie gó.., bo komusza swołocz nie pozwoli aby było inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
plazwskorupie Re: Ziobro.. ten łobuz sprzedałby własną matkę ! 13.08.07, 08:24 Szambo to dopiero będzie jak komuchy w sojuszu z PO wrócą do władzy ! Oby to był tylko zły sen... Odpowiedz Link Zgłoś
haniluk Kaczmarek: Ziobro nagrywał rozmowy. Ziobro: On te 13.08.07, 08:20 sugeruje mi to,że nie tylk bogowie zmartwchwstają,ławrentij też Odpowiedz Link Zgłoś
aleks.sander Kaczmarek: Ziobro nagrywał rozmowy. Ziobro: On te 13.08.07, 11:22 nagrywał wszystkich jak stary ubek Odpowiedz Link Zgłoś
kpt_kloss Skandal ! Skandal ! Skandal ! 13.08.07, 14:59 Rozmiar inwigilacji i bezprawia w rzadzie PiS jest po prostu nie do wyobrazenia. Mam nadzieje ze Kaczynscy po wyborach odejda w stan niebytu politycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
kubecek tylko idiota nie nagrywalby rozmow z A Lepperem 13.08.07, 18:40 Jestem nauczycielem akademickim, i 4 lata temu jedna studentka oskarzyla mnie - klamiac o mnie - ze na zajeciach powiedzialem pod jej katem obrazliwe zdanie. Dostalem upomnienie od rektora ale od tamtej pory nagrywam wszystkie konsultacje, dyzury, rozmowy telefoniczne ze studentami i wszystkie zajecia - noszac dyktafon na mp3 marki silvercrest zakupiony w Lidlu w kieszeni - raz na tydzien calosc zrzucam na plytke na ktorej pisze ktorego tygodnia nagranie dotyczy. Niestety gdy ma sie do czynienia z ludzmi nieprawymi - a od czasu reformy SLD w oswiacie na Wyzsze Uczelnie coraz szerszym strumieniem wlewaja sie szumowiny - trzeba miec dowody. I nagrywam jak Ziobro - wychodzac z samochodu - po nagraniu z radio RMF lub innego godziny - aby latwo mozna bylo potwierdzic usytuowanie w czasie. Ta sama studentka bedac na 5 roku zarzucila mi molestowanie - i tym razem mialem dowod jakiego sie nie spodziewala. Podobnie nagrywam wizyty w Urzedach, Bankach, rozmowy z Ubezpieczycielami itd. TO JEST CHORE - ale nie mam wyjscia - mieszkam w chorym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Kaczmarek: Ziobro nagrywał rozmowy. Ziobro: On te 13.08.07, 20:59 Dlatego, proponuję zmianę nazwy Ministerstwa Sprawiedliwości na: POLSKIE NAGRANIA! Odpowiedz Link Zgłoś