vincent02 17.08.07, 07:34 Jareczek zdazy przeglosowac ustawe i zniszczy jeszcze cos na odchodnym! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1zorro Fotyga przejmie raczej "bufet" z Europy... 17.08.07, 07:45 bo podobno na robieniu i podawaniu kawy sie zna.... Odpowiedz Link Zgłoś
krasnov Panie Jacku... 17.08.07, 08:02 Przypominam, że w języku polskim rzeczownik "pani" jest rodzaju żeńskiego. W Pańskim artykule jest on - jak wynika z konstrukcji zdania - rodzaju męskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikowy Czy Fotyga przejmie Europę? 17.08.07, 10:42 Jaki tytuł, aż się przestraszyłem, nie tego, że UE się rozleci, ale jaki byłby wstyd :oP Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Czy Fotyga przejmie Europę? 17.08.07, 13:17 Co za niechlujstwo! Wyborowa nie ma nawet przyzwoitej fotografii Ewy Ośnieckiej-Tameckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
civril80 Re: Fotyga przejmie raczej "bufet" z Europy... 17.08.07, 08:54 No mam nadzieję, że tylko "bufet", bo czy Polska zniesie kolejną kompromitację na arenie międzynarodowej? Odpowiedz Link Zgłoś
cuben Ta kobieta myśląca inaczej... 17.08.07, 07:51 Ta kobieta myśląca inaczej (delikatnie mówiąc) gotowa jest go wyłączenia Polski z Unii. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_glupote Fotyga już długo nie poszaleje wybory się zbliżają 17.08.07, 08:27 wielkimi krokami. A następny szef MSZ będzie miał duuużo roboty, żeby poodkręcać te wszystkie debilizmy. Odpowiedz Link Zgłoś
henryad Re: Fotyga już długo nie poszaleje wybory się zbl 17.08.07, 08:36 Z tobą i nawet jak Bóg da żydoUbecją włącznie Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Fotyga już długo nie poszaleje wybory się zbl 17.08.07, 13:19 O tym marzy Merkelowa i POsthitlerowcy Odpowiedz Link Zgłoś
lokis76 Re: Fotyga już długo nie poszaleje wybory się zbl 17.08.07, 18:35 nie boj sie tak sie niestety chloptasiu STANIE. a dzisiejszy sondaz to dobitnie pokazuje. ufff w koncu. precz. dosc tych porąbanych dzialan. a nowym min. spraw zagr. zostanie znowu meller. Odpowiedz Link Zgłoś
pizza nie będzie wyborów 17.08.07, 08:36 dziennikarze mnie śmieszą normalnie - myślenie życzeniowe. A ja nie uwierzę jak nie zobaczę. Znam pisowców zbyt dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
idefix3 Boże broń Europę przed Fotygą ... 17.08.07, 09:46 Ta kobieta błądzi pomiędzy Lechen i Jarosławem i na dodatek nie ma orientacji. Spawę trzebaby postawić tak: Albo Polska jest w Europie, albo Fotyga jako minister spraw zagranicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
y_anio Czy Fotyga przejmie Europę? 17.08.07, 12:20 z ciekawością przeczytam komentarz w tej sprawie pana prof.Andrzeja Zybertowicza np: w faktach - jak ostatnio na podobny temat z dnia 17.08.2007 Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Czy Fotyga przejmie Europę? 17.08.07, 14:14 ta kompletnie oglupiala kuchta moze przejac stare gacie swojego proboszcza a nie europe!!!koltunski babsztyl!!kto jej nakazuje plesc takie brednie?!nie wierze ze sama jest w stanie wymyslac takie brednie!do tego potrzebny jest jakis drugi koltunski rozumek i jak ulal pasuje mi para kurddupli do tej hecy!czym predzej nalezy skonczyc z tymi rzadami koltunskiej holoty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
henryad Re: Komu Europę? 18.08.07, 02:11 ZydoUbecka GW powinna wzmocić swoje akcje propadandowe ku chwale Wielkiego Syjonu. Otatnio ładnie wspópracowała z żydowskimi cetrami mafiijnymi z Cetrum Wiesentala, Anti Defamation League, ambasadą Izraela D.Pelegiem i żydowską grupą prowokacyjną na Majdanku aby ustrzelić znienawidzonego wroga o.Rydzyka. I Nic Diabeł ich ojciec się wscieka. Jezusc Chrystus powiedział do Zydów, którzy Go nie przyjeli: Ojcem waszym jest Diabeł i wy wykonujecie jego pragnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
lokis76 Re: Komu Europę? 18.08.07, 08:59 ty chyba piszesz ze stanow.. no tak polska polonia TAM rzeczywiscie ma takie poglady.. ja bym najpierw radzil dobrego amerykanskiego psychiatre , nie polskiego z jackowa bo on mowi tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
lokis76 Czy Fotyga przejmie Europę? 17.08.07, 18:31 zapadam w letarg do pazdziernika.nie chce tego sluchac!! jak tak można??!! ta destrukcyjna organizacja jest sklonna rozwalic przed wyborami wszystko co sie rusza i przypomina 3 RP. a ta zezowata wiedźma nie da za wygraną. przepraszam ze popadam w wulgarny populizm ale gałęzie mi po prostu opadaja. ja juz nie chce tego dalej sluchac. jest piatek-let's have a pint. Odpowiedz Link Zgłoś
tomxp u r w a l a nac fo ty ga 17.08.07, 18:49 fo ty ga albo sierc narod! fo ty ga fo ty ga ja ro ja! ro! le! chu! le! chu! urwali nac, panie tego... i co z tego... azaliz naci ci u nas dostatek niech rwa Odpowiedz Link Zgłoś