r2610j Janusz Kaczmarek zatrzymany? 30.08.07, 09:02 Bylo wiadomo ze kaczory sie zemszcza w koncu gosc wyciagnol ich kretactwa i kombinatorstwa.Komisja sledcza teraz powinna powstac tym bardziej,ludzie powinni sie dowiedziec prawdy o kaczystanie. Odpowiedz Link Zgłoś
u_bolt Re: ciekawe, kiedy ukaże sie komunikat ... 30.08.07, 09:02 ..że Janusz Kaczmarek został zastrzelony/postrzelony w czasie proby ucieczki, albo - alternatywnie - powiesił się w celi. Jeszcze dzisiaj czy jutro ..... PIS nikomu nie daruje... Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: ciekawe, kiedy ukaże sie komunikat ... 30.08.07, 09:05 Jeśli tak się stanie to Kaczory żywe z tej awantury nie wyjdą. Odpowiedz Link Zgłoś
bosman_wroclaw Pierwszy wiezien polityczny kaczystowskiego rezimu 30.08.07, 09:03 pozostaje liczyc na to, ze niedlugo wybory Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Tusk.. Teraz już nie masz wyjścia jak tylko 30.08.07, 09:03 zareagować konstruktywnym votum nieufności i powołać własny rząd do czasu wiosennych wyborów. Cała reszta sejmu poprze Cię w zamian za oderwanie na "cito" kaczych dziobów od koryta i powołanie komisji śledczych. W sytuacji gdy te pisowskie pomioty mają wpływ na służby to sam swoim małym rozumkiem kumasz, że takie wybory nie mają większego sensu. Nawet jeśli wygrasz tą konkurencję to na tyle nie znacznie, że kaczyści wraz z pokurczem z Pałacu będą Ci paraliżować Twoje działania i w konsekwencji - jako kraj - stracimy kolejne dwa lata bo na tyle oceniam Twoją cierpliwość. Więc zamiast wyborów teraz, które niewiele zmian wniosą na politycznej mapie Polski trzeb urządzić igrzyska i spuścić tych bydlaków ogarniętych paranoją po brzytwie. Tusk - do roboty. Starczy Ci już tego bezproduktywnego opieprzania się w sejmie... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta [...] 30.08.07, 09:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz admin.. To nie było fair.... 30.08.07, 10:27 wyciąłeś moją intymną rozmowę z Martą... Ja naprawdę chciałbym wiedzieć czy ona jest szarikiem Łyżwy... Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Janusz Kaczmarek zatrzymany? 30.08.07, 09:03 brochwicz: to nie oskarzenia... to Bialorus... Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 Prawdopodobnie "popełni" samobójstwo, jak Blida ! 30.08.07, 09:05 Reżim Kaczyńskich zdesperowny! Odpowiedz Link Zgłoś
qc Na co czeka pieprzone PO? 30.08.07, 09:04 banda oszolomionych slepych durni. Bzdety o samodzielnych rzadach po wyborach! Jakich wyborach? Odpowiedz Link Zgłoś
slepowron4 Re: Na co czeka pieprzone PO? 30.08.07, 09:05 Ich tez zobowiazuja POsady Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Najpierw pogonić PiS, a potem wybory! 30.08.07, 09:40 slepowron4 napisał: > Ich tez zobowiazuja POsady Oni mają POje.ane w głowach! Im się wydaje, że wybory mogą być uczciwe gdy służby są sterowane przez PiS... Najpierw pogonić PiS, a potem wybory! Odpowiedz Link Zgłoś
hemogon Czy to jest normalne? 30.08.07, 09:04 Kaczmarek zeznawał,Kornatowski miał zeznawać przed komisją a Latkowski kręci film o zabójstwie Papały. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtkow A teraz pora na samobójstwo podczas aresztowania 30.08.07, 09:04 lub w celi. Tak się ucisza niewygodnych przeciwników. Ciekawe że Kornatowski został zatrzymany nim zdążył odpowiedzieć na pytania Komisji Sejmowej. Czy to nie nosi znamion utrudniania działalności sejmu ?? Demokracje to my obecnie mamy w modelu wenezuelsko-chińskim, pora na powrót do korzeni (PiS) i ogłoszenie polskiego przecież stanu wojennego. Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re; jesli lajdak to do pierdla! 30.08.07, 09:07 ...czlowiek msciwy,idacy po trupach dla tylko swojej chwaly, dobrze mu tak, ... Odpowiedz Link Zgłoś
krrk Re: To było do przewidzenia 30.08.07, 09:10 Facet rozsadzilby PiSowskie szambo od środka Odpowiedz Link Zgłoś
12x1 Re: A teraz pora na samobójstwo podczas aresztowa 30.08.07, 09:19 to se juz nie wrati hihi przez łzy sądziłam że nie a jednak przypominają mi se czasy przed stanem wojennym pacyfikowanie strajków...zajezdnia aresztowania przeciwników z tym ze pzpr szukało wrogów po za sobą a teraz we własnym gronie co oni szykują nowy stan w..... ciekawe czemu Dorn nie chciał czytać ostatniej części zeznań Kaczmarka Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: f a s z y z m !!!!! 30.08.07, 09:09 wislok1 napisał: > F A S Z Y S T O W S K A > > DYKTATURA Schizo...:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tojalew Janusz Kaczmarek zatrzymany? 30.08.07, 09:05 TO NIE MOŻLIWE. co to to za zwyczaje UBeckie????? Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 dyletan5.. esbecki prowokator na forum ! 30.08.07, 09:11 ty tępy baranie .. to twoja "polska" z małej litery, małych gnojków ! Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: dyletan5.. esbecki prowokator na forum ! 30.08.07, 11:11 roman337 napisał: > ty tępy baranie .. to twoja "polska" z małej litery, małych gnojków ! "Ja jestem pro, ja jestem pro, ja jestem prowokator, Pionek historii, władzy trzon, Co emocje w was wyzwala, burzy krew, Ja funkcjonariusz nieuchwytny, Po cichu zjawiam się i znikam, Z igły robię widły, wodę z mózgu, ludu gniew. To ja wyciągam ludzi na zwierzenia, I ja najgłośniej w tłumie zawsze krzyczę. A jeśli mi uwierzą i jeśli zawtórują, To wielu z nich dość długo będzie milczeć. To ja wyruszam w miasto, gdy zapadnie ciemność, Człowieka szukam, który dzisiaj zgrzeszy, Być może go obrażę, być może się uniesie, Bo chcę uderzyć, lecz niech on uderzy pierwszy. To ja szeptałem w uszy przed wiekami, Że czarownice stanowią wszelkie zło, I wystarczyło, że ktoś wskazał palcem, I już krzyczeli wszyscy: Na stos, na stos, na stos! To na mym karku Neron stawiał stopę, Ja gotów byłem na każde zawołanie, To ja nad brzegiem Tybru nocą mordowałem, I ja krzyczałem potem: To wszystko chrześcijanie! To ja pracuję i drukuję nocą, Ulotki się rozlepi jutro w mig. I wtedy wszyscy się dowiedzą, Że taki jeden w rządzie to jest Żyd, Żyd Żyd. To ja pisuję artykuły w prasie, Od których już z daleka czyjesz swąd. To wszystko jest celowe i dobrze przemyślane: Niech ktoś zareaguje i popełni błąd!" (Piosenka kabaretowa z czasów PRL) Odpowiedz Link Zgłoś
pfg Re: Brawo Ziobro, polska cie kocha ! 30.08.07, 09:12 Chyba tylko "kochająca inaczej" część Polski ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mgr.inz.akrobata Każdy przestępca prędzej czy później trafi za krat 30.08.07, 09:07 Brawo! Żadnej taryfy ulgowej! Odpowiedz Link Zgłoś
melanc.hoolik Po wyborach na pewno się nim zaopiekujecie :D 30.08.07, 09:14 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,47243,3041525.html Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk40 Re: Każdy przestępca prędzej czy później trafi za 30.08.07, 09:46 A kto będzie decydował, kto już jest przestępcą a kto ma nim zostać ? Ty ? To może od razu zamknijcie 3/4 narodu, który nie należy do PiS, po co koszty postępowań i rozpraw. Samo dobro zdecyduje, kto ma prawo żyć a kto gnić. Odpowiedz Link Zgłoś
adamalbonie Psioczcie sobie, psioczcie... 30.08.07, 09:08 I tak nie pójdziecie na wybory i wygra PiS :) Odpowiedz Link Zgłoś
mazi1027 Re: Psioczcie sobie, psioczcie... 30.08.07, 09:26 zawsze chodziłem i będę chodził na wybory, jestem świadomy faktu, że mój głos to 1 głos, ale może zaważyć na wyniku wyborczym, a oszołomów trzeba leczyć a nie do władzy dopuszczać !!! Odpowiedz Link Zgłoś
adamalbonie Re: Psioczcie sobie, psioczcie... 30.08.07, 09:32 Ale jak widać takich jak ty jest zbyt mało. Co pokazały poprzednie wybory oraz moim zdaniem pokażą następne (niezależnie kiedy się odbędą). Odpowiedz Link Zgłoś
conni123 Janusz Kaczmarek zatrzymany? 30.08.07, 09:08 Na pewno go zamordują! Świeć panie nad jego duszą! To kolejna Barbara Blida! Odpowiedz Link Zgłoś
pilsko1 Janusz Kaczmarek zatrzymany? 30.08.07, 09:09 No toście sobie ukręcili stryczek na własną szyję, kartofelki! Odpowiedz Link Zgłoś
w12121 Kto nastepny? 30.08.07, 09:09 Jest juz lista tych co zle mowia o Kaczynskich, a sa ponoc w Polsce jeszcze tacy co zle mowia o jego eminencji Ojcu Dyrektorze!!! Wszyscy oni zostana nawroceni. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Kto nastepny? 30.08.07, 09:12 Podobno wszystkie anty-kaczki na forach gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkawrydzykach Może liczą, że zmieni zdanie jak Marcinkiewicz 30.08.07, 09:17 Marcinkiewicz ta żałosna marionetka Odpowiedz Link Zgłoś
nick51 Janusz Kaczmarek zatrzymany? 30.08.07, 09:11 Przecież Ziobro mówił, że Kaczmarek przed komisja konfabuluje a konfabulowanie nie jest zdradzaniem tajemnicy. Za co więc go aresztowali? Albo to nie były konfabulacje, albo zatrzymanie jestr bezpodstawne. Odpowiedz Link Zgłoś
tenare To oznacza, że Janusz Kaczmarek mówił PRAWDĘ 30.08.07, 09:12 przed sejmową komisją. Chcą mu zakneblować usta. Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 Re: To oznacza, że Janusz Kaczmarek mówił PRAWDĘ 30.08.07, 09:12 na bank ! Odpowiedz Link Zgłoś
slepowron4 Re: To oznacza, że Janusz Kaczmarek mówił PRAWDĘ 30.08.07, 09:15 Czy mozna zlamac tajemnice panstwowa klamiac? Kaczmarek zlamal wiec zapewne tajemnice poliszynela, ujawniajac ze kaczki i zeberka sa nagie. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: To oznacza, że Janusz Kaczmarek mówił PRAWDĘ 30.08.07, 11:16 slepowron4 napisał: > Czy mozna zlamac tajemnice panstwowa klamiac? > > Kaczmarek zlamal wiec zapewne tajemnice poliszynela, ujawniajac ze kaczki i > zeberka sa nagie. No to dostanie pewnie ze 12 lat: dwa za obrazę władzy a 10 za zdradę tajemnicy państwowej. Odpowiedz Link Zgłoś
adamalbonie A Rywin był niewinny bo go skazali 30.08.07, 09:24 Chyba się Wam coś pomieszało z logiką... Skąd taka pewność, że to właśnie Kaczmarek nie kłamie? Masz jakieś dowody? Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: A Rywin był niewinny bo go skazali 30.08.07, 11:17 adamalbonie napisał: > Chyba się Wam coś pomieszało z logiką... > Skąd taka pewność, że to właśnie Kaczmarek nie kłamie? Masz jakieś dowody? A czy to przypadkiem twój idol nie powiedział, że najlepszym dowodem jest brak dowodów? Kto mieczym wojuje, od miecza ginie! Odpowiedz Link Zgłoś
adamalbonie Ja jestem uczciwy i nie mam się czego bać. 30.08.07, 09:25 Jeżeli ty kradniesz i oszukujesz to faktycznie masz się czego bać! Odpowiedz Link Zgłoś
marekkow1 Samobójstwo teraz jest dobrze przez władzę widziae 30.08.07, 09:13 Za dużo wie i teraz pewnie się powiesi na sznurku zrobionym z papieru toaletowego albo dostanie niewydolności lewokomorowej serca. Pewne że do procesu nie dociągnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ponury_drwiacy_szyderca PiSowskie ścierwa chcą mu zamknąć usta???!!! 30.08.07, 09:13 PRzed chwilą jeszcze należał do ich bandy a teraz już nie????? Odpowiedz Link Zgłoś
r306 zartowanie w takich okolicznosciach jes zdziebko.. 30.08.07, 09:24 nie na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
lewy_kaczor i tak już jesteś obrzygany głąbie... 30.08.07, 09:26 Polska to piękny kraj, a tacy durnie nią rządzą... Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Wyborca PiS - mentalnosc czekisty.... 30.08.07, 09:20 Tak sobie czytam i czytam Twoje wypowiedzi... Jestes jak maszyna czasu - przeniosles mnie back gdzies o jakies 50 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re: Ty zyjesz PRL-elem, zacznj demokratycznie 30.08.07, 09:24 ... myslec, albo troche poczytaj i nie jazgoc wiecej ... Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat Wiesz, że na sprzedaży mózgu cie wyruchali? 30.08.07, 09:29 dyletant5 napisał: > ... myslec, albo troche poczytaj i nie jazgoc wiecej ... Odpowiedz Link Zgłoś
mazi1027 Re: Wyborca PiS - mentalnosc czekisty.... 30.08.07, 09:29 hehe dobre lata 50-te, a PiS to gorsza wersja komuny się zaczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re:Esbecka mentalnosc tkwi w tobie , ze .. 30.08.07, 09:38 ... nie ptrafisz inaczej myslec , tylko jak ormowcy,..szkoda,ze nie widzisz roznicy w czasie... Odpowiedz Link Zgłoś
tauron10 Janusz Kaczmarek zatrzymany? 30.08.07, 09:14 PISzczycie?! no to ruszcie tyłki na wybory!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Dobry początek! 30.08.07, 09:14 Już zaczyna się aresztowanie ministrów rządu Kaczyńskiego. W dodatku, rozpoczęto od ministra SW. Czekamy na ciąg dalszy. Odpowiedz Link Zgłoś
xyzpawel Putin pokazał PIS się porządek robi... PO powinna 30.08.07, 09:14 bić na alarm !!! To już nie jest śmieszne, zaczyna być straszno... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_myszkow T0 jest komunizm!! 30.08.07, 09:15 To, co się tu dzieje, przekracza WSZELKIE GRANICE DEMOKRACJI!!! Kaczyńscy stają się DYKTATORAMI!!! Tylko patrzeć, jak ABW (dawniej ZOMO) zamkną Tuska, Olejniczaka, Giertycha, Leppera i każdego, kto będzie przeciw Kaczorom. Może jeszcze sfałszują wybory! LUDZIE NIE GŁOSUJCIE NA PIS! Odpowiedz Link Zgłoś
lewy_kaczor "w NRF"...?...a gdzie to jest kaczy nieuku...??? 30.08.07, 09:30 Polska to piękny kraj, a tacy durnie nią rządzą... Odpowiedz Link Zgłoś
qtastusk Re: "w NRF"...?...a gdzie to jest kaczy nieuku... 30.08.07, 09:36 Zbyt młody, albo zbyt głupi jesteś marksistowski prymitywie, by zrozumieć, co napisał poprzednik. / lewy_kaczor napisał(a): > > Polska to piękny kraj, a tacy durnie nią rządzą... Odpowiedz Link Zgłoś
lewy_kaczor [...] 30.08.07, 09:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman [...] 30.08.07, 09:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: T0 jest komunizm!! 30.08.07, 09:17 nie wiecie czy w kanadzie (bo przeciez nie w stanach!) mozna juz skladac podanie o AZYL? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Chciał sabotować działnia korupcyjne 30.08.07, 09:15 to się Kaczmarek doigrał. Bardzo dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman [...] 30.08.07, 09:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Nastepny czekista PiS sie doigral... 30.08.07, 09:21 "Sabotowal".... Kurcze, Wy mnie przenosicie w czasie o 50 lat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 [...] 30.08.07, 09:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 oczywiście miało być antykorupcyjne 30.08.07, 09:26 Kaczmarek chciał sabotować działania antykorupcyjne PiS... Literówka.... Macie powód do zabawy... Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Re: oczywiście miało być antykorupcyjne 30.08.07, 10:54 palestrina2005 napisał: > Literówka.... Macie powód do zabawy... Myśliciel UE zabiera wreszcie głos, już mówili że byłeś zatrzymany przez CBA lub inne barachło, że zatrudnili Cię w Gazecie Polskiej itp. Odpowiedz Link Zgłoś