silesius.monachjiski010 Kaczyński? Ten pan już więcej Polsce nie zaszkodzi 08.09.07, 20:10 Odpowiedz Link Zgłoś
paczka111 Re: Kaczyński? Ten pan już więcej Polsce nie zasz 08.09.07, 20:24 Nie będę głosować na PiS. Jestem wykształciuchem, lumpeniteligentem, łże elitą,hołotą, czarnym charakterem, siłą zła. Czy z miejsca gdzie stoję, a gdzie stało ZOMO, coś pominęłam? Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars nic nie pominelas 08.09.07, 20:32 ale zapewniam cie ze w normalnym kraju Cie docenia. Zostawmy Polske wyborcom PiS. Potem ja wykupimy jak bedzie po co. Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: Kaczyński? Ten pan Tusk.. 08.09.07, 20:46 A ja będę głosować na PiS i nic nikomu do tego, ryżemu Tuskowi nie wierzę jak psu... Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Kaczyński? Ten pan Tusk.. 08.09.07, 21:07 To jest was dwoch : ty i kaczynski ) Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: Kaczyński? Ten pan Tusk.. 08.09.07, 21:18 Powieś się na stronie "dla opóżnionych w rozwoju" folksdojczu VII kategorii... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski001 Klonie ksralik uwazaj: Lepper pobdiera ci zonke 08.09.07, 21:07 silesius.monachjiski010 napisała: > Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: Klonie ksralik uwazaj: Lepper pobdiera.... 08.09.07, 21:14 Nie grozi mu,to rozhisteryzowana ciota... Odpowiedz Link Zgłoś
piekny_romanek jak na razie to glownie pisdziochy chronia... 08.09.07, 20:31 ...przywileje wszelkiego rodzaju darmozjadow, pasozytow, nierobow, urzedasow, lewych rencistow, KRUSu, ZUSu, nierentownych molochow i wszelkiego innego dziadostwa, ktore tylko wyciaga lape po kase, ale robic sie temu nie chce. Co wiecej pisdzielce jeszcze im dokladaja wiecej przywilejow i szmalu, oczywiscie nie od siebie, tylko od tych, ktorym jeszcze chce sie pracowac w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: jak na razie ..... 08.09.07, 20:42 Typowe słownictwo nie "Pisdziocha" charakterystyczne dla "inteligentów"spod znaku PO i LiD,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
linfan Re: jak na razie ..... 08.09.07, 22:59 starduster napisał: > Typowe słownictwo nie "Pisdziocha" charakterystyczne dla "inteligentów"spod zna > ku PO i LiD,,,, ja sie mu nie dziwie. zapewne jest wzburzony - chory na uklad prezio (znaczy chodzy na glowke ;) ) dzisiaj obiecal dalej rozdawac wspolna kase narodowa, za glosiki wyborcze. ale oczywiscie wszystkie przyglupy, dla ktorych idea 'rozliczania dla rozliczenia, ale nierozliczenia' jest najwazniejsza, znow pojda glosowac na przyglupy z wiejskiej... pis : katola 'prl reaktywacja' Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 coś nowego ? 08.09.07, 20:34 bo nawet mi się czytać nie chce gdzież to tym razem uderzył wszechmogący Układ ? niech już ktoś zabierze temu Panu mikrofon Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: nic nie pominelas 08.09.07, 20:37 jakie komleksy? Samopoczucie mam znakomite. A ta mloda osoba z wyzszym wyksztalceniem po prostu sie meczy w kraju ktore opanowal ciemny lud wyborcow PiS Odpowiedz Link Zgłoś
polemista_x Premier: PiS chce zmienić Polskę 08.09.07, 20:46 Dziś prezes JotKa, znów okpił wszystkich, odzyska kasę dla swoich bliższych. Odzyska kasę, rozwiązał Sejm i dalej będzie rządził, że hej! Donald jest cienki, każdy to widzi, Donald jest cienki i nic nie widzi A prezes JotKa, to kuty cwaniak, wszystko potrafi w sukces przełamać. Nawet poparło go SLD, które łamało języki swe. Kasa to kasa, nieważne jest, że kasa czasem prześmierdnie gdzieś. Niech partie sobie w Sejmie ustalą, że kasy naszej nie ruszą wcale. i więcej już się nie szarogęsią bo kasa nasza jest z tą pieczęcią. Oni pracują dla Nas w tym Sejmie i więcej robią dymu w swej gębie, bo przez 2 lata nic nie zrobili tylko wokoło siebie młócili. Odpowiedz Link Zgłoś
caj-84 Premier: PiS chce zmienić Polskę 08.09.07, 20:46 Każdy sądfzi wg.własnego wyglądu,poniżony jest wywyzszony i będzie dalej tylko więcej ognia od światowych polskich liberałów.pozdrwoenia. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski001 Panie Premeirze: jesli trzeba, to i ja z maczuga 08.09.07, 21:01 przyjade, zeby lac te skorumpowana gadzine spod znakow: SO,SLD czy PO po lbie; niehc Pan nie ustaje wysilkach; Narod w wyborach pokaze tej gromadzie sfustrowanych pajacow, gdzie ich miejsce: na lawkach opozycji; Tusk premierem?? To tak samo jak Silesius papiezem; Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec aktyw robotniczy? 08.09.07, 21:07 pewno kiedyś słuzyłeś w ORMO, lub ZOMO to masz wprawę w laniu pałą;-) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski001 Nie, prawdziwa "Solidarnosc", a nie dzieci KPP-owc 08.09.07, 21:14 ow z GW, krwni zbrodniarzy stalinowskich, ukrywajacych sie w Szwecji pakulec napisał: > pewno kiedyś słuzyłeś w ORMO, lub ZOMO to masz wprawę w laniu pałą;-) Odpowiedz Link Zgłoś
barbara444 GW to gniazdo KPPowskich os 08.09.07, 21:27 Czlonek zarzadu mieszka w Szwecji. Komuna i tyle zawsze ta piata kolumna. Popierali Trockiego w bitwie na Wisla, witali sowietow w 1039 z kwiatami potam rozprawili sie prawdziwa Polska. Teraz przewodnicza Adas i Olek. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec GW popierała bolszewików w 1920 roku?????? 08.09.07, 21:31 poziom wiedzy historycznej Pisdzieluchów jest w opłakanym stanie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski001 Ojcowie glownych macherow GW to bolszewicy 08.09.07, 21:35 pakulec napisał: > poziom wiedzy historycznej Pisdzieluchów jest w opłakanym stanie > ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec ojcowie moherów to bolszewicy? 08.09.07, 21:39 pewno tak mówisz o Dornie czy o Kaczyńskich? U Kaczyńskich to nawet pradziadek wysługiwał się ruskim tłumiąc powstanie styczniowe Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski001 Re: ojcowie moherów to bolszewicy? 08.09.07, 21:46 Mowie (kolejnosc dowolna) o: "miss" Rapaczynski, obywatelce USA oraz Michniku, Milewicz, Luczywo, Gebercie, itd., itp pakulec napisał: > pewno tak > mówisz o Dornie czy o Kaczyńskich? > U Kaczyńskich to nawet pradziadek wysługiwał się ruskim tłumiąc > powstanie styczniowe Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec ale gdzie te mohery? 08.09.07, 21:48 ty to juz sam nie wiesz co mówisz- może zacznij się nagrywać ? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski001 Re: ale gdzie te mohery? 08.09.07, 21:55 tylko w twojej chorej glowie pakulec napisał: > ty to juz sam nie wiesz co mówisz- może zacznij się nagrywać ? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec to nie jest dobra odpowiedź 08.09.07, 22:01 widze że już ci pisdzieluchu zabrakło konceptu -postaraj się trochę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski001 "poziom" twojego "yntelektu" 08.09.07, 23:03 rzuca mnie na kolana; hehehe pakulec napisał: > widze że już ci pisdzieluchu zabrakło konceptu -postaraj się > trochę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachjiski010 pakulec, silesia kocha cie doodbytniczo! 08.09.07, 23:07 Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec nie ten adres 08.09.07, 23:11 miłość doodbytnicza to specjalnośc chłopaków z Pisu - typu Jarek czy Zbylutek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski001 ksralik, klonie, zonka sie puszcza!!! 08.09.07, 23:21 silesius.monachjiski010 napisała: > Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia zaraz, 60-letni starcze, to ciebie nie dotyczy! 08.09.07, 23:44 Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: pogromca_gamonia 08.09.07, 23:57 pogromca_gamonia napisała: > zaraz,60 letni starcze ... Bura suka znowu grasuje!!! Ratuj sie kto moze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia wet3, pedziasty kretynku... 09.09.07, 00:19 sram na ciebie, ty ohydny i obrzydliwy gnojku. a wiesz dlaczego jestes sam gnoju? Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem_73 Re: ojcowie moherów to bolszewicy? 08.09.07, 21:57 No to do kompletu nazwiska PZPRowców, ale tych "dobrych" - w końcu popieranych przez bieżącą "przewodnią siłę": korwin-mikke.blog.onet.pl/2,ID250466102,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: GW popierała bolszewików w 1920 roku?????? 08.09.07, 21:44 Poziom nie "pisdzieluchów"to poziom lidu i po...co widać słychać i czuć...to sam szczyt opozycyjnej "inteligencji" Koń jaki jst każdy widzi...tuskaty Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski001 "Kon" choruje tez pewnie na golen 08.09.07, 21:47 starduster napisał: > Poziom nie "pisdzieluchów"to poziom lidu i po...co widać słychać > i czuć...to sam szczyt opozycyjnej "inteligencji" > Koń jaki jst każdy widzi...tuskaty Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec może opowiedz lepiej 08.09.07, 21:52 kogo nagrywałeś i na kogo donosiłes jak byłes w tej solidarności - wiesz Pis lubi takie zbawy to może cię doceni ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski001 Re: może opowiedz lepiej 08.09.07, 21:55 spytaj lepiej twojego guru michnika: to on zaczal od nagrywani rywina, a potem jego nagral gudzowaty; czasami puszczam sobie fragmenty tych nagran, i musze przyznac, ze gdyby adas wystapil w kabaretonie, to niehybnie by wygral; buhahaha!!!! pakulec napisał: > kogo nagrywałeś i na kogo donosiłes jak byłes w tej solidarności - > wiesz Pis lubi takie zbawy to może cię doceni ;-) > Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec słabo u ciebie z wiedza ogólną 08.09.07, 22:00 nagrywać zaczął Zero - jak jeszcze był na studiach;-) co do nagrywania Michnika - oczywiście ty tego nie popierasz - bo dla ciebie wręczanie komuś łapówki to chleb powszedni- pewno jeszcze popierasz Rywina - wiadomo - kapowałeś na kumpli to czujesz z nim braterską więź Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski001 och biedny lewusie!!!! 08.09.07, 23:01 z emocji wszystko ci sie popplatalo; zwazywszy na to, ze 21.10.07 znow przegrasz, dobrodusznie ci wybaczam brak wiedzy, kompetencji, jako tez i zdrowego rozsadku Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec heheheh moher wrócił! 08.09.07, 23:09 to chyba tobie się coś pomyliło dzisiaj jest dopiero 8.09.2007 - czy tam gdzie mieszkasz nikt się nie zna na kalendarzu? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski001 Re: tak....... 08.09.07, 21:57 no coz POlszewiku; bardzo sie ciebie "boje"; podobnie jak notorycznego alkoholika adasia m; pakulec napisał: > boisz się pisdzielcu > i dobrze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: tak....... 08.09.07, 22:03 po co się mnie boisz? Ja cię nie nagram jak Zero tak prawdę mówiąc to deptanie cię sprawia mi niejaką przyjemność ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec hehehe solidarnościuch 08.09.07, 21:29 a ty gdzie uciekłes z Polski? Skoro do tej pory nie wróciłes to pewno w tej Soliarności kapowałes na kolegów i teraz ci wstyd się tu pokazac ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski001 Czy ty POszolomie wiesz, co to "Solidarnosc"? 08.09.07, 21:34 To nie michnik z kuroniem i agentem Bolkiem; zas zobaczymy, kto sie bedzei smiac 21 pazdzienika wieczorem; napewno nie ci w/wym. agenci komuny, i nie ty POszolomie; heheh pakulec napisał: > a ty gdzie uciekłes z Polski? Skoro do tej pory nie wróciłes to > pewno w tej Soliarności kapowałes na kolegów i teraz ci wstyd się tu > pokazac ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec 21 padzirenika wieczorem będę spokojnie oglądał tv 08.09.07, 21:37 zwisa mi czy wygra Pis - za 2- 3 lata wrócę z lewicą posprzątać Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski001 "lewica"? czy to ten burdel na Rozbrat, 08.09.07, 21:39 gdzie Oleksy kopie Kwacha i Millera, Kwach Oleksego i Millera, itd., itp?? pakulec napisał: > zwisa mi czy wygra Pis - za 2- 3 lata wrócę z lewicą posprzątać Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec poczekaj, posprzątamy ten burdel 08.09.07, 21:42 a Kaczyńscy wróca na swoją kanapke - tym razem już na stałe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski001 Tego burdelu nawet bomba atomowa nie jest 08.09.07, 21:52 w stanie wyczyscic pakulec napisał: > a Kaczyńscy wróca na swoją kanapke - tym razem już na stałe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec masz racje! 08.09.07, 21:55 kaczyńscy sa mistrzami w robieniu burdelu -ale my to posprzatamy - nie obawiaj sie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem_73 Re: masz racje! 08.09.07, 22:28 Ale czegoś nie rozumiem. Przecież Kaczyńscy to JEST lewica. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachjiski010 Jednojajuchy to wirtuozi bezskuteczności i zawiści 08.09.07, 22:32 Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski001 ksralik, klonie "monachjiski", zajmij sie zona 08.09.07, 23:05 silesius.monachjiski010 napisała: > Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec hm ......... 08.09.07, 23:13 chyba wam już nie jestem potrzebny chłopaki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski001 Tusk = Pfurz 08.09.07, 23:23 silesius.monachjiski010 napisała: > Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia silek, Bundesabfallministrze, kiedy sie powiesisz? 08.09.07, 23:49 Odpowiedz Link Zgłoś
witek040 Pis to bolszewicy 08.09.07, 22:34 z lewicą maja tyle wspólnego co Rydzyk z chrześcijaństwem Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec tak na marginesie 08.09.07, 22:41 nie popieram podszywania sie pod cudze nicki- nawet w słusznej sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachjiski010 na dupesie, pluszaku... 08.09.07, 22:47 co ty flejtuchu pierdzielisz? podszywanie pod takie gowno jak ten zakompleksiony 60-letni gnojek spod Gliwic co to teraz u Bauera pod Ebersbergiem bykom jaja kiwa za 4 Euro za Stunde? Spadaj kindybale jesli uwazasz ze ja takie byle badziewie bym chcial nasladowac.... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec widze że macie z sobą wiele wspólnego 08.09.07, 22:51 ciebie też mogę podeptać, a co mi tam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachjiski010 Gdzie jest wet3? Czekam z tasakiem na tego szczura 08.09.07, 22:55 Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Gdzie jest wet3? Czekam z tasakiem na tego sz 08.09.07, 23:01 to teraz grzecznie przeproś za tego flejtucha i będziesz miał odpuszczone Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski001 zajmij sie twoja "trzecia noga" ksraliku 08.09.07, 23:07 silesius.monachjiski010 napisała: > Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: silesius - klonica 08.09.07, 23:51 silesius monachijski010 napisala: > Gdziej jest wet3? Czekam z tasakiem na tego szczura Juz ci raz powiedzialem, ze z klonami - szczurzycami nie mam przyjemnosci ... Wez sobie swieczke i zrob to sama ... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski001 no wlasnie ksralik: ty nieudaczniku i klonie zafaj 08.09.07, 21:05 dany silesius.monachjiski001 napisał: > skoro masz tyle kompleksow to najlepiej sie powies a nie truj nam dupy tymi > swoimi pierdzieluchami, nieudaczniku! Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: no wlasnie ksralik: ty nieudaczniku i klonie 08.09.07, 21:26 To prostacki cham który niebawem pojawi się jako gamon.0 jasmin.1 albo tetradrachma czy jakimś tam innym..... Ale chamstwem i prostactwem nikt go nie przebije.. Jest the best...... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski001 Czyzby Maleszka?? 08.09.07, 21:37 starduster napisał: > To prostacki cham który niebawem pojawi się jako gamon.0 > jasmin.1 albo tetradrachma czy jakimś tam innym..... > Ale chamstwem i prostactwem nikt go nie przebije.. > Jest the best...... Odpowiedz Link Zgłoś
signal jestes taki sam oszołom ja twój "wódz" 08.09.07, 21:05 czemu nie lałeś przez dwa lata SO jak razem budowali solidarne państwo, cham z warchołem , maniak opętany wadzą z skazańcem ! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks.sander Polaczek jedzie do Chin ? Do komunistycznych Chin? 08.09.07, 21:15 A gdzie "zasady"? Odpowiedz Link Zgłoś
radoslawdobry Premierze czas na wizytę u psychiatry 08.09.07, 21:36 No i spadaj na drzewo. Jesteś bogatym człowiekim więc nie trzeba ci maszych podatków. Odpowiedz Link Zgłoś
stachu44 Nie zamkneli ani jednego: ubeka, zlodzieja, ... 08.09.07, 21:42 Najlepiej wychodza im konferencje prasowe. Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Nie zamkneli ani jednego: ubeka, zlodzieja, . 08.09.07, 22:40 tylko rozbili uklad, ktory sami stworzyli.To naprawde paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
linfan Re: Nie zamkneli ani jednego: ubeka, zlodzieja, . 08.09.07, 23:00 imie_jaszczomp napisała: > tylko rozbili uklad, ktory sami stworzyli.To naprawde paranoja. jeszcze nie rozbili. potrzebuja jeszcze 150-iu kadencji, by znalezc uklad ktory ich trawi... Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Nie zamkneli ani jednego: ubeka, zlodzieja, . 08.09.07, 23:12 Nie strasz!Mam nadzieje, ze juz moje wnuki beda zyly w normalnym panstwie europejskim. Odpowiedz Link Zgłoś
kfiatol Re: Premier: PiS chce zmienić Polskę 08.09.07, 21:48 Fajnie tak wiedzieć jaki się ma wybór, jakby ktoś nie był pewny... Odpowiedz Link Zgłoś
engineer74 Premier: PiS chce zmienić Polskę 08.09.07, 22:02 Dla obu blizniakow jedno haslo tak dobrze im znane: "SPIEPRZAC DZIADY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
ateus77 Potrzebny dobry psychiatra 08.09.07, 22:26 W przypadku tego pana potrzebny jest dobry psychiatra, a i tak rokowania na wyleczenie są nikłe. Odpowiedz Link Zgłoś
yot23 Jak narazie to PiS sie zadaje z oligarchą 08.09.07, 22:47 Krauze to przyjaciel Lecha Kaczyńskiego. Przywileje w Polsce to mają: górnicy, rolnicy i bezrobotni. Jak PiS chce z nimi walczyć to ich poprę. Ale wydaje mi się, że PiS walczy głównie z tymi co płacą podatki i chce wydoić ich do cna Odpowiedz Link Zgłoś
ptindfw Jedyna sluszna wladza ??? czy tego nie bylo??? 08.09.07, 22:49 Czy my tego juz nie przerabialismy? Odpowiedz Link Zgłoś
linfan Re: Jedyna sluszna wladza ??? czy tego nie bylo?? 08.09.07, 22:55 ptindfw napisał: > Czy my tego juz nie przerabialismy? mozna powiedziec, ze resentymenty biora gore nad rozsadkiem... tyle, ze teraz w wydaniu katobolszewim, gdzie wladze naczelna sprawuje watykan. ...znaczy torun! Odpowiedz Link Zgłoś
martinaston Kaczyński, to się nazywa zawłaszczanie państwa. 08.09.07, 22:53 Typowe u tego bufona x 2. Jak w czasach mrocznego socjalizmu Gomułki: "my" kontra "oni", czyli cacy Piski przeciwko reszcie świata - zdegenerowana i korupcyjna. Opozycja popełniła błąd. Już kolejny raz dochodzę do wniosku, że PO ma do tyłka strategów. Do tego ten bezpłciowy Tusk. Opozycja powinna była: odwołać po kolei ministrów, zmienić premiera, powołać komisję śledczą, ujawnić ciemne sprawki Pisków i dopiero wtedy rozpisać wybory. A tak d... zimna, bo Piski mają dostęp do mediów i mogą nadal robić wodę z mózgów społeczeństwa. Nie rozumiem tylko, jak może w kampanię angażować się prezydent RP, przecież jest prezydentem "wszystkich Polaków", a nie tylko Pisków? Ale pewnie się mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
tppiotr Podnieśliśmy ręke ! I ręka ta będzie odcięta ... 08.09.07, 22:58 ... od koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma to nie jest straszne, że Kaczyńsccy kłamią 08.09.07, 23:24 przerażające jest to, że sa tacy co, w te kłamstwa, wierzą ! Odpowiedz Link Zgłoś
linfan to ze znajdzie sie glupi co im uwierzy, to ... 08.09.07, 23:27 tetradrachma napisał: > przerażające jest to, że sa tacy co, w te kłamstwa, wierzą ! ... oczywiste i nikogo dziwic nie powinno. ale to, ze wierzy im 30% spoleczenstwa (albo wiecej) - no to juz jest porazajaco przerazajce :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ventylator.rp Re: nie tylko ty, ale wiekszosc polakow :) 08.09.07, 23:36 ........pis wygra................... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec pewno że wygra ;-) 08.09.07, 23:38 a potem zadzwoni budzik i będziesz musiał wstać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ventylator.rp Re: pewno że wygra ;-) 08.09.07, 23:46 pakulec napisał: > a potem zadzwoni budzik i będziesz musiał wstać ;-) > radze ci , zrob zapas chusteczek higienicznych, sadzac po twoich wypowiedzisz jestes bardzo wrazliwy.:) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec wrażliwośc ;-)))) 08.09.07, 23:52 myślisz że będę płakał po przegranej Kaczyńskiego?????? Odpowiedz Link Zgłoś
ventylator.rp Re: wrażliwośc ;-)))) 08.09.07, 23:56 pakulec napisał: > myślisz że będę płakał po przegranej Kaczyńskiego?????? > mysle, ze ostatecznie zwyciezy Polska i Polacy i zaplaczesz jak stary niedzwiedz.:) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec z biologii to chyba nie byłeś orłem 09.09.07, 00:03 niedźwiedzie nie płaczą - nawet stare a Polacy zwycieżą- oczywiście nie ci bolszewicy z Pisu - pod wodzą przywódcy zapatrzonego w Łukaszenkę Odpowiedz Link Zgłoś
ventylator.rp Re: z biologii to chyba nie byłeś orłem 09.09.07, 00:12 > no nie z biologii nie, ale z nauk scislych tak, takze sie nie martw moje sondaze pokazuja cos odwrotnego anizeli te propagandowe..w ktore zaslepiony jestes, ... a tak naprawde masz cos w sobie z misia, brzydkiego koloru ..:) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec twoje sondaże ;-)))) 09.09.07, 00:18 pewno sam je sobie układasz, co do misia masz jakąś obsesję na punkcie tych zwierząt? nie krępuj się możesz się przyznać my lewica jesteśmy tolerancyjni dla takich odmieńców - zoofilów też ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ventylator.rp Re: twoje sondaże ;-)))) 09.09.07, 03:35 > lewica i tolerancja He! palnales, przed wyborami kazde paskudstwo wam sie przyda , he! ja glosuje na ~~~p i s ~~~ Odpowiedz Link Zgłoś
linfan spokojnie popieraja pis jedynie umyslowe i zyciowe 08.09.07, 23:37 Re: ~~_a ja dalej spokojnie popieram PiS_~~~ ... niedojdy. fajnie sie zyje na koszt panstwa, nie? juz niedlugo :) Odpowiedz Link Zgłoś
ventylator.rp premier ma racje:) 08.09.07, 23:34 > polska powinna szybko dolaczyc do krajow cywilizowanych, miec swoich przedstawicieli w strukturze UE, jak tego domaga sie prezydent, i wszyscy musza placic podatki , a jak wiemy stara komuna i esbecja tylko kradna i kradna, a w dodatku nawoluja do targowicy, to dopiero obciach i wstyd dla nas:) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: premier ma racje:) 08.09.07, 23:41 na razie pcha nas w kierunku Białorusi bo Łukaszenka to jego idol - chciałby kak samo wyprowadzić nas z UE a potem sobie samodzielnie rządzić Odpowiedz Link Zgłoś
ventylator.rp Re: premier ma racje:) 08.09.07, 23:50 pakulec napisał: > na razie pcha nas w kierunku Białorusi bo Łukaszenka to jego idol - chciałby ka > k > samo wyprowadzić nas z UE a potem sobie samodzielnie rządzić > ....krecisz, jak twoj idol, staranie sie o aktywny udzial w UE , poprzez obecnosc fizyczna, to nie jest specjalnosc lukaszenki jak ci wmowili targowiczanie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: premier ma racje:) 08.09.07, 23:54 na razie nasz aktywny udział sprowadza się od ośmieszania Polski na arenie mędzynarodowej Odpowiedz Link Zgłoś
ventylator.rp Re: premier ma racje:) 08.09.07, 23:59 pakulec napisał: > na razie nasz aktywny udział sprowadza się od ośmieszania Polski na arenie > mędzynarodowej > a kto te wojne wywolal, moze wiesz, bo ja mieszkam za granica, i widze to inaczej, GW i uzbekistan polski+ po ostatniej przegranej zrobili z polski posmiewisko , masz przyklad tego scierwa kwasniewskiego, mysle ze prosty chlop zachowalby sie godniej niz on Odpowiedz Link Zgłoś
ventylator.rp Re: wojnę wywołał Hitler 09.09.07, 00:18 pakulec napisał: > za granica pewno uczą tak samo. > ...czy wojne wywolal hitler, to sie jeszcze okaze, ale jestes naocznym swiadkiem nowej historii, i tez do konca nie wiesz co jest grane, wiem ze bronisz tego kretacza, jest mi wstyd ze komunisci znowu robia nam krzywde..:) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec komuniści robią ci Krzywdę?!?!?!?!? 09.09.07, 00:24 to gdzie ty biedaku mieszkasz za tą granicą w Korei Północnej???? Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem_73 Re: premier ma racje:) 09.09.07, 00:14 O! Kolejny polonus z dobrymi radami! To kiedy wracasz na stałe do kraju? Dam ci małą radę - postaraj się od razu o jakiś kawałek ziemi. Wiesz - w naszym wspaniałym kraju rolnicy to kasta uprzywilejowana - płacą niższe składki na przymusowe ubezpieczenia i niższe podatki. Serio! I PiS zapowiedział, że to się nie zmieni! A! I zapowiedział, że dość było w Polsce liberalizmu, teraz będzie "wszystkim po równo". Jeśli wyjechałeś za Gomułki to poczujesz się swojsko zaraz po przekroczeniu granicy. A co do pośmiewiska. Za Kwaśniewskiego nie śmiali mi się w twarz, że prezydent "cierpi na goleń" (tak samo jak obecnie nikt nie nabija z Sarkozyego, że "spotkał się z Putinem"). Wiesz dlaczego? Bo to było wstydliwe, ale nie śmieszne. Teraz słyszę o "hardcore negotiators", "homotubisiach" i o tym, że w Polsce nie wierzy się w teorię Darwina. I żeby było jasne - ja nie uciekłem. Nie wyemigrowałem. Przeżyłem w tym kraju i komunę i postkomunę. A teraz muszę się męczyć z kolejnymi lewakami o nazwie PiS. Mieszkam w Polsce i TU płacę podatki. Z racji zawodu jednak DUŻO jeżdżę po świecie. Takiej siary jak teraz to nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec on nie wróci 09.09.07, 00:20 jego rozgoryczenie bierze się z tego że nic się nie dorobił i wstydzi się wrócić Odpowiedz Link Zgłoś
ventylator.rp Re: on nie wróci 09.09.07, 00:22 pakulec napisał: > jego rozgoryczenie bierze się z tego że nic się nie dorobił i wstydzi się wróci > ć > ... zadziorny jestes, ciekawe skad twoj majateczek pochodzi i z jakich zrodel?:) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec nawet gdybym ci powiedział to byś nie dał wiary 09.09.07, 00:29 zresztą po co ci ta wiedza w Korei Północnej? Odpowiedz Link Zgłoś
ventylator.rp Re: nawet gdybym ci powiedział to byś nie dał wia 09.09.07, 03:39 ~~ he , niedowiarek, a wierzy w lewice ! he,he :)...a jesli o krl-d chodzi, przeciez to wasz bratanek, znowu sie wypierasz ? ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski001 Re: premier ma racje; zawsze mial racje 08.09.07, 23:43 ventylator.rp napisał: > > polska powinna szybko dolaczyc do krajow cywilizowanych, miec > swoich przedstawicieli w strukturze UE, jak tego domaga sie > prezydent, i wszyscy musza placic podatki , a jak wiemy stara komuna > i esbecja tylko kradna i kradna, a w dodatku nawoluja do targowicy, > to dopiero obciach i wstyd dla nas:) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec dla takich jak ty oczywiście 08.09.07, 23:46 prostakom imponuje jak Premiera popiera Rydzyk Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Daj spokoj, ten 60 latek z Gliwic nie ma kusi.... 08.09.07, 23:48 Odpowiedz Link Zgłoś
piespasterskitusk Re: dla takich jak ty oczywiście 08.09.07, 23:49 pakulec, z ciebie jest niezła gnida dworska. . pakulec napisał: > prostakom imponuje jak Premiera popiera Rydzyk Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: dla takich jak ty oczywiście 08.09.07, 23:56 co to jest gnida dworska? jakas botanika wg Kaczyńskich i Orzechowskiego - zaraz pewno powiesz że smok wawelski żył z człowiekiem pierwotnym Odpowiedz Link Zgłoś
ventylator.rp Re: dla takich jak ty oczywiście 08.09.07, 23:53 pakulec napisał: > prostakom imponuje jak Premiera popiera Rydzyk > >... niby jestescie tow. za a tak naprawde przeciw. Rydzyk to tez polak, dlaczego tyle krytyki, jesli Rydzyk to debil to czym zajmuje sie Gw i jej szemrana redakcja, nie ma wzniejszych spraw w kraju?:) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Rydzyk jest dużym problemem w tym kraju 08.09.07, 23:57 nie tylko on zresztą jego cała sekta wraz z Kaczyńkimi na czele Odpowiedz Link Zgłoś
ventylator.rp Re: Rydzyk jest dużym problemem w tym kraju 09.09.07, 00:05 pakulec napisał: > nie tylko on zresztą jego cała sekta wraz z Kaczyńkimi na czele > ../jesli ktos ma pusto w glowie zawsze zwala wine na innych, za swoje niepowodzenia i takim kozlem ofiarnym stal sie Rydzyk dla post- komunistow, ja czytam troche i jak widze nagonke na tego czlowieka to mnie smieszy , jak za czasow stalinowskich zachowuje sie GW i esbeckie media-:) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec dobrze że umiesz czytać 09.09.07, 00:07 ale gorzej że robisz to bez zrozumienia czytanego tekstu Odpowiedz Link Zgłoś
ventylator.rp Re: wow, jaki pryncypal sie znalazl :) 09.09.07, 00:21 > o co ci chodzi, moze tez nie mam prawa do wlasnego zdania i musze sie kierowac wytycznymi GW :) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec w Polsce jest demokracja 09.09.07, 00:25 i każdy ma prawo do własnego zdania - nawet tak głupiego jak Twoje, ale skoro ty z Korei Północnej lub z Kuby piszesz to pewno o tym jeszcze nie wiesz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ventylator.rp Re: w Polsce jest demokracja 09.09.07, 00:30 pakulec napisał: > i każdy ma prawo do własnego zdania - nawet tak głupiego jak Twoje, ale skoro > ty z Korei Północnej lub z Kuby piszesz to pewno o tym jeszcze nie wiesz ;-) >.... masz sam dyktatorskie poglady i nie lubisz sprzeciwu, wierzysz jednej jedynej i niepodzielnej...gw:) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Rydzyk jest dużym problemem w tym kraju 09.09.07, 00:26 ventylator.rp napisał: > pakulec napisał: > > > nie tylko on zresztą jego cała sekta wraz z Kaczyńkimi na czele > > > ../jesli ktos ma pusto w glowie zawsze zwala wine na innych, za > swoje niepowodzenia i takim kozlem ofiarnym stal sie Rydzyk dla post- > komunistow, ja czytam troche i jak widze nagonke na tego czlowieka > to mnie smieszy , jak za czasow stalinowskich zachowuje sie GW i > esbeckie media-:) ---------------------------------------- "ventylator.rp" masz bardzo trafny nick, dlatego twoje mysli i slowa kraza jak wentylator, strach przy dupie z przyszlej przegranej wiec krecisz, krecisz........jak wentylator Rydzyk chce wykreowac Ziobre na Prezydenta Polski, czy o takim prezydencie marzysz???jesli tak to bardzo mi ciebie zal Odpowiedz Link Zgłoś
ventylator.rp dlaczego Rydzyk ,a nie GW i TVN jest problemem :) 09.09.07, 00:08 myslisz, ze media to nie klamia, chyba ze to swieta prawda dla ciebie co oni zrobili z Polska:) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec podobno mieszkasz za granicą 09.09.07, 00:12 to skąd masz tak dobrą wiedzę o GW i TVN? wydajesz cięzko zarobioną podczas mycia garów forsę na prasę której nie lubisz? a w wolnym czasie oglądasz TVN ktorego nie cierpisz? ty to chyba jesteś jakims zbokiem masochistą Odpowiedz Link Zgłoś
ventylator.rp Re: podobno mieszkasz za granicą 09.09.07, 00:28 > ptaszku, to proste - zadnymi brukowcami rak sobie nie brudze, garow tez nie myje, ale ja nie dziele ludzi na madrych i glupich i zadnej pracy sie nie wstydze tez .A wyksztalcona jestem na tyle dobrze zeby korzystac z innych srodkow przekazu , takze ptaszku warto czytac co sie lubi i nie , zeby miec jakis ogolny poglad, a nie dusic sie jedna szmatlawka:) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec ok dam ci już dzisiaj spokój 09.09.07, 00:35 nie wiedziałem ze jesteś kobietą, pewno nie męczyłbym cię tak mocno, wolę deptać facetów, wiem już że komuniści cię mocno męcza i pewno nie uszanują niedzieli więc od rana będziesz musiała cięzko pracować. Więc dobrej nocy - tak na narginesie wiem już skąd to zaintersowanie ptaszkiami i misiami ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ventylator.rp Przytul sie do mamusi,bo spadniesz z lozka:))( 09.09.07, 01:22 >.. pozdrowienia i dobrej nocy:)( Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne a podatki w panstwie kaczynskich sie placi??? 09.09.07, 00:37 ventylator.rp napisał: > > ptaszku, to proste - zadnymi brukowcami rak sobie nie brudze, > garow tez nie myje, ale ja nie dziele ludzi na madrych i glupich i > zadnej pracy sie nie wstydze tez .A wyksztalcona jestem na tyle > dobrze zeby korzystac z innych srodkow przekazu , takze ptaszku > warto czytac co sie lubi i nie , zeby miec jakis ogolny poglad, a > nie dusic sie jedna szmatlawka:) -------------------------------------- no to co tutaj robisz??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Dlaczego? Oto, dlaczego: 09.09.07, 00:46 Dlatego, że Rydzyk, w odróżnieniu od GW, TVN, Polshitu, TVP, radia bZdET, oraz wszystkich innych mediów żydokomunistycznej, reakcjonistycznej i wrogiej Polsce bandy, jest osobą duchowną, a przynajmniej za taką uchodzi. jako osoba duchowna, powinien działać tak, aby nie stanowić problemu dla polskiego kościoła, tymczasem jest inaczej. nadawanie na antenie Radia Maryja treści jawnie antysemickich i nienawistnych jest jawnie sprzeczne z nauką kościoła. GW, TVN i inne reakcjonistyczne media opanowane przez Żydokomunę nie są związane z żadną zinstytucjonalizowaną religią, działają na rynku medialnym i tyle. Stąd, jeżeli ktoś twierdzi, że stanowią, to oczywiście należałoby udowodnić: jaki problem, dlaczego stanowią. Jak rozumiem, zapomniano o tym napisać "przypadkiem", a nie dlatego, że ktoś jest trollem-agitatorem politycznym na forum, mhm:)) Odpowiedz Link Zgłoś
linfan Re: dla takich jak ty oczywiście 09.09.07, 00:07 ventylator.rp napisał: > pakulec napisał: > > > prostakom imponuje jak Premiera popiera Rydzyk > > > >... niby jestescie tow. za a tak naprawde przeciw. Rydzyk to > tez polak, dlaczego tyle krytyki, jesli Rydzyk to debil to czym > zajmuje sie Gw i jej szemrana redakcja, nie ma wzniejszych spraw w > kraju?:) po pierwsze - naucz sie pisac czytelne posty (to jakies pisuarowe nawyki z kretynskim cytowaniem?). po drugie - fakt, ze debil ma wplyw na losy kraju to _powazna_ sprawa, czyz nie? dlatego katola rydza nalezy zwalczac! Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia 60-letni młodzieniaszku, kiedy pozyskasz kobiete? 08.09.07, 23:47 Odpowiedz Link Zgłoś
piespasterskitusk Re: 60-letni młodzieniaszku, kiedy pozyskasz kobi 08.09.07, 23:50 Po co? Żeby trafił na taką jak twoja? ? pogromca_gamonia napisała: > Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: pogromca_gamonia 09.09.07, 00:12 Bura suka rozrabia jak pijany zajac. Ratuj sie kto moze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne wet3prostytutka IV Republiki 09.09.07, 00:17 wet3 napisał: > Bura suka rozrabia jak pijany zajac. Ratuj sie kto moze!!! ------------------------------- co na paste do zebow zabraklo pare groszy???dziwne!!!taki dobrobyt dal ci Kaczynski i jego 4Rzesza!!!!! a wiesz dlaczego pytam???bo tak smierdzi ci z geby jak bluzgasz na forum, ze ma sie wrazenie ze nie myjesz zebow pasta tylko szczochami, wysle ci paste do zebow i Corega-tabs (do przyklejania sztucznych na dzien) - podaj adres !! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski001 "pogromca gamonia" to GW-owski agent; dupek 09.09.07, 00:44 po prostu; jakis tam ksralik, ktorego zonka puszczala sie z simonem molem; w sumie: ksralik to typowy dupek lewacki Odpowiedz Link Zgłoś
platforma.y.love.you a ty niestety "podroba" bo prawdziwy "silek"to 01 09.09.07, 01:04 silesius.monachijski001 napisał: > po prostu; jakis tam ksralik, ktorego zonka puszczala sie z simonem > molem; w sumie: ksralik to typowy dupek lewacki ----------------------- a nie 001- wiec najpierw sprzata sie gowno sprzed wlasnego nosa, a potem innym wytyka Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: czerwony pies 09.09.07, 00:25 pies_na_prawizne napisał: > wet3 prostytutka IV Republiki > co na paste do zebow zabraklo pare groszy???dziwne!!!taki dobrobyt > dal ci Kaczynski i jego 4Rzesza!!!!! > a wiesz dlaczego pytam???bo tak smierdzi ci z geby jak bluzgasz na > forum, ze ma sie wrazenie ze nie myjesz zebow pasta tylko > szczochami, wysle ci paste do zebow i Corega-tabs (do przyklejania > sztucznych na dzien) - podaj adres !! No prosze! Do burej suki zaraz dolaczyl sie czerwony pies i rozrabia jak piany zajac tez. Co w psiej rodzinie, to nie ginie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne splywaj z szambem do Wisly 09.09.07, 00:34 wet3 napisał: > > No prosze! Do burej suki zaraz dolaczyl sie czerwony pies i rozrabia > jak piany zajac tez. Co w psiej rodzinie, to nie ginie!!! --------------------------- 2 lata nic nowego nie napiszesz tylko ten sam refren, jak Jaroslaw szemrany, wasz czas juz minal, wynocha Odpowiedz Link Zgłoś
ventylator.rp Oto wyksztalciuch 3 RP- pies z GW:) 09.09.07, 01:20 > jak mozesz ciagle kazdego opluwac , napisz raz cos rozsadnego, panie redaktorku :) Odpowiedz Link Zgłoś
gilford Premier: PiS chce zmienić Polskę 09.09.07, 00:01 co on taki spuchniety, czyzby nery mu wysiadly po opijaniu. Przyjaznic sie z braciszkami to tak jakby wpuscic sobie do lozka czarna mambe i dolozyc zielona. Odpowiedz Link Zgłoś
waterman50 Premier: PiS chce zmienić Polskę 09.09.07, 00:11 Jak Bóg chce kogoś ukarać-najpierw odbiera rozum.Kaczora pokarał potężnie.Tylko prawdziwy dureń zagłosuje na dyktatorka sterowanego przez jakiegoś grzyba z Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Kaczynszczyzno, co robiles 2 lata????? 09.09.07, 00:21 chu.ju, palancie, belkocie, oszuscie, podszywaczu Pilsudskiego(nigdy nim nie bedziesz, nie pluj na niego i jego grob), zaj.obie do Tworek marsz ps nie zapomnij, kiedy bedziesz mianowal nowych przydupasow na sekretarzy, nie zapomnij o kocie, daj mu medal bo on madrzejszy od ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: czerwony pies 09.09.07, 00:39 Kacki zrobily przez 2 lata o wiele wiecej niz PRL-bis przez ponad 16 lat!!! Przypatrz sie czerwony piesku jak kraj zaczal sie rozwijac. A twoi czerwoni towarzysze wyja i zgrzytaja klami bo wiecej krasc nie moga! Ps - Mam takie malenkie hobby. Bardzo lubie draznic czerwone psy!!! Pies_na_prawizne napisal: > Kaczynszczyzno, co robiles 2 lata??? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne wet3prostytutka IV Republiki 09.09.07, 01:10 Kacki zrobily przez 2 lata o wiele wiecej niz PRL-bis przez ponad 16 > lat!!! **************************** Moja mama 2 lata temu miala 920zl emerytury, a teraz jest bardzo bogata dzieki Kaczynszczyznie - ma 924 zl/mc, nic tylko skakac do sufitu co na paste do zebow zabraklo pare groszy???dziwne!!!taki dobrobyt dal ci Kaczynski i jego 4Rzesza!!!!! a wiesz dlaczego pytam???bo tak smierdzi ci z geby jak bluzgasz na forum, ze ma sie wrazenie ze nie myjesz zebow pasta tylko szczochami, wysle ci paste do zebow i Corega-tabs (do przyklejania sztucznych na dzien) - podaj adres !! ------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne przepraszam wszystkich za wulgaryzm 09.09.07, 00:21 ale naprawde mi ulzylo!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ventylator.rp Re: przepraszam wszystkich za wulgaryzm 09.09.07, 01:14 pies_na_prawizne napisał: > ale naprawde mi ulzylo!!!!!!!!! > no widzisz wychlales sete denaturatu i ci od razu ulzylo, takze najpierw sam sprobuj, a pozniej oferuj innemu.:) Odpowiedz Link Zgłoś
z1234567 Ja zaglosuje na PiS... 09.09.07, 00:38 Ja zaglosuje na PiS, nikt mnie nie przekona ze komuch i wszystko co sie z nim wiaze jest dobre. Nikt kto sie z komuchem zadaje nie ma tez nic dobrego do zaofiarowania. Blyskotki to byly dobre przy zdobywaniu Afryki. Nie ma nigdzie panstwa, ktore wyszlo dobrze na czerwonej zarazie, i nie wazne ze to jakas czerwonka demokratyczna i jeszcze zsojuszowana, czy z platformiona. Sorry, doswiadczenia historii sa wystarczajacym dowodem. Odpowiedz Link Zgłoś
ventylator.rp cale moje wojewodztwo glosuje na PiS :) 09.09.07, 01:26 > odstawmy komusza do lamusa , i niech ja jak natychmiast kupa kurzu przykryje, zeby nigdy nie mogla sie wydostac na powierzchnie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
zbi_k Premier: PiS chce zmienić Polskę 09.09.07, 00:40 i dlatego podnośi rękę ne bogatych Polaków, ale jak kiedyś Cyrankiewicz każdemu kto rękę podniesie na socjalizm obiecał odrąbać, tak teraz ta kacza łapa będzie odrąbana! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: zbi_k 09.09.07, 00:43 zbi_k napisał: > i dlatego podnośi rękę ne bogatych Polaków, ale jak kiedyś > Cyrankiewicz każdemu kto rękę podniesie na socjalizm obiecał > odrąbać, tak teraz ta kacza łapa będzie odrąbana! Marzenie scietej glowy! Idz spac. Moze ci przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne wet 3 - nie chlaj tego denaturatu !!!!!idz spac 09.09.07, 01:11 wet3 napisał: > zbi_k napisał: > > > i dlatego podnośi rękę ne bogatych Polaków, ale jak kiedyś > > Cyrankiewicz każdemu kto rękę podniesie na socjalizm obiecał > > odrąbać, tak teraz ta kacza łapa będzie odrąbana! > > Marzenie scietej glowy! Idz spac. Moze ci przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś