jankbh Re: what the fuck?! 13.09.07, 16:50 CYTAT DNIA Jest to ziółko, jeśli nie trujące, to mocno przywiędłe Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Transfer żałosny; a co z tą bombą PO? 13.09.07, 17:44 ... i to jest kompletny koniec mężunia w PO (osobiście tego akurat żałować za bardzo nie będę). A może oni oboje będą na liście PiS, jak Nr 2 i Nr 3 (oczywiście Nr 1 Ziobro). A skoro mowa o transferach, takie pytanie: skoro wg PO nie Marcinkiewicz jest tą bombą na sobotę, to kto, Waszym zdaniem: Maria Kaczyńska? Jacek Kurski? Lech Kaczyński (składa dymisję z urzędu prezydenta i staje na czele warszawskiej listy PO przeciwko bratu)? Marta córka prezydenta? Ludwik Dorn? Kot Alik? A może sam premier Jarosław powie "dość mam tego, zamykam sklepik, głosujcie na PO" ? Gubię się w domysłach. Kogo warto poprzeć: www.skubi.net/partie.html Zrób coś przeciwko PiS: www.skubi.net/kampania.html Dlaczego trzeba głosować: www.skubi.net/nieoddaj.html Odpowiedz Link Zgłoś
pani.zemsta Człowieku,widzę,że próbujesz jak możesz aby nasza 13.09.07, 17:47 oferta była ciekawa.Ja stawiam na kota albo ukrytego partnera Jarosława. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Może pogubionymPOpaprancom Nelly wyjasni co znaczy 14.09.07, 03:17 ...slowo PATRIOTYZM ! pani.zemsta napisała: > oferta była ciekawa.Ja stawiam na kota albo ukrytego partnera > Jarosława. M: TO SIE NAZYWA ODWRACANIE KOTA OGONEM !!! TEMAT NELLY ROKITY WYRAZNIE PRZERAZA POSTKOMUCHOW. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Mirmat przerażony. 14.09.07, 05:50 > M: TO SIE NAZYWA ODWRACANIE KOTA OGONEM !!! TEMAT NELLY ROKITY > WYRAZNIE PRZERAZA POSTKOMUCHOW. Widzę jak jesteś przerażony. Kłamstwa komunistycznej partii PiS wychodzą na jaw coraz bardziej. Nelly to tylko jeden z przykładów gumowego sumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Swój Niemiec dobry Niemiec? 13.09.07, 17:04 pl.wikipedia.org/wiki/Nelly_Rokita Wygląda na to że i miejsce urodzenia i pochodzenie PiSowi nie przeszkadza gdy chodzi o złapanie dodatkowych punktów. Ot taka sobie moralność Kalego. A tak prywatnie - to rozumiem jej uczucia wobec męża i frustrację ale na sposób jej rozwiązania jest tylko jedna ocena: "powaliło kobietę". Odeszłą z PO bo skręcała za bardzo na lewo, a teraz przechodzi do typowo lewicowej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
gugcia maaac- dlaczego Niemiec?Czy ona jest niemieckiego 13.09.07, 17:17 pochodzenia? Nie wiedzialem. Slyszalem, ze ona jest ze Wschodu, Kazachstanu? No, tak, tam Stalin Niemcow przesiedlil, wracaja teraz do RFN. To chyba z tych Niemcow. Z doswiadczenia w RFN wiem, ze oni bardzo slabo identyfikuja sie z RFN, gadaja ze soba tylko po rusku, jedza ruskie potrawy.RFN ich sciaga, bo chce sobie poprawic wskazniki demograficzne, wielkiego zysku z nich nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: maaac- dlaczego Niemiec?Czy ona jest niemieck 13.09.07, 17:22 Zobacz link. To że ona jest Niemką z Rosji nie jest żadną tajemnicą. No i nie ma nic w tym złego. To jej prywatna sprawa - kim jest, czyją chce być żoną i gdzie mieszkać. Sprawa wyglada śmiesznie od drugiej strony. PiS prowadzi wielką nagonkę na Niemców. Piętnuje każdego kto choćby Niemcom poda rękę. No a tu bierze sobie taką osobę (o ile to nie nomen omen kaczka dziennikarska) na listę. Odpowiedz Link Zgłoś
mundo.v Re: maaac- dlaczego Niemiec?Czy ona jest niemieck 13.09.07, 19:18 Masz racje maaacu! Nie wazne skad ona. Wazne, ze dolaczy do partii swiatlych neokomunistow. Za chwile dowiemy sie, ze frau Rokicina stworzyla UKLAD, ktory rozbil dzielny komisarz Ziobro i jego druzyna. Frau Rokicina zapewne pamieta slowa proletariackiej piesni z wezwanie : "A kiedy rano nie chce ci sie podniesc d...a Pamietaj jak walczyla NAdia KRUPSKA!!!" I mme Rokicina zamiast zmywac gary i zamiatac izbe postanowila zawalczyc. Uoj!!! Bendzie wesolo. Juz slysze te dialogi wewnatrz pisyjne Kaczor-major i w/w kobieta:)) Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: maaac- dlaczego Niemiec?Czy ona jest niemieck 14.09.07, 00:04 maaac napisał: > PiS prowadzi wielką > nagonkę na Niemców.Piętnuje każdego kto choćby Niemcom poda rękę. Zwłaszcza jeśli ten Niemiec to Erika Steinbach. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Oj maaac klamczuszek, klamczuszek !!! 14.09.07, 03:07 maaac napisał: > Sprawa wyglada śmiesznie od drugiej strony. PiS prowadzi wielką > nagonkę na Niemców. Piętnuje każdego kto choćby Niemcom poda rękę. M: Gdzie sie to PIETNUJE ????? Przeciez Premier Kaczynski i Prezydent KLaczynski wielokrotnie podawali reke Kanclerz Merkel ! > No a tu bierze sobie taką osobę (o ile to nie nomen omen kaczka > dziennikarska) na listę. M: Widac, ze przyswoiles sobie Giertychowsko-endecka definicje Polskosci. Bo dla Pilsudsczykow takich jak ja czy Premier Kaczynski bycie Polakiem nie dotyczy ilosci Lechickich genow ale uczucia milosci do Ojczyzny Polski. A Nelly Rokita swoja Polskoscia moze zawstydzic takiego Tuska, ktory tak wyjawial swoj "patriotyzm" na ankietę miesięcznika Znak, nr 11–12, 1987: Czym jest polskość: ” Jak wyzwolić się od tych stereotypów, które towarzyszą nam niemal od narodzenia, wzmacniane literaturą, historią, powszechnymi resentymentami? Co pozostanie z polskości, gdy odejmiemy od niej cały ten wzniosło – ponuro – śmieszny teatr niespełnionych marzeń i nieuzasadnionych urojeń? Polskość to nienormalność – takie skojarzenie nasuwa mi się z bolesną uporczywością, kiedy tylko dotykam tego niechcianego tematu. Polskość wywołuje u mnie niezmiennie odruch buntu: historia, geografia, pech dziejowy i Bóg wie co jeszcze, wrzuciły na moje barki brzemię, którego nie mam specjalnie ochoty dźwigać, a zrzucić nie potrafię (nie chcę mimo wszystko?), wypaliły znamię i każą je z dumą obnosić. Więc staję się nienormalny, wypełniony do granic polskością...." Dla ciebie i tobie podobnych Kopernik bylby "Niemcem". Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Komuch Mirmat rżnie głupa. 14.09.07, 05:48 W sumie normalna sprawa u komucha. Nie rozumie "figury retorycznej". Udaje że nie widzi co wyprawia PiS. Ot norma. Do tego moralność Kalego jak zwykle na całego - co kolwiek robią nasi to dobrze, co kolwiek zrobią nie nasi to źle. Odpowiedz Link Zgłoś
wbka1 Nelly Rokita jednak na listach PiS? 13.09.07, 23:40 Najgorszy jest brak zahamowan. Panie Janie, start Panskiej zony w wyborach, jest checia udowodnienia, ze bedzie lepsza od Pana. Sadze, ze ma Pana za ciezka ofiare losu i jest mocno niezadowolona z tego jak Pan dziala w polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Julian Pitera 14.09.07, 00:02 Ta sobotnią bombą będzie ujawnienie, że Julia Pitera naprawdę jest mężczyzną i że PO będzie miało na listach kolejnego wybitnego polityka z jajami. Odpowiedz Link Zgłoś