duckhunter skandaliczna? normalna u tego swiniopasa 16.09.07, 20:50 nie widze tu zadnego skandalu,kaczorkartofel osrany tak ma ze pie.. takie teksty z gracja mlodego nsda-powca. ten model tak ma szanowni panstwo i nie da sie zmienic, tylko ctrl+alt+delete i zamknij proces.... Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 kochani forumowicze, poczytajcie to oto indywiduum 16.09.07, 21:28 wstyd za niego, co? Odpowiedz Link Zgłoś
duckhunter Re: kochani forumowicze, poczytajcie to oto indyw 16.09.07, 21:57 realista1000 napisała: > wstyd za niego, co? piszesz o sobie czy o kartoflu? pitafonku... Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: LiD: Wypowiedź premiera o narodzie jest skand 16.09.07, 20:52 wyjatkowe chamstwo tego gnoja nie powinno juz dziwic!jednak trudno nad takimi bredniami tego smiecia przejsc do porzadku dziennego!smiec wyglosil kolejna "homilie" na tzw jasnej gorze!co za kraj?!widac ze robi wszystko by te wybory wygrac!jak nie wygra ma pewny trybunal stanu!zrobi kazda podlosc i popelni kazde przestepstwo by te wszystkie swinstwa nie wyszly na swiatlo dzienne!! Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Zanim jednak stanie przed Trybunalem to czeka Go 16.09.07, 20:56 Komisja lekarska, która będzie musiala okreslić stan Jego poczytalności!A potem TS! Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr LiD: Wypowiedź premiera o narodzie jest skandal.. 16.09.07, 20:53 Mam nadzieję że tą wypowiedzią premiera zajmie się prokuratura, jeśli nie teraz, to zaraz po wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: LiD: Wypowiedź premiera o narodzie jest skand 16.09.07, 20:57 zapomnij , Hitlerem tez nikt sie nie zajmowal Odpowiedz Link Zgłoś
purcman1 Re: ......Wstyd i hanba............... 16.09.07, 20:55 presentation1 napisał: > ze postkomunisci nie sa zdelegalizowani a ten jak zwykle na temat ... dziecko to nie korea północna .. haaalooo - obudź się albo wciągnij jeszcze jedną działkę .. i zamilcz Odpowiedz Link Zgłoś
ada3333 LiD: Wypowiedź premiera o narodzie jest skandal.. 16.09.07, 20:56 prawdopodobnie polip w nosie który utrudnia mówienie J.K. zaatakował już mózg naszego premiera-wszystkich polaków :) morze to nie polip tylko zwykły rak Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Haniebny jest fakt, ze ten gość jest premiere 16.09.07, 20:58 jaki narod , taki premier Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Haniebny jest fakt, ze ten gość jest premiere 16.09.07, 20:59 indianski napisał: > jaki narod , taki premier Coś w tym jest. Jaka część narodu taki BONAPARsTEk. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Żydokomunie wszystko kojarzy się z homofobią 16.09.07, 21:24 Hańbą jest ponad 60 lat rządów żydokomuny w Polsce. A dzisiejszy LiD to spadkobierca żydokomuny w prostej linii dziedziczenia. - - - Oddaję hołd 18-letniej "Ince" z oddziału mjr.Łupaszki, którą dobił strzałem w tył głowy żydokomunistyczny funkcjonariusz. Dziewczyna przeżyła strzały plutonu egzekucyjnego, znalazła się jednak kanalia, która przerwała to młode życie. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Do Admina proszę o staly "ban" vitabravo 16.09.07, 21:27 Ten patologiczny antysemita zasmieca forum Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Coitum "ergo12" sus - woła Cenzora. 16.09.07, 21:36 Jak za dawnych, dobrych dla niego, żydokomunistycznych czasów. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Żydokomunie wszystko kojarzy się z homofobią 16.09.07, 22:41 vitabravo napisał: > Hańbą jest ponad 60 lat rządów żydokomuny w Polsce. > A dzisiejszy LiD to spadkobierca żydokomuny w prostej > linii dziedziczenia. Czy nie wydaje ci sie, że to jest wątek o skandalicznym, dyskwalifikujacym zachowaniu twojego premierka a nie o zydokomunie? Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Żydokomunie wszystko kojarzy się z homofobią 17.09.07, 18:18 Nie wydaje mi się. Uważam,że zachowanie i wypowiedź Premiera są normalne. Nienormalna jest reakcja na nie, w środowiskach skupionych wokół Gazety Żydorczej. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Ein Volk, IV Reich, Zwei Katschoren 16.09.07, 21:01 narodowy socjalizm, jedna partia dla kraju! Adolf Kłamczyński, Adolf Kłamczyński! Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Ein Volk, IV Reich, Zwei Katschoren 16.09.07, 21:15 A ja sie kiedy zastanawialam, jak to mozliwe, ze Adolf H.doszedl do wladzy w demokratyczny sposob. Odpowiedz Link Zgłoś
alex1215 Re: Ein Volk, IV Reich, Zwei Katschoren 16.09.07, 21:25 imie_jaszczomp napisała: > A ja sie kiedy zastanawialam, jak to mozliwe, ze Adolf H.doszedl do > wladzy w demokratyczny sposob. nie doszedł - w listopadzie 1932 NSDAP miała tylko 33% glosów, na marzec 1933 były zaplanowane kolejne wybory. Kilka dni wczesniej nazisci podpalili Reichstag.. i w następnych wyborach tez nie mieli wiekszosci. wyniki wyborów : November 1932 11,737,000 33.1% March 1933 17,277,000 43.9% Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Ein Volk, IV Reich, Zwei Katschoren 16.09.07, 21:38 No tak, ale socjaldemokraci dostali chyba ok. 26%, a komunsci 17%, czy cos tam. To kto wygral? W poprzednich wyborach PiS mial nad PO przewage chyba ze 2%(przy 40% frekwencji), a p.Kaczynski zachowuje sie jakby byl pomazancem z woli narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Obiecał wam przecież Muzeum Kultury Żydowskiej 16.09.07, 21:43 ...za pieniądze polskiego podatnika. Wstrzymał na wasze życzenie ekshumację w Jedwabnem, gdy pokazała wyniki niezgodne z kłamstwami Grossa. Czegóż wy Judajczycy jeszcze chcecie? Odpowiedz Link Zgłoś
komnen3 nie jestem sympatykiem PiS, ale... 16.09.07, 21:04 wydaje mi się, że źle premiera zrozumiano. Z kontekstu wynika raczej, że chodziło mu o to, że Polacy mają się trzymać razem, że mamy być jednością itp. Tylko się niezbyt zręcznie wyraził. Powinien był powiedzieć, "jeden, a nie kilka, naród polski" by podkreślić, do czego się ro kilka / różne odnosi. A to, że to właśnie on dzieli Polaków i że tę jedność wyobrażałby sobie jako potulne wprowadzanie w życie jego dziwnych planów to inna sprawa. Obecni politycy lewicowi wydają mi się zupełnie nieprofesjonalni. Odpowiedz Link Zgłoś
equus3 Nie chciał źle... ale to go nie usprawiedliwia. 16.09.07, 21:04 Nie znoszę Kaczyńskiego, jak tylko można go nie znosić. Mimo to uważam, że miał na myśli co innego niż mu się zarzuca. Nie chcę go jednak tutaj bronić - tą wypowiedzią pokazał (po raz kolejny?) że jest człowiekiem, który ZUPEŁNIE nie orientuje się we współczesności - w tym, że obecnie nie tylko intencje, a i sposób ich wyrażania ma ogromną wagę. Chciał dobrze, tylko wypowiedział się jak wieśniak. Taka jest moja opinia. PS. Nie mam nic do wieśniaków. Jednak od premiera oczekuję pewnego poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Nie chciał źle... ale to go nie usprawiedliwi 16.09.07, 21:11 Wiedzial dobrze co mowi . Gra na najnizszych instynktach . Wystarczy poczytac wypowiedzi na forum Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Nie chciał źle... ale to go nie usprawiedliwi 16.09.07, 21:18 A skad wiesz, czego chcial Pan Premier, przeciez on zwykle po prostu chce dokopac innym. Co do wiesniaka, to zgadzam sie z Toba.Bycie wiesniakiem to po prostu "state of mind" Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator555 LiD: Wypowiedź premiera o narodzie jest skandal.. 16.09.07, 21:06 Po prostu mówi to co myśli, jak i cała pisowska formacja. Niczego innego po tym panu nie spodziewam się. Ale oczywiście będzie przez zęby cedził, że jesteśmy, bo nie wiemy co miał na myśli. Wiemy, wiemy... Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream Postkomunistyczne kundle-"obywatele świata" 16.09.07, 21:06 "tu na tej ziemi żył jeden naród polski, a nie różne narody" przecież to jest Polska, kraj Polaków - nasza ojczyzna, nie zaś skundlona zbieranina z całego świata. Postkomuchom marzy się, aby najpopularniejsze imię to był "Ahmed", zaś hymn nie był śpiewany przy różnych uroczystościach. Aby imigrantów nie urazić. marzy mi się delegalizacja lewactwa. nieważne w jaki sposób, może to być eliminacja/ banicja/ deportacja - obojętne. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Postkomunistyczne kundle-"obywatele świata" 16.09.07, 21:08 Zdelegalizuj Chopina . On tez myslal ze jest obywatelem swiata Odpowiedz Link Zgłoś
szoszan Myślałam,że źle słyszę... 16.09.07, 21:14 Był już taki jeden z wąsikiem co na całą Europę wrzeszczał:"Ein Volk, ein Reich, ein Fuhrer!". Wiemy jak to się skończyło. Dlaczego? Czyżby czekały nas marsze z pochodniami i rozwalanie ichnich sklepow? Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Dobrze się skończyło, Niemcy potęgą gospodarcz 16.09.07, 21:34 ...potęga gospodarczą i polityczną. Zamożne społeczeństwo, każdy musi się liczyć z tym narodem "Ein Volk, ein Reich..." A żydowscy ocaleńcy z holokaustu wręcz liżą im dupy za sowitą zapłatę w DM, a teraz w Euro. Odpowiedz Link Zgłoś
cynik.pl Re: Postkomunistyczne kundle-"obywatele świata" 16.09.07, 21:31 indianski napisał: > Zdelegalizuj Chopina . On tez myslal ze jest obywatelem swiata Półżabojad komponujący jakieś mazurki dla kamuflażu - precz z nim ;-)! Aha, i jeszcze tak mi się przypomniało, że "tuske z wehrmachtu" wygrał nie tylko u szkopów na śląsku ale i np. w powiecie hajnowskim, gdzie białorusy przerzucili na niego głosy z Andrew :-P A Panu Premieru na pewno nie chodziło o to, co wszyscy usłyszeli, ale stało się - gnojówka się rozlała. Odpowiedz Link Zgłoś
alex1215 Re: Postkomunistyczne kundle-"obywatele świata" 16.09.07, 21:40 cynik.pl napisał: > indianski napisał: > > > Zdelegalizuj Chopina . On tez myslal ze jest obywatelem swiata > > Półżabojad komponujący jakieś mazurki dla kamuflażu - precz z nim ;-)! to jest własnie kwintesencja "Pisuaryzmu" - precz z najwiekszymi Polakami, precz z niepodległą Polska.. Odpowiedz Link Zgłoś
alex1215 Re: Postkomunistyczne kundle-"obywatele świata" 16.09.07, 21:10 vanilla.dream napisał: > "tu na tej ziemi żył jeden naród polski, a nie różne narody" > > przecież to jest Polska, kraj Polaków - nasza ojczyzna, nie zaś skundlona > zbieranina z całego świata. Postkomuchom marzy się, aby najpopularniejsze imię > to był "Ahmed", a Pisowcom Walierij :) Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: Postkomunistyczne kundle-"obywatele świata" 16.09.07, 23:07 W takim razie nalezy z polskiej historii, nauki i kultury wywalic takich ludzi jak n.p. Tadeusz Kosciuszko (Bialorusin), Frédéric Chopin (pol-Francuz), Wit Stwosz (Niemiec), Nicolaus Kopernik (jednak chyba Niemiec), Julian Tuwim (Zyd), István Báthory (znany w Polsce jako Stefan Batory, Wegier, w ogole po polsku nie mowil), Jan Matejko (Czech), Henryk Wieniawski (Zyd), Krzysztof Kamil Baczynski (matka Zydowka), Jogaila (znany w Polsce jako Wladyslaw Jagiello, Litwin, przypuszczalnie tez po polsku nie mowil), i tysiace innych ludzi roznych nie-polskich narodowosci, ktorzy tyle sie dla Polski przysluzyli ze wszyscy Kaczynscy i ich poplecznicy wzieci do szecscianu moga sie ze wstydu tylko schowac. Odpowiedz Link Zgłoś
rzont elucidator 16.09.07, 23:16 Drogi elucidator! Dziękujemy za cenne propozycje. Włączymy je do planu naszych działań. Nie rozumiemy ostaniej uwagi dotyczącej sześcianu. Czy nie chodzi ci o pierwiastek? Za rzont Jarosław I Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream Zgadzam się z Tobą. Polska bez postkomuchów!!!!!!! 16.09.07, 21:15 presentation1 napisał: > ze postkomunisci nie sa zdelegalizowani Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Nie wiedziałem że Amerykanie to ksenofobowie 16.09.07, 21:15 Za to ich "Wy, the nation" podlaskie komuchy powinni ich ścigać sądownie. A tak przy okazji oceny tej czy innych wypowiedzi PiSowców widać że tzw elity polityczne mają kłopot ze zrozumieniem sensu zdań złożonych. No ale jak się zamiast do szkół chodziło na szkolenia partyjne to i nie dziwota Odpowiedz Link Zgłoś
kurduple_na_ksiezyc kaczynszczyzna to H.I.V. dla Polski !!! 16.09.07, 21:18 To nie kaczor mowi to Rydzyk, ten pseudo-ksiadz od swietej bolesci, niech ich szlag trafi Odpowiedz Link Zgłoś
alex1215 Re: kaczynszczyzna to H.I.V. dla Polski !!! 16.09.07, 21:32 kurduple_na_ksiezyc napisał: > To nie kaczor mowi to Rydzyk, ten pseudo-ksiadz od swietej bolesci, > niech ich szlag trafi ksiądz od "dobrej" roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne prawde powiedzial Mezydlo 16.09.07, 21:19 to nie PiS dyryguje Rydzem to rydz dyryguje PiSem, to nie sa prostytutki, to zwykle kur.wiszony z pod latarni Odpowiedz Link Zgłoś
sajjitarius Re: Nie wiedziałem że Amerykanie to ksenofobowie 16.09.07, 21:20 Nie bardzo rozumiem o co Tobie chodzi z tym 'Wy the nation' i z tym calym komentarzem. Mozesz wyjasnic ? Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Nie wiedziałem że Amerykanie to ksenofobowie 16.09.07, 21:23 cytat"by w Rzeczypospolitej Polskiej, żył jeden naród polski, a nie różne narody" . Znasz jakies inne narody poza polskim ? Odpowiedz Link Zgłoś
adolfh-1 ^ ^ ^ Bolszewickie pieski w natarciu 16.09.07, 21:19 Pochwalcie się programem. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream windows XP ? ale o co chodzi? 16.09.07, 21:43 indianski napisał: > windows XP ) Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma dotąd uważałem J. Kaczyńskiego jako mojego 16.09.07, 21:21 przeciwnika politycznego, teraz uważam go za wroga osobistego, mojego i mojej rodziny. J. Kaczyński to także wróg mojej ojczyzny Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
adolfh-1 Re: dotąd uważałem J. Kaczyńskiego jako mojego 16.09.07, 21:24 te teksty wal wśród swoich, nie szukaj głupszych od siebie. tetradrachma napisał: > przeciwnika politycznego, teraz uważam go za wroga osobistego, > mojego i mojej rodziny. J. Kaczyński to także wróg mojej ojczyzny > Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Re: dotąd uważałem J. Kaczyńskiego jako mojego 16.09.07, 21:40 przynajmniej jeden się odezwał. Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: dotąd uważałem J. Kaczyńskiego jako mojego 16.09.07, 21:24 Nie jestescie sami. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne poczytaj - zrozumiesz 16.09.07, 21:26 "" Piotr Tymochowicz twierdzi, że premier boryka się z problemami emocjonalnymi. Zauważył pan takie symptomy? - Nie. Razem z posłem Markowskim uczestniczyłem kiedyś w rozmowie z premierem, chodziło o rozstrzygnięcie jakiegoś sporu. Markowski łgał jak najęty. Gdy odszedł, mówię do Jarosława: "Ale on kłamie!”. Jarosław na to: "Ja wiem, że on kłamie, ale taki jest jego styl uprawiania polityki”. "To ja mam też cię okłamywać?!”. "Nie, ty nie możesz kłamać, ty jesteś inny”. Premier potrafi łączyć te dwa style - jedną ręką wymachuje mieczem prawdy, a w drugiej ma kłamstwa. To jest tak, jak z liczbą zespoloną, która składa się z części rzeczywistej i urojonej. Markowski używa tylko części urojonej, chyba że się pomyli. Ja używam tylko części rzeczywistej, a premier potrafi operować liczbami zespolonymi, choć zapewne o tym nawet nie wie. Pamiętam jak oglądaliśmy wystąpienie premiera, on z całkowitym spokojem opowiadał, że to my zmusiliśmy Giertycha do wprowadzenia programu "zero tolerancji” w szkołach. A przecież to był autorski program Giertycha! Ale premier mówił to z takim przekonaniem, że wszyscy mu wierzą. Gdyby miał jakieś problemy emocjonalne, nie potrafiłby tego robić tak perfekcyjnie"" calosc art. pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article? AID=/20070914/WYBORY/70914038 Odpowiedz Link Zgłoś
prezentejszyn1 Re: ......Wstyd i hanba............... 16.09.07, 21:22 presentation1 napisał: > ze postkomunisci nie sa zdelegalizowani słuchaj oszołomie. Ja też ich nie trawię i to delikatnie mówiąc. Dziwie się też ludziom którzy na nich głosują. Ale skoro te kilkanaście procent Polaków chce na nch głosować to NIE MAM PRAWA im tego zabraniać. Odpowiedz Link Zgłoś
3guziec podlaski LiD czy też LIDL to kontnuacja PZPR 16.09.07, 21:25 i ich uwag nie ma co poważnie brac pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Durne kacapy z LiD, polskiego jezyka nie rozumieja 16.09.07, 21:27 Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne jak ty kretynie, LiD i kacap to dla ciebie to samo 16.09.07, 21:30 wsiarzu komuszy juz we lbie ci sie popierniczylo jak tym poru..ym z PiSburdelu °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° PiS, i Psychol torunski dzialaja jak silny lek psychotropowy - NIE POLYKAC!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
shoovar LiD: Wypowiedź premiera o narodzie jest skandal.. 16.09.07, 21:27 i te palanty z LiD'u chca wygrac wybory dzileac zapalke na czworo... programu nie maja, konkretow nie podaja a tylko pierdziela jaki to PiS zly Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne LiD: Wypowiedź premiera o narodzie jest skandalem 16.09.07, 21:32 shoovar napisał: > i te palanty z LiD'u chca wygrac wybory dzileac zapalke na czworo... > programu nie maja, konkretow nie podaja a tylko pierdziela jaki to > PiS zly --------------------- myj gary hieno bo jak PiS wygra wybory to kible ci dojda Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Lobby żydowskie ma odmienną oceną wypowiedzi 16.09.07, 21:47 Lobby żydowskie ma odmienną opinię o wypowiedzi Premiera. Niech ma. Należy zostawić ich na bocznym torze razem z ich opiniami. Odpowiedz Link Zgłoś
pytajniak Re: Lobby żydowskie ma odmienną oceną wypowiedzi 16.09.07, 22:14 vitabravo napisał: > Lobby żydowskie ma odmienną opinię o wypowiedzi Premiera. > Niech ma. Należy zostawić ich na bocznym torze razem > z ich opiniami. A jaka byłaby stacja docelowa pociągów z tego peronu? Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Lobby żydowskie ma odmienną oceną wypowiedzi 17.09.07, 18:21 Nie Oświęcim, jak usiłujesz nachalnie zasugerować. Odpowiedz Link Zgłoś
daretto Brawo Gazeta ! 16.09.07, 21:32 Po raz pierwszy od dłuższego czasu ukazaliście głupotę i naginanie faktów przez LiD. Nie spodziewałem się tego. Szkoda, że w poniedziałek będzie już Michnik Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 Ein Land, ein Volk... 16.09.07, 21:33 to, że w tym durnym łbie mu się pomieszało to wiedziałem, ale nie sądziłem, że tak bardzo. Jarosław Kaczyński jest człowiekiem niebezpiecznym dla Polski. Mentalność partyjniaka i poglądy właściwe raz hitlerowcom, raz towarzyszom z PZPR - to jego cechy rozpoznawcze. Ale to od nas zależy, czy szybko polityka Polski pozbędzie się tego balastu. A za faszystowską wypowiedź powinien przeprosić. Bo okaże się, że w Polsce mogą mieszkać tylko Polacy i na dodatek tylko katolicy. Czuję się zagrożony jako Polak-protestant. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne oto naloznica Rydzyka przemowila ***************** 16.09.07, 21:33 vanilla.dream napisał: > 1. Proletariusze wszystkich krajów łączcie się! > a. Nawpuszczać czarnuchów i inne tałatajstwo. > b. Zabronić wywieszania Orła, flagi i innych symboli narodowych. Co by > imigrantom nie było przykro i obco > c. W pierwszej kolejności przyjmować do pracy we własnym kraju obcych. Co by > imigrantom nie było przykro i obco. I co by nie było wrzasku o "rasizm". (głodu > j > Polaku - czarnuch czeka na twoje stanowisko) > > 2. Rozkradać Polskę dalej - ale to akurat nic nowego > 3. Uczyć dzieci, że można mieć dwóch tatusiów/ mamusie. > 4. Reszta lewackich dyrdymałów w przedwyborczych programach publicystycznych Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream przeczytaj jeszcze raz. to prawda. tak jest np w 16.09.07, 21:39 przeczytaj jeszcze raz. to prawda. tak jest np w Szwecji. otwórz oczy. a modlitwę i całą otoczkę pozostaw swojemu sumieniu. ja w to nie wnikam Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne vanilla powiem krotko - bez propagandy! 16.09.07, 21:44 vanilla.dream napisał: > przeczytaj jeszcze raz. to prawda. tak jest np w Szwecji. > > otwórz oczy. > > a modlitwę i całą otoczkę pozostaw swojemu sumieniu. ja w to nie wnikam ---------------------------------- oczy dziecino to ja mam otwarte z pewnoscia wiele lat przed toba, a w Szwecji???w Szwecji zylem 6 lat w Djursholm k/Sztokholmu, pracowalem w holelu "Stockholm" na 5 pietrze (u dentysty) nie jako k. (napewno to pomyslalas), mam kupe przyjaciol i staly kontakt i glupot nie opowiadaj, Polska ma do Szwecji 50 lat i to z hakiem Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream nie pomyślałem przed przeczytaniem do końca 16.09.07, 21:49 50 lat na pewno w"wstecz" jeśli chodzi o patologiczną tolerancję. tylko, czy na pewno musimy we wszystkim równać do "cywilizowanego zachodu"? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: nie pomyślałem przed przeczytaniem do końca 16.09.07, 21:53 vanilla.dream napisał: > 50 lat na pewno w"wstecz" jeśli chodzi o patologiczną tolerancję. tylko, czy na > pewno musimy we wszystkim równać do "cywilizowanego zachodu"? > ---------------------- swiat idzie do przodu, nie musimy nikogo nasladowac, ale nie mozemy sie cofac. Moje dzieci do dzis wiele rzeczy mnie ucza i staram sie tak dostosowywac do ich swiata, aby miec z nimi wspolny jezyk. Nie mozna zyc w dzisiejszym swiecie wsrod ludzi, ale samotnie, nie mozna deptac innych co mysla inaczej.............. Przyklad musi isc z gory, a gora co???kaze ci nienawidziec, czy to dla ciebie normalne??? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Co za buce w tym LiD. Premier mowi o rownosci dla 16.09.07, 21:38 Co za buce w tym LiD. Premier mowi o rownosci dla wszystkich Polakow i wszystkich regionow, bedacych czescia jednego wspolnego panstwa, ze nie moze byc podzialow na lepsza i gorsza Polske.... .... a durne buce z LiDu interpretuja to DOKLADNIE ODWROTNIE, ze niby nawoluje do podzialow i dyskryminacji rasowej i etnicznej. No ale nie ma sie co dziwic. Komuchy zawsze wszystko rozumialy odwrotnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
k3stan Re: ......Wstyd i hanba............... 16.09.07, 21:39 presentation1 napisał: > ze postkomunisci nie sa zdelegalizowani Je t'enmerde! W Twojej Francji zakazuje się ostentacyjnego noszenia chust muzułmankom, a Ty chciałbyś w Polsce wprowadzać podziały narodowe? Niczego się we Francji nie nauczyłeś!!! W związku z tym patrz na początek mojego postu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: ......Wstyd i hanba............... 16.09.07, 21:49 Hahahaha, najwiekszy patriota i obronca PiSuaru na forum mieszka we Francji.Niezle. "szczyt chamstwa:zaglosowac na PiS- i wyjechac z kraju" Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: ......Wstyd i hanba............... 16.09.07, 21:50 k3stan napisał: > presentation1 napisał: > > > ze postkomunisci nie sa zdelegalizowani > > Je t'enmerde! > > W Twojej Francji zakazuje się ostentacyjnego noszenia chust muzułmankom, a Ty > chciałbyś w Polsce wprowadzać podziały narodowe? Niczego się we Francji nie > nauczyłeś!!! W związku z tym patrz na początek mojego postu!!! ------------------------------------- a coz ty sie dziecko wysilasz, stary eSBek nie siedzi we Francji zeby sie cokolwiek nauczyc, on siedzi bo kasa leci, i jeszcze na swoich pluje Odpowiedz Link Zgłoś