Dodaj do ulubionych

Wybory: PiS - lista numer 6, PO z numerem 8

17.09.07, 21:09
Cóż PiS zdecydowanie lepiej od PO.
Obserwuj wątek
    • bugmenot.com Precz z kaczorami! 17.09.07, 21:11
      i tatusiem Rydzykiem!
      • konra2 ale PO ma slabego lidera :-( 17.09.07, 21:15
        Tusk jakis taki mieczakowaty, bez ikry, taki mily salonowiec.

A Kaczor to wojownik, idzie na calego.
        • skubi6 Kiepska ta reguła 17.09.07, 21:22
          > nowe komitety wyborcze będą miały losowane numery od "20" wzwyż.

To jest zła reguła, bo stanowi dyskryminację: partie "stare" mają inne numery
          niż "nowe".

Nie popieram żadnej nowej partii, ale wybory powinny być sprawiedliwe.

Poza tym gdyby któraś z ważniejszych partii wylosowała numer 1, to miałaby go na
          zawsze. Tak się składa, że w poprzednich wyborach numer 1 przypadł jakiemuś
          komitetowi bez znaczenia ("dom ojczysty", czy coś takiego), ale gdyby to był
          PiS, to byłyby jaja: miałby PiS z góry, bez dodatkowego losowania, numer 1.

Wyrwij Polskę z łap tych panów: www.skubi.net/kampania.html

www.skubi.net/nieoddaj.html
          • ex 666 liczba diabla 17.09.07, 23:44
            tak jak im zly papiez-ojciec rydzyk poblogoslawil.
            • tarura 6-te: nie cudzołóż 18.09.07, 01:11
              PIS, nie pier...
              • pjuk 8-me : nie mow falszywego swiadectwa ... 18.09.07, 02:15
                przeciw blizniemu swemu - w sam raz memento dla platformiarzy i
                skoligaconych z nimi komuchow z Kutzem na czele
    • konra2 prowadzi PO< ale jak zwykle wygra PiS 17.09.07, 21:12
      nie wyobrazam sobie aby Tusk pokonal Kaczora
    • vanilla.dream 3, może 4 pierwsze komitety się liczą. a reszta po 17.09.07, 21:13
      3, może 4 pierwsze komitety się liczą. a reszta po co się pcha? tu nawet
      paciorek nie pomoże - koryta nie będzie ...
      • konra2 przy korycie zwykle jest miejsca na wiele swin 17.09.07, 21:16
        a tudziez m-sce i dla knura
    • magnusg LID i LID:))))) 17.09.07, 21:16
      "koalicji Lewica i Demokraci SLD+SdPl+PD+UP; partii Lewica i
      Demokraci (ten komitet powstał z inicjatywy działaczy Młodzieży
      Wszechpolskiej);

Hahhaha-komunisci ograni przez ludzi, ktorych sami okreslaja jako
      przyglupow.I jak to swiadczy o Olejniczaku i spolce
      ?:)
    • imprezagt Cała Polska śmieje się z gapiostwa komuchów z LiDu 17.09.07, 21:34
      Jak można być takim głupkowatym i niezdarnym organizatorem żeby
      sobie nazwy nie zaklepać??

To świadczy o amatorstwie i braku odpowiedzialności. Jak tacy ludzie
      chcą decydowac o sprawach kraju, jak przy takiej symbolicznej
      kwestii polegli???

Pokazali że nie mają za grosz kompetencji.
    • muszynsky Wybory: PiS - lista numer 6, PO z numerem 8 17.09.07, 21:47
      Wynik wyborów jest ściśle uzależniony od frekwencji wyborczej..
      jeżeli będzie wyższa frekwencja niż 2lata temu, to PiS nie ma szans!
      Wszystko zależy od nas , ludzi młodych i od mobilizacji, która
      nastąpi w naszych szeragach. Młodość nie pójdzie za prawicą, za
      obsesją Kaczyńskich,za programem nie gwarantującym nam przyszłości.
      Nadszedł czas aby zweryfikować osiągnięcia patrii dwóch braci, z
      których jeden jest gorszy od drugiego,a każdy z nich nie wywiązuje
      się z wyborczych obietnic. Boli mnie tylko to, że mamy w Polsce tylu
      nierozumnych, naiwnych ludzi - którzy pójdą do urn z wiarą w
      Kaczyńskich i postawią krzyżyk przy kandydatach tej partii. Będziemy
      więc przez kolejną kadencję, może pół - obserwować spektakl w
      wykonaniu pisowczyków,aż do momentu w którym nasz naród zmądrzeje.
      Te czasy mogą jednak nigdy nie nadejść...
      • drwal88 Re: Wybory: PiS - lista numer 6, PO z numerem 8 17.09.07, 22:07
        >Młodość nie pójdzie za prawicą

A i owszem, ze pojdzie, masz jakies niesprawdzone informacje. Zastanawia mnie
        dlaczego obok LPR zarejestrowany jest UPR... czyzby sie jednak o jakies
        drobnostki poklocili? Mozliwe ze UPR zdazyl juz wczesniej zlozyc wniosek i nie
        wycofal go, oby to wlasnie tak bylo.
    • realista1000 PiS na 6-kę - rozumiem, ale PO na ...8-kę?? 17.09.07, 21:57
      • krawat23 Re: PiS na 6-kę - rozumiem, ale PO na ...8-kę?? 17.09.07, 22:14
        Tu obowiązuje system dziesietny ! Poczekaj na LID - minimum 10.!!!!
        • realista1000 10-tkę to ma już PSL, krawat. LiD będzie miał..0-o 17.09.07, 22:20
    • pakulec Pis powinien mieć numer 60000000000000000000 17.09.07, 21:59
      jak na partię pełną zer przystało ;-)
      • realista1000 Masz rację, tylu właśnie wyborców będzie miał PiS 17.09.07, 22:21
        do zobaczenia 21. 10. 2007
        • pies_na_prawizne nierealny1000x - jak PiS po wyborach hahahaha 17.09.07, 22:27
          realista1000 napisała:

> do zobaczenia 21. 10. 2007
          °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

eeeee nierealnyyyyyy popatrz: 21+10+2007=2+1+1+0+2+0+0+7=13
          13 to bardzo dobry dzien dla mnie i urodzilem sie 21-10 wiec P L A T
          F O R M A O B Y W A T E L S KA WYYYYYYYYYGGGGGGRRRRRAAAAAA
          WYBOOOOOOOOORYYYYYYYYYYY***************************
          • qtastusk Re: nierealny1000x - jak PiS po wyborach hahahaha 17.09.07, 22:33
            I co potem? Usiądziecie i zaczniecie płakać, że was to przerasta? Albo oddacie
            stery PZPR?
            ?

pies_na_prawizne napisał:

> realista1000 napisała:
            >
            > > do zobaczenia 21. 10. 2007
            > °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
            >
            >
            >
            > eeeee nierealnyyyyyy popatrz: 21+10+2007=2+1+1+0+2+0+0+7=13
            > 13 to bardzo dobry dzien dla mnie i urodzilem sie 21-10 wiec P L A T
            > F O R M A O B Y W A T E L S KA WYYYYYYYYYGGGGGGRRRRRAAAAAA
            > WYBOOOOOOOOORYYYYYYYYYYY***************************
            >
            • pakulec przynajmniej nie bedzie kolaicji z Samoobrona 17.09.07, 22:36
              ani z LPR
              • qtastusk [...] 17.09.07, 22:55
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • realista1000 ale oni będą ... PODLi 17.09.07, 22:57
                PODLi - ( PO + LiD )
                • pakulec ok jeden anagram ci wyszedł 17.09.07, 23:02
                  ale może już się nie rozpędzaj ;-)
                  Nie wiesz jacy bedą oni - może ich wcale nie będzie a połączy się PO z Pisem?
                  W tym kraju nigdy nic niewiadomo
                  • realista1000 OK! 17.09.07, 23:09
                    Mówiąc szczerze, wiem że PiS nie będzie mogło samodzielnie rządzić, wtedy byłoby
                    najlepiej dla Polski gdyby powstał POPiS (PO musiałoby wyrzucić Tuska) z
                    przewagą resortów dla PiS i premierem Jarkiem Kaczyńskim - może ta normalność by
                    wróciła
                    • pakulec widzisz 17.09.07, 23:18
                      ja nie wierzę Pisowi - nie rozumiem tego entuzjazmu ludzi na widok Ziobry -
                      zwróć uwagę na to że on praktycznie nic nie zrobił - każdego kogo medialnie
                      złapał musiał wypuścić - i nie mów mi że to jakiś ukła - Nie, gdy by on coś
                      zrobił dobrze zgodnie z prawem - a przecież PIS to prawo i sprawiedliwośc - to
                      żaden sąd by mu sprawy nie uwalił. APis niestey nawet sztandarowego pomysłu
                      czyli lustracji nie potrafił zrobić zgodnie z prawem - więć nie wierzę ze będzie
                      dobrze rządził
                      • realista1000 Re: widzisz 17.09.07, 23:23
                        wszystkie projekty Ziobry wywoływały larum w mediach (ze strachu?), odsądzano je
                        od czci i wiary nie wiedząc na czyn one polegają. Krytyka apriori jest krytyką
                        idiotyczną. Kiedy zaprosił Ziobro Rudolfa Giulianiego do Polski, a ten przyznał
                        ,że jedyną drogą zapanowania nad przestępczością są surowe i bezwzględne kary
                        (ograniczył przestępczość o 70 % w Nowym Jorku), to GW i podobne jej media nawet
                        o tym nie wspomniały! Dziwne, nie?
                        • pakulec nawet najlepszy pomysł musi być wykonany dobrze 17.09.07, 23:26
                          profesjonalnie - tego niestety Ziobro nie potrafi. W brew temu co Ty uważasz w
                          Polsce prawo funkcjomuje jeszcze całkiem dobrze i jeżeli Ziobro zrobił by coś
                          bez krzyku bez medialnego wrzasku tylko spokojnie ale za to zgodnie z prawem -
                          nikt by mu nic nie mógł zrobić
                          • realista1000 przy takim pałowaniu, ciężko nawet o dobry pomysł 17.09.07, 23:39
                            (co Ziobrze się udało) a co dopiero mówić o wykonaniu. Gdyby tak media waliły w
                            Tuska to zostałby z niego zupełny flaczek (teraz zresztą jest tylko nieco
                            sztywniejszy)
          • realista1000 na numerologii opierasz wygraną PO? Bekniesz więc! 17.09.07, 22:39
            • pakulec od bekania są Kaczyńscy 17.09.07, 22:43
              w najnowszej reklamie Jarek ma bekac a Lech puszczać bąki - dla zdobycia
              szerszego elektoratu ;-)
              • realista1000 he,he,po dwóch wygranych?A Tusk im zazdrości 17.09.07, 22:47
                • pakulec Re: he,he,po dwóch wygranych?A Tusk im zazdrości 17.09.07, 22:49
                  nie popieram Tuska - ale on chyba by nie znizył się do reklam w stylu Pisu - w
                  życiu nie liczy się tylko skutecznośc i PR
                  • realista1000 Re: he,he,po dwóch wygranych?A Tusk im zazdrości 17.09.07, 22:52
                    pakulec napisał:

> nie popieram Tuska - ale on chyba by nie znizył się do reklam w stylu Pisu - w
                    > życiu nie liczy się tylko skutecznośc i PR

Co, ty, moherowy beret bojaźliwy jesteś? Teraz jest moda na skuteczność i PR - w
                    USA by cię wyśmiali, synku! Ale częściowo masz rację - liczy się jeszcze: BÓG,
                    MIŁÓŚĆ, PRAWDA (a tej w PO i LiD nie uwidzisz), PRAWO i SPRAWIEDLIWOŚĆ
                    • pakulec Re: he,he,po dwóch wygranych?A Tusk im zazdrości 17.09.07, 22:56
                      tylko jakoś dla Pisu te wartości które wymieniłes to tylko puste slogany.
                      Jarkowi chodzi o czystą władzę i temu celowi poporządkowywuje wszystko.
                      I tak na marginesie Twoim synkiem nie jestem - już raczej ty moim ;-)
                      • realista1000 Re: he,he,po dwóch wygranych?A Tusk im zazdrości 17.09.07, 23:04
                        dziwisz się? żeby w tym kraju przywrócić normalność po tych kilkudziesięciu
                        latach rozberbolenia zupełnego, trzeba mieć władzę i to silną! Wtedy można coś
                        zrobić dopiero, a nie tylko markować!! Dlatego "układ" wyje z wściekłości,
                        kłamie, mataczy
                        • pakulec Re: he,he,po dwóch wygranych?A Tusk im zazdrości 17.09.07, 23:09
                          wiesz co, dzisiaj to mi się specjalnie nie chce kłócić,
                          chwilę możemy pogadać - ja wcale nie uważam że jest tak źle- w tym kraju nie ma
                          układu - jest coś innego jest przerost administracji który wszystko paralizuje i
                          jest głupie prawo króre jest zawiłe niejednoznacze i pozwala na naduzycia.
                          Nawet najsilniejsza władza nic z tym nie zrobi bo tu nie chodzi o to aby
                          pokazowo złapać jednego czy drugiego malwersanta tylko o to aby to prawo zrobić
                          prostym a administrację usprawnić - ale to sięnie uda pisowi - bo zbyt jest
                          przyzwyczajony do ręcznego strowania- ale aby cię pocieszyć powiem że nie wim
                          czy to też by się udało Po albo lidowi
              • qtastusk Re: od bekania są Kaczyńscy 17.09.07, 22:56
                Ale nam się ciota pakulec rozbrykała

pakulec napisał:

> w najnowszej reklamie Jarek ma bekac a Lech puszczać bąki - dla zdobycia
                > szerszego elektoratu ;-)
      • qtastusk Re: Pis powinien mieć numer 60000000000000000000 17.09.07, 22:31
        PiS może mieć nawet numer 99999999999999999999999999999999999999999(9) i tak
        wygra. Czuję to swoim prostym nosem.
        • pakulec k#tasy nie mają nosa tylko dziurkę 17.09.07, 22:36
          i mosznę ;-)
          • szyfel Re: k#tasy nie mają nosa tylko dziurkę 17.09.07, 22:40
            Pakulec to burak
            Pakulec to burak
            Pakulec to burak
            Pakulec to burak Pakulec to burak he he
            To ten sam poziom co twój Pakulec.
            • pakulec ale ci moher wierszyk wyszedł ;-) 17.09.07, 22:42
              powinieneś publikować w TV Trwam albo jakims periodyku Pisu - to twórczośc na
              miarę Rydzyka ;-)
              • szyfel Re: ale ci moher wierszyk wyszedł ;-) 17.09.07, 22:45
                Do kościoła przestałem chodzić jak miałem 12 lat.
                Oglądam TVN24 Polsat, czytam szmatławca wyborczą, ale czytam również
                rzeczpospolitą, wprost.
                Spróbuj może Ci pomoże.
                A moherowe berety są całkiem Ciepłe.
                • pakulec nie ściemniaj - oczywiście tak byś chciał 17.09.07, 22:47
                  ale popierając partię z której list staruje Wrzodak Sobecka i Bender - stajesz
                  się typowym tępym moherem - niestety ;-)
                  • szyfel Re: nie ściemniaj - oczywiście tak byś chciał 17.09.07, 22:54
                    Nie uważam się za tępaka. Światło potrafię włączyć. Potrafię dyskutować ty
                    natomiast tylko prowokujesz. Nie masz żadnych argumentów.
                    Polacy wolą defilady w święto narodowe, a nie Pakulca.
                    • czarek62 ...ale wierszyki ci nie wychodza,dumo narodowa:( 17.09.07, 22:58
                      szyfel napisał:

> Nie uważam się za tępaka. Światło potrafię włączyć. Potrafię dyskutować ty
                      > natomiast tylko prowokujesz. Nie masz żadnych argumentów.
                      > Polacy wolą defilady w święto narodowe, a nie Pakulca.

...a argumenty porazajace:) Wprost szok tematyczny!
                    • pakulec wybacz, ale Ty też nie masz argumentów 17.09.07, 22:59
                      I nie strasz mnie - najgorszą rzeczą by było gdyby Polacy chcieli mnie oglądać
                      zamiast defilad ;-)
                      Tak na marginesie, defilady w przypadku Wojska Polskiego to zenada
                  • qtastusk [...] 17.09.07, 22:58
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                    • pakulec wybacz z k#tasami nie rozmawiam ;-) 17.09.07, 23:00

• realista1000 fuj,ale z ciebie niekulturalny i prostacki świntuc 17.09.07, 22:42
            h
            • pakulec to nie ja wymyśliłem sobie nikc kutas 17.09.07, 22:44
              tylko kutas tusk więc nie rozumiem oburzenia ;-)
              • realista1000 zrób z tego anagram i co ci wyjdzie?... TUSKA 17.09.07, 22:49
                he, he, he - kto mieczem wojuje od miecza ginie!
                • pakulec udało ci się ;-) 17.09.07, 22:51
                  ale nie zmienia to faktu że jak ktoś sobie wybiera głupi nick - to musi potem
                  cierpieć bardziej a Qutastusk to nie jest specjalnie przemyślana nazwa
                  • realista1000 Dzięki!Z twojego też można: PALEC KU...dokończ sam 17.09.07, 22:54
                    też nieźle, co?
                    • pakulec hm ... jak by ci to powiedzieć 17.09.07, 23:03
                      może lepiej nam coś zaśpiewaj albo napisz wierszyk ;-)
                      • realista1000 Re: hm ... jak by ci to powiedzieć 17.09.07, 23:06
                        lubię pakulca
                        lewacki cudotwórca
                        wierzy w LiD
                        a wszystkim ... WSTYD!

I jak? Przejdzie?
                        • pakulec super 17.09.07, 23:11
                          ująłeś mnie za serce - chyba nikt nie napisał jeszcze wierszyka na moją cześc ;-)
                          • realista1000 Re: super 17.09.07, 23:18
                            pakulec chyba fajny jest
                            pewnie chłop duży, że... fest!
                            Nie tylko drze mordę na inni forum
                            ale słuchać potrafi, choć ...w LiD nie ma quorum
                            • realista1000 to już naprawdę ostatni - dla ciebie 17.09.07, 23:19
                            • pakulec no dobra 17.09.07, 23:22
                              może już skończmy ten wieczorek poetycki - w poprzednicch postach napisałem ci
                              coś bez agresji - nie musisz się ze mną zgadzać, ale spróbuj pooglądać sprawę z
                              innego punktu widzenia, teraz już idę spać - dobrej nocy
                              acha to ze dzisiaj jestem nastawiony pokojowo nie oznacza że taki jestm
                              zazwyczaj ;-)
                              • realista1000 Re: no dobra 17.09.07, 23:25
                                OK! Dobranoc - ja też zaraz kończę!

PS
                                ad vocem twojego "acha" - ja też! Peace!
                      • qtastusk Re: hm ... jak by ci to powiedzieć 17.09.07, 23:06
                        Twój nick powinien brzmieć; "byczy ch.. na kaczych łapach", przemyśl to cioto.

pakulec napisał:

> może lepiej nam coś zaśpiewaj albo napisz wierszyk ;-)
    • guru133 Tym trzem ugrupowaniom sprzyjał nie będę. 17.09.07, 22:11
      czekam na kolejne numery:))
    • artemix007 Dobże że nie 6 i 9 bo w przypadku koalicji.. 17.09.07, 22:12
      powstałoby 69 ;)
      • qtastusk Re: Dobże że nie 6 i 9 bo w przypadku koalicji.. 17.09.07, 23:08
        A byłoby jeszcze lepiej gdybyś zainwestował w słownik orto.....

artemix007 napisał:

> powstałoby 69 ;)
        • guru133 Re: Dobże że nie 6 i 9 bo w przypadku koalicji.. 17.09.07, 23:29
          qtastusk napisała:

> A byłoby jeszcze lepiej gdybyś zainwestował w słownik orto.....
          > Ja rozumiem że ty nie rozumiesz ironii, ale to juz tylko kwestia inteligencji:))
          > artemix007 napisał:
          >
          > > powstałoby 69 ;)
    • czarek62 NOP tez?To faszysci juz oficjalnie w Polsce? 17.09.07, 22:16
      jestem pelen zdziwienia, poniewaz do tej pory to bylo jakby zasloniete mgla
      tajemnicy, ale jak widac przy PIS moga startowac nawet "najtwardsi" przciwnicy
      wolnosci jednostki ludzkiej w ogolnym pojeciu. Za morde i w kubel kajdaniarzu-
      to bedzie haslo przewodnie, jesli wygra PIS przy wsparciu NOP.
      • szyfel Re: NOP tez?To faszysci juz oficjalnie w Polsce? 17.09.07, 22:26
        Ale dupek z Ciebie.
        Ja takie kolesie jak ty odbierają nam dumę narodową, wyśmiewają patriotyzm,
        wypisują takie brednie ja ty to nic dziwnego że wzmacniają się organizacje
        faszyzujące.
        • czarek62 Jesli masz "dume narodowa" w sobie,to nikt ci jej 17.09.07, 22:54
          nie odbierze. Smieszne jest haslo "jak tacy jak ty odbieraja nam dume". To jaka
          ona jest, ze kazdy, pierwszy lepszy ci ja odbierze. Z tego wynika, ze jej albo
          tak naprawde nie masz, albo jest tak nikla i sam w nia nie wierzysz. A poza tym
          - Co to jest ta duma narodowa? Przekonanie, ze Polak jest najlepszy, ze wpieprzy
          kazdemu, ze postawi sie kazdemu, bez wzgledu na to, jakie przyniesie to skutki.
          Bzdura chlopie! Patriotyzm polega na tym, ze przede wszystkim masz szanowac
          siebie jako czlowieka, potem jako Polaka. To, ze urodziles sie wlasnie w tym
          kraju, to przeciez zbieg okolicznosci, ale czlowiekiem (prawdopodbnie)
          urodzilbys sie w kazdym kraju! Ka-Pe-Wu?
          • szyfel Re: Jesli masz "dume narodowa" w sobie,to nikt ci 17.09.07, 23:08
            Moje poglądy są socjalno- liberalne. Oczekuję Polski w Europie a nie Europy w
            Polsce.
            Skończyłem szkołę wojskową. Tam ludzie twardnieją.
            Urodziłem się tu i dla tego kraju chcę pracować.
            Jestem inżynierem nie jakimś takim pierdołą jak ty. Nie pracuje dla wielkiej
            korporacji.
            Chce mieć równe szanse w przetargach w których uczestniczę i wiem jedno to jest
            w stanie dać mi tylko PIS.
            W dupie mam lekarzy łapówkarzy. Miałem ostatnio z nimi przygody ap ropo ojca.
            Niech się oczyszczą to zacznę im dobrze życzyć. Niech wezmą się do roboty.
            Lekarze fachowcy, zarabiają kasę. Dopóki w Polsce będzie nad produkcja lekarzy
            to będą tyle zarabiać.
            W dupie mam Blidę. Zabiła się dlaczego? To pytanie zadaje sobie wiele ludzi. Czy
            dlatego że była niewinna.
            W Polsce tylko silna władza potrafi coś zrobić dla tego kraju i narodu.
            • czarek62 Absolwent szkoly wojskowej? Rozumiem! 17.09.07, 23:31
              szyfel napisał:

> Moje poglądy są socjalno- liberalne.
              ... a co to takiego????

Oczekuję Polski w Europie a nie Europy w
              > Polsce.
              ... tzn. ja oczekuje, ale ode mnie wara czekogolwiek wymagac!!!

> Skończyłem szkołę wojskową. Tam ludzie twardnieją.
              ..To juz napisalem - Rozumiem, skad biora sie twoje "twarde" poglady. Ja
              skonczylem tylko nedzny Uniwersytet w Polsce i potem mizerny doktorat, ale co tam...

> Urodziłem się tu i dla tego kraju chcę pracować.
              ... Ja chce pracowac dla siebie, dla rodziny, a w efekcie dla kraju, w ktorym
              mieszkam. jezeli masz odwrotnie, to jestes czystym przykladem tego, co chcial
              Lenin!!!

Jestem inżynierem nie jakimś takim pierdołą jak ty.
              ...Nie jestem inz. na szczescie, ale (to juz napisalem powyzej)

Nie pracuje dla wielkiej
              > korporacji.
              ...A to jest grzech?

> Chce mieć równe szanse w przetargach w których uczestniczę i wiem jedno to jest
              > w stanie dać mi tylko PIS.
              ...A ja myslalem, ze przejrzyste prawo, jak np. w Finlandii i innych
              rozwinietych krajach, w ktorych ideologia religijna ma indywidualne znaczenie
              dla czlowieka, a nie panstwowy wymiar.

> W dupie mam lekarzy łapówkarzy. Miałem ostatnio z nimi przygody ap ropo ojca.
              > Niech się oczyszczą to zacznę im dobrze życzyć. Niech wezmą się do roboty.
              > Lekarze fachowcy, zarabiają kasę.
              ...Masz zanizone poczucie wlasnej wartosci, ze nie jestes lekarzem?

Dopóki w Polsce będzie nad produkcja lekarzy
              > to będą tyle zarabiać.
              ...Z tego, co iwem, to jest ich za malo!

> W dupie mam Blidę. Zabiła się dlaczego? To pytanie zadaje sobie wiele ludzi. Cz
              > y
              > dlatego że była niewinna.
              ... To zostawiam bez komentarza. Szkoda slow!

> W Polsce tylko silna władza potrafi coś zrobić dla tego kraju i narodu.
              ...Tylko taka wladza, ktora bedzie trzymac za morde, podsluchiwac, nikomu nie
              wierzyc...itd, itp. Prawdopodobnie masz racje, jezeli juz nawet niby
              wyksztalcony inzynier potrzebuje "zamordyzmu", to nie ma sie co dziwic tym
              niewyksztalconym, ktorzy stracili grunt pod nogami i nie potrafia zadbac o
              siebie. Szkoda mi tylko Polski.
            • jola_dywity6 szyfel masz harakter esbeka 17.09.07, 23:37
              szyfel napisał:

> Moje poglądy są socjalno- liberalne. Oczekuję Polski w Europie a
              nie Europy w
              > Polsce.
              > Skończyłem szkołę wojskową. Tam ludzie twardnieją.
              > Urodziłem się tu i dla tego kraju chcę pracować.
              > Jestem inżynierem nie jakimś takim pierdołą jak ty. Nie pracuje
              dla wielkiej
              > korporacji.
              > Chce mieć równe szanse w przetargach w których uczestniczę i wiem
              jedno to jest
              > w stanie dać mi tylko PIS.
              > W dupie mam lekarzy łapówkarzy. Miałem ostatnio z nimi przygody ap
              ropo ojca.
              > Niech się oczyszczą to zacznę im dobrze życzyć. Niech wezmą się do
              roboty.
              > Lekarze fachowcy, zarabiają kasę. Dopóki w Polsce będzie nad
              produkcja lekarzy
              > to będą tyle zarabiać.
              > W dupie mam Blidę. Zabiła się dlaczego? To pytanie zadaje sobie
              wiele ludzi. Cz
              > y
              > dlatego że była niewinna.
              > W Polsce tylko silna władza potrafi coś zrobić dla tego kraju i
              narodu.
              ---------------------------

twoje wypowiedzi sa narcyzystyczne, egoistyczne i przerazajaco
              porazajace, robisz "byki" z gramatyki, jestes poprostu smiesznie
              PiSowski, ponizasz prace innych, drwisz ze zmarlych (pokaz dowody iz
              zastrzelila sie sama), silna wladze juz przerabialismy, wyszla z mody
              • fluxxx Re: szyfel masz harakter esbeka 18.09.07, 00:38
                jola_dywity6 napisała:

>
                > twoje wypowiedzi sa narcyzystyczne, egoistyczne i przerazajaco
                > porazajace, robisz "byki" z gramatyki, jestes poprostu smiesznie
                > PiSowski, ponizasz prace innych, drwisz ze zmarlych (pokaz dowody iz
                > zastrzelila sie sama), silna wladze juz przerabialismy, wyszla z mody

Szyfel to przyglup, ale ty za to jestes glupia pinda bez krzty kregoslupa
                moralnego:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=61460054&a=61461328
    • gdkj 57 bajzlów gotowych do buszowania w polityce 17.09.07, 22:16
      tego u nas nigdy nie zbraknie...
      • jola_dywity6 "6 "to cyfra diabla, a" 8" to " e t e r n i t y" 17.09.07, 22:22
        wiem ze Samoobrona nie zajmie pierwszego miejsca, ale mysle ze P.O.
        wg numerologii ma szanse raz na zawsze wykurzyc z zycia politycznego
        ta zaraze o nazwie PiS
        • qtastusk Re: "6 "to cyfra diabla, a" 8" to " e t e r n i 17.09.07, 22:35
          jola, tobie już wyborcy podziękowali.
          .hahaha

jola_dywity6 napisała:

> wiem ze Samoobrona nie zajmie pierwszego miejsca, ale mysle ze P.O.
          > wg numerologii ma szanse raz na zawsze wykurzyc z zycia politycznego
          > ta zaraze o nazwie PiS
        • szyfel Re: "6 "to cyfra diabla, a" 8" to " e t e r n i 17.09.07, 22:37
          Diabły są podstępne. To one obsiewają zarazę. I życzę pisuarom dobrych plonów.
          W tym roku będę głosował na PIS chociaż poprzednio głosowałem na PO. Jest to
          jedyna od dawna pro Polska partia, która ma szanse zrobić coś sensownego dla
          tego kraju, a
          powalony Michnik niech tuli się do Kwacha. Pasują do siebie.
          • wongfeihung Hehe 17.09.07, 22:52
            Śmieszni są ci pisowczycy piszący,że wcześniej głosowali na PO ale teraz za
            PISem:))
            Rozumiem, że chcecie w ten sposób zaklinać rzeczywistość i pokazywać tendencje
            odwrotną do rzeczywistej, ale niestety nikt się na to nie nabierze:))
            A to z takiego względu, że po tym czego byliśmy świadkami przez 2 lata ostatnie
            tylko oszołomy mogą popierać Pis. Dlatego też transfery pomiędzy tymi 2 partiami
            są możliwe tylko w 1 stronę ponieważ oszołomy już wtedy nie głosowały na PO ,
            natomiast zdarzało sie , że normalni ludzie dali sie nabrać Pisowi.
            Co nie zmienia faktu , że Pis może wygrać te wybory dzięki przyciągnięciu
            elektoratu innych oszołomskich partii (LPR, SO, itp) i niskiej frekwencji
            • linda-07 Re: Hehe 18.09.07, 01:04
              Panowie i Panie z PO - wszelkiej maści historycy, zoolodzy,
              poloniśtki,itp cwaniacy - wracać tam gdzie wasze miejsce - tj. do
              szkół!
              Wściekacie się bo nie urządzają was 1.500 złotowe pensje
              nauczycielskie, Wam się marzy wielka kasa, limuzyny, sekretarki,
              helikoptery i brylowanie na salonach bogaczy.
              Żal mi Was!
              Powariujecie do reszty jak nie wygracie tych wyborów!
          • qtastusk Re: "6 "to cyfra diabla, a" 8" to " e t e r n i 17.09.07, 22:53
            ....podobno, nawet sobie wzajemnie ciągną.
            .

szyfel napisał:

> Diabły są podstępne. To one obsiewają zarazę. I życzę pisuarom dobrych plonów.
            > W tym roku będę głosował na PIS chociaż poprzednio głosowałem na PO. Jest to
            > jedyna od dawna pro Polska partia, która ma szanse zrobić coś sensownego dla
            > tego kraju, a
            > powalony Michnik niech tuli się do Kwacha. Pasują do siebie.
        • realista1000 UWAGA!Chłopka Jola przymierza aksamitny kapelusz 17.09.07, 22:44
          z obory na ... dwory?

Chciałoby się, co? Tylko ta ... słoma w drewniakach
          • jola_dywity6 Re: UWAGA!Chłopka Jola przymierza aksamitny kapel 17.09.07, 23:27
            realista1000 napisała:

> z obory na ... dwory?
            >
            > Chciałoby się, co? Tylko ta ... słoma w drewniakach
            -----------------------

czy nastepnym wrogiem obroncy PiSkomuny " realisty", o, jakzesz
            nierealnego, sa ludzie ze wsi polskiej???
            to po coz wasz premier jezdzi po wsiach w zlodziejskich zamiarach
            podebrania wyborcow Andrzejowi Lepperowi??
            kapeluszy nie nosze, bo szkodza na porost wlosow
            serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34375,3380928.html
            • realista1000 cechuje cię jednak tępota!czytaj co napisane,a nie 17.09.07, 23:36
              twórz swoich wizji.
              Ja piszę tylko o twoich wybujałych ambicjach, Joluś droga, i tylko twoich.
              Jesteś jak bliźniak Leppera - myślisz tylko o własnej ... pupie!
              Ludzi wsi szanuję za ich ciężką pracę i wyrzeczenia! I nigdy im niczego nie
              ujmuję! Ale kłamców takich jak Lepper, to ze wsi bym wygonił do ... dawnego
              PGRu... razem z tobą
              • axx611 Re: cechuje cię jednak tępota!czytaj co napisane, 18.09.07, 02:32
                O nie .I znowu gowno wyleje sie na ulice.
    • chuck.norris a gdzie Chrześcijańska Unia Jedności ? 17.09.07, 22:59
      • czarek62 Masz na mysli Ch*U*J ? 17.09.07, 23:01
        ...chyba poszedl (poszla?) kopulowac!
        • qtastusk Re: Masz na mysli Ch*U*J ? 17.09.07, 23:04
          Ty to wszystko musisz ...zepsuć, a tak fajnie było.

czarek62 napisał:

> ...chyba poszedl (poszla?) kopulowac!
          • czarek62 Masz na mysli Ch*U*J ? 17.09.07, 23:34
            Przeciez jest fajnie. Podobno wygra "cos" w tym stylu i bedzie jeszcze fajniej!

qtastusk napisała:

> Ty to wszystko musisz ...zepsuć, a tak fajnie było.
            >
            > czarek62 napisał:
            >
            > > ...chyba poszedl (poszla?) kopulowac!
    • kolos.na.kaczych.nogach ]:-> 666 - cyfra szatanaaaaaaa....! 17.09.07, 23:04
      ;)
      • realista1000 ... i ocena celująca ... geniusza! Za dużo hororów 17.09.07, 23:26
        kolego, stanowczo za dużo!
    • milo_1 6- jest liczbą diabelską-zgodnie z prawdą..... 17.09.07, 23:17
      o pochodzeniu sekty Belzebuba rydzola.........
      Natomiast 8 jest po prostu liczbą szczęścia .......i tak trzymać....rodacy.....i
      tak głosować........na 8....
      Odliczanie rozpoczęte......
      • axx611 Re: 6- jest liczbą diabelską-zgodnie z prawdą.... 18.09.07, 02:31
        Dokladnie 666 liczba diabelska a raczej duet dwoch diablow w
        ludzkich skorach.
        Cyrograf na byczej skorze
        podpisales Ty i UB-isy
        • joasia512 ~~__ a ja dalej spokojnie popieram PiS__~~ 18.09.07, 05:16

www.polskieradio.com/news_det.aspx?id=30730&kat=2

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka