inka331 Nelly Rokita zaszokuje kampanią wyborczą? 21.09.07, 07:53 czy dzwoniącym nie był pan Misiura lub Martenka - ich stać na takie pomysły :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
opol-anin Re: Nelly Rokita ? 21.09.07, 08:01 już po Nelly, chciała z list opolskich, alr na forum ją tak zniszczono, że szybko uciekła pod skrzydła jego eminencji J.Kaczyńskiego - dobrze bo dzięki temu w Warszawie PiS będzie miał(a) jeszcze gorszy wynik!!! Odpowiedz Link Zgłoś
takizenek ==== Rokita No. 2 ???????????????????????? 21.09.07, 08:45 Tak ale ... w Warszawie, nie w Krakowie z list PiS, nie z list PO .... nie Jan Maria a Nelly Polskie swiat polityczny jest pelen niespodzianek... Chwala kaczynskim za urozmaicanie nam zycia takimi kwiatkami. Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Owszem, ona jest zdolna do wszystkiego... 21.09.07, 09:02 > Znam Nelly Rokitę i wiem, że nie ma takich pomysłów. To prowokacja. Ktoś > chce przypiąć jej łatkę kobiety niezrównoważonej psychicznie - oburza się. Ja ją znam tylko z TV, ale to wystarczy: wiem, że ma pomysły właśnie na takim poziomie. Albo dużo gorsze. Wszystko się zgadza. A co do rzucania kapeluszy z samolotu... mogliby rzucać mózgami, z hasłem "można wyrzucić, my tego nie używamy". Oczyść Polskę z tego wszystkiego, przyłącz się: www.skubi.net/kampania.html Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Re: Owszem, ona jest zdolna do wszystkiego... 21.09.07, 09:07 skubi6 napisał: > Ja ją znam tylko z TV, ale to wystarczy: wiem, że ma pomysły właśnie na takim > poziomie. Albo dużo gorsze. Wszystko się zgadza. ============= Onego czasu Renatka Begerowa miał mieć sesję w Playboyu, ino Endrju się nie zgodził. Myślisz, że Nelly w ramach szokującej kampanii mogłaby zadziałać w ten sposób na przykład...??? W taki razie, biedna ta Janek... Odpowiedz Link Zgłoś
palcopstryk Re: Owszem, ona jest zdolna do wszystkiego... 21.09.07, 09:22 > Onego czasu Renatka Begerowa miał mieć sesję w Playboyu, ino Endrju > się nie zgodził. Myślisz, że Nelly w ramach szokującej kampanii > mogłaby zadziałać w ten sposób na przykład...??? Na pokazywaniu, to akurat buduje swoją kampanię (z)goła inna partia, co to nie ma nic do ukrycia: mrw.blox.pl/2007/09/Nic-do-ukrycia.html Odpowiedz Link Zgłoś
emigrancik Jej wypowiedzi sa wewnetrznie sprzeczne 21.09.07, 10:00 Nic dodac nic ujac. Ta pani po prostu nie lata zbyt wysoko. Jest raczej ptakiem, zyjacym w tunelach. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: ==== Rokita No. 2 ??????????????????? 21.09.07, 10:52 Prześlicznościowo dziękuję Radiu Erewań. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekksi Re: Nelly Rokita zaszokuje kampanią wyborczą? 21.09.07, 08:06 > czy dzwoniącym nie był pan Misiura lub Martenka - ich stać na takie > pomysły :-)) dokladnie!! chyba wczoraj to bylo :D Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Nelly Rokita zaszokuje kampanią wyborczą? 21.09.07, 09:19 No właśnie to oni dzwonili :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne A moze napis "Lubie silne kobiety - Janek" 21.09.07, 07:56 A moze napis "Lubie silne kobiety - Janek" Odpowiedz Link Zgłoś
koty.dwa Nelly Rokita zaszokuje kampanią wyborczą? 21.09.07, 08:03 Mistrzowie z Antyradia kłaniają się w pas :-))))) brawo dla gazety... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zezowaty_cyklop Nelly Rokita zaszokuje kampanią wyborczą? 21.09.07, 08:04 Antyradia nie słuchacie? Wojewódzki sobie wczoraj jaja robił :) a tu taki poważny artykuł! :) ha ha ha! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekksi antylista!!!! 21.09.07, 08:05 ale gazeta dala sie podpuscic :D a wystarczy sluchac antylisty w antyradiu :) Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: antylista!!!! 21.09.07, 08:21 Tylko ze zdaje sie ze Antyradio do Krakowa nie dolatuje :) Co nie zmienia faktu ze w gazecie łykneli jak pelikany Odpowiedz Link Zgłoś
almondgirl Re: antylista!!!! 21.09.07, 08:45 michalng napisał: > Tylko ze zdaje sie ze Antyradio do Krakowa nie dolatuje :) > Co nie zmienia faktu ze w gazecie łykneli jak pelikany Antyradio już od jakiegoś czasu nadaje także w Krakowie:) ale się GW dała podpuścić:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
anika1983 Re: antylista!!!! 21.09.07, 09:34 Antyradia można słuchać wszędzie - wystarczy Internet Odpowiedz Link Zgłoś
2507r Nelly Rokita wpadła do szamba? 21.09.07, 08:12 Kochane media! Przestańcie zajmować się tak mocno rosyjską Niemką z polskim paszportem, która wpadła (przez wybujałą ambicję nie popartą istotnymi wartościami intelektualnymi) do szamba. Jej dokonania można porównać z dokonaniami Dody. Stała się znana tylko z powodu swego trzeciego nazwiska: ROKITA. A na dobrą sprawę nawet poprawnie nie mówi po polsku. A propos ostatniej kwestii. Kiedyś mieliśmy Prezydenta posługującego sie podobną polszczyzną i o ile dumni byliśmy z niego jako przywódcy związkowego, to wstydziliśmy się nieco za jego wypowiedzi. Nelly niech startuje do parlamentu jako przedstawicielka mniejszości niemieckiej, a nigdy z polskich list wyborczych!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
moki1 Doskonale obnaża ludzkie fobie 21.09.07, 08:52 Oskarżany o antyniemieckie i antyrosyjskie fobie PiS nie ma problemu z akceptacją rosyjskiej Niemki. Natomiast wszystkie deklarujące otwartość środowiska nie mogą zaakceptować języka z akcentem. Odpowiedz Link Zgłoś
marador Nelly Rokita zaszokuje kampanią wyborczą? 21.09.07, 08:22 Ludzie, trzeba było słuchać Antyradia. Wojewódzki z Figurskim jaj sobie wczoraj zrobili. Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 To niezrównoważony Tusk ze swoimi kapiszonami 21.09.07, 08:28 chciał taką bombę zasadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
darkar11 he he he 21.09.07, 08:30 a już od miesiąca w krakowie misiura i martenka są słyszalni. dzisiaj nelly rokicie zamówili do biura tort w kształcie kapelusza :D Odpowiedz Link Zgłoś
gajane4 Nelly Rokita zaszokuje kampanią wyborczą? 21.09.07, 08:40 Tak, rzeczywiście są niezwykle wyraziste, w takim stopniu jak wyraziste mogą być pomysły niedojrzałej, acz przemądrzałej i głupiej, g...niary. Ale, czy to co robił małżonek nie było również na miarę nieodpowiedzialnego harcownika? Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 ale chyba Nelly ma całkiem niepolskie korzenie? 21.09.07, 08:48 A nawet jak według kaczorow to całkiem wrogie! Więc jak oni ją mogli wziąźć do siebie? Chyba tylko aby zrobić na złość Jankowi Odpowiedz Link Zgłoś
wojtusia Re: Nelly Rokita zaszokuje kampanią wyborczą? 21.09.07, 09:01 Ale obciach :D Figur z Wojewódzkim dzisiaj to dopiero mają używanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Nelly Rokita mąż Marii... 21.09.07, 09:04 Zostawcie rodzinę Rokitów w PiC PO jakiego diabła od kilku dni oficjalnie partia Donalda zajmuje się głównie obroną rodziny; konkretnie, rodziny Rokitów, która padła ofiarą nikczemnej intrygi Braci Bliźniaków K.. Mnie to dziwi, dlaczego liberałowi od Donalda nie pozwalają babie Rokity kumać się z jednym z bliźniaków K.., niech sobie robi co chce z preziem. Dziwi to, że dopiero teraz Rokita wysłał babę na przedszpiegi aby wybadała teren, wyniuchała co myślą bliźniacy K… o pomysłach męża. Zapomnieli przysłowia „baba z woza, koniom lżej”, a tym bardziej jak chłop opuści wóz!!! Już w 2005r. w trakcie kampanii wyborczej Tusk miał problemy z nadąsanym Rokitą!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Tusk bierze gejowski ślub z Kwasem 21.09.07, 09:13 coby lewicy się przypodobać. Tusk lubi walnąć ślub przed wyborami, dla ciemnych wyborców z POrażki. Żeby przymknęli oczy na ich dile z Kwasem. Znowu kilka megafortun wyrośnie a reszta do zaciskania pasa, w końcu skądś te pieniądze trzeba wycisnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream Przecież Figurski i Wojewódzki wtedy dzwonili ;-)) 21.09.07, 09:18 Gazeciany redaktorzyno, słuchaj dobrych stacji radiowych, hahahahaha !!!!!!!!!! Daliście się łosie wkręcić, jak dzieci ;-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anika1983 Nelly Rokita zaszokuje kampanią wyborczą? 21.09.07, 09:21 Nie słuchałam, ale obstawiam Kubę i Michała, tak na 90% Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy To ja posumuję ten popis dzienikarstwa: 21.09.07, 09:22 Nie-wiadomo-kto, zadzwonił do jakiegoś głupka i z nim dywagował na debilne tematy. Doskonała robota dziennikarska - znamy numer osoby dzwoniącej, jej adres, mamy zdjęcie tej osoby... co? nie mamy niczego? No, ale njus na pierwszej stronie jest, wierszówka wypłacona, a prawda? A kto przejmuje się prawdą? ;>>> Odpowiedz Link Zgłoś
grab31 kim wlasciwie jest ta Nelly? 21.09.07, 09:22 poza tym, że używa nazwiska Rokita...? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusstary Nelly Rokita zaszokuje kampanią wyborczą? 21.09.07, 09:39 AByc może kiedyś okaże się, że Nelly to największy sukces rosyjskiego wywiadu ? Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda nelly osmieszyla jasia, wkrotce osmieszy kaczy ta 21.09.07, 09:44 ndem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
soul.brother Nelly Rokita, zwykla prostaczk ktora bawi sie pis 21.09.07, 09:45 Nelly Rokita, zwykła prostaczka którą bawi się pis. pewnie chodzi o przygotowanie jakiegoś haka na Jasia Rokite coby go w pułapkę jakąś zwabić. Odpowiedz Link Zgłoś
tamaya Nelly Rokita zaszokuje kampanią wyborczą? 21.09.07, 09:52 "Jaki mam ładny telefon komórkowy, o i laptopik też"... Tak, mniej więcej, wyglądał w obiektywach kamer pierwszy dzień "doradczyni". No i super. "Telefonik i laptopik dla każdej kobiety" - to na początek od Naszej Nelly. Czekam na dalsze inicjatywy... Odpowiedz Link Zgłoś
ami_lii Eureka!!! 21.09.07, 09:53 Wiem!!!! Już odkryłam dlaczego Jasio nic nie mówi że ona jest w PiS!!! On liczy że Nelly sie skompromituje i jednocześnie skompromituje PiS tak, że wygra PO!!!! Sprytne. I chyba nawet plan mu wychodzi!!! ...... O jest jak ośmiornica. R jest jak...głupie R. P jest jak ośmiornica a R to pewnie druga ośmiornica. Odpowiedz Link Zgłoś
mieloon Nelly Rokita zaszokuje kampanią wyborczą? 21.09.07, 10:02 Co za łosie!! Tym razom nijaka Gazeta Krakowska dała ciała. A GW przedruki robią:( Wojewódzki i Figurski jadą pod górkę z wszystkimi, a Ci łykają jak młode pelikany. To jest DRAMAT, panie Fistach;) Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Nelly Rokita zaszokuje kampanią wyborczą? 21.09.07, 10:06 haha, w gazecie, w interii, w tvn24 wszedzie:) wojewodzki z figurskim urosli z tej dumy chyba z pol metra:D Odpowiedz Link Zgłoś
anika1983 Nelly Rokita zaszokuje kampanią wyborczą? 21.09.07, 10:14 cytat z tvn24: "Jan Rokita uważa, że z krakowskimi lotnikami rozmawiali oszuści. Gdy dowiedział się od nas, że chcieli wynająć samolot i na krakowskim niebie rozpylić napis „Janku, przepraszam cię” uznał, że nie byli to oszuści, lecz wariaci. Podobne zdanie ma Eryk Mistewicz, specjalista od marketingu politycznego. – Znam Nelly Rokitę i wiem, że nie ma takich pomysłów. To prowokacja. Ktoś chce przypiąć jej łatkę kobiety niezrównoważonej psychicznie – oburza się." ja zawsze uważałam, że Kuba i Michał to tacy pozytywnie zakręcenie wariaci... Odpowiedz Link Zgłoś