rydzyk_fizyk 21.09.07, 15:17 A do Romusia nawet komuchy nie chcą przyjść. Śmierdzi już padliną... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gazetajudasza Re: Giertych: Lepper oszalał 21.09.07, 15:47 Widzisz Koniu! A jeszcze pare tygodni temu chciales za Leppera zycie poswiecic! Odpowiedz Link Zgłoś
gazetajudasza Giertych: Lepper oszalał. E, tam! Odslonil sie! 21.09.07, 15:54 gazetajudasza napisał: > Widzisz Koniu! A jeszcze pare tygodni temu chciales > za Leppera zycie poswiecic! Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar Ja już wcześniej miałem wątpliwości 21.09.07, 16:13 Tak mi się coś zdawało, ze Lepper nie jest superinteligentnym, szlachetnym, ideowym mężem stanu, a szumowiną niewarta splunięcia, której chodzi tylko o władzę, wódę, seks i kasę. Co innego Giertych! Ten, to tylko o Polsce myśli. Oni tak od pokoleń mają. Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Romek, to już katafalk, chłopie...Do spóły z Leppe 21.09.07, 16:29 rem Odpowiedz Link Zgłoś
bronek_komorow_mundrol K_o_ń___K_o_p_i_e___L_i_s_a___:)) )))) 21.09.07, 18:49 Koń-Giertych: Lepper ostatecznie zdradził swoich wyborców dla panów Millera i Olexego...... .................................... Jak było do przewidzenia Koń-Debil na dobre rozstał się z Kryminalistą-Świniopasem, któremu grozi łączna kara do 10 lat pierdla :) Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Giertych ma rację 21.09.07, 19:02 Jak głupi by nie był Giertych, to w tym przypadku ma rację. Lepper już całkowicie oszalał. Bo to dowodzi, że Lepper nie ma w ogóle żadnych wypracowanych poglądów. Raz brata się z prawicą, raz z lewicą, i chyba sam nie wie czego chce. Ale i ile nie dziwi mnie to w przypadku Leppera, człowieka o niezbyt wysokiej inteligencji, to szokująca była informacja, że Miller zdradził swoje ideały. Odpowiedz Link Zgłoś
wujekmik Re: Giertych ma rację 21.09.07, 19:07 Całkowicie się z tobą zgadzam. Giertycha nienawidze ale musze mu w tym przypadku przyznać racje Odpowiedz Link Zgłoś
szefunio1 Re: Ja już wcześniej miałem wątpliwości 21.09.07, 16:30 > Giertych! Ten, to tylko o Polsce myśli. Oni tak od pokoleń mają. Masz na myśli jego ojca - Macieja Giertycha, który w czasach Sejmu Kontrakowego należał do "Rady Konsultacyjnej przy Przewodniczącym Rady Państwa Polskiej Rzeczypospolitej Ludowej Wojciechu Jaruzelskim" (tak dokładnie ta instytucja się nazywała) i 17 lipca 1989 roku powiedział co następuje: "Politycznie nie wolno nam rezygnować z oparcia o Rosję. Potrzebny nam u steru ktoś, kto zapewni trwałość sojuszu ze wschodnim sąsiadem. Tylko pan [słowa skierowane do Jaruzelskiego], panie przewodniczący, może nam to zagwarantować" Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Ja już wcześniej miałem wątpliwości 21.09.07, 17:09 Maciej Girtych byl w Radzie z polecenia Episkopatu. Jesli jest nazywany agentem, to tylko Kosciola, a to jest pozytywne. Odpowiedz Link Zgłoś
szefunio1 Re: Ja już wcześniej miałem wątpliwości 21.09.07, 18:31 > Maciej Girtych byl w Radzie z polecenia Episkopatu Nie BYŁ, tylko TAK SIĘ TŁUMACZYŁ. Episokopat kategorycznie jednak jego twierdzeniom zaprzecza. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Ja już wcześniej miałem wątpliwości 21.09.07, 18:33 Jako doradca Jaruzelskiego też działał z polecenia KK? Jak mawiał Kurski, "ciemny lud to kupi". Odpowiedz Link Zgłoś
kasia20055 Lepper oszalał - ale ja nie 21.09.07, 19:06 Lepper oszalał - ale ja nie. Nie będę głosować na LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
giuseppe53 oni wszyscy oszaleli - a LiS gdzie? Już zapomnieli 21.09.07, 15:20 wywalić tych nierobów i nieudaczników! A przestepców do kicia. Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Z Lisa (jednego i drugiego) ino kłaki pozostały 21.09.07, 16:35 Nie warto być LiS-em (ani Lisem). Odpowiedz Link Zgłoś
adolfh-1 Ja wolę na patplogicznego Tuska. Popija -równy chł 21.09.07, 15:22 Popija -równy chłop i babie wyperswaduje ręcznie od czasu do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
adolfh-1 Re: Ja wolę na patologicznego Tuska. Popija -równ 21.09.07, 15:22 adolfh-1 napisał: > Popija -równy chłop i babie wyperswaduje ręcznie od czasu do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
gazetajudasza Re: Ja wolę na patologicznego Tuska. Popija -równ 21.09.07, 15:50 adolfh-1 napisał: > adolfh-1 napisał: > > > Popija -równy chłop i babie wyperswaduje ręcznie od czasu do czasu. Jak popije to tylko po niemiecku wciaz gada, jak jakis wielki dyplomata. Ani slowa nie idzie zrozumiec. Widac musi byc madry. Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Ale 27 lat z nią na kocią łape żył. 21.09.07, 16:38 Ino dopiero wybory go zmusiły do formalizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
konra2 z prawicy tylko PO i PiS -reszta to smiechu warte 21.09.07, 17:13 z tymi LPR i UPR i LIS-ami to tylko marnowanie czasu Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo "Dobrobyt dla wszystkich" -obiecuje Tusk z plakatu 21.09.07, 18:39 No jak tu nie głosować na PO (Platforme Oszustów). Jak wygrają, to zrobią tak, że każdy będzie żył w dobrobycie. KAŻDY rozumiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Giertych: Lepper oszalał 21.09.07, 15:23 Lepper wcale nie oszalal, wraca tylko do korzeni. Wiekszym szalenstwem juz byl sojusz brunatnych z czerownymi, LiS chyba nawet miesiaca sie nie utrzymal. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Lepper podjął walkę z Wielkiem Bratem K... 21.09.07, 15:31 Twarz Wielkiego Brata K.. Zatarły się dawne podziały - dzisiaj jest się za Prawdą i Cynizmem (PiC) lub przeciw niej!!! Dlatego umiarkowani sceptycy nie będą mieli wyboru i będą głosowali na PO, LiD, Samoobronę czy PSL, chyba że ich okręgiem wyborczym jest Toruń Partia PiC, która wywodzi się ze zniewalającym Polaków imperium Radia Maryja i ma w swej genezie pożyczkę z Telegrafu, dawno powinna zniknąć z życia publicznego Rzeczypospolitej. Pozostaje widomym znakiem, że Polska jest ciągle państwem postkomunistycznym i postsolidarnościowym. Prawdziwego obozu solidarności posierpniowej już nie ma. Geremek, Onyszkiewicz, Lityński stanęli po stronie LiD. Borusewicz, Mężydło, Komorowski, Wałęsa po stronie PO. Twarze PiC to Sobecka, Kruk, Bedner czy Nelly, nic dziwnego, że Wielki Brat K…wraca do lewicowej terminologii w rozumieniu gospodarki, społeczeństwa i państwa. Tak jak dla komunisty wrogiem był inteligent, rzemieślnik, rolnik, tak dla PiC wrogiem jest „wykształciuch”, „oligarcha”, „kułak”. Wolne media maja twarz „ścierwojadów”. Jak nie pod dobroci, to przy pomocy haków można uzyskać pokorności szefów prywatnych stacji telewizyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
esada Giertych: Lepper oszalał 21.09.07, 15:26 w tej naszej Polsce to się robi pomieszanie z poplątaniem - widać, że politycy mają wyborców za idiotów!!! Kochany p.Romanie, a niby dlaczego wyborcy Samoobrony - głównie rolnicy, mieliby głosowac na pana nacjonalistyczno-klerykalną partyjkę? Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Giertych powiedz prawdę o rządach bliźniaków K.. 21.09.07, 15:36 Na razie o "rządach Kaczyńskich" opowiada w mediach sam Giertych. Wczoraj w Radiu Zet w programie "Siódmy dzień tygodnia" kreował się na obrońcę demokracji. "Okazało się - mówił - że premier zamiast realizować cele, które głosił, przyjął jako pierwszy i podstawowy cel objęcie władzy absolutnej. Posiadając prezydenta, posiadając większość w Senacie, posiadając stabilną koalicję sejmową, uznał, że należy uderzyć w te osoby, w te instytucje, które mu w uzyskaniu władzy absolutnej przeszkadzają (...). Uderzył w sądy, uderzył częściowo w media, uderzył w Kościół katolicki ze słynną sprawą abp. Wielgusa i innymi sprawami..." Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Giertych: Lepper oszalał 21.09.07, 15:35 Faktem jest, że ci panowie walczą o spady polityczne. Każda buźka znana w TV jest pożądana. Czy to Miller, czy Korwin-Mikke, obojętne. Załatwi ich tym razem wysoka frekwencja, czubków ci u nas ograniczony dostatek. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Kiedy Giertych ujawni oblicze Wielkiego Brata K.. 21.09.07, 15:38 Kolejną sensację Giertycha ujawnił "Newsweekowi Online". Twierdził mianowicie, że premier przedstawiał mu materiały kompromitujące lidera PO Donalda Tuska - w trakcie wyborów mają być wykorzystane archiwalne materiały policji z Gdańska dotyczące m.in. spraw obyczajowych. Odpowiedz Link Zgłoś
36krzysiek IV RP - foto 21.09.07, 15:42 Tak wygląda państwo świeckie w XXI wieku, członek Unii Europejskiej www.mt.gov.pl/images/user/0/08dc713569c4e4b23396504a6f764117.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Ten pośrodku to Andrzej Łoś (nomen omen) 21.09.07, 16:41 Ten Łoś to z Platformy jest!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne A Gietych nie oszalal jak promowal Kaczmarka? 21.09.07, 15:42 GazWyb podaje: > Giertych: Lepper oszalał > [Giertych powiedzial, ze] Andrzej Lepper ostatecznie zdradził > swoich wyborców dla panów Leszka Millera i Józefa Oleksego. Wezwał > też wyborców Samoobrony do glosowania na LPR. A Giertych przypadkiem nie zdradzil swoich wyborcow kiedy mocno popieral Leppera a potem nawet wyskoczyl z pomyslem obalenia rzadu Kaczynskiego i zastapieniu go rzadem fachowcow z "fachowcem" Kaczmarkiem? Mam wiec lepsza propozycje. Zamiast, zeby wyborcy SO glosowali na LPR, co juz byloby totalnym pomieszaniem z poplataniem, proponuje by Giertych, Kaczmarek, i Oleksy dolaczyli do Leppera i Millera w Samoobronie i niech wyborcy Samoobrony glosuja na Samoobrone. A dotychczasowi wyborcy LPR niech glosuja na PiS, albo chocby na PR Marka Jurka. I wtedy wszystko bedzie jasne, zamiast proponowanej przez Giertycha gmatwaniny. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: A Giertych nie oszalal jak promowal Kaczmarka? 21.09.07, 15:43 Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Steczkowska wspiera PiC w kampanii...w USA 21.09.07, 15:52 Brat Prezydent wspiera Wielkiego Brata K …w kampanii wyborczej.. W dniach 23-26 września 2007 r. Prezydent Rzeczypospolitej Polskiej Lech Kaczyński będzie przebywał z wizytą w Stanach Zjednoczonych (Nowy Jork i Chicago). A tak dla wiadomosci forumowiczów wszelkiej orientacji to: 25-tego września przybywa do Chicago prezio młodszy. W informacji słownej jest, ze organizuje toto przybycie kancelaria prezydencka, a plakacie telewizyjnym jest podpis KGHM sponsorem. Wiadomo polska miedz wspiera zawsze tych u władzy. Impreza zamiast na parkingu pod tzw. Copernicus Center odbędzie sie w Millenium Park z udzialem Steczkowskiej, Piasecznego, Pietrzaka, Szczepanika i jeszcze jakiejś jednej ale mnie nie znanej, wiec nazwiska nie pamiętam. Jazgot kolo tego robi konsulat RP. Ohyda Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Jak Kwaśniewskiego oblizywali to nie była ohyda? 21.09.07, 16:45 W ogóle to dzisiaj się przekonałem na sobie, co znaczy, powiedzenie "jak go widzę, to mi się chce rzygać". Otóż zobaczyłem plakat "LiD" z opasłą, przykadrowaną twarzą Kwacha i (dosłownie!) mnie zemdliło. Odpowiedz Link Zgłoś
finish1 Re: Giertych. On nie oszalał jes ta głupi jak ty . 21.09.07, 15:57 chociaż???????????? kasa, kasa , kasa się liczy. Stary giertych /maciej/ jest głupszy od jędrzeja, ten sprzedawczyk to była klasa. Romku dziadkom do pięt nie dorośniesz w sprzedawaniu Polski. To były sprzedawczyki!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karol_7 Re: Giertych. On nie oszalał jes ta głupi jak ty 21.09.07, 22:28 finish1 napisał: > chociaż???????????? kasa, kasa , kasa się liczy. Stary giertych /maciej/ jest > głupszy od jędrzeja, ten sprzedawczyk to była klasa. Romku dziadkom do pięt nie > dorośniesz w sprzedawaniu Polski. To były sprzedawczyki!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie, "sprzedawczyk" to uczeń technikum handlowego na praktyce w sklepie, a tamci to "przedawczyki" Klasyka Elity się kłania i sam Mistrz Waligórski :) Odpowiedz Link Zgłoś
nie-naiwniak Re: Giertych: Lepper oszalał 21.09.07, 16:00 " Giertych: Lepper oszalał " - teraz należy czekać aż Lepper , ogłosi - " Giertych oszalał " i ........ ? Panowie , tak krytykujecie siebie , innych , ośmieszacie kogo się da - czy jesteście pewni tego że Polacy nie mają rozumu ? Mam kupić mundurek dla syna , kupuję mleko , odróżniam Pis-uary , od rządu .... czy to mało ? No i jeszcze czytam i słucham " genialnych wypowiedzi tego , który darmo mówi , mówi , mówi ... i jest pewien że wszyscy w to wierzą . Polska nie-rządem stoi . czy ktoś wreszcie uporządkuje to , co stworzono ? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro ....Marzy sie kretynowi..... 21.09.07, 16:11 mam nadzieje, ze ani kon-Giertych ani burak-Lepper wiecej ze swoimi "partiami" do Sejmu nie wejda... Odpowiedz Link Zgłoś
emillo2 Re: ....Marzy sie kretynowi..... 21.09.07, 16:27 A czy najwazniejszym dowodem szalenstwa i bezmyslnosci Leppera nie jest to ze zaciekle atakuje PIS starymi kotletami ? Jaka korzysc moze mu to przyniesc ? Zadnej. Jezeli juz ktos dalby sie nabrac na jego rewelacje to przejdzie predzej do PO lub ostatecznie LPR niz do Samoobrony. Kompletny szaleniec...sam juz nie wie co robi. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Giertych: Lepper oszalał 21.09.07, 16:19 Przeciez wy wszyscy jestesci szaleni i zupelnie pokreceni. Wiec o co chodzi z tym Lepperem? Ze sobie szuka elektoratu? Ze sie kreuje na jedynego lewicowego polityka? Toz to zupelnie tak samo jak Romek, ktory z siebie robi jedynego obronce rodziny, Kosciola, Polski i Polakow. Ta sama choroba umyslu. Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Giertych: Lepper oszalał 21.09.07, 16:35 Panie Giertych, Lepper wcale nie oszalał! To jest szuja jakich mało w Polsce! To pospolity przestępca, łapówkarz! Że też Panu do głowy przyszło wcześniej z tą kanalią trzymać! Ta łapówka, ta Gdańska klika z Krauze na czele to oczywista prawda! Trzeba być zaiste ślepym żeby obwiniać przy tym Pana Ziobro, Kaczmarek meldujący w nocy Krauzemu, co i jak, a Pan go na Premiera wysyłał! Oj Panie Giertych! Odpowiedz Link Zgłoś
pynky Re: Giertych: Lepper oszalał 21.09.07, 16:47 wszyscy oszaleli , jak będę kandydował to głosujcie na mnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Giertych: Lepper oszalał 21.09.07, 16:49 najpierw musielibyśmy oszaleć, żeby zagłosować na LPR..;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Giertych wobec tego tez oszalal ............... 21.09.07, 16:50 Kilka miesiecy temu zadeklarowal ze stal sie "jednym cialem" z Lepperem. Czyli jezeli teraz Lepper oszalal to i Giertych oszalal. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne SamaOligarchia 21.09.07, 17:03 A co ten Giertych tak sie naraz na tego Leppera tak obraza?! A czy Romus ze wszystkich sil nie popieral go jak stal sie podejrzanym ws. afery z odrolnienia dzilaki w Mragowie? I czy nie popieral leppera jak ten falszywie oskarzyl Ziobre o przeciek ws. akcji CBA w min. rolnictwa? I czy Giertych nie bronil Kaczmarka jak ten zostal podejrzanym o przecieK czy Giertych nie promowal Kaczmarka na premiera nowego rzadu? Dopiero jak Kaczmarek i Lepper, zostali zdemaskowani, Giertych ucichl, a teraz znowu wystepuje w roli rycerza prawdy. Zamiast obrzucac oskarzeniami druga polowke "jednego ciala" proponuje Giertychowi zostawic szefowanie LPR-owi jakiemus prawdziwemu prawicowcowi, i dolaczenie do Leppera, Millera i miejmy nadzieje Oleksego w Samoobronie. Niech jeszcze sciagna sobie ulubienca Giertycha Kaczmarka, jak i Netzla, Marca, Kornatowskiego i Mazura, i przemianuja SamoObrone na SamaOligarchie. Byc moze znajdzie sie kasa na finansowanie kampanii wyborczej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
artsal Giertych: Lepper oszalał 21.09.07, 17:12 Giertych powiedział: "to jest absolutne szaleństwo" (o sytuacji związanej z Lepperem i Millerem). Gazeta tytułuje wiadomość: "Giertych: Lepper oszalał". Czytam Gazetę od lat i darzę szacunkiem m.in. za to, że nie ucieka się do tanich manipulacji, mających wywołać sztucznie wrażenie sensacji. Tym razem - niestety - takim właśnie tanim chwytem posłużyli się redaktorzy Gazety, jawnie przekłamując treść słów Giertycha. Pomimo iż Giertych niejest moim ulubieńcem, przykro się na to patrzy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Giertych: Lepper oszalał 21.09.07, 17:26 Nie oszalal. Tym razem Giertych pokazal, ze jeszcze potrafi powiedziec cos rozsadnego. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Giertych: Lepper oszalał 21.09.07, 17:27 wet3 napisał: Powinno byc: "Tym razem Giertych pokazal, ze jeszcze potrafi powiedziec cos rozsadnego". Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Giertych: Lepper oszalał 21.09.07, 19:55 wet3 napisał: > wet3 napisał: > > Powinno byc: "Tym razem Giertych pokazal, ze jeszcze potrafi > powiedziec cos rozsadnego". Dobrze, ze poprawiles, bo przeciez roman jeszcze niczego rozsadnego nie powiedzial, pokazal tylko...;D kaczynski-miller-oleksy Nowy pakt stabilizacyjny Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Giertych: Lepper oszalał 21.09.07, 19:53 wet3 napisał: > Nie oszalal. Tym razem Giertych pokazal, ze jeszcze potrafi > powiedziec cos rozsadnego. Ty sie wet tak nie obuzaj na andrioszke, przeciez jestes swiadkiem budowy nowej koalicji dla prawa I sprawiedliwosci...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: Giertych: Lepper oszalał 22.09.07, 10:30 artsal napisał: > Giertych powiedział: "to jest absolutne szaleństwo" (o sytuacji > związanej z Lepperem i Millerem). > Gazeta tytułuje wiadomość: "Giertych: Lepper oszalał". > > Czytam Gazetę od lat i darzę szacunkiem m.in. za to, że nie ucieka > się do tanich manipulacji, mających wywołać sztucznie wrażenie > sensacji. Tym razem - niestety - takim właśnie tanim chwytem > posłużyli się redaktorzy Gazety, jawnie przekłamując treść słów > Giertycha. > Pomimo iż Giertych niejest moim ulubieńcem, przykro się na to > patrzy. > Pozdrawiam. "Czytasz Gazetę od lat i darzysz szacunkiem m.in. za to, że nie ucieka się do tanich manipulacji, mających wywołać sztucznie wrażenie sensacji" ?! To widocznie czytasz ja bardzo nieuwaznie. Bo "tanie manipulacje, mających wywołać sztucznie wrażenie sensacji" to chleb powszedni w Gazecie. Pamietasz afere z tasmami o. Rydzyka? Na poczatku Gazeta doniosla ze o. Rydzyk "nazwal Prezydenta oszustem". Dopiero pozniej Gazeta zmienila to na "Prezydent oszukal o. Rydzyka". Pamietasz niedzawna wypowiedz prezesa TK J. Stepnia nt. ponownego mianowania Fotygi na ministra i rekcja J. Kaczynskiego? Gazeta wtedy uzyla takiego tytulu: “Premier: Niech prezes TK uważa co mówi” Czy nie wygladalo to na pogrozke? A jaka byla rzeczywista wypowiedz premiera? Najpierw, w odpowiedzi na pytanie dzinnikarza wyrazil sie bezosobowo, a wiec do wszystkich ktorzy mieli watpliwosci co do legalnosci tego kroku: “Ja bym radzil zajrzec do Konstytucji I tam jest czarno na bialym napisane, ze […]” I potem juz adresujac swoje uwagi do prezesa TK J. Kaczynski powiedzial: - “[…] i ja bym bardzo prosil… Pana… Prezesa… zeby…. moze nieco uwazniej…. czytal…. Konstytucje… bo powtarzam, jest tam bardzo wyraznie napisane […] Jak to sie ma do “cytatu” Gazety Judaszowej “Premier: Niech prezes TK uważa co mówi” ???!!! Te manipulacje to codzinny chleb dla "szanowanej" przez Ciebie Gazety. Czyzbys ja tylko przestawal szanowac, jak swoje manipulacje kieruje przeciw komu innemnu niz PiSowi? Zycze przyjemnej - i bardziej UWAZNEJ! - lektury Gazety. P.S. A zamieszczanie fotografii politykow, najczesciej PiSu ale i Giertycha kiedy LPR byl w koalicji z PiSem, uchwyconych z niefotogenicznym grymasem, czy to nie manipulowanie? Bardzo zreszta prymitywne chwyty, ale czego sie mozna spodziewac po politrukach wyszkolonych w sbeckich szkolach propagandy? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Tanio sprzedam 21.09.07, 17:37 dwie skorki z Lisa. Nowe, nieuzywane. Kontakt: J.K. Tel. 022 694 60 00 Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj "Moda na sukces" 21.09.07, 17:57 Odcinek 3678 Wpierw Andrzej i Roman wraz z Jarkiem byli razem. Potem Jarek poróżnił się z Andrzejem a Roman początkowo jakby rozdarty godził ich by w końcu przy następnym sporze merytorycznym (Lepper ty złodzieju) stanąć po stronie Andrzeja. Jednak uczucie nie trwało zbyt długo. Początkowa idylla (młode nieokrzesane chłopaki LPR w nowych garniakach przez tydzień spotykali się ze starymi dziadami z Samoobrony przy jednym stole, dla Polski rzecz jasna) zakończyła się dość gwałtownie. LIS którego początkowo pieścili w słowach uciekł do lasu (koła łowiecki ogłosiły jesienny początek odstrzału lisów). Nawet jeden nawiał z Polsatu ;). Skonfundowany Andrzej poszukał nowych przyjaciół w postaci Leszka co wysłał chłopaków do Iraku oraz bił się z Olkiem o sznurek do wciągania flagi narodowej pewnego roku w maju... Kręci się tam teraz nawet Józek (któremu Olek rzecze - Józek! Nie daruję ci tej nocy!) bo jego nowa przyjaźń Leszka z godnym przywódcą Samoobrony (co to żonę nie raz zdradził o czym w TV nie zapomniał wspomnieć - jurny chłop a nigdy nie wiadomo czym w takim serialu da się zapunktować) wydaje się być atrakcyjną. Romanowi oczy z zazdrości wylazły i teraz nawołuje szanownych widzów serialu do popierania własnej roli. Zwłaszcza ,że jego tatuś znalazł w średniowiecznych zapiskach ślady bytności dinozaurów na Wawelu. Indiana Jones po prostu... Moja mama ogląda modę na sukces i tam też każdy z każdym każdego zdradza. Zadowolona gawiedź ogląda polityczną orgię na szklanym ekranie. tfu! Odpowiedz Link Zgłoś
peterthepole Re: Giertych: Lepper oszalał 21.09.07, 17:58 rydzyk_fizyk napisał: > A do Romusia nawet komuchy nie chcą przyjść. > Śmierdzi już padliną... Ale przyjęła ich UPR :( Nawiasem mówiąc, Wojtek Popiela to mój kolega z podstawówki w Tarnowie :) www.e-polonia.co.uk/index.php?subaction=showfull&id=1190390047&archive=&start_from=&ucat=1& Odpowiedz Link Zgłoś