darthmaciek 25.09.07, 17:36 lewicowi przyjaciele mordercow - POCALUJCIE NAS W D..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
junkier Berlusconi nazwał tego gnojka "kapo" ale jak widać 25.09.07, 17:39 Berlusconi nazwał tego gnojka "kapo" ale jak widać nic mu to nie dało do myślenia, odizolowanie się od takiego niemieckiego czerwonego pajaca jak Szulc może wyjść Polsce tylko na dobre. Przywrócić karę śmierci dla morderców! Odpowiedz Link Zgłoś
galan12 uważaj,przyjdzie sanitariusz i dostaniesz lewatywę 25.09.07, 17:43 uważaj,przyjdzie sanitariusz i dostaniesz lewatywę Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Berlusconi nazwał tego gnojka "kapo" ale jak widać 25.09.07, 17:46 Ciemne sily obroncow mordercow i zwyrodnialcow to po prostu zakala tego kraju. Gdy zwyciezy Liga Prawicy RP KS zostanie przywrocony. Za morderstwo z premedytacja. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Ze tez Shultz nie chcial kary smierci dla Polski 25.09.07, 18:36 Ze tez Shultz nie chcial kary smierci dla Polski, trzeba na kolana i po rekach Niemca calowac. Odpowiedz Link Zgłoś
moki1 Prześladowanie za poglądy? Komuno wróć? 25.09.07, 18:39 Tym razem komunizm nadchodzi z zachodu. Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush kaczyńscy jednoczą Europę ! Brawo ! Super ! 25.09.07, 19:03 kaczyńscy jednoczą Europę ! Brawo ! Super ! 26 krajów razem. To cud ! Odpowiedz Link Zgłoś
srpnov W imię tolerancji zarąbaliby każdego o innych pogl 25.09.07, 19:29 ądach. I to jest kretyńskie u lewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: W imię tolerancji zarąbaliby każdego o innych 25.09.07, 19:38 dokladnie, a gdy ktos ich zaatakuje, to zaraz podnosza wrzask i rzucaja smiesznymi epitetami typu 'faszysta' (to slowo jest przez nich tak czesto uzywane, ze spowszednialo kompletnie i stalo sie zwyklym, niewiele znaczacym wyzwiskiem, takim jak 'duren', 'debil', 'osiol', itd). Widac to chocby przy okazji krytyki rozmaitych rezimow - atakuja Pinocheta jakby byl samym diablem, a Fidelem Castro sie zachwycaja, choc jest znacznie gorszym rzeznikiem, morderca i oprawca (sprawca tortur), ktory w dodatku doprowadzil swoj kraj do ruiny gospodarczej... Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Ale pretensje !...Europa się jednoczy. I tyle 25.09.07, 20:06 Ale pretensje !... Ale dziadowate strojenie fochów ! Europa się jednoczy "dzięki" kaczemu. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: Ale pretensje !...Europa się jednoczy. I tyle 25.09.07, 20:23 katrina_bush napisała: > Ale pretensje !... > > Ale dziadowate strojenie fochów ! > > Europa się jednoczy "dzięki" kaczemu. I tyle. a niby dlaczego kara smierci mialaby przeszkadzac w jednoczeniu sie Europy? Stany Zjednoczone sa jeszcze bardziej ZJEDNOCZONE, a KŚ stosuja... Odpowiedz Link Zgłoś
sternocleidomastoideus ^^^^^^^^^^^^^^^^Kaczyńscy przeciw nauce kościoła, 25.09.07, 22:02 Kaczyńscy to zwolennicy kary śmierci! Drwią z nauk Jana Pawła II, który uważał tę karę za nieludzką i niezgodną z Ewangelią. Odpowiedz Link Zgłoś
ewolucja3 ^^^^^^^^^^^^^^^^Kaczyńscy przeciw Ewangelii 25.09.07, 22:05 Mat. 5:38-42: 38. Słyszeliście, iż powiedziano: Oko za oko, ząb za ząb. 39. A Ja wam powiadam: Nie sprzeciwiajcie się złemu, a jeśli cię kto uderzy w prawy policzek nadstaw mu i drugi. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_wolny Re: ^^^^^^^^^^^^^^^^Kaczyńscy przeciw Ewangelii 25.09.07, 22:07 ewolucja3 napisała: > Mat. 5:38-42: > > 38. Słyszeliście, iż powiedziano: Oko za oko, ząb za ząb. > 39. A Ja wam powiadam: Nie sprzeciwiajcie się złemu, a jeśli cię kto > uderzy w prawy policzek nadstaw mu i drugi. czego ty sie spodziewalas? oni patrza na religie jak na zdrodlo wladzy! to samo rydzyk! ewangelii to raczej nie rozumieja chlopaki. Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: ^^^^^^^^^^^^^^^^Kaczyńscy przeciw Ewangelii 26.09.07, 15:27 Ty tez raczej nie rozumiesz Ewangelii i nauki Kosciola Katolickiego. Poczytaj sobie Katechizm KK, tam jest wyrazna akceptacja kary smierci, z zastrzezeniem, ze w dzisiejszych czasach panstwa powinny miec inne, lepsze metody zapobiegania przestepczosci. Branie slow Jezusa w sposob zbyt doslowny i przykladanie ich do naszych czasow prowadzi do kiepskich wnioskow, ale coz... Kazdemu wolno myslec po swojemu. Wkurza mnie tylko, ze ja, innowierca, nie-Chrzescijanin, mam uczyc forumowiczow rozumienia Ewangelii :> Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: ^^^^^^^^^^^^^^^^Kaczyńscy przeciw Ewangelii 26.09.07, 15:10 miedzy nadstawianiem policzka (lagodnym przyjmowaniem zniewag), a poblazaniem dla mordercow jest chyba roznica? Mysle, ze gdyby Jezus mowil o mordercach, nie mowilby o osobach policzkujacych kogos, tylko o zbojcach z mieczami, nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
sklis "Kara" śmierci to nie KARA... 25.09.07, 23:00 1. "Kara" śmierci to nie żadna KARA - 'ukarany' nie może odczuwać jej dotkliwości i żałować. To po prostu zemsta silniejszych i jako taka powinna być wyeliminowana. 2. W kwestii aborcji i eutanazji, proszę raczyć zauważyć, że PŁÓD to NIE CZŁOWIEK. Każdy, kto wychowywał dziecko, zdaje sobie sprawę z tego, ile wysiłku trzeba, żeby "jamochłona", jakim jest noworodek, wychować na CZŁOWIEKA (a nie indywiduum spod, za przeproszeniem, budki z piwem, czy, nie przymierzając, wyborcę Najważniejszej Partii Prawicowej). 3. Ktoś, kto ma dosyć egzystencji na tym świecie, powinien mieć do tego prawo. To JEGO życie. Jeśli ktoś mógłby sobie rościć pretensje do jego części, to tylko jego bliscy. Ale jeśli wszyscy oni decydują o tym, by przerwać cierpienia chorego, to ich prawo. I koniec. Dlaczego jacyś obcy ludzie w dziwnych strojach, którzy nawet nie znają cierpiącego, mieliby decydować o jego dalszych torturach? Odpowiedz Link Zgłoś
california07 Re: Ze tez Shultz nie chcial kary smierci dla Pol 26.09.07, 15:41 Nie stary-rozwiazanie jest proste-wystapcie z Unii jak wam sie tak nie podoba!!!Po co sie ciagle spieniac??? Odpowiedz Link Zgłoś
fifion "Nie można tolerować podważania wartości, których 25.09.07, 18:36 nikt inny w Europie nie kontestuje" pomiędzy 1939 a 1945 rokiem Polska też śmiała podważać wartości, które niewielu miała odwagę kontestować. Jestem przeciwnikiem kary smierci, nie oddałbym nigdy głosu na PIS, ale ten facet jest bezczelny. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Berlusconi nazwał tego gnojka "kapo" ale jak 25.09.07, 19:56 a pamietasz parchu przykazania twojego "guru"?kto w ciebie kamieniem ty w niego chlebem!!!!pamietasz przykazania twojego chrystusa "pana naszego w trojcy swietej jedynego"- nie zabijaj??twoj kolejny guru niejaki jp2 byl u ali agcy /z cala ekipa telewizji rai uno/ zeby caly swiat widzial jaki jest dobrotliwy/. wiec jestws za kara smierci!znam z autopsji fakty ze bandyci z nzs zabijajacy dzieci w kolyskach na mundurach nosili ryngrafy z "najswietsza panienka dzieciatka jezus"!dzieci w kolyskach byly zabijane w "walce o wolna polske"!pajac niejaki jurek nazywal to "walka zbrojna"!tej walki zbrojnej nie doszukalem sie szukajac walki z niemcami natomiast wiele naczytalem sie o walce z komunizmem tego bandyckiego ubrupowania ktorego najwiekszymi "sukcesami"byl najczesciej rabunek koni z gospodarstw chlopskich!!!wiec nie bredz smieciu o "mordercach" bo masz takie o tym rozeznanie jak wiekszosc z nas o "pismie swietym" ktorego 99% "katolikow "takich jak ty nawet nie czytal..ani razu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cieknaca_podpaska Re: Berlusconi nazwał tego gnojka "kapo" ale jak 25.09.07, 22:25 Człowieku przeczytaj coś napisał (jak dasz radę). Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: Berlusconi nazwał tego gnojka "kapo" ale jak 25.09.07, 17:50 junkier napisał: > Berlusconi nazwał tego gnojka "kapo" ale jak widać nic mu to nie > dało do myślenia, odizolowanie się od takiego niemieckiego > czerwonego pajaca jak Szulc może wyjść Polsce tylko na dobre. > > Przywrócić karę śmierci dla morderców! O, i tu sie z Toba zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
critto akurat tu sie zgadzam z Junkierem i tym poslem PiS 25.09.07, 18:54 Nikt nie ma prawa wmuszac calej Polsce jakichs 'miedzynarodowych dni' i pochodow. Prawo unijne zakazuje kary smierci? Trudno, niech bedzie, ale nikt nie ma prawa nam mowic, co mamy o niej myslec. W przeciwnym razie bedziemy mieli przymusowe pochody na I maja - ok, jak ktos chce, to niech maszeruje, ale ja, jako przeciwnik komunizmu i socjalizmu (zarowno miedzynarodowego, jak i narodowego), NIE pojde i bede krytykowal ten ustroj, i nie bedzie mi nikt mowil, ze mam postepowac i myslec inaczej. A co do kary smierci... Coz, ja jestem przeciwnikiem wiekszosci pomyslow PiS-u, a tym bardziej LPR-u czy jak oni sie teraz nazywaja, ale kara smierci to jedyna mozliwosc przywrocenia zwyklym ludziom sprawiedliwosci i wiary w sprawiedliwosc, ktora w rozsadnym kraju MUSI zwyciezyc nad mania wybaczania wszelkich win kazdemu zwyrodnialcowi (zreszta mozna najpierw ukarac, a potem wybaczyc - to dwie rozne sprawy, wybaczenie nie neguje kary). Odpowiedz Link Zgłoś
borrka1 Re: akurat tu sie zgadzam z Junkierem i tym posle 25.09.07, 19:14 critto napisał: > Nikt nie ma prawa wmuszac calej Polsce jakichs 'miedzynarodowych dni' i > pochodow. Prawo unijne zakazuje kary smierci? Trudno, niech bedzie, ale nikt ni > e > ma prawa nam mowic, co mamy o niej myslec. W przeciwnym razie bedziemy mieli > przymusowe pochody na I maja - ok, jak ktos chce, to niech maszeruje, ale ja, > jako przeciwnik komunizmu i socjalizmu (zarowno miedzynarodowego, jak i > narodowego), NIE pojde i bede krytykowal ten ustroj, i nie bedzie mi nikt mowil > , > ze mam postepowac i myslec inaczej. czlonkowstwo w unii daje przywileje,plusy,nawet pieniadze,fajnie,nie?ale przed wstapieniem mowiono jasno ze w niektorych sprawach trzeba bedzie poswiecic nacjonalistyczne zapedy i socjalistyczne poglady w imie dobra dla wspolnej Europy. I nie trzeba teraz plakac ze madrzejsi i starsi czlonkowie uni i bardziej demokratyczni mozna powiedziec,zadaja od glupszych albo uczenia sie albo posluchu bo oba te okreslenia niemozliwe wykreslic. Trzeba nauczyc sie zyc w spolecznosci,a nie w obozie jak dotad.Co zreszta niejako tlumaczy to ciagle stawanie okoniem,caly czas bili po dupie i zadnej dyskusji,to teraz odgrywamy sie za lata podporzadkowania?Ale bez przesady,przeciez i tak wszyscy wiedza ze cos takiego jak Polska istnieje,nie trzeba za wszelka cene zwracac na siebie uwage,tym bardziej negatywami. Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: akurat tu sie zgadzam z Junkierem i tym posle 25.09.07, 19:21 > czlonkowstwo w unii daje przywileje,plusy,nawet pieniadze,fajnie,nie?ale przed > wstapieniem mowiono jasno ze w niektorych sprawach trzeba bedzie poswiecic > nacjonalistyczne zapedy i socjalistyczne poglady w imie dobra dla wspolnej Euro > py. Sorry, ale dostosowac sie trzeba w sprawie USTAWODAWSTWA i REGULACJI, czyli tego, co obowiazuje, a NIE w przypadku pogladow. Np. mozna zmusic do zakazania kary smierci. Ale nikogo nie mozna zmuszac, aby kogos czy cos kochal lub nienawidzil; ani Unia, ani ZSRR, ani III Rzesza, ani USA, ani Imperium Brytyjskie, ani Starozytny Babilon nie ma prawa regulowac POGLADOW LUDZKICH. Jesli uwazasz, ze UE ma prawo mnie zmusic do wziecia udzialu w marszu przeciw karze smierci, to ja dziekuje za taka UE i na marsz pojde, ale z transparentem "PRZYWROCIC KARE SMIERCI". Odpowiedz Link Zgłoś
borrka1 Re: akurat tu sie zgadzam z Junkierem i tym posle 25.09.07, 19:26 o ja dziekuje za taka UE i na marsz pojde, ale z transparentem "PRZYWROCIC KARE SMIERCI". no i na tym "optymistycznym"akcencie wydaje mi sie ze dyskusje nalezy zakonczyc!calkiem jakbym Kaczorow slyszal,tutaj wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: akurat tu sie zgadzam z Junkierem i tym posle 25.09.07, 19:29 nikt Cie o wypowiedz nie prosil - chcesz, to sie wypowiadasz, nie chcesz, to nie. Ale uszanuj druga strone, bo masz z tym powazny problem... Tak to jest z fanatykami, nie tylko pisomaniacy maja klapki na oczach, ale rowniez euromaniacy... Ja jestem pogodnym, spokojnym eurorealista, w UE widze szanse, ale i problemy, z ktorymi - w ramach UE - mozna sobie poradzic; a i tak najwazniejsze dla mnie jest to, aby wiedziec SWOJE, niezaleznie od tego, co mowia inne osoby czy instytucje; to moje swiete prawo i KROPKA. Nie chcesz - nie rozmawiaj ze mna, ale nie bedziesz mi mowil, co mam myslec. Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: akurat tu sie zgadzam z Junkierem i tym posle 25.09.07, 19:25 > I nie trzeba teraz plakac ze madrzejsi i starsi czlonkowie uni i bardziej > demokratyczni mozna powiedziec,zadaja od glupszych albo uczenia sie albo > posluchu bo oba te okreslenia niemozliwe wykreslic. jezeli UE domaga sie wyrazania pogladow przeciwko karze smierci (powtarzam: POGLADOW, nie dzialan prawnych!!), to Unia Europejska lamie zasady demokracji, nie Polska. A co do 'demokratyzmu' Niemiec - hmmm..... Polscy rodzice mieszkajacy w Niemczech nie moga w zyciu prywatnym rozmawiac z dziecmi po polsku - to gorzej niz za zaborow, to poprostu TOTALNY KULTURKAMPF i germanizacja. Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush PiS urządza burdy - a teraz pretensje ?! 26.09.07, 17:47 PiS szuka zaczepki - a teraz kociokwik ?! PiS urządza burdy - a teraz pretensje ?! Nic nowego. P. S. Musi to na Rusi. Europa też nie musi wysłuchiwać kaczych bredni. Ale - albo się kraj do czegos zobowiązuje - albo nie. Nie ma gadki typu: jesteśmy ZA a nawet PRZECIW. Odpowiedz Link Zgłoś
cajun84 Re: Berlusconi nazwał tego gnojka "kapo" ale jak 25.09.07, 19:02 pajac to mało powiedziane,to broni swiatowych pedałów,nie ma co robić,gdy w Afryce 10mln ludzi głoduje tego nie widzi Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Powiedz temu paranoikowi elanowi13, ze Berlusconi 25.09.07, 19:57 mial zapewne takze racje wypominajac Schulzowi tatusia, ktory za Hitlera napewno nie tylko gral w wojskowej orkiestrze. Bo choc do dzialan samego Schultza ma sie to nijak, to jednak najwyrazniej nie jest on Zydem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Re: Przywódca socjalistów w europarlamencie: Izol 25.09.07, 17:40 darthmaciek napisał: > lewicowi przyjaciele mordercow - POCALUJCIE NAS W D..... A wy Europe, neobolszewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
critto po lewackim epizodzie pozostanie wspomnienie 25.09.07, 19:46 old.european napisał: > darthmaciek napisał: > > > lewicowi przyjaciele mordercow - POCALUJCIE NAS W D..... > > A wy Europe, neobolszewicy. jeszcze zobaczymy... Ja jestem przekonany, ze kara smierci zostanie przywrocona w UE i to z woli Parlamentu Europejskiego, tak jak kiedys USA ja przywrocily (w 1976), znoszac obowiazujace wczesniej moratorium. Po epoce sprzyjania najgorszym zwyrolom, ktorymi sa mordercy, w imie nie wiadomo czego i ku zgubie normalnego Spoleczenstwa zostanie tylko przykre wspomnienie na kartach podrecznikow do historii... Oraz niesmak, ze ojcowie/matki i dziadkowie/babcie mogli doznac tak wielkiego rozmiekczenia zasad, aby nie bronic naszej Cywilizacji przed ZAGLADA z rak najgorszych zbrodniarzy, ktorych miejsce jest SZESC STOP POD ZIEMIA. Odpowiedz Link Zgłoś
galan12 Na stos,na stos - nauczyć UE polskiego rozumu 25.09.07, 17:45 Na stos,na stos,na stos-nauczyć UE polskiego rozum Odpowiedz Link Zgłoś
charlie11 Typowa hipokryzja wypasionych elit UE 25.09.07, 17:46 Miedzynarodowka lewacka w pelnej krasie. Czemu nie protestuja przeciw irackim zwyrodnialcom wysadzajacym w powietrze place targowe pelne ludzi lub przystanki autobusowe Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Bezwzlgledni dla bezbronnych nienarodzonych dzieci 25.09.07, 17:48 Bezwzlgledni dla bezbronnych nienarodzonych dzieci, tchorzliwie kapitulujacy przed plugawym lobby mordercow - oto prawda o 'moralistach z UE'. To po prostu diabelski pomiot. Odpowiedz Link Zgłoś
karkoszka1 Faszyzm stop! 25.09.07, 17:56 Kij w oko pierdmuchanowi Szwabowi. Niech zamknie ten swój zapijaczony piwskiem ryłek i oddmucha się od polskiego premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_pope Re: Typowa hipokryzja wypasionych elit UE 25.09.07, 17:59 Może dlatego, że Irak nie należy do UE? Odpowiedz Link Zgłoś
z_apomnialem Re: Typowa hipokryzja wypasionych elit UE 25.09.07, 18:36 mr_pope napisał: > Może dlatego, że Irak nie należy do UE? A może dlatego że Niemcy mają tylu muzułmanów u siebie że sr@ją w gacie żeby w jakikolwiek sposób nie urazić ich ziomków?? Odpowiedz Link Zgłoś
oikozz Jestem za. 25.09.07, 17:51 Oddać suwerenność Polski Brukseli - na pewno nie będzie gorzej :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gurru żądam zakazu masowej kary smierci w wojnach 25.09.07, 17:52 Czy UE tez wystapiła z takim żądaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewicawszechpolska Przywódca socjalistów w europarlamencie: Izolow.. 25.09.07, 17:52 Skłócenie społeczeństwa, przegranie wszystkich spraw sądowych, tak przed sądami krajowymi, jak i przed trybunałem europejskim, niszczenie przyrody zawłaszczanie państwa, narkomania na najwyższych szczeblach władzy seksafery, czy prócz tych wyżej wymienionych przymotów, rządy kaczńskich zrobiły coś pozytywnego dla naszego kraju, czyli konstytucyjnej III RP ? Za Leszka Millera 1 afera na rok, za kaczorów dzień bez afery, to dzień stracony Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Niemiecki naród jest na tyle mądry, że 25.09.07, 17:54 odesłał do domciu Gerdzia. No co? Chciałem napisać coś miłego! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.ablaze Przywódca socjalistów w europarlamencie: Izolow.. 25.09.07, 17:55 Chrześcijanie mają naśladować przykład Jezusa, mówiącego „miłujcie nieprzyjacioły wasze, błogosławcie tym którzy was prześladują" (Mat. 5:44). Odpowiedz Link Zgłoś
darthmaciek Re: Przywódca socjalistów w europarlamencie: Izol 25.09.07, 18:57 totez ja z serca odpuszczam i blogoslawie kazdemu mordercy idacemu na szafot... Odpowiedz Link Zgłoś
critto Jezus a kara smierci 25.09.07, 19:10 mozna wybaczyc, lub nie, ale kara musi byc. Nawet Jezus nie zanegowal kary smierci, poddajac sie jej dobrowolnie (mogl uciec albo sie schronic, ale nie zrobil tego; mogl ulec i przeprosic, udawac szalenca, ale tego nie zrobil - caly czas odwaznie glosil swoje poglady i za to go bardzo szanuje, choc Chrzescijaninem NIE jestem) Odpowiedz Link Zgłoś
krakus24a Komuniści z zachodu, chcą nas zmusić 25.09.07, 17:56 do ślubów gejów, mordowania niewinnych dzieci i nie karania winnych morderców oraz porzucenia naszej tradycji i religii!!! Takiego wała!! Nigdy!!! Polska nigdy się nie podda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mr_pope Re: Komuniści z zachodu, chcą nas zmusić 25.09.07, 18:00 Nie obawiaj się, Ciebie do poślubienia geja nie zmuszą. Odpowiedz Link Zgłoś
california07 Re: Komuniści z zachodu, chcą nas zmusić 25.09.07, 18:01 Masz racje-tylko dlaczego siedzicie w tej Unii i ciagniecie z niej kase??Radze wam z niej wystapic i robic co sie chce!! Odpowiedz Link Zgłoś
krakus24a To nasza kasa! 25.09.07, 18:06 i tak za mało za zbrodnie jakie popełnili i zdradę naszego kraju do obronnosci np. przez Francję. Niemcy powinni przez najbliższe 20 lat oddawac połowę budżetu na rzecz Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
ddb2 Re: To nasza kasa! 25.09.07, 18:15 Weszlam na chwile na to forum, ale tego czytac sie nie da! Jestes tak glupi krakusie, ze szkoda mi pradu na rozmowe z toba! Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 To nasza kasa! To egzekwuj, iluzjonisto. 25.09.07, 18:39 Kase Polska dostaje z budzetu Unii, nie bezposrednio z Niemiec. Do tego budzetu wplacaja rowniez inne panstwa. Swoja postawa roszczeniowa daleko nie zajedziesz bo jakby przyszlo co do czego wyszloby na to, ze polowe winna nam Rosja, zas Niemcy juz dwie trzecie, a moze i wiecej, dawno temu przekazaly. Czyniac wiele wrzasku zrazisz wszystkich do siebie i ockniesz sie z reka w nocniku. Krotko mowiac, masz do wyboru - rzeczowo negocjowac albo marsz na wojne. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
rubiscube Re: To nasza kasa! 25.09.07, 21:29 Zdradzilismy ? To sie nie skonczylo! Jeszcze raz zdradzimy, bo jestescie naprawde beznadziejni. Nie walczymy za burakow. Odpowiedz Link Zgłoś
z_apomnialem Re: Komuniści z zachodu, chcą nas zmusić 25.09.07, 18:44 california07 napisał: > Masz racje-tylko dlaczego siedzicie w tej Unii i ciagniecie z niej > kase??Radze wam z niej wystapic i robic co sie chce!! My też wpłacamy pieniążki do wspólnej kasy. 00ŚLEE!! To że wstąpiliśmy do EU jeszcze nie znaczy że mamy zgadzać się na wszystko czego zażyczą sobie czerwoni tacy jak ten cały Schultz k... jego m@ć. Odpowiedz Link Zgłoś
pl2512 Kapo Schultz powinien zajac sie szukaniem zyjacych 25.09.07, 17:56 jeszcze zbrodniarzy hitlerowskich - jego rodakow. A po drugie, kapo Schultz powinien jak najszybciej wyplacic wraz ze swoimi rodakami nalezne nam gigantyczne odszkodowania za najwieksza zbrodnie i lajdactwo niemieckie w dziejach! Kapo Schultz, niemiecki smieciu, wal sie w dupe! Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: Przywódca socjalistów w europarlamencie: Izol 25.09.07, 18:00 Jeszcze dwa lata i będą izolowani socjaliści. Spokojnie. Psy szczekają, karawana idzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush A Europa się jednoczy właśnie "dzięki" Polsce. 25.09.07, 18:04 A Europa się jednoczy właśnie "dzięki" Polsce. To cud ! Rzadko się zdarza, by 26 krajów tak zdecydowanie szło wspólną drogą. Rzadko się zdarza, by 26 krajów znalazło wspólny język ! P. S. Polska jest jak trudny sąsiad alkoholik ? Odpowiedz Link Zgłoś
arnold2314 Re: Przywódca socjalistów w europarlamencie: Izol 25.09.07, 18:06 Komuchów wyizolować i przepędzi na śmietnik historii, gdzie też ich miejsce! I nie będą nam tu prawa ustanawiać, wbrew woli narodu! Zamiast gadać o bzdetnych dniach, które nic nie dają, niech się zajmą ważniejszymi sprawami, jak np. traktat UE. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.ablaze Przywódca socjalistów w europarlamencie: Izolow.. 25.09.07, 18:06 Kaczyński na dwa miesiące przed wyborami w 2005 roku oficjalnie stwierdził, że uczyni wszystko, aby Rzeczpospolitą z Unii wyprowadzić. I czyni to konsekwentnie. Ponieważ jednak wie, że społecznego przyzwolenia na opuszczenie Unii nie otrzyma, to robi wszystko, aby Unia sama nas usunęła. Żeby mu się nie udało musimy natychmiast małego kaczorka na kopach wyprowadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
o90 tu nie chodzi o kare smierci 25.09.07, 18:08 a co jesli Polska zaprotestuje w jakiejs innej kwestii czy mamy jeszcze prawo do wlasnego odrebnego zdania czy za kazdy sprzeciw bedziemy IZOLOWANI czy Polska moze mowic wlasnym glosem czy obowiazuje tylko jedna sluszna linii partii z Brukseli. zwiazek republik europejskich sie klania. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: tu nie chodzi o kare smierci 25.09.07, 18:31 Alez moze protestowac , najlepiej poza unia Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: tu nie chodzi o kare smierci 25.09.07, 19:01 Pod wzgledem rozumienia zasad demokracji jestes jeszcze gorszy od junkra, tyle ze z drugiej strony. Niby dlaczego mamy wystepowac z Unii, gdy mamy inne poglady? A poglady Niemiec czy Francji sa czyms innym, niz tylko pogladami? Czy oni tez maja wystapic, bo sie z nami nie zgadzaja? Czy tez maja zawsze racje, bo maja wiecej pieniedzy?? Ty, zawziety socjalista, myslisz zlotowkami, centami i euro?? Marks by sie chyba obruszyl:) A Bakunin czy Kropotkin pewnie tez. Demokracja polega na tym, ze mozna glosic swoje poglady swobodnie w ramach otwartej DEBATY. Masz prawo do swoich - nikt Ci nie broni - ale inni tez maja, w tym czlonkowie PiS-u i LPR-u. Odpowiedz Link Zgłoś
pebeen Przywódca socjalistów w europarlamencie: Izolow.. 25.09.07, 18:09 Jezus Maria. Mordercy, kapo, faszysci chca mordowac nasze nienarodzone dzieci. Pedofile, Niemcy, lewusy, niech was pieklo pochlonie, chcecie rzebysmy sie wyzekli naszych Polskich Wartosci. Spadajcie do Iranu czerwone pomioty Kadafiego. Eutanazja dla mordercow, aborcja dla Geremka. Niech zyje zbombardowana ambasada chinska w Belgradzie. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 W rzeczywistosci Niemcom najmniej zalezy na ... 25.09.07, 18:12 .. izolowaniu Polski. Zbyt wiele interesow tu maja. Chca oczywiscie potakujacego polskiego rzadu i w rzeczywistosci polityka Braci niewiele odbiega od tego wyobrazenia. Nocna brukselska pacyfikacja pokazala rzeczywistosc braterskiej polityki - duza geba na poczatku, a potem cofanie na calej linii. Odpowiedz Link Zgłoś
z1234567 Darmowa prenumerata wyborczej dla tego pana? 25.09.07, 18:26 Darmowa prenumerata wyborczej dla tego pana? Sie chlop politycznie zaangazowal, przyjaciel niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Alez to lewactwo D.U.R.N.E - szkoda slow.......... 25.09.07, 18:26 Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Alez to lewactwo D.U.R.N.E - szkoda slow..... 25.09.07, 18:29 jestes glupszy od kaczyskiego ) Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Kaczyńscy jednoczą Europę ! Brawo ! 25.09.07, 18:33 Kaczyńscy jednoczą Europę ! Brawo ! 26 krajów razem. Cud ! Cud ! 26 krajów UE znalazło wspólny język. Cud ! Cud ! Europa sie jednoczy w tempie błyskawicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Kaczyńscy jednoczą Europę ! Brawo ! 25.09.07, 18:35 Sa lepsi od adolfa ) Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Re: Kaczyńscy jednoczą Europę ! Brawo ! 25.09.07, 18:45 indianski napisał: > Sa lepsi od adolfa ) Mają takie same poczucie humoru jak adolf. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Głupie, nic nie dające wojny zastępcze z Polską 25.09.07, 18:29 Ten temat nie ma żadnego wymiaru praktycznego. Kara śmierci jest i będzie w EU zakazana, więc jest to tylko bicie piany o symbole mówiące wiele wcale nie tylko o Kaczyńskich ale i, co gorsza, o stanie samej Unii i jej przedstawicieli. Inne tematy o wymiarze naprawdę ważnym, konkretnym i praktycznym a blokowane w EU polskimi wetami i/lub awanturami jak np. sprawa Traktatu, czy sprawa umów z Rosją są zamiatane do dywan, a w każdym razie tu Polska nie jest stawiana tak ostro i otwarcie pod pręgież EU - a właśnie tu powinna. No ale EU nie byłyby sobą, gdyby zajęła się sprawami ważnymi zamiast zastępczego bicia piany. Dzień przeciw karze śmierci, walka z grypą wśród homuseksualistów i katarom wśród lesbijek, dzień kota (to Kaczka chyba by poparła) i wolność dla kanarków - przy takich zajęciach trudno się dziwić, że USA czy Rosja próbują EU dowolnie rozgrywać, patrzą na nią z przymróżeniem oka nie mając dla jej instytucji zbytniego szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Głupie, nic nie dające wojny zastępcze z Pol 25.09.07, 18:33 Nie wiem lesbijko co bys wolala "katarek" czy stryczek ? A moze po prostu nie widzisz roznicy ? Odpowiedz Link Zgłoś
kartoflisko indianski, indianski 25.09.07, 19:02 Przygadał pedał garnkowi. indianski napisał: > Nie wiem lesbijko Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Re: Głupie, nic nie dające wojny zastępcze z Pol 25.09.07, 19:06 Równie idiotycznego pytania jeszcze nie słyszałem. I to grożenie stryczkiem...? Statystycznie rzecz ujmując to mało prawdopodobne by eva15 znalazła się w liczbie 1100 morderców na całą populację Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: Głupie, nic nie dające wojny zastępcze z Pol 25.09.07, 19:06 indianski napisał: > Nie wiem lesbijko co bys wolala "katarek" czy stryczek ? A moze po prostu nie > widzisz roznicy ? ja bym zapytal Ciebie: wolisz rozprawianie na temat kataru u lesbijek czy skutecznej eliminacji mordercow z zycia spolecznego? Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Głupie, nic nie dające wojny zastępcze z Pol 25.09.07, 21:55 na temat "skutecznej eliminacji" to juz dyskutowali hitler z goebelsem . za pozno sie urodziles Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: Głupie, nic nie dające wojny zastępcze z Pol 26.09.07, 15:16 znowu to zalosne 'reductio ad hitlerum'... Kara smierci istnieje od wielu tysiecy lat, gdy o Hitlerze ani Goebbelsie nikt nie slyszal. A o eliminacji zbrodniarzy rozprawial juz Hammurabi, Mojzesz, Ramzes, Kriton, Lao Tzu, Konfucjusz, Drakon czy Platon. Wiec nie przypisuj dwom debilom, ktorymi byli Hitler i Goebbels, osiagniec calej ludzkosci, dobrze?? Odpowiedz Link Zgłoś
herr_wolf Czy Niemcy będą też izolować USA i Chiny ? 25.09.07, 18:47 Tam w przeciwieństwie do Polski taką karę sie stosuje... a podobno w demokracji można mieć odrębne poglądy Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 A co to ma wspólnego z Niemcami? 25.09.07, 18:52 Nie zrozumiałeś, że rzecz się dzieje w PE? Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 ty nie kumasz, naucz się czytać, biedaku 25.09.07, 19:35 "(...)oświadczył we wtorek przywódca europejskich socjalistów Martin Schulz w Parlamencie Europejskim w Strasburgu(...)". Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: ty nie kumasz, naucz się czytać, biedaku 25.09.07, 19:41 niech sobie oswiadcza, co chce - wolno mu. Poslom "prawicy" w PE rowniez wolno mowic, co chca i nie tow. Schulz bedzie mowil, co maja myslec. A tekst o kapo byl dobry, brawo Berlusconi - jeden z nielicznych politykow, ktorego cenie za charakter i za to, ze potrafi byc BARWNA postacia!! Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: ty nie kumasz, naucz się czytać, biedaku 25.09.07, 19:46 Na kapo Berlusconi się zna - w końcu faszyzm to włoski wynalazek. Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: ty nie kumasz, naucz się czytać, biedaku 25.09.07, 19:52 a co ma wloski faszyzm do kapo? To Niemcy, u ktorych panowal NAZIZM, stosowali obozy zaglady, w ktorych taka funkcja istniala. Wloski faszyzm byl rezimem totalitarnym, ale znacznie lagodniejszym od wczesnego PRL-u, w dodatku Wlosi bronili Zydow przed Niemcami w czasie wojny (np. w okupowanej Francji). Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: ty nie kumasz, naucz się czytać, biedaku 25.09.07, 19:53 no chyba, ze chodzi Ci o capo - szefa mafii :) Najwyzszym z nich byl/jest Capo di Tutti Capi - Szef Wszystkich Szefow... Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: ty nie kumasz, naucz się czytać, biedaku 25.09.07, 19:55 Jeśli nie wiesz, że faszyzm to włoski wynalazek, to mało wiesz o temacie na który dyskutujesz. Poczytaj najpierw. Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: ty nie kumasz, naucz się czytać, biedaku 25.09.07, 20:22 faszyzm to wloski wynalazek, ale to nie Wlosi budowali obozy zaglady i urzadzali w nich funkcje kapo. Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: ty nie kumasz, naucz się czytać, biedaku 25.09.07, 20:27 a poza tym FASZYZM TO NIE NAZIZM (choc oba rezimy sa zle) Odpowiedz Link Zgłoś
critto gorzej ze nie izoluja Kuby... 25.09.07, 19:18 USA ani Chin nie da sie izolowac, tak samo jak nie mozna izolowac Slonca czy Ksiezyca. Stany Zjednoczone to potega nr 1 na swiecie, Chiny wyrastaja na druga. Natomiast tragedia jest, ze UE nie idzie w slady USA w izolacji Kuby... Izolacji, ktora pomoglaby w wywolaniu wybuchu spolecznego, ktory obali ten chory, zbrodniczy, barbarzynski rezim Fidela (Fuehrera) Castro..... Rezim, pod rzadami ktorego 13-letnie dziewczyny musza sie prostytuowac, aby rodzina miala na chleb... Rezim odpowiedzialny za masowe egzekucje (ok. 60 tysiecy osob), obozy koncentracyjne UMAP i tortury... Rezim, ktory zniszczyl gospodarke kraju, ktory moglby byc rajem (po obaleniu poprzedniego dyktatora, Batisty) w stylu Bahamow czy Bermudow, czy chocby normalnym, przecietnym krajem jak Jamajka. Rezim, ktory zrobil z Kuby kraj, ktory jest jednym wielkim wiezieniem bez mozliwosci wyjazdu, gdzie rzad odebral obywatelom jedyna mozliwosc dorobienia sobie (w latach 90x rezim Kastrata wprowadzil prawo do zakladania malych firm, potem je odebral). Wieczna Hanba i Klatwa Fidelowi Castro i jego zlej duszy!! Oby NIGDY nie zaznala spokoju po jego smierci!! Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba A KIEDY to Chiny, glupku, do Unii Europejskiej 25.09.07, 20:01 wstepuja? I USA takoz, rzecz jasna:))) Odpowiedz Link Zgłoś
scibor3 Przywódca socjalistów w europarlamencie: Izolow.. 25.09.07, 19:00 "Nie można tolerować podważania wartości, których nikt inny w Europie nie kontestuje" Panie Schulz OIMW to ok 70% społeczeństwa UE kontestuje ten zakaz i jeżeli ktoś kontestuje na tym, forum to pan wolę społeczeństwa a co za tym idzie samą demokrację. Precz z drobnymi faszystami w rodzaju Shulza! Odpowiedz Link Zgłoś
ihateschool jaka Polska? Kaczoyr to nie 38 mln ludków 25.09.07, 19:05 kara śmieci może być... ale wtedy kiedy będzie prawo do zmartwychwstania Z resztą jak chcą socjaliści izolowac od siebie prawicwych- socjalistów (sic!)? Odpowiedz Link Zgłoś