Dodaj do ulubionych

Przywódca socjalistów w europarlamencie: Izolow...

25.09.07, 17:36
lewicowi przyjaciele mordercow - POCALUJCIE NAS W D.....
Obserwuj wątek
    • junkier Berlusconi nazwał tego gnojka "kapo" ale jak widać 25.09.07, 17:39
      Berlusconi nazwał tego gnojka "kapo" ale jak widać nic mu to nie
      dało do myślenia, odizolowanie się od takiego niemieckiego
      czerwonego pajaca jak Szulc może wyjść Polsce tylko na dobre.

Przywrócić karę śmierci dla morderców!
      • galan12 uważaj,przyjdzie sanitariusz i dostaniesz lewatywę 25.09.07, 17:43
        uważaj,przyjdzie sanitariusz i dostaniesz lewatywę
        • junkier Berlusconi nazwał tego gnojka "kapo" ale jak widać 25.09.07, 17:46
          Ciemne sily obroncow mordercow i zwyrodnialcow to po prostu zakala
          tego kraju. Gdy zwyciezy Liga Prawicy RP KS zostanie przywrocony. Za
          morderstwo z premedytacja.
          • poszeklu Ze tez Shultz nie chcial kary smierci dla Polski 25.09.07, 18:36
            Ze tez Shultz nie chcial kary smierci dla Polski,
            trzeba na kolana i po rekach Niemca calowac.
            • moki1 Prześladowanie za poglądy? Komuno wróć? 25.09.07, 18:39
              Tym razem komunizm nadchodzi z zachodu.
              • katrina_bush kaczyńscy jednoczą Europę ! Brawo ! Super ! 25.09.07, 19:03
                kaczyńscy jednoczą Europę ! Brawo ! Super !

26 krajów razem.

To cud !
                • srpnov W imię tolerancji zarąbaliby każdego o innych pogl 25.09.07, 19:29
                  ądach.

I to jest kretyńskie u lewicy.
                  • critto Re: W imię tolerancji zarąbaliby każdego o innych 25.09.07, 19:38
                    dokladnie, a gdy ktos ich zaatakuje, to zaraz podnosza wrzask i rzucaja
                    smiesznymi epitetami typu 'faszysta' (to slowo jest przez nich tak czesto
                    uzywane, ze spowszednialo kompletnie i stalo sie zwyklym, niewiele znaczacym
                    wyzwiskiem, takim jak 'duren', 'debil', 'osiol', itd). Widac to chocby przy
                    okazji krytyki rozmaitych rezimow - atakuja Pinocheta jakby byl samym diablem, a
                    Fidelem Castro sie zachwycaja, choc jest znacznie gorszym rzeznikiem, morderca
                    i oprawca (sprawca tortur), ktory w dodatku doprowadzil swoj kraj do ruiny
                    gospodarczej...
                  • katrina_bush Ale pretensje !...Europa się jednoczy. I tyle 25.09.07, 20:06
                    Ale pretensje !...

Ale dziadowate strojenie fochów !

Europa się jednoczy "dzięki" kaczemu. I tyle.
                    • critto Re: Ale pretensje !...Europa się jednoczy. I tyle 25.09.07, 20:23
                      katrina_bush napisała:

> Ale pretensje !...
                      >
                      > Ale dziadowate strojenie fochów !
                      >
                      > Europa się jednoczy "dzięki" kaczemu. I tyle.

a niby dlaczego kara smierci mialaby przeszkadzac w jednoczeniu sie Europy?
                      Stany Zjednoczone sa jeszcze bardziej ZJEDNOCZONE, a KŚ stosuja...
                      • sternocleidomastoideus ^^^^^^^^^^^^^^^^Kaczyńscy przeciw nauce kościoła, 25.09.07, 22:02
                        Kaczyńscy to zwolennicy kary śmierci! Drwią z nauk Jana Pawła II,
                        który uważał tę karę za nieludzką i niezgodną z Ewangelią.
                        • ewolucja3 ^^^^^^^^^^^^^^^^Kaczyńscy przeciw Ewangelii 25.09.07, 22:05
                          Mat. 5:38-42:

38. Słyszeliście, iż powiedziano: Oko za oko, ząb za ząb.
                          39. A Ja wam powiadam: Nie sprzeciwiajcie się złemu, a jeśli cię kto
                          uderzy w prawy policzek nadstaw mu i drugi.
                          • adam_wolny Re: ^^^^^^^^^^^^^^^^Kaczyńscy przeciw Ewangelii 25.09.07, 22:07
                            ewolucja3 napisała:

> Mat. 5:38-42:
                            >
                            > 38. Słyszeliście, iż powiedziano: Oko za oko, ząb za ząb.
                            > 39. A Ja wam powiadam: Nie sprzeciwiajcie się złemu, a jeśli cię
                            kto
                            > uderzy w prawy policzek nadstaw mu i drugi.

czego ty sie spodziewalas? oni patrza na religie jak na zdrodlo
                            wladzy! to samo rydzyk! ewangelii to raczej nie rozumieja chlopaki.
                            • critto Re: ^^^^^^^^^^^^^^^^Kaczyńscy przeciw Ewangelii 26.09.07, 15:27
                              Ty tez raczej nie rozumiesz Ewangelii i nauki Kosciola Katolickiego. Poczytaj
                              sobie Katechizm KK, tam jest wyrazna akceptacja kary smierci, z zastrzezeniem,
                              ze w dzisiejszych czasach panstwa powinny miec inne, lepsze metody zapobiegania
                              przestepczosci. Branie slow Jezusa w sposob zbyt doslowny i przykladanie ich do
                              naszych czasow prowadzi do kiepskich wnioskow, ale coz... Kazdemu wolno myslec
                              po swojemu. Wkurza mnie tylko, ze ja, innowierca, nie-Chrzescijanin, mam uczyc
                              forumowiczow rozumienia Ewangelii :>
                          • critto Re: ^^^^^^^^^^^^^^^^Kaczyńscy przeciw Ewangelii 26.09.07, 15:10
                            miedzy nadstawianiem policzka (lagodnym przyjmowaniem zniewag), a poblazaniem
                            dla mordercow jest chyba roznica? Mysle, ze gdyby Jezus mowil o mordercach, nie
                            mowilby o osobach policzkujacych kogos, tylko o zbojcach z mieczami, nieprawdaz?
              • sklis "Kara" śmierci to nie KARA... 25.09.07, 23:00
                1. "Kara" śmierci to nie żadna KARA - 'ukarany' nie może odczuwać jej
                dotkliwości i żałować. To po prostu zemsta silniejszych i jako taka powinna być
                wyeliminowana.
                2. W kwestii aborcji i eutanazji, proszę raczyć zauważyć, że PŁÓD to NIE
                CZŁOWIEK. Każdy, kto wychowywał dziecko, zdaje sobie sprawę z tego, ile wysiłku
                trzeba, żeby "jamochłona", jakim jest noworodek, wychować na CZŁOWIEKA (a nie
                indywiduum spod, za przeproszeniem, budki z piwem, czy, nie przymierzając,
                wyborcę Najważniejszej Partii Prawicowej).
                3. Ktoś, kto ma dosyć egzystencji na tym świecie, powinien mieć do tego prawo.
                To JEGO życie. Jeśli ktoś mógłby sobie rościć pretensje do jego części, to tylko
                jego bliscy. Ale jeśli wszyscy oni decydują o tym, by przerwać cierpienia
                chorego, to ich prawo. I koniec. Dlaczego jacyś obcy ludzie w dziwnych strojach,
                którzy nawet nie znają cierpiącego, mieliby decydować o jego dalszych torturach?
            • california07 Re: Ze tez Shultz nie chcial kary smierci dla Pol 26.09.07, 15:41
              Nie stary-rozwiazanie jest proste-wystapcie z Unii jak wam sie tak
              nie podoba!!!Po co sie ciagle spieniac???
          • fifion "Nie można tolerować podważania wartości, których 25.09.07, 18:36
            nikt inny w Europie nie kontestuje"
            pomiędzy 1939 a 1945 rokiem Polska też śmiała podważać wartości, które niewielu
            miała odwagę kontestować.
            Jestem przeciwnikiem kary smierci, nie oddałbym nigdy głosu na PIS, ale ten
            facet jest bezczelny.
          • kazik.k Re: Berlusconi nazwał tego gnojka "kapo" ale jak 25.09.07, 19:56
            a pamietasz parchu przykazania twojego "guru"?kto w ciebie kamieniem ty w niego
            chlebem!!!!pamietasz przykazania twojego chrystusa
            "pana naszego w trojcy swietej jedynego"- nie zabijaj??twoj kolejny guru niejaki
            jp2 byl u ali agcy /z cala ekipa telewizji rai uno/ zeby caly swiat widzial jaki
            jest dobrotliwy/. wiec jestws za kara smierci!znam z autopsji fakty ze bandyci z
            nzs zabijajacy dzieci w kolyskach na mundurach nosili ryngrafy z "najswietsza
            panienka dzieciatka jezus"!dzieci w kolyskach byly zabijane w "walce o wolna
            polske"!pajac niejaki jurek nazywal to "walka zbrojna"!tej walki zbrojnej nie
            doszukalem sie szukajac walki z niemcami natomiast wiele naczytalem sie o walce
            z komunizmem tego bandyckiego ubrupowania ktorego najwiekszymi "sukcesami"byl
            najczesciej rabunek koni z gospodarstw chlopskich!!!wiec nie bredz smieciu o
            "mordercach" bo masz takie o tym rozeznanie jak wiekszosc z nas o "pismie
            swietym" ktorego 99% "katolikow "takich jak ty nawet nie czytal..ani razu!!!
            • cieknaca_podpaska Re: Berlusconi nazwał tego gnojka "kapo" ale jak 25.09.07, 22:25
              Człowieku przeczytaj coś napisał (jak dasz radę).
      • metall Re: Berlusconi nazwał tego gnojka "kapo" ale jak 25.09.07, 17:50
        junkier napisał:

> Berlusconi nazwał tego gnojka "kapo" ale jak widać nic mu to nie
        > dało do myślenia, odizolowanie się od takiego niemieckiego
        > czerwonego pajaca jak Szulc może wyjść Polsce tylko na dobre.
        >
        > Przywrócić karę śmierci dla morderców!

O, i tu sie z Toba zgadzam.
      • critto akurat tu sie zgadzam z Junkierem i tym poslem PiS 25.09.07, 18:54
        Nikt nie ma prawa wmuszac calej Polsce jakichs 'miedzynarodowych dni' i
        pochodow. Prawo unijne zakazuje kary smierci? Trudno, niech bedzie, ale nikt nie
        ma prawa nam mowic, co mamy o niej myslec. W przeciwnym razie bedziemy mieli
        przymusowe pochody na I maja - ok, jak ktos chce, to niech maszeruje, ale ja,
        jako przeciwnik komunizmu i socjalizmu (zarowno miedzynarodowego, jak i
        narodowego), NIE pojde i bede krytykowal ten ustroj, i nie bedzie mi nikt mowil,
        ze mam postepowac i myslec inaczej.

A co do kary smierci... Coz, ja jestem przeciwnikiem wiekszosci pomyslow PiS-u,
        a tym bardziej LPR-u czy jak oni sie teraz nazywaja, ale kara smierci to jedyna
        mozliwosc przywrocenia zwyklym ludziom sprawiedliwosci i wiary w sprawiedliwosc,
        ktora w rozsadnym kraju MUSI zwyciezyc nad mania wybaczania wszelkich win
        kazdemu zwyrodnialcowi (zreszta mozna najpierw ukarac, a potem wybaczyc - to
        dwie rozne sprawy, wybaczenie nie neguje kary).
        • borrka1 Re: akurat tu sie zgadzam z Junkierem i tym posle 25.09.07, 19:14

critto napisał:

> Nikt nie ma prawa wmuszac calej Polsce jakichs 'miedzynarodowych dni' i
          > pochodow. Prawo unijne zakazuje kary smierci? Trudno, niech bedzie, ale nikt ni
          > e
          > ma prawa nam mowic, co mamy o niej myslec. W przeciwnym razie bedziemy mieli
          > przymusowe pochody na I maja - ok, jak ktos chce, to niech maszeruje, ale ja,
          > jako przeciwnik komunizmu i socjalizmu (zarowno miedzynarodowego, jak i
          > narodowego), NIE pojde i bede krytykowal ten ustroj, i nie bedzie mi nikt mowil
          > ,
          > ze mam postepowac i myslec inaczej.

czlonkowstwo w unii daje przywileje,plusy,nawet pieniadze,fajnie,nie?ale przed
          wstapieniem mowiono jasno ze w niektorych sprawach trzeba bedzie poswiecic
          nacjonalistyczne zapedy i socjalistyczne poglady w imie dobra dla wspolnej Europy.
          I nie trzeba teraz plakac ze madrzejsi i starsi czlonkowie uni i bardziej
          demokratyczni mozna powiedziec,zadaja od glupszych albo uczenia sie albo
          posluchu bo oba te okreslenia niemozliwe wykreslic.
          Trzeba nauczyc sie zyc w spolecznosci,a nie w obozie jak dotad.Co zreszta
          niejako tlumaczy to ciagle stawanie okoniem,caly czas bili po dupie i zadnej
          dyskusji,to teraz odgrywamy sie za lata podporzadkowania?Ale bez
          przesady,przeciez i tak wszyscy wiedza ze cos takiego jak Polska istnieje,nie
          trzeba za wszelka cene zwracac na siebie uwage,tym bardziej negatywami.
          • critto Re: akurat tu sie zgadzam z Junkierem i tym posle 25.09.07, 19:21
            > czlonkowstwo w unii daje przywileje,plusy,nawet pieniadze,fajnie,nie?ale przed
            > wstapieniem mowiono jasno ze w niektorych sprawach trzeba bedzie poswiecic
            > nacjonalistyczne zapedy i socjalistyczne poglady w imie dobra dla wspolnej Euro
            > py.

Sorry, ale dostosowac sie trzeba w sprawie USTAWODAWSTWA i REGULACJI, czyli
            tego, co obowiazuje, a NIE w przypadku pogladow. Np. mozna zmusic do zakazania
            kary smierci. Ale nikogo nie mozna zmuszac, aby kogos czy cos kochal lub
            nienawidzil; ani Unia, ani ZSRR, ani III Rzesza, ani USA, ani Imperium
            Brytyjskie, ani Starozytny Babilon nie ma prawa regulowac POGLADOW LUDZKICH.
            Jesli uwazasz, ze UE ma prawo mnie zmusic do wziecia udzialu w marszu przeciw
            karze smierci, to ja dziekuje za taka UE i na marsz pojde, ale z transparentem
            "PRZYWROCIC KARE SMIERCI".
            • borrka1 Re: akurat tu sie zgadzam z Junkierem i tym posle 25.09.07, 19:26

o ja dziekuje za taka UE i na marsz pojde, ale z transparentem
              "PRZYWROCIC KARE SMIERCI".

no i na tym "optymistycznym"akcencie wydaje mi sie ze dyskusje nalezy
              zakonczyc!calkiem jakbym Kaczorow slyszal,tutaj wszystko jasne.
              • critto Re: akurat tu sie zgadzam z Junkierem i tym posle 25.09.07, 19:29
                nikt Cie o wypowiedz nie prosil - chcesz, to sie wypowiadasz, nie chcesz, to
                nie. Ale uszanuj druga strone, bo masz z tym powazny problem... Tak to jest z
                fanatykami, nie tylko pisomaniacy maja klapki na oczach, ale rowniez
                euromaniacy... Ja jestem pogodnym, spokojnym eurorealista, w UE widze szanse,
                ale i problemy, z ktorymi - w ramach UE - mozna sobie poradzic; a i tak
                najwazniejsze dla mnie jest to, aby wiedziec SWOJE, niezaleznie od tego, co
                mowia inne osoby czy instytucje; to moje swiete prawo i KROPKA. Nie chcesz - nie
                rozmawiaj ze mna, ale nie bedziesz mi mowil, co mam myslec.
          • critto Re: akurat tu sie zgadzam z Junkierem i tym posle 25.09.07, 19:25
            > I nie trzeba teraz plakac ze madrzejsi i starsi czlonkowie uni i bardziej
            > demokratyczni mozna powiedziec,zadaja od glupszych albo uczenia sie albo
            > posluchu bo oba te okreslenia niemozliwe wykreslic.

jezeli UE domaga sie wyrazania pogladow przeciwko karze smierci (powtarzam:
            POGLADOW, nie dzialan prawnych!!), to Unia Europejska lamie zasady demokracji,
            nie Polska. A co do 'demokratyzmu' Niemiec - hmmm..... Polscy rodzice
            mieszkajacy w Niemczech nie moga w zyciu prywatnym rozmawiac z dziecmi po polsku
            - to gorzej niz za zaborow, to poprostu TOTALNY KULTURKAMPF i germanizacja.
          • aperto-libro Re: Brawo Borrka1!!!! 25.09.07, 19:26
            jw
        • katrina_bush PiS urządza burdy - a teraz pretensje ?! 26.09.07, 17:47
          PiS szuka zaczepki - a teraz kociokwik ?!

PiS urządza burdy - a teraz pretensje ?!

Nic nowego.

P. S.
          Musi to na Rusi.

Europa też nie musi wysłuchiwać kaczych bredni.

Ale - albo się kraj do czegos zobowiązuje - albo nie.

Nie ma gadki typu: jesteśmy ZA a nawet PRZECIW.
      • cajun84 Re: Berlusconi nazwał tego gnojka "kapo" ale jak 25.09.07, 19:02
        pajac to mało powiedziane,to broni swiatowych pedałów,nie ma co
        robić,gdy w Afryce 10mln ludzi głoduje tego nie widzi
      • onufry.zagloba Powiedz temu paranoikowi elanowi13, ze Berlusconi 25.09.07, 19:57
        mial zapewne takze racje wypominajac Schulzowi tatusia, ktory za
        Hitlera napewno nie tylko gral w wojskowej orkiestrze. Bo choc do
        dzialan samego Schultza ma sie to nijak, to jednak najwyrazniej nie
        jest on Zydem:)))
    • old.european Re: Przywódca socjalistów w europarlamencie: Izol 25.09.07, 17:40
      darthmaciek napisał:

> lewicowi przyjaciele mordercow - POCALUJCIE NAS W D.....

A wy Europe, neobolszewicy.
      • critto po lewackim epizodzie pozostanie wspomnienie 25.09.07, 19:46
        old.european napisał:

> darthmaciek napisał:
        >
        > > lewicowi przyjaciele mordercow - POCALUJCIE NAS W D.....
        >
        > A wy Europe, neobolszewicy.

jeszcze zobaczymy... Ja jestem przekonany, ze kara smierci zostanie przywrocona
        w UE i to z woli Parlamentu Europejskiego, tak jak kiedys USA ja przywrocily (w
        1976), znoszac obowiazujace wczesniej moratorium. Po epoce sprzyjania najgorszym
        zwyrolom, ktorymi sa mordercy, w imie nie wiadomo czego i ku zgubie normalnego
        Spoleczenstwa zostanie tylko przykre wspomnienie na kartach podrecznikow do
        historii... Oraz niesmak, ze ojcowie/matki i dziadkowie/babcie mogli doznac tak
        wielkiego rozmiekczenia zasad, aby nie bronic naszej Cywilizacji przed ZAGLADA z
        rak najgorszych zbrodniarzy, ktorych miejsce jest SZESC STOP POD ZIEMIA.
    • galan12 Na stos,na stos - nauczyć UE polskiego rozumu 25.09.07, 17:45
      Na stos,na stos,na stos-nauczyć UE polskiego rozum
    • charlie11 Typowa hipokryzja wypasionych elit UE 25.09.07, 17:46
      Miedzynarodowka lewacka w pelnej krasie. Czemu nie protestuja
      przeciw irackim zwyrodnialcom wysadzajacym w powietrze place targowe
      pelne ludzi lub przystanki autobusowe
      • junkier Bezwzlgledni dla bezbronnych nienarodzonych dzieci 25.09.07, 17:48
        Bezwzlgledni dla bezbronnych nienarodzonych dzieci, tchorzliwie
        kapitulujacy przed plugawym lobby mordercow - oto prawda
        o 'moralistach z UE'. To po prostu diabelski pomiot.
        • karkoszka1 Faszyzm stop! 25.09.07, 17:56
          Kij w oko pierdmuchanowi Szwabowi. Niech zamknie ten swój
          zapijaczony piwskiem ryłek i oddmucha się od polskiego premiera.
      • mr_pope Re: Typowa hipokryzja wypasionych elit UE 25.09.07, 17:59
        Może dlatego, że Irak nie należy do UE?
        • z_apomnialem Re: Typowa hipokryzja wypasionych elit UE 25.09.07, 18:36
          mr_pope napisał:

> Może dlatego, że Irak nie należy do UE?

A może dlatego że Niemcy mają tylu muzułmanów u siebie że sr@ją w gacie żeby w
          jakikolwiek sposób nie urazić ich ziomków??
    • oikozz Jestem za. 25.09.07, 17:51
      Oddać suwerenność Polski Brukseli - na pewno nie będzie gorzej :-)))
    • gurru żądam zakazu masowej kary smierci w wojnach 25.09.07, 17:52
      Czy UE tez wystapiła z takim żądaniem?
    • dziewicawszechpolska Przywódca socjalistów w europarlamencie: Izolow.. 25.09.07, 17:52
      Skłócenie społeczeństwa,
      przegranie wszystkich spraw sądowych, tak przed sądami krajowymi, jak i przed
      trybunałem europejskim,
      niszczenie przyrody
      zawłaszczanie państwa,
      narkomania na najwyższych szczeblach władzy
      seksafery,
      czy prócz tych wyżej wymienionych przymotów, rządy kaczńskich zrobiły coś
      pozytywnego dla naszego kraju, czyli konstytucyjnej III RP ?
      Za Leszka Millera 1 afera na rok, za kaczorów dzień bez afery, to dzień stracony
    • zigzaur Niemiecki naród jest na tyle mądry, że 25.09.07, 17:54
      odesłał do domciu Gerdzia.

No co?
      Chciałem napisać coś miłego!
    • andrzej.ablaze Przywódca socjalistów w europarlamencie: Izolow.. 25.09.07, 17:55

Chrześcijanie mają naśladować przykład Jezusa, mówiącego „miłujcie
      nieprzyjacioły wasze, błogosławcie tym którzy was prześladują" (Mat. 5:44).
      • darthmaciek Re: Przywódca socjalistów w europarlamencie: Izol 25.09.07, 18:57
        totez ja z serca odpuszczam i blogoslawie kazdemu mordercy idacemu
        na szafot...
        • critto Jezus a kara smierci 25.09.07, 19:10
          mozna wybaczyc, lub nie, ale kara musi byc. Nawet Jezus nie zanegowal kary
          smierci, poddajac sie jej dobrowolnie (mogl uciec albo sie schronic, ale nie
          zrobil tego; mogl ulec i przeprosic, udawac szalenca, ale tego nie zrobil - caly
          czas odwaznie glosil swoje poglady i za to go bardzo szanuje, choc
          Chrzescijaninem NIE jestem)
    • krakus24a Komuniści z zachodu, chcą nas zmusić 25.09.07, 17:56
      do ślubów gejów, mordowania niewinnych dzieci i nie karania winnych
      morderców oraz porzucenia naszej tradycji i religii!!! Takiego
      wała!! Nigdy!!! Polska nigdy się nie podda!!!
      • mr_pope Re: Komuniści z zachodu, chcą nas zmusić 25.09.07, 18:00
        Nie obawiaj się, Ciebie do poślubienia geja nie zmuszą.
      • california07 Re: Komuniści z zachodu, chcą nas zmusić 25.09.07, 18:01
        Masz racje-tylko dlaczego siedzicie w tej Unii i ciagniecie z niej
        kase??Radze wam z niej wystapic i robic co sie chce!!
        • krakus24a To nasza kasa! 25.09.07, 18:06
          i tak za mało za zbrodnie jakie popełnili i zdradę naszego kraju do
          obronnosci np. przez Francję. Niemcy powinni przez najbliższe 20 lat
          oddawac połowę budżetu na rzecz Polski!
          • ddb2 Re: To nasza kasa! 25.09.07, 18:15
            Weszlam na chwile na to forum, ale tego czytac sie nie da!
            Jestes tak glupi krakusie, ze szkoda mi pradu na rozmowe z toba!
          • sfw :D 25.09.07, 18:15
            Super hehehe
          • strzelec51 To nasza kasa! To egzekwuj, iluzjonisto. 25.09.07, 18:39
            Kase Polska dostaje z budzetu Unii, nie bezposrednio z Niemiec. Do
            tego budzetu wplacaja rowniez inne panstwa.

Swoja postawa roszczeniowa daleko nie zajedziesz bo jakby przyszlo
            co do czego wyszloby na to, ze polowe winna nam Rosja, zas Niemcy
            juz dwie trzecie, a moze i wiecej, dawno temu przekazaly. Czyniac
            wiele wrzasku zrazisz wszystkich do siebie i ockniesz sie z reka w
            nocniku.

Krotko mowiac, masz do wyboru - rzeczowo negocjowac albo marsz na
            wojne. Powodzenia!
          • rubiscube Re: To nasza kasa! 25.09.07, 21:29
            Zdradzilismy ?
            To sie nie skonczylo! Jeszcze raz zdradzimy, bo jestescie naprawde
            beznadziejni. Nie walczymy za burakow.
        • z_apomnialem Re: Komuniści z zachodu, chcą nas zmusić 25.09.07, 18:44
          california07 napisał:

> Masz racje-tylko dlaczego siedzicie w tej Unii i ciagniecie z niej
          > kase??Radze wam z niej wystapic i robic co sie chce!!

My też wpłacamy pieniążki do wspólnej kasy. 00ŚLEE!! To że wstąpiliśmy do EU
          jeszcze nie znaczy że mamy zgadzać się na wszystko czego zażyczą sobie czerwoni
          tacy jak ten cały Schultz k... jego m@ć.
    • pl2512 Kapo Schultz powinien zajac sie szukaniem zyjacych 25.09.07, 17:56
      jeszcze zbrodniarzy hitlerowskich - jego rodakow. A po drugie, kapo Schultz
      powinien jak najszybciej wyplacic wraz ze swoimi rodakami nalezne nam
      gigantyczne odszkodowania za najwieksza zbrodnie i lajdactwo niemieckie w dziejach!
      Kapo Schultz, niemiecki smieciu, wal sie w dupe!
    • fly8171 Re: Przywódca socjalistów w europarlamencie: Izol 25.09.07, 18:00
      Jeszcze dwa lata i będą izolowani socjaliści. Spokojnie. Psy szczekają, karawana
      idzie dalej.
    • katrina_bush A Europa się jednoczy właśnie "dzięki" Polsce. 25.09.07, 18:04
      A Europa się jednoczy właśnie "dzięki" Polsce.

To cud !

Rzadko się zdarza, by 26 krajów tak zdecydowanie szło wspólną drogą.

Rzadko się zdarza, by 26 krajów znalazło wspólny język !

P. S.
      Polska jest jak trudny sąsiad alkoholik ?
    • arnold2314 Re: Przywódca socjalistów w europarlamencie: Izol 25.09.07, 18:06
      Komuchów wyizolować i przepędzi na śmietnik historii, gdzie też ich miejsce! I
      nie będą nam tu prawa ustanawiać, wbrew woli narodu! Zamiast gadać o bzdetnych
      dniach, które nic nie dają, niech się zajmą ważniejszymi sprawami, jak np.
      traktat UE.
    • andrzej.ablaze Przywódca socjalistów w europarlamencie: Izolow.. 25.09.07, 18:06
      Kaczyński na dwa miesiące przed wyborami w 2005 roku oficjalnie stwierdził, że
      uczyni wszystko, aby Rzeczpospolitą z Unii wyprowadzić. I czyni to
      konsekwentnie. Ponieważ jednak wie, że społecznego przyzwolenia na opuszczenie
      Unii nie otrzyma, to robi wszystko, aby Unia sama nas usunęła. Żeby mu się nie
      udało musimy natychmiast małego kaczorka na kopach wyprowadzić.
    • o90 tu nie chodzi o kare smierci 25.09.07, 18:08
      a co jesli Polska zaprotestuje w jakiejs innej kwestii
      czy mamy jeszcze prawo do wlasnego odrebnego zdania
      czy za kazdy sprzeciw bedziemy IZOLOWANI

czy Polska moze mowic wlasnym glosem
      czy obowiazuje tylko jedna sluszna linii partii z Brukseli.

zwiazek republik europejskich sie klania.

• indianski Re: tu nie chodzi o kare smierci 25.09.07, 18:31
        Alez moze protestowac , najlepiej poza unia
        • critto Re: tu nie chodzi o kare smierci 25.09.07, 19:01
          Pod wzgledem rozumienia zasad demokracji jestes jeszcze gorszy od junkra, tyle
          ze z drugiej strony. Niby dlaczego mamy wystepowac z Unii, gdy mamy inne
          poglady? A poglady Niemiec czy Francji sa czyms innym, niz tylko pogladami? Czy
          oni tez maja wystapic, bo sie z nami nie zgadzaja? Czy tez maja zawsze racje, bo
          maja wiecej pieniedzy?? Ty, zawziety socjalista, myslisz zlotowkami, centami i
          euro?? Marks by sie chyba obruszyl:) A Bakunin czy Kropotkin pewnie tez.
          Demokracja polega na tym, ze mozna glosic swoje poglady swobodnie w ramach
          otwartej DEBATY. Masz prawo do swoich - nikt Ci nie broni - ale inni tez maja, w
          tym czlonkowie PiS-u i LPR-u.
    • pebeen Przywódca socjalistów w europarlamencie: Izolow.. 25.09.07, 18:09
      Jezus Maria. Mordercy, kapo, faszysci chca mordowac nasze nienarodzone dzieci. Pedofile, Niemcy, lewusy, niech was pieklo pochlonie, chcecie rzebysmy sie wyzekli naszych Polskich Wartosci. Spadajcie do Iranu czerwone pomioty Kadafiego. Eutanazja dla mordercow, aborcja dla Geremka. Niech zyje zbombardowana ambasada chinska w Belgradzie.
    • adalberto3 W rzeczywistosci Niemcom najmniej zalezy na ... 25.09.07, 18:12
      .. izolowaniu Polski. Zbyt wiele interesow tu maja. Chca oczywiscie
      potakujacego polskiego rzadu i w rzeczywistosci polityka Braci
      niewiele odbiega od tego wyobrazenia. Nocna brukselska pacyfikacja
      pokazala rzeczywistosc braterskiej polityki - duza geba na poczatku,
      a potem cofanie na calej linii.
    • z1234567 Darmowa prenumerata wyborczej dla tego pana? 25.09.07, 18:26
      Darmowa prenumerata wyborczej dla tego pana?
      Sie chlop politycznie zaangazowal, przyjaciel niemiec.
    • pies_na_lewizne Alez to lewactwo D.U.R.N.E - szkoda slow.......... 25.09.07, 18:26
      • indianski Re: Alez to lewactwo D.U.R.N.E - szkoda slow..... 25.09.07, 18:29
        jestes glupszy od kaczyskiego )
      • katrina_bush Kaczyńscy jednoczą Europę ! Brawo ! 25.09.07, 18:33
        Kaczyńscy jednoczą Europę ! Brawo !

26 krajów razem. Cud ! Cud !

26 krajów UE znalazło wspólny język. Cud ! Cud !

Europa sie jednoczy w tempie błyskawicznym.
        • indianski Re: Kaczyńscy jednoczą Europę ! Brawo ! 25.09.07, 18:35
          Sa lepsi od adolfa )
          • katrina_bush Re: Kaczyńscy jednoczą Europę ! Brawo ! 25.09.07, 18:45
            indianski napisał:

> Sa lepsi od adolfa )

Mają takie same poczucie humoru jak adolf.
    • eva15 Głupie, nic nie dające wojny zastępcze z Polską 25.09.07, 18:29
      Ten temat nie ma żadnego wymiaru praktycznego. Kara śmierci jest i
      będzie w EU zakazana, więc jest to tylko bicie piany o symbole
      mówiące wiele wcale nie tylko o Kaczyńskich ale i, co gorsza, o
      stanie samej Unii i jej przedstawicieli.

Inne tematy o wymiarze naprawdę ważnym, konkretnym i praktycznym a
      blokowane w EU polskimi wetami i/lub awanturami jak np. sprawa
      Traktatu, czy sprawa umów z Rosją są zamiatane do dywan, a w każdym
      razie tu Polska nie jest stawiana tak ostro i otwarcie pod pręgież
      EU - a właśnie tu powinna.

No ale EU nie byłyby sobą, gdyby zajęła się sprawami ważnymi zamiast
      zastępczego bicia piany. Dzień przeciw karze śmierci, walka z grypą
      wśród homuseksualistów i katarom wśród lesbijek, dzień kota (to
      Kaczka chyba by poparła) i wolność dla kanarków - przy takich
      zajęciach trudno się dziwić, że USA czy Rosja próbują EU dowolnie
      rozgrywać, patrzą na nią z przymróżeniem oka nie mając dla jej
      instytucji zbytniego szacunku.

• indianski Re: Głupie, nic nie dające wojny zastępcze z Pol 25.09.07, 18:33
        Nie wiem lesbijko co bys wolala "katarek" czy stryczek ? A moze po prostu nie
        widzisz roznicy ?
        • kartoflisko indianski, indianski 25.09.07, 19:02
          Przygadał pedał garnkowi.
          indianski napisał:

> Nie wiem lesbijko
        • profanum_vulgus Re: Głupie, nic nie dające wojny zastępcze z Pol 25.09.07, 19:06
          Równie idiotycznego pytania jeszcze nie słyszałem.
          I to grożenie stryczkiem...?
          Statystycznie rzecz ujmując to mało prawdopodobne
          by eva15 znalazła się w liczbie 1100 morderców na
          całą populację Polski.
        • critto Re: Głupie, nic nie dające wojny zastępcze z Pol 25.09.07, 19:06
          indianski napisał:

> Nie wiem lesbijko co bys wolala "katarek" czy stryczek ? A moze po prostu nie
          > widzisz roznicy ?

ja bym zapytal Ciebie: wolisz rozprawianie na temat kataru u lesbijek czy
          skutecznej eliminacji mordercow z zycia spolecznego?
          • indianski Re: Głupie, nic nie dające wojny zastępcze z Pol 25.09.07, 21:55
            na temat "skutecznej eliminacji" to juz dyskutowali hitler z goebelsem . za
            pozno sie urodziles
            • critto Re: Głupie, nic nie dające wojny zastępcze z Pol 26.09.07, 15:16
              znowu to zalosne 'reductio ad hitlerum'... Kara smierci istnieje od wielu
              tysiecy lat, gdy o Hitlerze ani Goebbelsie nikt nie slyszal. A o eliminacji
              zbrodniarzy rozprawial juz Hammurabi, Mojzesz, Ramzes, Kriton, Lao Tzu,
              Konfucjusz, Drakon czy Platon. Wiec nie przypisuj dwom debilom, ktorymi byli
              Hitler i Goebbels, osiagniec calej ludzkosci, dobrze??
    • herr_wolf Czy Niemcy będą też izolować USA i Chiny ? 25.09.07, 18:47
      Tam w przeciwieństwie do Polski taką karę sie stosuje...

a podobno w demokracji można mieć odrębne poglądy
      • eva15 A co to ma wspólnego z Niemcami? 25.09.07, 18:52

Nie zrozumiałeś, że rzecz się dzieje w PE?
        • kerrmit20 Przywódca niemieckich socjalistów, ok? kumasz? 25.09.07, 19:03
          jw
          • eva15 ty nie kumasz, naucz się czytać, biedaku 25.09.07, 19:35
            "(...)oświadczył we wtorek przywódca europejskich socjalistów Martin
            Schulz w Parlamencie Europejskim w Strasburgu(...)".
            • critto Re: ty nie kumasz, naucz się czytać, biedaku 25.09.07, 19:41
              niech sobie oswiadcza, co chce - wolno mu. Poslom "prawicy" w PE rowniez wolno
              mowic, co chca i nie tow. Schulz bedzie mowil, co maja myslec. A tekst o kapo
              byl dobry, brawo Berlusconi - jeden z nielicznych politykow, ktorego cenie za
              charakter i za to, ze potrafi byc BARWNA postacia!!
              • eva15 Re: ty nie kumasz, naucz się czytać, biedaku 25.09.07, 19:46
                Na kapo Berlusconi się zna - w końcu faszyzm to włoski wynalazek.
                • critto Re: ty nie kumasz, naucz się czytać, biedaku 25.09.07, 19:52
                  a co ma wloski faszyzm do kapo? To Niemcy, u ktorych panowal NAZIZM, stosowali
                  obozy zaglady, w ktorych taka funkcja istniala. Wloski faszyzm byl rezimem
                  totalitarnym, ale znacznie lagodniejszym od wczesnego PRL-u, w dodatku Wlosi
                  bronili Zydow przed Niemcami w czasie wojny (np. w okupowanej Francji).
                  • critto Re: ty nie kumasz, naucz się czytać, biedaku 25.09.07, 19:53
                    no chyba, ze chodzi Ci o capo - szefa mafii :) Najwyzszym z nich byl/jest Capo
                    di Tutti Capi - Szef Wszystkich Szefow...
                    • eva15 Re: ty nie kumasz, naucz się czytać, biedaku 25.09.07, 19:55

Jeśli nie wiesz, że faszyzm to włoski wynalazek, to mało wiesz o
                      temacie na który dyskutujesz. Poczytaj najpierw.
                      • critto Re: ty nie kumasz, naucz się czytać, biedaku 25.09.07, 20:22
                        faszyzm to wloski wynalazek, ale to nie Wlosi budowali obozy zaglady i urzadzali
                        w nich funkcje kapo.
                        • critto Re: ty nie kumasz, naucz się czytać, biedaku 25.09.07, 20:27
                          a poza tym FASZYZM TO NIE NAZIZM (choc oba rezimy sa zle)
                          • kerrmit20 nie przetłumaczysz dzifce 26.09.07, 09:33
                            jw
            • kerrmit20 niemiecki polityk, eurodeputowany z ramienia SPD 26.09.07, 09:31
              jw
      • critto gorzej ze nie izoluja Kuby... 25.09.07, 19:18
        USA ani Chin nie da sie izolowac, tak samo jak nie mozna izolowac Slonca czy
        Ksiezyca. Stany Zjednoczone to potega nr 1 na swiecie, Chiny wyrastaja na druga.
        Natomiast tragedia jest, ze UE nie idzie w slady USA w izolacji Kuby...
        Izolacji, ktora pomoglaby w wywolaniu wybuchu spolecznego, ktory obali ten
        chory, zbrodniczy, barbarzynski rezim Fidela (Fuehrera) Castro..... Rezim, pod
        rzadami ktorego 13-letnie dziewczyny musza sie prostytuowac, aby rodzina miala
        na chleb... Rezim odpowiedzialny za masowe egzekucje (ok. 60 tysiecy osob),
        obozy koncentracyjne UMAP i tortury... Rezim, ktory zniszczyl gospodarke kraju,
        ktory moglby byc rajem (po obaleniu poprzedniego dyktatora, Batisty) w stylu
        Bahamow czy Bermudow, czy chocby normalnym, przecietnym krajem jak Jamajka.
        Rezim, ktory zrobil z Kuby kraj, ktory jest jednym wielkim wiezieniem bez
        mozliwosci wyjazdu, gdzie rzad odebral obywatelom jedyna mozliwosc dorobienia
        sobie (w latach 90x rezim Kastrata wprowadzil prawo do zakladania malych firm,
        potem je odebral). Wieczna Hanba i Klatwa Fidelowi Castro i jego zlej duszy!!
        Oby NIGDY nie zaznala spokoju po jego smierci!!
      • onufry.zagloba A KIEDY to Chiny, glupku, do Unii Europejskiej 25.09.07, 20:01
        wstepuja? I USA takoz, rzecz jasna:)))
    • scibor3 Przywódca socjalistów w europarlamencie: Izolow.. 25.09.07, 19:00
      "Nie można tolerować podważania wartości, których nikt inny w Europie nie
      kontestuje"
      Panie Schulz OIMW to ok 70% społeczeństwa UE kontestuje ten zakaz i jeżeli ktoś
      kontestuje na tym, forum to pan wolę społeczeństwa a co za tym idzie samą
      demokrację. Precz z drobnymi faszystami w rodzaju Shulza!
    • ihateschool jaka Polska? Kaczoyr to nie 38 mln ludków 25.09.07, 19:05
      kara śmieci może być... ale wtedy kiedy będzie prawo do
      zmartwychwstania

Z resztą jak chcą socjaliści izolowac od siebie prawicwych-
      socjalistów (sic!)?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka