Dodaj do ulubionych

Tusk: Kiszczak mógłby się uczyć od pana Kaczyńs...

17.10.07, 17:35
Moja wersja wydarzeń:

"Był ciepły, jesienny dzień. Prawdziwa złota polska jesień. Stali
nad brzegiem rzeki. Odbite słońce rzucało na jej twarz refleksy,
pieściło włosy. Jest taka piękna – pomyślał.
- Mario, błagam cię! Nie rób mi tego! - spojrzała mu błagalnie w
oczy."

cd: fraglesi.wordpress.com/2007/10/17/spoznieni-kochankowie/
Obserwuj wątek
    • gamon0 Ciemny lud nie głupi, kitu Tuska nie kupi... :))) 17.10.07, 17:36
      Ciemny lud nie głupi, kitu Tuska nie kupi... :)))
      • indianski fakt , ciemnota juz kupila kit CBA 17.10.07, 17:42
        myslacy i tak wiedza co jest grane
        • kakonek1 Re: fakt , ciemnota juz kupila kit CBA 17.10.07, 18:41
          # Nie będę premierem, gdy mój brat będzie prezydentem.
          Zgoda ale nikt nie ptrafil rozbic oszlomstwa w Samoobronie i LPR
          premier wiec decysja objecia tej funkcji byla jak najbeadziej sluszna

# Nie będzie koalicji z Samoobroną.
          No tak ale PO obiecyealo koalicje i w takiej sytacji nie bylo
          wyjsci coa zreszta obruciloie korzystnie w robicie oszlomstwa
          w Samoboronie

# Cieszę się, że będę na pierwszej linii walki z Samoobroną.
          No i byl w pierwszej lini walki z oszlomstewm w SOw/g starj zasady wroga trzymaj
          przy sobie bo gdzie jest teraz Samobornia

Wiec o co bijesz piane.
      • orvel Czy Kiszczaka czasem nie uczył 17.10.07, 17:48
        niejaki Romuald K. ojciec bliźniaków?
        • indianski Re: Czy Kiszczaka czasem nie uczył 17.10.07, 17:53
          Romuald K. uczyl Bieruta
        • kakonek1 Re: Czy Kiszczaka czasem nie uczył 17.10.07, 18:42
          Uczyl wiedac doklanie po postwaie izachowaniu Tuska
      • misiek197 Re: Ciemny lud nie głupi, kitu Tuska nie kupi... 17.10.07, 17:56
        Wydaje Ci się, że "ciemny lud" jak mawia j. ku..ki kupi za to PiS-dzielcową
        propagandę? Tzw. "ciemny lud" po ostatnich PiS-owskich numerach już przejrzał na
        oczy. Ta propaganda jest obliczona na najbardziej prymitywnego odbiorcę.
        Normalnie myślących ludzi ona po prostu obraża. Nie traktujcie PiS-dzielce
        POLSKIEGO NARODU jako bandy niedouczonych i prymitywnych debili!! Obrażacie nas
        chamy!!!
        • presentation1 Re: Ciemny lud nie głupi, kitu Tuska nie kupi... 17.10.07, 17:57
          Tuska kupia ciemniacy.Liberalowie.

> Wydaje Ci się, że "ciemny lud" jak mawia j. ku..ki kupi za to PiS-dzielcową
          > propagandę? Tzw. "ciemny lud" po ostatnich PiS-owskich numerach już przejrzał n
          > a
          > oczy. Ta propaganda jest obliczona na najbardziej prymitywnego odbiorcę.
          > Normalnie myślących ludzi ona po prostu obraża. Nie traktujcie PiS-dzielce
          > POLSKIEGO NARODU jako bandy niedouczonych i prymitywnych debili!! Obrażacie nas
          > chamy!!!
          • iedsupo wiemy, wiemy... 17.10.07, 18:04
            ...ty nie odróżniasz szafy od sedesu - ale nie musisz się tym chwalić
            • gamon0 Re: Ciemny lud nie głupi, kitu Tuska nie kupi... 17.10.07, 18:08
              Bardzo śmieszne... hahaha... :)))
              • iedsupo zobaczyć minę kaczora po wyborach - bezcenne :) 17.10.07, 18:12
                chcesz jeszcze?
                • wrojoz Re: zobaczyć minę kaczora po wyborach - bezcenne 17.10.07, 19:22
                • wrojoz Bardzo dobrze Polsce służy Tusk. 17.10.07, 19:22
                  Tylko PO.!
                • wrojoz Glosuj za PO.! 17.10.07, 19:23
                  PO daje Polsce szansę rozwoju. PiS nie daje nic.
                  • forumm <a href="http://www.youtube.com/user/karbulot23" target="_blank"&# 17.10.07, 19:43

www.youtube.com/user/karbulot23

• gamon0 Re: Ciemny lud nie głupi, kitu Tuska nie kupi... 17.10.07, 18:05
            Kit Tuska dociera tylko do macherów... jest im na rękę... :)))
          • misiek197 Re: Ciemny lud nie głupi, kitu Tuska nie kupi... 17.10.07, 18:15
            Szybki jesteś PiS-dzielcu, ale to ci nic nie pomoże (celowo z małej litery!).
            Tuska "kupią" w/g twojego sposobu myślenia wszyscy, którzy mają dość prymitywów
            dostających sraczki w niewygodnych sytuacjach (także tych międzynarodowych).
            Dość mamy chamskich prowokacji i utrzymywania z pieniędzy podatnika służb
            zbierających haki na przeciwników MIŁOŚCIWIE NAM PANUJĄCYCH. Na utrzymanie tych
            służb łożymy wszyscy, dlaczego więc ich "osiągnięcia" mają służyć tylko
            niektórym? To jest stalinizm w czystej postaci!! Ale czego oczekiwać od synów
            czerwonego kacyka? Polski naród ma was DOSYĆ. Wasze miejsce jest na śmietniku
            historii, ale wcześniej mam nadzieję spotkać was przed Trybunałem Stanu za
            szkodzenie temu krajowi. Oby jak najwcześniej!
            • prowokatorek Re: Ciemny lud nie głupi, kitu Tuska nie kupi... 17.10.07, 18:34
              Jak Ty go nazywasz PiS-dzielcem to on chyba może Ciebie nazywać PO-yebem ?
              • misiek197 Re: Ciemny lud nie głupi, kitu Tuska nie kupi... 17.10.07, 19:00
                Wiesz, wolę być PO-yebem niż PiS-dzielcem. Żyję w tym kraju już kilkadziesiąt
                lat i doskonale pamiętam czasy komuny, Solidarności i innych władców. Gdy
                wybuchła rewolucja Solidarności to za jej ideę dałbym się oberwać ze skóry. Jak
                tysiące rodaków nie przewidziałem, że wezmą górę prywatne interesy, "kręcenie
                lodów" przez niektórych i chamskie podkładanie nogi przeciwnikom (czyli
                zbieranie na nich haków). Czy takiej Polski oczekujemy? Historia nauczyła nas
                już, jak działała czrezwyczajka, NKWD czy inne podobne firmy utrzymywane z
                kieszeni podatnika. Czy koniecznie musi nastąpić powtórka z historii? Czy znowu
                Polak musi być i przed i po głupi? Ja mam tego DOŚĆ!!
        • gamon0 Re: Ciemny lud nie głupi, kitu Tuska nie kupi... 17.10.07, 18:07
          To Tusk wciska Polakom kit... ale nikt nie bierze tego pważnie... :)))
          • misiek197 Re: Ciemny lud nie głupi, kitu Tuska nie kupi... 17.10.07, 20:30
            Jasne, Tusk wciska nam kit. Za to kaczory&s-ka wciskają nam marmoladkę. I tylko
            debil w to uwierzy. Doświadczenia ostatnich dwóch lat to za mało? Czy wreszcie
            Polak będzie mądry przed szkodą?
      • level69 Re: Ciemny lud nie głupi, kitu Tuska nie kupi... 17.10.07, 21:26
        gamon0 napisał:

> Ciemny lud nie głupi, kitu Tuska nie kupi... :)))
        I tu się z Tobą zgadzam. Kto dzisiaj może mi zagwarantować, że p.Tusk nie użyje
        CBA podobnie jak p.Kaczyński? Sam Tusk mówi, że CBA nie rozwiąże a nawet u
        p.Olejnik nie odpowiedział na pytanie czy wywali p. Kamińskiego! Czyżby
        głosujący na PO głosowali na PiS-bis? Czyżby szykowały nam się kolejne 2 lata
        "walki z układami" a sprawy Polski odsunięte zostaną na bok lub na później? Obym
        się mylił, ale wg mnie szykują nam się następne lata "ciemnogrodu" i obawy o
        każde wypowiedziane słowo. Miałem głosować na p.Tuska ale ostatnio sobie coraz
        bardziej "chlapie" w moich oczach!
    • konto.w.koncie Tusk: Kiszczak mógłby się uczyć od pana Kaczyńs... 17.10.07, 17:38
      serwisy.gazeta.pl/kraj/1,58300,2898629.html
    • dreamsville Tusk: Kiszczak mógłby się uczyć od pana Kaczyńs.. 17.10.07, 17:39
      prawda.
      nie rydzykujecie kurcze!
      pis musi odejsc mimo ze pisda wiecej.
    • kato28 Re: Tusk: Kiszczak mógłby się uczyć od pana Kaczy 17.10.07, 17:40
      Oczywiście publiczna nie raczyła tego transmitować. Za to powtarza
      konferencję Duce a rano nie wiedzieć czemu zrobiła powtórkę z
      wczorajszej konferencji CBA. Pewnie po to by przypadkiem ktoś nie
      przeoczył...
      • misiek197 Re: Tusk: Kiszczak mógłby się uczyć od pana Kaczy 17.10.07, 20:55
        Ta tzw. "publiczna" ze swoją "misją" to po prostu PiS-owska szczekaczka. Kolejny
        "odzyskany" resort. I jeszcze za to chcą abonamentu? Oni traktują nas jak
        idiotów! Mam nadzieję, że niebawem i to się rypnie. A winni tej sytuacji
        odpowiedzą przed Trybunałem Stanu. Oby tylko ława oskarżonych pomieściła
        wszystkich chętnych na spotkanie z Trybunałem.
    • maruda.r Oczywiście, bo wzorem Kamińskiego był Beria, 17.10.07, 17:40

a wzorem Kaczyńskiego Stalin. Co tam jakiś Kiszczak.

• palcopstryk Raczej Goebbels 17.10.07, 17:47
        maruda.r napisał:
        > a wzorem Kaczyńskiego Stalin. Co tam jakiś Kiszczak.

Stalin, co by o nim nie mówić, był jednak politykiem myślącym długodystansowo.
        Potrafił przy tym zjednywać sobie potencjalnych przeciwników - Roosevelt mówił o
        nim per "wielki demokrata". Przy takiej polityce zagranicznej i nieudolności w
        rozgrywaniu sporów, premier plasuje się w lidze Goebbelsa, który umiał robić
        tylko dobrą propagandę.
        • wrojoz Re: Raczej Goebbels 17.10.07, 19:25
          palcopstryk napisał:

> maruda.r napisał:
          > > a wzorem Kaczyńskiego Stalin. Co tam jakiś Kiszczak.
          >
          > Stalin, co by o nim nie mówić, był jednak politykiem myślącym
          długodystansowo.
          > Potrafił przy tym zjednywać sobie potencjalnych przeciwników -
          Roosevelt mówił
          > o
          > nim per "wielki demokrata". Przy takiej polityce zagranicznej i
          nieudolności w
          > rozgrywaniu sporów, premier plasuje się w lidze Goebbelsa, który
          umiał robić
          > tylko dobrą propagandę.
          >
          >
    • douglasmclloyd C 17.10.07, 17:41

• realista1000 Grzesio Dyndała z PO straszy ludzi? Wilcze kły 17.10.07, 17:41
      szczerzy?
      • misiek197 Re: Grzesio Dyndała z PO straszy ludzi? Wilcze kł 17.10.07, 20:43
        Nie, to PiS straszy "malutkim pistolecikiem" w dłoni Pana Prezesa, Największego
        Stratega, Słońca Tatr i czego tam jeszcze...
        A może nie malutkim, bo w końcu CBA służąca Preziowi ze swoim budżetem to nie
        jest taka zwykła malutka firemka.
    • konto.w.koncie Tak wygląda "uczciwa" kampania wyborcza wg PO 17.10.07, 17:41
      Wiemy, kto skierował Annę Jarucką do posła Konstantego Miodowicza z komisji
      Orlenu: to Wojciech Brochwicz, b. wiceminister spraw wewnętrznych i oficer służb
      specjalnych, dziś radca prawny i ekspert PO
      serwisy.gazeta.pl/kraj/1,58300,2898629.html
    • ergo12 Ludzie prosze przegońcie tego pólgłowka gamonia 17.10.07, 17:42
      To scierwo zasmradza forum!!
      • silesius.monachijski001 [...] 17.10.07, 17:45
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • silesius.monachjiski001 PiS mnie rozczarował, oni sa podli. Wiwat Pan Tusk 17.10.07, 17:51
          • presentation1 Re: PiS mnie rozczarował, oni sa podli. Wiwat Pan 17.10.07, 17:52
            WiWat zlodzieje
            • kralik111 Re: PiS mnie rozczarował, oni sa podli. Wiwat Pan 17.10.07, 17:53
              presentation1 napisał:

> WiWat zlodzieje Wiwat PiS !!!
              • presentation1 ....Przegrales baranie...... 17.10.07, 17:55

• kralik111 Re: ....Przegrales baranie...... 17.10.07, 18:01
                  Napisz jeszcze cos na swoim blogu o zlodziejach kaczynwskich, o
                  zlodzieju lipcu, napisze o wszystkich zlodziejach z PiS, nie obawiaj
                  sie lesiu, i tak nikt tego nie czyta...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                  • presentation1 Re: ....Przegrales baranie...... 17.10.07, 18:05
                    Daj lepsze dane niz Prokuratura.Siedza zlodzieje.Ciesz sie.Jezeli masz dokumenty ze z PiS kradli ,poinformuje o tym ludzi.Nie ma swietych krow w panstwie.
                    • presentation1 ....PO to zlodzieje........... 17.10.07, 18:08
                      dzisiaj wirtualni bo Tusk im cos obiecal.Ma racje.Obieca ze jako Miemiec zniszczy narod Polski.Dal slowo Madame(brzmi pieknie?)Steinbach.
                      • kralik111 [...] 17.10.07, 18:10
            • misiek197 Re: PiS mnie rozczarował, oni sa podli. Wiwat Pan 17.10.07, 21:03
              presentation1 napisał:

> WiWat zlodzieje

Wiesz coś więcej ode mnie na ten temat? Na co więc czekasz??!! Ukrywanie
              przestępstwa jest karalne! Zgłoś swą swoją wiedzę do prokuratora i nie marudź tu
              na forum. A jeśli to nie nadaje się do zgłoszenia to nie pier..ol!!
          • silesius.monachijski001 spadaj klonie ksraliku "MonachJIski" 17.10.07, 17:55
            silesius.monachjiski001 napisał:

>
            • kralik111 Re: spadaj klonie ksraliku "MonachJIski" 17.10.07, 17:59
              Sil, jestes pedofilem, sam sie wygadales po pijanemu jak w Lizbonie
              nieletnich chlopcow molestowales, tak samo jak sam sie wygadales, ze
              nie masz obywatelstwa polskiego bo na azyl w Niemczech poszedles,
              opowiedz nam sil jak szkalowales Polske proszac o azyl ???
              :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
              • silesius.monachijski001 Re: spadaj klonie ksraliku "MonachJIski" 17.10.07, 18:01
                i czy ja nazywam sie Tuske? hitlerek??

kralik111 napisał:

> Sil, jestes pedofilem, sam sie wygadales po pijanemu jak w
                Lizbonie
                > nieletnich chlopcow molestowales, tak samo jak sam sie wygadales,
                ze
                > nie masz obywatelstwa polskiego bo na azyl w Niemczech poszedles,
                > opowiedz nam sil jak szkalowales Polske proszac o azyl ???
                > :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                • kralik111 [...] 17.10.07, 18:04
          • wrojoz Re: PiS mnie rozczarował, oni sa podli. Wiwat Pan 17.10.07, 19:25
            • presentation1 ..Michnik sie konczy wiec.................... 17.10.07, 19:27
              puszcza i prosi o pomoc idiotow typu worjoz.Michnik to komunistyczny kapus i Kuron takze.
              • ketsujj Re: ..Michnik sie konczy wiec.................... 17.10.07, 20:13
                jak mozesz obrazac ludzi ktorzy walczyli o wolna polske!!!gdy oni rozmawiajac z
                komuchami, by w pokojowy sposob zmienic ustroj w polsce, ciebie pewnie na
                swiecie jeszcze nie bylo skoro takie glupoty piszesz! albo siedziales cicho,
                byleby sie nie wychylac, zupelnie jak nasz duet rzadzacy polska. szczegolnie
                nasz "kochany" premier o golebim sercu. teraz robia dokladnie to samo, z czego
                probuja rozliczac ludzi, ktorzy czesto nie wiedzieli nawet, ze sa wpisani do
                teczki jako agenci.HIPOKRYTA!az sie boje ze wygra znowu i kolejne lata beda
                jeszcze gorsze, niz te 2 ostatnie.i wtedy nie pozostaje nic innego jak wyjechac!!!
          • wrojoz Re: PiS mnie rozczarował, oni sa podli. Wiwat Pan 17.10.07, 19:25
            Brawo Tusk.!
        • kralik111 Re: scierwo to ty POlszewiku i twoj fuehrer tuske 17.10.07, 17:52
          Scierwo to pedofil ktory pozbyl sie obywatelstwa polskiego blagajac
          o azyl w Niemczech, mowa o tobie sil scierwo..:DDDDDDDDDDDD
    • palestrina2005 Tusk broni kolesi kręcących lody w służbie zdrowia 17.10.07, 17:42
      Tusk i Pitera bronią korupcji.

Zamiast uderzyć się w pierś i powiedzieć mamy zgniłe jabłka w naszej
      Platformie oni idą w zaparte i bronią kolesi biorących łapówki...

2 osoby wywalone z PO a co z resztą - co z "grupa od prywatyzacji
      służby zdrowia"...
      • pierdzielina2005 W służbie zdrowia lody kręci PiS 17.10.07, 17:46
        PiS jeszcze nie wywalił żadnej osoby nie dlatego, że są tam sami uczciwi, ale
        dlatego, że towarzysz Kaczyński potrzebował wszystkich rąk do głosowania: tych
        czystych, i tych brudnych.
      • indianski Alez on nikogo nie broni 17.10.07, 17:46
        jedynie twierdzi ze kazdy kto ma w rekach gestapo moze manipulowac ludzmi .
        adolf czy jarek ... na jedno wychodzi
        • palestrina2005 Po dzisiejszym dniu Tusk już przegrał wybory 17.10.07, 18:06
          i co najśmieszniejsze na własne życzenie....
          • czan-dra Re: Po dzisiejszym dniu Tusk już przegrał wybory 17.10.07, 19:48
            palestrina2005 napisał:

> i co najśmieszniejsze na własne życzenie....
            A powiedz no mnie prostaczkowi skąd Ty masz takie dane,piszę o przegranej
            Tuska,a po drugie czy Ty jesteś tak blisko Tuska że znasz jego życzenia.
      • orvel Lody robią 17.10.07, 17:49
        twoi szefowie sobie nawzajem
      • kralik111 Re: Tusk broni kolesi kręcących lody w służbie zd 17.10.07, 17:55
        palestrina2005 napisał:

> Tusk i Pitera bronią korupcji.
        >
        > Zamiast uderzyć się w pierś i powiedzieć mamy zgniłe jabłka w
        naszej
        > Platformie oni idą w zaparte i bronią kolesi biorących łapówki...
        >
        > 2 osoby wywalone z PO a co z resztą - co z "grupa od prywatyzacji
        > służby zdrowia"...

Palestrina a gdzie dzisiaj jest byly minister sportu nijaki zlodziej
        lipiec ze swoja banda zlodzieji, w kryminale czy w Prawie i
        Sprawiedliwosci ?

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
      • misiek197 Re: Tusk broni kolesi kręcących lody w służbie zd 17.10.07, 21:48
        Wiesz co Palantyno (celowo tak napisałem, bo już nie mogę...) miałem dla Ciebie
        jakiś większy, choć szczątkowy szacunek. Spotykam Twoje wypowiedzi na tym Forum,
        a także na moim ulubionym forum u fraglesiego. Zawsze staram się zrozumieć
        swoich oponentów i jeśli ich poglądy (jakkolwiek by były inne od moich) są
        podyktowane przekonaniami to nigdy nie budzą one mojej agresji. Szanuję ludzi, z
        którymi dyskutuję dopóki czynią to sensownie. Natomiast stwierdzenie:
        "Tusk i Pitera bronią korupcji.
        >
        > Zamiast uderzyć się w pierś i powiedzieć mamy zgniłe jabłka w naszej
        > Platformie oni idą w zaparte i bronią kolesi biorących łapówki...
        >
        > 2 osoby wywalone z PO a co z resztą - co z "grupa od prywatyzacji
        > służby zdrowia"..."

to po prostu demagogia i wykorzystywanie sytuacji. Tą nieszczęsną kobietę, o
        której pisze ostatnio cała polska prasa rządowa wrabiano cały rok. Kosztowało to
        podatnika ...set tysięcy złotych, a może i więcej. Czy było warto? Ta kobieta
        została WROBIONA w to, co uczyniła. Tak, to słabość jej charakteru, czy też siła
        sugestii obrabiającego ją szpicla spowodowała to co wyszło. Czy w związku z tym
        ma zostać publicznie zlinczowaną? Została wyrzucona z PO za ewidentne
        zaszkodzenie swojej formacji. Dalsze jej losy powinny być w decyzji niezawisłego
        sądu I tyle. Czy ma to być kolejna śmiertelna ofiara medialnego show urządzanego
        przez PiS? Komu jest to potrzebne?!
        I nie pisz szanowny Palatyno, że PO chroni zgniłe jabłka w swoim koszyku. Takich
        zgniłych i śmierdzących jabłek w koszyku PiS było dużo więcej. Z pamięci
        naprędce przytoczę tylko wojewodę złapanego na jeździe po pijaku, pewnego posła
        odbierającego niedokończoną i nie działającą oczyszczalnię ścieków, różne
        "numery" urządzane przez "przystawki" (a więc idące na konto ich mocodawcy),
        opluwanie
        niewinnych ludzi w interesie PiS-u przez J. Kurew...go, aresztowania w świetle
        fleszy ludzi bez żadnych zarzutów (Ziobro już coś wymyśli...) itp. itd. To
        wszystko jest nic i jest to w porządku?
    • silesius.monachijski001 Tusk, czyli.... na zlodzieju czapka gore 17.10.07, 17:44
      wstydz sie tuske: jest beznadziejnym wodzem partii aferalow
      • kato28 Re: Tusk, czyli.... na zlodzieju czapka gore 17.10.07, 17:45
        Z ministerstwa sportu??
        • silesius.monachjiski001 Masz racje, Kolego. PiS to dopiero szalbierze! 17.10.07, 17:51
          • silesius.monachijski001 [...] 17.10.07, 17:56
          • kato28 Re: Masz racje, Kolego. PiS to dopiero szalbierze 17.10.07, 18:00
            A czy Ty w ogóle wiesz co to oznacza termin SZALBIERSTWO?? Bo wg
            mojej wiedzy jest to korzystanie z usług beż uiszczenia za to
            zapłaty.
      • ferrment Re: Tusk, czyli.... na zlodzieju czapka gore 17.10.07, 17:57
        Sam to wymyśliłeś? "Wykształciuchy", łże elity" a teraz "aferałowie". Startujesz w tym konkursie?

silesius.monachijski001 napisał:

> wstydz sie tuske: jest beznadziejnym wodzem partii aferalow
    • konto.w.koncie Re: tuskowa prawda 17.10.07, 17:45
      prawość wg Tuska: serwisy.gazeta.pl/kraj/1,58300,2898629.html
    • garbatonosy Garbatonosi są wszędzie tam gdzie srebrniki można 17.10.07, 17:45
      przekręcić
    • matek1965 tusk..."przywodco".... 17.10.07, 17:46
      czy kolezanka z klubu brala kase...?, czy byla pazerna?, czy chiala
      sie nachapac?....jak widac odpowiedz jest jedna TAK!!:(
      tak wiec jakie masz moralne prawo mowic o wyplewianiu korupcji
      jezeli wy z PO tylko czekacie zeby sami sie "lewacko" wzbogacic w
      towzrzystwie "expertow" w tej dziedzinie z "lid".
      milczec i czekac na kolejna przegrana w twoim zyciorysie.....:(
    • garbatonosy Człowiek, człowiekowi - tuskiem 17.10.07, 17:46
      • ferrment Re: Człowiek, człowiekowi - tuskiem 17.10.07, 18:06
        Rozmarzyłeś się:-) Niestety, człowiek człowiekowi Kurskim.
    • macrad Kiszczak... 17.10.07, 17:46
      ...przy Kaczyńskim to anioł.
    • gieroy_asfalta Re: tuskowa prawda 17.10.07, 17:47
      daruj sobie te bełkoty, pisokomuszku, tego nikt nie czyta.
    • talking_head Po drugiej stronie Kiszczak miał swych agentów 17.10.07, 17:47
    • maruda.r CBA przedstawiła dowody... swojej prowokacji 17.10.07, 17:48

Bez prowokacji działania CBA są ch...a warte.

• mariuszdd Pedofile też skarżą się ze są prowokowani 17.10.07, 17:51
        Przestępców jednak trzeba łapać :).
        • kronopio77 jak PiS prywatyzuje szpitale: 17.10.07, 17:54
          www.gazetawyborcza.pl/1,76842,4584141.html
          www.gazetawyborcza.pl/1,75478,4583873.html

Dodam jeszcze, że w projekcie konstytucji PiS nie ma zapisu o
          bezpłatnym dostępie do słuzby zdrowia :)) A Religa właśnie
          kompromituje się w TVN24 tłumacząc się z wywiadu dla Newsweeka, w
          którym jest gorącym orędownikiem prywatyzacji szpitali :))
          • kronopio77 oszczerca Kaczyński przegrał proces z PO: 17.10.07, 17:55
            wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4586690.html
            • hrabia-monte-christo Thuske wygral z Cimoszewiczem 2 lata temu 17.10.07, 18:03
              po uknuciu intrygi z Jarucka - w pieknym SBckim stylu razem ze swoim
              czekista Miodowiczem

teraz Herr Thuske zamknij swoja falszywa gebe
              • tw_wielgus Re: Thuske wygral z Cimoszewiczem 2 lata temu 17.10.07, 18:09
                hrabia-monte-christo napisał:

> po uknuciu intrygi z Jarucka - w pieknym SBckim stylu razem ze
                swoim
                > czekista Miodowiczem
                >
                > teraz Herr Thuske zamknij swoja falszywa gebe

No proszę nareszcie się ktoś upomniał o komucha Cimoszkę.
                Gorąco pozdrawiam zwolennika LID
                • hrabia-monte-christo Re: Thuske wygral z Cimoszewiczem 2 lata temu 17.10.07, 18:12
                  o prosze - to politykow z LiDu mozna zalatwiac SBckimi prowokacjami ?

nie jestem ich wyborca - pomylka - ja tylko demaskuje oblude Herr
                  Thuske i jego ferajny, ktora chciala krecic lody na prywatyzacji
                  szpitali

tw_wielgus napisał:

> hrabia-monte-christo napisał:
                  >
                  > > po uknuciu intrygi z Jarucka - w pieknym SBckim stylu razem ze
                  > swoim
                  > > czekista Miodowiczem
                  > >
                  > > teraz Herr Thuske zamknij swoja falszywa gebe
                  >
                  > No proszę nareszcie się ktoś upomniał o komucha Cimoszkę.
                  > Gorąco pozdrawiam zwolennika LID
                  • atomm Zakopmpleksiony Kaczynski - maly Adolf 17.10.07, 18:23
                    Kartoflu to co robisz poza tym ze jest nikczemne jest nielegalne..

Prowokacje stosuje sie do przestepcow, nie do niewinnych ludzi.
                    Poslanka dala sie sprowokowac - to jest jej blad, ale przeciez
                    wczesniej nie popelniala przestepstw.
                    Popelnila je dopiero za namowa CBA?
                    To jest nielegalne.
                    I zobaczysz Kaczynski - niedlugo za to bekniesz...

Zostalo ci pare dni u wladzy

Wykopki 2007 - wykopiemy kartofle z parlamentu

• hrabia-monte-christo .....czy branie lapowke jest legalne?..... 17.10.07, 18:27
                      i kim jest lapowkara, ktora bierze w lape - jak nie przestepca ?

gdyby to byl ktos zx PISu, to POKraki by sie zapluly jaki to nie
                      skandal i do pudla takiego na 100 lat - ot mentalnosc POkrak
                      • krakmadansy Re: .....czy branie lapowke jest legalne?..... 17.10.07, 19:00
                        Tusk, ty największa tragedio platformy, zamkinij się czasem. To, że muszę na ciebie głosować nie znaczy że nie czuje sie z tym źle więc się zamknij i nie pogarszaj sprawy.
                        • moki1 Czy kampania PO jest finansowana z pieniędzy CBA? 17.10.07, 19:29
                          Proszę Pana Tuska o odpowiedź.
                          Gdzie sie podziało 50 tys. z łapówki?
                          • forumm NA WYBORY!!!!! 17.10.07, 19:42

www.youtube.com/user/karbulot23

• gazetajudasza Re: NA WYBORY!Znow przegrane wybory Tuska! 17.10.07, 21:01

Nawet jednej debaty przedwyborczej nie mogl
                              przeprowadzic na poziomie. Wszystkie spalil.
                              Szkoda czasu dla tego goscia. To juz drugie
                              wybory, ktore oddaje przez swoja glupote.
                              Najpierw twierdzil w zaparte, ze nie klamie i
                              ze jego dziadek nie byl w Wermachcie, a teraz,
                              ze bedzie wypalal korupcje, kiedy jego najblizsi
                              wpolpracownicy w jego rodzinnym miescie zostali
                              na goracym uczynku sfilmowani i aresztowani,
                              wlasnie za korupcje.
                              To jest NEDZA, a nie Platforma Obywatelska!!!!
                              • elmos Re: NA WYBORY!Znow przegrane wybory Tuska! 17.10.07, 22:30
                                gazetajudasza napisał:

>
                                > Nawet jednej debaty przedwyborczej nie mogl
                                > przeprowadzic na poziomie. Wszystkie spalil.
                                > Szkoda czasu dla tego goscia. To juz drugie
                                > wybory, ktore oddaje przez swoja glupote.
                                > Najpierw twierdzil w zaparte, ze nie klamie i
                                > ze jego dziadek nie byl w Wermachcie, a teraz,
                                > ze bedzie wypalal korupcje, kiedy jego najblizsi
                                > wpolpracownicy w jego rodzinnym miescie zostali
                                > na goracym uczynku sfilmowani i aresztowani,
                                > wlasnie za korupcje.
                                > To jest NEDZA, a nie Platforma Obywatelska!!!!
                                Gorsze było podobno SS (historycznie). Jednak prawdziwym złem są oszołomy
                                wszelkiej maści. Nie ulegaj propagandzie- postaraj się pomyśleć. Wiem, to spory
                                wysiłek (myślenie), ale przecież nie jeteś Pantofelkiem (biologiczne).
                                Przepraszam Pantofelku !
                    • janek445 Re: Zakopmpleksiony Kaczynski - maly Adolf 17.10.07, 19:17
                      oby twoje słowa sie sprawdziły pozdrawiam
              • ruda.maupa Re: Thuske wygral z Cimoszewiczem 2 lata temu 18.10.07, 00:07
                > Thuske wygral z Cimoszewiczem 2 lata temu po uknuciu intrygi z Jarucka - w pieknym SBckim stylu razem ze swoim
                > czekista Miodowiczem

Wygrał Kaczyński, między innymi dzięki oskarżeniom pod adresem PO w sprawie Jaruckiej. I jestem coraz bardziej pewna - po tych spektaklach serwowanych przez PiS - że zgodnie z rzymską zasadą cui bono, to PiS stał za sprawą Jaruckiej, bo to PiSowi przyniosła korzyść.
                Przypominam, że to Jarucka SAMA zgłosiła się do Miodowicza.
            • skubi6 Czy to było coś innego niż zwykłe podżeganie? 17.10.07, 18:08
              Czy są jakieś podstawy, by uważać, że działanie CBA było cz6ymś lepszym, niż
              zwykłe podżeganie?

Prowokacja policyjna (legalna) jest wtedy, gdy policja chce spenetrować
              istniejącą szajkę, by ją rozbić i zdobyć twarde dowody.

A tu? Była wcześniej jakaś szajka, czy szajka złożona z burmistrza Helu i pani
              Sawickiej powstała dopiero pod wpływem działań CBA? Jeśli tak, to wsadzić można
              razem panią Sawicką, tego burmistrza, funkcjonariusza CBA i jeszcze Kamińskiego.
              Niech sobie rzem siedzą.

A sprawa śmierdzi przede wszystkim dlatego, że afer korupcyjnych mamy pod
              dostatek (również z udziałem PiS), PiS użył aparatu państwowego po to, żeby
              akurat ta afera, szkodząca Platformie, wpłynęła na ciemny lud tuż przed wyborami.

Jak PiS oddał NBP w złe ręce: www.skubi.net/bank.html

Wyrwij Polskę za złych rąk: www.skubi.net/kampania.html

O trzech głównych partiach: www.skubi.net/partie.html
              • wrojoz PiS działa nielegalnie.!! 17.10.07, 18:27
                To skandaliczne. Precz z PiS.!
          • mariuszdd Re: jak PiS prywatyzuje szpitale: 17.10.07, 17:59
            kronopio77 napisał:

> www.gazetawyborcza.pl/1,76842,4584141.html
            > www.gazetawyborcza.pl/1,75478,4583873.html
            >
            > Dodam jeszcze, że w projekcie konstytucji PiS nie ma zapisu o
            > bezpłatnym dostępie do słuzby zdrowia :)) A Religa właśnie
            > kompromituje się w TVN24 tłumacząc się z wywiadu dla Newsweeka, w
            > którym jest gorącym orędownikiem prywatyzacji szpitali :))
            Chyba nawet w W.Brytanii jest publiczna służba zdrowia .A w USA sa szpitale
            miejskie ;)
          • wrojoz Mariusz Kamiński pod Sąd.!! 17.10.07, 18:24
            Ten człowiek musi iść pod Sąd.!!
        • ferrment Re: Pedofile też skarżą się ze są prowokowani 17.10.07, 17:59
          To nie ten artykuł. Tu jest artykuł o tym, że łapanie przestępców to nie to samo co robienie przedwyborczej propagandy.

mariuszdd napisał:

> Przestępców jednak trzeba łapać :).
          • mariuszdd Re: Pedofile też skarżą się ze są prowokowani 17.10.07, 18:05
            ferrment napisał:

> To nie ten artykuł. Tu jest artykuł o tym, że łapanie przestępców to nie to sam
            > o co robienie przedwyborczej propagandy.
            >
            Ten ten artykuł,Tusk zapiera się nogami i rękami .
            • ferrment Re: Pedofile też skarżą się ze są prowokowani 17.10.07, 18:19
              Nic takiego w tym artykule nie ma. On jest krótki - przeczytaj jeszcze raz.

mariuszdd napisał:

> Ten ten artykuł,Tusk zapiera się nogami i rękami .
        • salomeasobkowiak Re: Pedofile też skarżą się ze są prowokowani 17.10.07, 21:01
          i naprawdę nie widzisz różnicy? naprawdę PiS zrobił to zgodnie z literą prawa, podoba Ci się to? czy po prostu głupio się przyznać że się na nich głosowało...
      • kronopio77 kłamca Kaczyński przegrał kolejny proces z PO 17.10.07, 17:51
        a PiS prywatyzuje szpitale:
        www.gazetawyborcza.pl/1,76842,4584141.html
        www.gazetawyborcza.pl/1,75478,4583873.html

Dodam jeszcze, że w projekcie konstytucji PiS nie ma zapisu o
        bezpłatnym dostępie do słuzby zdrowia :))
        • palestrina2005 PO wstydzi się swojego programu - żałosne 17.10.07, 18:03
          PO nagle zmieniło swój program na socjalistyczny....
          • tw_wielgus Kamiński uczył się u Pinocheta 17.10.07, 18:24
            specjalnie jezdził z delegacją do tego sk.....
            • wrojoz Re: Kamiński uczył się u Pinocheta 17.10.07, 18:28
              tw_wielgus napisał:

> specjalnie jezdził z delegacją do tego sk.....
        • wrojoz Re: kłamca Kaczyński przegrał kolejny proces z PO 17.10.07, 18:28
          kronopio77 napisał:

> a PiS prywatyzuje szpitale:
          > www.gazetawyborcza.pl/1,76842,4584141.html
          > www.gazetawyborcza.pl/1,75478,4583873.html
          >
          > Dodam jeszcze, że w projekcie konstytucji PiS nie ma zapisu o
          > bezpłatnym dostępie do słuzby zdrowia :))
      • palestrina2005 Wzięła 100 tys. to chyba rozwiązuje sprawę 17.10.07, 18:02
        Jak mozesz jeszcze bronić tej łapówkary...
        • iedsupo Kamiński nakłaniał do przestępstwa... 17.10.07, 18:06
          ...to chyba rozwiązauje sprawę? Dlaczego jeszce bronisz tego łajdaka?
          • palestrina2005 Na tym polega prowokacja. Wzięła - jest winna... 17.10.07, 18:18
            Dzięki takim prowokacjom inni urzednicy będą się bali brać łapówki...

W końcu po to jest CBA...
            • atomm Prowokuje sie przestepcow, a nie zwyklych ludzi... 17.10.07, 18:24
              Kaczynski pojdzie za to pod Trybunal...

Dosc mamy takich kartofli...
              • wrojoz Re: Prowokuje sie przestepcow, a nie zwyklych lud 17.10.07, 18:30
                atomm napisał:

> Kaczynski pojdzie za to pod Trybunal...
                >
                > Dosc mamy takich kartofli...
            • ready4freddy Re: Na tym polega prowokacja. Wzięła - jest winna 17.10.07, 20:24
              tak, a policja jest po to, zeby prowokowac, naklaniac i podzegac do przestepstw, a potem za nie zamykac - tak? ciekawych rzeczy was tam ucza na kursach, wazelina, bardzo ciekawych. przy okazji powiedz, w jakich to krajach stosuje sie takie metody walki z korupcja, bo cos belkotales ze "to normalne".
            • starod Re palestyna: Na tym polega prowokacja. 17.10.07, 21:30
              Też bym wziął myśląc w duchu, jak chcesz głupku to płać. Tym
              bardziej że nie jest ona urzednikiem państwowym, i gdyby nie to że
              jest czas przedwyborczy to nawet zidiocałe pisiorki wiedziałyby, że
              to nie ma sensu a ta pani nie ma żadnego wpływu na przyznanie terenu
              który na dodatek nie jest do sprzedania, o czym pisano już na
              początku tej afery (kolejnej) CBA.
          • wrojoz Re: Kamiński nakłaniał do przestępstwa... 17.10.07, 18:29
            iedsupo napisał:

> ...to chyba rozwiązauje sprawę? Dlaczego jeszce bronisz tego
            łajdaka?
        • koniecpisu.org ciekawe ile ludzi z pisu skusiłoby się 17.10.07, 18:17
          na te 100 tyś. zł. No ale nikt tego nie przetestuje, przecież nie będą używać
          CBA przeciw sobie.

www.koniecpisu.org
          • wrojoz Re: ciekawe ile ludzi z pisu skusiłoby się 17.10.07, 18:31
            Z PiSu to wszyscy łącznie z Jarkiem.!!
        • misiek197 Re: Wzięła 100 tys. to chyba rozwiązuje sprawę 17.10.07, 18:19
          A jeden palant z PiS-u odebrał (w papierach) niedokończoną oczyszczalnię
          ścieków. I jak możesz bronić tej łapówkarskiej formacji?!
      • tw_wielgus Re: CBA przedstawiła dowody... swojej prowokacji 17.10.07, 18:07
        maruda.r napisał:

>
        > Bez prowokacji działania CBA są ch...a warte.
        >

A jak trzeba to i ch.. do prowokacji użyją
        • palestrina2005 Dzięki prowokacjom zmniejsza się korupcja 17.10.07, 18:20

• misiek197 Re: Dzięki prowokacjom zmniejsza się korupcja 17.10.07, 18:30
            Nie masz racji, dzięki tym prowokacjom zwiększa się jedynie ilość haków
            zdobytych na politycznych przeciwników. A to jest czysty komunizm. Korupcję
            należy likwidować u podstaw, jak to już napisałem w innym wątku. Ale wy
            PiS-dzielce tego nigdy nie zrozumiecie.
          • mhdeck A dzięki kastracji ilość aborcji - kto pierwszy? 17.10.07, 19:02
            Pis buduje nam brunatne państwo. Proponuję przyśpieszenie procesu -
            weźmy gotowca z Moskwy albo z archiwów Berlina :(
          • mhdeck I nie wódź nas na pokuszenie... 17.10.07, 19:09
            Ale jak mówi prezes: "to tylko frazes" :)
    • garbatonosy [...] 17.10.07, 17:48
    • presentation1 ..Kaczynski nie zabija.......... 17.10.07, 17:49
      stawia twarde warunki zeby rzadzic panstwem.Kiszczak zabijal.Tuskowi sie miesza demoracja z mordowaniem.Za Kaczynskiego samobojstwa popelniaja zbrodniarze.Tak.Kazdy Polak powinien ich poprosic o samobojstwo.Zyje sie raz-powiedzial Tusk.
      • orvel Dziecię komunisty 17.10.07, 17:50
        działa na zasadach lenina które mu ojciec wpoił
      • presentation1 Re: ..Kaczynski nie zabija.......... 17.10.07, 17:51
        A wzial slub koscielny na podklasd wyborczy.Smieszne zero.Jak cale zlodziejskie PO.
      • indianski samobojstwa popelniaja zbrodniarze ))) 17.10.07, 17:52
        No prosze prawie jak ziobro ))) Oczywiscie Bilda zostala skazana . A moze pis
        nie odroznia juz faktow i kazdy kto ich nie lubi to wg nich zbrodniarz ?
      • kralik111 Re: ..Kaczynski nie zabija.......... 17.10.07, 18:16
        presentation1 napisał:

> stawia twarde warunki zeby rzadzic panstwem.Kiszczak
        zabijal.Tuskowi sie miesza
        > demoracja z mordowaniem.Za Kaczynskiego samobojstwa popelniaja
        zbrodniarze.Tak
        > .Kazdy Polak powinien ich poprosic o samobojstwo.Zyje sie raz-
        powiedzial Tusk.

Czlowiek noszacy pistolet w kieszeni jak gangster mialby nie
        zabijac ? Dlaczego, wytlumacz to lesiu ?

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
        • presentation1 Re: ..Kaczynski nie zabija.......... 17.10.07, 18:19
          Ja mam pare pistoletow.Nie ze strachu.Na wszelki wypadek.
          • kralik111 Re: ..Kaczynski nie zabija.......... 17.10.07, 18:24
            presentation1 napisał:

> Ja mam pare pistoletow.Nie ze strachu.Na wszelki wypadek.

We Fraancji posiadanie broni palnej przez obcokrajowcow jest
            zabronione, wynika z tego lesiu, ze jestes bandyta, to wyjasnia
            dlaczego bez paszportu uciekles z Polski...:DDD
            • presentation1 Re: ..Kaczynski nie zabija.......... 17.10.07, 18:27

--Kupilem w Andora.Ty nie pisz tego co nie znasz.Troche logiki.Ja nie naleze do kasty biedakow.I znam prawo.
              www.bloguez.com/POLSKA/
              • ready4freddy Re: ..Kaczynski nie zabija.......... 17.10.07, 20:28
                ROTFL :) jak przyjdzie zandarmeria i cie wyciagnie spod kartonu, kloszardzie, to im bedziesz tlumaczyl "kupilem w Andora" LOL :) ale pistolecik to ty masz tylko jeden, jak tow. Mscislaw Klamczynski. malutki taki.
          • misiek197 Re: ..Kaczynski nie zabija.......... 17.10.07, 22:49
            Na wszelki wypadek to sobie załóż pampersa giganta!
      • czan-dra Re: ..Kaczynski nie zabija.......... 17.10.07, 19:55
        Sorry,to według Ciebie ile razy się żyje?Jak wiesz coś na ten temat to się
        podziel wiedzą, nie bądż knurem.Jeszcze jedno, co to znaczy"powinien ich
        poprosić o samobójstwo"?
      • misiek197 Re: ..Kaczynski nie zabija.......... 17.10.07, 22:06
        A skąd wiesz, że za kaczyńskiego samobójstwa popełniają tylko zbrodniarze? Czy
        niezawisły sąd nazwał ofiarę kaczego (i ziobrowego) show zbrodniarzem? A czy
        słyszałeś PiS-dzielcu, że w różnych sytuacjach (np. podczas wojny) różni ludzie
        z różnych narodowości chroniąc swoją cześć woleli zginąć, niż dostać się do
        niewoli czy zdradzić swoich rodaków.
        Ale komu ja to tłumaczę. PiS-daki o honorze nie mają pojęcia.
    • indianski na co ? 17.10.07, 17:49
      na to ze przez kilkanascie miesiecy utrzymywali XXX agentow tylko po to by przed
      wyborami wystrzelic z "bomba" ? Ciekawe ze zaintersowali sie jakas idiotka z PO
      a nie z PISu . Od kogo dostali zlecenie ?
      • palestrina2005 Wzięła łapówkę? Wzięła 17.10.07, 18:05
        Więc sprawa prosta...

Sprawa nie wpłynęłaby na wynik wyborów gdyby nie konferencja
        Sawickiej i nie głupia obrona Tuska.

Wystarczyłoby aby Tusk odciął się jasno od korupcji i powiedział że
        będzie czyścił szeregi i twardo z nią walczył....

Teraz Tusk robi wrażenie że broni koleżanki mimo iż ona bierze...
        Przez to właśnie Tusk przegra wybory...
        • iedsupo Nakłaniał do przestępstwa? Nakłaniał... 17.10.07, 18:07
          ...więc wyrok ma jak w banku.
          • palestrina2005 Prowokacja dobrą metodą walki z łapówkarstwem... 17.10.07, 18:19
            Jest to powszechnie stosowane na całym świecie. Własnie z powodu
            prowokacji urzednicy boją się korupcji...

Uczciwy prowokacji się nie boi i nie przyjmie "małych" 100 tys.
            złotych...
            • atomm Tylko czemu stosowana wobec niewinnego czlowieka?? 17.10.07, 18:29
              Przeciez przez prowokacja poslanka nie brala lapowek...
              Czemu CBA ja prowokowalo??
              Czemu CBA nie prowokowalo poslanki z PiS??

Pytania retoryczne

Wykopki 2007 - wykopiemy kartofle z parlamentu
              PiS off
              • palestrina2005 Nie jest niewinna. Wzięła łapówkę 100tys. zł 17.10.07, 18:42
                Przeciętny Polak pracuje na taka kwotę kilka lat...
                • ready4freddy [...] 17.10.07, 20:22
            • starod Re palestyna: Prowokacja dobrą metodą 17.10.07, 21:40
              palestrina2005 napisał:

> Jest to powszechnie stosowane na całym świecie.
              Gdzie ciemnoto widziałaś ten świat. W USA prowokacja przeprowadzona
              sprzecznie z prawem (a tak było w tym przypadku) nie jast żadnym
              dowodem sądowym. Gdyby twój nick odpowiadał wykształceniu nie
              wypisywałbyś pierdołek, chyba że to pseudo tak jak "profesor" u
              L.Kaczora
        • masakra_teksanska Jakby Jola dała kaczorowi kasę, to też by wziął :D 17.10.07, 19:14
          palestrina2005 napisał:

> Przez to właśnie Tusk przegra wybory...

może przegra, ale sku.r.w.y.sy.nów oraz ich metody prędzej czy później i tak
          rozliczymy, palestyno
          • wrojoz Re: Jakby Jola dała kaczorowi kasę, to też by wzi 17.10.07, 19:21
      • kakonek1 Re: na co ? 17.10.07, 18:44
        Glosujemy na Pis - robila oszlomstwo Samoobrny
        ma niezly program i czysci z lapowkarstwa kraj a tzn ze zostanie wiecej dal nas
        wyborcow.
        W koncu Nasz glso - Nasze zycie
        jak ktos gdzies na netcie napisal - i tu ma racje wiec
        czymu by nie zadabac w koncu o siebi i swoja rodzine
    • ferrment Re: tusk okradał dzieci 17.10.07, 17:49
      Przestań smiecić łajz... łajzmanie.

wiseman_said napisał:

>
      > Założona przez Donalda Tuska Fundacja Pomocy Dzieciom
      > Skrzywdzonym "Dar Gdańska" sprzedała w 2001 roku prawa autorskie do
    • profanum_vulgus A Tusk nie kłamał podczas debaty?? 17.10.07, 17:49
      Chciał Kwaśniewskiemu wmówić, że ten nie umie czytać.

SLD jest o tyle lepsze od PO, że tam na sumę 50 tys. złotych
      się śmieją i nawet łap sobie nie brudzą przyjmowaniem takich
      sumek.
      • old.european Re: A Tusk nie kłamał podczas debaty?? 17.10.07, 17:52
        profanum_vulgus napisał:

> Chciał Kwaśniewskiemu wmówić, że ten nie umie czytać.
        >
        > SLD jest o tyle lepsze od PO, że tam na sumę 50 tys. złotych
        > się śmieją i nawet łap sobie nie brudzą przyjmowaniem takich
        > sumek.

Natomiast PiS smieje sie, gdyz chce zagarnac WSZYSTKO.
        • profanum_vulgus Re: A Tusk nie kłamał podczas debaty?? 17.10.07, 18:00
          PiS się śmieje z tego jak Tusk przegrywa tą kampanię.
          Jeśli Tusk myśli, że Polacy przejmą się losem kobiety,
          która chciała ich okraść oraz jej niedźwiedzimi łzami
          to bardzo się myli w swoich rachubach.
          Zwłaszcza słowa posłanki:
          "Chciałam dobrze, wyszło inaczej."
          "Reprezentowałam ugrupowanie, które chce dawać szansę ludziom przedsiębiorczym."
          przyśpieszą katastrofę PO (brak wygranej w wyborach).

Tusk zamiast zrobić konferencję i ukręcić łeb całej sprawie
          krytykując posłankę Sawicką i odcinając się od niej ostatecznie,
          kontynuuje sprawę która w żaden sposób nie przysłuży się PO.
      • ferrment Nie kłamał - patrz dzisiejszy wyrok sądu 17.10.07, 18:09
        Kwaśniewki ume czytać - na krzyż.

profanum_vulgus napisał:

> Chciał Kwaśniewskiemu wmówić, że ten nie umie czytać.
        >
        > SLD jest o tyle lepsze od PO, że tam na sumę 50 tys. złotych
        > się śmieją i nawet łap sobie nie brudzą przyjmowaniem takich
        > sumek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka