andrzej.ablaze Nareszcie wolność, nareszcie demokracja 21.10.07, 23:20 koniec z kaczystowskim faszyzmem, zioberie, junkry i inne presentationy niech szukają pracy przy zmywakach na białorusi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 czas na budowe Eurogulagu 21.10.07, 23:34 andrzej.ablaze napisał: > koniec z kaczystowskim faszyzmem, zioberie, junkry i inne presentationy niech szukają pracy przy zmywakach na białorusi !!! M: Czas odkurzyc powielacze z czasow Solidarnisci bo zamordyzm zakwitnie pod haslem "walki z ksenofobia". Wzorem Szwecji, Niemiec, Francji czy Belgii rozpocznie nie polowanie na czarownice w ramach Eurostandardow. Odpowiedz Link Zgłoś
az100 Masz rację ! 21.10.07, 23:39 Trzeba będzie zapolować na kilku kryptobolszewików. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 KGB wytrenowalo w Eurolandzie sporo "ekspertow" 22.10.07, 02:41 ...od mokrej roboty. az100 napisał: > Trzeba będzie zapolować na kilku kryptobolszewików. M: jeden agent wytrenowany przez KGB strzelal do papieza w latach 80- tych. Inny - burmistrz stolicy Eurokolchozu w czasie smierci Jana Pawla II wychylal toast na ta okazje. Polecam POstKomuchom Tuska najwiekszego "toleranta" - burmistrza stolicy Unii Europejskiej, Freeddy Thielmans ktory bedac w restauracji, na wiesc o smierci Papieza Jana Pawla II zamowil szampan dla kazdego, oznajmujac z radoscia smierc znienawidzonego przez Eurobolszewikow Papieza : Europe's jackboot progressives By Paul Belien August 29, 2007 www.washingtontimes.com/article/20070829/EDITORIAL/108290004/1013 Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: KGB wytrenowalo w Eurolandzie sporo "eksperto 22.10.07, 08:00 A ja też sobie chlapnęłam na wieść o śmierci JPII! Kiedy do Polaków dotrze, że największe nieszczęście tego kraju to religia i wszystko ci się z nią łączy (również ten marny aktorzyna na stołku papieskim). Miałam nadzieję, że otumanienie szybko minie, ale musiałam trochę po0czekać. A teraz marzy mi się zeświecczenie, jak w Czechach. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Wykopki___ zakończone....sadzeniaki do ziemi.... 21.10.07, 23:22 tej ziemi....... img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Przylapani_minie_1606486.jpg Prezesie ,jestem już tym znudzony....... Odpowiedz Link Zgłoś
mppmpp Hurra! Wykopki... Lepiej nie bedzie, ale nie będę 21.10.07, 23:23 się wstydził za granicą za nasz rząd, tak jak przez ostatnie 2 lata. Tego jestem pewien. Odpowiedz Link Zgłoś
gadaczka Rosol z Kaczek 21.10.07, 23:28 albo kaczka nadziewana. Macierewicz, Ziobro i Kaminski pod trybunal !!! Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Panie premierze Kaczyński jestem z panem. 21.10.07, 23:28 Pogratulujmy Donaldowi Tuskowi zdecydowanego zwycięstwa i życzmy pomyślności we wprowadzaniu "irlandzkiego cudu". Jednocześnie bądźmy konstruktywną opozycją, taką na jaką zasługuje Polska, a jakiej w ciągu ostatnich dwóch lat niestety nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
gadaczka Re: Panie premierze Kaczyński jestem z panem. 21.10.07, 23:32 Wiesz co palancie. Pisuj takie palanciarskie teksty w poradniku wedkarskim. To nie nasza wina, ze masz za krotkiego i kompleksy wciskaja cie w glebe. Lecz sie u specjalistow a z tego forum wynocha PiS-do Lizie Odpowiedz Link Zgłoś
at84 Re: Panie premierze Kaczyński jestem z panem. 21.10.07, 23:34 No proszę. He he, kulturalny wyborca PO. Pogratulować panu Tuskowi elektoratu. Odpowiedz Link Zgłoś
gadaczka Re: Panie premierze Kaczyński jestem z panem. 21.10.07, 23:36 Kolejny eunuch Odpowiedz Link Zgłoś
darthmaciek chlopaki nie placza.... 22.10.07, 01:09 a geje nie glosuja na nasza partie... ale pol chusteczki chetnie od Ciebie przyjme "Zachowaj wszelako druga polowe dla Robespierre'a". Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.ablaze Sondaż PBS DGA: PO - 44 proc., PiS - 30 proc., .. 21.10.07, 23:29 presentation i junker zajęci są chyba pakowaniem bagażów przed udaniem się na emigrację do białorusi? Jakoś ich nie widać i nie słychać Odpowiedz Link Zgłoś
tab Sondaż PBS DGA: PO - 44 proc., PiS - 30 proc., .. 21.10.07, 23:30 no i fajnie. choć tak naprawdę zwycięzców jest pięciu... www.pancygaro.fotolog.pl/1329960,link.html Odpowiedz Link Zgłoś
corregidor Sondaż PBS DGA: PO - 44 proc., PiS - 30 proc., .. 21.10.07, 23:30 HUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratulkacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Koniec pislandii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BRAVO Odpowiedz Link Zgłoś
romautopia Sondaż PBS DGA: PO - 44 proc., PiS - 30 proc., .. 21.10.07, 23:31 A ja po prostu sie ciesze. Za powodzenie nowego rzadu - kielich w góre. Wierze, ze bedzie lepiej, wierze, ze bedzie porzadnie, godnie. A wiara czyni cuda. Wiec bedzie cud. Wlasnie sie zaczal. A Kaczory do nory! Odpowiedz Link Zgłoś
dziun Re: Sondaż PBS DGA: PO - 44 proc., PiS - 30 proc. 22.10.07, 10:18 to wspanialy dzien zobaczyc taki wynik glosowania ! Wielkim problemem jest drugi blizniak - bedzie robil wszystko aby pograzyc nowy rzad ... wszystko wedlug starej zasady " im gorzej dla Tuska tym lepiej dla braci blizniakow". To bedzie droga przez meke . Jak pozbyc sie obecnego prezydenta ? Odpowiedz Link Zgłoś
nik-ath Re: Sondaż PBS DGA: PO - 44 proc., PiS - 30 proc. 21.10.07, 23:31 HURA!!!! Moje dziecko urodzi się w normalnej Polsce:))) Odpowiedz Link Zgłoś
at84 Festiwal nienawiści w wykonaniu wyborców PO. 21.10.07, 23:32 He he. Jak u Orwella. Teraz wiem, że głosowaliście przeciwko Kaczyńskiemu, a nie za programem PO. Żal mi was ludzie tak jak żal mi demokracji prezentowanej przez was. Odpowiedz Link Zgłoś
corregidor Re: Festiwal nienawiści w wykonaniu wyborców PO. 21.10.07, 23:34 tak powinno być jak pod sznurek jak u władimira :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gadaczka Re: Festiwal nienawiści w wykonaniu wyborców PO. 21.10.07, 23:35 A mi zal ciebie czlowieczku, bo jedyne co potrafisz jak sadze to tanczyc nago w wietnamskiej restauracji. Spadaj palancie Odpowiedz Link Zgłoś
corregidor Re: a gdzie łajno;gamon0,junkier,presentation i 21.10.07, 23:32 olać psiarczyków HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ozjasz_szechter #### Modlic sie razem z Tuskiem o cud #### 21.10.07, 23:33 Teraz wszyscy musza sie z Tuskiem modlic o cud gospodarczy, ktory nam przyobiecal. ;-) A ponadto biegusiem budowac lotniska i drogi dojazdowe, bo jak wkrotce te kilkanascie milionow polakow zacznie wracac z calego swiata do Polski, by sie tym cudem nasycic, to beda strasznie korki i godziny oczekiwania na odprawe. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
taxal Re: #### Modlic sie razem z Tuskiem o cud #### 21.10.07, 23:36 Tuska napewno nam mlodym da wszystko co obiecal!!! u nas w fabryce na swieta obiecali 50% podwyzki jak zaglosujemy na PO; i wygralismy!!! bede mial szmal!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
taxal zniszczymy Rydzyka i mohery!!! 21.10.07, 23:34 niech zyje mlodosc!!!! teraz wszsytko dostaniemy od naszego ukochanego wodza!!! TUSk!!! TUSK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaasiuniaa Sondaż PBS DGA: PO - 44 proc., PiS - 30 proc., .. 21.10.07, 23:36 <brawo> :) wygrała POlska :) Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur Sondaż PBS DGA: PO - 44 proc., PiS - 30 proc., .. 21.10.07, 23:36 No to lotniska we Włoszczowej nie budiet Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Mamuśka ma "miłą buźkę".....buźkę, której.... 21.10.07, 23:38 już nigdy nie będzie miała Polska..... _________________________ Ponad dwa tysiące lat temu SENEKA zapowiedział upadek PiSuarów..... ...Dość jednej chwili na to,by wprost z tronu znaleźć się na kolanach u cudzych stóp.Musisz pamiętać,że wszelki los jest zmienny i że cokolwiek się zdarza komu innemu,może sie i tobie przydarzyć...... Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Mamuśka ma "miłą buźkę".....buźkę, której.... 21.10.07, 23:40 bi.gazeta.pl/im/5/4597/z4597745X.jpg już nigdy nie będzie miała Polska..... Odpowiedz Link Zgłoś
at84 Czy tylko chamy głosowały na PO. 21.10.07, 23:38 Z tego forum wynika, że nie tylko chamy, ale jacyś psychopaci. Niech odezwie się jakiś kulturalny wyborca PO żebym nie miał opinii o elektoracie Tuska jak o stadzie bydła. Odpowiedz Link Zgłoś
taxal Re: Czy tylko chamy głosowały na PO. 21.10.07, 23:41 my mlodzi skopalismy staruszki!!!!! huraaaaaa! zabrac moherom renty!!! zabrac Rydzykowi rozgosnie!!! i dla nas wszystko!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kelob3 i zle i dobrze 21.10.07, 23:41 zle bo Tusk jest facetem raczej w sukience niz w spodniach (boje sie ze bedzie chcial ze strachu podzielic sie wladza )a dobrze bo przynajmniej nie trzeba zawiazywac(teoretycznie)koalicji a wiec wszystko jasne chociaz sadze ze Tusk to zaden premier ale zycze mu jak najlepiej bo w ten sposob takze i sobie do dziela Herr Tusk za 4 lata ma tu byc Irlandia a nawet Anglia!! Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 żegnaj kaczyzm i nigdy nie wracaj 21.10.07, 23:45 i nie zobaczymy innych gwiazd IV RP: Giertycha i Leppera. Mam tylko nadzieje, że PO nie skuma się z PiS-uarami i nie stworzą koalicji. Skonczyła sie IV RP, całe szczęście, bo ile jeszcze kompromotacji można było znieść. Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Re: at84.. zmieniłeś nicka? 21.10.07, 23:45 30% wyborców zagłosowało na PiS, czyli nie tylko realista i gamon. zaś co do swołoczy to mam wrażenie, że rekrutuje się głównie z elektoratu pana Tuska. o czym zresztą przekonuje mnie to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
krisdar A gdzie gamonie, pa;estriny i inna swołocz? 21.10.07, 23:47 No, ale ulga może wreszcie na forum swołoczy nie będzie, A pisuarowcy dostali to na co zasłużyli, no cóż dobrze Polacy to ocenili Odpowiedz Link Zgłoś
az100 Re: A gdzie gamonie, pa;estriny i inna swołocz? 21.10.07, 23:53 krisdar napisał: > No, ale ulga może wreszcie na forum swołoczy nie będzie, > A pisuarowcy dostali to na co zasłużyli, no cóż dobrze Polacy > to ocenili Niestety, oni wrócą. Pewnie pod innymi nikami ale będą dalej pluć żółcią i sączyć jad nienawiści. Oni inaczej nie potrafią. Odpowiedz Link Zgłoś
darthmaciek ah, bo reakcja zwolennikow PO na tym forum 21.10.07, 23:56 to moze sama slodycz? Przeczytaj pare wypowiedzi waszych zwolennikow - lektura nadzwyczaj ciekawa... Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus no cóż, nie jest to eleganckie, ale pokazuje to... 22.10.07, 00:17 ...do jakiej agresji i nienawiści doprowadziły rządy PiSu. Kto podsyca negatywne emocje, judzi jednych przeciwko drugim, sprzymierza się z radiem głoszącym nienawiść i dzielącym ludzi, może spodziewać się, że to wszystko kiedyś uderzy rykoszetem również tego kto takimi metodami próbuje rządzić. Wyszukiwanie rzekomych agentów wśród bohaterów "Solidarności", opluwanie jej legendy, próba odebrania Polakom dumy z odzyskania wolności w 1989 r., sojusze z postkomunistycznymi kolaborantami (rodzina Giertychów, Lepper, Bender), musiały rozwścieklić Polaków. Oto skutki. Odpowiedz Link Zgłoś
darthmaciek raczej pokazuje jak wielki strach odczuly 22.10.07, 00:32 wszystkie grupy bezkarnie lupiace Polske przed 2005 rokiem, czyniace z niej kraj bezsilny, bezradny i bezladny.... i jak wielka jest ich ulga dzis wieczor. Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus nie możesz zrozumieć, że wielu Polaków... 22.10.07, 00:41 ...nie zgadza się z PiSem ideologicznie, programowo, wreszcie nie znosi ich neobolszewickiego stylu rządzenia (kto nie z nami, ten przeciwko nam, dążenie do kontrolowania wszystkiego, niechęć do wprowadzania procedur wiążących ręce władzy - KAŻDEJ WŁADZY). Czego ja mam się bać do cholery, nigdy niczego nie ukradłem! Po prostu uważam PiS za szkodliwy dla mojego kraju. Rozumiem, że staję wtedy tam gdzie ZOMO i wierzę jedynie w koryto. Odpowiedz Link Zgłoś