majster_g Koniec przygod Fiki Miki 26.10.07, 22:44 i Koziolka Dyplomatolka. O Kaczynskim teraz bedzie jak kiedys o Giertychu: kazdy wystep przynosil mu wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
eses2 Re: Koniec przygod Fiki Miki 26.10.07, 22:51 Juz wygraliscie te wybory. Juz napluliscie na Kaczynskich prze te 2 lata tyle, ze sliny brakuje. Moze wreszcie czas sie wziąc do rzadzenia. Jakiś progrma, jakies pomysły. Aha już są – ograniczyc dostepdziennikarzy do Sejmu, KRUSu nie ruszac i „kontrolowc” CBA..... Dalej, k...wa do roboty!! Czekamy na więcej, chłopcy w krótkich spodniach z KLD !! Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Koniec przygod Fiki Miki 26.10.07, 23:03 no cóż. widać, że jesteś namiętnym czytaczem naszego dziennika, ale podyskutować z szatanem z Torunia nie dadzą? to trochę można tutaj pobredzić, bo do rzeczowej dyskusji nie widzę podstaw video.i123.pl/filmy/248/Majewski_szow___Ojciec_Rydzyk Odpowiedz Link Zgłoś
age.kruger Przecież pogratulował - a te billboardy? 26.10.07, 23:03 To było bardzo miłe ze strony PiS - wykupić te billboardy pt. "Polska na dobrej drodze". Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski001 Gryb Bartek jednak cos wyniosl z tej II wojny swia 26.10.07, 23:11 towej; . doskonale sobie przyswoil goebbelsowska propagande; nie dziwota, ze w Niemczech tak bardzo ceniony, iz niedorobionemu maturzyscie dali "profesora" Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Bartoszewski: Nieloty gdy grzmi! 26.10.07, 23:16 Nieloty gdy grzmi, Solidarność śpi. Śmie grzmieć nad preziową głową? Śmie w moim kraju być burzowo? Weź te Jaszczompie, zakręć śmigło, po cię mam ministrze ptaszydło? Nie będą jakieś cumulusy, wymyślały nam, że konusy. Uczyń z Rydzem przychylne nieba, wam w ten układ to strzelać trzeba. Ponad ornat podniósł swe dłonie, był już z berłem, no i w koronie. Był jak codziennie do przymiarki, jestem wodzem najlepszej marki. Dała mu minister „konfitura” poparcie faszysty i knura. Wezwałem, by bez oszukaństwa, wystawić się na króla państwa, niebiańskie i piekielne moce, niech herb na Wawelu łopoce. A ten herb to zapewne wiecie, kaczka w koronie, na tronie w klozecie! By komuś pomóc bronisz się majestacie. Obiecać i nie móc, by komuś pomóc bronisz się majestacie, by od stołu podnieść gacie, w dodatku komuś, odeszli Andriu i Romuś! Odpowiedz Link Zgłoś
nutka57 Bartoszewski: Nieskładanie gratulacji to nowość.. 26.10.07, 23:18 Nowość i "norma" obyczajowa niesławnej pamięci IV RP. Kiedy czytam wypowiedzi na tym forum, poraża mnie niebywałe chamstwo napastujących słownie Profesora Bartoszewskiego. Nie mogę oprzeć się wrażeniu, że to urzędnicy pisowskich urzędów, lojalni wobec swoich panów aż do bólu i nielojalni wobec demokracji, która wyraźnie zaprotestowała przeciwko nierządom Kaczyńskiego. To strach przed intratnymi posadkami każe im tutaj ujadać na myślących nie po pisowsku. Może niech przeniosą się na fora "Naszego Dziennika"? I tam wychwalają pod niebiosa swoich szefów - Lecha i Jarosława. Bo to ich przywódcy.Nie nasi. Prezydent nie jest prezydentem całego narodu skoro nie jest w stanie pogratulować narodowi i uszanować jego wybór. Jest prezydentem swojego brata i jego partii.Tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
kelob3 zdrajco,PO trzykroc zdrajco 26.10.07, 23:18 najgorsze ku.....wo to za granica pluc na Polske i Polakow wiec zdrajca jestes tak jak i Bolek i jemuPOdobni Odpowiedz Link Zgłoś
kbl Bartoszewski: Nieskładanie gratulacji to nowość.. 26.10.07, 23:20 Bo w Polsce jest taka moda a szczególnie z ostatnich 2 lat. Nawet gdy chodzi o wyższe racje, ważniejsze są urażone ambicje. Innymi słowy: po trupach ale ja ci pokażę, to takie chrześcijańskie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
sirandreas Do Izraela do synka już nie jedzie??? 26.10.07, 23:23 matoł bez wykształcenia - zwany "profesorem". Wymiotować się chce... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski001 Synek z zydowka z Kanady zyje w Warszawie 26.10.07, 23:29 a konta ma w Szwajcarii; zupelnie jak stary; tylko, co na to powie druga zona Wladka "profesora" Zocha?? sirandreas napisał: > matoł bez wykształcenia - zwany "profesorem". Wymiotować się chce... Odpowiedz Link Zgłoś
silenius.monachijski silek, Merkel smietniki w RFN prywatyzuje, GORE!!! 26.10.07, 23:32 Odpowiedz Link Zgłoś
yurekbis nie ma PiSu to trzeba dowalic Prezydentowi 26.10.07, 23:24 Wrog musi sie znalezc,nie moze byc inaczej bo kogo by krytykowala Gazeta i jej pieski jak TVN,radio Zet itd.Przyszla pora na Prezydenta,bo w tym liberalnym kraju nie ma swietosci.A tak gwoli przypomnienia Prezydent Walesa takze nie gratulowal zwyciestwa Kwasniewskiemu,ale wtedy nikogo to nie dziwilo i nie bolalo.Wtedy autorytety siedzialy cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
kbl Bo w Polsce jest taka moda a szczególnie z... 26.10.07, 23:26 Bo w Polsce jest taka moda a szczególnie z ostatnich 2 lat. Nawet gdy chodzi o wyższe racje, ważniejsze są urażone ambicje. Innymi słowy: po trupach ale ja ci pokażę, to takie chrześcijańskie jest.. Odpowiedz Link Zgłoś
konfident_taki_jak_wy Żartowałem, że...kacze zarty .sraczka kacza 26.10.07, 23:30 Żartowałem, że nie będę premierem, gdy mój brat będzie prezydentem Żartowałem, że nie będzie koalicji z Samoobrona Żartowałem, że cieszę się, ze będę na pierwszej linii walki z Samoobrona (J). Żartowałem, że my w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy ... Żartowałem, że nie poprzemy nikogo z wyrokiem sadu lub przeciwko komu toczą się sprawy sadowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS Żartowałem, że w-ce minister sprawiedliwości nie ścigał i nie osadzał w wiezieniu działaczy opozycji w latach 70 Żartowałem, że wybudujemy trzy miliony mieszkań. Żartowałem, że wprowadzimy szybko niższe podatki. Żartowałem, że wycofamy wojsko polskie z Iraku. Żartowałem, że prawie 200 km autostrad w 2006, to nasza zasługa. Żartowałem, że tylko 6 km autostrad w 2007, to wina SLD. Żartowałem, że Marcinkiewicz, to premier na całą kadencje. Żartowałem, że pomożemy Stoczni. Żartowałem, że zredukujemy administrację państwową Żartowałem, że w rządzie nie będzie byłych członków PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
waldam dziaduś WB tez żartował? 26.10.07, 23:38 - Mam swoje zdanie na temat polityki prezydenta, ale nigdy publicznie nie zamierzam krytykować głowy państwa przez szacunek dla instytucji. Nigdy nie usłyszy pani ode mnie nic, co dyskredytowałoby prezydenta. Uważam to za grubiaństwo i chamstwo.” Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Jam algamus grafomanek :) 26.10.07, 23:30 Jam algamus,grafomanek szybki,skory do skladanek jak wypije sobie flaszke na kazdego sklece fraszke :))) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe memento 26.10.07, 23:33 za 4 lata tylko obiecany cud gospodarczey uratuje Polskę przed absolutna większościa PiS w Sejmie więc głupie ch... pracujcie na ten obiecany cud, mordę w kubeł i do roboty życzę powodzenia, lubię cudy gospodarcze Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Mnie sie wydaje ,ze to wszysko skonczy sie... 27.10.07, 06:11 na 'cudakach gospodarczych',co mozna jeszcze ukrasc, to ukradna, a co sie nie da ukrasc , to przepija . Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Protest Izraela w sprawie naszego marszałka! 27.10.07, 00:42 No coz? Narodek wybrany uwaza, ze mu wszystko wolno. Ciekaw jestem kiedy taka arogancka postawa sprzykrzy sie innym narodom? Odpowiedz Link Zgłoś
waldam te POpulistyczne żarty to nie żarty 26.10.07, 23:35 to 10 razy wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4592898.html Odpowiedz Link Zgłoś
chmielpopiel Bartoszewski: Nieskładanie gratulacji to nowość.. 26.10.07, 23:40 wszyscy sobie składają gratulacje pis i po ,są siebie warci ja bym te wszystkie 3 kaczory do jednakowej kultury zaliczył.walka o stołki i skłócanie Polaków ,ten pierdnął, tamten podał nogę,a Irlandii też nie będzie nie takie rządy składały obietnice. Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Nie wierzcie frustratom czy dewiantom psychicznym, 26.10.07, 23:44 dewiantom psychicznym, którzy swoje problemy psychiczne odreagowują na narodzie - czyżby przeszło na autora Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Idiota forumowy katolik polski 26.10.07, 23:46 Szlifuje fora swoim bełkotem Odpowiedz Link Zgłoś
ama25deusz Bartoszewski: Nieskładanie gratulacji to nowość.. 26.10.07, 23:46 p. Bartoszewski ! Czas już nie zatruwać powietrza ! Niech p. odpłynie w niebyt bo harcuje p. jak małpka Fiki Miki! Kończ waść i wstydu oszczędź!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cmos Bartoszewski: Nieskładanie gratulacji to nowość.. 26.10.07, 23:49 A CZY DONALD F.U.C.K. SKłADAł GRATULACJE KOMUś 2 LATA TEMU ? Odpowiedz Link Zgłoś
vipunia Re: Bartoszewski: Nieskładanie gratulacji to nowo 26.10.07, 23:53 Prof. Bartoszewski świetny człowiek, świetna krytyka - nic dodać! Odpowiedz Link Zgłoś
platforma.y.love.you Drogi Profesorze !! 26.10.07, 23:56 czy Pan na serio mysli, ze to chamstwo z PiSzczykowa cokolwiek zrozumialo??? Odpowiedz Link Zgłoś
waldam tylko dyplomatołek zapomniał o swoich 27.10.07, 00:04 sukcesach typu :niezaproszenie Polski (Wałesy) do Berlina na obchody rocznicy zakończenia wojny w 1995. Za to wywalczył zaproszenie dla Izraela a w Bundestagu przepraszał za "wysiedlenie" i wielkie straty ludzkie tylko przy polskich o 1,5 ml mu się zmniejszyły. Czy wtedy tez był taki stary? Odpowiedz Link Zgłoś
marl57 bredzisz jak niedoleczony 27.10.07, 00:03 bredzisz jak niedoleczony, nienawiścią zioniesz, pogardą i butą a mienisz się pewnie prawdę i miłosć być miłującym, znaczy katolikiem czy jakoś tak. zważ że jesteś osobą prawną, jeśli wiesz o czym tu mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski001 Nie bron Bartka: zawsze byl germonofilem i filosem 27.10.07, 00:08 ita; obydwie nacje zapewnily nieukowi "profesure" w Monachium silenius.monachijski napisała: > Odpowiedz Link Zgłoś