cigi Re: szkoda, nie przez tydzień musiałem go oglądać 30.10.07, 10:00 do tej pory miał jakieś problemy z mówieniem? Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu niech Prezydent pokaze ze jest prezydentem Polski 30.10.07, 10:02 a nie prezydentem PiSu Odpowiedz Link Zgłoś
woytek99 Re: Prezydent zabierze głos. Woooooooow... 30.10.07, 10:18 mały niemowa przemówi ? chyba rzuci naród na kolana... co za łaskawca... Odpowiedz Link Zgłoś
kumoterstwo.pl Re: Prezydent zabierze głos. Woooooooow... 30.10.07, 10:20 nie ma się co śmiać, dobrą mowę napisać nie jest tak łatwo. szczegolnie ludziom pokroju wspolpracowników Prezydenta. pewnie zamówili ją w jakiejś zewnętrznej firmie, stąd tak długi czas oczekiwania. Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: Prezydent zabierze głos. Woooooooow... 30.10.07, 10:25 PiS przerznal wybory to i go zatkalo. teraz go zapewne juz jakos odetkali i cos bedzie tam mlaskajaco dukal. Odpowiedz Link Zgłoś
katecheta A kogo to teraz obchodzi? Niech się wali wałkonus! 30.10.07, 10:41 Mam gdzieś brednie małych ludzików :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dobrasekta Zakompleksiony dziad.Nie zasługuje na prezydenturę 30.10.07, 10:45 Taki człowiek bez honoru ma być prezydentem kraju w którym mieszkam? Niech dziad spieprza. Nie zasługuje na to. Ktoś tam mówił iż zasady zobowiązują do czegoś. Słaby, mały, zakompleksiony człowieczek. --------------- Wole coś zjeść i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
mkot2005 Ale ma władzę. 30.10.07, 10:54 I posługując się cytatem z Gomułki: władzy raz zdobytej nie oddadzą (bliźniacy) nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Lechu zszedł już z tronu? 30.10.07, 11:00 No to pałac trzeba przewietrzyc porządnie Odpowiedz Link Zgłoś
kot9999 Jeszcze 1150 dni do końca kadencji prezydenta 30.10.07, 11:02 Jeszcze 1150 dni do końca kadencji prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Jeszcze 1150 dni do końca kadencji prezydenta 30.10.07, 11:16 Właśnie to może niech prezydent do tego czasu będzie konsekwentny i nie wychodzi z piwniczki;) Odpowiedz Link Zgłoś
sojowa ^^^^^Prezydent zabierze glos! Komu? Komus z PO ;-) 30.10.07, 11:21 no przeciez nie swojemu fagasowi Kaminskiemu Odpowiedz Link Zgłoś
borow4 niech sie juz nie wypowiada po kiego grzyba nam je 30.10.07, 11:33 go wypociny Odpowiedz Link Zgłoś
cyberdemokracja Prezydent wszystkich Wolaków? Daruj sobie Lechu 30.10.07, 13:27 - Jarek sączy jadu za obu. Po tym długotrwałym milczeniu myślałem, że Lechu niczego więcej niż "VETO" to już do końca kadencji nie zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Bezczelny Tusk odmówił poważnej rozmowy o Polsce 30.10.07, 11:38 Pamiętam. Tak, tak. Jakieś dwa lata temu. jak latał do prezydenta w celu uniemożliwienia zawiązania tej hańbiącej demokrację koalicji. I jak nie mógł się dopukać do jaśniepańskich odrzwi. I jak latał po upadku pierwszej superkoalicji i został przyjęty na piętnaście minut, żeby usłyszeć "spieprzj pan" czy coś w tym stylu... I po dwóch latach, kiedy już wielki brat pokazał wszystko co potrafi, czyli nic, mniejszy brat chce rozmawiać o Polsce, z tym, ze Tusk miał prawdopodobnie rozmawiać na kolanach... W tym przygotowywaniu prezydenckiego orędzia ja tam podejrzewam lepszą machinację: Jarek zasiądzie zamiast Lecha, tylko charakteryzatorzy jeszcze się nie wyrobili... Odpowiedz Link Zgłoś
faren100 A ja się poważnie obawiam, że Prezydent w dniu... 30.10.07, 13:20 ... wyborów bardzo poważnie zachorował... i obawiam się, że ten stan Prezydenta jest przed społeczeństwem ukrywany........... Odpowiedz Link Zgłoś
dobrasekta .. i zastąpi go klon. 30.10.07, 13:26 Wojna klonów - odsłona 2. --------------- Wole coś zjeść i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: A ja się poważnie obawiam, że Prezydent w dni 30.10.07, 13:44 faren100 napisał: > ... wyborów bardzo poważnie zachorował... i obawiam się, że ten stan > Prezydenta jest przed społeczeństwem ukrywany........... To tak jak na Kubie! Odpowiedz Link Zgłoś
buka222 Re: Bezczelny Tusk odmówił poważnej rozmowy o Pol 30.10.07, 12:49 :))) Ciekawe, czy żona się zorientuje. Bo kot z całą pewnością. Odpowiedz Link Zgłoś
buka222 :))) 30.10.07, 12:51 Kto się pierwszy zorientuje, kot czy ślubna małżonka??? Odpowiedz Link Zgłoś
kot9999 lepiej niech nie zabiera glosu, bo znow mnie zdene 30.10.07, 11:01 lepiej niech nie zabiera glosu, bo znow mnie zdenerwuje Odpowiedz Link Zgłoś
tenare Re: lepiej niech nie zabiera glosu, bo znow mnie 30.10.07, 12:58 On sie wypowie tobie na złość. I mnie też. Odpowiedz Link Zgłoś
e-maxim Re: Masz, jeśli 30.10.07, 11:00 A już myślałem, że to o nim pisali "Dziad zmarł w więzieniu w Radomiu" :/ Odpowiedz Link Zgłoś
h3x Re: hi hi hi :-) 30.10.07, 12:05 Prezydent wylazł z kibla - to najdłuższa sraczka w jego karierze politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus81 Re: Masz, jeśli 30.10.07, 12:13 e-maxim napisał: > A już myślałem, że to o nim pisali "Dziad zmarł w więzieniu w Radomiu" :/ Wiesz, ja tez tak w pierwszej chwili pomyslalem jak zobaczylem tytul. Odpowiedz Link Zgłoś
evula Re: Masz, jeśli 30.10.07, 15:42 e-maxim napisał: > A już myślałem, że to o nim pisali "Dziad zmarł w więzieniu w Radomiu" :/ Ha ha ha! Dobre:-))) P.S Ja tez tak myślałam:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
util Wdepnęli w g@wno i nie wiedza jak z niego wybrnąć. 30.10.07, 10:20 "Prezydent nie chciał występować zaraz po wyborach, aby nie było to odebrane w jakikolwiek sposób negatywny, bo chciał poczekać, aż uspokoją się emocje" Muahahahahahahahahahaaaaaa!!! Co za loser, małostkowy człowiek i arogant, który nie rozumie swojej funkcji. Braciom Kaczyńskim przydałby się psycholog, bo mają problem w relacjach społecznych. Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Re: Wdepnęli w g@wno i nie wiedza jak z niego wyb 30.10.07, 10:56 >Braciom Kaczyńskim przydałby się psycholog Nie, nie przydalby sie. Tu trzeba psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
palcopstryk Re: ale czy potem odda? 30.10.07, 10:37 vontrompka napisał: > i komu zabierze? To oczywista oczywistość - wszystkim, którzy nie głosowali na PiS ;) Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Re: niech Prezydent pokaze ze jest prezydentem Po 30.10.07, 10:40 milet_z_sedesu napisał: > a nie prezydentem PiSu Niech nic nie pokazuje a siedzi cicho i posłusznie robi co większość obywateli pragnie a wyraziła to odsuwając pis od władzy. Niech milczy do końca kadencji to może zmienię zdanie o nim na trochę lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: niech Prezydent pokaze ze jest prezydentem Po 30.10.07, 12:55 milet_z_sedesu napisał: > a nie prezydentem PiSu Ale on jest prezydentem PiSu, PiS przegrało wybory, a więc po co ma się odzywać? Reszta obywateli okazała sie niegodnymi swego Prezydenta, więc niech się wypchają sianem. Odpowiedz Link Zgłoś
majkelx trzeba go szybko obarzić ponownie 30.10.07, 12:13 trzeba go szybko obarzić ponownie i znowu tydzień spokoju! Odpowiedz Link Zgłoś
e-maxim Re: trzeba go szybko obarzić ponownie 30.10.07, 12:35 Może by go tak w tym celu nazwać synem swojej matki, albo coś w tym guście? Odpowiedz Link Zgłoś
al_bandi Prezydent już wkrótce zabierze głos 30.10.07, 10:00 Kartofle najlepsze są tłuczone z tłuszczykiem i skwareczkami ze stopionej słoninki oraz zsiadłym mleczkiem. Dla smakoszy - można podawać z sadzonym jajeczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Prezydent już wkrótce zabierze głos 30.10.07, 10:20 al_bandi napisał: > Kartofle najlepsze są tłuczone z tłuszczykiem i skwareczkami ze > stopionej słoninki oraz zsiadłym mleczkiem. Dla smakoszy - można > podawać z sadzonym jajeczkiem. *************************************** I do tego np. zupa szczawiowa. No tak, ale te kartofle są potłuczone na sucho i do tego niezdrowe. Odpowiedz Link Zgłoś
leszlong Re: Prezydent już wkrótce zabierze głos 30.10.07, 10:56 Dobrze, że nie są to kartofle w mundurkach, bo byśmy mieli stan wojenny bis. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Prezydent już wkrótce zabierze głos 30.10.07, 13:27 leszlong napisał: > Dobrze, że nie są to kartofle w mundurkach, bo byśmy mieli stan wojenny bis. ******************************* PiS-Sturmkartofel i PiS-Oberkartofel? Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Prezydent już wkrótce zabierze głos 30.10.07, 12:52 al_bandi napisał: > Kartofle najlepsze są tłuczone z tłuszczykiem i skwareczkami ze > stopionej słoninki oraz zsiadłym mleczkiem. Dla smakoszy - można > podawać z sadzonym jajeczkiem. Jeszcze jajeczko posypać szczypiorkiem lub słodką mielona papryką. Pycha! Odpowiedz Link Zgłoś
llawrynowicz Prezydent już wkrótce zabierze głos 30.10.07, 10:00 Czyzby w aptece Palacu Prezydenckiego w koncu pojawil sie wegiel? A poważnie - wstyd ze taki czlowiek reprezentuje Polske. Troche klasy Panie Prezydencie, na pewno by nie zaszkodziło. Nawet jezeli w Pana mniemaniu Tusk Pana obraził. A tak - z resztą nie po raz pierwszy - zachowuje się Pan jak ostatni ćwok, burak, taki zaściankowy szlachetka, który "wyżej ..ra niż d... ma". Ja na miejscu Tuska przeprosiłbym, ale - wzorując się na Jareczku - pod warunkiem, ze Grzyb pierwszy Pana i Panska małżonkę PUBLICZNIE przeprosi. Odpowiedz Link Zgłoś
waldi1953 Re: Prezydent już wkrótce zabierze głos 30.10.07, 10:29 Z klasą to jest tak: albo się ma albo nie. w tym wypadku jak widać deficyt.Generalna zasada tak Cię prezydencie ludzie traktują jak na to zasługujesz.(oczywista oczywistość) Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Prezydent już wkrótce zabierze głos 30.10.07, 11:32 Leszek niema nic do powiedzenia,tam Rządzą kundle Jarka.Tusk przeprosi Polaków że chciał wystąpić w radio ma ryja. Odpowiedz Link Zgłoś
mateo292 Kaczor kto cie slucha?? 30.10.07, 10:02 Kaczor kto cie slucha??? babcia głucha!!!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
t.orlowski Prezydent już wkrótce zabierze głos 30.10.07, 10:02 Pan Prezydent zrobi łaske narodowi i w koncu sie odezwie. A to chyba jego obowiazek. I niech nie będzie taki obrażalski. Teraz pewnie się obrazi na mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Prezydent już wkrótce zabierze głos 30.10.07, 10:12 To on jest -+<|PREZYDENT|>+- a my jesteśmy motłoch, który powinien patrzyć z rozdziawionymi gębami i otwartymi oczętami na jego podniosły majestat, wizjonerstwo i męstwo stanu. Wyborco, znaj swoje miejsce w szeregu ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 Prezydent już wkrótce zabierze głos 30.10.07, 10:04 " Dwa miesiące temu Lech Kaczyński zaprosił Donalda Tuska na poważną rozmowę o Polsce, Donald Tusk tej rozmowy odmówił - podkreślał." A jakaz to przyjemnosc, powaznie nagrywac rozmowy dla brata i jego sluzb? Fajnie by bylo, gdyby prezydent - WRESZCIE - zaczal zachowywac sie godnie swojego stanowiska. Te fochy i humory - dostarczaja obraz kwekajacej primadonny, ktorej wszyscy maja ustepowac i spelniac jej kaprysy. Panowie i chlopy - wiecej powagi i rozsadku, nawet prezydentowi nie powinny zaszkodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Prezydent już wkrótce zabierze głos 30.10.07, 10:10 > " Dwa miesiące temu Lech Kaczyński zaprosił Donalda Tuska na poważną > rozmowę o Polsce, Donald Tusk tej rozmowy odmówił - podkreślał." Wcześnie sobie przypomniał., Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 musial dostac niezla reprymende od Jarka 30.10.07, 10:20 za niewykonanie zadania "zebrania waznych informacji z PO". Tak go to porazilo, ze wlasnie po 2 miesiacach od zaproszenia=wezwania, i 9 dni po wyborach - musial to wypomniec Donaldowi. Nie wykluczone, ze w sierpniu sluzby poradzily wpuscic Donaldowi "kropelki gwaltu" do wina, by wyciagnac z niego niezbedne kompromitujace materialy na Donalda i PO. I chyba - dlatego nie moze zapomniec Donkowi tego swinstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
praktyczna Re: Prezydent już wkrótce zabierze głos 30.10.07, 12:16 strach pomyslec co znajdzie jak siegnie pamiecia bardziej wstecz .... Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt601 Re: Prezydent już wkrótce zabierze głos 30.10.07, 10:13 niewatpliwie mam problemy z pamiecia,ale czy słynne spotkanie z Tuskiem,w którm pito wino miało miejsce przed śmiertelnym obrażeniem się,czy po smiertelnym obrażeniu się? Odpowiedz Link Zgłoś
redbull10 milczenie jest złotem.. 30.10.07, 10:04 Nie rozumiem tej medialnej histerii wokół milczenia kartofla. Jak dla mnie, to może milczeć aż do końca tej pożal się Boże prezydentury. Tak byłoby lepiej dla Polski i dla niego. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 zgadzam sie, chyba ta faza byla milsza niz poprzed 30.10.07, 10:08 nia. Z braku newsow z "palacu" nawet rezimowka musiala zatkac czas normalniejszymi informacjami. Jak to moja babcia mowila, nie ma tego zlego, co by (narodowi) na dobre nie wyszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
redbull10 Re: zgadzam sie, chyba ta faza byla milsza niz po 30.10.07, 10:29 Masz bardzo mądrą babcię, na pewno nie nosi moherowego beretu;) Pozdrawiam miła forumowiczkę:) Gdybyś chciała pogadać o polityce i nie tylko napisz proszę: rafacholin@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Czyżby już mu przeszło ? 30.10.07, 10:08 Kaczor da glos? Uwazaj.Glos Szatana w Twoim domu. Odpowiedz Link Zgłoś
sai_mon Re: Prezydent już wkrótce zabierze głos 30.10.07, 10:07 Znaczy się, że dyspepsja ma się ku końcowi. Ciekawe czy zeszczuplał na pysku, po tygodniowym odwodnieniu powinno być widać. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiadzmercedes Prezydent już wkrótce zabierze głos 30.10.07, 10:07 A może Lechu pojedynek z Pawlakiem na uśmiechy. Odpowiedz Link Zgłoś
biott a któż chce słuchać tego pana? 30.10.07, 10:07 a któż chce słuchać tego pana, pełniącego akutalnie obowiązki Prezydenta RP? Odpowiedz Link Zgłoś
msbn Re: Prezydent już wkrótce zabierze głos 30.10.07, 10:09 Lepiej już niech się nie odzywa. Najlepiej do końca swojej kadencji. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 A co prezio ma do powiedzenia bez brata....... 30.10.07, 10:11 NNNNNNNiiiiiiicccccc.............tak jak do tej pory był marionetkowym preziem takim pozostanie, tylko głębiej schowany...... Jeżeli_ ktoś podrzynał kaczkom gardło to wie...... jak się trzepią ...i trzeba to robić umiejętnie aby się powoli wykrwawiły..... Odpowiedz Link Zgłoś
eldezecianin Pan Prezydent 31% 30.10.07, 10:12 Smutne to jest! Brakuje mu taktu i obycia! Odpowiedz Link Zgłoś
aga_142106 Pan Prezydent już się nie gniewa? 30.10.07, 10:16 "Tłumacząc tak długie milczenie Lecha Kaczyńskiego po wygranych wyborach, Kamiński zapewnił, że była to świadoma decyzja mająca na celu uspokojenie emocji, które wybuchły w czasie wyborów parlamentarnych. - Prezydent nie chciał występować zaraz po wyborach, aby nie było to odebrane w jakikolwiek sposób negatywny, bo chciał poczekać, aż uspokoją się emocje - wyjaśnił Kamiński." Emocje Pana Prezydenta i Pana Premiera już opadły ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Pan Prezydent już się nie gniewa? 30.10.07, 10:17 Jeszcze by chlapnął jakieś "spieprzaj dziadu". Odpowiedz Link Zgłoś
tersta To tak jakby prezydent był bogiem lub cos... 30.10.07, 10:17 w tym rodzaju. Budowanie napiecia i potęgowanie atmosfery oczekiwania. Boże, jacy biedni ci kaczyńscy! Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: To tak jakby prezydent był bogiem lub cos... 30.10.07, 10:19 Bo on jest -+<|PREZYDENTEM|>+- a jego czas jest cenny. Nie będzie go marnować dla jakiejś tłuszczy. I tak dał dowód niespotykanej dobroci gdy pogadał z TVNem w Nowym Jorku - podkreślił jednak, że traci przez to swój czas. Odpowiedz Link Zgłoś
babb Prezydent już wkrótce zabierze głos 30.10.07, 10:20 Zalosc ogarnia!!! Co za kreatura. Macie racje, niech sie juz nie odzywa do konca kadencji. Odpowiedz Link Zgłoś
antekguma1 Re: Prezydent już wkrótce zabierze głos 30.10.07, 10:21 maruda.r napisał: > > Odetkał się? > Jak zapchany klozet?!!! Ale trzeba przyznać, że twardy jest. Miałem nadzieję, że ze złości szlak go trafi, a jad go zadusi. A tu lipa. Może następnym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
e-maxim Re: Prezydent już wkrótce zabierze głos 30.10.07, 10:59 A już myślałem, że to o nim pisali "Dziad zmarł w więzieniu w Radomiu" :/ Odpowiedz Link Zgłoś
viktors Prezydent już wkrótce zabierze głos 30.10.07, 10:22 zabierze głos i powie..... kwa kwa kwa kwarantanna już minęła Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Skończyć z tymi różnymi "przeprosinami",bo rzygać 30.10.07, 10:23 już się chce.Tylko ludzie prymitywni i gnidy czują się ciagle obrażani i "żądzją przeprosin".Dlaczego przeprosin nie domagają się ludzie naprawdę wielcy?Bo ich nie można tak naprawdę obrazić,a obrażający po prostu kompromituje się.A te kacze karły ciągle żadają przeprosin,chociaż sami na lewo i prawo rzucają obelgami.I jad płynie z ich podłego wnętrza.Nie chvemy ich przeprosin,niech po prostu znukną nam z oczu,bo rzygać się chce na ich widok.I wszystko.Won w cholerę! Odpowiedz Link Zgłoś
critic A czy pan prezydent raczył przeprosić pewną 30.10.07, 10:42 dziennikarkę za "małpę w czerwonym"? Odpowiedz Link Zgłoś
jas To "Prezydęt" wszystkich Kaczorów umi mówić??? 30.10.07, 10:23 Hesus to to nadaje sie do Księgi rekordów Gynesa!Lesio Lesiunieczek, Kaczuszka, Brat Bliźniak ( o Panie Jazu i o Panie Ziobro wybaczcie za to niewyobrażalne chamsto)łodbraził się i jako Pierwszy Drób RP da głos!!!! O cimny ludzie trza wysłuchać Głosu Tego Najpierwszego Drobiu RP. Odpowiedz Link Zgłoś
estazolan Prezydent już wkrótce zabierze głos 30.10.07, 10:24 Najwyzszy juz czas. Odpowiedz Link Zgłoś