minimus12 Re: Pierwszy dzień w nowym Sejmie - minuta po min 05.11.07, 20:01 Mianowali marszałka, hura optymizm!, tylko trochę dziwi mnie to, jak można postępować w tak niegodny sposób odchodząc, kultura jest w końcu wszystkim co powinno świadczyć o nas w takiej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus co to jest "większość ogólnonarodowa w opozycji"? 05.11.07, 20:03 To pytanie do ZWOLENNIKÓW PiS - platformersi i LiDowcy niech się wstrzymają z odpowiedzią, proszę Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus doczekam się odpowiedzi? Przypominam, że... 05.11.07, 20:18 ...to wypowiedź posła Kuchcińskiego, a pytanie kieruję wyłącznie do zwolenników PiS na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: co to jest "większość ogólnonarodowa w opozyc 05.11.07, 22:25 Są to ludzie, którzey nie ulegli ześcierwionej ekstremie reakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus pytanie 2 do zwolenników PiS 05.11.07, 20:05 dlaczego Kuchciński omawiając życiorys Putrii pominął jego działalność polityczną przed 1989 rokiem? Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: pytanie 2 do zwolenników PiS 05.11.07, 22:26 eptesicus napisał: > dlaczego Kuchciński omawiając życiorys Putrii pominął jego > działalność polityczną przed 1989 rokiem? Bo musiałby nawiązać do działalności Komorowskiego, który podle znieważył naród polski. Sprawa znana ale dziwnie przemilczana. Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus placebo99, popieram. Działalność w... 05.11.07, 22:41 ..."Solidarności" to ewidentna zniewaga narodu polskiego. Podłe knucie mające na celu obalenie socjalistycznego ustroju ludowej ojczyzny, umiłowanego przez lud pracujący miast i wsi (WSI). A ten, jak wiadomo, trzeba wspierać czynem i słowem, jak czynili wielcy bohaterowie socjalizmu: Kryże, Bender, Giertych senior, Kalata, Wasserman. > > dlaczego Kuchciński omawiając życiorys Putrii pominął jego > > działalność polityczną przed 1989 rokiem? > > Bo musiałby nawiązać do działalności Komorowskiego, który podle > znieważył naród polski. Sprawa znana ale dziwnie przemilczana. Odpowiedz Link Zgłoś
zezun Pierwszy dzień w nowym Sejmie - minuta po minucie 05.11.07, 20:07 kto mi wytłumaczy dlaczego w sali sejmowej Komorowski i Dorn sądziadami (podpis pod zdjęciem) Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus nie wiem, ale to dobrze wróży na przyszłość 05.11.07, 20:20 peace, peace ;-)) > kto mi wytłumaczy dlaczego w sali sejmowej Komorowski i Dorn > sądziadami (podpis pod zdjęciem) Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus pytanie 3 do zwolenników PiS 05.11.07, 20:08 dlaczego pan prof. Religa ma tyle klasy, żeby przywitać Wałęsę, prof. Gilowska ma tyle klasy, żeby wstać i klaskać jak Wałęsa wchodzi, a pan Kaczyński - NIE MA? Czemu jest tak małostkowy? Jeśli nawet Wałęsa w podobnej sytuacji zachowałby się podobnie (obym się mylił), nie usprawiedliwia to Pana Premiera. Swoich zachowań nie powinniśmy uzależniać od tego, jak postępują (postępowaliby) inni, dobre zachowanie zawsze obowiązuje. Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Re: pytanie 3 do zwolenników PiS 05.11.07, 22:01 eptesicus napisał: > dlaczego pan prof. Religa ma tyle klasy, żeby przywitać Wałęsę, > prof. Gilowska ma tyle klasy, żeby wstać i klaskać jak Wałęsa > wchodzi, a pan Kaczyński - NIE MA? Czemu jest tak małostkowy? Jeśli > nawet Wałęsa w podobnej sytuacji zachowałby się podobnie (obym się > mylił), nie usprawiedliwia to Pana Premiera. Swoich zachowań nie > powinniśmy uzależniać od tego, jak postępują (postępowaliby) inni, > dobre zachowanie zawsze obowiązuje. > a ty masz szacunek dla człowieka ,który zdradził naród???który trzyma ze zdrajcami???człowiek,który ubliża premierowi,prezydentowi ??? człowiek,który nie ma szacunku dla władzy dlaczego ja mam mieć szacunek dla niego??? Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus mógłbyś sprecyzować kwestię zdrady 05.11.07, 22:20 > > a ty masz szacunek dla człowieka ,który zdradził naród??? który trzyma ze zdrajcami?? pierwsze słysze, żeby Wałęsa zdradził naród, jakies dowody? A z jakimi zdrajcami Wałęsa trzyma? Możesz sprecyzować? Poza tym, skoro prof. Religa, człowiek o wiele bardziej szanowany przez Polaków, potrafił uszanować, to premier nie mógł? a poza tym, skąd pan premier taki wrażliwy na zdradę? przecież sam pozwolił, aby z list jego partii (PiS) kandydował (i dostał się do senatu) inny zdrajca, niejaki Bender, członek PRON, współpracownik Jaruzelskiego, poseł komunistycznego sejmu w latach 80-tych, w czasach, gdy odważni ludzie walczyli z komuną w podziemnej "Solidarności" i byli wsadzani do więzienia. Przecież w drużynie pana premiera grają tacy ludzie jak komunistyczny sędzia Kryże, który skazywał opozycjonistów w procesach politycznych. > ma szacunku dla władzy dlaczego ja mam mieć szacunek dla niego??? nie musisz. premier musi, bo premier na czas swojej pracy wyrzuca swoje uczucia do kosza. Zostają mu zasady, w tym savoir-vivre. Po prostu tego się oczekuje od męża stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: pytanie 3 do zwolenników PiS 05.11.07, 22:28 > a ty masz szacunek dla człowieka ,który zdradził naród???który trzyma ze > zdrajcami???człowiek,który ubliża premierowi,prezydentowi ??? człowiek,który ni > e > ma szacunku dla władzy dlaczego ja mam mieć szacunek dla niego??? Ja nie mam szacunku - dlatego gardzę łże prezydentem spieprzajdziadu. Bo to on zdradził naród (pozbawił Polskę wywiadu i zgodził się bezwarunkowo na instalację tarczy, która stanowi dla nas śmiertelne niebezpieczństwo w zamian za uścisk graby Busha w drodze do toalety). Kłamczyński zasługuje na proces przed TK i prawdopodobnie - na karę śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus bez głupot - jakie to śmiertelne zagrożenie? 05.11.07, 22:32 nie należy przesadzać > Ja nie mam szacunku - dlatego gardzę łże prezydentem spieprzajdziadu. Bo to on > zdradził naród (pozbawił Polskę wywiadu i zgodził się bezwarunkowo na instalacj > ę > tarczy, która stanowi dla nas śmiertelne niebezpieczństwo Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: bez głupot - jakie to śmiertelne zagrożenie? 06.11.07, 02:11 przejdź się na strzelnicę i stań przed tarczą w trakcie zawodów Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: pytanie 3 do zwolenników PiS 05.11.07, 22:28 eptesicus napisał: > dlaczego pan prof. Religa ma tyle klasy, żeby przywitać Wałęsę, > prof. Gilowska ma tyle klasy, żeby wstać i klaskać jak Wałęsa > wchodzi, a pan Kaczyński - NIE MA? Czemu jest tak małostkowy? Jeśli > nawet Wałęsa w podobnej sytuacji zachowałby się podobnie (obym się > mylił), nie usprawiedliwia to Pana Premiera. Swoich zachowań nie > powinniśmy uzależniać od tego, jak postępują (postępowaliby) inni, > dobre zachowanie zawsze obowiązuje. Wałęsa powinien wpierw przeprosić za swoje wszystkie zachowania i słowa wobec prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Pierwszy dzień w nowym Sejmie - minuta po minucie 05.11.07, 20:26 "Konferencja Komorowskiego. - Miejmy nadzieję, że nowa kadencja oznacza mniej niepokoju, a więcej zgody" a to już zalezy o jakie zgody chodzi. Bo jeśli chodzi o zgody na przyjmowanie łapówek, tolerowanie kapusiów, ułaskawianie szwindlarzy, całowanie w zadnią część ciała żeby tylko "ełropejczyk" (czyt. lewus) raczył nas łaskawie pogłaskac po głowie, a i to z przestrogą, to chyba się nie zgodzimy. No tyle że nie jestem w sejmie, drogi Komorowski. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
london13 Pis pokazal po raz kolejny "klase" - zawistnych 05.11.07, 20:27 burkow. Male jest wredne. Ale zeby az tak? Przeciez oni paralizuja sejm, wszystko po to, zeby pokazac swoje wielkie niezadowolenie! Pieprzone zawistne wszy - do ROBOTY! Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus drodzy forumowicze - wyborcy PiS. Czekam! 05.11.07, 20:29 Czekam na odpowiedzi - trzy krótkie pytania powyżej! Odpowiedz Link Zgłoś
junkir Wreszcie polski hrabia 05.11.07, 20:48 na tak ważnym stanowisku, a nie jakaś zawszona żydzina. Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 Dla mnie może być i eskimos... 05.11.07, 20:57 junkir napisał: > na tak ważnym stanowisku, a nie jakaś zawszona żydzina. ...byle ktoś o wyższym intelekcie. Pan Bronisław nadaje się na co najwyżej na magazyniera - daleko mu do roli Marszałka Sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
junkir Dla was pospólstwa to 05.11.07, 20:59 pewnie może być i gó..zjad. My arystokracja odrzucamy takie persony z definicji... brrr, okropieństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus W Sejmie już po rozejmie.. 05.11.07, 21:04 W Sejmie już po rozejmie. Nastąpił rozruch Platformy, będą wreszcie reformy. Więc będzie wydobycie, by ułatwiać nam życie. Nie będzie jak Bóg poda. Wyszukiwanie wroga. Leć jak trwoga do Boga, bądź sługą demagoga. Ruszyła megamaszyna i wgniotła sukinsyna, co kombinował znów, z pomocą pustych głów. W poprzednim Sejmie po wyborze Marka Jurka w rozmowie Tadeusza Cymańskiego z o. Cydzikiem redemptorystą z Torunia padło pytanie i co dalej? Tadeusz Cymański odpowiedział: „jak Bóg da”, na co o. Cydzik dodał: „szczęść Boże!” Wyraźnie to nie ten Bóg. Może coś od szatana. Stąd maniera wyświechtana. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Jarek nie mógł oderwać się od stołka 05.11.07, 21:15 widać to było wyraźnie przy powitaniu Lecha Wałęsy Odpowiedz Link Zgłoś
soldadura104 Pierwszy dzień w nowym Sejmie - minuta po minucie 05.11.07, 21:28 Czy awaltura Tuzka o wicemarszałków to rozwój rewanżyzmu i spłacenie długu dla wrogów Kaczyńskich, którzy go finansowo wspierali czy własna wojna. Jezeli tak to spec służbom rónych krajów będzie łatwo doprowadzić do regularnej wojny. Młodzi posłowie nie dadzą sobie łamać kręgosłupów moralnych i się zbuntują podobnie jak ministrowie u Kaczyńskiego. Wtedy może powstać 5 formacja z uciekinierów z Platformy i PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Pierwszy dzień w nowym Sejmie - minuta po minucie 05.11.07, 21:45 Zderzenie polityki spokoju, kultury i dobrego wychowania z chamstwem, agresją, kłamliwością i hipokryzją. Odpowiedz Link Zgłoś
koliberek33 Pierwszy dzień w nowym Sejmie - minuta po minucie 05.11.07, 21:47 Są poprawione błędy, w tym red. Wróbel Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Pierwszy dzień w nowym Sejmie - minuta po minucie 05.11.07, 21:48 Doczeka się ta głupia kuchta, oj doczeka. Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynt33 Pierwszy dzień w nowym Sejmie - minuta po minucie 05.11.07, 22:10 Sympatyczne zdjęcie E. Jakubiak i J. Kalinowskiego w galerii zdjęć. Ale w koncu to mieszkańcy jednego powiatu (wyszkowski), jednej gminy (Somianka) i jednej parafii (Popowo Koscielne). Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynt33 Pierwszy dzień w nowym Sejmie - minuta po minucie 05.11.07, 22:12 A pani Fotyga wygląda jek ci pozłacani i posrebrzani monowie na rynkach starych miast. Super zdjęcie! Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus ponawiam pytanie do zwolenników PiS 05.11.07, 22:22 co to jest "większość ogólnonarodowa w opozycji" którą poseł Putra miałby reprezentować? Tak powiedział poseł Kuchciński, prezentując kandydaturę posła Putry Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider myślisz, że sie doczekasz? 05.11.07, 22:30 może Kucinski wrócił do palenia zioła jak za dawnych lat a że status materialny poprawił mu sie znacznie to stac go na duzo lepszy towar niz niegdyś. Efektem owa "większość ogólnonarodowa w opozycji". eptesicus napisał: > co to jest "większość ogólnonarodowa w opozycji" którą poseł Putra > miałby reprezentować? Tak powiedział poseł Kuchciński, prezentując > kandydaturę posła Putry Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus zadałem poważne pytanie, czekam na... 05.11.07, 22:35 ...poważną odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
colombina dorzuc jeszcze jedno pytanie... 06.11.07, 11:09 Czy juz ktos widzial czolgi na ulicach ktore mial wyslac Tusk jak tylko wygra wybory? Odpowiedz Link Zgłoś
wronskipacewicz Pierwszy dzień w nowym Sejmie - minuta po minucie 05.11.07, 22:26 Brak zgody PO na Romaszewskiego to jest właśnie "pojednanie" , "miłość" , i "cud" , o których tak wzruszająco mówił Tusk i co warsiawskie wykształciuchy łyknęły z wypiekami Odpowiedz Link Zgłoś
chudyszopen Gollum odchodzi z ministerstwa 05.11.07, 22:34 Fotyga na zdjeciu wyglada jak Gollum kiedy zgubil pierscien Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus złościsz, się co? Niezadowolony z wyniku wyborów? 05.11.07, 22:49 Jesteś zdenerwowany? ;-))) Wyluzuj. Love, peace, PiS ;-)) Ochłoń trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
dosad Pierwszy dzień w nowym Sejmie - minuta po minucie 05.11.07, 23:15 Zachowanie prezydenta L. Kaczyńskiego jak równiez premiera J. Kaczyńskiego nie zaskoczyło mnie - oni sie nigdy nie zmienia, pozostaną nadal zaklompleksiałymi a jednoczesnie zadufanymi (paradoksalnie) w sobie ludżmi bez zadnej klasy!"Everest "chamstwa widać szczególnie w momencie witania gości honorowych, w tym L. Wałęsę! Przy kazdej okazji obnażają swoją małość! Dobrze że przynajmniej jeden z nich nas nie reprezentuje chociaż na zewnątrz kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
bah Re: Pierwszy dzień w nowym Sejmie - minuta po min 05.11.07, 23:45 osad napisała: >"Everest "chamstwa > widać szczególnie w momencie witania gości honorowych, w tym L. > Wałęsę! "Everest" honoru: Wałęsa: "Ja myślę, że lekarze zajmą się tymi ludźmi, bo oni są chorzy, chorzy na głupotę". "Bo tego durnia mamy za prezydenta" "Jedno tu tylko słowo pasuje S-syn do tej pory broniłem tych ludzi na zewnątrz kraju teraz to się skończyło" - napisał Lech Wałęsa w internecie. "Dłużej nie zamierzam znosić tych zakompleksionych ludzików" – powiedział Wałęsa. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 pisowskie łajzy i kundle wyją z bezsilności 05.11.07, 23:57 płatne szuje i kanalie, specjaliści od opluwania i wylewania żółci, idioci na wynajem po 3gr od postu zaczynają panikować skończy się nielegalna kasa od mocodawcy i przyjdzie żebrać gula skacze, co? i tak niedługo pójdziecie do piachu Odpowiedz Link Zgłoś