krisdar Re: "Tezy" kierownictwa PO dla swoich poslow_____ 05.12.07, 08:37 Psie, po co to piszesz, przecież to truizmy, kogo chcesz nimi uświadamiać? Biedny PIS ma w tej chwili najwyżej 20% poparcia i to głównie wymierającego powoli radio maryjnego elektoratu. PO ma ponad 50% poparcia i zrobi co będzie chciało, żadne piski nieszczęsnego szczygiełka jej nie ruszą. To jest niestety brutalny realizm. Rola prezydenta bedzie w każdy możliwy ( dozwolony i nie)sposób pomniejszana będzie czyhanie na każdą jego wpadkę, a jak sie wychyli z jakimś wetem to go koalicja PO-PSL-LID szybko przywoła do porządku, jak się uprą to nawet mogą próbować go usunąć. Ja wiem, że kampanię wyborczą zaczyna sie dzień po przegranych wyborach, ale moim skromnym zdaniem ta mega negatywna kompania jaka prowadzicie obróci się przeciw Wam. Powoływanie do kancelarii ludzi niepopularnych o negatywnym wizerunku, jak np Fotyga tylko PiSowi szkodzi, żadnych punktów nie przynosi. Wrzaski pana Szczygły tylko Was ośmieszają, z Kamińskiego się śmieją, tego wszystkiego jest za dużo, po co tyle krzyku. Poczekać na błędy, takie poważne, jakie PO musi zrobić ( robi je każdy rządzący ) i wtedy zaatakować, no i moim zdanie rzecz najważniejsza, to wymienić ludzi do walki z PO . Fotyga, Szczygło, Kamiński, Suski i cały ten zużyty garnitur nić nie zdziała, oni tylko Wam szkodzą Odpowiedz Link Zgłoś
jkdino49 Re: "Tezy" kierownictwa PO dla swoich poslow_____ 05.12.07, 08:51 Krisdar: Masz stuprocentową rację! Ale na całe szczęście obecne kierownictwo PiSu jest zbyt głupie, żeby to zrozumieć... Odpowiedz Link Zgłoś
krisdar Re: "Tezy" kierownictwa PO dla swoich poslow_____ 05.12.07, 08:52 na szczęście.............AMEN Odpowiedz Link Zgłoś
retorr PIS zniszczył wątpliwą wiarygodność TVP 05.12.07, 08:42 należy wymieść to towarzystwo - wprowadzić niezależny zarząd i spróbować przekształcić molocha - a jeżeli się nie uda :)- zostaje Polsat i TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
ciaxp gęby PiS-uarów" only wanted" mogą być w TVP 05.12.07, 09:03 Te ryje psują mi apetyt podczas śniadania. Odpowiedz Link Zgłoś
gadaczka PiS-uary 05.12.07, 09:04 A krzyczcie PISiory wredne. To wasza ostatnia szansa pokazania sie jeszcze w mediach. Za chwilę wroca (media) w polskie rece i wara wam bolszewikom od polskiej TV. A Kotecka rzeczywiscie powinna zmienic fach i tanczyc nago w japonskiej restauracji jako atrakcja turystyczna dla turystow last tour. Razem zreszta z Urbanskim. Ten powinien wystapic w gimnastyce artystycznej w ukladzie z szarfa. Odpowiedz Link Zgłoś
ciaxp PiS-ua jek otworzy ryja........ 05.12.07, 09:05 to tylko jad mu wycieka z gruczołówjadowych. Oni chyba dobierali się genetycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
kitikitik Szef TVP na dywaniku 05.12.07, 09:17 Normalne działania. Najważniejsze zlikwidować KRRiT i zmienić zarząd poprzez konkursy. Odpowiedz Link Zgłoś
mwojtczak Re: Szef TVP na dywaniku 05.12.07, 09:56 Bielan lub spasiony Kaminski daj spokój .Idz na kawę. Odpowiedz Link Zgłoś
tomeklesny Szef TVP na dywaniku 05.12.07, 09:41 Mieszkam w USA i mam tylko TV polonie. Od pol roku nie jestem w stanie przelknac tej chamskiej propagandy malych nieudolnych za moje pieniadze. Nawet za Kwiatkowskiego dalem rady je obejrzec dopiero ten kurdupel jak mu tam Napoleon kaczynski zmusil mnie do zaprzestanie ogladanie programow informacyjnych a robilem to od 5 roku zycia. Jak ja nienawiedzie tych skurw... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Spowiedź Pelikana 05.12.07, 09:44 Swoją drogą dlaczego prezesem TVP jest nadal facet który podpisał SBecką lojalkę. Ja rozumiem że w IV RP to było normalne, a ludzie tej prominenicji most wonted, ale teraz? Już nie jest potrzebny prezes "na którego mamy haka" w zanadrzu. Odpowiedz Link Zgłoś
jacoladaco Re: wywalić tą pisobolszewię i ich sługusów 05.12.07, 11:25 PiSdzielców powinno się truć jak najgorsze robactwo, a kuracja powinna zostać przerwana jak padnie ostatni insekt!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stradford Szef TVP na dywaniku 05.12.07, 09:46 ...ten Urbański, taki człowiek walczacy z lat komuny (podobno, tak o nim mówią), a tak łatwo stał się gorszy od Urbana. Tamten nie bał się powiedzieć,ze jest szują, wiedział,że jest szują. A Urbański udaje, lawiruje, manipuluje... myślę,że gdy staje rano przed lustrem, by się golić, patrzy w lustro i mówi do siebie:"jaka ty świnia, Andrzej, jesteś"... a miało być tak ładnie... a tu Michnik ma swoją partię, Urbański utył i zdurniał, Kuroń nie żyje... solidarnośc była-na jeden raz Odpowiedz Link Zgłoś
mwojtczak Szef TVP na dywaniku 05.12.07, 09:49 Ja wiem ,ze on ma zonę ,ale to jest tak obleśny typ ,a spotkałem sie z nim na "Teraz Polska "ze jestem przekonany ,ze kocha inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
parob dziennikarze latający ze skarga po wyborach 05.12.07, 09:49 szkoda, ze nie zauważali wielu rzeczy wczesniej. Teraz jednej władzy służą, innym razem innej. a kwestia nagłego uzdrowienia ich pamięci raczej nie zostanie potępiona przez światłe media. a jest takie słowo na to. (abstrahuję w tym wypadku od polityki, tylko op dziennikarzy mi chodzi, co za kaskę napiszą każdą bzdurę i zasadniczo wiekszość z nich się prostytuuje. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: dziennikarze latający ze skarga po wyborach 05.12.07, 10:38 parob napisał: > szkoda, ze nie zauważali wielu rzeczy wczesniej. Teraz jednej władzy służą, inn > ym razem innej. a kwestia nagłego uzdrowienia ich pamięci raczej nie zostanie p > otępiona przez światłe media. a jest takie słowo na to. (abstrahuję w tym wypa > dku od polityki, tylko op dziennikarzy mi chodzi, co za kaskę napiszą każdą bzd > urę i zasadniczo wiekszość z nich się prostytuuje. Bo większość dziennikarzy uważa się za zawodowców (a może wszyscy?), a prawdziwy zawodowiec nie pyta "co?" i "dla kogo?", tylko "za ile?" Odpowiedz Link Zgłoś
malko.malko Wstyd takie rzeczy pisać! 05.12.07, 10:00 Czy my juz jestesmy w Putinowskiej Rosji?? Standard wazeliniarstwa z TVN ma wszedzie zapanować?? Wyobraźcie sobie, ze jakis tam minister w Wielkiej Brytanii wzywa "na dywanik" Dyrektora BBC. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Wstyd takie rzeczy pisać! 05.12.07, 10:39 malko.malko napisał: > Czy my juz jestesmy w Putinowskiej Rosji?? Standard wazeliniarstwa z > TVN ma wszedzie zapanować?? > Wyobraźcie sobie, ze jakis tam minister w Wielkiej Brytanii > wzywa "na dywanik" Dyrektora BBC. Porównujesz BBC z TVP? Od jak dawna mieszkasz w Wielkiej Brytanii? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Wstyd takie rzeczy pisać! 05.12.07, 10:42 To moze o Francji.Zaden minister nie odwazylby sie wezwac na dywanic dyrektora panstwowej telewizji France2 czy 3. Odpowiedz Link Zgłoś
muhi1 Re: Programy polityczne TVP są żałosne. 05.12.07, 12:05 Czyzby same małolaty pisały na tym forum? Kto pamięta hasło "Telewizja kłamie" i spacery w porze odjazdu osobowego? Ja od tamtej pory w TVP oglądam jedynie reklamę pogody. Całe szczęście, że są gazety i inne programy informacyjne oraz swobodny dostęp do tego, co jest na niebie. Gdyby ktoś nie wiedział co to jest osobowy, niech zapyta Reszczyńskiego. Może pamięta. Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Po co nam publiczna TVP? 05.12.07, 10:11 Sprzedac na gieldzie a misje publiczna realizowac przez dotacje do poszczegolnych programow.Bedzie taniej i racjonalniej a tak co 4 lata albo i mniej bedzie dalej cyrk z obsadzaniem stanowisk przez NASZYCH wybitnych fachowcow! Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Szef TVP na dywaniku 05.12.07, 10:17 tenare napisał: > Wyrzućcie wieprza z telewizji. > Koteckiej bym nie dał nawet roboty wytrząsania popielniczek w TVP. Kotecka ma już fuchę,czeka na Kotecką ściera i miotła brzozowa na dworcu Głównym we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilozzo Urbański to z natury służalczy aparatczyk 05.12.07, 10:19 W 81 r. podpisał lojalkę, a teraz wiernie służy socjalistom z PiSu. Skąd to sie takie dobrało to wszystko? Odpowiedz Link Zgłoś
piec_na_lewizne A nasze instrukcje ulegają ciągłym modyfikacją 05.12.07, 10:25 Na razie nie piszę ponieważ, nastąpiły zmiany w instrukcji. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Tekst jak z ND albo GP :-))) 05.12.07, 10:25 ale nawet oni nie tkwią w takim matrixie, drogi p_n_l :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Szef TVP na dywaniku 05.12.07, 10:30 no i co ten smierdzacy knur bedzie mial do powiedzenia?!ze trzymal palec w dupie kurdupli?!dlaczego toleruje taka swinie jak ta kotecka!rodzi sie tu takie pytanie a kto inny mogl dostac yakie stanowisko i byc niezaleznym?komu kurdupel by to powierzyl nie zadajc w zamian calkowitej uleglosci?!to oczywista oczywistosc-jak mowi ten "troche madzrejszy"kurdupel!!!zostal tym prezesem tylko i wylacznie dlatego ze mial sprawowac "okreslony nadzor" wraz z komisarzami politycznymi jak ta menda kotecka!!co te scierwa jeszczse tam w tej telewizji robia? powinni juz byc dawno wykopani- na morde!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ....Niezaleznosc................. .... 05.12.07, 10:32 bedzie wtedy jezeli w TVP na pobutke bedzie krytyka PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: "na pobutke", powiadasz? 05.12.07, 10:40 Ano powiadam.Bo nie literka ma znaczenie, ale sens. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewiznie presentation1..UB to też literki...ubecki cwoku! 05.12.07, 10:42 Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..UB to też literki...ubecki cw 05.12.07, 10:45 Piszesz o czlonku PO czyli Kazimierz Kutz.Agent SB.Nadawal na Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: ..UB to też literki...ubecki cw 05.12.07, 10:57 Dlaczego kłamiesz, kiepski znawco literek? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..UB to też literki...ubecki cw 05.12.07, 11:00 Poseł PO Kazimierz Kutz podczas internowania w stanie wojennym podpisał "deklarację o lojalności", w wyniku czego 21 grudnia 1981 r. zwolniono go z internowania - wynika z katalogów IPN. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..UB to też literki...ubecki cw 05.12.07, 11:00 W tydzien po wprowadzeniu stanu wojennego byl juz wolny. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewiznie J.Kaczynski miał fart !..Kiszczak roztoczył.... 05.12.07, 11:07 nad nim opieke... Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: ..UB to też literki...ubecki cw 05.12.07, 11:18 presentation1 napisał: > W tydzien po wprowadzeniu stanu wojennego byl juz wolny. A mnie wcale nie internowano! Nie jestem godzien żyć w naszej Ojczyźnie! Beeeeee.;( Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: ..UB to też literki...ubecki cw 05.12.07, 11:08 presentation1 napisał: > Poseł PO Kazimierz Kutz podczas internowania w stanie wojennym podpisał "deklar > ację o lojalności", w wyniku czego 21 grudnia 1981 r. zwolniono go z internowan > ia - wynika z katalogów IPN. Tzw. "lojalka" nie zobowiązywała do donoszenia. BTW - Jarosław K., wiesz coś o nim? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Najdłuższy marsz zaczyna się od pierwszego kroku. 05.12.07, 10:34 "Dziennik" dowiedział się, że jeszcze w tym tygodniu z rady nadzorczej TVP ma zostać odwołany przedstawiciel Skarbu Państwa Krzysztof Czabański. Prezesa Polskiego Radia do rady powołał w ostatnich tygodniach urzędowania poprzedni minister skarbu z PiS Wojciech Jasiński. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Podaz wspolpracownikow rezimu niezmienna. 05.12.07, 10:36 obecnie wylapujemy tych z czasow PRL. Ale kolejka szybko sie przesuwa. Odpowiedz Link Zgłoś