pawana1 Te ploblemy dla tuskojadów za tludne.Miłość! 06.12.07, 19:14 Miłość niech żyje! Odpowiedz Link Zgłoś
pawana1 A jak tam ulubionej paltii eulopejskiej?Jak 06.12.07, 19:17 leci? Ci to mają dobrze. Donaldzik niealbitlany w odlożnieniu od wstletnego Jalosława! Odpowiedz Link Zgłoś
sopocianin jeden wodz, jednen narod, jedna rzeczpospolita 06.12.07, 19:23 To jest caly komentarz o PIS-ie Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Demokracja w PO. 06.12.07, 19:25 Tak dla równowagi. Czy ktoś wie dla czego PO blokowało w czasie ostatnich wyborów samorządowych możliwość startowania lokalnych kół PO w ramach miejscowych koalicji? Dla czego niepokorne koła straszono utworzeniem konkurencyjnych kół PO startujących pod szyldem "partyjnym"? To co się dzieje w PiS to nie ma nic z demokracją wspólnego ale PO idzie szybkimi krokami ich śladem. Może by i na kongresie tej partii przydał się mały wstrząsik? Odpowiedz Link Zgłoś
grali1 Prezes blokuje dyskusję, działacze PiS jej chcą 06.12.07, 19:32 I czym tu się martwić, że PiS z kapitanem J.Kaczyńskim idzie na dno, no czym ? Niech tonie, im szybciej tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
atrocisapiens Prezes blokuje dyskusję, działacze PiS jej chcą 06.12.07, 19:33 Jarus przegoni dwoch "buntownikow" ale Dorna musi zostawic bo inaczej w trojke zaloza nowa partie, Marcinkiewicz dolaczy i czesc PISowskich poslow. To bylby koniec PISu. Genialny strateg zatrzyma Dorna ale bedzie go marginalizowal w wykonczy w odpowiednim momencie jako ze on nie wybacza i nie zapomina. Ale to i tak nie ma znaczenia bo PIS i tak zdycha. Odpowiedz Link Zgłoś
krzynia.c JarKacz najbardziej boi się tajnego glosowania . 06.12.07, 19:45 I jego skutków. Odpowiedz Link Zgłoś
presentaton1 Powolne konanie J.Kaczynskiego..polityczny trup ! 06.12.07, 19:47 tak kończa"nawiedzeni" idioci.. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszet Prezes blokuje dyskusję, działacze PiS jej chcą 06.12.07, 19:52 I bardzo dobrze. Wielki Jarosław nie potrafi rządzić inaczej niż jak czerwoni komisarze czy Jakobini. Taka mentalność. Dzięki temu zostanie przy swoim żelaznym elektoracie radiomaryjnym, małorolnym i starym PZPRowskim. Niewielu chyba zdaje sobie sprawę ilu zwolenników SLD ze starego pokolenia głosowało na PiS. Ja znam takich kilku. W każdym bądź razie może dojść do podziału PiSu na Prezesa i wiernych, lojalnych bez wyobraźni i sumienia pretorian, oraz prawdziwych konserwatystów. NIestety ci drudzy, moim zdaniem, nie mają szans na stworzenie dużej partii. Taka prawica byłaby przeze mnie do zaakceptowania, bo potrafi dyskutować, nawet kłócić się ale w sposób cywilizowany. Teraz tylko od koalicji zależy czy czy PiS wróci do władzy, czy zostanie ograniczony do kilkunastu procent wyborców i będzie stałą ostrą opozycją. Jeśli będą rządzili w miarę dobrze, lub tylko średnio, ale bez wpadek, to PiS przegra. Jeśli jednak zaczną od rozdawnictwa aby pozyskać różne grupy społeczne to będą mieli na poczatku spokój, ale w końcu budżet nie wytrzyma i będzie klęska. Odpowiedz Link Zgłoś
vytrisalov WODZ jest BUC 06.12.07, 19:56 W historii Europy bylo juz pare partii wodzowskich. Jaroslaw Swiety ma z czego brac przyklady. Mussolini, Adolfo Hitler i niejaki Soso, czyli towrzysz Stalin. Na poczatku dobrze im sie wiodlo, ale ich koniec byl fatalny. Benito zastrzelany i powieszony za nogi na stacji benzynowej w Mediolanie. Adolfo - palnal sobie na koniec w banie. I Stalin, lezacy po wylewie na podlodze jek smiec,ktoremu nikt nie udzelil pomocy i ktory zdechl jak pies. TAK koncza wodzowie. Jestem ciekaw jak skonczy maly Winnetu-Kaczynski Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia57 Po co glosowac?? 06.12.07, 20:05 Przeciez jasno widac ze nie ma zaufania .A moze kupi glosy?? i po ile,,,,,????? Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus a kogo dziś obchodzi kongres jakiejś przegranej... 06.12.07, 20:18 ...partyjki, niech się żrą między sobą. Albo niech ten ich groteskowy wodzyk, który przyprawia mniej o ból przepony (śmiech permanentny może być niezdrowy ;-), ustawia swoich podczaszych i paziów po kątach, "uciszając dyskusję". Ten kibel, o pardon, chciałem powiedzieć PiSuar, idzie już na dno - na śmietnik historii. Takie rozgrywki, a zwłaszcza wycinanie w pień swoich najlepszych ludzi przez oszalałego po klęsce kurdupla, mogą zainteresować co najwyżej czytelników partyjnego biuletynu, albo tych SMS-ow co je Bielan rozsyła posłom PiS jako substytut myślenia. Może szkoda paru ludzi z klasą, jak panowie Zalewski, Ujazdowski, pani Kluzik- Rostkowska, ale to ich wybór, nikt im nie kazał wstępować do PiS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Która stacja wykupi prawa do transmisji tego wydar 06.12.07, 20:21 Radio Erewań podaje że Prezesa przedstawią przedstawiciele klasy robotniej: robotnik Putra i sądecki rybak Brudziński. Jak oni cudownie potrafią mówić o Jarku i Lechu, słuchałem ich w Radiu Maryja. Jakaś stacja komercyjna powinna wykupic prawa do transmisji tego wydarzenia, bo ich włażenie bez mydła jest cudowne! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Która stacja wykupi prawa do transmisji tego 06.12.07, 20:37 ze strachu i bez mydla sie slizga Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Która stacja wykupi prawa do transmisji tego 06.12.07, 20:42 jasiek.pl napisał: > Radio Erewań podaje że Prezesa przedstawią przedstawiciele klasy > robotniej: robotnik Putra i sądecki rybak Brudziński. Jak oni > cudownie potrafią mówić o Jarku i Lechu, słuchałem ich w Radiu > Maryja. Jakaś stacja komercyjna powinna wykupic prawa do transmisji > tego wydarzenia, bo ich włażenie bez mydła jest cudowne! ------------------------------------------------------------- że się nie boją ubrudzić..... Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Prezes blokuje dyskusję, działacze PiS jej chcą 06.12.07, 20:36 A to zgrywus - będzie dyskusja temat debaty: Czy jest ktoś lepszy od Kaczyńskiego Jarosława kandydat na właściela pisiorki? Gosiewski: nie Brudziński:nie,nie Szczypińska:nie,nie,nie,nie,nie,nie,.......zamykam dyskusję, dziękujemy państwu za szerokie poparcie, hi,hi Odpowiedz Link Zgłoś
oczeret "przewidziano też dyskusję delegatów. " 06.12.07, 20:51 1. Przemówienie wodza (oklaski) 2. Głosowanie (oklaski} 3. Dyskusja ("w części zamkniętej dla mediów") bo to najbardziej demokratyczna z partii Odpowiedz Link Zgłoś
wgruncierzeczywiscie dyskusja odbędzie się w części zamkniętej dla medi 06.12.07, 20:57 czemu mnie to nie dziwi? mali sa... jak milo ze nie rzadza! Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: dyskusja odbędzie się w części zamkniętej dla 06.12.07, 22:16 Jak to prawda to lewicowy pies się zapłacze. Jest tak jak mu pisałem, że powino być. Czy będzie? Nie wiadomo, ale przynajmiej Jarosław Aleksander Rajmundowicz stara się zachować pozory. Odpowiedz Link Zgłoś
moped26 Prezes blokuje dyskusję, działacze PiS jej chcą 06.12.07, 21:09 Bielan, Kamiński, Kurski, Dorn - taliban, taliban, taliban. Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner A jednak groteskowy wodzyk boi się. Chyba go 06.12.07, 21:14 jednak przeceniłem. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec dyskusja na kongresie Pisu ;-))))) 06.12.07, 21:15 Jarek ogłosi swoje tezy, a reszta będzie siedzieć cichutko i potakiwać. Kaczyńskiemu nie zalezy na ludziach mających własne zdanie. O wiele bardziej ceni prostych potakiwaczy typu Gosiu, Putra czy też Szczypińska. Odpowiedz Link Zgłoś
uruk.hai KROL JEST NAGI!!! 06.12.07, 21:18 ciekawe jak długo posiedzi jeszcze w swojej bajce:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus fuj, ON - nagi?! Bo zwymiotuję... 06.12.07, 21:23 ...wyobraźcie go sobie nagiego Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec niestety jeszcze trochę to potrwa 06.12.07, 21:25 część moherowego elektoratu wymrze, ale zostanie duża grupa niedostosowanych, prymitywnych i niewykształconych - łatwo legających populistycznym hasłom, Odpowiedz Link Zgłoś
yllen-kita a na koniec glosowanie 06.12.07, 23:53 A oto karta do glosowania: Czy nie masz nic przeciwko dalszemu przewodzeniu partii (jedynej slusznej) przez Kaczynskiego, Jaroslawa zreszta: TAK, nie mam nic przeciwko NIE, nie mamm nic przeciwko Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 Kto jest tym strategiem który przegrał wybory ? 06.12.07, 21:21 PiS nie wygra następnych wyborów, ponieważ nie różni się od Platformy, co widać coraz lepiej. Nawet w reakcji na klęskę jest taki sam jak Platforma dwa lata temu. PiS jest również za anschlussem Polski przez Unię Europejską , więc czym on się różni ? Gdyby chociaż zawetował ten Traktat Reformujący odbierający Polsce suwerenność, ale PiS przypomina teraz partię bez wyrazu, tylko z objawami depresji po przegranej. Odpowiedz Link Zgłoś
moped26 Prezes blokuje dyskusję, działacze PiS jej chcą 06.12.07, 21:42 To teraz zobaczmy - bielan(idiota), dyskusji na pewno nie będzie, bo po co? Odpowiedz Link Zgłoś
jusand az milo popatrzec 06.12.07, 22:01 jak sie wodzus mocuje z kosmiczna konstypacja bedzie wybuch a zadek prezesa bedzie w strzepach ...och jak mily bedzie to widok.....biedny Alik Odpowiedz Link Zgłoś
moped26 Prezes blokuje dyskusję, działacze PiS jej chcą 06.12.07, 22:53 Przed chwilą (10 min) zostałem zatrzymany, nikt mi nie przedstawił żadnego zarzutu, miałem piwo w ręku (ale przy nich nie otwierałem bo widziałem, że mam policjantów w cywilu, chociaż miałem otwarte ale tego nikt nie widział, ale moi kumple nagrali durnia, że posuwał Sabę. Jutro nagrania. Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur Jarosław Kaczyński: będzie dyskusja 06.12.07, 23:16 a potem zatopimy statek " Dla przypomnienia Stalin zorganizował przyjęcie na statku dla swoich najlepszych oficerów a później zablokował wyjścia i zatopił statek " Odpowiedz Link Zgłoś
platforma.y.love.you Jarek nie sluchaj nikogo 06.12.07, 23:27 rob tak jak zaplanowales, bo my w PO czekamy kiedy bedzie wielkie: ___ b___o___o___m___ Odpowiedz Link Zgłoś